31/10-09

HAPPY HALLOWEEN AND A HAPPY CONTINUED WEEKEND...

Idag ska jag till Therese en sväng och snacka, sjukt längesedan jag träffade henne.

Igår hade jag en mysig kväll med Emma, Idol och en massa snack/uppdateringar... Sen var hon så snäll så hon tunnade även mitt hår (LYCKLIG var jag om nått då)! <3

Får se vad som händer ikväll har lite små aningar men får se vad de slutligen blir..

För övrigt så är min hund hels svullen på snoppen och omkring.. Ser helt mysko ut, jag upptäckte de igår.. Han är liksom inflamerad och röd + sårig.. Ser inte så trevligt ut.. lite synd om honom är de iaf..

Nej nu blir det lite situps, kanske någon benövning, musik och sen duschen innan jag ska köra..

KRAM
M♥


30/10-09

Goddagens Readers

Ja, idag är det näst sista dagen i Oktober, usch vad tiden rusar fort fram, snart November och snart jul. Idag är Mammsi ledig med, mysigt minsann.. Det blir lite städning, undanplockning och ska ut och gå en större runda med Girrebus och ikväll blir det middag med Mamma och Åsa. Sen slutar Emma jobba kl 20.00 så då ska jag hem till henne så blir det film och mys! <3

Sen är jag ledig till helgen, så får se vad som händer.. 

Ni får ha en underbar helg allihopa.. För det ska jag ha! 

KRAM
M♥   
 

28/10-09

Goddagens Readers

Usch vilket höstrusk det har varit idag, små regnande och ruggigt! Det gillas inte av mig, visst har jag gärna vantar och en tjock halsduk virad runt halsen. Visst får man en mysig höstkänsla, fast jag egentligen inte är en höstmänniska. Hösten hör ju till den med, men usch blir ändå lite småfrusen och längtar in i värmen med tända värmeljus, myskläder och musik!

Idag har varit en riktigt mysig dag och det kan jag tack Elisabeth för :) Elisabeth är en av de starkaste, finaste & mest underbara människorna jag träffat! Tack för att du finns och att jag får vara din och din underbara dotter Camillas (även Christophers) vän! Ni är en helt oslagbar familj, jag värdesätter The Ahlbergs a lot, remember that.. Oj, glömde nästan det nyaste tillskottet i Ahlbergs familjen, jo Lilla Sessan Tessan:) Hon är ju något av det söötaste jag någonsin sett! Tess charmar alla och jag tänkte allvarlig talat sno henne med mig hem men jag misslyckades hehe .

Igår var också en mycket lyckad dag då Jag, Sandra och Eva var i ULLARED, ULLARED FOREVER !
Jag fick handlat lite inför min kommande flytt till USA, strumpor, trosor, leggins och en massa annat. Handlade även till min avsked/20års fest som kommer inom en ganska snar framtid faktiskt.. Planering sker ännu på den punkten..

P.S Jag köpte även Mysteriet på Greveholm och Pelle Svanslös julkalendrarna ! Wihhooo på DVD så nu ska det minsann kollas på RIKTIGA julkalendrar!

Sen efter Ullared åkte jag hem om sen körde jag till Sandra igen och färgade hennes hår och såg TV innan jag hämtade Petra hos Filip och vi körde hem.

Nu ska jag snart gå upp och tappa upp ett varmt bad med badsalt jag köpte igår + sätta på musik och bara njuta.. Kanske tänder ett eller annat ljus med för stämningens skull. . .

KRAM

M♥


25/10-09

Dream it  Earn it  Live it



24/10-09

Goddagens läsare!

Igår var en mycket trevlig dag, då jag lunchade med Lisa i stan + kollade lite i affärerna. Träffade Mira vid 15.00 och vi åkte till City Gross och handlade allt som man ska ha för att göra tacos. 
Vi åkte hem om till mig sen vidare till Rydsgård där vi skulel spendera lite av vår Fredagskväll. Vi satte igång med Fredagsmiddagen direkt och vissa hjälpte till mer än andra ;) Inga namnd nämda inga glömda.. hahah. Men han ska i alla fall får diska idag, vilket jag tvivlar på att han kommer göra.
Alla åt och blev tillsist mätta och belåtna. Resten va kvällen bestod av , mycket prat, skratt  och akrobatik av hög kvalité!!

Mira och Jag körde hem vid 22.30, var ändå ganska skönt att komma hem en rimlig tid och kolla lite på datorn sen lägga sig vid 00.00.. :)

Nu är klockan 09.35 och jag kunde INTE sova längre vilket jag aldrig kan .. hehe. Så jag ska snart lägga mina kläder i tvättekorgen då mamma håller på att tvätta.. + lägga in mina andra kläder i garderoben, får ju städa undan lite ju..

Klockan 13.30 ska jag köra till jobb, ska jobba med Madde ikväll.. :)

Så blir inte mycket vettigt gjort denna Lördag med än att jobba..

ÄLSKAR MIN FINIS MIRIS ♥ Och idag åker hon till Thailand i 2 veckor, hur ska jag klara mig :/


Ha en underbar resa gummelumman... :)

Och sen önskar jag er andra en superhärlig Lördag och Söndag..

Kram
M♥


22/10-09

The Studio DAY

Jag gick upp vid 9.00 och Petra frågar mig..
-Vad gör du uppe redan?
-Ja men jag ska sitta lite vid datorn, sen ut med Gizmo + prova kläderna och duscha innan vi ska åka..

Och kan ni tänka er, det blev ÄNDÅ stressigt innan vi skulle åka, fast jag gick upp i så god tid!! TYPISKT MIG..:/

Men iväg kom vi i alla fall med våra stora väskor fyllda med kläder och skor + accessoarer.. OSMINKADE och mindre attraktiva!
Väl inne på The Studio på 12:e våningen i Turning Torso så säger tjejen i receptionen att vi inte har någon tid inbokad?!
Så jag började ju bli lite mer än LITE nervös.. Men hon hade ändå lite tid så de kunde trycka in oss (PHUU vilken tur). Vi fick skriva in oss + lite nummer till andra (vi tipsade en massa folk, så akta er för samtal nu).
Sen vänta vi en liten stund innan vi fick tilldelat vars en stylist som gjorde vårt hår och makeup. Petra var lite bångstyrig där men de är rätt.. Man ska vara 100% nöjd, annars är det ju inte lönt!

Vi fick en mycket trevlig ung tjej till fotograf som förklarade hur allt skulle gå till osv.. Vi fick ett provrum och började byta om + HYSTERISKT sminka på oss lite av vårt eget smink med (fick ju fylla på mascara och puder hahah).

Sen var fotograferingen igång och de tänker jag inte gå in på i detalj ...

Vi fick sen välja lite bilder och blev genast ganska mycket fattigare.. Eller i alla fall Mamma och Jag som fick betala medan Petra gled som vanligt den lilla glidaren... ;)

Men ja lite fina foto fick vi tycker jag.. Så lite snygga är vi nog ändå Systrarna Persson♥

Jag vill ju ha med mig några fina foto på oss nu när jag ska flytta så lång för en tid, så jag ska framkalla några av våra nytagna foton och ta med mig..

Här har ni ett smakprov på oss..




Kram och Godnatt på er och imorron är det FREDAG..
/Malin

21/10-09

Goddagens läsare...

Idag har jag hunnit med en del, i alla fall enligt min åsikt.. :) 
Jag började fylla i 2 av visum formerna (nästan klar).. Sen ska jag göra den sista någonstans där jag har tillgång till skrivare + adobe reader och mina uppgifter (det blir mitt nästa projekt)...

Jag ska även gå ner om banken och betala in visumavgiften till Ambassaden på fredag tror jag, så är det fixat.. 

Jag tog sedan och besegrade diskkullen (inte berg, bara en kulle) .. 
Girrebus och jag var ute på en riktig tur idag, 1 timme lång härlig lek/spring/mysig/älskvärd tur.. Vi satt oss vid kanten av grusvägen och tittade ut på fälten och njöt av det dina vädret. Solen värmde i ansiktet, vindarna var friska och det behövdes verkligen att bara stanna upp och njuta. Gizmo gillade det väldigt mycket med, sen sprang vi iväg och kom ihåg våra intryck .. :)

Väl hemma la jag inte gamla bilder på datorn och har sorterat fint i mappar. Dammsugat nedanvåningen har jag med gjort och lagt rätt/in skor, kläder.. (Mama kommer bli glad) + även bäddat min säng...

Snackat lite med Mira och även Keith i telefon.. + skickat ett litet mail till Katie och Joel borta i Everett... 

Nej ska snart torka disken, träna lite och duscha.. Mamma och Petra kommer snart hem och sen även Peter.. 

Keithan kommer och hämtar mig vid halv 7 för jag ska kolla på hans träning + snacka med Mira.. 

Väl hemma ikväll ska jag lägga fram alla accessoarer, kläder och skor jag ska ha med mig till The Studio imorron :) WHIIOOOO 
Jag och Petra ska bli fotograferade där.. Vi ska ta sånna riktigt snygga modell bilder för vi är så SNYGGA ;D heheh 
Eller ja vi kan ju försöka i alla fall.. ! 
Kl 13.45 ska vi vara där, på 12 våningen i Turning Torso, bli stylade i håret + sminkade.. sen fotograferade.. 

Ha det bäst alla, trevlig "lill" lördag

PS Kolla min hockey frilla, JAG VAR MODERN, SÅ DET SÅ !! ;) 


KRAM
M♥


20/10-09

Goddagens Readers..

Usch hade så svårt att somna natten tills idag.. idag var första dagen jag inte tog de sövande tabletterna sen jag kom till Sverige igen. Kan ha haft med det att göra men vet inte säkert. Mina ögonlock kändes som bly och jag var värligt trött.. så borde ha somnat.. Men ICKE..

Sen är det alltid såhär när man ska upp tidigt och jobba.. Så jag somnade kanske vid 00-01.. Och vaknade av ljuv musik från mobilen men ändå såå jobbigt att resa sig upp ur den varma, mjuka sängen.. :/

Appropå alarm och väckarklockor så HATAR jag dem! Och eftersom jag började 8.30 idag så gick jag upp 6.20 vilket innebar att jag även hörde Mamma och Petras väckarklockor med.. Och det ryser i heeela kroppen av detta ringande.. FY, hata väckarklockor..

Väl på bussen mot Malmö (som avgick 7.35 från Anderslöv) inser jag att jag kommer bli MER sen än vad jag trodde jag skulle bli... Så får ringa ytterligare och meddela senare försening hahha.. + att jag fick SPRINGA (vilket INTE är ovanligt) från Centralstationen till Radisson .. + kasta på mig kostymen och checka ut en gäst direkt när jag visa mig i receptionen..

Jobbedagen har varit rörig, med mycket klydd men förövrigt lugnt och välplanerad..
Men fick SPRINGA för allt vad benen pallade till bussen efter jobb med.. :(
Var completely dead när jag äntligen kom fram till bussen (tog bara 2 min att springa)..

Väl hemma blev det Mammas goda Korvstroganoff med Ris och Vitlöksbröd + Sallad..

Min värdfamilj har skrivit om mig och lagt in bilder på mig på deras hemsida VA VA VA .. Ja ni läser rätt.. ni får gå via länken på min blogg, nere till vänster och läsa och se :)

Jag fick ta Tusseman på sin stora rast runda ikväll, så jag var ute i 40 minuter och gick en sväng ner om vårt/mitt gamla hus.. USCH, jag ville svänga vänster när jag hade mitt hus på högra sidan men Gizmo vägrade! Han drog tillbaka och ville passera framför vårt älskade hus och han tittade förvirrat på vårt hus och samtidigt våra grannars (som har hundar allihopa i princip)... Fy att se honom så gjorde inte saken bättre och när jag tittar in i fönstrena spelas det upp lyckliga minnen från innan. Jag ser framför mig hur allt är möblerat och hur jag och Petra springer runt osv..

Nej där fick vi fällt några tårar och sen snabbt fortsatt vidare..

Nu sitter jag här och "umgås" med Mamma som sitter i andra änden av storarummet med sin dator i knäet haha.. Var tar världen vägen.. ?? Vilket sätt att vara social på.. Eller inte..

Håller även tummarna för Catrin som ringde mig helt hysterisk, glad, hyper, nervös och chockad efter dagens samtal från USA och hon väntar ett till ikväll om hon inte redan fått det.. Snälla Catrin RING MIG SNART... Vill veta<3

Älskar i alla fall min hundis så han får vara med på bild dagen till ära!



KRAM
M♥

Måndag 19 Oktober

Goddagens Readers

har varit ledig idag.. kl ringde 10.00 och jag gjorde mig iordning eftersom jag hade en tid hos Öresunds Läkargrupp kl 14.00.
Det var nämligen dax för mitt hälsovårdstest, se så jag var frisk och att alla väden var bra + kolla vikt och längd..
Och vet ni vad.. ni gissade rätt.. jag var frisk som en NÖTKÄRNA!! whiioo:)

sen fick jag lägga benen på ryggen och KUTA TILL BUSSEN..jag hade 4 minuter på mig !!! PANIK.. men jag klarade de och sen värkte lungorna i minst 10 minuter :/ hate it..

ikv ska jag städa undan lite och lägga in kläder i garderoben, förhoppningsvis gå ut och gå en runda (får se om jag hinner) annars bara duscha innan sängen kallar så jag ska jobba imrorron.. 

imorron blir det jobb kl 8.30-16.30.. skönt att inte jobba 6.30 iaf..

Ha en fortsatt mysig måndagskväll.. 


PS. JAG SAKNAR MINA PÅGAR ! :(
 
KRAM
M ♥ 

Sunday

idag är det minsan söndag och klockan är ca 11.30... igår var det bowling med Rydsgårdspågarna och mina trelleborgstjejer.. efter bowlingen (som förövrigt jag vann över Kim Malmberg !! viktigt hahha) åkte vi hem till Rydsgård och snackde , såg film o ja en massa.. jag va hemma 2.30 imorse.. 

 blir frukost snart sen göra sig i ordning för kl 14 är det dax att köra till jobb...

jag önskar alla en mysig söndag, fast jag inte är så glad för söndagar själv.. enligt mig är de väldigt tråkiga.. :) 

KRAM till er / Malin♥  

October 17th and it's SATURDAY

Goddagens Readers

vaknade 8 idag av att mamma skulle upp och tvätta. hon skramla, prassla och banka på ovanvåningen med tvättpåsen sen börjar hon prata med mig när hon kommer ner (jag var DÖDS trött). hon fortsätter till tvättstugan och kommer tillbaka och hämtar Gizmo och tappar hans koppel innan hon går + pratar med mig igen:
- Du MALIN, om kvällspostenkillen kommer så ge honom 100kr om jag inte är tillbaks innan det!
Jag:
-mmm, jag ska ...

sen när hon kommer tillbaka med Gizmo så väsnas hon i köket med att hälla upp mat till Girrebus. det slår, smäller och gör en massa oväsen.. jag tänkte jag DÖÖÖÖÖR , låt mig få sova 1 timme till liksom.. men nej så upp och hoppa.. har sovit 6-8 timmar de första nätterna sen jag kom hem och borde fått sova lite till men nope de är slut på de hahahha ...

dagen består av bowling ikväll med Keithan, Miris, Sandy, Kimzan, Kim Apa, Simon, jag och kanske Jonas.. och JONAS DU SKAAAA MED !! SÅ PJALLA INTE NU...:) ska bli trevligt sen får vi se om vi sticker till grabbarna i Rydsgård sen och snackar lite..

vi är också bjudna på 40års fest/kalas till mammas kusin, så tänkte att eftersom vi in ska träffas fören 20.00 ikv så ska jag med mamma en sväng dit och äta lite god mat.. muuums aldrid fel! det ser ut att bli en bra dag, jag ska även fixa lite med mina sista småsaker som ska upp ur resväskan.

imorron blir det jobb, jobbar kväll så 15-23 och Andreas blir min jobbepartner imorn :) ska ändå blir kul att jobba lite, iaf få lite mer pengar i kassan..

ha en superhärlig lördag alla ...

p.s sen saaaaaaaaknar jag Amanda, Camilla och Pancham, åhhhh ni får mig till att vilja ta vilket plan som helst och åka direkt, nu ! ni kan inte skriva sånna saker till mig jag vill komma nu här är allt som vanligt (vilket jag älskar med) men snälla ta mig tillbaks till dessa underbara människor! d.s

PUSSS♥

Hemma


Goddagens Readers

Ja då är man väl hemma efter sin lilla förtripp till USA. flyget hem gick snabbare än vad jag tänkt mig att de skulle göra så det var skönt. Hade lite klydd och missförstånd vid mitt byte i Chicago och så men allt löste sig efter att jag sprungit genom hela Chicaho O'Hare flygplats och trängt mig i säkerhetskön (gick för sakta och de hade bara 2 st öppna) och väl på tåget till terminal 5 fick jag ta min astmamedicin (eftersom jag sprungit så att mina lungor värkte) och nässpray + halstabletter (eftersom jag inte ens mådde bra innan och sen var benen spagetti efter flygturen) men allt löste sig och jag hann flyget hem till Köpenhamn..

väl på Kastrup stod Mamma och Petra och väntade på mig .. vi åkte sen inom Field's bara för att möta Fredrik och hämta min nya dator ... whiiooo

så igår hade jag full show med att prata med alla, berätta allt, ge alla saker jag köpt till familjen, fixa med min nya dator och packa upp... 

idag har jag fått fixa en hel del vad det gäller för mitt au pair år.. jag har bokat tid hos Amerikanska Ambassaden, bokat resan till Stockholm (för att kunna vara på Ambassaden eftersom den är i Sthlm ju), fixat Facebook till Pappsen och även Skype.. så nu minsann ska de bli lättara att hålla kontakten och han kan med se mina bilder jag laddar upp... :)
jag har också ringt och ändrat/avbokat min tuberkulos spruta eftersom det visade sig att jag bara behövde en läkarkontroll/hälsokontroll.. så skönt ju, där sparade jag 200 kr på de + en extra dag (om jag tagit sprutan hade jag varit tvungen att åka in 2 dagar senare också). 

har precis varit ute med Gizmo och ska snart duscha, gå ner till Apoteket och se hur länge mitt frikort varar, för jag vill ju helst inte betala för alla mina mediciner för ett helt år som jag ska ha med mig till USA... så får kanske hämta ut halva Apoteket idag.. hahah :D och jag skämtar inte det är sjukt mkt.. 

ska även diska och fixa .. sen blir det fredagsmys hemma med idol och lite gott...  

ha en bra fredag alla och även en trevlig helg..  
STORKRAM MALIN♥


underbar dag

tänkte bara säga godnatt ska lägga mig nu kl är 01.34 här.. och jag åker hem och exakt 12 timmar !!  blir ett snabbt inlägg imorron bitti kanske annars får ni vänta tills jag kommer hem..
vill inte hem.. kommer gråta imorron :( usch ..
men hörs när jag är tbx i (kalla) Sverige..
har haft en underbar dag med båttur, mys på stranden och ätit på en restaurang nära stranden med en "låtsas våg" däe man kunde surfa.. ni ska få se bilder sen.. sjukt ballt.. vi träffade sen Amanda och några till och de åt på en mexikansk restaurang men vi var mätta sen innan jag och C. vi bestämde oss sen för bio så vi hämta upp Pancham och såg "Cloudy with a change of meatballs" ( molningt med en chans på köttbullar) ! sjukt bra, rolig och söt film..
väl hemma fick jag kasta mig över packningen , usch hatar att packa men fick ihop det tillsist och hoppas inte på övervikt!
godnatt alla ..
snart kommer jag ..

lugn dag

idag blev det PB, jag och Camilla åt mexikanskt, det blev kyckling tacos.. sen till efterrätt blev det yogurtland och muums på det..
väl hemma så har jag tagit det lugnt hela dagen och försöker bli lite mer frisk.. vädret i SD har inte varit bra alls idag.. knappt sol, varmt ändå, ca 20 grader men inte det bästa vädret så det bjöd inte in till solning iaf..
jag har sett på 2 filmer som visats på tv (älskar amerikansk tv för alla program och filmer de visar men HATAR det för de har DUBBELT så mycket pauser än vad vi har.. så svenskar, alla hemma KLAGA inte på sverige hahha) och eftersom inte bloggen har börjar funka fören nu så har jag inte kunnat uppdatera innan.. men här kommer det :)
jag känner mig bättre idag så hoppas på att vara nästan frisk imorron..
imorron är min sista hela dag här och Camilla är ledig.. så det blir mys hela dagen..
vi ska på en sightseeing båttur i San Diego, sen ner Downtown och till Wallmart så Peter kan få sin Live in Manilla av Journey.. (kostar bara 10 dollar med, jag har kollat på hemsidan). . . sen på kvällen få vi väl gå ut och äta middag och säga farväl för nu :( sadly ..
tyvärr kan jag inte ladda upp bilder pga att servern klyddar innu. så får vara glad om jag ens kan publicera detta inlägget..
nu ska jag i alla fall nanna kudden... KRAM TILL ER ALLA, älskar mamma, pappa, petra och gizmo mest i världen ska ni veta♥


La Jolla, Little Italy, Downtown and Old town with A

Idag åkte jag och Camilla till La jolla (uttalas La Håjja) och såg på vilda sälar, de hänger alltid vid La Jollas stränder/klippor. Sen åt vi lunch på en koreansk restaurang med Wendela. Körde hem för Camilla skulle jobba.
Kl 14.30 är vi hemma och inser då att ingen av oss tog nycklarna när vi lämnade lägenheten på förmiddagen och Camilla börja 30 min senare..
Vi ringde hennes rumskamrat och han var halvvägs till skolan/biblioteket (20 min från där vi bor).. han vände och körde hem och öppnade för oss och Camilla kom bara 5 min försent till jobbet men ändå..
Jag gjorde mig i ordning och väntade på att Amanda skulle sluta jobba. Hon frågade nänligen mig om jag ville hänga med till Little Italy nere i city.. de var italiensk festival där..
mkt trevligt och vi åt Yoghurtglass vilket är det bästa som finns enligt mig, herregud vad gott och vet ni vad i framtiden ska jag öppna ett sånt ställe! LOVAR! Det fanns minst 15 olika yoghurtsmaker (samma konsistens som mjukglass fast nyttigare) allt från mocca till oreo (choklad) till banan/jordgubb, vanilj, jordnöttssmörsmak osv.. sen fick man välja allt från choklad bitar till oreokakor till färska jordgubbar, hallon, blåbär, kex strössel och olika såses.. sen vägde man bägaren man fyllt och fick bet för vikten ! :D perfekt om inget...
sen åkte vi vidare till Hyatt hotellet som ligger i centrum som är 40 våningar högt. vi åkte upp till högsta och tittade ut över hela centrum och solen gled sakna ner mot havet.. magiskt!
vi gick ner till Sea Port Village (en hamn) med olika butiker, bl.a. en skandinavisk butik med namnet a scandinavian viking, godisbutik osv..
kvällen spenderades sen i Old Town där vi åt på Fred's en mexikansk restaurang med mycket god mat.. Old Town är grunden för heeela San Diego då jag har varit i San Diegos rötted, där hela San Diego skapades!
Jag var hemma vid halv 8 och har suttit och sett TV, och A Cinderella story 2 (Askungen 2) som gick på TV:n.. nu ska jag gå och lägga mig.. kl är 23.13 och jag känner mig lite bättre med min förkylning idag.. jag har druckigt ett speciellt te som skulle vara en dunder kur så får se om jag vaknar upp som en helt ny människa imorron..
sov gott alla och här kommer lite bilder från idag med..
Kram på alla i kalla Sverige :) ♥

La Jolla
Sälarna ligger på de två bortre stenarna
Fint var där.. La Jolla är känt för sälarna, dykning/snorkling och surfing..
Det är även ett av de finaste områdena i San Diego
Sälarna låg och solade heela dagen.. de måste ju också bränna lite när solen är som bäst..
'
VI<3
Little Italy och festivalen o bakgrunden..
Massa fler bilder kommer ni kunna se på Facebook.. orkar inte lägga upp fler nu..
Nu ska jag sova gott..

Till Pappa

Kl är hos mig 22.30 och hemma 7.30.
Pappa jag vet att du ska upp och jobba, eller du är nog redan på jobb... Vi bestämde att vi skulle prata ikv och det blir ganska dyrt via telefon. Så nu ska jag ge dig instruktioner för att vi ska kunna prata om x-antal timmar. Du kan vara inloggad på MSN vid 18-19 tiden... Du loggar alltså inte in på hotmailen utan klickar på msn ikonen den som är en grön och blå gubbe och loggar in.
Sen kommer jag skicka en videoförfrågan till dig, det står nere i hörnet av det jag skickar acceptera.. så de ska du göra sen kan vi prata där och se varandra.. sen måte du ha satt på ljudet med haha.
hoppas du förstår annars skicka ett mail som jag läser direkt när jag vaknar..
Hörs om någon timme..
/Älskar dig

Mår sådär idag, näsan rinner och mina örongångar är nog lite svullna för känns som jag har lock för öronen hela tiden och det vill inte släppa. Mina öron rinner med och jag känner mig lite hängig.. så ska gå och lägga mig nu snart och försöka sova bort lite av detta dumma virus som envisas med mig..
Denna dagen har varit mysig och lite jobbig hahah.. Först pratade jag och Camilla med hennes mamma på skype imorse. Sen gick vi ner och chillade vid poolen, lagade makaroner med parmesanost till lunch och sen åkte Camilla till jobb. Då satte jag på mina splitter nya träningsskor och motionerade till affären, Ralph's. ÄLSKAR att gå och kolla i Amerikanska mat affärer!!!
När jag har kommit halv vägs hem skulle jag ta lite av nässprayen jag köp och inser då att den inte är där och jag fattas ett par saker till.. GAAAHHHHH jag hade alltså glömt en påse i affären.. (vilket inte gjorde något egentligen men jag hade köpt gräddfil!) så jag skyndade mig tillbaka och hittade min påse (puh, tur) sen gick jag hem med raska steg.. denna tur tog då nästan 2 timmar pga av det som skedde...
Hela kvällen har jag tillbringat i jacuzzin, framför TV:n och datorn..
nej nu kallar sängen, ha det bäst alla..
P.S jag kommer hem på TORSDAG 13.20 för de som undrar då jag sagt ONSDAG innan, men jag hade sett fel)
malin♥

San Diego, CA

Bilder för er som inte kan se dem på facebook... så här kan ni se lite iaf..

Äntligen BILDER

nu kan ni äntligen se bilder på facebook.. alla är uppladdade än sålänge.. och fler lär komma...
idag åkte Camilla och jag till Mission Valley Mall, de hade sådär affärer.. så gick bara en snabb sväng och åt på Ruby's.. Ruby's är en äkta amerikansk snabbmats kedja/restaurang.. som de man ser i filmer och i Grease filmen.. Med milkshake och körsbäret på toppen av grädden och lite såhär jukebox stämning + original möblering och de andtällda bar randiga klänningar och killarna sån speciell mössa/hatt + fluga.. ni får se bilderna det är svårt att förklara..
Vi drog vidare till Fashion Valley Mall istället där vi visste vilka affärer som fanns  och bra är de där!
Camilla åkte ganska snabbt eftersom hon började jobba 14.00, så jag gick runt själv och köpte lite Victoria's Secret trosor + läppglans, parfymen till Jocke som han frågat efter..
Sen fick jag shoppat skinnjacka, lite tröjor och löpskor/träningsskor och träningskläder..
vid halv 5 tiden tryckte jag en biljett till tåget och åkte mot Old Town där jag sen bytade till buss 8 och hoppade av vid Ralph's (mataffär).. jag handlade lite blandat och kom sen på att det är typ 2-3 km för mig att gå hem och jag hade händerna fulla (jag handlade 2 lite mjölk, 2-3 liter juice + annat, därav det extra tunga) . Sen är jag inte på tipp topp heller, slåt lock för mina öron hela tiden, ont i halsen, hängig och lite halvfebrig + förkyld :S så det gjorde det hela extra jobbigt...jag gick då in på Target, affären bredvid Ralph's.
Jag tänkte att de hade nog resväskor,  och tur som jag hade så hade de väskor.. jag fick köpt en och fyllt den med alla kläder + mat... och RULLADE HEM.. men det kändes som evigheter och alla vägar jag skulle korsa.. + att det var första gången haf tod tåg, buss och gick därirfån själv.. men jag klarade det!
väl hemma halv 7 packade jag upp sakerna och bytte om till bikini och gick ner till jacuzzin för att värma mig..
nu har jag laddat upp alla bilderna och ska snart packa och vika rätt mina kläder (som är en ända röra nu, vilket jag INTE GILLAR). ska träffa Amanda ikväll, och Pancham ville att vi skulle komma till honom..  så vi åker nog till honom vid 22 tiden.. sen slutar Camilla 00.00-01.00 inatt..
HA DET BÄST ALLA♥

Mysig dag

Amanda sov här till idag och vi åkte ner till PB (Pacific Beach) och åt frukost! mycket god frukost och mycket maaat... pankakor, äggröra, stekt potatis och bacon muums. men mätta var vi.
sen körde vi Amanda hem (hon skulle jobba kl 14) och sen åkte Camilla och jag till DMV och hon KLARADE det skriftliga provet, äntligen och bara 1 fjuttigt fel..
efter det bar det av till Mexikanska gränsen till en stor outlet där jag änligen fick göra av med lite pengar !!! :) hittade mkt fint och converse skor för 140 kr !!!!!!! SJUKT SICKT ALLTSÅ GRYMT BRA !
Camilla körde oss sen till en av USAs mysigaste/finaste/populäraste stränder som ligger på ön Coronado. Husen är dyra och det är bara rikemän som bor där och Californias eller iaf San Diegos finaste/lyxigaste hotell ligger där och jag och Camilla lyxade till det ordentligt med en middag där på uteserveringen.
Haft ytterligare en underbar dag i paradiset.. (ps äntligen fick jag shoppa !!!)
KRAM ALLA♥

Sea World !

Idag blev äntligen Sea World ! And I had a blast, it was amazing folks... :)
Amanda, Camilla och Jag stod vid entren när det öppnade kl 10.00.. vi har sett pinviner, flamingos, hajar, fiskar, sköldpaddor, grodor you name it.
Vi åt också revbenspjäll, skiiiit goda var de, sen lite jordgubbar som efterrätt.
Sen var vi på två olika shower som var heeelt fantastiska alltså grymt bra. Först såg vi Shamu och de andra späckhuggarna uppträda med hopp, konster och stänka ner oss i publiken, helt otroliga varelser och så gigantiska de är med :)
Sen strosade vi runt på området och åkte 2 super blöta karuseller, eller ja en berg och dalbana/stockarna.. den andra var som colorado på Liseberg, ett stort däck med plats för typ 8 personer där du åker i en fors..
GUD VAD BLÖTA VI VAR HEEEELA DAGEN :D vi torkade aldrig...
Sen sist men absolut inte minst såg vi sjölejon/ utter showen. Detta var en liknande revy med humor och en massa skratt hahhaha...

sen körde vi hem och bytade kläder och ringde Pancham.
vi besämde oss för att sricka till PB (Pacific Beach) där vi åt på en restaurang eller mer en football/baseboll bar/pub. Maten var mkt god och vi hade en härlig kväll... sen skulle vi gå till bilen och på de 5 minuterna och 100 meterna kändes som 15 minuter och det hann hända MKT PÅ DEN BITEN! bilder kommer ni få sen men Amanda ramla baklänges och Pancham körde Camilla i en kundvagn och ville sälja henne till en hemlös för 50 dollar. sen försökta Pancham och Amanda lyfta ur Camilla utan någon framgång och sen körde jag hem vilket då gick bra iaf:D
sen har vi haft myskväll och snackat resten av tiden. men kvällen var väldigt lyckad iaf.. och nu sitter jag här kl är 00.09 och alla har somnat i sofforna.. vet inte hur jag ska lösa detta.. Amanda bor i lägenheten mitt emot men Pancham kanske skulle behöva skjus hem av mig så får se vad som händer hahha men alla ha de bäst för det har jag här iaf...
KRAAAAM PÅ ER ALLA DÄR HEMMA! ♥

September 6th

När Camilla kört mig hem från Hyatt vid 2 tiden tog jag det bara lugnt. Jag gick ner till poolen och solade lite, men det har varit lite kallt här i ett par dagar så istället för att hoppa i poolen så valde jag den uppvärmda jacuzzin :) o solade ansiktet bara ..
sen gick jag upp och tog en härlig dusch, åt lite snacks, satt vid datorn och började se lite på Shrek 2, sen ringde Camilla vid 7.30pm (19.30) och sa att hon stod utanför. Så då hoppa jag i nya kläder och vi fixade oss lite sen hämtade Amanda (Camillas mycket sööta, snälla vän) oss och vi åkte till San Diego Downtown (city). Där åt vi hamburgare på en mkt trevlig restaurang och maten var god!
Jag hade en trevlig kväll med skratt och berättande om uppväxt och lite blandat :)
Pratade lite med Mamma och Petra på msn precis och även med Chumpa.. men ska snart hoppa i säng eftersom imorron ska Camilla, Amanda och Jag till Sea world, där ska vi spendera vår dag tills det stänger kl 18.00... sen blir det fortsatt myskväll..
Mina små godingar Millis och Mandis ! :)
nu ska jag sova kl är halv 1 på natten här.. ha det bäst alla.
KRAM PÅ ER FRÅN MIG ♥

Back from Seattle

Heeej igen, jag har haft ett uppehåll på ett par dagar kan man säga. Jag hade visserligen tillgång till att får låna en dator hos min familj i Seattle men kändes lite dumt.
Så vissa är kanske nyfikna över hur min Seattle resa har varit och hur min usa familj var:) well here it comes...

3:e Oktober
Det började med att i Lördags var jag och Camilla nere vid poolen en sväng sen åkte vi till en american football match, men stod bara o snackade lite med andra amerikaner på parkeringen (det är tydligen lite av en tradition här). Sen åkte jag och Camilla och handlade mat och en hängmata till inflyttningefesten 1 timme senare.
Vi skyndade oss hem och satt på oss våra hawaii kläder och JAG KÖRDE TILL FESTEN (+ hem från festen)!! :)

4:e Oktober
vi var hemma vid 2.30am och jag sov 2 timmar sen upp och ringede en taxi som körde mig till flygplatsen. Jag försökte sova på planet men det gick inte så blev lite vila bara. Väl på Seattle Tacoma Airport var jag lite smånervös över att snart få träffa pappan i familjen Joel. Men han stod och väntade på mig vid baggage hämtningen.
Tog 1 timmes färd från flygplatsen till Everett där de bor. Där blev jag uppmött av Katie och Nicholas.. Efter en stund kom Dexter också ner efter sin sovstund. Pojkarna var lite blyga till en början men sen gick allt bra.. jag matade dem och vi lekte osv. Sen kom Laura ner vid 12 och vi åkte då till Mormor Marylin (tror jag hon heter, iaf nått på M) och Morfar Carter. Där var även Katies bror Ryan och Marylins bror som jag glömt namnet på..
Där blev det söndagsmiddag och småpratande.. men pojkarna var lite trötta så vi åkte hem vid 2 tiden. Morfar Carter frågade om vi (Jag och Laura) ville med ut på en runda i bilen. Och fast jag var trött kunde jag inte bara säga nej, så ja ut bar det. Han tog oss till bergen och vi körde mellan allt och såg forsar och människor som fiskade lax och mkt mer.. Det var underbart fint och turen var i 6 TIMMAR !!
Så jag var hemma hos Joel och Katie kl 21.00 igen.. då var jag så trött så jag kastade mig i sängen..

5:e Oktober
Jag gick upp kl.7 och var nere hos Katie och pojkarna kl. 7.30. Pojkarna har inte varit i tipp topp form pga förkylning med hosta och lika så Katie. Så hon uppskattade nog min hjälp på morgonen.. Laura började nämligen inte jobba fören kl 12.00.. när Laura kom ner kl 11.00  åkte vi till Marte som är en norsk au pair som bor nära oss.. hon har också tvillingpojkar som bara är 2 månader äldre än mina knattar.. Marte är supertrevlig, glad och härlig.
sen åkte vi hem igen och tog hand om pojkarna i 4-5 timmar medan Katie skulle iväg på ärenden och handla.. så vi matade dem och tog dem på en tur till lekplatsen och en sväng runt området..
väl hemma la vi dem för en lite powernap..
på kvällen åt vi allihopa, lekte med pojkarna, satt och snackade och ställde frågor till varandra.. eftersom jag var trött sen dagen innan och även denna dag så gick vi alla o la oss vid 21-22 tiden..

6:e Oktober
kl 6.00 ringde klockan och 6.30 skulle Joel köra mig till flygplatsen.. jag sa hejdå till alla på morgonen och det kändes mycket vemodigt.. jag hade gärna stannat ett par dagar till.. ÄLSKADE POJKARNA och Katie och Joel är också bra !
vil på flygplatsen fick jag två paketer av Joel, jag skyndade mig in på flygplatsen och öppnade dem.. det var ett inramat foto på pojkarna och en bok om Seattle.. såå snällt, fotot ska upp på väggen när jag kommer hem!
nu sitter jag hos Camilla igen.. ska nog ner och ta ett dopp i poolen sen skulle Amanda ringa mig efter hon sprungit en runda. får se om hon har nått på gång.. hon kanske vill att vi ska göra nått.. får se.. imorron blir det seaworld med Amanda och Camilla !! Whioooo
ha det bäst alla..
KRAMAR TILL ER ALLA FRÅN MIG♥

Day 2

Nu ligger alla och sover där hemma i Sverige, och här sitter jag och har myskväll med film, oreo's ice cream och frukter.. :)

Dagen började med en tur till Fashion Valley och vi hämtade Pancham (eller hur det stavas) på vägen dit. Köpcentret såg inte stort ut från utsidan men SEN ALLTSÅ SHIT! Det fanns sjukt många affärer allt från HM-->Jimmy Choo-->Victoria's Secret !! Hade sjukt många affäret med sjukt snygga kläder, toppar och fest klänningar/outfits och skor !! Och vet ni vad, det var BILLIGT, typ en skitsnygg festklänning (hade kostar minst 500-600kr hemma) kostade 25 dollar = ca 175kr, vilket är ganska ofattbart för mig.
Men idag blev det inga sådana kläder eller sådan shopping, idag hade vi inte så mkt tid för Camilla och Pancham skulle jobba. Vi inhandlade bara kläder + accessoarer till morgondagens party med island tema (ö tema, typ hulla hullas eller vad som). jag fick shoppat en del till festen iaf..:) Kommer nog bli bra.
Så jag frågade Pancham hur han tog sig till Fashion Valley (han har ingen bil eller körkort och han är där OFTA. Han älskar med att shoppa nämligen) Så han berättade för mig att jag kunde ta bussen en bit från där jag bor 8 el.9 mot Old Town sen ta en gröna linjen med ett typ litet tåg och sen stanna den utanför.. Så de blir ett litet äventyr för mig nästa vecka då Camilla jobbar en hel dag..
Jag förresten också världens godaste shake idag: apelsin juice, jordgubbar, bananer och ananas glass! FY SJUTTON VAD GOD DEN VAR! (En hel måltid med, var mätt ett par timmar efter hahah ).
När Camilla åkte till jobb så gick jag ner och provade min nya bikini i poolen och jacuzzin. Här är jättefint i området med 2 tennisbanor, Gym (helt okej), dammar med broar och uppehålls platser + grillplats..
Gick upp och duschade sen gick jag till Blockbusters ville hyra film där och skulle skriva upp mig och bli medlem när jag inser att jag inte får hyra då jag inte har ett hemnummer eller ett security number.. så isf får Camilla bli medlem så jag kan hyra på hennes.. Jag sket i de så jag gick och handlade dricka + frukt ist + Oreo's glassen och lunka hem igen.. Camilla hade nämligen lite filmer hemma och Joel (Camillas rumskamrat) erbjöd sig att jag fick låna någon av hans filmer annars :) så snällt.. men det blev Ice Age 2 och nu ska jag se P.S I Love You..
Men jag kan lika gärna säga godmorgon och ha en underbar lördag...
Varma, Soliga Hälsningar
Malin♥

Day 1

Hello everybody!
Ville lägga in en bild från dagen men kameran synkroniserar inte med hennes dator, HATA APPLE och MAC!! hahahah.
idag hade vi världens frulle med scrambled eggs, croissant med hallonsylt och lingongrova med smör, lite international mixed frulle .. men gott var de iaf..
sen bar de av till DMV, där Camilla skulle göra de skrivtliga provet o ta foto o sånt för Californian körkort, men ja det blev ett par timmar där vi gärna glömmer, men ganska kul var de iaf och jag har lärt mig mkt.. hon misslyckades desvärre med sina försök :( så ja blir på det igen om en månad o då SKA  hon ha läst på vilket hon inte gjort nu !
Sen stack vi till Ocean Beach och såg på solnedgången o alla surfare (var stoora höga vågor) .. vi år på en svinball restaurang.. ska få bilder på de sen förhoppningsvis.. (om datorn vill) de hade sjukt goda hamburgare där !
Väl påväg mot bilen så drog jag in Camilla i alla shopparna :O så ja där blev jag ganska snabbt och lätt av med 55 dollar = 380sek typ.. :D o då hade redan butiken stängt så vi fick skynda oss ut så ja tur, annars hade det säkerligen blivit MKT dyrare !! :)
nej nu ska vi nog ner och prova våra nyinköpta bikinis i Camillas bubbelpool !! JA NI HÖRDE RÄTT, det finns pool och bubbelpool i deras lägenhetsområde/innergård..
ha de bäst, and have a great day/night
önskar att alla ni där hemma hade varit med och upplevt det jag får uppleva nu! <3
malin♥

San Diego, CA

ÄNTLIGEN ÄR JAG FRAMME!

nu sitter jag här i Camillas lägenhet och klockan är 11.55pm, nyduschat, hungrig (det är ju för fan FRUKOST hemma nu ju) och heelt själv.. Amanda körde mig hit efter hon slutat jobba, har hunnit snacka med mamma på msn med så nu känns det bra med.. man vill ju höra av sig till dem där hemma så de vet att allt är bra.. så nu får mamma medla vidare till alla att allt är ok!

här verkar ju helt underbart (har jubara sett California i mörker ju än så länge)

Det var en lång tur minsan.. alla dessa timmar spenderade på planet och i väntan på flygplatser.. Men jag har lärt mig en massa och pratat med lite olika amerikanare och en kunde t.o.m. svenska då hon var född i sverige (kan tänka sig haha ). först blev det 8,5 timmars flyg till Washington DC, Dulles airport.. där väntade jag i lite över 2 timmar (och jag fick ta av mig SKORNA i säkerhetskontrollen o allt gick i 190 från de man kom av planet, kändes som jag gick igenom en fabrik, en kontroll hahah snackade med en kile bakom mig som hade FLIPFLOPS och undra de, för vem hade inte converseskor som skulle knytas upp och sen knytas igen efter kontrollen haha .. o väskorna tog man och sen bara lämna till några killar som skicka iväg dem! :O jag var helt rädd att de inte skulle komma med rätt plan ska ni veta..de är liksom en som står o bara särar på dem sen och så.. de är skitlätt att de kommer fel ju !! så var ganska glad när jag såg mina väskor och båda t.o.m. i San Diego.. :)

nej nu kommer väl camilla om en 15 minuter kankse.. ska bädda min säng då och lägga oss.. imorgon är camilla ledig, hon ska fixa nått med bilen men sen får hon visa mig lite av denna fina del av världen i solsken !

ha de bäst alla, tänker på er där hemma..

LOVE / Malin

RSS 2.0