Sommar och snart semester

Idag har Adam och jag inte gjort så mycket. Känns mig lite rastlös. Men vi kom ut på en 2h tur i förmiddags iaf. Ner till öppna förskolan för att hämta gipsavgjutningarna . Blev så fina, är riktigt nöjd. Adam var duktig på det där. Köpte även ett tjockare finare papper (sånt till scrapbooking) som vi ska trycks hand hand och fotavtryck på. Jag har inte blivit färdig till att göra det. Så now it's finally time. Sen ska de sättas in i Adams "boken om mig ". Blir nog tryck innan bad ;)

Jag fick också satt in pengar på Adams konto som han fått i julklapp och doppresent. Bättre sent än aldrig. Men såklart glömde jag några pengar som inte låg med de andra. Så får bli ytterligare en runda till Nordea i veckan. Att man alltid ska missa något.

Vi hade en härlig helg , helgen som varit. Trevlig midsommar, o midsommardag. Träffat familj och vänner. Fått gjort lite är hemma och umgåtts som familj. Mysigt att ha Andreas hemma<3

Snart har Andreas semester och det ser vi verkligen fram emot. Adam och jag :)

Det får räcka för idag. Kommer lite bilder. Så hörs vi snart igen förhoppningsvis.


Long time no see

Har inte skrivit något på 2 veckor. Har varit fullt upp och lite till. Vi åkte på semester till Rhodos 1v. Adams första flygplanstur. Vi hade en härlig vecka, skönt att komma iväg från vardagen lite. Adam skötte sig exemplariskt på planet ner och hem. Nere på Rhodos vara han lite gnällig och svår att underhålla stundtals. Både jag och Andreas märkte en tydlig utveckling på Adam. Han gjorde mycket mer än innan. Satt ännu stadigare, böjer sig mkt längre efter saker i sittande position och reder såg upp igen. Börjat med mer kryp och krålrörelser, äter mycket bättre, kräver mer stimulans, vill vara med mer, himlans nyfiken på ALLT och ALLA. Mer humör och vilja. Men vi fick ätit gott, badat (inte Adam så mkt tyvärr, då vattnet var lite för kallt för honom), kopplat av (i skift haha) shoppat och gjort lite sightseeing . Så helt enkelt skönt att ha brutit vardagen.

Väl hemma har denna vecka bestått av att tvätta, städa, plocka undan, sortera ut Adams urväxta kläder, varit på 6mån kontroll, öppna förskolan besök, haft dejter med några vänner osv. Igår student, idag passa Andreas småsyskon som inte är så små längre, en 8åring och en nybliven tonåring. De ska till och med sova över. Sen är det kalas för Andreas syster Annie som blev 29år tidigare i veckan imorgon. Så fullt ös.

Jag har precis varit nere i stan och fixat paket, handlar mat tills ikv. Blir hamburgare och till efterrätt jordgubbar med vaniljvisp. Fick även handlar paket till Kian som blir 1år nu i början av juli. Och då ska vi på 1års kalas, Adam och jag.

Kommer bjuda på lite bilder sen de senaste 2v. Och önska trevlig helg.

Förresten så fick Adam godkänt på 6mån kontrollen. Han vägde 8130g och var 69lång, huvudomf. 44cm. Stor kille nu.

Sen har vi kommit in i någon konstig period nu. Adam bara skriker, är helt förkrossad när vi lägger inom i spjälsängen och han sover mkt oroligt på nätterna. Ännu oroligare än förut och är många gånger otröstlig:/ riktigt jobbigt. Och inte kul för Adam heller såklart. Så nu övar jag mkt på spjälsängen igen hela dagarna, alla sovpass. Vagnen går till 95% alltid toppenbra. Men jag vill att han ska känna sig trygg i sin säng med. Har varit några riktigt jobbiga nätter de senaste dagarna. Och sen skriker Adam gärna. Sådana gälla skrik så det skär i öronen, gärna hela dagen om han får välja. Och det är ju så svårt, försöker säga till och avleda så gott det går och så mkt vi orkar. Men han är ju så liten så han förstår inte riktigt. Men men. Vi hoppas på förbättring och kämpar på.

Sen har Adam äntligen börjat ta flaska. Vi introducerade välling häromdagen , var inte poppis de första två ggr, men nu ni. Nåde den som tar hans vällingflaska ifrån honom ;) så det är riktigt skönt. Så nu varvas det med välling gröt och ett riktigt mål mat till lunch. Skönt. Ammar 1-2 ggr per dygn. Och slutar nog snart helt. Inte varje natt han får mat när han vaknar heller. Vill försöka att inte ge. Så han lär sig att på natten sover vi och inte äta.

https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51bc5607e087c301eadb7082.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51bc5616ddf2b30e7196b64d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51bc562dddf2b30efd789156.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51bc564eddf2b30e44046918.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51bc56649606ee7aa283e640.jpg" class="image">


RSS 2.0