Chill dag med lite smått fixat och trixat

Ja med detta äventyr så far, så länge så har jag fått cirka 90 stycken vänner på Facebook. Det är ju ganska sjukt men tänk ändå vilja möjligheter. Jag satt och räknade alla vänner som jag fått genom detta, men kommer på nu att jag missade en del.. Så ja när jag räknade kom jag fram till 93, men de är nog lite till hehe ..

Idag jobbade jag 7.15-8.15 och sen 9.45-14.00. När pojkarna napade så pratade jag med Mamma, Pappa, Lisa och Cattis. Sen även lite med Linnsan.
Välbehövligt var det!

Så i eftermiddags laddade jag upp en massa bilder på Facebook, svarade på lite mail och såg lite på tv. Sen tog jag tag i mig själv och löd mammas råd till att göra min övningar för nacke, axlar och korsrygg. Tog en dusch och tog det lite lugnt innan maten. 

Heather var här och åt med oss. Det är sköterskan som hade huvudansvaret om pojkarna när de låg på specialavdelningen och vårdades/kämpade för sina liv. 

När vi ätit klart diskade jag undan allt och fixade. Drog mig sen upp på mitt rum. Där jag kände att tiden räckte till för lite tv tittandes. Såg två av mina favorit program på Animal Planet hehe. Hundprogram vet ni 

Sen råkade jag komma in på lite hundhemsidor och kollade på hundar, valpar och tänkte lite på framtiden. Tänk så lätt man kan drömma sig bort?! Skönt men så overkligt och kortvarigt.. 

Jag kollade idag hur mycket bilder jag har på min dator 18.195 stycken. Det var ju inte så farligt hahah 
Sen tittade jag igenom en massa gamla mappar med foton från hemma och från förr. Intressant, fick mig många skratt. Satt och såg en massa kläder och skor som jag har hemma som jag saknar. Såg platser, människor och familj som jag saknar oerhört! 

I helgen pussade jag en boxerhund på hjässan, mellan öronen. Något jag alltid gör på min älskade Gizmo hemma. Jag kunde inte hålla tårarna tillbaka, de rullade sakta ner ett par stycken. Usch, jag kommer pussa och krama ihjäl honom när jag kommer hem! 

Det är inte alltid lätt här om jag säger så. Varje dag har sin egen känsla att kämpa emot, glömma och sen ta fram någon gång i framtiden igen. 
Det är som att man spelar spratt med hjärnan, med verkligheten och med det som betyder mest i ens liv! 
Att vara hemifrån och att vara "ensam" är inte alltid lätt. Att bo med människor man inte riktigt skulle valt att bo med annars kanske, att anpassa sig att ständigt le och ta emot. Det är en stor kamp, en kamp man vill vinna och på något sätt gör. 

Jag känner att det är väldigt mycket på g nu. Jag känner att jag behöver det också. 
Lite uppdatering för er som vill veta.

September  
1:a helgen- Anna och Maria kommer (späckhuggar båttur), stannar i 6 dagar.
2:a helgen- Los Angeles med Anna och Maria
3:e helgen- Ann Arbor, Michigan med värdfamiljen
4:e helgen- Kommer hem på lördagen från Ann Arbor

Oktober
1:a helgen- Aupair möte på söndagen
2:a helgen- Boston och Washington D.C.
3,4 och 5:e helgerna- inget så bestämt. Kanske San Fransisco en helg till Emilia. Se Washington state lite, kanske Portland!

November
Inga riktigt planer så, vet att jag skulle vilja till Las Vegas. Kanske blir detta i November, sen är det Washington State utforskande igen och kanske Vancouver, B.C.

December
SISTA MÅNADEN MED FAMILJEN!

Ja för er kanske detta känns som en hel evighet. För mig känns september och oktober som att de kommer gå väldigt snabbt.
På något vis känns det som att min november kommer gå helt sakta. Mest för att det inte är några planer där.
December är ju ändå speciellt på något sätt. November har aldrig varit en av mina favorit månader precis.

Jag är mer än lycklig över att jag ska komma hem i januari och att det var ett rätt beslut jag tog. Jag funderade för er som inte visste det sen innan på att förlänga 6 månader.
Jag är inte trött på USA, jag är inte trött på mina älskade små tvillingänglar. Och klart jag längtar efter min familj och mina vänner hemma. Men man klarar det, det är okej. Men att vara aupair har både sina positiva och negativa sidor. Det är inte lätt, ingen lätt situation.

Jag längtar så tills jag ska få komma hem, men samtidigt så kommer jag må så fruktansvärt dåligt. Jag vill inte lämna allt här, detta är ju trots allt mitt liv. Usch, ja det kommer helt klart att bli annorlunda i alla fall.

Nej usch ni, fy för vad långt detta inlägg gick och blev nu. Jag har alltså helt enkelt haft för mycket på hjärtat idag, hjärnan sållade ur dåligt av allt jag ville berätta :)

Hoppas att ni inte blev alltför uttråkade!

Här kommer lite bilder från hemma, från mitt gamla men ändå aktuella liv!



Avslutningsvis blir det en gammal bild på mig så ni kan se hur jag sett ut för längesedan, typ så där julen då jag var 16½år..Den fick det bli.

Vilken mys söndag! Me like a lot

Hej och hå, idag fick jag äntligen pratat med Mammsi längtade efter Pappa men han var inte inne idag :( Saknar Sissi med!! Hörde att hon varit sjuker, här sitter man på andra sidan och har inte den blekaste aning om något :( Men tänker på er ständigt i alla fall..

Så denna dag har jag bara tagit det lugnt hemma, sov ganska länge och gick runt sådär ni vet halväcklig och inte vi gjord alls.. Sen fick jag rappa på för Silje var på väg och jag hade sådär några minuter på mig bara..

Men iväg kom vi till La Palmera, en mexikansk restaurang i Mill Creek Town Center. Jag hade nämligen kuponger där som jag fick av Katie idag. Gott gott kyckling quasadillas (kanske felstavat , vem vet haha)..

Efter det så råkade vi åka till Alderwood Mall, där vi bokade tid för klippning och hårfärgning.. Så på torsdag är det dags och ja på onsdag är det massage tajm. Så mycket ego och ta hand om sig själv denna kommande vecka..
Detta är då Nic när jag kom hem, kära påg..

Helgens inköp..



När jag kom hem stod mina goa pågar vid fönstert och vinkade. Jag blev nästan tårögd, så kära.. 
Sitter och snackar med Cattis nu, snackat lite om hela helgens händelser.. Imorgon jobbar jag 7.15-lite över 8 och sen från 10 och 4 timmar framåt cirka ..

Sen ska jag ta de lugnt imorgon eftermiddag! Det blri morgondagen och ja på FREDAG KOMMER ANNA OCH MARIA! Så himla lycklig över det!!! :)

Ringling bros. and barnum & bailey cirkus och Kräftskiva allt på en lördag

Idag har jag tagit det lugnt hela morgonen och lite på eftermiddagen. Sen vid halv 3 lämnade vi huset, värdfamiljen och jag. Vi mötte mormor och morfar och gick till cirkusen.

Fullt med folk, och jag var väldigt förväntansfull! Det var så många år sedan jag gick på cirkus!

Så här kommer en massa bilder, sen följer resten av min kväll i form av en mycket trevlig och välplanerad kräftskiva hos Emma!

Sjukt viga människor, de är inte mänskligt! Det kan jag lova er..

Denna tjej hängde i sitt hår och svinga runt i luften, hur normal är det? Vad änvänder hon för schampo liksom shit stålsåpa eller?

Paket att hämta, oj shit var de tre NORMAL stora tjejer i paketet eller VA?? Herregud hur man man böja så på sig, sjukt.

Mannen som ligget underst håller upp allt ni ser med sina ben det var typ 566kg..

Ja, varför inte liksom?

Just nu 3 motorcyklar i bollen

Slutade med 7 HELA MOTORCYKLAR, SJUKT!

Texas bull

Superhero clowner


KRÄFTSKIVA!

Kräftor, broccoli paj, skinkpaj och sallad!

Mumma, tacka gudarna för IKEA!

Blåbärspaj och Maisena vaniljsås (stavning haha)!  

Alla tjejor, Angelica, Emma, Madde, Jag, Kristina, Linn och Dorianna.
Svennar, en Dansk och en Isländska..


Klockan är alldeles för mycket nu, sitter och väntar på att sista filmen ska laddas upp så jag kan länka dem och sen släcka ögonen för idag! Klockan är just nu 01.18 och jag borde sova. Är trött minsann, imorgon ska jag nog träffa Silje och Melissa.. Får se vad som händer..

Dagens två "ROLIGA" händelser:
1. Jag har den tredje innebrännaren/finnen i näsborren på bara någon vecka! KUL och ont gör det med!
2. Jag var så fruktansvärt kissig i halvlek av cirkusen, kön var flera mil lång och den bestod i medel av en mamma med minst 2 ungar!
NEJ TACK.
Håll dig Malin.
Jag går och köper en lemonade och dricker hela, blåsan håller på att spricka, det värker och gör sjukr ont. Kissa nu då?
NEJ NEJ NEJ, kö innu, showen är slut och vi ska skynda oss till bilen så vi inte hamnar i de sjukaste köerna!
Jag kissar nästan på mig och jag letar med en radar blick efter den perfekta busken att tömma bakom, hittar ingen.
Sitter i bilkö på vägen hem springer in och sätter mig på toaletten!
Det har nog aldrig gjort så ont att kissa förut, hela magen sprängdes nästan.
Det hade gått så långt att det var liksom inte ens skönt att kissa!
FÖR LÅNGT ALLTSÅ! Så nästa gång ska jag inte låta det gå såhär långt! 
Pinkie promise på det!  

GOD NATT, 01.40!

Ytterligare en playdate + date med Angelica

Här ser Dexter så stor ut, de växer så det knakar.

Can you smile Dexter? Här ser ni resultatet på frågan.. hehe det är såhär lillkillen skrattar.

Min buddy♥

Lektant Malin.

Charmtrollet själv

Fetaste spindeln ever!

Kära gossar små


På vägen hem var det lite sådär trafik om man säger så. Hemskt, fruktansvärt mycket bilar och folk ute.

Smockat i flera km och i 4 filer minst..


När jag slutat fixade jag lite och körde sen till Gelis. VI lagade hamburgare, åkte till Alderwood så hon kunde köpa lite presenter till värdbarnet, åt VÄRLDENS godaste milkshake på Ruby's och träffade sen några kompisar till henne. Angelica ska upp och ta sitt dykarcertifikat imorgon så blev inte allt för sent. Skönt faktiskt, så kommer komma i säng lite efter 00.00 idag. Det är väl ändå ganska bra :) hehe

Och ja att Ruby's milkshakar var bäst sen innan visste vi redan. Choklad är ju favvisen såklart i allt, jag är en chokladmänniska! Men ja idag kom jag fram till att Jordgubbsmilkshaken är den absolut bästa! Herregud, det var så sagolikt, obeskrivligt god så det är liksom inte ens lönt att försöka! 

  

Playdate a la 9 barn och trevlig kväll på Everett Mall

Idag åkte jag till Melissa för en playdate, där infann sig även Silje med tvillingar, Mariah med tvillingar + en tjej och Melissa såklart med tvillingar :) MÅNGA BARN haha

Men kul var det.
Gillar ni inte Dexter and Malin as nerds? Så kära!


Virgil i helblå tröja posar han kör "läppen" vet ni.. haha hem och träna på den ni med. Montgomery står i bakgrunden.. 

Nuggets på det lilla bordet och stolarna med motiv från filmen Cars.

En myskille efter napen..

Idag fick jag lagat stekt kyckling med ris och vitlöksås + broccoli..
Under måltiden satt vi och diskuterade Michigan och LA.. Intressanta saker på G.
När vi var klara kom Silje och så körde vi till Everett Mall, hon ville nämligen försöka hitta några kläder inför konserten på lördag.
Jag hittade då ÄNTLIGEN svarta cykelbyxor och sen världens sötaste burk. Var ju BARA tvungen och ja världens rekord pris fick jag när jag kom till kassan med 97cents utan tax!! WHIIIOOOOO

Ouch, Ouchie!! Denna ska stå i mitt framtida badrum!  

Så klockren!
Nej gott folk, ursäktar denna uppdatering. Tråkig, och tråkig. Hörs imorgon för mer fun!

Playdate at Mariah's and a bath in Silverlake with the boys

Så imorse hade jag en mysig tid med pojkarna. De åt och var glada, lekte för fullt. Var så kära så.

Vid lite över 9 packade jag sakerna och vi körde till Mariah för en playdata. Mariah är från Brazilien, riktigt snäll och trevlig tjej i min aupairgrupp :)
Här är lite bilder från förmiddagen.


Under pojkarnas nap pratade jag med Mammsi, ringde och kollade vad det kostar att skicka hem till Sverige. Tänker flera månader i förväg, men måste kunna planera min tid i USA efter jag slutat hos The Yates Family. Fick lite olika prisuppgifter och förslag, men ja de är inte billigt dock! Allt från 208-450 dollar.. 1400-3200kr för en låda 75x50x46 och väger lite under 30 kilo.. Så ja lutar åt det för 1400kr.. De är ändå okej, jag kan få med ganska mycket i en låda med den storleken och vikten. Jag har en massa vaccumpåsar att packa i ;) hahah

När de vaknat upp gjorde vi oss färdiga och åkte till Silver Lake där pojkarna fick bada och leka i sanden för första gången vad jag vet i alla fall :) Men ja var lite sådär jonglerande med två övergrusiga, våta ungar och en dubbbelvagn som man släpade upp genom sanden.. HAHAH men jag gjorde det och kul hade vi allihopa.


Efter maten kom Silje och hämtade upp mig, vi tog en sväng på Bartell's och där fick jag inhandlat, deodorant, svart ögonskugga, två nagellak och lite iste :) Nu sitter vi och ser Fame och äter gotter, riktigt mys på det ;)

Vi åt förresten en makrillmacka innan, ni vet makrill i tomatsås! DET VAR UNDERBART!

Nej nu ska jag fortsätta se filmen. Och tack Lisa och Håkan och även Kikksi för era kommentarer. Det värmer och hjälper!!! :)

KRAM PÅ ER, MINA GODISAR!

En dag i parken och ett avslut på stranden med solnedgång

Dagen i bilder!
Silje och Jag tog våra guter till parken där de lekte i sanden och på lekplatsen.
Sen åt de lunch ute på vårt trädäck.
Efter Nic och Dex vaknat så tog vi en sväng med kärran runt kvarteret och lekte i trädgården.
Efter jag slutat åt vi och sen hämtade Silje upp mig :) Dags för Mukilteo Beach och ännu en magisk solnedgång..




Kvällen i bilder!
Blev en sväng inom Safeway och inhandlade lite snacks.. Och sen mös vi på filtar, solen stekte och barnen lekte i vattenbrynet. Lugn, frid och ro! Jag låter bilderna tala..

På slutet hände det sjukaste ever! Från ingenstans kom två killar och sätter sig bredvid oss. En vid sidan om mig och en bredvid Silje. De bara sitter där, helt tysta, skrattar och fnissar lite då och då. Och de satt ända inne på oss..

Sen tog jag denna bild på Silje, mest bara så att vi kunde få med våra inkräktare på bild! hahah
Silje var helt nervös och kände lite obehag, jag var mest lugnt och tänkte jaha ytterligare några halvfulla grabbar som ska vara lite modiga och coola..
De var kanske i 25 års åldern skulle jag tro, och ja efter vi tagit bilderna började de snacka som fan. Och killen bredvid mig skulle offra båda lilltåarna och ena testikeln om jag åkte till Vegas och gifte mig med honom. Men jag tackade snällt nej och sa att de kroppsdelarna kunde vara bra för honom att ha i framtiden. De erbjöd oss också öl och snackade en massa dynga haha
När vi packat ihops och var på väg att bege oss ville de ha hejdå kramar, men då sa jag snällt igen, nej tyvärr jag kramar aldrig främlingar.

Så ja ett konstigt slut på en mysig kväll och dag! 

FULLMOON!

GODNATT! KLOCKAN ÄR ALLDELES FÖR MYCKET MAAAAAALIN. GÅ OCH LÄGG DIG!

Måndag oh ljuvliga måndag

Så dagen i sitt allt då. Jag vaknade kl 7 av ljud, men låg och drog mig lite i sängen och steg upp 8.30.
Dammade mitt rum, snackade med Mamma, Pappa, Camilla, Jocke och Catrin. Skrev med Kikki, Lisa, Sandra och Silje!
Underbar dag!
Mycket snack, funderingar, råd och åsikter om studerande, vad/hur/när/var/varför!
Blev lite klokare, jag behöver inte bestämma mig alls, men jag tycker ändå att det är hög tid för mig att börja leta runt och se vad som intresserar och vad som inte gör det.
Jag har kollat på yrkesutbildningar och även checkat CSN.. Många frågor finns fortfararande obesvarade dock..

Ska jag bo kvar hos Mamma, pendling, hur blir det med det, bil, bo ute på landet, inget rum, lägenhet, lägenhet var, studera nära eller långt bort? 
För mycket frågor och alldeles för lite svar, men svar kommer, de kommer de att göra. Ibland är man bara lite för otålig, men så är det, det är jag. Jag vill ha allt bestämt och fixat in i den minsta detalj.

Turism, event och mötes planerare, Butikschef/Ledare inom Shoppingindustrin, Internationell Resekonsult, Eventmarketing och evenemangsledare, Turism och Service?

Socionom, dietist, kostrådgivare ? Ja vad skulle passa..Det är frågan. Vad tycker ni?

Idag sov pojkarna länge på napen, de sov till vid halv 3.. Sen lekte vi utomhus i trädgården, gick på en runda med pinnar och käkade björnbär :)

Sen lekte vi med gatans barn och några föräldrar.. Mys på det.. Sen kom Katie och Joel hem och vi åt pizza :)

Nu sitter jag och kollar utbildningar och snackar med Catrin. Resten av kvällen får vi se vad som händer :) 
Ha det toppen kära vänner! 

De har ett litet hus..

Inte utan MIN GIZMO JR.

Dexter kramade Gizmo, innan Gizmo kunde gå upp och ta en nap.Kär unge..De älskar min lilla gosehund..

I got mail!!! Jag fick ett kort från Petra, så kärt. Hon var på Mallis och hade det najs.. 
Sen fick jag 10 dollar på ett presentkort för att jag fick köra och posta en bh som de skickade fel till mig :) Ändå okej.. 

En eftermiddag på Alderwood Shoppingcenter!

Lady Gaga inlägget från i lördags ligger under detta så ni inte missar det. Det är nämligen värt att överskåda! Lovar.. :)

Så idag då, ja Catrin och jag sov till vid 11.00, jag skypade med Mamma snabbt och sen kom Silje och Greta! Det betydde, skynda på Malin och fixa dig hahah. Vi skulle nämligen åka från Catrin till vårt Lcc Möte kl 12.00.. INTE EFTER 12..

Men vi lämnade 10 över och vi kom faktiskt i tid. 5 min tidiga till och med.
Där satt vi på Alderwood Mall och hade aupair möte med vår mentor i dryga 1½ timme som inte gav oss mycket. Men men så är det, allt är inte kul.

Jag Malin Maria Margaretha Persson lovade mig själv, att BARA köpa ETT plagg idag. Och vet ni vad JAG HÖLL DET INTE! :(
Jag har faktiskt inte unnat mig något klädesplagg på riktigt länge, så ja det råkade bli 4 plagg och jag blev lite fattigare.. Men har lite kvar från min lön denna veckan så jag har ändå varit duktig. Ibland får man unna sig faktiskt, och allt var ju så fint :)

Köpte allt på Forever 21! Sen lämnade vi mallet så jag inte skulle råka köpa mer!
Ni ser lite motstånd har jag ändå hahah

En kortare blus..

Fin vardags sweetshirt..

Riktigt fräsig och mysig cardigan enligt min smak..

Lite så halvt högmidjade skinnshorts..


Det var Gabriela och Silje som jag lunkade runt på köpcentret med förresten, vi åt lite asiatisk mat innan vi åkte hem med.
Ikväll har jag badat, gjort hårinpackning och tagit det lugnt. Bara haft en egokväll:)
Ska kanske se en film innan jag nannar, börjar inte fören vid 13-13.30 imorgon och ska sen jobba någon timme framöver tills Katie och Joel kommer hem igen..

Men ha det toppen mina underbaringar! Och förresten, USA är ganska grymt om jag säger så! :) Mest bara så att ni vet. 


Ja Lady Gaga då ja! Here SHE comes

Ja kära gott folk. Jag hoppas Anderslövsborna hade det okej på marknaden i lördags. Tyvärr missade jag den, för var och TRÄFFADE LADY GAGA! :D

Denna kvinna är helt unik. Lady Gaga gjorde ett riktigt stort intryck på mig, jag är så mycket mer positiv till henne nu. Nu VET jag VEM Lady Gaga är! Hennes röst är helt fantastisk, hon är fantastisk live, hennes show var helt obeskrivlig. HERREGUD VILKET TRÄNINGSPASS DE FICK I DANSGÄNGET OCH HON SJÄLV MED :) hahah , mäkta imponerad.

Jag och Catrin körde till Southcenter Mall där vi väntade på Angelica, hon var FAST i bilköer låångt nor om Seattle och ja från Seattle till Southcenter ta de cirka 25 min utan köer kanske. I-5 (motervägen) kan vara för jävlig och det är den alldeles för ofta.
När Angelica väl kommer fram så börjar köerna igen direkt efter Southcenter, det SKA ta 25 min från Southcenter till Tacoma Dome, där vi skulle se konserten. DET TOG OSS 1½ TIMME! Så Lady Gaga skulle börja 20.00 och vi springer från parkeringen (parkerade ganska långt bort och med KLACKAR) vi entrar arenan 20.40!! Snacka om att vi var nervösa för att missa hela spektaklet. Men som tur är började hon inte fören kl 21.00! Förbandet hade precis slutat när vi kom! Gushe lov! Vi klarade det! Svettiga var vi, halsen skrek efter vatten och spidade var vi! 

Nu kör vi showen LÄSARE, ÄR NI MED!!!??? ÄR NI REDO, ÄRRR NIIII REEEEEDO???





Lady Gaga är MUSIKALISK OCH MAGISK!

Efter showen då bilar fortfarande köade och tutade tog vi oss friheten att modellera lite. Kul hade vi och jag kissade i buskarna.. 


En lyckad kväll som slutade på Mcdonalds för lite nattamad och sängen hittade jag kl 03.00!

LADY GAGA fullkomligt äger. Någon att se upp till!


Nu är klockan mycket. Jag ska sova. Har haft en riktigt underbar och minnesvärd kväll! Ni får höra och se sjukt mkt mer imorgon lovar jag er! :) ♥


BILLARMET TJUTER OCH IN ÅKER VAGNEN!

Imorse åkte vi till Silje och lekte lite innan köpcentret öppnade. De har en massa Elmo saker, Elmo är då den röda figuren som ni ser att de sitter på. Elmo stolar hehe, Elmo är från Sesame Street, ett tv program. Nic och Dex älskar Elmo hehe :)

På Everett Mall..

Sötaste ungen i världen! Min buddy Dex<3


På Hallmarks fanns en kanin som har en sensor i pannan så när man passerade eller nuddade den så rulla den runt som ett mongo och skrattade haah . Pojkarna älskade den iaf!
   Detta är då de sötaste grabbarna in town! Från ingenstans får de för sig att de ska hålla händer. Himla kärt! Alla gick och ooahde sig :)

Sen sprang de fram till smyckes affärs displayen. Kolla vigselringar eller haha. Ser bara så sött och fel ut :)

Nej, Nic, men denna var väl fin, eller?


Ja då var det dags att lämna, åka hem och få pojkarna i säng inför en tupplur. När jag komme till bilen så har bilen bakom mig parkerat så jävla nära, nästan ända inne i GUMPEN på bilen! Så när jag ska öppna baggageluckan så måste jag luta mig lite bakåt och då lutar jag mig lite lätt på bilens motorhuv och LARMET TJUTER UT! HERREGUD tänker jag haha. Fort som f#n in med vagnen och övriga saker och iväg for jag.

Eftermiddagen!
Vi gick ner till Hilton Lake och utforskade lite..


När jag slutade packade jag kläder och hoppade iväg med bilen mot Issaquah. Feta bilköer och skit, men tog ändå bara 15 min extra, så okej ändå. Tog bara 1 timme hit..

Sarah lagade god middag (pasta med köttfärssås) och sen fick vi tårta till efterrätt som blivit över sen igår..

Jag har svarat på en massa mail och annat, kolla med resor och priser osv. Nu är klockan snart nästa dag och jag ska nog tacka för denna dagen och välkomna nästa! 

GO LADY GAGA GO GO!  

Playdate med Cattis, fika i Mill Creek Towncenter

Så idag sova Dexter ända tills 9.00 till skillnad från Nic som vaknade vid 6.00..
Dexter växer nog om man säger så för sen sova han 2 timmar till lunch med hahah .. Inte likt denna kille..

Så vi pysslade lite imorse jag och Nic, gjorde lite olika saker.
Sen kom Catrin och hennes pågisar och vi lekte och hade det mys. Jag lagade mat och alla pågar åt bra minsann.. Så duktiga så..

Efter napen blev det lek i trädgården..

Under deras nap fick jag skypat med Kristina och Ellinor om Disney World i Orlando och lite annat. Bra bra ..
Fick sagt godnatt till Mamma också..

Här är en bild, det var den ända som blev bra haha tog bara en lite snabbt :)



Efter vi ätit hämtade jag Silje och så åkte vi till Towncentret. Vi tog en sväng inom University Bookstore, kolla här på de TRE HELA hyllorna om barnuppfostran.. Finns de i Sverige?

Förresten är detta i samma bokaffär som jag såg bordet med de svenska författarna..


Ja så där satt vi på Spotted Cow, Silje och Jag och väntade.. 25 minuter senare kom Jasmin och Ginnie, och sen kom inte ens de andra.. Fast de sagt att de skulle komma.. Men ja vi hade de trevligt i alla fall..

Sitter och snackar lite med Catrin nu som vanligt :) Imorgon är det fredag och det ser jag väldigt mycket fram emot.

Imorgon ska jag till Silje en liten runda med pojkarna, sen ska vi köra till Everett Mall med våra barn, där ska vi gå runt lite och de ska få leka på de "lekplatserna" som är där.. Jag ska gå in i en affär och få kollat Nic och Dex skostorlekar.. Kan bli kul..

Sen ska jag spendera helgen hos Catrin, imorgon ska jag ha en kolla upp och planera/fixa dag + hjälpa Cattis med körkortspluggandet.
På lördag ska hon skriva upp, sen ska vi se Lady Gaga, VAD SKA JAG HA PÅ MIG?? :O De är mitt stora problem hahah.. Söndag möte med aupairerna och måndag börjar jag jobba halv 2..
Skön helg! JADÅ

Trevlig helg allihopa!

BJÖRNBÄRSBUSKARNA BÄR BÄR (frukt)!

Igrå när jag och Silje var ute på vår walkingtur på ganska många kilometer så såg jag att äntligen har björnbären kommit! Och de är söta och goda! Detta momentet har jag längtat efter sen jag kom hit för 7,5 månader sedan och såg alla björnbärsbuskarna längs med stigarna.. Gott gott i gott gott säger jag bara..




Det har varit lite kyligare idag, 15 grader under förmiddagen. Men ändå uppehåll, så jag tog pojkarna till Martha Lake.. De älskade parken, som gjorde för dem. Sen fick de plaska lite i vattnet och kasta sand ut i vattnet..


Älskar denna bild på världens charmigaste unge hhaah


Okej, nu har ni kollat på Nicholas på bilden ovan. Nu måste ni se denna film, eller ja i alla fall till omkring 50 sekunder. Ni ska kolla efter James det röda loket! Kolla James miner och se om ni tycker att de är sjukt likt Nic elelr INTE!!! hahaha som jag skrattade. Och ja Pojkarna älskar Thomas och vännerna, den shown som jag länkat här..   




Denna bild är tillägnad Camilla Fridholm!
Joel och Katie byggde för ett tag sedan en lådgubbe som är för ärtpåsarna du skickade med mammsi hit. De som du så fint sytt ihop. Så här flyger de ärtpåsar i hela rummet och gubben får lite bulor och skråmor, men klarar sig varje gång hahah .



Jag lagade varma mackor till mat idag åt familjen. Blev tonfisk, skinka och kalkon, riktigt goda och Joel uppskattade min tonfisks variant! Men ja, heheh de visste jag redan innan.. Han älskar tonfisk, och de gör jag , Petra (min syster) och Mamma med och vi älskar detta jag gjorde idag. Så ja var ganska självklart att han skulle gilla de.. Men kul att höra iaf..

Sen kom Silje och hämtade mig kl 18, vi åkte och skämde bort oss med pedikyr/forvård/massage..Silje var så snäll och bjöd mig på de.. TACK TILL HENNE :)

Sen RÅKADE vi bege oss till Coldstone och åt glass + smooties.. MUMS, som jag kommer sakna det! Det är så mycket jag kommer sakna i USA. Herregud, vill inte ens tänka på det..


Ursäktar bilden, armen är lång som en orm och ja ser ju sådär fräsch och söt ut hahah :) Men så är de när man jobbar och är aupair hahah


Vi gick in på University Bookstore, mkt trevlig bokaffär.
Där såg jag detta bord! SJUKT JU! 

En massa svenska författare.. kul ju ..

Svar till Sanna:
"Hur fick du rosa vatten :)? Btw Din blogg är sjukt bra och rolig att läsa !! :)"
Det är färgtabletter som värdföräldrarna köpt, Sesame Street med Elmo om du hört om dem? De är märket, det är en serie med..Tack, jag försöker så gott jag kan :) Men bugar och bockar.. :)

Till Pappsi:
DU ÄR DEN SMURFIGASTE SMURF I VÄRLDEN SMURFPAPPI!

Nej nu ska jag sluta skriva, för ni har ett liv med och ja mer vill ni nog inte läsa nu! Ha en bra torsdag, snart helg igen mina vänner!

WHAT A WONDERFUL DAY!

Tisdag var dagens dag då ja.. Jag var trött som en åsna imorse när klockan ringde. Men man piggnar till snabbt, tur är väl de..

Pojkarna var så söta i sina svenska pyjamaser imorse när de vaknade.. Och de älskar mitt gosehund Gizmo Jr, Nic skulle gärna haft honom och Dexter med.. Kanske får köpa en till dem var? Men är lite dyra så känner att de kanske inte blir nu..



Jag pysslade fram en liten blå körbana åt dem som de lekte med och som vi sedan gick balansgång på..


Vid lite i 10 var vi framme i Willis Tucker Park där pojkarna lekte och observerade alla äldre barn.. De behöver dem, lära sig lite..
De badade även i det lilla vattenlandet som finna i parken, en massa vattenspridare och så..


Väl i bilen på vägen hem så ja tyckte Nicholas att han skulle minsann vara en stor gosse och sitta i ett riktigt säte. Jag såg hur han knäppte sig så sött med en del av bältet och frågade om han kunde göra det igen så jag kunde få det på bild..


Och så då tillsist BADTAJM! Det blev rosa vatten med bubblor..En massa skratt och bus.. Kära pågar små..


Jag har slutat nu, ska sätta mig ner och fylla i en almanacka. Så jag kan få lite styr på helgerna.. Och allt som händer..

Till Josefin!
Ja typ, jag har sett baseball 2 gånger, fotboll 1 gång, amerikansk fotboll har inte startat än, men jag har kollat på deras träning + kollat lite lacross och basket :)
Jag har inte gått på ett universitet, de är svindyrt. Jag har gått på Community Colleges..De finns lite över allt i städerna och kommunerna. De är billigare , har billigare kurser alltså, men det är ändå inte billigt haha..

Och ja herregud vilka översvämmningar det har varit hemma idag. Helt sjukt ju.. allt från 30cm-1,5 meter vatten i källarna och vägarna har varit gömda under mängder med högt vatten..

Nej gott folk, nu ska jag fixa met datumarna, äta och sen kommer Silje så ska vi ut och gå! Det är ju trots allt bara 28 grader och solen skiner kl.17.05! Kommer vara en svettpöl hahhaa

En ledig dag, bara en helt vanlig ledig dag..

Ja gott folk, idag blev det minsann knappt något jobbandes för mig.
Jag vaknade klockan 9.00, låg och drog mig till lite över. Startade datorn och pratade med Mamma och Ingrid, sen med Moster Ulla. Skönt, riktigt kul att få prata med Ulla och Ingrid med, det är inte ofta det händer. 

Sen fick jag gått igenom mina mail och andra händelser jag behövde bena genom. Skönt att ha det ur världen. 
Eftermiddagen tog jag åt att ladda upp lite nya bilder på Facebook. 

Eftersom vädret varit lika fint som i helgen alltså cirka 30 grader och strålande sol. Så tog jag på mig bikinin och traskade ner till Hilton Lake. Där låg fick jag läst ut min bok, solen stekte, det var helt vindstilla, myrorna ville äta upp mig och svetten porlade/rann. Jag ville kasta mig i vattnet, men det är tyvärr inte badbart hehe.. 

Efter en stund där traskade jag vidare hemåt, upp över mördarbacken och sedan framme vid 104 th PL SE!   



När jag kom hem kastade jag mig in i duschen och duschade kallt! Det är ju så underbart och så avsvalkande!

Jag hjälpte Katie lite smått med maten, vi åt, snackade. Jag jobbade 1 timme, passade barnen lite medan de fixade lite hemma..

Kvällen har jag spenderat framför datorn, alltså inte så ovanligt. Snackat med Cattis och var precis nere och åt ltie melon, oliver och marabou choklad! :)

Jag är lite så halvt sur och besviken på min LCC! Jag har ringt henne två gånger idag, lämnad meddelande, skrivit ett mail och hon har inte ringt tillbaka eller svarat på mailet! Vad är det för service. Nej imorgon blir det jag som tar telefonen om hon inte ring till lunch och ringer igen! 
Hon vågar kanske inte, för vi är oens om våra möten vi aupairer ska ha. Så får se om hon hör av sig.. 

Förresten, riktigt roligt, måste ju nämna. Det har nog kommit lite nya läsare till bloggen. Får ju hälsa er välkomna! Kul, har ni minsta frågor eller aningar. Bara kommentera och hör av er. Aupairer som framtida aupairer eller ni helt vanliga människor med ;)

Ha det bäst alla, hoppas på en fin vecka nu.. För detta kommer nog bli den sista..Hoppas ointe det men vet inte.. 
Till helgen är det förresten dags för Lady Gaga konserten! WHIIIOOOO finally!   

Twin Falls, Lake Sammamish + mycket SVETT

Hej alla glada måndags människor!
Idag har jag haft ytterligare en toppen dag.
Svetten har runnit, solen har bränt och i skogen har vi rännt!
Det var vandring i skogen so mstod på schemat för oss aupairer. Så vi tog oss till North Bend och Twin Falls.. Vandrade i skogen, upp för kullar och berg och ner igen. 35 grader i skuggan, tropisk värme, regnskog kändes det som och ja sjukt vandringsväder om jag får säga det själv!
Men till bron kom vi och sen klättrade vi vidare ner för berget till "fallets ände" och chillade, tog bilder! Riktigt fint, helt magiskt.. Och JA KLÄTTRINGEN var farligare än skydivingen igår hahah.. Sjukt men ha vi klarade oss i alla fall.. Tur ni inte vet vad som händer oss här haha. Inte fören efteråt liksom! ;) Se och njut av vackra biler och vackra människor!








Nu var det Lake Sammamish som gällde, som vi längtar efter ett dopp! Lite räligt och grummligt vatten och sunk botten dock men det gick..


Som sagt denna helg var nog den sista riktigt fina helgen vi fick att avnjuta i Seattle Washington. Nu lovas de inte lika fint väder, eller inte lika varmt i alla fall..Men i helgen har vet varit olidligt, inte rimligt hahah..

Så nej nu ska jag ta och läsa lite och fixa innan jag ska nanna.. Ska eventuellt jobba lite imorgon, men inte säkert, får se.. Annars blir det filmmys och ta hand om Mig själv dag!

Tack alla för era fina kommentarer och att jag är en tuffing haah :) Men kul var det, en riktigt upplevelse det där med fallskärmshoppningen! :)

Svar på en fråga från Lizette.
Som aupair får man 195,75$ i veckan, så cirka 1500kr..
Sen står värdfamiljen för mat och "boende", logi..


SKYDIVE!!! And I'm alive..

Imorse fixade jga och Silje oss. Sen åkte vi och postade paket hem till Norge från Silje. Vi tog en glass och smoothie på Coldstone, såå gott.. Sen bar det av mot Harvey Field, Snohomish! 

JA, som ni ser så har jag hoppat ut från ett plan idag! 
Det trodde jag nog aldrig att jag skulle göra, men nu är det minsann avklarat! CHECK på det.. 

Vi hoppade från 4 kilometers höjd, vi föll först med en hastighet på 290km/h, sen sjönk det till cirka 220km/h.. 
Hoppet tog cirka 1 minut.. 

 

Ska man vänta som sagt i ett par timmar innan man ska hoppa, så får man leka med det som finns. 
Vi var väl inte helt med i huvudet heller då nervositeten var inkickad för några av oss i alla fall.. Så man kan ju säga att vi inte visste vad vi gjorde eller??
 




4 SMÅNERVÖSA TJEJER

Träning..


Ja ska man döda 2-3 timmar i väntan så får man ta det som finns!!

Getting ready!


När detta var klart åkte vi hem till mig. Sen drog vi vidare till Bellevue och såg på Eat, Pray, Love, bra film faktiskt.. Och nu är vi i Issaquah, klockan är 03.11 just i detta nu. Ska snart sova, blir Hike imorgon. Ska ut på vandring med andra aupairer..

Ha de gött, för det har jag i alla fall :)


Lek i parken, bad in the backyard och myskväll med Silje Victoria!

Idag blev det parken med Silje och hennes pojkar. Sen i eftermiddags blev det bad i poolen för mina pojkar. Det har varit riktigt varmt här idag, i eftermiddags och till kvällen 26, 27 grader.. Riktigt härligt..

Efter jag slutat hämtade jag Silje och så åt vi skitgott, Thai mat i Mill Creek towncenter. . Röd curry med kyckling och ris, min favvis! MUMMS.. SAKNAR THAILAND!!

Sen åkte vi till Martha Lake, väldigt fint, rofyllt och mysigt!



Sen ikväll har vi sett lite film och mumsat på jordbär! Ska snart nanna för imorgon är det en STOR DAG.. Ni kommer få mer detaljer på söndag lovar;) Ha det bäst alla, saknar och älskar er glömt inte det!

A really nice evening at Spotted Cow!


Här är vi, några aupairer.. Snackade en massa, åt mycket glass och hade det trevligt..

Fick några gubbar utanför Caféet till att ta några bilder på oss.. Tror de bollade med 6 kameror haha. Och de var inte så tekniska om man säger så.. Full rulle där..

Snackade lite med Mamms och sa godnatt nu.. Klockan är lite över 10 och jag ska hoppa i säng..
Imorgon är det fredag, Silje ska komma och ha en sleepover hos mig, vi ska även se film och mysa här.. Äta ute också, det är ett måste..

Ha en toppen fredag alla älskade läsare!

Lekdag hos Jenni med Snomoms, mys i en ny lekplats & avslut på Spotted Cow!

Hej hopp på er där. Här sitter jag nu och ska skriva dagens inlägg. Ska hämta Silje Victoria om 1 timme, för vi ska ralla till Mill Creek TownCenter och träffa en massa aupairer på Spotted Cow Icecream place.

Vid lite i 9 imorse körde jag och tankade bilen, sen körde jag till Mukilteo där de skulle vara playdate hos Jenni, en mamma från Katies tvillinggrupp.
Så vid 9.20 kom vi inklampandes och så kläcker hon av sig lite så försiktigt att det var kl 10-12 och inte 9-12.. Men det gjorde inget att vi smög oss in och lekte med hennes flickor så länge..

Alla droppade sakta men säkert in, och ja nr två i tur var ju Silje, vi trogna aupairer.. Tider är för oss hahah
När alla var där räknade jag och vi var minsann 8 mammor, 2 aupairer och ja minst 20 barn då som ni förstår.. + några extra syskon.. Så det var mkt barn minsann..





Efter detta roliga äventyr åkte vi hem, åt lunch och sen somnade pojkarna gott.. Jag skypade med Mamma och sen med Anna och Maria. Och det åskade, blixtrade och mullrade i Trelleborg, Anderslöv ja hela Söderslätt! Fy för hundan då..
Jag har ringt och bokat ett hotell åt oss i LA nu. Men kan avbokas tills dne dagen vi åker så det är lugnt.. Men bättre att ha något än inte..

Petra har fått halsfluss på Magaluf har jag fått höra.. Men ändå mäkta imponerad över att hon och Johanna har tagit sig till en doktor och fått antibiotika och de skulle dit imorgon igen.. Duktiga flickor minsann, en duktig syster jag har :) Hoppas hon blir bättre snart så hon kan njuta av sin semester! <3 

I eftermiddags har vi sen lekt lite i garaget, jag gjorde dem färdiga för en tur i dragkärran och iväg rullade vi till en lekplats. Detta var första gången jag gick dit, Katie och Joel tipsade mig om den. Iväg kom vi och en jädrans nerförsbacke var där och en sjuk uppförsbacke hem såklart.. BRA TRÄNING DOCK! Men sjukt jobbigt att dra en kärra och kunna stoppa, inga bromsar eller så. Den bara rullar med 30 kilo i bagaget! Men vi klarade det och pojkarna hade det kul..

Grabbarna hade Tommy Hilfiger shorts och t-shirts.. Är de inte söta.. Så charmiga, mina små modeller..

Nu har jag gjort mig i ordning, ätit kycklingsallad som Katie lagat. Ska snart köra och hämra Silje.. Boston och D.C är säkrat i alla fall.. Ska snacka med Sarah imorgon, så jag vet vilken flygplats som är bäst i D.C. arean.. Boston är bokat, nu är de bara boston-->d.c. och d.c.--> hem kvar!

Ska bli god glass och aupair snack ikväll! Ser ändå fram emot det..
Imorgon ska jag och Silje Victoria ut och äta sen se film eller något. Bara ha en slappe fredag.. Lördag ÖVERRASKNINGEN!!!!! Som ni kommer kunna läsa om på söndag.. Får se vad jag gör på söndag.. Vet inte än, Catrin och Greta ska på LCC möte, får se om vi hänger med på de eller inte..
Ha det bäst alla, nu ska jag sluta skriva! Punkt slut.

Första lekdagen hos Cattis!

Ganska många bilder kommer följa nedan om jag säger så. Varnar känsliga läsare om ni inte orkar kolla eller har tid att tidda på alla dessa underbara bilder ;)

Men såhär har dagen då varit. Jag hade allt packat och vi körde till Cattis kl 8 imorse. Där vi lekte lite innan vi packade in alla pågar i bilarna och åkte till Issaquah Community Center, där lekte vi i lite över en timme.. Riktigt kul och pojkarna älskade alla leksaker!

Vi åkte hem, åt lunch och efter lite kämpande med medtagbara sängar så sov alla pojkar, eller inte Emmett då, han la sig lite senare..

Catrin och Jag skypade lite med Martin Morän, snabbt med Max och jag snackade lite med Mamma. Vi gjorde amerikanska pannkakor med banan och chokladbitar i. SJUKT GODA ;)

Sen när pojkarna vaknat efter sin nap så körde vi hem. Och ja det blev min dag med Nic och Dex.




SVERIGETEMA PÅ KILLARNA ELLER?? SVAR JAAAAAAA. Och Sverige spelade ju mot Skottland och vann så ja man kan ju säga att det var vår förtjänst JA :)

Även baby Emmett hade sin sverige dräckt på sig, fast man inte kan se den så tydligt kanske..

När jag slutat tog jag en välbehövlig dusch, filade fötterna, rakade benen och känner mig nu allmänt fräsh.
Fick ett paket av Mammsi idag, ett par leggings/cykelbyxor SVARTA, tack älskade Mamms :)
Jag fick även ett paket från Victoria's Secret, jag har nämligen beställt 2 bh:ar.. Men när jag öppnade paketet fanns 1 svart bh i 4 storlekar förstor och fel modell??!! Hur kan det komma sig liksom, mina skulle till och med vara beige eller hudfärgad.. Så fick ringa så ska skicka tillbaks denna och fortsätta vänta på mina andra.. KUL JU.. hahah 
Jag som trodde det var mina som kom.. 

1 lyckat packet av två är ju inte så illa i alla fall.. :) 

Skypade även med Laura idag, förra aupairen.. Eller ja jag ringde henne och sen inkluderades Nic, Dex och Joel. Kul var det att snacka lite med henne i alla fall :)

Imorgon ska jag på playdate hos Jenni, en hemmamamma i Katies tvillinggrupp.. Silje Victoria ska även dit med sina grabbar.. Ska bli kul, mellan 9-12.. 
 
Nu ska jag ringa Cattsan innan jag ska nanna ..

Sovmorgon följd av sen jobbekväll..

Idag mina kära vänner gick jag upp vid 9.00, men ja såklart hade jag ju legat halvvaken de senaste 2-3 timmarna.. Men så är det..

Jag tog en dusch, kollade runt lite på internet och läste litta i min bok.

Så kl 11.00 började allvaret, jag började jobba, heheh. Fixade mat till pågarna, la dem vid 12. De sov i 1 resp. 1½ timme. Vi packade ihopa oss, körde till Silje Victoria.

Där var vi en stund och åt snack. Körde sen till Willis Tucker Park, en bit ifrån där hon bor. Där lekte våra pojkar så fin så, de hade riktigt kul och ja solen sken.

Körde in om Silje Victoria en liten runda till efter parken med. Så de fick leka av sig lite till.


Åkte hem lagade mat till oss 3. Spagetti med kyckling, och pojkarna åt med bra aptit och fint!

Vi tog ett bad med bubblor, eller ja tekniskt sett inte jag men ja hade ni sett mina leggings/tights så hade ni nog trott att jag med tog ett dopp! ;)

De skrattade, splashade och fyllde hela ansiktet med bubblor!
 

Sen ja jäklar i hoppet sån energi de fick, de var det sista rycket. De sprang, de ramlade, de var över allt och ja herregud och lyssna är inget alternativ! hahah

Men de gick över och vi tog oss ner, lekte lite innan det var dags för godnattsaga och sängen. Nu ligger de och sussar sött och här sitter jag.

Katie och Joel har inte kommit hem från mötet än. Jag skulle vilja gå ut och kolla posten, men kan inte nu när de inte är hemma..

Tvättar även kläder för fullt där nere. En massa kläder då Katie kom in med en hel, fett stor låda med kläder till dem som skulle tvättas som de ärvt av andra.

Så jag har gått igenom deras garderob ikväll och slängde ut lite gammalt, smått och in med litta nytt.

Tvättar lite till nu, detta blir sista maskinen! Klockan är halv 9 nu heheh..

Imorgon minsann blir det en sväng till Issaquah Highlands för en heldags playdate hos Cattsan med pågar! Det ser jag mycket fram emot. :)

När jag berättade för pojkarna att de skulle få träffa babyn Emmett så blir de ju så exalterade. Så söta, de älskar bebisar..

Nej nu ska jag sluta här. Ska fixa lite innan de är sängdags. Hoppas ni har det toppen där hemma..
Och ska snart boka mina biljetter till Boston och D.C. Can't Wait!!!! :) Östkusten här kommer jag..


Mina två bilder för dagen.. Har varit så skabbig på sistone. Så letade genom och hittade dessa två som väl är okej ändå ;)

Härlig dag!

Idag fick jag sovmorgon, Catrin och Emmett kom och väckte mig halv 9 och frågade om jag tänkte gå upp eller sova vidare. Svår fråga minsann, för trött som ett helt ålderdomshem var jag. Men nej upp hoppade jag. Frukost åt vi.

Sen åkte vi till ett ställe, typ en gympasal där det var en massa leksaker för toddlers.

Såhär såg det ut, där sitter Hanky i den röda bilen. Min lillkille..

Efter här tog vi oss tll McDonken, där fanns ett stort lekställe. Där Hank stortrivdes, vi fick ätit, blev två cheeseburgers och en milkshake. Gott gott i gott gott!

När vi kom hem så mös vi lite med Emmett, satt och snackade. Bara var Jag och min älskde bästis Catrin.

Vid lite i 3 bar det av hemåt för mig. Sjukt är det också, hur kan det vara SÅÅÅ MYCKET bilar på vägarna vid denna tid. JOOO, för du är i WASHINGTON STATE, NÄRA SEATTLE AREAN! Palla hahah, så sjukt mycket bilar i alla filer. Känner sig som en i mängden som bara flyter i trafiken.. 

Väl hemma fick jag packat upp, tog mig ett litet snack med familjen. Sa hej till pågarna, saknat dem lite faktiskt. Mina hjärtegryn..Sjukt egentligen, men ändå inte. Jag och Catrin disskuterade det med, våra värdbarn är som ens egna barn, de känns verkligen så men samtidigt ändå inte. 
Så mycket som man älskar dem, så goa de är. Att få vara här och se de utvecklas och växa upp. Mycket motgångar men åhh så mycket medgångar/framgångar med.
Kommer bli oerhört svårt att lämna dem, lämna USA, ja allt.. Känns som det närmar sig, kryper på, liksom ligger runt hörnet.

Alla helger i augusti och september är i princip helt fullbokade, oktober är det halloween, jag ska till östkusten, kanske hälsa på Emilia i San Fransisco, en helg är det aupair möte och så var däe en helg kvar där ja..

November, Las Vegas?, Thanksgiving och ja lite helger där ja..December SISTA MÅNADEN :( Jul och några helger.. Men herregud!

Hur ska vi hinna med Vancouver Canada, Späckhuggar båttur, Mt. Rainier Park, Victoria Canada osv osv..
Ja vi får helt enkelt fixa det!

Så tillbaka till kvällen då, jag laga mat till pojkarna. Vi mös och lekte. Dexter bajsar, jag bytar, Nic bajsar jag hinner ta av blöjan och torka en gång. DEXTER SKRIKER HYSTERISKT OCH HAR SLÅTT MUNNEN I BORDET!!
Dexter kommer springandes då jag kallar på honom, det blöder ganska mycket, han skriker och tårarna rinner. Nic ligger på skötbordet full med bajs och lägger foten i bajspappret jag lagt på bordet så strumpan blir äcklig.

Jag snackar med Nic och säger att han får ligga fint på bordet och inte röra sig. Knäpper ett bälte snabbt runt honom, så han inte ska ramla, men får ju inte kravla sig ur det. Springer med Dec ut till köket, tar en gummisak för tänderna som ligger i kylen, låter Dex kyla läppen (då konstaterat att det var där skadan var, blålila stort blåmärke på inreunderläppen + ett lite halvt köttsår), torkar blod och ja nu står jag hos Nic igen. 

Sätter ner Dex lite på golvet bredvid mig. Fixar snabbt Nic. Tar och lugnar ner Dex lite och ja u är allt över :) Dålig tajming eller vad?? UUUHHH.. 

Sen precis innan jag ska gå upp med dem på ovanvåningen så hör jag ett konstigt ljud, inser sen att de var deras leksaks häst som "skadat" vänster bakben. Dex var lite så förtvivlad och ville gärna fixa det direkt, men ja jag sa att jag skulle operera honom när de sov ;) Men ja Joel får minsann fixa det imorgon.. 

Och ja det var allt för kvällen! Eller ja 3-4 timmar i alla fall.. 

Skypat med Catrin och ätit lite mörk hederlig svensk choklad! Det ni, det är grejor det! 
Jobbar 11-21 imorgon. Så ska sätta på en filmis nu och mysa i min säng med Gizmo Jr. Hörs imorgon alla glada! 

Ska även på playdate hos Silje Victoria imorgon eftermiddag :)  

Söndag och jag måste göra er lite besvikna

Idag lovade jag er en överaskning, något som jag inte kunde hålla dock. Kommer senare lovar, bara inte idag. Ni får hålla er lite till..

Jag la mig inte fören 3 igår, eller ja idag. Sen gick Jag och Catrin upp vid 11. Åt frukost/lunch, satte igång med att färga mitt hår. La slingor i utväxten, tog 2 timmar att dra igenom håret ut slingmössan, sen tvätta håret är värsta. Där låg jag på knä och böjde mig under kranen i badkaret med gumpen i vädret. Catrin tvättade håret och shamponerade. Ganska najs faktiskt hahah ..

Sen fick man ett serum som jag RÅKADE dränka håret i. Det dröp nästan fett från håret, jag fick alltså gå in och fightas med duschen själv igen. Stå och böja mig in och klydda hahah. Men det gick, det blev tvättat IGEN, fönat igen och nu är det torrt och normalt hehe..Färgen blev bra, typ exakt den jag hade sen innan. Så lite slingat i utväxten, men inte så mycket som jag velat kanske. Men det är mitt hårs fel och inget annat. Färgen fäster alltid lika dåligt, men jaja.. Bra mycket bättre än innan iaf..

Så när vi var färdiga blev det dags för matlagning. Stekte kycklingfilé, kokte ris och soya + guacamole sås :) Mumms på de ja ..

Sen tog vi oss en liten fruktskål med vindruvor, blåbär och hallon.

Vi satte på The Sweetest Thing (i Sverige heter den Snygg, Sexig, Singel) rolig film minsann.

Tog och surfade lite på internettet ;) Drack lite chokladmjölk och nu bloggas det.

Klockan är 21 och vi ska kanske se en film, Mamma Mia. Men vi kanske hoppar det och lägger oss.. Jag ska sova hos Cattis inatt och hålla henne sällskap imorgon, för jag börjar inte fören 16.30 imorgon. Ska jobba på kvällen så Katie och Joel kan gå ut på en bit mat :) 

Så ha det bäst alla, här är allt toppen...  

Denna bild är från igår, bara gillar den haha
Så step up 3 såg vi igår och där var denna killen med. Jag tog detta fotot på han i Ballard, Seattle. På Evo, en klubb, där var breakdance battles. Så helt från ingenstans när vi såg på dansfilmen på bio igår så är denna lillkille med. Så tänkte tillägna honom en bild på min blogg och ett videoklipp från tävlingen i Seattle..



Blue Angels med mina Angels

Idag har jag haft den bästa dagen på länge! Riktigt härligt. Det blev blue angels, det är jet plan som hade en riktigt cool show över I-90 bron, mellan Mercer Island och Seattle..

Regna gjorde det, långt gick vi till bron men kul var det.







Efter detta tog vi oss in till Bellevue, shopping, mat och bio! Kan det bli bättre? Och med toppen fina människor! :)



BUILD A BEAR, BYGG DIN BJÖRN!
Vi fixade oss en livskamrat idag, en kompanjon i USA. Gizmo Junior blev namnet. Älskar honom redan mitt lilla hjärtebran. Påminner mig om mitt älskade hjärta hemma. Så nu har vi alla kompisar så vi kan ha playdates tillsammans ;)


Vi hade en hjärtcermoni!


Biotajm! Step up 3, FETT BRA!


Ja som ni ser! En toppen dag! Riktigt super..

Imorgon händer det saker ska ni veta.. Ni kommer bli riktigt chockade inför det ni kommer läsa på måndag när ni vaknar! OOOHHH så spännande, ni kan bara inte missa måndagens inlägg! ;) Nyfikna??


En härlig dag även denna dag

Idag har jag haft ytterligare en toppen dag! Pojkarna och Jag hade de harmoniskt under morgonen. Silje kom med Henrik och Martin på ett litet besök.

Under deras nap fixade jag lite på mitt rum, plockade undan, packade allt som jag skulle ha med mig till Catrin för helgen.
Läste lite i min bok och sen skypade jag med Cattis och lite med Mamms när hon kom hem från Tommy och Lena.
I eftermiddags har vi lekt i trädgården och sen slutade jag. Blev inte så mycket gjort då Nic vaknade lite i 3.

När jag slutade hämtade jag Silje, sen körde jag henne till Gretchen innan jag åkte till Catrin . Hittade minsann, var helt glad över det. Första gången jag var hos Gretchen, och ja sen skulle jag hitta till Catrin därifrån. Men klarade det med bravor minsann. 

Så ikväll har Jag, Catrin och Hillary tagit hand om Hanky och Emmett. Sen kom Ampero, en mexikansk tjej som också bor i Issaquah. Så det blev en myskväll med Prodject Runnaway.

Nu ska jag nanna, kommer bli en ituhackad natt även för mig. För Cattis ska upp mitt i natten, på småtimmarna och ge Emmett lite nattamat. Så nu säger jag godnatt och imorgon kommer det hända en massa.

Kolla Blue Angels, ni kommer få se vad de är imorgon på bloggen ;) Vi ska chilla i Bellevue, äta och se Step Up 3! 

Här är lite "roliga videos på pojkarna från idag". När man vaknar efter sin nap så kan man ju också vara lite så båkiga, tetiga och vill bara vara på sin bror!!!! :) hahahah   



Till Sanna.
Nej jag hade inga problem alls att se skillnad på barnen. När jag fick bilder skickade på dem innan jag åkte var det lite svårt. Men första gången jag träffade dem så fick man en uppfattning om dem. De är väldigt olika, har helt olika personligheter och ja sen jag kom hit så har jag inte tyckt de sett lika ut alls :) 

Men klart är detta individuellt, och ja känner man inte barnen så är det svårt att skilja på dem. Alla mina aupair vänner har svårt för de, eller nja förresten kanske inte alla, men många av dem. Hoppas detta svar var vad du önskade :) 

Lite videoklipp på mina älskade pågar!

PS FINNS ETT INLÄGG TILL UNDER DETTA! MEST SÅ NI INTE MISSAR DET MENAR JAG..

 




Till den anonyma som skrev en fråga häromdagen..Frågan löd, vilken förmedling jag åker med, om jag trivs med den och att personen som skrev frågan ska själv åka som aupair nästa år.

Svar:
Jag åker med Cultural Care Aupair. Aupair är verkligen en upplevelse för livet. En man sen eller ja aldrig kommer att glömma. Allt man lär sig, man växer och får ganska många extra lager skin på näsan. Du lär dig att uppskatta så mycket av ditt liv, din familj, ditt hemland och allt som hör där till. Det är definitivt ingen dans på rosor, det är inte till att åka hit och leka lite med barn, få pengar, uppleva ett land och leva livet. Inget är gratis, inget är lätt. Det är verkligen ett steg framåt och två bak. Visserligen gäller detta inte alla, jag står för egna erfarenheter och andra aupairer jag känner.
Jag skulle kunna fortsätta skriva och ja nästan aldrig sluta. Det finns så mycket att säga och nämna. 
Men mitt råd är ÅK! Men var stark, lite på dig själv, ha inte för stora förväntningar och stå på dig! 

När det gäller förmedling så är det väldigt svårt. CC är bra, men jag tycker de tagit på sig för mycket. De har alldeles för mycket aupairer och de har dålig koll på värdfamiljerna. Dåligt med uppdatering med familjer osv osv. Det är mycket som inte håller måttet. 
Har du en bra familj, trivs och inga problem. Så är CC hur bra som helst, inga problem. Och mycket av de som arbetar är bra. Men det är svårt när de gäller de som jobbar för agenturerna här för de står alltid lite mer på värdfamiljens sida. De är ju trots allt de som betalar, de som betalar för varje ny aupair de får. 
Jag känner många aupairer som åker med Aupair in America, Aupair Care och även Cultural Care. Det är ett svårt val, många av förmedlingarna är som sagt samma. Detta är vad man får, men skulle jag råda tror att jag skulle råda dig till de två förstnämnda på övre raden. De är billigare, mindre och de känns som de har med koll på sina aupairer. 
Ska inte kasta för mycket skit på CC, för jag har inte haft problem så. Men jag vet många som har, vi aupairer behandlar inte riktigt som vi ska om man säger så.. Vi har med känslor och vi har lika värde som familjerna! 

Hoppas att detta hjälpte dig, Mr. eller Ms. Anonym :) Hör gärna av er om ni har frågor. Så svarar jag på..    

Underbar torsdag, haft det riktigt härligt!

Jag kan inget mer än att ÄLSKA mina små pojkar, mina USA vänner! Livet är ganska så najs, allt är bara upp till mig själv. Vill du ha en bra dag Malin, eller en dålig dag? Det är frågan jag måste ställa och svara på. Tack Pappa  ♥!

Idag åkte vi till Silje Victoria på playdate, efter det åkte vi allihopa till Thornton Park där det var barnkonsert. Och mina pojkar är så duktiga, de är så väluppfostrade och de börjar bli så mycket mer framåt, utåtgående och sociala! Gillas! De växer till sig..

Vi kom hem, de åt lunch och la sig för sin nap. Jag pratade lite snabbt med Mamma och Pappa. Önskade Petra en trevlig resa som ska till Magaluf med 3 väninnor, de åker om någon timme bara.. Hon får ta hand om sig och vara försiktig. Jag sitter liksom här på andra sidan och kan inget göra om det skulle hända något ju ;) Lillsyrran där, tänk 18 år och ja studenten nästa + resa med kompisarna. Ja fy för hundan hehe :)

När jag pratat med Sverige så läste jag lite i min bok om Victoria Kronprinesssan. Faktiskt en mycket bra bok. Får en helt annan skildring av kungafamiljen. Intressant.

När pojkarna vaknade efter lite mer än 1 timme blev det lek på baksidan. Varmt varmt varmt är vad det är idag! 25 grader i skuggan kl 17 på kvällen! Kvalmigt och klibbigt ;) Mys..

Så pojkarna fick bada i babypoolen. De hade super kul, hoppade, sprang och plaska. Och ja från egna erfarenheter (mera bestämt det har hänt 2 ggr) så har jag nu även i trädgården badblöja på! Vill inte ha mer bajskorvs jakt på the Yates mark!





Jag har förberett mat så jag skriver och fixar min blogg för dagen här och nu. Sen ska jag ner och steka på kycklingen och så blir de kyckling wok med ris. Väldans gottigt ska jag säga er. 

Efter maten ska jag traska ner till Safeway och ta ut pengar som jag är skyldig Katie och Joel, hem och göra alla mina övningar för nacke, skuldror och korsryggen. TA EN DUSCH! 

Läsa i min Victoria bok, lyssna på musik, njuta! Prata lite med mina älskade här i Usa kanske. Sen är det nanna kudden dags minsann! 
Vilken dag må jag säga. 

Så här vackert var det 6.11 imorse när jag steg upp..

Playdate med Melissa och restaurangkväll med Silje Victoria

Idag hade jag och pojkarna en toppenmorgon. Sen åkte vi till Melissa på playdate. Vädret visade upp sig från sin bästa sida. Vi lekte först inne med tåg, bilar och deras lilla kök.

Sen hoppade vi ut och lekte med alla nya utomhus roligheter.

De ritade med kritor, bilar, fiskade i dammen/vattenfallet ;)

När det var dags för lunch så åt mina pågar så bra så, himla duktiga. Sen började Montgomery mata Dex med kokta morötter och han åt av bara den, lika så Nic. Där satt söta lilla Montgomery och matade ena pojken efter den andra. Ja han därade lillkillen hade jag gärna haft här hemma så de ätit en massa grönsaker varje dag:)

När klockan var tolv, skulle vi precis åka hem och då kom Sarah över och hämtade lite kort som hon ska dela ut åt mig.
Väl hemma sov sen pojkarna i 1 timme 40 min respektive 3 timmar :) Skönt, hann prata med Åkermans och Mamma, Pappa och Sandra faktiskt. En riktigt givande nap faktiskt :)  





När jag sluta så duschade jag och sen var det iväg med Silje Victoria till en indisk restaurang och efter det glass på coldstone. GOTT! Mycket trevlig kväll.. Snackar med Catrin nu, ska snart nanna, är sjukt trött.. Imorgon blir det playdate med Silje Victoria och hennes pågar. Ska bli kul, vi ska på en barnkonsert också..

Sen är det fredag igen!!! :D Ha de bäst,, simma lugnt!

Tisdag och min första riktiga dag på länge på något vis..

Dagen i säg då! Här kommer det..

Imorse tog jag pojkarna i vagnen, vi traskade ner till Hilton Lake. Där fick de sen springa av sig och utforska. Vi gick ett helt varv runt sjön, kollade pinnar, buskar, småkryp, blommor och sten!

De lekte lite på lekplatsen och sen traskade vi hemåt igen, de gick nästan hela vägen hem. Duktiga pågar..
Här är "lite" bilder från dagen!
Jag bad Nic att skratta, detta vad var han gjorde :)


När vi kom hem lekte vi lite med ärtpåsar, tåg och böcker. Vi åt lunch tillsammans, tortillabröd med skinka och ost :) Riktigt gott må jag säga och de åt med god aptit!
Sen BAD Nicholas om en nap, så ja 11.30 klättrade vi upp på ovanvåningen och de båda somnade direkt!

Dex sov i 1½ timme och Nic i 2h 50 min..
Eftermiddagen spenderades i trädgården, vi gick en runda och letade pinnar.
De tog ett par rundor i vattenspridaren.

Nu har jag fixat mig lite. Jag ska till sjukgymnasten kl 18.00. Ikväll ska vi äta lax, mums!

Jag ska försöka förklara för min sjukgymnast varför jag inte gjort mina övningar på 3 veckor, bara första veckan. Och ja allt är ju mitt eget fel och ja on i axeln har jag ju innu och ja mer. Men så blir de ju, har bara mig själv att skylla.

Imorgon ska Jag och Silje Victoria ut och äta middag på kvällen och snacka lite skit. På dagen ska Jag och Pojkarna till Melissa på playdate. Även Mariah kommer komma med sina barn. Kul ska det bli!  

Hit och dit ibland mår man skit

Idag har varit en upp och ner dag. Men allt är bra nu. Så inget så speciellt med det. När det är såhär är det bästa att ta tag i det, annars går det bara mer och mer utför.

Jag började jobba kl.10 och jobbade till lite över 14.00.
Pojkarna och jag lekte med en massa saker innan det var dags för lunch, en nap dags.
Katie kom hem och tvättade bilden, jag skypade med Mamma.
Tvättade även pojkarnas kläder då tvättkorgen var överFULL! Katie köpte nämligen en massa nya pyjamaser och kläder till dem så tänkte att jag kunde ju lika gärna tvätta idag..

När de vaknat upp lekte vi lite och jag gjorde dem färdiga inför en eftermiddag i parken med Katie och Mormor Marilyn.

Efter jag slutat tvättade, damtorkade och rensade jag bilden som Katie fixat utvändigt. Tror nog aldrig den varit så snygg och ren förut ;) heheh.. Eller kanske, men nu är den riktigt clean hehe. Skönt är det i alla fall att ha det gjort..  

Jag ringde Silje Victoria och pratade av mig lite när hennes pojkar sov middag, sen tog jag en dusch, klippte tånaglarna, filade fötterna, rakade benen! CHECK! Allt är avcheckat på listan hahah ..

Jag åt en god middag idag, pasta med kyckling och sås..
Nu efter maten har jag pratat lite med Catrin i telefon, håller på att fixa med bilder på Facebook och ja laddar upp videoklipp som jag ska lägga in här och visa er alla :)

Många väldigt värda att se och njuta av! Dessa videoklipp är från i lördags då vi var på en social klubb och sen såg Seafair paraden!
 
Hank körde ett par moves.

Seattle Police Showade litta

Musikkår. Fint, en sådan mysig känsla                                          Alla killars dröm! Eller? Huskies Cheerleaders + musiker                                                         Piraterna!

Nu ska jag ta tag i Facebook bilderna.. Ha det toppen så hörs vi!

Seattle med Gretchen, Silje Victoria, Cattis...

Idag vaknade vi av klockan 10.30. Ögonen kändes som granit, tunga och omöjliga att öppna!

Men tillsist lyckades vi och jag fick till och med tagit en dusch innan vi åkte in till Seattle för att träffa Gretchen och Silje Victoria.

Vi tog oss en sväng inom tuggummiväggen sen gick vi ner till pirerna där vi åt på Red Robin. Vi fick en riktigt fin utsikt över Olympia Bergskedjan och Puget Sound (sund till väst om oss).

Sen strosade vi runt i downtown, jag shoppade en fin almanacka med gamla Paris bilder. Riktigt fin! Ska nog rama in bilderna senare i framtiden.

Gretchen som vi kallar henne, Greta är hennes riktiga namn men det är så jäkla svårt att säga på engelska haha.. Låter riktigt FEL.. Så hon är från och med nu Gretchen, punkt slut.

Hon shoppade så det stod härliga tider till! Jag och Catrin höll på oss idag, så duktiga så…

Efter en mysig dag på stan blev det Cold-Stone glass och det ÄGER! Efter det blev det mat som Sarah hade lagat, mumms på det med!

Catrin och Jag sitter och golfar (spelar allan) oss på hennes rum. Vi är övertrötta, mätta och ja det var nog allt..

Vi har det ganska bra här minsann.. Hahah..

Nej nu ska jag snart köra hem och nanna.. Imorgon är det måndag, ny vecka och ja ny månad (från och med idag visserligen).




M♥C


Gretchen och Silje Victoria

Skomuseumet, har inte sett detta inna. Hittar alltid något nytt, Seattle överraskar mig ständigt ;)

Du kunde även se världens längsta (högsta) mans skor i fönster.. Fett stora! Han var 2 meter och 50 c cirka..
Storlekarna är inte liten, mellan, stor utan Like it, Love it, Gotta have hahaha :D

Blandar vår härliga, smakfulla glass!

Ha det bäst! Måste nanna nu..

Seafair, Parad, lite Party

Hej alla, klockan är alldeles för mycket.. Ska sova nu, ett par timmar innan de är dags för Seattle och Alki beach..Vilken helg!

Privata Klubben med buffe och pirat tema, Seafair (festivalen som har varat länge nu har kommit till sin huvudvecka)..


Såå rädd jag var, tänkta banga men klarade det!

NÅGOT AV DET ÄCKLIGASTE JAG GJORT I HELA MITT LIV! USCH, men gud vilken adrenalinkick jag fick efter, går inte att beskriva.. Sån rush i hela kroppen för att jag vågade..





Detta blir allt för nu. Kommer några filmklipp imorgon! Eller ja om x-antal timmar. Klockan är 04.56 nu och jag borde sova för läääängesedan! Men jag har haft en TOPPEN DAG, KVÄLL JA ALLT! Tack The Brown family, Hillary och alla i Seattle paraden..

RSS 2.0