Helgen som varit

Nu har också Adam fått fira sin första födelsedag. Utan mycket förståelse dock. Vi hade en underbar helg i alla fall jag, kände mig så lycklig och tacksam för vad jag har omkring mig. Familj och släktingar. Och en alldeles underbar egen familj . Adam var glad sprallig och verkade minsann lycklig han med. Speciellt i lördags på hans dag. Så det var riktigt kul. Vi var ute ock lekte lite i snön till lunh efter vi fixat lite inför kalaset. Adam älskade det. Första gången han kunde gå själv i snö och känna på det. Sist det var snö var han bara 2-4 månader .. 
Vädret var också liknande för ett år sedan då han kom till världen. Snökaos och mycket blåst, var värre förra året när Adam tittade ute . Vi var i princip fast i Ystad på bb pga vädret. Vilket inte gjorde något just då :)
 
Tillbaks till nuet, vill tacka alla som kom och firade får lille kille. Han fick dö mycket fin, en massa kläder vilket han behövde, cd-spelare, regnställ, cykelsits plus hjälm, pengar, pussel, leksaksbilar, leksaksfjärkontroll, byggklossar. Det var nog allt :) 
 
När Adam somnat vid 20 köpte vi kebabtallrik och när vi var äckligt mätta parkerade vi oss i sängen . Där vi snabbt somnade. 
 
Sen i söndags fortsatte vi plocka undan och göra i ordning inför ett litet barnkalas. Kom bara 2 killkompisar, Vincent och Joakim då tjejen som skulle komma blivit magsjuk. Men vi hade det mysigt ändå :) åt korv med bröd och mer kakor. 
 
Idag har jag städat undan det sista, tömt diskmaskinen, satt i disk, tvättat två maskiner tvätt, dammsugit, åkt med tårta till mammas jobb, handlat och lagat god pasta med lax pastasås. 
 
Har beställt allt på smartphoto nu inför jul plus Adams fotobok, hans första år. 
 
Nu ska vi inta sängen. Blandade bilder.. 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0