Skogsmullar på jakt efter sten och flugor inomhus

Så hallå då alla glada. Idag har jag haft en toppendag. Vi pojkarna har varit glada och vi har myst. Imorse åkte vi till biblioteket och var på läs/sångstund. Där träffade vi Mariah och hennes värdbarn.

När vi kom hem lekte vi lite i garaget och åt sedan. Efter lunchen så var det flugjakt på g.. Men ja, det fanns inte så många flugor inne. Mera bestämt 000000 flugor. Så jag tog fram Joels gamla uppfinning. Och kul hade vi. Det slutade med att jag sprang runt och "smiskade" dem på gumpen. Och de skrattade av lycka och som de sprang.  



Efter deras nap så gick vi på ett uppdrag runt i området, i skogsspår och letade efter insekter, skalbaggar, kottar, bär, sten och hundar!  

Och vi hittade allt minsann! Pojkarna hade de kul och vi såg mycket. Ett stackars barn hade även glömt sin skateboard på en lekplats så vi stannade och lekte lite med den.

Idag har jag stått för maten, det blev köttfärssås med pasta och gräddbulle till efterrätt ;) MUMMMA PÅ DET..
Råkade ju köpa de på IKEA när jag var där i helgen..

Efter vi ätit så hoppade jag in i bilen och körde till Michaels och Target och fick inhandlat lite smått..
Lite presenter till folk hemma och annat skrot hahah :)

Detta är ett hus bakom oss. De tar verkligen detta med traditioner och högtider på allvar. .Jag väntar med spänning på Julen!


Ja detta var nog allt från idag. Nu ska jag se idol och sen nanna :) Imorgon är det skoldags för pojkarna och mig..

Playdate och en Dexter som inte var på hugget

Idag kom Catrin och pågarna på besök. Dexter har inte varit på hugget alls och han har börjat utmana oss lite.. Jag tror han växer så det är mycket som händer och så. Men han är definitivt mer krävande.. Och idag var han inte alls i topp form. Trött, hängig och gnällig..

Men när Catrin kom så blev allt bättre. Eller ja när Emmett kom. Emmett är nu 6 månader och pojkarna fullkomligt avgudar denna bebis pojke. Mest Dexter, han ska ta hand om honom, ge honom leksaker och nappar osv.. De är sött att se och han bryr sig så om Emmett..

De lekter lite i garaget idag med.. Det älskade Hank. Han var så glad och lycklig och sa flera gånger. We're playing in a garage, and I love it hehe.. 


Efter jag slutat jobba snackade jag lite med Joel och var nere ett tag med honom och pojkarna. Sen tog jag väskan och traskade ner till Safeway, tog ut pengar och handlade lite smått. Åt en sub på subway och traskade sen hem. Turen tog mig minsann hela 2 timmar. Det ni hehe.. Det hade jag inte räknat med från början..

Hoppade i mjukiskläder och har skrivit lite kort. Kollat på internet, skriver lite med Laura den förra aupairen och ska snart läsa en tidning innan det är dags att sova :) Ska kanske se idol med..

Till Sanna,
jag har en Canon G11 PowerShot

Till Christine,
Ja Michigan var love!
Jodå, jag har ett par vänner i Sammamish, en svenska och några till.. Min bästa kompis från Sverige bor i Issaquah. Du kan kolla hennes blogg om du vill. Hon kommer vara kvar när du kommer med. www.catriniusa.blogg.se.. Issaquah är 10-15 minuter från Sammamish. Det beror på var i Sammamish du kommer bo.

Jag bor 40 minuter från Sammamish :)

Nej hörs imorgon gott folk!

Lite från Alderwood mall

Så skulle då iväg och lämna tillbaks ett par shorts och råkade komma hem med detta. Men gick bara 150 kr back.. Så kändes ändå okej. Ursäktar bilderna, de är helt konstiga i färgen och suddiga. Men det är då min kamera som inte är helt frisk och han ska få åka till farbror doktorn snart.. 

Tröjan är marinblå och inte svart så ni vet hehe. Lite svårt att se på bilden.. 

Detta hårband gillade jag starkt..

Mössan är marinblå med..

Köpte mössan till denna snygga halsduk/poncho/stor sjal..
Kan bära den med skärp i midjan.. 

Så lite mys till hösten :)

Precis pratat med älskade Catrin.. Hon ska komma hit på playdate imorgon med sina små gryn.

Det var så sött, när jag frågade Katie om det var okej att de kom på playdate imorgon så satt hon först tyst en liten stund och då tog Nic saken i egna händer och sa JAAA.
hahah, som vi skrattade. Så nu fortsatte jag fråga honom och han svarade på allt ;)
Så kära nu när de pratar lite mer..

Och om en person snackar mycket, typ som ja, JAG. Så kallas man en Chatterbox. Och de har vi sagt om Nic nu ett par gånger. Och jag lärde Dexter lite imorse. Så om man nu ställer frågan Dexter, what is Nicky? Chatterbox kommer det travande ut ur munnen med ett leende.. Såååå sött..

Och frågar man Nic, who is a chatterbox så svarar han NIC! :) sååå himla kära mina älsklingar..

Nej nu ska jag se lite på idol och sen nanna.. Börjar få ont i halsen och känner mig lite halvt förkyld.. Så ska försöka kurera mig..

Fick förresten ett mail från cultural care om att jag måste ge förslag på 3 datum som jag skulle vilja att de bokade min hemresa på.. Så ja har tagit tag i det så gott jag kan ikväll.. Fåe se mer imorgon och måse prata med lite folk med..

Men omkring den 18-21 januari 2011 så kommer jag hem..

" och ja tack Cornelia, det var faktiskt en riktigt bra kommentar. För det var exakt vad jag var, Sleepless in Seattle i natt;) "

Måndag och en ganska vanlig dag

Jag har haft en mest sjuka natten. Där låg jag i 7 timmar och vände och vred på mig. Bytade från sida till sida, tog en pilla som skulle hjälpa men det gick illa!

Så ringde klockan imorse, men det visste jag ju redan i förväg, för jag hade stenkoll på klockan, så många gånger jag tittat på den under alla mina sömnlösa timmar.

Men lite tur hade jag idag eftersom jag bara jobbade en halvdag idag. Så jag slutade halv 12. Då kom mormor Marilyn över. Så snackade och lekte med henne och pojkarna 30 min efter jag slutat jobba.

Sen gick jag úpp på mitt rum, skypade med Mamma och sen med Pappa. Ringde till Canons teknik support. För min kamera är lite sådär halv knasig. Så nu ska jag skicka in den till Canons fabrik någonstans mitt ute i ingenstans. Kom till att ta 5-7 arbetsdagar och jag som ska till Boston och D.C.. Ja, enda lösningen är nog att jag måste köpa en ny, eller ja en till.. Vill ha en bättre kamera, en systemkamera..

Så får se ska snacka med Joel, det är bra med värdpappor som är bra på såntdär med teknik och kameror..
Får rådfråga honom..

Nu ska jag renbädda min säng, har tvättat handdukar, sänglakan och kläder idag. Sen ska jag duscha, och ikväll efter vi ätit ska jag till Alderwood. Måste lämna tillbaks ett par shorts och göra ett ärende för Mammsi. Ska se om jag kan dra med mig Silje.. Annars får jag åka själv.. Men det är skönt det med ibland.

Svårt val det där med kameran, kom till att tänka på det igen. Det är mycket resor och mycket som ska göras nu. Kommer svida lite med 4000kr för en kamera.. Men vill ha en och de är så sjukt mycket billigare här än hemma.. Halva priset eller minst 2-3000 billigare..
Usch inte lätt det där med olika val och rätt val.

Snackar lite med Catrin nu och borde ta tag i lite saker snart med.. Men känner mig slö idag.

Hur är det annars med alla där hemma, jag hoppas att ni mår bra. Inte så ofta man hör av er. Jag är kanske inte så bra på att skriva heller. Men hoppas ni läser på bloggen och skriver när ni känner för det :)

Och ja snart är det ju dags för mig att resa igen, det blir mina sista semester dagar jag ska ta ut då. Men jag ska ändå kunna trycka in ett par resor på helgen.


Mount Rainier


Så här kommer bilder från dagens äventyr på Mount Rainier, Washingtons högsta berg, 3 km... Det blev en heldag, åkte halv 9 imorse och kom hem kvart över 9 ikväll.. Vi hann även med Ikea på vägen hem, blev lite tunnbröd, räkost, kanel gifflar och chokladbollar. Så imorgon ska det bli toppen frulle!
På Ikea träffade vi 5 andra aupairvänner :) Alltid kul.. Så vi åt köttbullar tillsammans.

Nu ska jag hoppa i säng. Njut av dessa bilder. Riktigt magiskt var det. Helt enormt fint. Synd bara att det var så molnigt, kunde varit lite mindre moln kanske. Men ändå bra för att vara det väder det har varit idag. Det verkar som att det ända fina vädret i hela Washington har varit på Mount Rainier idag, inget regn och inte gråa moln.. Blå himmel och sol.. och moln såklart..Så det ska vi vara glada för..

Hörs imorgon!  





Byebye Michigan Hellooooo Seattle!

ÅHHH vad det känns skönt att vara hemma. När vi packat klart det sista i morse så begav vi oss till en bya marknad. Riktigt mysigt och bondigt. Där var traktorer, bondgårds djur, bönder, man kunde åka på ett släp med hö, gamla antika bilar, gamla antika traktorer osv osv. 

Tyvärr fick jag då inte med mig kameran, typiskt! Den som alltid är med annars. Så jag ska ta bilder från Katie och Joel imorgon. Så lovar, ska visa lite bilder där ifrån. Ni har sådan tur att jag orkade resa mig upp och springa ner där nere. Tänkte jag kunde ju alltid kolla om deras kamera låg ute och det gjorde den. Så här kommer lite bilder från idag. Sen måste jag lägga mig. Jag ska upp tidigt imorgon. Vi är ett gäng som kanske ska till Mount Rainier, Washingtons högsta berg, 3km högt. Får besked imorgon bitti om vi har bilar så vi kan köra.. 

Sen måste jag berätta om en sak som hände på planet. Dexter satt hos mig i princip hela resan hem och han sov med huvudet i mitt knä i 1timme och 20 min. Så när vi är på väg att landa så ger jag honom lite snacks och vatten för att hålla trycket borta lite i öronen. Och så verkar han lite rastlös, vill till mamma och verkar inte riktigt må bra.. Men svårt att lämna över honom mitt i landningen och vi var precis över flygplatsen. Så tänkte vänta tills vi landat så kunde han komma till Katie. För han sa mamma och ville till henne.

Så började jag få tankar om att han kanske inte mådde bra, alltså mådde illa.. För sist han kräkte med mig så betedde han sig ltie såhär.. Så där landar vi, hjulen slår i, planet bromsar in och Dexter spyr ut allt han ätit. De åt nämligen lite fruktsmoothie + kex innan de skulle få mat på flygplatsen. Kul ju, så synd om min lille älskling. Helt täckt av kräk, och jag med, inte så mycket då, så lite tur hade jag. Så där fick jag klä av honom alla kläder, ge honom till Katie och Joel och torka upp allt med haklappar, kläder, papper och våtsevetter så gott det gick..

Usch säger jag bara, jag mådde själv inte riktigt bra heller. Resan var skumpig och jag mådde inte bra av air conditionen på flyget heller. Men det var bara till att bita ihop och få bort det så fort som möjligt. Men sen mådde Dexter bättre än någonsin :) Han lekte år och när vi kom hem var Nic och Dex de gladaste barnen i världen tror jag. Deras ögon var stora som golfbollar och de älskade alla sina leksaker som de såklart saknat :)

Så jag tog en dusch när vi kom hem, packa upp allt och nu kommer bilderna innan jag ska kasta mig i säng. Ska bli så himla skönt! Egen säng, egen kudde och eget täcke + EGET RUM! heheh, jag har ju sovit i vardagsrummet nu på semestern och jag har ju haft den roligaste sängen att leka med. Vilket jag bara tyckt var kul, men skönt att vara tillbaks i mitt rum :)
Detta var dagen då vi lämnade Seattle för Michigan. Men de är den nyaste bilden på min älskade Dex och jag..

Ursäkta denna bild haha.. Katie som tar sådana skönhetsbilder

Någon som byggt ihop en stor maskin av en massa olika manicker och skräp. Men i änden kunde man vässa en penna och sitta i en stol som gungade av sig själv

Ja ni ser ju själv :) Där satt jag bra..


Som sagt, hörs imorgon gott folk!
Och tack Sabrina! Jadå jag har det bra, men börjar känna att snart är det dags att ge sig hemåt igen. Jag kollar din blogg då och då med. Så fort jag hinner :)

Vill också tacka alla. Jag vill tack Katie och Joel för att de tog med mig till Michigan och för att de öppnade sin familj för mig. Jag vill tack Loren och Zaidee för allt, mat, rum och all vänlighet. YOU ROCK! We will meet again, don't worry. I'll come and visit!

Alla kusiner, mostrar och morbröder och familjevänner! Tack alla, tack Michigan.
I had a blast, I will never forget you or everything we did together.
Hope to meet you all again sometime!

Pick up driving and dinner at Heather and Scotts


Så det blir ett snabbt inlägg här. Jag ska packa och lägga mig. Trött som in i hundan, och imorgon blir det upp tidigt och till en liten festival innan vi ska till flygplatsen.

Så idag körde jag runt Loren till ett par ärenden. Och jag körde en pick up truck för första gången!!!! Ganska kul faktiskt..

Vi såg en verktygslåda på vägen som jag passerade och Loren tvingade mig att backa hur långt som helst för att hämta upp den. För det kunde ju vara bra att ha hahah.

Sen åkte vi till Heather i Ann Arbor och har umgåts hela eftermiddagen/kvällen. Ätit gott och snackat mycket, eller ja jag i alla fall..

Checka fingret på killen ;)

Watermelon, även kallad Melon :)

Jag visade mina rock rings färdigheter.. 

Pepparkaks tårta.. Med "tändsticksljus", hittade inga andra..

Mayas rum, Scott har byggt allt från grunden..


Nej nu ska jag ta tag i allt innan jag ska sova. Hörs imorgon.

University of Michigan, Dexters Cider Mill and Bills Lake

Idag var det upp tidigt igen. Och iväg mot Ann Arbor vi for. De släppte av mig vid universitets området som här heter, Campus. Jag vandrade runt själv och tog bilder på det jag kunde hitta och tyckte var fint. Joel blev lite besviken sen för jag missade något av de han tyckte jag skulle ta foto på. Men inte lätt på lite mindre än 2 timmar och helt ny på området :)

Sen tittade jag omkring i lite små affärer, antika, tobaks och ett par andra. Köpte mig en smoothie och råkade skåda Urban Outfitters! Affären med stort A!

Köpte ett par högmidjade mellan blå jeans shorts. Sen mötte jag upp familjen vid ett barn museum.


University of Michigan folks!


Hösten närmar sig.. dock 30 grader idag då haha. Det var rekord värme sa de på tv:n. Det hade aldrig varit såhär varmt i slutet på september.





En gammal, fin gång, alé eller vad ni vill kalla det.

Glass place..


När vi kom hem pratade jag med Pappsi och med Petra och Mamms. Vi pratade ganska länge, skönt faktiskt. Jag har börjat känna mer och mer att det kommer bli svårt att komma hem. Börjar inte få kalla fötter men det kommer bli fruktansvärt svårt. Känns som man kommit ifrån allt och alla på något viss, fast ändå inte. Det kommer väl bara ta någon vecka så är man tillbaks i allt de vanliga igen.
Att inte köra en automatisk bil, att inte köra på 4-6 filiga motorvägar (på vardera håll), alla dessa drive ins, billiga kläder och två av mina favorit affärer finns här. Att prata engelska dagligen, Jamba juice (smoothie ställe), Lemonade (citron dryck), viss glass här, all frukt (billigare här) osv i det oändliga.
Sen alla personer med, familjen, vänner och andra.. USCH , det kommer helt klart bli svårt.

Jag säg även klart på min film Rainman, bra film, helt klart fin och berörande.
Sen när pojkarna vaknade åkte vi till Musteriet i Dexter. Köpte lite Lönnsirap, munkar med kanel och socker, äppledryck och lite små lönnsirapgodis till pojkarna. Sen visade Joel oss till ett ställe där han varit mycket förr, under Dexterbron, bredvid Musteriet. 
Så där satt vi och fikade under bron vid kanalen. Mysigt!!!! 
På vägen hem ringde Loren och sa att de var hos Bill. Så vi stannade snabbt till där och matade fiskar i hans lilla sjö. Och vi tog golfbilen hem, Katie, Loren, Jag, Nic och Dex.








Dexter med sin stad Dexter!

Bills sjö



Dexter med Body Guard!

Ja när det var dags för bad så kom helt plötsligt pågarna ut, fulla med bubblor. De skrattade och sprang runder. Kul hade de i alla fall..


Ruth, Zaidee's mamma ville så himla gärna ge mig en gåva. Något från Michigan så att jag skulle komma ihåg och inte glömma. Så idag fick jag detta smycke osm hon själv gjort i slutet på 60-talet. Stenen var troligen från hennes uppfart, så alltså från uppfarten till detta huset. Det är en speciell sten från Michigan. Hon har gjort smycken till i princip alla barn och barnbarn av dessa stenar. Hon lämnade in stenen till en juvelerare i staden som polerade den till henne, sen gjorde hon resten själv. Fin va? Tusen tack till gammelfarmor Ruth :)



Sen åkte Joel till sin BFF (best friends forever) Dave. Så kvällen har bestått av lek, steak med tortellinipasta, film, bad och mys-bus :) 

Jag har gått igenom bilder och nu sitter Katie och kollar film medan jag fixar här. 
Idag har det varit SJUKT varmt, kvalmigt/kvavt, 30 grader, sol då och då och äckligt väder. Klibbigt och svettigt. Men ja ändå okej väl.. Tog en dusch så nu känns det bättre igen.

Imorgon är det sista hela dagen här, jag ska nog ta de lugnt på morgonen och vara hemma. Vet inte om familjen ska ut på något, kanske träffa kusin Maya och Heather tror jag. Sen på kvällen ska vi hem till Heather på middag. Dit ska även tant Betsy, kusin Reid och farbror Scott. 

 

Brandstationen, lunch, golf och mys!

Så idag for vi iväg till brandstationen i Dexter (jaaaaa, ni ser rätt, det är staden där Joel är uppväxt i. Och i Farfar Loren är brandstations chef för Dexter's kommun). Pojkarna fick köra brandbil, trycka på alla knappar. Testa hjälmar, spruta vatten från Jeepen och kul var det. De fick även sitta i en polisbil, de såg blinkande ljus, hörde sirener. För när vi skulle åka så fick de ett alarm och ryckte ut. Dock inte med de stora brandbilarna, men med akutbrandbilen.

Dexters brandbil i Dexter.

Grabbarna Yates..


Brandmannen Lee var himla snäll och fixade så pojkarna fick en riktig upplevelse..

Pojkarna fick ju spruta vatten som sagt!
Glada pojkar..

Blivande polis? Vem vet..

Första och sista gången vi vill se Nic i baksätet på en polisbil! Och ja en sak jag inte visste. Baksätet är inte ett vadderat säte, de är bara plast säten. Allt för säkerhet och så vidare..

Jag fick ju posa lite med. Och jag har faktiskt inte precis sett andra "icke" röda brandbilar.. Men detta är de nya och de är bevisat att de syns mycket bättre. Så denna färgen är mer en 10 poängare medan den röda är max en 9:a. Svårt val dock, de ska ju egentligen vara röda. Men denna limegröna är ändå cool..

"Give me five" med Lee the fireman.



Sen i eftermiddag tog jag en dusch, gjorde mig lite klar. Så vid 3 åkte jag och Loren till golfbanan. Så satt jag med Zaidee och checkade in golfare + jag körde lite golfbil ;)


När vi kom hem vid 5 tiden så tog jag över pojkarna med lite hjälp av farmor och farfar. Katie och Joel stack nämligen ut på datenight med mat och bio. De kan de väl vara värda tycker jag :)

Så vi mös med mat och tårta som var över sen födelsedagen. Busade, lekte och skrattade. ÅHHHHHH mina älskade pojkar. Som jag älskar Nic och Dex. De är helt klart de bästa!

Nej nu ska jag se lite på min film, som jag inte såg klart igår. Sen ska jag lägga mig. För imorgon blir det upp tidigt. Då ska vi till Ann Arbor och Joel ska visa sitt College, Campus (alla byggnaderna) och allt. Vi kommer hem till pojkarnas "vila middag", sen ska jag nog ta de lite lugnt på efttermiddagen. Då skulle nog de åka till ett äpple musteri i Dexter..

Hörs imorgon alla glada!

Tänker på dig mamma, kämpa på. Du klarar det fast det är tufft. Kämpa, kämpa kämpa. Tänk på resultatet! <3

Under natten till idag hände detta. Det var dock väntat, men vaknade ändå upp av blinkande ljus i mitt rum och knall.. Katie, Joel och Zaidee sov igenom det, hehe. Roliga typer de där ;)

Another fun day with everyone.


Så då har ännu en dag passerat. Vi har varit vid en av MÅNGA sjöar i Michigan. Denna är precis runt hörnet från Loren och Zaidee's hus. Pojkarna gillade det, det har varit riktigt varmt idag, 30 grader och strålande sol. Lite för blåsigt, eller ja det var halv orkan. Så värmen kändes inte riktigt.  

När vi kom hem la vi pojkarna, då kollade jag klart min film, gjorde äggröra och solade lite i hop om att få lite färg. 
När pojkarna vaknade lekte vi lite med dem, sen åkte vi till en restaurang för att fira Zaidee's födelsedag som var idag.  


De plockade ekollon


Middagstime
Gammelmormor Ruth, Zaidee och Loren

Kusin Reid och Tant Betsy

Kanadensisk lax, mycket gott!


Ikväll blev det fortsatt fullt ös, med springande, skrattande och busiga grabbar. Sen kollades det även lite på Bilar på tv:n.



Så jag får nog gå ut och se om jag kan hitta en bra film för kvällen. Ska kanske dela lite oliver med Zaidee, gav nämligen det till henne + ett kort i födelsedagspresent. 

Imorgon ska vi till brandstationen och jag ska få köra brandbil ;) Sen har Loren lovat mig att jag ska få köra hans pick up innan jag åker här ifrån och vi ska ta en bild. Jag har aldrig kört en pick up och de är inte så vanliga hemma heller. Men här har typ alla en pick up. 
Hörs imorgon :)  

Sightseeing med Loren och Zaidees b-day + bilkörning

GRATTIS PETRA, du kommer bli en toppenförare i snöovädrena och i ösregnet. Halkan avklarad, bara två stora moment kvar. Kom igen nu! :) ♥

Så till dagen då ja. Jag gick och la mig sent igår, tänkte att jag skulle sova ut imorse då. Men ack nej så fel jag hade. Även denna dag skulle jag pallra mig upp vid 6 tiden (Everett, Seattle tid) 9 Michigan tid. Jag kom inte i säng men ändå var de upp på sightseeing turer. Loren skulle två ärenden och det ena vad hos Zaidee på hennes kontor i Ann Arbor. Sen kunde han ta mig runt och visa lite. Så ja, jag skyndade mig och vi kom iväg. Huvudet dunkade, ögonen gillade INTE det starka ljuset och ja ganska så väck var jag :)

Men man får ta chanserna man får, jag kommer inte uppleva detta så många gånger. Sova kan jag sen, ellerhur?
Glöm aldrig det, ta chanserna ni får. Ni kanske inte blir tillfrågade igen eller missar något helt fantastiskt. Ett litet tips bara.

Jag blev introducerad för hennes arbetskamrater och sen åkte vi till Ann Arbor, där Joel gick på College. På University of Michigan, de är cirka 42.000 studerande. Så ganska många.

Jag fick se Detroit :) WHIIIIOOO. i Detroits ishockey team spelar bland annat Henrik Zetterberg, Johan Franzen, Mattias Ritola, Tomas Holmström och Joakim Andersson :) Så ett par stycken.. Går bra för dem med, Go Detroit Red wings! Såg deras hockey "stadium/arena", såg Detroit Tigers Baseball teams stadium, såg även Ford Field, hem för Detroit Lions football team.

Jag såg Detroit down town, var fruktansvärt nära Windsor, Canada. Bara en lite båtfärd över kanalen, eller tagit en av 2,3 broar över. Men vi hade inte våra pass och papper med oss. Annars hade jag kunnat vara i Kanada idag. Men nope, tyvärr inte. Men var nära i alla fall. 

Jag åt på en av USA's första Diners, eller ja franchise fastfood. Big Boy och de är kända för sin dubbla ostburgare. Så den fick det bli med pommes, även för Farfar Loren.
Mycket god får jag då säga!!!

Här kommer lite bilder, eller ja säkerligen ganska många från idag. De har blivit några stycken.

Gamla biografer som fortfarande hänger med..


University of Michigan färgad buss

Ska dit med Katie och Joel och pojkarna i veckan och kolla mer noga på campus och stadion. Det är den 3:e största stadion i världen med sina 109,000 platser men har slått rekord med 113,000 åskådare + musikanter/band medlemmar. 

Ett historiskt, gammalt vattentorn. Loren sa att jag skulle ta en bild, sen när jag frågade varför sa han att han inte visste. Bara att det var värt att ta en bild på. Så får väl göra lite forskning och se om det var värt det.

Tyckte bara att det var lite kul. Ladies Library, flick/kvinno bibliotek.


Fabrik som gjorde bomber och annat som skickades till andra världskriget och Henry Ford hade nog lite att göra med det tror jag. Det är även precis vid en flygplats och därav de gamla planen ni kommer se nedan..



Sen åkte vi till en av de 5 stora sjöarna, great lakes. De är gigantiska sjöar med sötvatten, här kallat fresh water. De är stora som hav, du kan inte se över dem, RIKTIGT massiva.


Så den som är mörkast övanför är den jag besökte idag, den minsta Lake Erie.


Restaurangen jag berättade om innan..

Jag och big boy och deras berömda dubbla ostburgare.

Detroit, Michigan.

Var riktigt nära Canada ju.. Bara en liten bro i mellan.

Red Wings arena..

GM Renaissance, shopping, dining, playing, staying and touring. 

Windsor, Canada

Fortfarande Renaissance Center


Detroit Lions statium, american football

The home of the Tigers! Baseball

En bro som de skulle ta bort, men alla röstade för att den skulle vara kvar. Så de är den och lite sådär småkänd. Fin i alla fall..



Övan var då alla bilder sen min guidade tur.
Här nedan kommer några från kvällen med pojkarna. Och första gången i deras korta liv som de körde bil, med växelspak (olika hastigheter + back) och gaspedal, ingen broms dock! Gick hur bra som helst, Dexter ägde. Nic gillade inte det lika mycket, men han gillade att åka. 
Så se och njut av våra härliga pågar, som vi alla älskar!


Zaidee fyller år imorgon , så vi firade henne lite idag. Sjukt god glasstårta från Baskin and Robbins. Fick äntligen smaka en av dem!

 
Grandpa Loren, Reid, Dexter och Nicholas.


Så, äntligen är jag färdig. Detta inlägg har minsann tagit mig 2½ timme! Så hoppas det var värt det! :)

Ha en bra dag! Jag ska krypa ner i sängen och fortsätta kolla på min film nu. Hörs imorgon

Grandma Crick and Grandpa Don day..

Ja så idag var det upp tidigt igen. Fixa sig och sen kom Joel och hämtade oss. Han hade varit och fikat med en kompis. Iväg for vi till Farmor och styvfarfar Don :)

Så där har vi spenderat näst intill hela dagen. Lekt, ätit gott, skrattat och fixat. Klättrat träd, sett hjortar, vallat hundar och ätit god tårta för Don fyllde år.


Två farbröder till Nic och Dex.

En av familjerna Yates

Farmor Crick

Käraste Dex på språng

Kolla som killen chillar, he's just haning out. Havin a good time. Enjoying life.

Fixar cykeln

ÄLSKADE FINA NIC! Amazing, adorable and one of a kind♥

Kusin Maya..Världens gulligaste unge!

Vi tog en tur längs med gatan

Denna bilden säger så mycket..

Treeclimbing..

Love this picture!

Traktorn behövde lagas..

Love this one too! Kolla deras ansiktsuttryck.

Pojkarna fick en tur på släpet till traktorn.

Jag hade en, försök få några fina bilder på Maya dag denna dag. Ska maila hennes mama Heather några foton.

Ozzy, the man. Så snäll och mysig hund.

Silly face, busunge..

Busunge nr. 2..

LOVE MY DEXY!!!♥

Brödrar

Avslutar med söta Maya som ser ut som en Cheerleader..

Förlåt för att jag inte skriver mer. Men klockan är redan alldeles för mycket. Jag ska se lite på en film som jag lånat av Zaidee och Loren. De har tusentals filmer och sjukt många bra. Så jag har mycket att stå i nu. Måste se lite på en ikväll.. 

Imorgon ska jag vara hemma lite på förmiddagen, för Joel, Katie och pojkarna ska träffa en kompis till Joel i Dexter (JAAAAA, det är en stad/by. Och faktiskt byn Joel växte upp i). SÅ jag får sovmorgon och jag ska se resten av filmen då :) 

Till Sanna, jag/vi bodde på Radisson LAX hotel. Så precis brevid Los Angeles LAX airport. 
Hörs imorgon!  

Andra dagen i Michigan och oturen har vänt

Idag har vi bara varit hemma och en massa folk har kommit över och velat se pojkarna. De hade med sig några paketer och sen har här även varit ett par barn som de lekt med..

Vi har haft golfbils race på farmor och farfarns mark, lekt med tåg, haft en eld, ätit gott och druckit god färskpressad äppledryck.

Kort och gott så har det varit en toppen dag faktiskt. Mycket trevliga människor.

Imorgon ska vi upp och iväg ganska tidigt. Vi ska till grabbarnas andra farföräldra par. Så det blir middag och en massa andra folk. Trevligt trevligt.. Så blir nog ett par timmar där om jag säger så :)

Så här kommer lite bilder från dagen.

Sjukt stor fisk i dammen..

Kusin Reid (sorry guys, don't know if the spelling is correct!)

Gammelfarmor Ruth

Här har vi familjen ja :) Golfbils race med skjutvapen och allt väntade dem..


Ja de hade en trevlig tur i alla fall..
Tylen är dne urgulliga killen med lockarna. Familjevänner och de hade alla kul ihop. 

Tåg på ström med knappar som gjorde olika ljud. TOPPEN ENLIGT NIC OCH DEX :)


Ja denna syn fick vi två gånger idag. Typiskt Joel


Denna söta tjej är Joels brors flickväns dotter Maia.

Ja denna blåa som ni säkert kommer ihåg från igår. Det är min säng, och ja som ni ser så hade i alla fall en massa folk kul i min säng ikväll!

Familjefoto. Joel och Joels bror. Farfar, pojkarna, och kusiner..

Vasken/diskhon i på gästtoaletten. Så fruktansvärt fin. Älskar den. Vill ha en!


Nu ska jag snart gå in på mitt rum. Se en film och sen sova. Ska upp tidigt imorgon och göra mig klar.

Här är svar på två kommentarer från igår.

Sanna:
Jo det är min dator på sängen. Men det är en rosa dell dator. Tack så jättemycket. Det värmer, jag försöker så gott jag kan.

Cornelia:
Hahah ja det där med internet var en ganska kul historia. Och Farfarn kommer ALDRIG glömma det heller. Det är vad jag får stå ut med varje dag nu och kommer få i alla år. Han kommer aldrig glömma detta! Men det ska jag nog klara av. 
Ja de är väldigt lika pappan, speciellt den ena av dem. Men de har båda drag. Tack, ja somsagt som jag skrev innan. Jag försöker att göra det så bra jag kan, kul att du gillar att läsa vad jag babblar på om :)   

P.S.
Jag råkade hanka av duschdörren idag med, men vågade inte säga det till någon. Trodde jag tagit sönder den med, men nej idag var turen på min sida. Joel har fixat internettet, nu har alla som vill ha internet, internet. Dessvärre inte på mitt rum, dit räcker inte sändningen. Sen när jag duschat klart såg jag att dörren inte varit riktigt stängd så trodde först att hela golvet skulle vara SWIMMINGPOOL! Men nej, gud var med mig idag ;)

Hörs imorgon alla! I'm havin a really good time here! Just so you know :)

MAMMA, JAG ÄR UTELÅST!

Ja min otur fortsatte då igår ja som ni kanske förstod eller kanske inte. För varför skulle de liksom sluta?

Så där sitter jag på golvet i köket, har hittar internet teckning. Publicerade min blogg och laddade upp alla bilder. Sen loggade mamma in på Skype, så tänkte att jag kunde ringa henne och säga hej.

Men ville inte sitta ute i köket och väcka alla när jag babblade på. Så jag tänkte, det är ju inte så kallt ute så satt mig på trappan utanför köksdörren. Sen lägger jag på och ska öppna dörren.

DEN ÖPPNAS INTE, DEN ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT LÅST! SÅ HIIIMLA RIKTIGT LÅST.

Jag ringde upp mamma igen och jag höll på att dö och mamma med av skratt och hon till och med grät så kul hon tyckte det var.

Så ja där fick jag lysa mig fram med datorn och knackade på Zaidee och Lorens dörr. Men ja de sover med fläckt och radio på. Men ja efter ett tag öppnade de dörren och jag släptes in KLOCKAN 02.30!!! Herregud säger jag bara..

Hoppas jag får en bättra dag idag! WISH ME GOOD LUCK...

Imorse förresten åkte jag med Loren till Costco och vi hämtade upp Bill en nära vän till Loren och Zaidee. Nu kom en massa mer folk och vi ser på amerikansk fotboll och Nic och Dex fick en ny kompis. Tyler, han är 2 år. Riktigt söt med afro kryllor :) Urgullig kille..

Nej ska vara lite trevlig igen här.. Ha de bäst, hörs senare..


Framme i Michigan whiiiooooo!

Hej och hå här är jag.


Sitter i min söta, mycket bekväma uppblåsbara bäddsoffa :) Soffan är ett ölmärke haha, sjukt ball faktiskt.


Så dagen lite snabbt då.. Vi är alltså då i Michigan hela familjen Yates och jag. Vi har kommit fram hos farmor och farfar Zaidee och Loren. Hela flygresan har gått riktigt bra, pojkarna har varit exemplariska. Men det kände jag redan på mig innan. De är duktiga. De har åkt buss, tåg och flygplan för första gången idag. Mycket har varit nytt och lite skrämmande. Men ja som sagt pojkarna fick en massa beröm från alla passagerarna runt omkring oss.


Mina små charmtroll, alla föll för dem.


Så jag åkte med Loren och Zaidee hem från flygplatsen och Joel körde i en bil med pojkarna och Katie. När vi kommit fram här och lekt lite och Katie och Joel är inne och lägger pojkarna så ska jag och Loren försöka få in mig på deras trådlösa internet. Och jag testade lösenordet ett flertal gånger, men det bara sa att jag kunde skriva i 8 bokstäver/siffror och deras lösen hade 9. Så tar vi sen fram routern och kollade, där hittade jag då en sifferkombination på 8! PERFEKT JU! Så de skrev jag in, för det stod nämligen ange PIN-kod och inte lösenord när jag skulle logga in på internettet. Och sen trodde jag att lösenordet skulle komma. Men det gjorde det inte, utan helt plötsligt var jag inloggad då ja.


Sen när Joel kommer och ska testa logga in på Lorens dator så funkade inte internettet. Och när Joel ska försöka hitta något trådlöst så finns det inte riktigt. Och så ser han då att det trådlösa internet som innan hette Yates heter nu MALINS-DATOR, Nätverk!!!!! OHH HERREGUD SÄGER JAG BARA!


Ja va fan tror ni nu jag har gjort då, jo stulit deras internet, eller ja deras router nummer. Ja vilken hacker man är. Så ja jag har döpt om deras internet och router. Så ja vi får se om vi kan lösa det imorgon. Vilken soppa!


Och detta är då inte det ända som hänt idag. Såklart!


När vi lämnar planet så inser jag när jag kommit ut ur gaten, eller ja den flygplanstunneln mellan flygplanet och flygplatsen. Så inser jag att jag inte har min kofta med mig. Så jag kände mig stressad i med att pojkarna och vi skulle äta och hämta väskor och sen bli hämtade. Så jag började springa ut i gången igen. Då skriker två damer som jobbar vid gaten, STOOOOOP, KOM TILLBAKA, DU BRYTER MOT DEN AMERIKANSKA LAGEN. DETTA ÄR ETT REGELBROTT!


Ohh herregud tänker jag och återvänder. Så då fick den ena damen gå och kolla vid min stol, men hon hittade inte den. Så sa jag men kan jag inte få följa med dig in, för jag visste var den var. Men NEJ icke, det var också mot reglerna/lagen. AMEN HERREGUD, KOM IGEN. FA FAN ÄR USAS PROBLEM. Jag vill bara ha min kofta, som jag för övrigt använder väldigt ofta. Det är en av mina favorit koftor! Nej då går hon in och kollar en gång till och kommer tillbaka tomhänt. Då började jag nästan gråta. Jag menar, jag vet att den är där inne. Jag hade den på mig i planet och jag fick inte den med mig ut. DEN ÄR JU SJÄLVKLART I PLANET! Men nej där fick jag lämna utan min älskade kofta. Så fruktansvärt dåligt.


Så ja idag har jag kunnat blivit arresterad 2 gånger i detta landet. BRA MALIN, BRA! Stjäla routers och radera datorns inkomst + om boarda ett plan för att hämta min älskade kofta. USCH SOM DET KAN GÅ..


Och nu sitter jag inne i mitt rum på min uppblåsta säng och har inte ens internet fast jag stjält det. Så kanske ska gå ut i shopen och se om det funkar, det är där routern är. Vill ladda upp detta så ni kan få lite att läsa ju. Kanske ladda upp en bild eller två..


Ja, jag är lyckligt framme i alla fall! :)


Alltid något som klyddar.

De åker buss för första gången
 

Nauuuuwwwee så himla söta. De bar och drog sina väskor nästan hela tiden.



Sen fanns där en ganska så cool, halvmjuk lekplats.


De kolla in vårt flygplan..

Redo för det mesta! :)

De kunde inte hålla sina ögon öppna mer när alla väl var i planet och vi började rulla lite, dock 1 timme försenade.. Så de sov igenom hela "lyftningen" och lite till såklart.

De kollade lite filmer..

Här är min härliga säng. Gillar den skarpt faktiskt. Och Farmor och Farfars hus är riktigt fint. Så mysigt, trivs här och gillar det starkt. Mycket trevliga människor. Jag ser fram emot denna veckan :) Ska bli kul.

Godnatt, måste lägga mig nu. Klockan här i Michigan är 02.15 och i Seattle/Everett, mitt amerikanska hem 23.15 och hemma i mitt Svenska hem 08.15..
Hörs imorgon!


Om 1 timme åker vi!

Ja här sitter jag, de duschar pojkarna. Så de lär väl vara klara snart.
Jag är helt klar med all packning, väskorna är stängda. Jag är påklädd och det ända som ska packas ner är min dator. Men det är också det sista :)


Vi har haft en toppen morgon allihopa. Dex sov till 8 den busen haha. Vi åt våfflor och Nic har snackat heeeela morgonen! 

Malin nummer 2 där! 

Ganska stolt över honom ändå! ;) 

Så idag är det barnens första flygresa, första bussresa och ja mycket nytt. Ska bli kul. 

Men hörs när jag är framme då. Jag kommer visa er en massa bilder då från dagen :)
 
Michigan here we come! 
 


ojojojoj här sitter jag och tror att jag har bloggat

Men se ni där hade fått allt om bakfoten. Det hade jag ju inte alls.

Men nu är klockan så himlans mycket och jag ska upp tidigt imorgon.

Så en kort sumé av dagen.

Haft en toppen dag, Katie och Joel var hemma från jobb idag. Fixade de sista inför morgondagens resa och sen tog vi allihopa pojkarna till deras första skoldag.
Riktigt kul.

Sen har jag packat hela dagen och träffade aupairerna för en glass och skitsnack i ett par timmer nu ikväll.

Tror allt är packat nu, ska lägga upp lite bilder till er här innan jag måste hoppa i säng.


Så ha en bra helg och denna kommande vecka kommer jag vara 3 timmar närme Sverige och hemma än vanligt. Kommer bara ha 6 timmars skillnad. Ha en trevlig helg allihopa. Hörs imorgon igen haha

Ohh what an amazing wednesday it has been

Hej alla glada. Idag har jag haft en toppen dag med mina kära hjärtan, Nic och Dex. De är bara helt för underbara. Älskade pågar. Usch, hur ska jag klara mig utan dem om någta månader? Det kommer vara en av de svåraste sakerna i mitt liv att lämna dem och lämna mitt nuvarande liv. Ett liv som jag så mycket älskar men samtidigt inte vill leva resten av mitt liv.
Allting måste ta slut, allt måste gå vidare, förändras och försämras och även förbättras. Alla beslut vi tar, alltid vi väljer att säga ja eller nej till formar oss som människor. Jag vet att detta inte är mitt framtida liv, jag vill studera, lära mig, resa och skapa mer erfarenheter. 

Jag vill leva livet! Och jag kan ju inte mer än att försöka och göra mitt bästa. Kämpa för mig själv helt enkelt. 

Denna dag tog mig och barnen till biblioteket på läs-stund för cirka 2-4 åringar. Där var packat med föräldrar, far och mor föräldrar och barn. 

Efter det åkte vi hem, lekte lite och sen lagade jag mat till dem. De åt med glada miner och gillade lunchen. Det gör hela min dag, om de äter duktigt så mår jag bättre på eftermiddagen med. Jag känner mig mer tillfredsställd och att jag gjort det jag förväntas göra. 

Det har varit varmt idag, 19-20 grader och vindstilla, inte så soligt dock. Men såklart när jag skulle ta ut barnen på en tur, trodde jag ja. Nej då började det småregna så jag valde att vara inne med dem istället. 

När jag slutade tog jag detl lite lugnt, kollade runt lite, svarade på mail. Läste mail..
Sen gick jag ner och lagade Macaroni & Cheese, stekte hotdogs och kokade ärtor/morötter. 

Maten blev uppskattade av alla, stora som små. Och jag tror att både Joel och Katie åt STEKT KORV/HOTDOG för första gången i deras liv. De blev chockade över detta, antingen äter man de grillade eller kokta! ÖÖÖÖHHHH kokta är ju det äckligaste som finns! FY för det! Nej stekt ska det vara.. 
Men de gillade det och åt med god aptit, så inte mig emot. 
Men kul att se, alla är vi olika. 

Vi pratade om resan till Michigan som går av nu på fredag förmiddag. Lite om packning, väskor, hur allt kommer gå till och vara där osv. Ska nog bli kul, och jag ska ha med mig datorn + 2 böcker som jag ska försvinna in i. 
Har sparat en som verkar riktigt bra och sen skickade mamma en till mig med som jag läst några sidor i, den verkar också bra. 

Ikväll efter jag lagat mat besämde jag mig för att sätta fötterna i badkaret så de kunde mjukas upp lite. Sen filade jag av typ halva fötterna hahah och klippte min inväxta stortånagel som är helt inflammerad och dödar mig med smärta!

Jag fick pratat med Maria och Anna, fick se och hört vad de köpt på sin shoppingtur idag.
Imorgon ska de till Disneyland, tror de kommer gilla de starkt och bli positivt överraskade.

Och jag har läst igenom 2 buntar med papper inför pojkarnas skolstart imorgon. Tog lite tid om jag säger så. 
Klockan är snart 20.00, vilket måste ju betyda att ett bra program borde starta på någon av mina 100 kanaler. Så kanske ska sluta skriva nu och ta en timmes tv tittandes. Jag är ju inte så bortskämd med tid för att titta på tv. 

Och ska även svara på Sannas frågor:
Här där jag bor på västkusten (vi har Pacific Time) är det 9 timmar skillnad, men det är allt mellan 6-9 timmar skillnad, beroende på var du bor i USA. USA är stort!

I LA såg vi faktiskt några kändisar, inga så precis jättekända kanske. Men på Universal Studios såg vi en show, och där var alla skådespelare och de hade medverkat i bland annat, Grey's Anatomy, CSI osv. 

Jag hade inte internet när jag flör hehe, jag fuskade. Jag skrev färdigt inlägget i word och postade det sen hemma. Men man kan betala för internet på planen. I alla fall på inrikesflygten i USA :) Så det hade inte behövt vara omöjligt.

Nej nu är kl 1 minut över 8. Dags att kolla tv:n för någon smaskig show! 
Imorgon ska jag packa, kanske lite idag, får se. Katie ska vara hemma imorgon och packa och fixa lite, Joel ska jobba hemifrån och vi ska alla åka till pojkarnas första skoldag. Sen ska jag träffa Silje innan vi ska till Spotted Cow och träffa tjejerna imogon kväll.. Sen åker vi på fredag! Ha en toppen torsdag, snart helg alla glada!!!!

Stort leende till er alla!

 

    

Tisdag och VÄRLDENS TVÄTTDAG!

Ja dagen har verkligen gått i tvättnets tecken som Mamma alltid säger. Jag har tvättat 6 maskiner tror jag. Alla inte fulla dock, någon hade bara ett fåtal plagg.. Men det har tagit mig hela dagen i alla fall..

Jag började jobba kl 11 och slutar nu om 15 min kl 21.00.
Pojkarna ligger och sussar sött i sina sängar och jag tänkte ta tag i bloggandet efter att ha svarat på en massa mail och saker på facebook.

Vill även välkomna Ingrid, min extra mormor som äntligen fått sin dator efter 8½ månad och kan nu läsa alla mina inlägg och se mina bilder :) HEEEEEEJ bästa Inrgid! Välkommen..

Imorse tog jag mig en dusch och skypade sen med Mamma, Petra, Anna och Maria och Pappa! ÄLSKAR ER SÅ HIMLA MYCKET! Tur skype finns så vi kan då snacka! Det räcker som sagt att få höra era röster, då era tips och veta att ni faktiskt existerar på andra sidan världen! 

Så idag har jag myst med pojkarna, de har växt så mycket. Nic pratar sjukt mycket mer, mycket mer förståligt och även Dexter, han försöker tappert. Vi har gjort en massa och sen efter vi ätit middag badade jag dem, vi läste böcker, lekte och sen var det dags för sängen som tidigare nämnt.

Jag hade köpt en present till dem från Disney affären i Santa Monica, en Woody och en Tow Mater. 

Woody blev Dexters

Kram kram

Mater blev Nickys
 
Även han fick en kram




Filmklipp från Universal studios!





Los Angeles-San Francisco-Seattle=Hemma!

Hej alla glada, här sitter jag och ska plinka ner lite rader för er att läsa. Förhoppningsvis ska det fylla sin funktion :)


Jag sitter i skrivande stund i ett plan mellan San Fransisco och Seattle. Jag har haft en underbar och turbulent långhelg i Los Angeles och har bland annat sett och upplevt följande: Hollywood, Santa Monica, Venice Beach, Universal studios och mycket shopping! Vädret har väl varit si sådär om man säger så. Synd att vi inte bodde i Hollywood, för så hade det varit 29 grader och sol + blå himmel varje dag. Nu bodde vi dock vid flygplatsen, ganska nära Santa Monica och vädret har varit 14-19 grader, molnigt och disigt! KUL!


Men som tur är har vi ändå gjort en massa och sett himlans mycket. I princip allt jag ville se fick jag se, så lyckat blev det.


Vi hade ganska mycket otur med hotellet och förlorade ett par kvällar men trots detta så har vi inte hängt så mycket läpp.


Så en liten summering av våra sevärdheter.


Universal Studios Hollywood är helt otroligt, magiskt, sjukt helt enkelt OBESKRIVLIGT! Allt de kan göra med tekniken, så smarta människor det finns, helt geniala. 3-D, 4-D effekter och även 360 3-D, vi blev verkligen tagna av allt detta. Innan sa Maria : Ja, jag vet inte, ska vi åka på det där universal studios eller ska vi skita i det. Vad är det liksom, vad gör man där. Det är en park och ja lite så..


Nu säger hon annorlunda kan jag ju lätt säga, och Anna var helt chockad av allt och hon älskade det, precis som jag :)



Hollywood och Hollywood Highlands, helt makalöst det med. Som på film eller något, man fattar inte det. Att jag verkligen sett det, upplevt det med mina egna ögon. Sugit in och sparat det bilderna som minnen på näthinnan. Tagit bilder som bevis, som ett tryggt bevis för mig själv, men även för att visa för er läsare, vänner, familj och främlingar :)

Stränderna är gigantiska, som på film. Såna vi inte har hemma, kilometer långa, hundra meter breda, fin sand, palmer och snygga killar ;) (flörtgubbe på det) hahaha


Jag kan varmt rekommendera guidade turer i LA arean. Det är riktigt svårt, näst intill omöjligt att ta sig runt om man inte kan hyra bil (billigt alternativ, BÄSTA), taxi (blir dyrt i längden) och buss kan man glömma! Det tar lång tid, det fungerar inte alls, många byten och INGA hållplatser. Så dessa många olika turer som många olika bolag erbjudet är ett toppen sätt att ta sig runt på. Oftast hämtar de upp dig på hotellet, kör dig till deras kontor och där sedan turen kommer utgå ifrån. Och sen kör de dig hem, så ja helt enkelt, INGET att OROA sig för.


Så ja där på vårt rum har vi “bryggt”, eller ja tillagat kallt te i kaffekokaren på morgonen och brett oss ett par nutella mackor. Det är vad vi levt på då vi varit hungriga :)


Jag har haft en riktigt trevlig helg och resa med Lundströms töserna. Mina kära extra systrar! Blev lite tårar och ledsna tankar när vi sa på återseende i januari månad. Men ja så är det ju alltid, vi ses ju igen och som tur är så är det ju som sagt inte så så långt kvar.


De får shoppa vidare och njuta av LA lite till.. Jag hade gärna stannat ett par dagar till, och ja faktiskt. Jag hade gärna stannat för GOTT I LA eller ja i Kalifornien i alla fall. Det är helt underbart, paradiset, folket, klimatet ja allt. Nej men Skåne, läsare, vad säger ni, det får minsann och dag räcka. Får nöja mig med det.. hahah


Blev lite sentimental innan, eller är lite i nu. Älskar att flyga. Det får mig att rensa tankarna, och jag kan inget göra mer än att sitta här. Jag kan inte påverka något, inte tiden, morgondagen eller gårdagen. Tankarna är tomma och genom fönstret ser man den finaste, mest lugnande utsikt. Det är lugna, stilla, upplysta stora städer. Det är så magiskt, något jag skulle vilja ta tusentals foton på och samla. Det är rofyllt på något vis.


Vi ska snart landa.. Ska släcka ner allt nu, Så hörs mer sen..


Nu är jag hemma i Everett och sitter på mitt rum. Här kommer en bild och nu ska jag sova! Hoppas läsningen var intressant. Ganska mycket text, jag vet. Sorry haha..

Hejdå LA, ser lite av LA på bilden här..

Hej San Francisco (inte golden gate bron dock)

Hemma, Seattle!


UNIVERSAL STUDIOS I HOLLYWOOD!





Så ja idag har jag besökt hemmafruarnas krypin. Så för er som trodde de var en riktigt gata och "riktiga" hus och inte bara husväggar som är helt tomma bakom. Det är i princip bara en fasad..Måste jag göra er besvikna. Och när vi var där filmade de till serien i 5 olika byggnader, såg inte dock :( 

Wisteria Lane! Desperata Hemmafruar.

Lynettes hus
 
Gabis hus

Susans hus




Simpsons "bio/åk attraktion / berg och dal bana" var RIKTIGT fräck. Vi trodde de skulle vara skit, men där fick vi så vi teg! Sjukt vad man kan göra med teknik nu för tiden! 

Sjukt "blötande" åkattraktion. Men alla attraktioner var riktigt välarbetade, genomtänkta och helt geniala! Det är obeskrivligt. Vi åkte även på turen genom inspelningsstudion och såg otroliga saker och lärde oss mycket. Och insåg att ALLT på film ÄR verkligen BARA på film.
Vi såg King Kong 360 i 3D, och det var MASSIVT, MAGISKT OCH MEGA OBESKRIVLIGT! Herregud, vi satt i tåget och man slungades runt och var i striden mellan King Kong och dinousarerna, saliv spottades på oss och tåget åke från sida till sida.. OBESKRIVLIGT alltså..

Scooby doo och gänget och den riktiga bilen som använts i filmen..

Allt ni ser i princip är filminspelnings platser, byggnader osv osv..STORT..Inte de stora höghuset dock, det är ett hotell. Men allt till höger och mycket mer som jag inte fick med på bilden tillhör inspelning..


Vi fick se RIKTIGT SKÅDESPELARE, KÄNDISAR. Men lite B kändisar kankse.. De spelade en väldigt bra och imponerande sen för oss med båtar, stunt, jetskiis, drama och eld + bomber..


Jag har så sjukt mycket mer bilder och en massa filmklipp som gör sig mycket bättre. Men detta får räcka. Det har varit en tuff kväll för oss här, har varit en massa klydd. Så nu ska jag äntligen krypa ner till kojs, Anna och Maria sussar redan sött. Imorgon är det dags för mig att åka hem :( TRÅKIGT, LEDSAMT.. Men så är det dock, och jag har haft en superduper kanon helg här. Min fråga är helt enkelt, VARFÖR BOR JAG INTE I LA, SANTA MONICA, VENICE BEACH ELLER HOLLYWOOD? Love it..<3

Santa Monica och Venice Beach

Andra frullen för dagen, detta skedde på Starbucks. Varm choklad, för vi trodde det skulle bli varmare än vad det blev idag. Skulle bli 25-29 grader men NEEEJ, IKE SA NICKE. Vi har frusit som svin idag. Där gick vi i våra shorts och ganska tunna tröjor. Men ja, vi kunde inte bli mycket sjukare ändå så ont som vi har i halsarna och näsorna redan!!

men här kommer lite bilder då ja:)

3rd Street Promenade in Santa Monica

Riktigt god Italiensk tun pizza. Så som det SKA vara. Mycket gott minsan!


Ganska många bilar som mötte oss när vi entrade piren :)

Till minne av World Trade Center attacken den 11 september..



Santa Monica pirens pariserhjul

Santa Monica, vackert!






NU JÄVLAR MARIA, nu ska du få en Baywatch flytare i huvudet!!!!! HAHAHA Älska bilden Anna tagit när vi inte visste om det..



Venice Beach

Här sitter jag i väntan på att den lyxiga restaurangen skulle öppna. Joe's, deras kock är rankad en av de 10 bästa i Kalifornien. Det ni hahah..

Och ja där kom vi ganska så ofräscha och inte så uppklädda efter en hel dags shopping och strandpromenad med mera.. Som vi skämdes och ja herregud. Men det var en upplevelse det med..




DAGENS INKÖP!

Dessa tre översta plaggen som ni kommer få se är köpta på Brandy Melville. Det är ett märke som bara finns i Italien och i Santa Monica och på ett ställe till i LA. Och de hade de snyggaste kläderna och butikdesignen var lätt den bästa! Den slog Urban och Anthropologie (stavning lite fel, men det är en affär här i USA). Så ja jag hade kunnat köpta såå himla mycket. Men detta fick bli allt..



Öronhänge och ring från Nordstroms

Denna fick jag när jag köpte mina Steve Madden stövlar som är döööö snygga!




Gårdagens inköp, missade att publicera dem :)


Nej nu måste jag gå och nanna, imorgon är det Universal Studios som väntar!

LA tour + mycket HOLLYWOOD

Frukost på rummet, Maria tar iste och kokar upp det genom kaffekokaren för bästa effekt mot vår fruktansvärda halsont! Toppen kur..

Sankta Monica Pier


Leonardo Di Caprios hur i Bel Air

Huset där Fresh Prince in Bel Air, spelades in med Will Smith

Hotellet där Pretty Woman spelades in med Richard Gere och Julia Roberts

Belerly Hills var vi med i ja ..

Madame Tussades i Hollywood ja :)

LA utsikt och down town

Ja bilden talar väl för sig själv eller?


Där Marilyn Monroe bodde och showade och säga spöka ibland..


Kinesiska teatern



Julia Roberts and Me


Charlie Chaplin

Jag gjorde en vaxhandavgjutning.. Eller hon som gjorde dem gillade mig så mycket och min hand. Så först gjorde hon en och sa att jag kunde få den gratis. Sen ville hon göra en till för hon ville ha en själv i deras skylt:) Sååå colt, så om ni besöker Madame Tussaude i Hollywood inom det snaraste i alla fall så kan ni se min hand där! :)


Jack Nicholson

Hollywood Buouldevard



Skylten finns där bak, lovar..

Ser ni skylten?

China Teatern inuti


Hollywood and Highlands Mall

Och med denna bild säger jag tack och godnatt. Klockan är 23.55 och jag ska upp kl 7.00 imorgon på nya äventyr. Trött är jag och sova borde jag ha gjort för längesedan!
LOVE USA, CALIFORNIEN, LA OCH HOLLYWOOD + FINT VÄDER!
Hata min onda hals dock :(

Här står jag och skrattar så att kisset forsar!

Idag så har jag flugit till LA, Los Angeles alltås de vilse änglarnas stad!!! WHIIIOOO
Allt har gått bra, flyget tog två timmar, vi har ätit och utforskat flygplatsområdet och hotellet. Vi gick till Ralph's en mataffär och inhandlade lite frukt, chibbor, m&m's, nutella, istea och bröd. Så nu har vi till frukost och lite till snack. Så här är lite bilder från dagen, har inte hunnit med så mycket än.  
Mount rainier från ovan!! 3 km högt, men här ser det ut som en liten kulle som man kan åka pulka på :)

En del av Los Angeles, inte downtown dock, se kunde jag inte fotografera, för just i det ögonblicket så ändrade planet direktion!

När vi fått vårt bagage så gick vi ut och då ser vi vårt hotell (hade dock sett det inne från planet) och så himlans nära låg det.. Så där traskade vi bort, korsade ett par ganska så trafikerade vägar.
Och ja typ INGEN kommer fan till hotellet gåenges här haha .Alla tittade på oss om jag säger så!! 


Vårt hotell till höger ni kan nog skymta Radisson skylten..


Viewn från vårt fönster..

Välkommen till LA!

Downtown LA riktigt zoomat från vårt hotellfönster..


LOS ANGELES AIRPORT...

Middag i hotellbaren


OKEJ, NU MÅSTE NI LÄSA NOGA AND PAY ATTENTION!!
Vi gick till affären och på vägen tillbaka hände DET. Ni vet DET som inte får hända.. Vi ska då korsa en ganska så trafikerad gata på ett övergångsställe, när vi ska ta första halvan så tvärnitar en bil som vi tänkte gå bakom, men hon som körde blev helt försktäckt och trodde nog att vi skulle ta sjävlmord eller något. Hon fick bärgis nog en lätt hjärtattack!!!! Sen sista halvan av vägen då, det är där det händer. Vi börjar så smått att korsa vägen, Anna halkar på efterkjelken, sen åker snapplesen i backen (istet). Plastet gick i sönder på vårat 8-pack drickor. ANNA PANIKERAR och springer runt som en yr höna och skriker plastet gick isönder, den ena flaskan rullar iväg. Maria agerar snabbt, vilka reflexer må ni tro. Vi snackar lugnt med Anna och bilarna i alla 2-3 filerna tvärbromsar, alla snapples och Anna och Maria kom i säkerhet till mig där jag stod på trottoaren och KISSADE PÅ MIG av SKRATT. Detta skulle ni sett och upplevt, men dock inte min kissattack, det var MINDRE bekvämt. Men vad ska man göra, kissig är man och roligt var det, det gick liksom inte att hålla torrt längre! 

Usch som jag kämpade för att hålla alla vätska inne i kroppen, men det gick inte så bra. När Anna når mig vid trottoaren så kastar hon hela det söndriga paketet med drickor framför fötterna på mig och säger: NU KAN NI TA DESSA!!!
Och ja tillsist har jag samlat mig och vi fortsätter säkert utan andra incidenter till hotellet! VILKEN KVÄLL KÄRA VÄNNER.. 


Sjukstuga och en massa snor!

Idag vaknade Nicholas med en riktigt förkylning och ja det hade Dexter igår och haft i ett par dagar faktiskt. 

Så idag har bestått av mys, gnäll, nysningar, snor, torka näsan och allt som hör där till! 

Vi har alltså inte gjort något speciellt alls, bara lekt lite, läst böcker och myst. 

När de napade så packade jag inför LA imorgon!! Sååååå exalterad! Längtar så! 

Sen slutade jag vid halv 3, då gick vi upp och planerade lite till på vår weekend. Sen skrev jag med "handbollsproffset" Andy på msn, men efter ett tag insåg jag att jag inte orkade skriva mer så jag ringde istället. En riktigt härlig pratstund med min stora smurf. Riktigt längesedan vi snackade sist :)

Efter det lagade vi mat till familjen, kyckling med ris, grönsaker och tzatsiki eller bearnaisesås:) Mycket gott och uppskattat av oss alla. 

Klockan lite i 7 åkte jag till en "skola" där mina pojkar ska börja om 1 vecka. Ska gå där tor och fre mellan 9.30-11.30. Så nu börjar allvaret med skola och rutiner. Kommer bli mycket jobb men också mycket kul. 

Nej nu måste jag lägga mig. Imorgon är en stor dag, ytterligare en storstad i USA att upptäcka och uppleva!
Tyvärr inga bilder från idag :( 
Men jag kan bjuda på denna fina syn som jag ska få uppleva SNART:)

  

 

Bygg ett gosedjur, en nallebjörn eller ja en Gizmo helt enkelt!

Hej och hå då var det en ny dag och vi har passa mina pågar. De har varit så charmiga och gulliga, vilket har resulterat i att Anna och Maria vill ta med båda två hem!
Men de är kära mina små älsklingar.
Så idga har vi lekt, busat och myst. Sen åkte vi till Alderwood Mall och på eftermiddagen efter deras 2 timmars nap så lekte vi.

För mycket pankakor i munnen kanske haha


Nic gillade inte när gosedjuret inte hade fyllning/bomull i sig haha.. Han ville ha de färdiga som satt på hyllorna..

Så glada för sina Gizmo gosedjur, nu har jag en, och de sina + att jag har min riktiga Gizmo hemma :)

Lunch på Ruby's, pojkarnas favvisställe..
 

Hur det gick till när Nic och Dex byggde sina Gizmos på build a bear. Så himla sött!


Hoppas de var lite underhållande. Sen efter jag slutat åkte vi till Alderwood igen och fick fixa lite småsaker och tagit en smoothie på Jamba Juice, mitt favvoställe!!

Sen lagade vi pizzor till middag och så har vi planerat lite inför LA weekenden!!SÅÅÅ EXALTERAD!
Nej nu ska jag nanna, ha det toppen mina älskade vänner, familj och läsare :)

Labor Day och vi har varit på galej!

Idag sov vi ut och skypade lite snabbt. Sen åkte vi till Outlet Mallet och ja där fick vi shoppat en massa hehe. Eller ja Maria och Anna och till lite andra.

Jag köpte en svart tröja på Calvin Klein, riktigt fin och två par converse skor som jag ska spara tills jag ska åka hem. Så de ska förbli nya! :) heheh De hade ett riktigt bra erbjudande, fick två par för 500kr :) Det ni HEJJJA USA..

Sen åkte vi hem om och jag förde över lite pengar. Så ja utan pengar kan MALIN PERSSON visst handla haha. Då låter man bara andra betala!!! ;) Så shoppa utan pengar går minsann, lovar.

Sen åkte vi till Ruby's och åt mat och GUDOMLIG milkshake, riktigt toppen! Och goda jalapenos/ost sticks, bästa jag vet!  

Anna tyckte det var lite stark minsann!

YUMMY YUMMY IN MY TUMMY!

Forever 21 debut!


Nu måste jag sova, hörs imorgon!

SPÄCKHUGGARE ÄR HELT UNDERBARA VARELSER!

Så idag bar det då iväg till Anacortes, 1 timme norr om mig. Så cirka 2 timmars körning från Vancouver. Där fick vi checkat in, handlat baguetter som blev frukost/lunch :) HAHAHAH.

Sen var det typ OMÖJLIGT att köra fel eller vilse till hamnen där vi skulle åka ifrån. Men gissa vem som lyckades med det omöjliga, jo Cattis och Angis! Mina kära virrehönor.

Sen kom vi iväg och solen strålade och det var varmt! Vattnet var klart och sådär grönt med blåa toner. Fint alltså, inte som i Smyge som Maria sa! Där kommer fan inte båtar in eller ut för den delen heller haha. (Där jag bor för er som inte känner mig, mkt tång och skit där i en hamn nära mig).
Så nu får ni njuta av lite bilder och en film!


Det var lite kallt då och då. Blåste som sören..Men vi hängde lite läpp bara, sen blev det mycket bättre..


Ja vad gör man inte i 2 timmar om fottar och dummar sig. Vaddå fåglar och sälar. De har man ju sett, vi skulle ju se späckhuggare. Och det var inte fören ett par timmar framåt.. 


♥♥♥


Ja vädret var fint när det behövde i alla fall..:)

Titta på molnet nedan, det ser lite sådär ut som USA tycker jag, ja fast minus florida kanske haha.


Här är de äntligen!! Späckhuggarna, det var riktigt, ja jag vet inte vad. Jag är UTAN ord. Helt otroligt, vilka djur och så fina. Där stod jag och kämpade med att få bilder, man visste ju aldrig riktigt var de skulle dyka upp och ett par gånger fick jag pirr i magen. Det var så ofattbart, men ändå så verkligt. OBESKRIVLIGT var ordet..

De showade lite, såå himla kul. Var inte så mycket dock, men lite.


Totalt på hela dagen såg vi 8-9 stycken. Det var två olika grupper och de inkluderade mormor, pappor, mammor, syskonbarn och barn. Det var mycket intressant..


Nej som sagt, en otrolig tur! TACK ALLA MINA HALLONHJÄRTAN! Jag hade en amazing day♥

När vi kom hem så fixade vi oss snabbt, sen åkte Jag, Anna, Maria och Silje till biografen och såg Going the Distance. Riktigt bra! Kul och romantisk. Skrattade en massa, sådan torr humor ni vet. Går ju inte att låt bli, det var ingen sådan löjlig humor så det var positivt!

Nej nu ska jag nanna, klockan är för mycket redan. Imorgon blir det STOR shopping som gäller! Det är internationella shoppingdagen för oss!! Ha det bäst!

Seattle och en riktigt mycket trevlig dag!

Trötta gäster som ligger inne och sussar sött nu. Idag tog vi oss till Seattle downtown och jag har agerat guide. Vi har sett en massa och fått shoppa lite med. Här kommer lite bilder! Se och njut.







TRÖTTA TURISTER PÅ EN BUSS FRÅN ENA STÄLLET TILL NÄSTA?! :) Så kära, och ja jag ber öm ursäkt för denna. Men det hör till, sorry. Kommer inte ut på facebook, LOVAR!

Så efter en dag i Seattle mötte vi upp Cattis och tog en buss hem till henne. Hon packade, vi åkte till Fred Mayer och köpte lite snack inför morgondagens Späckhuggar tur. Det var slutet på kvällen det..

Nu måste jag lägga mig, ska upp om 7 timmar och då är det nästa tur som är på tur!

Ha det bäst, för det har vi just nu :)


MARIA OCH ANNA ÄR HÄÄÄÄÄÄÄR!!!

Zoo med Silje



Trötta djurletare..


Var med pojkarna hos språk terapeuten i Everett, riktigt fett med trafik, skulle ta 13 min tog 35! Sjukt.. Herregud, hata rusningtrafik!

Sen åkte jag till Bellevue och hämtade upp Cattis sen bar det av mot SeaTac för att hämta dessa trötta och ganska skabbiga (enligt de själva) Svennar.

Det var en olycka på vägen dit och vi blev lite försenade om man säger så, men vi kom ändå innan de kom till baggagen så det var bra.

Cheesecake Factory for dinner!


Nu har jag fått smaka lite svensk lösgodis och är redo för sängen. Imorgon kommer det bli Seattle!!! WHIIIIOO. Älskar att ha mina kära vänner här! ♥

new hair color! or on my way at least

Min fina utsikt när jag vaknade imorse..

Hade en jättetrevlig dag med Silje och hennes pojkar. Och våra pojkar lekte så himlans bra idag, de VERKLIGEN LEKTE. Busade och kittlade varandra, liksom första gången de gjorde detta och inte bara lekte själv som de vanligt vis gör. FRAMSTEG..

Sen åkte vi ju som sagt till frisören efter vi jobbat. Nu ska jag bli blond, eller ja blondare och ja blondare än vad ni ser på bilderna nu.. Men på god väg i alla fall. Var där i 3 timmar och blev fattig! Men så är det. Billigare än i Sverige, och det räcker!

Och kolla så fin Silje är i plattat hår. Riktigt fint, första gången jag såg det!

Svårt att se men det är ljust, lovar.. Och mer ska det bli


En liten film från idag, tyvärr det ända jag har.


Nu måste jag verkligen sova, kommer nog sova gott fick i mig två cheeseburgare och en mugg lemonad för si sådär 40 minuter sedan och jag är riktigt mätt!
Hörs imorgon och då kommer jag ha svenskt sällskap!!! LÄNGTAR SÅ JAG NÄSTAN SPRICKER!

Viss typ av massage är skön, ALDRIG MIN DOCK!

Hej på er alla glada!

Sitter här och känner mig lite mer flexibel och töjbar än vad jag gjorde för någon timme sedan. 
Men till tidigare på dagen först. 

Mariah kom hit vid 10 och så hade vi det kul med en liten lekdate. Barnen lekte fint tillsammans och min pojkar somnade gott till lunch.

På lunchen satt jag och kollade lite på internet och svarade på lite saker. 
Pojkarna sov inte så länge idag, 1 timme o 20 sen var båda vakna. 

Vi åkte till affären och handlade lite. Och de fick sitta i en sådan "bilkundvagn" hehe . Kul hade de i alla fall och de assisterade väldigt bra. 

Sen fick de snack och så utforskade vi ett spår jag inte precis gått på innan, inte fullt ut i alla fall. Liten damm med två broar och en liten lekplats. Så vi utforskade naturen på 1 timme. 

Sen slutade jag minsann. 
Då lagade jag sweet and sour kyckling med ris och wok grönsaker. 
Sen kom Silje och vi åkte till massagestället. 
Ja, är massage skönt då? Det är verkligen frågan jag ställer mig varje gång! Mitt svar är NEJ, NÄ, NO, NEI. Ont gör det, men klart man kan ju få sådan relaxation massage, men vad är det liksom. Lite lätt berörin eller? 

Det skulle vara en hel kroppsmassage men det räckte med att hon tog första taget i kring min nacke och så sa hon, I know that we were gonna focus on the neck, shoulder and back, but do you want me to do that for the whole hour instead? Där låg jag och kände att ja lite mjuk sådär helkroppsmassage hade ju inte varit fel. Men icke, det fick bli hård ja nästan misshandling, knådning av muskelknutor! AJ!
Men ja nu känns det ju lite bättre i alla fall, så idag kanske jag ska kunna sova ordentligt. Har inte kunnat det på länge.. Och ja det är för att jag är för spänd. 

Tänkte kolla när jag kommer hem om man kan få massage terapi och inte betala för det precis. Som att de är en förslitning eller ja skada.. Får se.. 

Sen råkade vi handla en gudomligt god glass på Baskin Robbins! Cookie dough = kaksmet/deg och det är fett gott. Ni vet ju själv så gott det är med degen eller smeten innan kakan eller bullarna är klara. Tänk er det doppat i choklad och blandat med glass, KAN DET BLI BÄTTRE? 
Det kommer jag med sakna närr jag kommer hem. Usch, kommer sakna Washington, vännerna, USA, Nic och Dex ja det mesta. Kommer bli tufft minsann.. SHOPPINGEN MED JU!

Lite svar på frågor:

¤Till Evelina, jag och Silje pratar våra egna språk. Så ja hon norska och jag svenska. Går prima faktiskt.. Kul, riktigt kul.

¤Till Cornelia, tack haha ja de är underbara mina små liv. De är lite över 2 år. 

¤Till Camilla, du det var en självklarhet hjärtat!!

¤Till Yasse, ja du vännen jag vet. Kommer bli fruktansvärt svårt, vill inte riktigt tänka på det samtidigt som jag ändå vill hem. Men ja jag kommer och hälsar på dig! Du vet, du kommer få finbesök i Velling från Anderslöv ;)

Sorry guys, kan inte ladda upp bilder. Blogg.se klyddar.. Ni får nöja er med text :)  

Kanske kommer en bild eller två nu


Oh what a day, what a rainy day, welcome to Seattle folks!

Idag sov minsann och dag Nic till 8 och ja Dexter var inte så mycket sämre 7.20! Fy för hundan grabbar.
Vi mös lite på morgonen och jag tvättade en massa, sen träffade bestämde vi träff på museumet.

Barnmuseumet i Everett med Silje och pojkarna

Det är så kul att se hur de förändrats. Innan i detta rummet på museumet brydde de sig inte. De gick in och sen ut igen, nu stannar de och leker och leker lite med de andra barnen som är där inne med.


Teaterrummet

Ja det regnade ju som sagt, ÖSREGN HEEEELA DAGEN. Men ja nu är vi förbi sommaren och välkomnar Seattles världsberömda väder! REGN

De är inte medvetslösa lovar. Utan en ny lek vi lekte, åka kasebana på trägolvet, jag drar som en idiot hahah. En jädrans träning, efter ett tag orkade jag inte mer. Då fick de var sin filt som de kunde dra sina gosedjur på istället.



Ja här sitter jag och har precis kommit hem från en trevlig kväll med Siljis :) 
Vi åkte till QFC, Fred Mayer och Coldstone, så inhandlades en klass och en kalender som jag ska skriva upp allt som sker och ska ske.

Men om ni undrar dem som just NU äger dessa saker så heter personen Silje, för där står jag och ska betala min kalender och inser att PLÅNBOKEN ÄR I SKÖTVÄSKAN/BLÖJVÄSKAN!! Kul ju, så ja tur jag har Silje som ställer upp. Men lovar betala tillbaks henne imorgon! 

Sen köpte hon Snapples (persika iste, min favvis) till mig. Så kär min norska väninna! :) 

Åhh fick använda mina gummisar idag, för ja herre gud som det regnat idag och gör fortfarande. Vilka pölar! 
Bilden ser lite konstig ut men Silje kom till en såndär ferg accent sak. Men men, och skorna skulle kunna vara storlek 40 minst enligt bilden.. :)

Nej jag är fruktansvärt trött, så nu ska jag krypa till kojs! Ha det bäst.. Och lovar att svara på lite kommentarer imorgon. Nattnatt och morgonmorgon Sverige
 

RSS 2.0