SJUK ?!

USCH vad är det nu för skit som är på väg.. jag har inte tid med sånt här nu:/ Halsen ömmar och rosslar, ont gör det i öronen och frusen är man.. usch och fy och blä !!

Ska jobba ons och tor så har inte tid med detta + att fredag kväll åker Jag, Mamma och Peter till Sthlm.. På lördagen ska Mamma, Jag och Lena se High School Musical musikalen :) På måndag den 7 ska jag fixa visum, så det blir ett besök på Amerikanska Ambassaden...Håller tummarna för att papperna och formulärerna ska stämma. Jag har kollat igenom dem idag och enligt mig är allt OK..

Det ringde en tjej från CC idag och ville dubbelkolla min faktura, vad jag vill att den ska innehålla. Ställde också några frågor till henne vilket kändes skönt, sånt jag gått och funderat lite på.. 
Så nu väntar jag bara på att fakturan ska komma sen ska det betalas in..
 
Imorgon fyller älskade Mira 20år! <3
Nu ska jag ut med Gizzie innan läggdags.. Jag ska även proppa i mig en massa tabletter, sugtabletter och nässpray och hoppas på att jag vaknar upp imorgon frisk som en nötkärna:) Eller vad tror ni hehe, oddsen är nog inte så stora.. 

Vad skulle jag gjort utan mina vänner? Inte levt förmodligen (: Eller nått sånt.. Det tror jag i alla fall.. Ni får mig att känna mig älskad, trygg och omtyckt för den jag är. Malin, för er är jag Malin och ingen annan...Ni vet vem ni är hoppas jag..
PUSS♥
 


VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL !

Jag vill bara tacka alla som kom igår och gjorde min kväll till en av de bästa i mitt liv.. Jag var omringad av de bästa vännerna och familj (Janet är ink. i familj)... Har inte mycket tid att skriva nu då jag ska duscha nu och köra till jobb + städa lite här hemma..

ÄLSKAR ER ALLA DJUPT SOM FÖRGYLLDE MIN DAG IGÅR, ALLA PÅ OLIKA SÄTT♥ Tack för att mi finns för mig, det kommer bli svårt att lämna så nära, fina och unika vänner! Ni är mina allt, ni ser verkligen vem jag är...

Tack !


MAKE UP STORE

När jag tog studenten fick jag ett presentkort på Make Up Store i Malmö.. Så jag tänkte det hade ju passat bra att utnyttja det nu innan jag åker till USA och till mitt Partaj ikv :)

Här är en bild:


Detta var min Make Up Artist, Bella... Igår sminkade hon Idolerna på Malmö Arena ;)


Är laddad inför ikväll.. Ska bli så kul !

PUSS♥

Thanksgiving

Ja om 1 år så firar jag Thanksgiving i USA och äter kalkon.. Längtar.. Jag är så förväntansfull ocn nyfiken på deras kultur! Tänk så mycket jag kommer lära mig på mitt år, kultur, språk, människor och om livet!
I USA firar man många mysiga och roliga traditioner och familjen är viktig.


(Dog nästan av skratt när jag såg denna bilden, så var tvungen att visa er den med. Kanske får jag sätta tänderna i en likadan nästa år, det återstår att se)

Bara tänk hur vardagen kommer att skilja sig från min vardag hemma.. Deras spis/ugn är olik, husens konstruktion, heltäckningsmattorna (överallt i huset), höra engelska hela dagen (var jag än är), morgontidningen, läsa innehållsförteckningen på matvarorna, köra en automatare, köra i miles per hour, mäta sträckor i miles, mäta längd i feet, mäta vikt i pound and ounces osv osv.. allt kommer vara så nytt, annorlunda och ett ÄVENTYR.. 

P.S Ikväll åkte jag och mamma ner till Klagstorp och fixade all dekoration och dukning, och tog dit mat osv.. kändes skönt! Innan idag har jag umgåts med Mira, hon kom och hälsade på mig i Anderslöv:) Vi har myst, pratat, lekt med Gizzie och fixat med låtar till lördag..

Nu ska jag sova, morgondagen är också fullspäckad.. Det blir handla inför festen (viss sorts råvaror), ta hand om Gizzie, bränna ut musik, städa och sen se bio med Rydsgårdsgrabbarna (Luftslottet som sprängdes).

KRAM
M♥ 

Cattis och Jag

Cattis - oxe, fyller år i maj, älskar puckodricka, XL-lussebullar, är excellent på det Engelska språket, mogen, envis, pratglad och söt..

Malin - se ovan, allt är samma plus en massa till !!!!

Igår hade jag en mysdag med favorit Cattis, vi snackade, åt, åt och åt.. Bakade lussebullar, såg Paradise Hotel, Bonde Söker Fru..
Vi undersökte och värderade hennes familjematchning hon hade då men valde att säga NEJ till familjen..
Kollade aupairvideos, sjukt kul hahah sååå pinsamt.. För nu ska Catrin spela in en video om sig själv och lägga upp på aupairvideos.com.. (missa inte det) Så nu ska Cattis minsan få en ordentligt matchning och familj.. All lycka till...
Jag körde inte hem fören 01.10 efter en lyckad dag...

Nu väntar jag på Mira som kommer om 1 timme.. sen ska vi leka lite idag..

KRAM
M♥

Finally

Äntligen fick jag pratat med min älskade Milla borta i på andra sidan jordklotet!!!
Vi fick snackat ikapp och berättat allt nytt som hänt och gammalt som hänt sen jag åkte osv.. Gud vad jag saknar henne slog det mig ännu mer under vårt samtal! Vi fick även planerat lite om framtiden och pratat lite om vad för planer hon spekulerar om inom en snarare framtid..
Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är det jobbdax (inte förren 15.00). Vill även tacka min underbara kollega Charlotte som ställt upp för mig och tar mitt pass på lördag, hon är guld värd för det!


Because I love you SIS! ♥

Hope you all have sweet dreams right now, because I know I soon will!

LOVE
M

Difficult

Life is sometimes harder then you imagined
There are problems you need to take action for and decisions you need to make
And then on the other hand you are not allowed to brake OR to be fake
For God sake, do NO mistake!
Life is not an easy game we have to play
That was all I had to say

/M

Vilken Lördag

Tack så jättemycket alla som var med igår, Mira, Kim, Simon, Timmy, Keith... :)

Först spelade vi spel, "Med andra ord" och efter det tyckte Mira och jag att vi skulle göra fruktsalladen som vi köpt frukt till..Jag blandade även dippa till chipsen ...

Väl inne i storarummet igen blev det "Kampen mellan Kvinnor och Män" , sjukt roliga frågor ändå.. Vi pallade inte spela spelet utan vi tog frågorna istället haha ..
Vi skulle ju basta med i Skurup så vid 23.30 stack vi dit, där var då 6-7 stycken damer i 35-40 års åldern som hade lite "väninnorträff".. Så de utmanade oss i innebandy, och sen ville jag spela fotboll så det blev det också.. Vi hade ju inga kläder till att spela i så ja det fick bli leggings och tjocktröja hahah ...
Svettig blev jag ska jag säga er.. Eller hur Mira.. Som det rann längsmed ryggen hahah .. Åhh vad jag älskade det..
Så längesedan jag spelade fotboll (skiter i innebandy, inte min sport), gud vad kul det är!! Och att få röra på sig med.. LOVE IT, give me more!
Efter det blev det bastu för oss lite yngre, sjukt härligt men varmt.. Och det blev lite iskallt vatten krig .. Vilket var skönt och lite obehagligt ;)
Efter bastun åkte vi hem och de andra åt rostade mackor och jag pratade lite med Kent, seriöst prat om framtid, personer, relationer och mognad..
Väl hemma 4.30 så kom jag i säng vid 5 :)
Sov till 12 och hjälpte sen mamma (lite) med chocklad parafaiterna.. Mycket goda.. Nu ska jag snart köra till jobb..
Ha en mysig söndag
KRAM
M♥

Helg

Igår blev det brottning med Miris, Starke brottades hemma... Efter det åkte vi hem och umgicks i Rydsgård.. Spelade Twister, snackade och såg på TV..

Idag har jag bara tagit det lugnt och sen åkte mamma, peter och jag till Burlövs center.. Jag som INTE skulle shoppa något fick ju såklart gjort det.. Bik Bok hade 30 procent på alla varar som var på ordinariepris..

Svart klänning med silvriga små nitar på.. sjukt naaaajs
Svart långärmad tröja som man även kan ha till leggings
Lila sammets leggings, sjukt porriga hahah
+ bling bling öronhänge och armband med nitar i silver...

nu ska jag snart köra till Skurup o basta sen till Rydsgård.. :)

ha en superhärlig lördag
KRAM M


Trött

Att jobba natt är inget för mig, jag är inte made for it haha...

Är så himlans trött, hängig och vill bara att denna natten ska vara förbi. Jag har kul med Camilla så det klagar jag absolut inte på :)

Saknar mitt långa hår (hårförlängning) fast jag vill att mitt eget ska växa ut + bli jämnlångt!


Jag pratade i telefon med Catrin i 2 timmar till idag, gud vad vi är bra på att prata.. Eller i alla fall jag =)
Hon hade fått ett mail av en familj i USA så vi plinkade ner ett svar till dem.. Så får vi se om de hör av sig..

Ska snart äta, efter det ska jag gå ut med Gizmo + duscha..
Klockan 21.30 bär det av mot jobb med bilen..
Ha en bra kväll alla !
KRAM
M♥

DÖÖÖÖÖÖÖD

Det är helt sjukt så trött jag är!

Mina ögon kan knappt hålla sig öppna, kroppen orkar knappt stå och huvudet känns som bly!
Denna natten är så jobbig, fy! Efter denna natten är slut så har jag bara sovit 6-7 timmar på 2 hela dygn..
Vill bara hem och sova nu nu nu !

Stormvarning

HERREGUD vad det blåser, regnar och håller på...
Hatar sånt väder, det är okej om man sitter inne och myser som jag gör nu. Men jag ska köra till jobb kl 21.15 vilket inte kommer bli kul.. Hela bilen kommer att svajja otroligt mycket..

T.o.m. TV:n klyddar och bilden försvinner + ljudet störigt !!
Ikväll är det Jag och Camilla som jobbar det ska bli kul träffar inte henne så ofta.

Nu ser jag på Biggest Loser, älskar det programmet. Tycker det är intresant att se dessa överviktiga perosner prestera, kämpa och lära sig att äta + leva rätt..
Jag har börjar fundera mer och mer på att ta upp det jag funderat på innan: att läsa till Kostrådgivare eller Kostcoach.. Det tror jag skulle kunna passa perfekt för mig, jag vill kunna hjälpa människor och få dem att känna sig värdefulla.
Vi får se hur det blir med det men lutar mot det håller.. Kanske pluggar lite sånt i USA nu med, jag måste studera där också..


Vilket sammanträffande

Har haft en okej natt på jobbet.. :) gått rätt snabbt ändå och trevligt sällskap..

Sen hände en helt sjuk sak kl 04.30 imorse..Vilket sammanträffande!

Det ringer i växeltelefonen på jobb och jag svarar.. Det är en herre med namnet Tom Holec som vill att jag ska faxa hans nota från senaste vistelsen.. Jag får då faxnummret som följer:
+1 (425) osv.... +1 står för USA och 425 är riktnummret för Seattle...

Så jag säger:
You are calling from Seattle, aren't you?
Tom:
Yes I am, how did you know that? Och han lät väldigt förvånad hahah

Så berättade jag om att jag skulle jobba som au pair utanför Seattle i Everett.. Så blev han överlycklig och började berätta om skidor och att det var snö och hur mycket snö det var osv...
Då utbrast jag:
Vaddå, är det SNÖ i Seattle nu??
Tom:
Ja, eller ja i bergen och utanför storstäderna i skidorterna..

Sen gav han mig sitt mobilnummer och sa att det vara bara till att ringa för han kunde hela Seattle utantill och visade mig gärna :)

Hel sjukt faktiskt..

Jobb

Idag ringde Ulrika min andra chef och frågade om jag kunde jobba NATT inatt (23-07)...

Javisst tänkte jag, pengar behövs..Det är inte ofta jag jobbar natt.. Jag jobbar med Patricia inatt och sen med Camilla Onsdag och Torsdag natt ..

Så det blir till att jobba 3 nätter i rad nu.. Sen ledig 1½ dag och jobbar sen morgon (7-15) på Söndag..


Har sovit lite nu, blev nästan 2 timmar så jag ska orka med natten..

Nu ska jag plocka undan och lägga in kläder i garderoberna och sen diska..

Ha det underbart
KRAM
M♥

TACK SABRINA!

Måste bara tacka Sabbi som fixat min blogg... Headern är sjukt fin sen bad jag även henne fixa lite småsaker som jag inte själv kunne :)

Vad skulle jag gjort utan henne ? :)

Tusen tack..

Och du jag har Oasis låter till dig som är redo att skickas när du kan ta emot dem ;)

ULLARED

Hade en riktigt mysig kväll igår hos Catrin med Linn, Max och Jag.. Vi snackade (eller jag gjorde), skrattade och såg TV.. :)

Jag, Max och Catrin delade sen en dubbelsäng (mys på det) men ändå trångt och varmt haha .. Vi somnade vid 01.00 och klockan ringde 05.45! Då skulle jag försöka dra upp Catrin som ALLTID snoozar 30 minuter minst!!

Men hon var så duktig och ja även Max då han vatr klar till 6.30 då vi skulle köra!
Vi stannade på Entré och köpte pizzabullar och Pucko, mums vilken höjdar frukost.. Speciellt PIZZABULLARNA ! LOVE på dem...

Jag fick handlat de jag ville, fixade lite julklappar och smått och gott..
Jag har haft en superhärlig dag, även denna med mycket skratt, skånskt prat och mycket mat ;)

Tack M och C <3


Har sett Ullared på TV idag och nu ser jag CSI.. Älskar CSI.. :)
Godnatt alla
Kram
M♥


Helg

Har inte skrivit något inlägg på 2,3 dagar.. Känns lite konstigt faktiskt..
Jag har inte hunnit uppdatera något, det som har hänt är att jag jobbat fredag och lördag kväll :) WHIIOOO money money money!!

I fredags var jag en sväng ute i Rosenhagen och dansade lite till Perikles efter jobb.. Sen fick jag vara taxi heheh :) Alla gamlingar skulle hem i ösregnet och fulla var dem hahah ! 

Gjorde inte så mycket innan jobb igår, bara tog det lugnt och sen körde in. När jag kom till jobb var det total chaos !!!! OMG... De som jobbat sen 7 på morgonen var helt slutkörda, trötta och stirriga.. I lobbyn stod det mängder av folk! 6 bussar hade ankommit, förstår ni 6 HELA, FULLA BUSSAR med gäster. Alla ankom mellan 11-13 och alla checkar ut från hotellet kl 12!!!

INGA RUM RENA! Alla blir bersvikna, irriterade, arga då de åkte långt och vill bara få vila sen göra sig fina inför middagen + Cliff Richards Konserten eller Svensson, Svennson teatern eller Joe Labero!!
Men till sist löste det sig med deras rum, allas baggage :)

Jag fick även gjort min DS-156 form på internet igår och skickat in till Amerikanska Ambassaden, så skönt.. har varit orolig för den ett bra tag.. nu ska jag bara fixa nått litet till med visumet, sen är det färdigt! SKÖNT!

Idag ska jag nog träffa Mira.. Får ringa henne snart..
Sen ska jag kanske sova hos Catrin tror jag, för imorgon blir det ULLARED med Max och Catrin :)
KRAM
M♥

Malmöstad

Orkar inte skriva mycket, jag mamma och petra har precis lekt veterninär med gizmo! Det tar på krafterna med en lite kille som liksom inte riktigt vill som vi vill.. Men såren är tvättade osv..

Idag vill jag bara tacka Catrin för en mycket trevlig och mysig heldag i Malmöstad.. <3

Imorron blir det jobb som gäller.
Sov gott alla
KRAM
M♥

just got to love it!

SO YOU THINK YOU CAN DANCE!

typ sådär ett av världens bästa program..

underhållande, intressant, lärorikt, uppiggande, fantastiskt, genialiskt, coolt och talangfullt!

You just GOT to see it!!

Går just NU  på Kanal 5..


11/11-09

Heej och hopp alla glada :)

Idag har jag varit på ungdomsmottagningen och Anne-Maria är typ sådär världens ballaste, roligaste barnmorskan hahah. Det är som jag känner henne sen flera år tillbaks, i alla fall om man ser hur hon tar emor en och omfanmar en. Vi snackade lekande lätt om allt mellan himmel och jord i 35 minuter .. :D Sen när jag säger att jag skulle åka till USA 1 år (minst) så utbrister Anne-Maria:

- Men herregud, då MÅSTE du ha med dig en massa kondomer! Hon kastar sig då mot kondomhyllan och roffar åt sig en jädrans massa till mig! Så rolig och gullig!

Efter mitt besök handlade jag bullar och åkte hem till Sandra och åt frulle. Sandra måddde inte bra sen vaccinationen.. Så vi bara chilla (vilket var skönt det med) och såg TV.. Vid lunch körde jag ut med bilen till mamma och hon skjutsade mig till Övre.

Tog då bussen till Malmö för jag skulle på AHA-syra behandling (i ansiktet då)...Sen missade jag bussen 20 i 3 så fick strosa runt i stan/affärerna i 1 timme.. OCH SJÄLVKLART kunde INTE jag hålla mig ifrån att shoppa:S Ja jag kan inte hjälpa att jag är sådan..

Dagens inköp:


H&M
- Linne med diamant/guldhalsbandet 99kr
- Klänning 199kr
- 2 Hårband, ett silver/ett guld 29.90kr

(osäkert om jag ska behålla klänningen och linnet, får se när jag provat dem)

Klänningen är så snygg till svartapumps med nitat, lite svarta detaljer och svart väska.. Och kanske någon svart sjal, kort kavaj eller boleroliknande kofta... Mums på det!

Lindex

- Skinnväska 50kr (halva reapriset)

När jag kom hem nu klockan 17.00 så lagade jag mat och ska nu ta det lught ikväll och se tv lite senare..

Dagens värsta:
VÄDRET!!! Hate it soo much... ÖHH

Dagens bästa:
Anne-Maria ;)

KRAM
M♥

9/11-09

Ja idag har jag tagit svininfluensa sprutan, var och köade imorse (helt i onödan) :) kl 8.30 skedde det och sen fick jag vila i 10 min för jag höll på att svimma, min hörsel försvann, jag såg sämre, mådde illa och kände mig yr.. Så säger sköterskan:
- Ja du kan gå och sätta dig nu 
Jag bara:
-Nej du får nog sätta fram en madrass till mig för jag håller på att svimma..
Så gjode hon det (tog typ år kändes det som) sen säger hon:
- Ja kom nu och lägg dig då!
Och jag trodde hon skojja, jag tänkte:
- Jag kan fan inte gå dit jag kommer ju ramla ihop på vägen, mina ben kommer inte kunna  bära mig.. Men jag klarade det :)

Så där låg jag mitt i gången och tog imot alla som kom och skulle ta sprutan.. Vacker syn inte sant, en utslagen Malin.. Då känner ju sig alla andra väldigt pepp på att gå in och ta sprutan hahaha :)

Sen följde jag med Catrin dit för hon är som jag när det gäller sånthär.. Men det klarade vi bra tillsammans <3

Sen blev det att titta på brottningsträningen under kvällen..

Sen har ni ju sett att jag fått paket idag frå USA :)

Har lite ont i armen nu faktiskt.. men inte så farligt endå (än i alla fall)..  Får se hur det är imorron..

Godnatt alla!

Love
M



PAKET FRÅN USA!

ÅHH blev så glad, har väntat på packet från USA nu i 6 dagar.. (det har ändå gått ganska snabbt faktiskt).
Och idag kom det äntligen, detta är vad Judy och Brittany har varit och köpt till mig och min 20års/avskedsfest! WHIIOOO , you just got to love it, really!

Jag log och var helt chockad över allt de köpt och vilka coola saker + ROOTBEER CANDY .. Ja nu ska vi äntligen få smaka det, mamma och jag.. :) Det får bli ikväll ska vänta på henne.. 



Svenska vs. Engelska

So from now on if I write in English you can easily translate it into Swedish :) Super isn't it?

Eller om jag skriver på Svenska så kan min värdfamilj och andra utländska vänner även läsa... 

I apologize for the translater, it's not that correct and sometimes I write special words that are not "real" words in Sweden either. The grammar and words are not completely correct, but I think you will understand more than before at least. It's always somethin', Better than nottin' !! Aight?

So just choose "Engelska" (English) in the Google translator to the left and wait until everything is translated.. 
Så välja Svenska om jag skrivit på engelska och ni inte förstår, Google Översättaren är till vänster under klockorna.. :)

Lycka till och hoppas detta kommer hjälpa vissa lite iaf.. Och att även mina Americanska vänner kan läsa lite om mitt liv och tvärt om ! :)   

Fars Dag <3

Petra bästa lillesis och Girrebuss som är såååå söötisa :)



Idag var det ju fars dag, så Jag och Petra åkte till Pappa till lunch och han fick sina paketer. Två skivor, Kiss och Gotthards nya skivor.. + en världens bästa pappa mugg:)

Vi fikade och pratade och hade det mysigt:)

Kl 14 hämtade Mamma oss och vi körde till Mormor och Morfar och åt söndagsmiddag.. Mycket gott!
Sen har jag sett OTH och Gossipgirl..

Snart ska jag hämta Petra hos FilleFlodhäst i Trelleborg.
Och imorron är det dax för sprutan och Emma ska hålla mig i handen har hon lovat! Får se hur jag kommer må sen..

KRAM
M♥

Halloweenfest

Här kommer lite bilder sen igår, hade en sjukt trevlig kväll i Maglarp hos Madde och Hasse the partymakers!!


Lovely Friday

Idag spenderade jag morgonen/förmiddagen med lillesis som är sjukis .. Var ute och gick en sväng sen duschen innan bussen till Trelleborg..

Väl i Trelleborg träffade jag ÄlsklingsEmma och vi gick hem till henne där även Elle joina. Först slingade Emma Elles hår och sen när de var klara började hon på mig. Det blev två nyanser av bruna slingor och resulterade i INGEN utväxt och en ASSNYGG helhet:)
Vad skulle jag gjort utan Emmapemma, ja hon är inte bara bra för aatt hon kan färga och klippa till bra priser utan för hon är den hon är ! <3


(Jag och Emmsis innan Magget för många år sedan thihi, vilka gobitar)

Vi gick efter allt färgande ner till Harmony där vi år kycklingfilé med pommes o goood sås.. Kl blev sen 20 och vi la oss i sängen och kolla Idol, myssss...

Tog sista bussen hem (går 21.20 för er som undrar) och sen har jag och sis sett TV och snackat..

Snart ska jag ge henne en sömntablett så hon kan försöka få lite sömn denna natt.. Hon har ju inte sovit på 2-3 nätter och de är ju inget kul alls..

Imorron blir de fika med Kikki och sen försenad halloween/maskeradfest hos Håkassons! Treeevligt..

Kram och trevlig helg

M♥

Svininfluensa Vaccin ?

Usch och fy och blä! Jag vet varken ut eller in. Vill både ta sprutan och inte. Varför ska man egentligen och är vaccinet tillräckligt prövat.

Jag fick hem inbjudan till att få gratis vaccinering på måndag den 9 november mellan 8.20-12.00. YES or NO? WHY or WHY NOT?

Petra har tagit sprutan, hon mår svinkass (haha ite kul var det, det får ni hålla med om). Hon har spänningar och värk i överarmen och kan inte röra eller lyfta armen. Hon har även feber, kan inte sova, är trött, orkeslös och blir yr mellan varven.  Pga att hon är så dålig eller sjukis nu känns det underbart kul att jag ska ta den om ett par dagar. 

Jag HATAR sprutor och har varit på väg att svimma och spy här hemma när jag ser Petra som en invalid haha.. Usch DETTA är inget att skojja om. Mamma höller på att dö av skratt när hon ser mina reaktioner. Men jag kan inte hjälpa det. Jag är redan helt förstörd inför måndag + att jag kommer svimma, vara kallsvettig och illamående + kanske spy på måndag. Så mamma ska envisas om att fråga en väninna om hon kan följa med mig till vaccinations centralen. :O

Min värd familj har tagit sprutan allihopa t.o.m. barnen. De har frågat mig om jag kom till att ta sprutan innan jag kommer flyttar dit. I USA är svininfluensan en hel hysteri. De tar symptomer på fullaste allvar och många konstateras svininfluensan. Jag pratar med Yasse som nyligen flyttat  till Gig Harbor, utanfrö Seattle WA  och ska jobba som aupair. Hon har varit sin familj 1 vecka och ligger nu i svininfluensan enligt läkarna, så hon får inte träffa någon eller lämna huset på 1 vecka. Hela hennes värdfamilj är vaccinerade mot influensan och ja de är fan alla i usa... 

ÅÅGGHHHH , villrådig.. PALLA överhuvudtaget.. 

Tänk om jag får en massa földsjukdommar i framtiden. Vaccinet är ju knappt inte provat eller testat.. Om 2 år kanske jag går baklänges eller grymtar eller gräver och rullar mig i lera! 

Ja det är upp till var och en att satsa och vinna på något av allternativen:
--> JA eller Nej till Vaccinet! 

/ Malin   

5/11-09



WHIIIOOOO!!! Säger bara Beyonce's framträdande var sjukt fräckt.. Sitter och ser på galan nu och det är faktiskt mycket sevärt.
Det blir min underhållning för resten av kvällen.. :)

Idag har jag varit på ansiktsbehandling i Malmö vilket visade märkvärt förbättrade resultat i min hy.. vilket är kul!
Sen har jag bara tagit det lugnt hela kvällen och umgåts med min sjuka syster ...

Imorgon är det Fredag och det lär väl bli trevligt.. Emma ska färga mitt hår, eller ja sling det. Och jag säger bara DET BEHÖVS VERKLIGEN ! Fråga Emma själv hah hon dog nästa nnär hon såg det förra Fredagen..

Nej ska återgå till TV:n nu..

PS. Imorgon blir det nog lite tid för mig att kolla över mina Visum papper.. Skulle behöva fylla i dem lite till:/ Det är lite jobbigt sånna sjuka saker man ska svara på och skriva i..

Ha det bäst alla,

KRAM
M♥

LOVE

This is love on a high level ! And it's impossible to break!



GIZMO♥

(jag älskar denna bilden lika mycket som det skär i mitt hjärta när jag tittar Gizmo i ögonen. För jag ser obekvämheten med att vi satt på honom mössan + att han ser så ledsen ut:( men bilden är ändå urgullig och detta var bara en engångs händelse)

4/11-09

Godkväll!

Jag har sovit riktigt dåligt inatt... Vet inte vad det kan bero på. Men gick upp 8.30 eftersom jag skulle ut med Gizmo. Gizmo verkade inte lika pigg på att gå ut som jag trodde att han skulle vara, utan han ville gärna sussa vidare 1-1½ timme till... Och jag kunde inte somna om igen så jag fick sätta mig framför datorn och fixa lite med papper så länge.

Vid 11 gick jag ut en stor runda på 50 minuter och tog Gizmo med mig. FY FÖR HUNDAN vad det är kallt ute, herregud! Fast jag hade mössa, vantar, peak jacka och benvärmare så var jag frusen i minst 1 timme efter jag kommit hem. Jag satt under filten framför tv:n och kunde inte röra mig för då frös jag..

Jag har handlat idag och lagat thai mat, satt in disk och varit ute med Gizmo två gånger (ena gången i ösregn, ÅHH vad jag älskar det med).

Jag har precis badat och nu ska jag prata med Mamma som precis kommit hem. Kl 21.00 är det dax för Grey's Anatomy...

Stort grattis till Max som fyller 19 år idag, hoppas han har haft en trevlig dag!

Kram
M♥

3/11-09

Goddagens Readers

Ja idag vaknade jag 8.30, satt mig en sväng vid datorn sen tog jag min morgonpromenad på 3 km.

Gjorde mig i ordning och åkte till Trelleborg kl 13. Skulle träffa Pappa och fika.. Vi gick en sväng med Gizmo och köpte med oss baguetter från Gillivanilli med oss hem.

Kl 15 hämtade Therese mig och vi åkte till Vellingeblomman sen vidare mot Bunkeflod. Vi hämtade upp Christopher och Uffe och åkte vidare mot IKEA.. Det var inte så pjåkigt, visst är det stort och välplanerat. Men inte mycket mer än det tycker jag..

Var hemma vid 20, har sett lite tv och nu ser jag Desperate Housewife..

Mamma hittade en tjej som heter Emilia via en blogg idag. Emilia ska åka från Kastrup som aupair till USA samma dag som jag den 4 januari:) Det känns kul, för nu vet man någon som ska åka och ganska skönt att komma med någon till NY + snacka på planet och om vårt framtida äventyr. Dessvärre ska hon bo i Kalifornien, men kan ju hälsa på henne kanske.. Det återstår att se..

Nu ska jag se klart på tv, sen göra lite situps och nanna kudden!

Imorgon ska Emmmsishjärtatmitt kanske färga mitt hår för hon är bäst! <3

Kram och Godnatt
M♥

Poem

It's so true...That's the way it is..
I recognize myself in this one and I think there's many ones out there that does too. Or am I wrong?



I Wait

I wait for you,
anxious to see your face.

I stand and watch,
looking for the first sign of your arrival.

I finally see you,
I take a second look to make sure you're really there.

My pulse races and I crack a smile,
this is what I've been waiting for.

You begin to approach,
you say, "Sorry, I'm late."

I say, "No problem."
But I think to myself, 'I'd have waited forever.'


2/11-09

Goddagens Readers

USCH vilket höstrusk det är, regn, blåst, mörkt och dystert! Usch och fy och blä på det!!


(var tidigare i år, inte höstrusk men ändå)

Idag har jag minsann inte gjort mycket för samhället hahah. Jag har diskt lite och satt in disken. Ska lägga in mina tvättade kläder snart. Tänkte hinna duka med innan mamma kommer hem ;) Hon blir så glad när det ser fint och undanplockat ut när hon kommer hem. 

Sen snackade jag med Catrinis i telefon i 1timme o 20 min haha vi är ganska sjuka vi två minsann.. :) Och Max var hos henne och var efterbliven som vanligt haha, gjorde en massa ljud som lät som parningsljud eller ja nått i den stilen!!  MAX är mysko helt enkelt..

Jag trotsade även regnet idag och gick Sörbyrundan, vilket resulterade i en genomblöt Malin. Men det var skönt i alla fall att känna regnet svalka ansiktet och vara utan smink!

Min chef ringde precis och jag blev så glad! Så nu har jag i alla fall 5 jobbedagar satta i November, sen kom hon till att ringa mig nästa vecka och även veckan därpå då hon visste att jag skulle behövas :) Det var de bästa som kunde hända för dagen.. + att jag uppskattar att hon fixat de tiderna jag ville ha! Tack Ann :)

Nej nu ska jag gå och hjälpa mamma att fixa med maten.

Trevlig kväll,

KRAM
M♥


1/11-09

Goddagens folket

Idag är det minsann första november, swisch säger det bara.. Tiden springer iväg i en väldans fart.. Lite så halvdystert väder idag så jag kännr mig lite orkeslös... 
Vi har Gizmo denna helgen med, har varit ute ett par stora rundor med honom. Åhh älskar det, såå skönt att få lite frisk luft. Annars hade jag bara suttit inne hela helgen lång och det är ju sjukt hahha . 



Mamma och Jag har haft slappe helg med lite städning, musik och mys :) Jag har även sett Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös + andra filmer.. Skönt att kunna ha tid att se film, älskar de! Bölade sönder igår till den ena filmen, tur jag var hemma själv så ingen fick skåda detta...  

Idag har Mamma planerat min favorit söndagsmiddag! Helstekt kyckling i ugnen med brun sås, potatis, svartvinbärsgelé och ättiksgurka! Mummsfillibabbbba... De hade denna middagen för 2 söndagar sen med men gissa vem som jobbade då, JO JAG ! :( Så idag får jag som jag vill heheh..

Ska snart palla mig upp för trappan, ta ett varmt bad med lite badsalt, musik och kanske något tänt ljus:)
Ska ha ett litet minispa för mig själv hahha, så kommer lukta gott sen och vara insmord och allt...

Resten av söndagen ska jag tillbringa framför tv:n, ska se OTH och Gossip Girl osv..

PS önskar även Cezar och Albeck en fortsatt trevlig födelsedag!

Imorgon är det måndag igen och en ny start på en orörd vecka där alla har sin egna makt att göra vad de vill med den!

Ha en underbar söndagseftermiddag/kväll..

KRAM

RSS 2.0