Antique shopping during the day and scary halloween stuff at night

Heeeej, spooky halloween på er alla! hehe

Här är många hus pyntade, det är ljus, varelser, uppblåsbara figurer, lampor och annat.
Idag åkte jag och Silje till Snohomish och gick i antikaffärer och mös. Sen kom Greta och då åkte vi till Alderwood och såg "It's kind of a funny story" och ja du filmen var riktigt bra! Torra skämt som fick en att le eller skratta..

Vi åt sedan mexikanskt innan vi kom på att vi skulle till ett majsfällt och gå på en spök, läskighets runda. Så hem om mig och hämtade gummistövlar och crocs till Silje (inte det bästa, de var för små tårna stack ut. De är inte de bästa skorna i gegga det har liksom regnat hela dagen). Men de var bättre än hennes ballerinaskor! 

Pojkarna var på en Halloween/Harvestparty idag. Och de hade på sina übersöta kostymer! Åhh som jag älskar dessa pojkar! Obeskrivligt♥




Taco Time



Hauntinghouse outside, rainy, dark and in the corn maize


Säger bara, SOM VI SKRATTADE, SKREK och sprang! hahah
Gegga var bara förnamnet.

Sen hoppade mina fötter/stövlar i påsar under hemresan 

Mc Flurry Oreos (enligt mig Mc Fluffy nu mera) Och ja detta var lika mycket glass som vi får hemma i en flurry, men detta var den minsta av 4 storlekar, de kallade denna "snack storlek".


Nej nu gott folk blir det sängen! Ska ringa och säga hej till Mamms först.
Ha en myssöndag! 

En Minigris/Råtta/Mullvads mixat djur höll på att dö idag!

Hej på er där ute i världen. Idag var det pyjamas dag i skolan för grabbarna. Så det var bara till att skippa klädbytet idag. Och så var det min tur att ta en massa bilder i skolan för varje familj ska göra någon slags pyssel/scrap book om alla barnen i klassen. Så jag stod för fotona så ska Katie och Joel pyssla ihop boken.. :)

Tog 312 bilder på 2 timmar! Många bilder och på 16 barn med lite föräldrar och en lärare.. Och jag fick några riktigt söta bilder på några av barnen. Blev riktigt nöjd med mina bilder faktiskt.

När jag slutade idag så kom Silje och så bokade vi Nötknäpparn (The Nutcracker) alltså ballet. Ska bli sjukt kul! Och så bokade vi en jul gospel konsert med Black Nativity. SO ECXITED! Ser verkligen fram emot dessa events! Ska även boka biljetter till en av Seattls amerikanska fotbollsteam, blir sista helgen i Nov, sen först helgen i Dec ballet och andra helgen i Dec Gospel, tredje helgen i Dec Las Vegas :) 

Fullspäckat eller va haha! 

Efter vi gjort av med en massa pengar åkte vi till Gabriela och badade i hennes värdfamiljs hottub! Riktigt härligt, så varmt och den stjärnklara himlen. 

Imorgon är det lördag och vi får se vad som händer:) 


HOTTUB!


Och till rubriken av inlägget då! 
När vi är på väg hem till mig för Silje ska släppa av mig hemma kommer det sjukaste lilla djur springandes över vägen! Silje touchar bromsen lite men tänker, nej det är INTE värt en tvärinbromsning och vägavkörning så hon gasar istället och jag satt och skrek, höll för öronen och blundade! Verkligen itll mycket hjälp haha. 

Djuret, varelsen är utav den sjukaste blandningen ever. Som en minigris (alltså med tryne), men med storleken av en mullvad och med en bakdel (JA plus svans) som en råtta! SJUKT! Finns många av dem här med, men vet inte vad denna sak heter.. 

Ganska kul och exalterande faktiskt.. Nu ska jag nanna dock, hörs imorgon! 

Och förresten så ska jag vara en M&M's, en orange M&M linsa haha. Ni får se bilder imorgon.    

Craven Pumkinfarm with playschool

Så idag åkte vi till ytterligare en farm till, fast idag med pojkarnas klasskamrater. Det var kul och fint uppbyggt för barn. Massa saker att leka på ute och även att kolla på inne. Djur osv.


Aggressiv, ilsken gåspappa!

Harry Potter uppbyggnad..

Pumpa totempåle

Snack med Ashton, som är sjukt söt!



Detta var innan vi skulle sätta ut dem på verandan/trappen. Skulle ta lite bilder med deras pumpor. Katie ska köra paj, pankakor och pumpabröd av grejset, the gooey stuff inside the pumpkins.


Här är två filmklipp från idag med.

Dexter skadade sig idag, vid sidan av hans handled klämdes lite skinn idag under ytterdörren. En olycka då, han trampade på min fot samtidigt som jag tog ett steg så han tappade balansen. Ramlar på golvet slår knäet men skriker lite för mycket för att det bara ska vara knät. Så ser att när han ramlar, slog han till ytterdörren som klämde till hans skinn på handen. Så han blev lite svullen där och fick ett sår.. Här säger han aj, aj aj.. Men inte riktigt som han sa de under eftermiddagen. Då var det då och då när han kom till det eller tänkte efter att han hade ett sår. Så sa han, aj, aj aaaaaaj hahah Sött faktiskt..   


Denna film är om att pumporna var kalla. Sååå kära.. Vilka miner och gester..

Nu ska jag iväg och äta med Silje sen träffa lite andra aupairer över en glass. Ha det bäst! Imorgon är det FREDAG!

Playdate hos Cattsis med chokladbollsbakning

Idag åkte vi till Catrin på playdate. Riktigt trevligt minsann. Allt var packat, två resesängar, blöjor, lite mat, vatten, snuttefiltar, gosedjur, knivar och gafflar osv.. Fullt upp, packåsnan kan ni kalla mig :) Som man packar på sig och bär runt..

Pojkarna lekte fint och sen bakade vi chokladbullar, vet att det heter bollar, men jag har alltid sagt bullar så det för förbli så. Det är den skånska underbara dialekten som gör det till chokladbullar ist för bollar. 

Riktigt kul Nic älskar att bli kletig och lortig, men Hank och Dex håller inte riktigt med. Ni kommer få se en film på detta då Dexter inte riktigt vill rulla bollen i pärlsockret. 


Sen sov pojkarna bra och länge och vi skypade med lite folk och snackade.. Åt chokladbullar och njöt. 
Och vi gjorde dem på oboy och de gick toppenbra, smakade som vanligt. Så nu vet vi det och utan kaffe. Mästerkockarna själva. Med lite barn hjälp dock :) 

Sen var det dags för pojkarna att testa sina verk och de gillade dem starkt allihopa! 


Efter snacket körde vi hem och så fixade jag lite saker innan jag slutade. Tog en dusch och gick sedan ner och gjorde potatis och purjolöksoppa. Riktigt god faktiskt och med knäckebröd + smör! Mumms, yummy, sehr gutt!
Kanske lite pepprig dock, men ändå krämig och god.

Här kommer lite bilder från idag.
 


Här är några bilder sen vi kom hem, pojkarna fick dessa utsöta tröjorna av Anna och Maria när de var och hälsade på. De ser så stora och charmiga ut. Mina hjärtegull♥




Till Anna, jag har inte testat pulvret än, men ska köpa de så får jag se när jag kommer hem. Eller kanske köper en paket och testar en här innan jag köper fler om jag vill. Och ja jag ska försöka se så mycket jag kan innan jag åker hem. Inte mycket kvar nu :( men ändå så sjukt glad :) ...
Inte lätt hehe.
Tack för kommentaren, det värmer alltid. Älskar att få kommentarer hehe . Hur funkar din nya plånbok? ;) 

Tack och hej leverpastej!

Tisdag, tvättedag + playdate

Idag kom Silje och hennes pågar över och vi hade det riktigt kul. Tiden sprang iväg, pojkarna lekte och snackade. Bråkade lite om vissa leksaker, men bra för dem att lära sig att turas om.

Och innan vårt besök kom så sjöng Nic och även Dexter ABC sången. Så söta, Nic är riktigt duktig och Dexter försöker fortfarande.


Efter jag slutat jobba så tog jag Joels bil och körde till Safeway och köpte leek = purjolök och potatis. För imorgon blir det potatis och purjolöksoppa. Mumma, jag har även knäckebröd (hårtbröd).

Detta ser jag fram emot! Tack för tipset Mamms.

Idag ska jag gå igenom mail och sen kolla lite annat på min to do lista. Tänkte även dela med mig av min att göra och köpa lista.

Så om ni inte är intresserade sluta då läsa här och hoppa lite längre ner;)

TO DO AND BUY BEFORE I GO HOME

Las Vegas (december)

Hemligt projekt till värdfamiljen

Carry on, handbagage till flyget hem

Schampo, Balsam (Redken)

Lemonade pulver (hälla i en vattenflaska och skaka så får man citron dryck)

Ziplock bags, plastpåsar (1-2 liter med en smart zip förslutning)

Musikal, Hair och se en Gospel julkonsert

American Football, Seahawks 28 nov

San Francisco

Halloween utklädnad

Smink (Id sminket, mineralsmink och mascaror)

Spara lite pengar som jag ska sätta in på mitt svenska konto.

Färga/slinga håret

Vancouver, Canada över en lördag

Ja det var nog allt hahah .. Listan är ganska lång..

Jag ringde även till CC idag och kollade med hur många bagage jag får ha med mig hem om jag måste betala för att jag checkar in två väskor (alltså för den ena då). Eller båda går gratis för att det är ett internationellt flyg.

Sen frågade jag hur länge till det var okej för mig att lämna landet utan att får problem med att komma in igen (kan ju aldrig garanteras men vad min agentur rekommenderar).
De sa då 4-6 veckor innan mitt visum utgår borde jag inte lämna landet. Och det blir precis men ska nog funka. 

Nej gott folk, nu ska jag ta tag i lite saker. Hörs imorgon. 

Sitter här och lyssnar på Cat Stevens, Thinking about you! Och lite Tracy Chapman, Alison Krauss.. Bra musik!

MASSA KÄRLEK FRÅN MIG TILL ER !

Måndag ocn stora fixardagen

Ja idag började jag kl 9 och jobbade till 14. Skypat med Mammsi och Pappsi. Efter jag slutat så gick jag upp på mitt rum och började gå igenom en massa saker .

Jag har min "to do (buy) list before I'm leaving the States". Så idag satt jag och gick igenom allt jag ska göra och köpa på internet och kollade priser + dagar. Allt från schampo till smink till musikaler till amerikansk fotbolls matcher. Allt är inräknat, mina resor.. Så räknade på hur mycket mer jag får i lön och vad allt kostar, hur mycket jag har att röra mig på och hur jag ska spendera mina pengar. Känns riktigt skönt faktiskt att ha koll :)

Jag sitter och knåpar med mitt topp hemliga projekt. Tar en massa timmar men det blir bra, lite kluven är jag dock då och då. Men det går framåt i alla fall.

Kan fortfarande inte se IDOL på deras hemsida. VAD ÄR FELET LIKSOM! ORKA, PALLA, ÅHHHH. Blir så less, vill ju se det.

Ska ladda upp två filmklipp åt er idag som är från denna dags lek.

Imorgon är det tisdag vilket betyder tvättdag och så får vi se vad som mer händer.



Ha det bäst! Och jag önskar er en bra ny vecka.

Söndag, är alltid söndag vilket ger en speciell känsla

Så dessa två klipp är då från igår då jag och Cattis flummade med hennes tandpets hållare.


Sen imorse blev vi väckta av att Hanna ringer 8.15 och säger att hon ska med till Ikea och Southcenter shoppingmall idag för hon kände sig bättre. FATTAR NI KL 8.15 HAAHHA!! Hanna virrepanna.
Dagen har varit mycket trevlig, härliga svenska tjejer. Ikea, shopping, snack och skratt. Köttbullar, räkmackor, kvaiar, pärlsocker, marabou och singoalla till alla! 

Och tacka gudarna för PARADIS ASKEN! Herregud, tänk att Ikea tagit den hela vägen hit så att jag kunde köpa den. Blev lite besviken då jag gillar Aladdin asken bättre, men detta är ändå magiskt! Tog mig två praliner ikväll. Och Mamma du behöver inte vara orolig, åt mat först! Och ska inte frossa i mina praliner! :)

Här har vi tjejerna!
 

Ska se om idol funkar på websidan nu. Annars blir det sängen snart..

A wonderful day with Cattis and her boys

Så imorse vaknade jag kl 8 och var utvilad. Hahah, det ni, så är de om man har barn. Då lägger man sig i tid och sen vaknar man i tid.
Jag ringde upp Mamma och så packade hon upp lite av resväskan jag skickat hem. Gjorde mig i ordning och körde till Cattis. Sen snackade jag ganska länge med Pappsi medan Catrin gjorde sig i ordning. Hon sov lite längre än mig om jag säger så.. Men det hade hon lov till för hon la sig senare än mig..

Innan vi tog oss en tur till lite affärer runt i Issaquah så visade pojkarna Brown upp sina Halloween utklädnader. De är om ni inte kan lista ut det astronatuer! Så himla söta! Dessa två charmtroll♥

På väg till den ena affären så ser jag detta buss skjul från ingenstans. Hur konstigt är inte detta då..

Mina inköp hihi. I min mugg ska jag ha ett foto på Nic och ett på Dex, sen ett foto på oss allihopa, Katie, Joel, Dex och Nic i ramen som jag ska hänga i min julgran.


Nu lägger Catrin Hank och vi ska sen mysa och äta jordgubbar. Snacka och så. Har inte umgåts på så länge! Saknat min Sessa♥

Hörs imorgon!

Och förresten så köpte jag en stor röd Samsonite resväska! Så jag kan få hem alla mina FINA saker.

Fredag, ja härliga fredag

Idag blev det skola med barnen. Det var trevligt minsann. Hem, lunch, nebbning och vila middags dags.

Snackade med Mamms då och sen med Maria och Robin. Mycket trevligt!
Och hörde att Anna sagt upp sig och fått nytt jobb. SÅ KUL, himla glad för dig Anna. Tror detta kommer göra gott för dig.

När pojkarna vaknade sen så lekte vi, sjöng och dansade osv. Sen kom Silje sådär 30 min innan jag slutade och lekte lite med mig och pojkarna. Jag fixade mig och vi drog sen till Red Robin och åt gott och vidare till biografen. Vi såg Life as we know it! Riktigt bra film må jag säga.

Men ja där sitter man och tänker. Om, om ja tänk om detta kunde varit min berättelse. Mitt liv, min framtid. Perfektion! Sånt man vill ha, de alla vill ha. Ja den där killen ska man väl finna en vacker dag och sen kommer väl resten med tiden, så småning om. Allt faller på plats, för det är väl så det är?

På film, i overkligheten händer det.

Nu ska jag snart se IDOL och sova! trött är namnet, det är vad jag är. Imorgon ska jag skypa med Mamma när hon öppnar min resväska jag skickat hem. Sen köra till Catrin och leka med henne tills på söndag.

Nej som jag lura er där, inget idol blev det. För de har inte publicerat hela avsnittet utan bara utröstningen och eftersnacket. VAD ÄR DET LIKSOM?! Vad händer med tv4, kom igen..

Ha en bra helg alla! Här kommer ett videoklipp från idag!



Sillyness is sillyness

Ja, lite arg kan man ju säga att jag är nu. BUTTER, är ordet. Här sitter man och är redan stressad för att jag ska hinna äta och sen hämta Silje. Och så när jag sparar inlägget så raderas skitet! VA FAN, vad har man gjort för att detta ska hända liksom?! Och såklart alltid när man inte har tid eller ork för det.

Men ja jag har haft en toppendage med pojkarna. Vi har varit i skolan, lekt och busat. Haft roligt med min kamera, spelat in lite klipp och tagit en massa bilder. De kommer jag bjuda på alldeles strax.

Riktigt skönt med fredag imorgon! Jag bara känner att jag behöver det. 

Så efter maten blir det racing till Silje för att sen åka till Mill Creek Towncenter för glass på Spotted Cow med andra aupairer. Men Silje och jag ska träffas lite innan och snacka skit och kolla i en inredningsaffär.. 

Ja det var väl de. Kommer lite bilder nu så hörs vi imorgon. Imorgon blir det förresten bio med Silje och så får vi se vem som mer hänger med! 
För er som inte riktigt förstått vad en nebulizer är så ser den ut såhär. I alla fall för barn :) En liten söt Nemo fisk som man sätter över munnen och sen kommer medicin i ångform ut genom aparaten.  

Silly is another name for Nic and Dex ;)

Ville mest visa er hur dessa två killar gör när vi är ute på tur med dessa bilar (den ena är ett tåg). Om de ser något intressant, eller något de vill titta på ett tag så sätter de sig såhär. Precis som alla gamla tantisar och gubbar gör på sina rullatorer! Första gången jag såg de skrattade jag så jag höll på att dö, så söta var de!  



Här kommer ett filmklipp från idag. Det är ganska så vardagligt, eller ja inget speciellt. Mest bara för att jag vet så många som älskar pojkarna lika mycket som jag och ni får inte träffa dem så mycket. Så här kommer lite en liten karamell att suga på tills ni får träffa dem igen :) Jag får ju träffa dem i ett par månader till, jag får de i real life, på riktigt. Men vill att även ni ska få vara med mig, morföräldrar och farföräldrar och mama och pappa, vänner och främligar.
 

Så nu har jag hunnit med glass med aupairerna med. Ska hoppa i säng nu, hörs imorgon!

Myspys dag och sjukstugan är friskare!

Hej och hå, idag har jag och pojkarna haft det riktigt mysigt. Kollat lite tv, men mest lekt med tåg och bilar av olika slag. Vi har även gjort lite annat men de har varit riktigt duktiga.

De mådde betydligt bättre idag, eller ja Dexter var samma. Men Nic var den som var värst, och han är på bättringsväg.
Imorgon är det ju dags för skola så får se om de blri sämre tills på fredag eller inte. Kommer ju läggas till lite extra bakterier imorgon om man säger så.

Sen lagade jag indiskt till middag, det blev tikka masala. Kycklingröra med ris och gröna bönor. Gott var det! 

Sen tog jag en sväng och lämnade tillbaka en poncho och en annan sak. Körde även och tankade upp bilen.

Nu sitter jag här och funderar, det går en massa tankar genom huvudet. Har varit en sådan eftermiddag/kväll. Ibland vill man bara VARA HEMMA och krama om sina nära och kära. Veta var man hör hemma eller ja hos vem man hör hemma. Inte långt kvar nu och tankar + känslor flyr runt med en jäklans fart.

Det är så mycket man vill, så mycket man inte kan och så mycket som finns utom ens egna makt.
Hoppas, tro och be kan man ju alltid. .

Har det lite kämpigt nu ikväll bara, ska lägga mig ner och lyssna på lite bra musik bara försöka grunna lite på livet. 

Här är en film från idag så Nic dansar lite på klappa händerna om du är glad. Såklart dansade han först hela och sen kom jag på att jag kunde ju filmat. För han var så duktig och ja när jag filmar så vill han ju inte dansa lika mycket. TYPISKT HAHHA. Men han dansade lite i alla fall.
Och ursäkta för inställningen på filmen, råkade komma till en knapp innan jag började filma :) 


And Grandma Crick, they are doing a lot better today! Sorry for not posting earlier hehe. But it's hard with the 3 hours difference. Didn't mean to scare you :) Hope you're doing good and that you had a fab time with the boys when you were here. They are adorable and when you get the time to spend time with them on your own, it's always more successful and giving :) 

Till Sanna:
Min Mamma har blivit opererad. Hon är kraftig och bestämde sig för att göra en gastric bypass. Det menas med att man går in och delar på magsäcken och kopplar "bort" storsta delen så man bara har en liten magsäck kvar. Så man är inte alls lika hungrig med så man går ner i vikt och kommer i fortsättningen äta mindre :) Om mna nu fullföljer och gör som man ska :) Men hon mår bra.. bara kämpigt. 
Jag har varit här i 9 månader och 16 dagar.
Och nej jag kommer inte åka som aupair igen. Jag har så mycket mer jag vill göra med mitt liv, så mycket annat jag vill uppleva. Resa, plugga, jobba och familj :)       

Nej nu ska jag fixa lite innan de är dags för sängen senare..ha det bäst!

Sjuka barn är inte kul! De skrämmer livet ur en..

Ja när jag vaknade imorse var jag tröttare än en gnu! Sen när jag kom ner så tyckte jag det såg konstigt ut. Var lite för ljust. Men ser ändå inget fören jag går genom köket och tänder lampan. Jo där sitter då Katie med Nic i famnen och hon ser helt slut ut.

När jag la Nic igårkväll så hade han lite rossel och andades tungt. Men jag visste inte om han hade haft det innan med. Eftersom det varit helg.. Men sen vaknade han vid midnatt och andades knappt, kippade efter andan. Så de har nebuliserat, låtit han inhalera ångande medicin var 4:de timme i natt och de har vi fortsatt med hela dagen.

Katie stannade hemma idag. Vi tog dem till doktorn och de fick mer medicin utskrivit. Dexter har början till öronflammation. Dexter vilade kanske 30 minuter till middag och det var allt, Nic fick 1½ timme. Men sen när han vaknade upp! Shit säger jag bara. Troddde knappt killen levde ju, som han kippade efter andan och han lät helt förstörd. Som dart vader i Stars Wars som Katie säger.. Men ja så länge han har färg i huvuder och på kroppen och läpparna är röda så är det ingen fara för livet ju. Eller hur, så ja så länge han inte blir Smurf Nic så är det lugnt..

Men komemr nog bli lite jobbigt imorgon. För det är ganska självklart att han vill vara med sin mamma när man mår dåligt. Så får se, kan få kämpa lite med allt möjligt imorgon.

Ska väl gå till torsdagens klass men inte fredagens. Vill inte utsätta dem för förmycket..

Jag ska snart göra mig lite i ordning innan vi ska äta mat. Silje ska komma och hämta mig efter hon ätit. Vi ska fixa en ny webbkamera till henne och kanske käka glass (i stora lass)! :) Vi gör bara sånt vy är grymma på ;) haahha 

Fick aldrig snackat med Mammsi idag :( Jag som så gärna ville det, men aja det får bli imorgon. För hon hann lägga sig innan jag var ledig för pojkarna la sig senare än vad de brukar. Men förstår Mamma, hon har ju inte sovit ordentligt på hela natten innan och hela omställningen. Imorgon måste hon upp tidigt så att hon kan börja äta. Eftersom allt tar sådan lång tid, hon kan itne dricka när hon äter. De måste göras separat och 1 deciliter ska ätas på 30 min inte 5 sekunder som man vanligtvis hade kastat in 1 deciliter mat i munnen! 

Stor förändring och omställning! 
Men resultatet kommer att vara värt det! 

Jag fick äntligen backat upp min dator igår, kändes skönt. Tänk om något skulle hända, det skulle förstöra mitt liv hahah .. Så nu är hela min dator uppbackad på min externa hårddisk :) whiiooo

Jag har även börjat jobba på Katie och Joels avskedsgåva.. Har lite olika saker på g.. 

Det är mycket nu, mycket.. 

Har även fått min "bror" Jonas till att fixa en sak till mig. Får se hur det ska gå. Men han är duktig han och kontakter hade han annars sa han ;) rolig grabb han. 

Nej folket, nu blir det till att fixa sig lite innan det är lite så halvt utgång i det fin fina höstvädret. Solen skiner och det är 16 hela grader VARMT! :)     

SAKNAR MITT HJÄRTA! ♥

Vill bara hoppa genom skärmen och ge honom en puss mitt på nosen eller pannan! Mina favvo ställen!

Andra uppdateringen för idag.

HAAAALLLLÅÅÅÅÅÅ det är fullt med julpynt i affärerna i USA. Är det även de i SVERIGE???? va va va..

Fedex har hämtat min resväska, äntligen. Nu är det ur världen. Bara 1400 fattigare!

Idag har jag och pojkarna haft det mys.. Vi åt makaroner och ost + stekt korv. Och busat har vi gjort, tagit foton och spelat allan.

Här är lite bilder från idag + en videofilm tillägnad Mamma.



Pojkarna har blivit så stora, tycker ni inte.. De är stora barn nu inte bebisar :)

And Laura, yeeees it was so fun. You should've been there. :(

Nej ska ta något litet att äta sen är det inte länge tills sängen kallar..


Måndag och fixardag

Hej och hå på er alla.
Tänkte att jag skulle skriva samman en liten uppdatering av livet. 

Idag har jag skypat med Petra och Pappa. Även lite med Mammsi via högtalaren på hemtelefonen i Anderslöv. 
Mamma har nämligen genomfört en Gastric Bypass idag så hon är i Kristianstad. 
Åhh stackare, allt har gått bra men hon mår inte alls bra. Min lilla Mammi :( 

Mår illa och kräker, är väl från narkosen och hon får kramper i magen. Värre kramper när hon är uppe och går. Men detta klarar hon, min starka Mamma. Svårt nu i början bara, men de löser sig. Du ska se sen när kilona rasar, då du, då kommer du inte ens tänka tillbaka på dessa smärtor och skit. 



Sen har jag fyllt i en blankett/form inför skolåret 2011. Jag ska läsa upp Samhälle A och Naturkunskap B. Ska försöka hitta ett extra jobb under tiden där. Ingen som vet något? Ingen som behöver hjälp?

Jag har även mailat lite folk, ska svara på tre blogg kommentarer här + ett lång mail till Cecilia som är i Afrika.

Jag har hunnit med en dusch och hårplattning, det ni. Det är inte så självklart, sånt tar tid..

Backar även upp min dator på min externa hårddisk som jag köpte för månader sedan i USA, tänkte att det var dags nu.
Sitter och väntar engsligt och lite halvnervöst på att Fedex ska komma och hämta upp min resväska. Men de kan komma mellan 12-15. Så sitter på spänn hela tiden och vågar inte göra något. Är rädd att jag ska missa knackningen på dörren. Vill få iväg min kära väska så de är fixat. Och förhoppningsvis ska de inte bli några problem med den. 

Tänkte ta en lite nap kanske med efter Fedex har varit här. Känner mig lite så halv trött och illamående, blir så när jag är trött. Så kanske ska de sen om jag får tid till det.. Sen ska jag börja jobba vid lite i fyra. Katie och Joel ska på möte, så jobbar till vid 21.00. Ska laga mat och lägga pojkarna. 

Det är så synd om Dexter för han är ganska så förkyld och näsan rinner och är täppt på samma gång. Så kan bli lite kämpigt att lägga honom. Får se, han kanske är bättre idag.  

Ska kanske dammtorka lite med och sortera lite. Kanske lite jag kasta bort, kvitton, papper eller något annat skit som ligger och skräpar. 

Och förresten, såg Idol igår. Och det var heeelt fel person som åkte ut. Men samtidigt så är det himla svårt. För alla är så duktiga, det är inte en enda som jag tycker är dålig. Alla har en sådan potential + sina egna sångstilar. Duktigt startfällt må jag säga.

Nej gott folk, nu ska jag ta tag i lite smått.. Ha de bäst! Hörs imorgon.
Förresten så ska jag få Photoshop av Joel, de är naaaaaajs!


Svar på kommentarer:

ANNA:
Ja du de var 50 procent i hela butiken. Så jag köpte mina de två väskorna + en stor till Petra i Julklapp från mig och de betalade jag 1800 för :) Så ja kap var det! Ja som jag skrev innan med, alla är så duktiga. De är roligt, men svårt för varje gång åker en duktig ut.. Men jag gillar Daniel, Olle, Linnea, Lina Varg eller vad hon heter och sen är Jay duktig på sitt sätt.. Så ja svårt :) Hoppas allt är bra med dig! SAKNAR ER!

ELISABET:
Jag åker med Cultural Care aupair, eller ja EF som vissa säger med.
Cultural Care är bra på sitt sätt, men en väldigt stor förmedling, argentur. Så jag har hört lite bättre om Aupair in America och Aupair Care.. Men de blir säkert bra vilket som, man ska bara ha ltie tur. 
Lycka till!

MARTE:
Usch ja du älskade Marte, jag förstår vad du menar. Jag känner de redan nu att det kommer bli vanskligt. Jag vet att jag kommer sakna aupairlivet och usa, ja ALLT. Fast livet fortsätter så är det ändå en stor del av ens liv. Det har satt sin prägel. Och när man kommer hem så är det bara det som varit BRA i USA man kommer ihåg. Vilket gör det ännu svårare med att inte sakna det. Hur går det i Kenya, berätta lite.. Du får skriva ett mail när du har tid.. Och ja jag försöker njuta och ta till vara på tiden som är kvar. 
GOD BLESS YOU TOO MY DEAR!
 


Seattle Premium Outlets

Idag efter jag vaknat pratade jag lite med Mammsi, hon ska opereras om 1 timme. Men det kommer gå toppen :) Så glad för hennes skull, jag är så spänd. Mamma du anar inte, detta kommer bli så bra :) Finns här nu och föralltid♥

Sen blev jag hämtad av Angelica med familj + Brandon. Så begav vi oss till Outletsen och jag fick vara guide hela vägen dit. För det är inte Angelicas starka sida om man säger så, att hitta själv är hon en jäkel på. Men att ge direktioner till någon annan kan vara lite svårt för henne och den hon ger direktioner till ;) HAHAH, allas vår älskade Gelis!

Så jag fick då köpt en julklapp till systern min, men det kommer bli en för tidig julklapp för hon kommer väl inte hinna vänta med att använda den tills efter jul. Hennes klapp ligger i alla fall i resväskan som ska bli hämtad imorgon och skickad HEM, hem till Sverige och mitt hem. 

Jag köpte även två egna väskor (fett bra pris om ni undrar) och hittade ett par bruna converse också som även dem ska skickas med hem. 

Sen har jag inte ägt ett par ballerinaskor sen minst 2 år tillbaka så köpte ett par idag, för behövde dem till några outfits hehe.. 
Och halsbandet köpte jag igår när jag var i Seattle med Catrin, Max och Linn. Älskar det!
 
Ja man kan ju säga att jag fick den största kassen i världen och att alla tittade på mig när jag traskade runt mellan affärerna. Men sen var Angelicas pappa Ben så snäll och gick med gigant påsen till bilen :)

Väskorna är samma färg och material. Fast det ser olika ut på bilderna :)


Resväskan som skall hämtas imorgon står klar med adress och allt annat som ska infinnas på den. Jag ska ta mig en dusch imorgon, hann inte idag. Ska även ta itu med mail och annat som skall svaras på. Organisera lite här i rummet, ni vet sortera lite kanske damtorka lite.

Jag ska sätta på idol nu! Såååå spänd! Så gott folk, det var allt för idag. Hörs imorgon!

Pumpa odling och Seattle med härligt folk!

Så idag när klockan ringde var jag trött minsann. Men det var bara till att palla sig upp, snacka lite med Petra och Mamma innan det var dags att göra sig i ordning för vi skulle till the pumpkin farm!

Så vi kom iväg och slutade i Snohomish och såhär såg det ut..
Dimman tog över när vi kom i alla fall! Men blev bättre som ni kommer se nedan.

Mt. Baker



När vi kom hem så hade jag 10 min på mig innan det var dags att ta bilen och köra till bussen.
Jag hoppade av och gick mot Space Needlen, stannade och tog en baguette inne på Grey's Anatomy sjukhuset innan jag mötte upp alla som jag skulle möta.
Angelica med familj, Catrin, Linn och Max :)

Sen gick vi en runda ner till vattnet och sen fortsatte jag, Cattis, Linn och Max vår Seattle downtown tur. Jag köpte julklapp till Katie, hittade något litet till mig själv. Inte så mycket idag, så stolt över mig själv! :)
Vi fikade på Starbucks och hade det mysigt.
Vi blev lite stressade när vi skulle till bussen för tiden var lite knaper. Så vi skyndade oss så gott vi kunde. Jag kom faktiskt 5-7 minuter innan min buss skulle gå. Och där satt vi och bussen blev mer och mer försenad. Efter 15 min sa en annan busschaufför att vår buss hade krockat! AMEN DU SKOJJAR!
Va fan..

Så de skulle försöka fixa en extrabuss, men annars fick vi vänta tills nästa som var på schemat. Och ja den var 1 timme senare!
Så där satt jag i buss skjulet och frös sönder, hela kroppen var så nedkyld. Ända in på benen, när jag körde hem från busstationen så skakade och darrade jag. FY! Nu sitter jag med tjocka kläder och är inbäddad under en filt och ändå så är jag lite små frusen.

Här kommer bilder från Seattle!

Bara älskar denna bilden♥

GANSKA SÅ EFTERBLIVNA! I alla fall enligt min mening


Inne på Public Market, i de mest kända fiskståndet så blev jag lite polare med en som jobbade där. Och de är då kända för att de kastar fisk til lvarandra och sjunger, snackar lite. Alltså lite underhållning när man handlar.
Han ville kasta en fisk till mig som jag skulle fånga, men jag sa kanske en annan dag;)

Då tog han mig och kallade på Catrin och Linn och sa att vi skulle ställa oss mellan diskarna. Och han hade aldrig träffat någon med en fisk, mest bara så att vi skulle vara förberedda på det.
Och där stod vi, som någon jävla attraktion, alla stannade och tittade haha.
Men kul var det!


Nej nu blir det godnatt! Imorgon ska jag se lite berg och östra Washington med härliga folk. Angelica + familj, Gabriela och någon till. Kanske även blir en sväng inom outletmallet. Ha en toppen söndag allihopa!

Två födelsedagar firade, skola och gårdagens lek i garaget!

Klockan är sent, men jag tänkte plinka ner lite snabbar rader och även lägga upp en massa bilder. Så jag har ett filmklipp på pojkarna sen igår eftermiddag som jag kommer lägga upp. Jag har även bilder från dagens Angelica 20år firande och två filmer.

Sen har jag ett par bilder sen pojkarnas skola idag.

När jag slutade ikväll så tog jag mig en dusch och körde sen till Gabriela där vi skulle fira att Silje fyllt 19 år.. Så här kommer lite bilder från ikväll med. När jag lagt upp allt detta ska jag kasta mig i säng. För imorgon är de pumpa odlingen, Seattle med Cattis, Linnsan och Maxis. På söndag bergen med Angelicas familj och några till + bio i Bellevue med Greta, Hanna och Silje på kvällen!
Kan det bli en bättre helg eller? Nej så säg haha..

Pojkarna i garaget igår


Angelicas kväll!

Doggiebag, det står people and doggiebags, som rester.. hahha första gången jag ser att de står doggiebag någonstans.


Pojkarna i skolan idag


Siljes partaj



OCH JAG GILLAR ATT SKRIVA MINA FÖRKLARINGAR TILL BILDER OCH ANNAT OVANFÖR BILDERNA. Sorry Jonnyboy att de inte passar dig ;) Du får helt enkelt leva med det! Tufft liv

Ytterligare en dag i skolan och GELIS 20ÅRSDAG

Så idag var det dags för skola och vi hade en mycket trevlig dag i skolan. Pojkarna gillar det, men de är trötta den sista halvtimmen.. De målade med vattenfärg, "planterade" potatis, rädisor och morötter ner i jord och grävde. 

När vi kom hem så blev det sängen för knattarna, och jag skypade med Petra och snabbt Mamma innan de skulle nanna. 
Nic sov länge så Dexter och jag bara chillade lite. 

Slutade vid 4, Katie och Joel kom hem lite tidigare. Så nu är jag klar och ska snart hoppa ut i bilen. Jag ska nämligen fira Angelica idag hela 20 år GAMMAL. Hennes familj från Sverige är här, och hennes amerikanska familj kommer + Gabi :) Ska bli mysigt! 

Kommer bilder från det imorgon, kanske ikväll. Får se när jag kommer hem. 

Imorgon är det fredag, vilket innebär skola och sen helg. 
Imorgon blir det till att fira Silje hos Gabi, med lägereld, hottub badande, god mat och gott sällskap. 
Lördag blir det pumpafarm på morgonen, Seattle downtown med Cattis, Max och Linn och 18.30 är det något till som händer med min värdfamilj. Men det är en överaskning så kan inte avslöja de nu om personen skulle råka läsa detta. 

Söndag vet jag inte än, bio vill jag på, får se. Sen måndag ska jag fixa lite, skypa med folk osv. Jag är nämligen ledig tills klockan 4 cirka. 
Nu måste jag rusa..   
Bilder på mina älskade idag!

Dex kör grumpy, butter :)

Kul hade vi i alla fall...

Today is today and in a few weeks today is halloween

Ja jag vet inte hur jag ska kunna ens försöka förklara hur underbara, söta, charmiga mina grabbar Dex och Nic är. Jag älskar dem med hela mitt hjärta! De får mig till att räkna till 10 nästan varje dag, de driver mig till sista punkten. Ni vet då man inte riktigt bet var man ska ta vägen eller vad man ska göra. Då blir de til latt räkna till 10, om och om igen om de nu skulle behövas! 

Men för de mesta, 85-90 procent av tiden så är de mina älsklingar. Mina unika, speciella och enastående två små pojkar. Jag ställer mig frågan varje dag, ibland flera gånger om dagen, HUR SKA JAG NÅGONSIN KUNNA LÄMNA DEM?! Det kommer göra ondare i mitt hjärta än vad det någonsin gjort! Mitt hjärta kommer för första gången att skadas och med det ordentligt. Ett jäkla blödanade sår kommer det bli, och det kommer ta LÅNG tid innan de kommer förvandlas till ett ärr. 
Så mycket kan jag ju säga!

Jag ska boka min San Francisco biljett imorgon, sen ska jag åka till Las Vegas 3je helgen i december (förmodligen, vet inte än, inget bestämt och klubbat än). Sen fick båda Hannah och Lindis komma i januari och bo med oss ett par nätter. Ska bli så himla kul. Längtar så. Gummsisarna ska få komma och se hur jag har det. 

Sen får jag se, jag ska kanske hjälpa Katie och Joel ett par dagar till, får se. Inget riktigt så bestämt än. Men måste bestämma mig innan fredag. Så jag har två dagar kvar. Men det hänger lite på om jag ska plugga upp några klasser/kurser den kommande våren. 

En "möjlig" framtid för mig!
#Studera Samhällskunskap A och  Naturkunskap B + jobba extra och spara pengar under våren 2011.

#Flytta till Oslo och jobba som en iller och spara som en hamster! Detta då under cirka 3 månaders tid, omkring sommaren (halva juni-september)

#RESA, RESA, RESA. Kina, Australien, Nya Zeeland, Indonesien, Bali, Afrika?

#Förhoppningsvis finns de sparade pengar kvar, för nu börjar allvaret isf. Starta en dietistutbildning någonstans i Sverige i januari 2012. 

Resten återstår att se, only time can tell----> 
   

Ja de är bara jag som spånar en jäklans massa, får se hur de blir. Svårt det där.

Så tillbaka till verkligheten igen. Idag har jag haft det mys med barnen. Vi har lekt, busat och skrattat. De är fortfarande lite snuviga. Mest Dexter och han hostar, snörvlar och får alldeles för mycker slem ner i halsen :( Synd om han, lilla gossen.

Sen ha vi varit ute mycket idag. För vädret har varit underbart. Som en lite kylig sommardag. Men så himla skönt, nu är de 16 grader och kl är 20.00. Blå himmel, skinande sol och riktigt härligt humör följde med det! Vi tackar moder natur för det ja! TACK!

Nic och Dex börjar bli så stora med. De håller för munnen med armen när de hostar (precis börjat lära sig) och de går och hämtar en pappersservett om man säger åt dem att snyta näsan och sen stoppar de pappret i fickan. Nic hoppade idag, riktigt hopp. Hopp med två fötter som lyfter golvet samtidigt och landade på fötterna igen och föll inte baklänges. Oj oj oj. Det går fort nu.

Imorgon är de dags för skola, ska bli kul. Pojkarna gillar det och jag med.

Här är bilder sen 2 dagar sen. De har fått nya inneskor..

Och en av varje kan innebära MINDRE bråk ;)

Det ser nästan ut som att de dansar can can.. HAHAHA

Det vankas ju halloween snart med. Så nu har de läskiga kommit upp på väggarna..



Så jag har fått lite stämning. Lampan med skelettet är min favorit. Vi har även två till men med en häxa och en katt på. När jag vaknar upp på morgonen så får jag en konstig känsla när jag tittar ner för trappan. Där lyser och välkomnar det mest stämningsfulla, högtids sken mig.
Det känns så juligt, så Lucia och så stämningsfullt. Blev lite rörd imorse när jag travade ner för trappan.

Nej nu ska jag se lite tv innan sängen kallar. Hörs imorgon gott folk! Och för er som har Facebook, så ligger typ ALLA bilder uppe från min östkust trip i två album. Eller ja alla som är värda att ägna en titt på i alla fall!

The Washington D.C, HUVUDSTADEN

Så på lördagen åkte jag till D.C. och Sarah hämtade upp mig. Det var en tvåmanna "cabbe" och väskan var för stor för baggaget så de fick jag ha i knäet. Men det gick det med och glad var jag för att hon var snäll och kom och hämtade mig. 

Jag slogs av sommarvärmen, solen sken, blå himmel och 25 grader och knappt någon vind. Riktigt varmt och jag hade inte packat så varma kläder. Men det gick ändå.. 

Tillsist kom vi iväg till metron. Sen skulle vi byta linje och vi står och väntar, tåget kommer och vi stiger på. Vi åker till första hållplatsen och inser där att vi hoppade på fel linje! Vi springer av och så börjar vi titta oss om. VAR ÄR LINA? JO, I METRON!
Herregud, dörrarna hann stängas innan hon kom ut. Så där stod vi alla och skrattade och var lite smått oroade. Lina gestikulerar att vi ska vänta så kommer hon till oss. Men sen när tåget börjar rulla så talar hon lite teckenspråk till och får ur sig att vi ska komma till henne. (Hon tänkte, jag, Lina i en storstad helt själv. Nej de får komma och hämta mig).
Så vi väntade 8 min på nästa tåg och åkte och mötte upp hennem när vi ska ta oss till de rätta tåget så ska vi vänta 16 min på nästa tåg.
Då bestämde vi oss för att ta en taxi istället och skita i detta! När vi ska gå ut på våra biljetter så hittar en av oss inte sin biljett. Ni kan ju gissa vem de var! JO LINA. Så tillsist släpper vakten ut henne ur emergency exitet.

Vi tog sedan en dubbeldäckar bus runt i D.C., såg mycket och fint var det. MYCKET FLÄCKTADE DET! Skööönt.. 
Sen blev det mat på kvällen och Idol mys.
Mitt i Idol drar Lina fram sin tågbiljett ur bh:n och säger fårvånat, titta vad jag hittade. Och alla brister ut i skratt! Lina säger, ja jag tyckte det kändes konstigt, som att jag hade pengar i bh:n eller något. Men titta vad det va :) JA HERREGUD, tacka gudarna för Lina!

På söndagen åkte vi sen till D.C. och hoppade lite av vid Vita Huset, såg Memorialen, Lincoln Templet och lite till. Sen åkte vi inom George Town inna vi tog oss hem. På kvällen blev det mat på cheesecake factory och packning för mig, incheckning för att åka hem.
Så det var hela resan de, nertryckt i lite mindre format :) Här kommer bliderna!


Älskade Fia-Lottor..

Klackaskobil



Union Square


The Capitol



FBI's huvudkvarter..


Kyrka som alla skulle vara välkomna till. Blev färdig 1990, men ser ut som att den är fler hundra år gammal. Tror den rymde 7.000 pers..

Går längs med en gata i George Town


I Extercisten filmen springer någon i denna trappan, då denna trappa är med i filmen. Så ett foto på den blev det.


T.G.I.Fridays restaurang.




Dag 2!


Riktigt känt cupcakes bageri..


Ni ser ju själva! Såhär ser de ut 365 dagar om året, kvittar vilken tid på dagen! SJUKT...

Lenonade glass. väldans god.

Blev en Washington D.C. tjocktröja, hoodtröja.



Vita huset från framsidan

Baksidan.

Lincoln Tempel


Ja gott folk detta var allt från Usa's huvudstad. Älskar östkusten med!



Filmklipp som inte kunde publiceras pga fel på youtube. Men kommer idag. Så de tillhör Boston.
Detta är då min favorit affär i Boston..


Public Garden och Boston Common

Och YES, jag såg ankorna! Men vet fortfarande inte vad de är för några. Måste kolla upp det..


Svar till några kommentarer.
Maria! JAAA de var min favvi avvär, köpte en munk/dougnut, coca cola flaska och en kalkon som ligger på ett uppläggningsfat för Thanks Giving, men kommer mera ;)

Anna! Ja det blev lite för mycket inhandlat, dunjacka, ett par tröjor, en tjocktröja, juldekorationer och ja den beiga jackan för 40 dollar (300) kr på Urban Outfitters, det var rea på den! Så var tvungen haha

Detta var allt från idag, tack och hej.

Det finns så mycket att berätta, och bilder säger så mycket mer.

Idag blir det Bostonbilderna.Hinner inte ladda upp fler.
Klockan är alldeles för mycket.
Och jag har sovit 3 timmar inatt. Och det är allt. Flyget hem gick bra och när jag kom hem åkte jag till Outlet Mallet och träffade Catrin, Linn och Maxen :)

Så Torsdagen då!

Boston stad

Karta över downtown

Little Italy. Riktigt mysigt!

Känt bageri/konditori

Vatten och hamn

Gamla stadshuset, City Hall

Quincy Market, där inne fanns en massa mat att välja på. Kolla bilden nedan

Känd soppa från Nya England, så alla de "små", nära staterna på östkusten. Krämig vit soppa med lök, potatis och fisk/skaldjur. 

MIN ABSOLUTA FAVORIT AFFÄR I HELA VÄRLDEN! Jag har alltid velat ha en amerikansk julgran. En som är proppfull, helt pyntad så att man nästan inte ser granen. Men alla dekorationer ska vara noga utvalda och ändå betyda något. Så granen blir personlig och inte bara kulor, ljus och lite glitter.. 



Advokat skola

Fåglarna var helt galna, de attakerade mig. Där stod jag i hopen av duvor! Men klarade mig utan skiten.

City Hall om jag inte minns fel. Och om ni har sett Sabrina Tonårshäxan så går hon ner från trappan till denna byggnaden i serien, tv-shown :)


Dyr gata att bo på, men det kanske syns.

Common Park

Ankungarna något. Detta skulle då vara en jättekänd bok om ankungar och den skulle ha blivit översatt till 18 olika språk.. Men jag har inte en riktigt aning tror jag.. 

Jag åkte tåg hem till Hannah :) Och där fanns minsann ingen avstignings perong. Nej här tog man trappan rätt ner på vägen..




Fredag och frukost på verandan! Så stämningsfullt och mysigt!

Sen kom Linda och hämtade mig på eftermiddagen, efter att jag och Hannah varit på ett shopping center nära henne. Så detta är Boston.

Fina Linda!

Linda äter grädden och karamellsåsen med sugröret innan hon dricker resten, Och ja hon var så sugen och desperat så att hon står och gör det vid tillbehörsbordet och soptunnorna.

Newbury Street, en massa affärer och mysiga matställen med uteserveringar.


Sen mötte Hannah upp oss i Cambridge. Där vi åt på en Mexikansk restaurang. Sen gick vi till Harvard och Harvards Campus.


Det står John Harvard, så grundaren av denna dyra, populära skola. Men det är faktiskt hans bror eller kusin som är statyn. Men om man tar på skon, foten så skulle de ge en klarhet eller tur i sitt akademiska liv elleer något sånt hahah. Får väl se helt enkelt..

Harvard Bibliotek

Harvards märken, sköldar. Symboler..

Grinden man gå in igenom dagen då man börjar, första dagen. Och sen är grinden låst tills man är klar med sin utbildning och då avslutar man med att gå ut och lämna skolan för sista gången genom grindarna igen..


Det var allt från Boston. Imorgon blir det Washington D.C! Ha de bäst!!

Imorgon kommer en massa bilder, ni får lite smakprov här!

Ville bara säga hej. Ska åka tidigt imorgon bitti. Vill inte hem :( har haft det super bra här på östkusten.

Hade gärna stannat ett par dagar till.. 
Men men allt roligt måste ju ta slut. 

Jag ska bli hämtad mellan 04.37-04.53. Så det blir till att sätta klockan på 04.00..

Och en lång resa kommer vara framför mig.

Har så mycket att berätta och bilder att visa så jag nästan spricker.. 

 


Nu ska jag l'gga mig. Ska upp om lite mer än 4 timmar.. Hörs imorgon!


Nu ska jag gå och lägga mig. Ska gå upp om 4 timmar. Hörs imorgon.

You just need to LOVE BOSTON it's amazing

Hej gott folk. Skriver med ett amerikanskt tangentbord sa ni kommer inte fa nagra prickar over a, a och o hahha.
Men det ar battre an inget inlagg alls hoppas jag.
Sa Ryan korde mig till flygplatsen, riktigt snallt av honom! 

Flog till San Francisco och dar var jag helt lost! Nar jag kom ut ur planet sa fattade jag inte var jag skulle ga nagonstans.

Sa killen bredvid mig skulle till Australien sa han behovde hitta internationella terminalen. Jag fragade en pilot som hag hittade i korridoren. Men han var inte till sa stor hjalp. Men nar jag fragade sa horde ett yngre par och en man att jag skulel till Boston och de skulle de med. Sa vi hangde ihop, (ganska skont faktiskt, att inte vara ensam).
Sa vi tog oss till terminal 3 fran terminal 1 dar vi var fran borjan. Och de var en massa byggen sa de tog oss ett tag att komma fram och sa funkade inte taget mellan terminalerna saklart.. Men lite positivt var det anda, for vi skulle ju sitta i 5 timmar pa planet sa skont att fa rora lite pa sig. 

Val framme sa fick vi ga igenom sakerhetskontrollen igen! PALLA. Och da hittade inte killen sitt korkort sa vi fick fortsatta utan honom. Han letade och letade.. 
Jag gick och satt mig vid gaten och snackade lite med en aldre damfran San Francisco, riktigt trevligt :)

Precis innan vi skulle boarda kom killen som inte hittade sitt korkort. Han kom pa att han glomt de i planet uppe i bagagehyllorna.. Sa han overtalade sakerhetskontrollen/vakterna att han var han, och att han var tvungen att ga till planet som han precis landat med. 
Men dar fanns inga vid baggage uthamtningen, och ingen vid gaten. Tillsist fick han tva killar att slappa in honom i planet (vilket man kan vli arresterad for, ganska allvarligt har faktiskt) och han hittade sitt korkort. Och allt slutade lyckligt for killen. 

Och dar kommer vi pa planet, och vantar och vantar. Tillsist far vi besked om att vi maste avboarda och invanta ett nytt plan. For detta kunde inte flyga. Klockan var redan for mycket, halv 12, 12 pa natten. Jag hade tagit en somntablett och var orolig for att jag skulle sta och somna innan jag hade kommit ombord de nya planet.. Sa tillsist fick alla boarda en andra gang da, och vi kom ivag 1 1/2 timme senare. Sa jag landade halv 10 istallet for 8. Sa denna natt bestod av 4-5 timmars somn, man jag har klarat mig bra pa det. 

Underbara Hannah var sa snalla och motte upp mig pa flygplatsen, Sen tog vi oss in i Boston och hon visade mig lite, sa jag visste lite hur de sag ut och sa att jag kunde hitta lite sjalv. 

Hon akte hem och borjade jobba och jag tog tag i sightseeinget helt sjalv. Men kul har det varit, alskar Boston! Helt underbart fint, vackert! Jag gillar det starkt. Sa mycket gammalt, sa mycket nytt och det passar sa fint ihop. Vatten, parker, statyer och atmosfaren! 

Jag var sa himla trott i benen efter att ha gatt konstant i 5timmar och over hela downtown Boston. Sa jag sprang fran Public Garden till Norra delen av Downtown, till TD Garden dar jag tog taget ut till Hannah.  GRATTIS var det ja, konduktoren gillade nog mig :) Sa dar sparade jag 5 dollar, och ja sen till lunch at jag clam chowder soppa. SA FRUKTANSVART GOD! Vit kramig soppa med potatis och lok & fisk/skadjur...

Nu ska jag umgas med Hannah som har fatt ungarna i sang. Och de var sa sota, de hade ritat valkommst teckningar til mig, och Jackie hade ritat en i skolan till mig med. Sa sota! 
Hors nar vi hors. Kommer bilder nar jag kommer hem. Har sjukt manga bilder!  

   

Ready to leave.. Snart i alla fall

Säger hej då nu..

Kommer kanske en liten uppdatering från östkusten även om jag inte har med min älskade dator.

Allt är packat, skjuts till flyget CHECK, skjuts hem från flyget CHECK.

Kläder och allt annat skit CHECK..

Så hörs. Jag är helt super spänd. Ska bli så kul. Träffa "gamla" kompisar och se nya platser.
Fått ett par magiska piller av en anonym person HAHAH . Så jag ska nog sova lite på planet och orka med mina intensiva dagar! 

Hörs! 
KÄRLEK, with LOVE


A tuesday with good news!

Hope you liked my post in english yesterday. But today I'm going to write in an impossible language for many.  
But I promise every now and then to write in english :)

Så idag har jag haft en bra dag med pojkarna. Precis innan städerskan skulle komma så åkte vi till Mormorn och Morfarn för ett litet besök. Det blev bus och lek och även med hunden Riley. Vi rullade hemåt när det var dags för att sova middag (nap).

När de sov så snackade jag med mammi och då ringde hon till morfar och jag fick ett glädjande besked. Morfar är sjuk och har fått positiva nyheter och ska opereras. Så det ser lite ljusare ut i allt de mörka som varit ♥

Sen packade jag inför morgondagens resa till östkusten. Eller ja det mesta packade jag, resten ska jag göra nu ikväll.. 

I eftermiddags tog jag pojkarna ut på en tur och de tog med sin bil och ett tåg som de kan pusha framför sig eller sitta på och hasa sig fram. Kommer lite filmklipp och blider därifrån. 





Och igår innan jag åkte iväg på kvällen så provade pojkarna potentiella halloween utklädnader. Kolla och se.. 

Nej detta var allt för idag! 
Och ja förresten, jag kanske kommer göra några ledsna här men lovar att de kommer gå över och att jag kommer att gottgöra er. 

Jag kommer faktiskt inte att ta med min dator (JA NI HÖR RÄTT) till östkusten. Utan jag ska njuta och leva de dagarna jag är där. Så jag kommer vara tillbaks på bloggen igen på måndag. Så för er i Sverige så kommer nu kunna läsa om mitt äventyr på tisdag morgon och för er andra på måndagen. Beror på var ni befinner er i världen :) 

So see you soon again!

GONE, VACATION!
BORTA, SEMESTER!
  

9 months in the US AND A

This post is actually gonna be in English! Sorry all my Swedish friends, relatives and family. You need to practise your English. Just like all my american and international friends have to do every singel day. And do you know what? They are all soon fluent in Swedish ;) PINKIE PROMISE! hahha
So today is my "9 months passed" day in Seattle. I love it here, like Silje said here the other day too. Malin: Seattle and Washington state feels so HOME, feels like back home and I could really see myself living here.
And I totally understand what she means. I agree!

Washington is my second home (or well my american home/state) and will always be. It's will always be close to my heart.
There's so many other places in the US that I absolutley love. But they are not my home, my home is Seattle!

So yesterday we had a lot of relatives over. I'm going to post photos of that today. Pretty much NOW!
 
Mr. Grumpy !!!! CUTIEPIE..

Dexter completely loved Kayla. But that wasn't a surprise. He wants to be "an older" brother too :)

Aunt Emmy and Granma Crick..

Joels cousin Steve and Kayla 5 months

Cookies are the best if you ask Dex and Nic!

So that was it :) Really nice gathering.

Today I started at 8.30 and work until 12.30 kinda. Katie had to run some errands and when she came home I was off kids duty.
So this afternoon I've cleaned my room, packed a whole suitcase that a friend of mine is going to bring home to Sweden in 1½ weeks. (YEEEEEES, I know I might've packed it tooo early) But I hade the time know, today..

And when I'm going to move back home, I know that I will need two big suitcases and a carryon (computer, purse)! OMG, Katie and Joel says that I have a shopping problem, that I'm a shopaholic :) I dont know about that though... HAHHHA
It doesn't weigh much, it can weigh 50 pounds and it's only 38-40 :( 
Said, I want to pack as much as possible and I want it to weigh 50 pounds.. Maybe I can ask my professional packer! Catrin, the is the packing master! Maybe we can fit more in together. 

Now I'm going to take a shower, get ready before dinner. After dinner Silje is going to pick me up. And I'm going to accompany her to Alderwood Mall.. 

Have a great day, night, depends on where you are right NOW. 

English people STOP READING. Your brain wont understand more..
Förlåt Mormor, Morfar, Ingrid + er andra som kanske borde slipa lite på engelskan.. Men hoppas ni kan förstå lite. Bilder sen igår då släkt var över och min väska som jag ska skicka med Linn hem. Hoppas ni lär er lite och inser att ni kanske kan mer engelska än vad ni tror :) 

Bilder från kvällen i Capitol Hill

Så vi möttes vid Capitol Hill, Seattle. Gud vad fint de var där omkring, jag har varit i Capitol Hill förut men inte just här.. Gamla fina, stora och dyra byggnader runt omkring. Så här började vandringen på 2 timmar. En jäklans bra träning!


Och kolla vad som visas på en liten, gammal teater (biograf).. Flickan som lekte med elden

Guiden


Här kan man se mannen som lät bygga detta hus vandra omkring på ovanvåningen.

Vattentorn i en park som varit en gravplats. Och man skulle gräva upp alla begravda och flytta till Lake View gravplats ett stenkast därifrån. Men man glömde vissa, eller de är vad som sägs i alla fall. Och man ska ha ett en kvinna i parken och hon ska även ha fångats på film. För där hennes "gravplats" var är precis utanför vattentornet och de är videoövervakat..  

Utsikten från Vattentornet..

En skulptur som var huvudsaken elelr ja i en sång, typ black ring, eller nått sånt. Och ja ganska kul att få en bild på spaceneedlen genom en skulpturcirkel. Eller ja det beror ju på vad man gillar liksom ;)

HAHAHAH, JAG HÖLL PÅ ATT DÖÖ. Där går vi och så hör jag en man kalla på hjälp på andra sidan gatan. Jag tittar över och han skriker att han är innelåst på kyrkogården. Alltså på den stora, Lake view Cementary. Och där sägs vara en man och en häst som spökar runt. Så förstår ju varför han inte ville spendera natten där. Så vi fick haffa security bilen på andra sidan vägen och be henne körao ch öppna för honom. Och mannen som itne var helt frisk i huvudet haltade snabbt ifrån kyrkogården.

Guiden, eller ja spökmannen hade en apparat med sig som ska känna energi och ja vi hittade ett spöke. Tror jag i alla fall. Och så säger han, ibland kan man få dem på bild men man ser dem inte med ögonen och ibland kan man höra deras röster om man spelar in men våra öron kan inte höra det direkt. Och då tar Lucia, vår LCC fram Iphonen och börjar spela in och efteråt lyssna vi och de hörs precis i början som en konstig röst säger HEJ och det är INTE VI! Sjukt läskigt faktikst. Jag ska se om hon kan skicka den till mig, vill gärna ha den så jag kan höra igen. Jag filma med men jag kunde inte höra nått på mina.. :)


Nej gott folk, klockan är snart 00.00 och jag måste kasta mig i säng. Börjar jobba 8.30 imorgon och ska jobba 5-6 timmar. Benen värker och jag är fortfarande inte frisk än. Så säger godnatt nu!

Söndag, släktträff och spöktur i Seattle

Hej och hå alla glada. Smög iväg från festligheterna där nere och täntke skriva lite här. Idag, än så länge så har jag haft en toppen mysdag. Joels "Aunt" Amy är helt underbar, snackar i ett och så genomsnäll. Och alla andra släktingar nära som nästkusiner är alla väldigt trevliga och roliga. I'm havin a good time! 

Vi har precis ätit och Dexter är vaken efter sin nap, men Nic sover innu. 
Klockan 17.15 ska Mariah komma och hämta mig för då ska vi på den spökguidade turen. Ska väl bli sådär kul och speciellt inte när jag inte är frisk än. Trött är jag, ögonen är lite vattniga och svullna, kroppen är ur form. OCH TACKA GUDARNA FÖR AMERIKANSKT NÄSSPRAY! 
Rena rama krutet och så gå svullnaden ner och andningen fortsätter som normalt. Men ja synd bara att man bara får ta de i 3 dagar, men jag ska fuska till 4-5 och sen lägga av. Vill bli frisk nu.. 

Svar på kommentarer.  
Lisa här kommer bliden du/ni ville se. Hatar att ta sådana här bilder. Ser liksom LITE fånig ut. Men här kommer flera bilder i en.


Pappa: Tack! Det värmer, ja vi ser inte ur som moviestars och vi är inte perfekta Petra och Jag. Men vi duger ändå ;) Så pjåkiga är vi inte.. hehe love you DAD♥

Marte:
Min kära väninna! Ja det är bra Marte. Du kan inte skippa att läsa min blogg ju ;) hehe. Ja visst har de växt ortoligt mycket. Ja jag har det bra. Det rullar på, saknar hemma lite men inte så mycket. Kommer bli mycket svårt att lämna allt här. Men så får de bli. Ska nog läsa till Dietist när jag kommer hem. Saknar dig MEGA MYCKET! 

Lisa igen. Ja du vännen, vi får se om vi kan få ihop en dag att snacka. Saknar dig med och de går snabbt nu med. Snart kommer jag hem, fortare än man kan ana. :)

Kommer lägga in bilder från dagen senare. Men detta är för nu :) HA DE BÄST!

Blondare är förut, men ändå naturligt för naturlighetens skull

Så vaknade vid halv 8, 8 idag men bestämde mig för att tvinga mig kvar i sängen en timme till, eftersom jag inte mådde bra. Så vid 9 reste jag mig upp ur sängen och kände mig tung i kroppen och halsen gör även ont idag. 

Snackade ganska länge med Pappsi sen gjorde jag mig i ordning och körde till Alderwood Mall för att färga håret. La blonda slingor i typ sådär halva håret, översta delen.. Och om 1½-2 månader ska jag dit igen och gå igenom hela håret en sista gång och sen ska håret förhoppningsvis vara så jag vill ha det :) BLONT, men ja naturligt blont. 

Gillar det starkt, nu är det bara håret som ska ta tag i sig och börja växa lite :) Så att allt kan bli jämnt och fint. 
Inte en pagé och en axellång klippning hahah.. Men men, man kan ju inte få allt här i världen på samma gång. 

Jag svängde in om Disney affären och köpte två Mussepig gosedjur till Mamma och en av mammas väninnor. De var slut när jag var där sist så kunde bara köpa Mimmi då. 

Och på hemvägen stannade jag för en cheeseburgare på Burger King, och jag konstaterade att detta var första gången jag äter på BK i USA. Sjukt ju hahah .. Efter 8 månader kom första gången . 

Jag tankade också på bilden lite, den var nästan helt tom.. 

Och ja det sjukaste jag gjorde i förrgår, där letade jag efter ett kvitto och hittar av en slump ett studentkort. FATTAR NI ETT STUDENTKORT. Som ger en massa rabatter i USA på en massa olika saker och jag visste itne ens att jag hade ett. Men ja det är ju mera positivt att jag fann det nu efter 8 månader istället för efter 9-10 månader!!

Men ändå, är man tankspridd och helt ute och cyklar eller.. JA, det är definitivt svaret på den frågan!

Nu ska jag mysa lite framför datorn med lite svenska program från play.se kanalerna. Och kanske börja packa lite. Jag ska ju då fylla en resväska som Linn ska ta med sig hem till Sverige, när hon och Max (Catrins väninna och ja även min såklart + Catrins pojkvän) kommer. Så måste börja packa ner en massa! Prylar, skräp, skit, skor, kläder, väskor osv i det oändliga.. 

Här är en ganska dålig bild på håret, men ja kameran klydda lite. Är inte så gulaktigt som de ser ut hehe :) 


HA DE!     


Sjukstuga igen då eller.. JA JA JA och åter JA

Hej och hå. Låta glad kan man ju alltid :)
Sitter här och små hostar, torrhosta har man fått. Snudan (näsan) är helt täppt och ögonen rinner.. Får snutit ut då och då.. Men ja jag fasar inför natten.. Hattar nätter när man är förkyld, halsont är okej då..

Men jaja, jag får försöka bli frisk nu.
Så denna helg ska jag bara ta de lugnt. Imorgon ska jag till frissan en sväng och sen inget annat speciellt på dagen. På söndag ska det vara en massa släkingar här. Ska bli kul.. Men jag måste åka efter bara ett litet tag då jag ska på LCC möte. Vi ska till Capitol Hill, Seattle för en spöktur kring de mörka kvarteren. Nu inför Halloween och allt..

Idag hade vi det mycket trevligt i skolan, barnen och jag. Så mycket snälla människor, trevliga och hjälpsamma. 
Lekte mycket ute och inne och pojkarna gjorde fick ett pappersträd där de klistrade på pappersäpplen. Riktigt kul hade det med detta pyssel och de fick även med sig träden hem. Så nu är de uppklistrade på fönstrena i storarummet för åskådare. 

Jag har sett Idol och jag måste ju verkligen säga att HERREGUD vad de är duktiga i år. Som de tar för sig och vilka röster de ligger inne med. Riktiga stjärnor många av dem och så unika röster många av dem har. Inte bara fina, vackra och potensiella röster utan även unika! Vilket startfällt! Stolt över att vara svensk!    
Ska bli en spännande höst!

Efter vi ätit och snackat en massa Joel, Katie och Jag. Så lekte jag med pojkarna som var riktigt glada, sprudlande av lycka, glädje och energi. Se skratta, busade, tokade sig och spelade helt klart Allan! Riktigt behövande, de gjorde in dag de små liven. Jag fick en bamse kram av båda två, stal en puss och gick sen upp med ett stort leende på mina läppar och i mitt hjärta!♥

Sorry vänner, har inte tagit några bilder från idag.. Men bjuder på en av de första bilderna på mig när jag kom hit och på en nu. Någon skillnad?


Vad tänker ni, vad poppar upp i era kloka huvuden hahah !!! I'm just kiddin..Being as silly as only Dex can be.
Och imorgon kommer ni se ännu mer skillnad ;) So just wait and you'll see..

Talk to you tomorrow, and promise to post a photo of my new look ;)
HAJ PO ER..

Första skoldagen för mig och barnen tillsammans

Så idag var det då första riktiga skoldagen. Jag jobbade, hade min station och nästan alla barn var närvarande. Så jag tror vi var 14 stycken om jag inte minns fel. Mycket roliga pyssel och aktiviteter. Och kul att träffa andra och låta pojkarna socialiceras lite. Så här kommer lite bilder..

Sen var det även Bellas 3 års dag idag. Så vi sjöng för henne och när vi skulle tacka för dagen. Så stod Bella vid dörren och delade ut små kalaspåsar till alla klasskamraterna. En liten Elmo påse med ett litet målarblock, kritor, klistermärken och en påse med kaninkex.. Så sött!

Så det är vad pojkarna jobbar på här efter deras nap.


Efter detta lilla projekt så hoppade vi i skor och gick ut på uppfarten och ritade med kritor. Så ja vi har haft en riktig toppendag.

Imorgon väntar skolan igen! Och nu ikväll träffade jag ett par aupair tjejer på ett café. Men jag mår inte bra alls, börjar bli riktigt sjuk. Kul nu ju när man ska till östkusten på onsdag. Så får kurera mig till helgen. Näsan dummar sig och ögonen rinner, huvudet känns som det ska sprängas och är tungt.. Hoppas jag kan få sova lite i natt..

Men hörs imorgon!

Och förresten här kommer ett videoklipp fråns idag :)
ÅÅÅÅHHH SOM JAG ÄLSKAR NIC OCH DEX!

RSS 2.0