Gnäll och ont

Idag har vi varit hemma och fixat lite. Adam var supergnällig imorse och även under dagen. Fick sprutor/vaccination på Bvc igår så han är öm i låren plus att fler tänder på g så livet för Adam är väl inte så kul just nu. 
Man blir lite extra trött i huvudet med en övergnällig unge. Tur det inte alltid är så här :) 

Fick i alla fall beställt pärlor och pärlor med bokstäver så är ska det göras namnarmband när leveransen kommer. Tänkte beställa först finns en massa som tar beställningar och gör sådana. Men sen tänkte jag att äsch, sånt tycker jag själv är skitkul, plus art de kosta mindre att beställa allt material själv än att köpa dem gjorda och då kan man prova sig fram vad gäller färger och färgkombinationer man vill ha. Så detta blir nog toppen. 

Hann få till riktigt husmanskost idag . Trots mestadels jobb med en hand/arm tillgänglig då Adam 10,5kg tung ockuperade den andra. Blev köttfärslimpa med kokt potatis brun sås , lingon och mammas goda inlagda gurkor. Uppskattades av hela familjen. Adam gillade nästan sina kokta morötter bättre men de skulle han döda för ..nästan i alla fall. Han älskar majs ärtor och morötter . 

Kommer någon bild om det funkar det vill säga.. Så hörs vi imorgon. 
Godnatt!

Blommorna fick jag av Andreas igår lp min namnsdag. Så fina och juliga!


Bilder från imorse 



En blid från i fredags förra veckan 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0