London in 13 days!

heeeeey everyone! I'm going to London in less then two weeks. AND I'M SUPER EXCITED! :):):)

Jag fick lön idag, det var inte alls fel. Nu kunde jag betala tillbaks största delen till Mamma på bilen, Siggis..

Men är tvungen att spara lite till London SHOPPING och sevärdheter. Längtar helt otroligt nu. 

Fick skypat med mina älskade pågar i måndags, även Joel. Det var välbehövligt, usch som jag saknar dem alla. Alla på sitt sätt, aupairerna, människorna i mitt andra hem, naturen, städerna, shoppingen. INTE REGNET DOCK! :) 

Saknar min Catrin med, tycker gott hon kan ta och skynda sig hem, men det är ett litet tag till innan dess. 5-6 veckor.. Så inte så länge jag behöver stå ut mer. ♥

Idag körde jag Peter till Sturup, sen har jag i princip legat i soffan hela dagen med släckta ögon! Min vänstra halva av ansiktet värker lite. Hoppas inte de är bihålsinflammation (sinusinfection)..:/ 

Får se vad som händer ikväll och imorgon, på söndag är det dags att jobba i alla fall.. Ska mysa med Mamma idag med god middag och tv. 

Hoppas även på lite fint väder.. :):):) Solen var är du, visa dig! Men är ändå lite varmare, så de gillar jag, inte minus grader. 

Igår hade jag en riktgt behövlig frukost date med Anna, vi fick pratat om en massa. Behövde jag verkligen, en av de som känner mig bäst! Anna, Maria, Petra och Andreas! Det är vi för alltid♥ 

Denna helg ska vi ändra tiden med, så nu ska det bli ännu ljusare! Det är toppen, gillas starkt. Nu kommer sommaren med stormsteg.

Gott folk, det var nog allt för mig idag. Önskar er alla en riktigt bra helg, ta hand om de som ni tycker om.

Love, Malin




And so it's time again..

Heeeeey GUYS!

Sitter här och känner att det hade varit skönt att skriva av sig lite. Jag har mycket funderingar och frågor osv osv osv. Tror att jag kanske ska berätta lite för världen vad som händer i min värld..

Jag var trött på min gamla header, så nu är där en ny som välkomnar er på bloggen när ni kikar in..

Jag måste ju visa lite bilder på mitt nya tillskott i familjen, Sigge. Min mycket trogna vän, som jag tar väl hand om.

(Sitter även och lyssnar på country music right now, AND it's makin' me feel so damn good)

Jag har alltså köpt en bil som är döpt till Sigge.

Oj oj oj, tänker ni säkert nu, VIKKEN pärla! haahh ..
Mycket glad är jag i alla fall, en stor frihet, nu ska man bara ha pengar till att ta hand om han och för bensinen.
Everyone in the US, you ARE NOT ALLOWED TO COMPLAIN ABOUT THE GAS!! IS THAT UNDERSTOOD!! Cuz here in Sweden you pay 2$ for a fourth of a gallon!!! So 8$ per gallon! It's INSANE..

So it's not cheap to have a car, or run a car.. hehe

Jag är fortfarande sjukling, lite bättre idag, tror jag.. Men ändå inte.. Allt känns okej när jag får ligga i soffan och inte göra något.. Så fort jag gör något mer ansträngande så känner jag direkt att jag inte mår så bra som jag själv tror..
Skulle jobbat idag och imorgon egentligen, men fick ringa och låta någon annan få de tiderna (även om jag är desperat efter pengar hehe), men hade inte kunnat jobba så som jag mår ändå. Men fick en tid på söndag istället, så missar ju bara 1 dags jobb då. Så känns bättre...

Hoppas, hoppas hoppas så innerligt att Jonne fixar min Burlesque movie till mig idag... Så jag kan se den ikväll.. Ska snart ha ett litet minispa för min själv. Om jag orkar, duscha måste jag göra i alla fall. Så får se om jag lyxar till det lite för mig eller inte.. Dusch eller bad, det är den svåra frågan.
;)

Skypade med Cattsan i förrgår, det behövdes! Varje gång vi skypar blir de ett par timmar, och jag saknar henne som jag vet inte vad!!!! Gummelumman, du får se till att snart komma hiiiiiim. ♥

Skypade snabbt med Siljis igår med, åhhhhhhh gud vad jag saknar den tösen! Hur ska jag klara mig när hon flyttar till Norge? Vi får skypa ofta och ses över helger! ♥

Ska ju åka till London snart med och hälsa på Sabriiiina, det ska blir RIKTIGT KUL. Är så laddad! hehhe. Jag har aldrig varit där så ska bli en riktigt upplevelse. Och jag försöker spara så mycket pengar jag kan så jag kan unna mig några klädesplagg. För det tycker jag att jag själv kan vara värd! Jag har köpt 2 saker sen jag kom hem från USA, 1 tröja och 1 styck Sigge bil hehe.. Det håller inte..

Börjar få riktigt abstinens! So Katie and Joel, I might be a shopoholic, cuz I'm starting to get all anxious and my brain is telling me - "Malin, jump in your car and buy at least ONE item from every stor you enter". But my wallet and future says -"Malin, ask your Mum to lock you in the bathroom and don't let you out for a few days!"
HAHHA, but I'm doing good so far, only a car and one shirt! :)

Snart är det ju SOMMAR med, eller? Något jag missar? JA BIG TIME, kallt är det, blåser gör det, snö, regn och hagel är vargadsmat! Hallå vädret, det är snart April, och lite värme och sol, inte så mycket blåst hade varit tacksamt. Men ja vi får väl vänta och se helt enkelt, hate being patient! 

Men ska väl hoppa ner i badkaret och lyssna på lite goe goe musik och njuta av livet! Glöm inte att leva! Det gör man alldeles för ofta.

Peace out! MISS NICHOLAS AND DEXTER LIKE HELL, EVERY SINGLE DAY. IT'S GETTING HARDER AND HARDER♥
 
YOU ARE MY SUNSHINE GUYS!

Talk to you soon, promise to update more frequently! :)

RSS 2.0