Här kommer hela uppdateringen ...

Ja denna helgen blev inte riktigt som planerat. I fredags natt blev både Andreas och jag magsjuka. Andreas kräktes mest och jag gjorde både ock. Vi hade så himla tur att Adam vaknade inte en enda gång. Han sov alltså sin 3:e natt i rad utan att vakna (men de sprack han natten till idag) men det har aldrig hänt innan. Så det bådar ju positivt inför framtiden. Han kan alltså. Synd var bara att jag inte sov 3 hela nätter men de kommer väl det med., 

Med tiden ni vet ;) 

Igår var min mamma, Peter och Petra snälla och tog hand om Adam så vi fick vila / sova hela lördagen. Men usch som jag saknade min lilla smuse. Men det var behövligt både för oss och för Adam. Inte kul att vara pigg hemma med två sängliggande föräldrar. 

Idag däremot vaknade vi med nya krafter. Är mycket nöjda med vad vi har hunnit med idag. Andreas har tömt källsorteringsstationenkärlen, bytat till vinterdäck på båda bilarna, jag har dammtorkat hela huset, dammsugit, tvättat, lagt in tvätt och sen åkte vi till albäckskogen så Adam fick gå lite. Blev inte så länge då han var trött och det var dags för en tupplur. Men vi hann med en 20 minuters upptäcksfärd innan Adam hamnade i vagnen. Han somnade handla snabbt och vi hade redan styrt vagnen mot maxi. Så vi tog Strandvägen dit. Mysigt. Det fina vädret. Men usch, 2grader och full blåst, blev minsan inte bara lite kallt på kinden.. 

Sen hade vi ute hjärta att väcka vår sovande björnunge så vi delade en Cola i bagageluckan och efter en si sådär 20 min vakade han och vi åkte hem. 

Maten är i magen, jag har duschat. Andreas kämpar med att få Adam i sovande tillstånd . Jag ska föna håret då fort Adam däckat. Sen blir det sängen för Andreas och mig med. 

Måste egentligen göra lite på Adams fotobok. Men det får bli imorgon.. 

Lovade ju ett utlåtande om shampoo med.. 

Kommer ett utlägg här då. 
Alltså shampoo heter Wen. Det löddrar inte så de ska inte förstöra hårets egna naturliga oljor. 

Mitt resultat är följande:
Hårets kvalité känns bättre, det är mjukare och inte lika frissigt efter föning. Håret är inte alls lika torrt iheller, går mkt lättare att borsta ut när det är blött. Så summan av kardemumman är att jag är nog ganska nöjd ändå. Tappar fortfarande ganska mycket hår men det gjorde jag innan också.

Så jag får säga att jag rekommenderar väl wen ändå. Det är verkligen värt att testa. Jag köpte ett kit för 3 månader , det kostade 500 något. Så det är inte dyrare än hos frissan.. Det var nog allt :) 

Här kommer lite bilder. Vi hörs







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0