Monday and turkey soup

Så idag började jag 13.00. SKÖÖÖÖÖNT, NICE!
Jag skypade med Mamms och med Pappsi. Fixade lite ärenden, hämtade min älskade vinterjacka, nu när snön är borta dock. Men nu har den varit på kemtvätt fr 140kr, nice price! Köpte även frimärken och mutade till mig en kartong som jag jag packade ner en massa saker som jag köpt här :)
Nu känner jag mig genast lite lugnare inför min packning i januari.
Jag ska sända hem detta packet med Fedex, så ska ringa dem imorgon och beställa pickup.


När Dex vaknat upp från sin nap var han den sötaste ungen i världen. Det finns inte mycket som är bättre än att se en liten söta pojk, med roiga kinder leka lugnt och sansat med sitt tåg.


Så vi har inte julpyntat än riktigt, men vi har fått upp ljus. Och ja Joel har fixat den andra slingan nu :) The boys love the lights!
När Katie och Joel kom hem så åkte vi till mormor och morfar för kalkonsoppa..
Och de ade hunnit julpynta i källaren, med julgran och allt..


Mitt rum ser ganska rent ut och undanplockat. Jag fick tvättat både kläder och sängkläder idag. Så idag ska man krypa ner i en ren och fin säng :)
Riktigt glad över att jag ska skicka hem en låda med saker. En sådan lättnad haha. Jag har ju handlat på mig en massa "skit" :)  Som inte är skit såklart..

Imorgon ska pojkarna och jag till barnmuseumet på förmiddagen, och Kayla kommer och städar huset. Jag har bara en julklapp kvar att köpa sen är jag helt klar. Och jag vet i princip vad jag ska köpa :) Så det känns skönt..
Silje och Jag ska frisören på torsdag och klippa håren. Det behövs verkligen, mina toppar är slitnare än slitnast!

Till helgen ska jag och Silje se the nutcracker, ballet. Ska bli sjukt kul! So looking forward to it!

Anna!
Hej bästaste.
Tusen tack för din fina kommentar. Jadu black friday rean var ganska awesome. Kasst med Ullaredskö på 40 min i kyla! Suger haha. Vad fick du köpt för fint då? Några julklappar?
Hoppas ni hade det mysigt på spa:et.   

Nej nu gott folk ska jag checka tv:n innan sömndags..

Country Village, Angelas b-day, salsa and ja just det första advent!

Jag kan inte förstå att idag är det första advent, shit vad tiden går. Så idag har alla varit på julmarknader och tänt det första ljuset.

Jag och Silje åkte till country village, fikade och strosade runt i affärerna.

Hårsalong för barn..


Åkte sen vidare till Angelas födelsedag, hennes värdföräldrar ordnade ett litet kalas för henne med oss aupairer och farmor + några familjevänner. Så det var kul. God mat, trevligt sällskap, en söt bebis och salsa dansande i storarummet!
Så slutar det när man umgås med columbiska och brasilianska tjejer! :) Fett kul iaf.


Och på vägen hem så är det såklart mörka, men vet ni vi ser ALLA hus! För de är prydda med ljusslingor och allt annat som ni kan tänka er. Se här.. Min gata, mitt område och mitt hus..

Det första ni ser är det sjukast jag någonsin sett!
Och jag är helt förbluffad, på film ser man oftast bara ett hus i taget som är julpyntat. Och det var en sådan känsla att köra in mot min lilla cul de sac ikväll. Allt var tänt, sån stämning en sådan glädje!
Tacka gudarna för julen  

"Mitt" hus nedan..

Inte Wisteria Lane här inte, jag bor på Candy Cane lane enligt grannarna..


Pojkarna, Katie och Joel tog en tur kring området och kollade julpyntadehus. Så vi kom hem samtidigt, och då tog jag dessa söta bilder på mina älskade älsklingar. Så söta i sina kläder, med pullover och skjorta :) Röda näsor och kinder.. 
 

Förresten så tog jag sönder handtaget till duschen idag! SMART MALIN. 
Så när jag skulle duscha fick jag använda tången/skiftnyckeln hahah

 

Imorgon ska jag jobba kl 13.30 och framåt, på kvällen ska vi til Marilyn och Carter på kalkonsoppa.. 
Ja gott folk detta var väl hela min dag :)
HAHAH

BURLESQUE, det är det ända jag har att säga!

Inte mycket text idag, bilder och filmer får säga sitt..
Men lite ska jag förmedla.

Jobbade, gick bra och första gången jag la dem i sina sängar för nap. Men de gick såklart som jag trodde, toppen bra. De är så duktiga så.

Vi sjöng och dansade till lite låtar idag, jag tog ner min dator så vi kunde rocka loss.. Eller ni tycker inte att Nic gör det? :)

Dexter är spelar Allan

Sen kom Silje och joinade mig den sista timmen jag jobbade. När jag slutade vid 15.00 så duschade jag snabbt och fixade mig. Iväg for vi, till Alderwood igen, för andra dagen i rad.
Men åt på en Mexikansk restaurang innan.


Vi var nästan bara inne i Disney affären och i några till snabbt.
 

Vi åkte sedan vidare till Country Village som är så fint dekorerat. Väldigt mysigt. Se själva. Lovar att ta lite bilder i dagsljus imorgon, för så ska jag och Silje dit. 



Två hus på min gata. Alla hus är snart redo för jul. Julgranarna lyser redan starkt genom fönstrena. 

Därefter träffade vi Gabriela och Sabrina, åkte till Applebee's så de fick middag och vi åt dessert.


Tog sedan bilarna och åkte till Everett Mall för att se bio.

Bästa filmen som gjorts! Enligt min åsikt!
I was totally ecxited and felt happy after the movie. I felt completed, I would've wanted to be her!
Like a dream


Nej gott folk, dags för mig att sova nu. Klockan är halv 2 på nattisen. Hörs imorgon!
Silje Silje Silje, du bertyder så mycket för mig! <3

Black Friday Sale CHECK

Så idag gick jag upp 7.20 för att åka och shoppa med massa sale! Ganska sjukt faktiskt. Ganska mycket kaos, mycket folk, röriga affärer. Allt låg slängt överallt. Kul upplevelse, hade varit kul att gå upp imorse, tidigt. När de flesta affärer öppnade runt 03.00-05.00 snåret. Men Silje och jag ville inte ha något jättespeciellt, kanske hade varit annorlunda om man bott här och så. Men nja, vi fick en bra insikt i det hela fast vi inte var i affärerna fören kl halv 9.. 
Vi fick ändå shoppat "lite"..  

Vi var på ett shoppingcenter där vi fick slåss om en parkeringsplats. Cirkulerade och haffade tillsist en dam som skulle ta sin bil..
Men det var i ett hörn så en annan gubbajävel var så sneeky och tänkte ta den men Silje tryckte extra på gasen och den var VÅR! Vi hade nämligen frågat damen innan, jag rullade ner rutan och frågade om hon skulle ta sin bil. Men det visste han inte om så där satt väl han och svor.


Detta är då en julstrumpa för hundisar, var så nära på att köpa en till Gizzi :( Men hejdade mig.

Fottade i alla fall något, så fina presentpåsar..

Dagens inköp! Hahah, när jag kom hem hade Dexter och Nic slått vad om hur många påsar jag skulle ha med mig hem. Nic gissade 3 STORA och Dex 2.. Så ja Nic var väl närmst då.. heheh

Sen hade Katie och Joel tänkt köpa ett handbagage åt mig men ja där förstörde jag det!


Sen när jag var i en affär så hittade jag den lilla bäddsoffan som de pratat om att de ville köpa till pojkarna. Så de bad mig köpa dem åt pojkarna. Katie och Joel tog pojkarna på black friday sale idag, så de köpte sängar (som det finns lightning mcqueen klistermärken till) och sängset + julgranar och lite annat smått..

Så inatt kommer det bli första natten i en riktigt säng, bye bye cribs (spjälsäng).

The boys new room!
Big boy room..



De älskar sitt rum iaf!
Nu ska jag till Silje, vi ska äta och ta hand om hennes pågar lite. Sen ska vi en sväng till Melissa. Hon är hemma själv och en massa aupairer ska över dit.
Imorgon ska jag jobba, trodde det var på söndag men visade sig att det var imorgon. Så tur jag fick reda på det i tid.

Ha det bäst, hörs imorgon!
Trevlig helg..

THANKSGIVING!

Så imorse gick jag ner och tog hand om pojkarna vid 8 tiden. Sen åkte vi till Marilyn och Cartes vid 10 tiden. En massa trevliga släktingar, god mat och amerikansk fotboll på tvn.
Lilla bebisen är Kiera 14 veckor..

Kalkonen är på g
 
Alla hugger in. Massa mat

Detta var vad jag fick ihopa på min tallrik + apple/lingon cider som Katie köpt.  

Gamlingarnas bord :)
Den yngre generationens bord

Pojkarna vakade över Kiera

Lite silly photos på pojkarna..

Desserterna, kladdkaka, ananaspaj (fett goda båda två, bra jobbat Malin), körsbärspaj, äpplepaj och pumpa paj + risgrynsgröt

Lovar Katie att smaka pumpapaj igen, hon hade bakat den och ville vara artig. Ser lite drogad ut, men det var kanske lingondrickan. Vem vet? :)



Kommentarernas svar!
Hej Britt-Marie, ja idag har jag ätit kalkon som du säkerligen redan sett. Det var sjuka bilförare där, eller ja de har inga vinterdäck och ja is på det och en backe är inte att leka med. Snart är jag hemma ja, går fort. Ha det bra! Hälsa Yngve. Snart jul hemma ju..

Hej Gunnel, ja det ska nog fixa sig. Kanske ska skicka hem en liten låda med. Nej förstår det, kommer bli konstigt. Men ni kommer säkerligen ha det toppen, jag hade gärna varit med. Hehe, ja jag vet vem Lotti är, jag har träffat henne ett par gånger :) Vi har gemensama vänner. Ha det toppen Gunnel! Fyller ju stort snart med ju, eller lite mindre än en månad. Stor Kram

Annapanna!
Va kul, hoppas du trivs än så länge. Lyckat till på proven! Det kommer gå galant. Hehe, ja just det, jag filmade dem och bad dem hälsa. De är så söta.. Ja uggs har det blivit, tack :) Mysiga ! Det var gott, riktigt goda var dem. Och alla gillade dem, så det var kul.

The day before thanksgiving

Dagen i sig har varit riktigt seg, tiden har inte rört på sig. Så har det känts. Skumt, men ja vissa dagar är ju så.
Snö och även fett kallt idag, inte snöat dock. Bara snö som ligger kvar..
Så pojkarna och jag stannade inne idag, tog bara en sväng och hämtade posten. Säkerligen därför det kännts som en lång dag. När jag är så van att göra saker, fara och flyga med pojkarna och så är man hemma 3 dagar i rad. Och kan inte ens gå ut för då fryser de ihjäl ju.

Så idag bakade jag ananaspajen nedan. Enligt mig ser den väldigt OK att sätta tänderna i. Men nej får ju vänta tills imorgon.

Här är choklad kakan som jag hoppas är kladdig nog som vi gjorde igår. Även den ska med imorgon. Ska bli spännande att smaka dem. Och se vad alla andra säger..

Så här är vår tur till mailboxen. Nic skäller på Dex för att han går på vägen hahah . Dex skiter i vilket! Både i vägen och Nic! hahah COOL KILLE.

Snö på vår gata
 
Sur
Surare
Surast

GLAD! Se Dex kan vara glad fast det är snö ute och cp kallt.

Kramkalas och glada miner


När Katie kom hem åkte vi till Mormor och Morfarn och lekte lite. Sen åkte vi vidare med Morfarns bror och fru + Katies bror Ryan till Alfy's och åt pizza.

Har precis duschat, ska platta håret, välja något att ha på mig imorgon. Får ju vara lite fin, det är ju trots allt thanksgiving och allt.
Börjar kl 8 imorgon. Skönt, får man lite sovmorgon.
Ska ta en massa foton imorgon så ni ska få se och uppleva en thanksgiving!
I'm so excited!

Svar på kommentarer:
NINNI!
Ni har det hur br som helst och kommer hem med hjärtat fullt av känslor och av intryck som varar hela livet. Ni lever verkligen livet med kvalité.

Jag bara undrar...HUR ska du få hem allt du shoppat gumman? (Du får börja skicka hem lite med posten, det har Johan gjort)

Ja jag vet inte riktigt hur jag ska klara det när jag kommer hem. Kommer blir riktigt svårt att lämna USA, familjen, vännerna, resorna ja livet man har här. Det är inte som hemma precis. Man lever i en drömvärld där inte allt är toppen dock.
NINNI, JAG VEEEEEET INTE!!
Ska nog även skicka hem en låda med lite skor och annar krimskrams! Är orolig själv fast jag redan packat en gång för att se haha.
STOR KRAM, kommer och hälsar på när jag kommer hem!!! Eller ja när vi alla kommer hem. Johan kommer ju om cirka 3 veckor, hur känns det?????


Hejsan!
Du fortsätter shoppa... hur många resväskor måste du ha med dig hem nu!!!
Hade du inte provpackat innan och kommit framtill att det inte fick plats mer eller du kör med metoden många lager kläder på när du ska flyga hem.
Nu är det en månad kvar till lillejulafton och då befinner vi oss i Hurghada!!!

Kram
Felicia, Kristin & Martin

Hehe ja, och vet inte varför ;) Finns föör mycket fint här. Och så skulle ni bara veta hur mycket jag INTE köper som jag VILL ha! Jo men ja det är komplicerat hahaha :)
Ja just det, när åker ni? Vem är det mer än ni? Gunnel, Thord och Anki, Johanna, Tobias, Robert och Karin och barnen?

Är det hela skalan?
KRAM till er alla!

Var bara tvungen att dela med detta innan sängen

Såg föresten en bil med snökedjor på idag. Första gången i hela mitt liv jag ser det :)

Här kommer klippet ni måste se.. Visst, den är Seattle sjukt backigt med. Men ändå..
Vinterdäck, dubba däck.. Något liksom, kom igen USA haha..



FINNE YTTERLIGARE ETT INLÄGG UNDERTILL :)

Ännu en dag med snö och minusgrader

Så idag har det varit en alldeles underbart fin dag. Blå himmel, skinande sol och fett kallt! Minus 8 grader (18 fahrenheit).. Så det riktigt bet till i kinderna.. Pojkarna och jag tog oss ut en liten sväng. Men inte mer än 15 minuter, sen blev det för kallt för dem.

Sen efter pojkarnas nap blev det pyssel eller ja målarstuga. Och ni kan ju se hur det slutade..

När jag slutade idag så fixade jag lite sen kom Silje och hämtade mig. Vi åt en mysig middag på Olive Garden, en italiensk restaurang. Vi kollade target och fred meyer. Jag köpte ett par pyjamasbyxor, betalade tillbaks mina skulder till Silje och köpte en Mussepigg till julgranen :) Så minsann inte mycket köpt av mig, bra gjort! Fanns dock elller ja finns dock mycket jag vill ha..

Sen skickade Cattsis denna till mig somhon ville att jag skulle sätta in på hennes blogg. Som början på hennes blogg, uppe i toppen (header). Och så skrev hon att nu när hon fått en liten nystart med denna bild så tänkte hon ta tag i bloggandet igen. Så får se hur det blir med den saken ;)


Nej gott folk, 1 månad till jul! Kan ni fatta det, det kan inte jag iaf.
Snart thanksgiving här, fullt ös. Jga har bakat kladdkaka med pojkarna idag och ska göra ananaspaj imorgon! GOTT!
Pojkarna tyckte det var riktigt kul att baka kladdkakan och ville äta den sen. Men jag fick locka med pannkakor istället eftersom denna kaka ska jag ha med mig till Mormor och Morfar French på torsdag. Då ska jag bjuda på två desserter till thanksgiving..

Imorgon är det en ny dag och allt närmar sig med stormsteg. Ska nog även ta och få iväg en låda med lite saker hem till sverige.. Börjar bli orolig inför packningen och hemresan..

Hörs imorgon!
TÄNKER PÅ DIG MORFAR!!!♥♥♥

Jag ser det snöar...

Jag ser det snöar det var väl roligt hurra! Nu är det vinter i alla fall för ett par dar till..

Detta var pojkarnas andra snö, men de var bebisar, bara några månader förra gången. Så idag var det första gången som de var ute och lekte och upplevde snön.
De älskade det, men gillade inte att det var lite kyligt..

Dexter sov till 8.30 imorse och när jag bar ner honom för trappan så såg jag en mus sittandes på fågelmatsställningen.
Så jag sprang och hämtade kameran men just när jag kommer fram till fönstret och ska ta mitt foto så hoppas mus (fanen) ner i buskarna.. Jahaja, blev inget av det inte.. Pojkarna tyckte det var kul i alla fall..

Silje kom med sina pojkar en liten sväng på förmiddagen. Jag lagade mat till oss alla, god lunch.

Sen till nap så sov Nic 1½ timme och vaknade sedan. Men han var fortfarande trött så han somnade när jag rockade honom i gungstolen. Och ja jag somnade med, på direkten!
Vaknde sedan av att Dexter gjorde ljud för sig i sängen, signalerade att han var vaken. Gick och hämtade honom och sen satt vi i soffan och mös lite. Innan det blev snacka och sen leka i snön! Och ja förresten när jag titade på klockan så visade den 15.00! Så jag sov nästan en timme med Nic i famnen. MYS!

När jag slutat så översatte jag ett brev från svenska till engelska åt mamma. Åt mat med familjen.
Tog ett varmt bad, och nu sitter jag och kollar datorn och myser med musik!

Här kommer lite bilder sen dagen.
Ser ni, våra juleljus är uppe! Hela huset och garaget är inramat (framsidan på huset menar jag) Blått, rött, gult och grönt..

Pojkarna delade ett äpple idag, så söta.

Ute!!!

Tycker det ser ut som jag plågar Dexter på denna bilden. Naue stackars liten, min lille älskling. Men vi var inte ute så länge efter detta.. Lite kallt var det, 3-4 minus.

Nic gillade det!

Snö i ögat!

Ja såhär kan det se ut efter man varit ute i 20 minuter med snö och hela garderoben på sig..

Dexter sprang in och tog på sig sina morgontofflor det första han gjorde! Stackars liten, han frös lite..



När jag slutade jobba och gick upp på mitt rum så var detta min utsikt via fönstret. Kolla grannens  ljus! MYS PÅ DET DÅ!
Men de är inte tända mer, så frugan kom väl hem och sa att de kunde man inte ha tända nu..

Mina inköp från Portland!
Plus en bok som jag inte tagit foto på.

En sak man hänger i julgranen, och så är där en spak på sidan som man för fram och tillbaka. Då poppar tomtefar och tomtemor fram och pussas under misteln :) SÖTT!

Salt och pepparkar till jul, kunde inte motstå..

Till min framtida toalett. Fin fin, ska ha lite luktegott i den tror jag. Rosenblad eller något annat torkat som luktar gott.

Sjukt smart, bra storlek. Bra att ha sak! och ja SKRATTA INTE ÅT DEM, lovar att den kommer vara väldigt användbar!

Handlade även denna underbart fina sjal!

Hemma från portland! SÄNGEN KALLAR!

Så här sitter jag på tåget, på väg hem till Seattle igen.


Såklart var tåget över 1 timme försenat, mera bestämt 1 timme och 20-25 min.. Sen när vi kommer på tåget så blir det strömavbrott. Så vi får stanna efter 5 min och så skulle de se om de kunde fixa det. Och ja tacka gudarna för att de fixade det! Så just nu är stoppade vi i Vancouver , WA..


Förhoppningsvis hinner jag och Silje med bussen till Everett kl 9:47pm.. De sa att vi skulle vara inne i Seattle cirka kl 9:35pm.

Sen är det upp fete tidigt imorgon såklart. 6:00am så går alarmet av!


Vi har haft en riktigt trevlig dag. Sov gott och länge, checkade ut. Tog oss till en av världens största bokaffärer som finns i Portland. Fett stort! SÅÅÅÅ MYCKET BÖCKER! Gick vilse..


Sen tog vi oss vidare ner mot Pioneer Square och köpcentret. Silje bytade en tunika och vi köpt en mugg till Gabriela som vi lovat.


Sedan råkade vi hamna på Nordströms och jag köpte ett par skitfina och mjuka UGGS, äkta riktiga uggs.


Eller ja Silje har betalat dem ;) hahah


Billigare än hemma så det var ett mycket bra köp!


Vidare tog vi oss (med vårt älskade light rail tåg) till Lloyd Center, Portland största shoppingcenter. Där blev det fish n’ chips som var riktigt gott! Det var riktigt fin vit fiskfilé och lätt friterat.


Tatarsåsen var väldigt god med, annars är jag inte så glad för det.


Jag köpte något smått till jul och Silje fick shoppat lite med.


Vi tog oss sen till hotellet, hämtade våra väskor. Tog light railen till tågstationen. Fick vänta på vårt cp sena tåg. Men ja nu är vi ju på g så..


Här kommer lite bilder från dagen! Men ja annars hörs vi imorgon!


Snart inte långt kvar för mig i USAlandet :( :( :(


Sjunker sakta men säker in mer och mer dag för dag.

 OREGON!
Vårt lightrail stop

Marknad och en av många broar i Portland, där Columbia floden och Milliiwwweee (typ något sånt hette den andra floden) möts..

Bookstoren

Lightrailen på bron.. Den ända bron vi korsade av alla ..

Ni kan även se Rose Garden, där Portlands NBA basketteam spelar..

Lloyd köpcenter, har en permanent isrink. Ändå lite så coolt

Träffade jultomten

Julmail!!!!


När vi väntade på fish n chipsen ås fick vi en hummer som skulle blinka och vidrera. Ändå lite halv häftigt :)

Vi hade i alla fall kul i väntan på maten

GODNATT! Nu är klockan över halv 12 på natten och jag skulle sovit för länge sedan.

Tåget blev försenat, vi missade bussen med 10 min. Vi prutade till oss en taxi som visade sig vara en svarttaxi.
Han stannade så vi kunde ta ut pengar, vi betalade och han körde mig till busshållplatsen där min bil väntade som Katie och Joel hade varit så snälla och parkerat där till mig. 

Alla är väl hemma, och det är minus 2 grader i Everett och kanske snö imorgon! HAPPY THANKSGIVING OCH GOD JUL + JA VÄLKOMMEN DECEMBER MÅNAD. Eller snart iaf.. Som jag flummar, nej nu slutar jag!


PORTLAND, OREGON!

Så här är jag, på ett hotell i staten Oregon och i staden Portland av alla ställen!

Förlåt Anita, jag glömde min kamera hemma. Så blev inga foton på Jim, mig, restaurangen eller ishockeyn.. :)

Så imorse ringde klockan 6.00 och upp flög vi. Joel körde oss till busshållplatsen och det är typ minusgrader ute, kändes så iaf..

Vi åkte ner lite söder om downtown och hittade tågstationen. Köpte frukost! FROSTIES!!
Vi hade en riktigt lygid vagn, eller ja hela tåget var najs. Mycket plats för benen, kunde fälla sätena ner till liggande position typ och sen kunde man ha fotstöd och även fälla ut ett extra fot/benstöd. Riktigt lyxigt!

Väl framme tog vi en taxi till hotellet som låg 2 min från stationen, de hade jag liksom missat haha!
Och gubben var nog 75 år minst! Han såg riktigt okapabel ut till att köra bil, han ställde skumma frågor och var ja offside! Han fick en hostattack precis innan vårt hotell och jag trodde han dog i princip, men tänke. Måtte han släppa av oss på hotellet innan han packar väskan och drar!

Rummet är fint och vi trivs, Portland är som Seattle faktiskt. Ingen överraskning dock, väldigt mysig stad. Massa skumma människor, men de finns ju hemma i Seattle med. Här är renar, gatorna och allt är fint! Snyggt och prydligt och nytt, fast ändå inte nytt.. 

Vi har varit i down town hela dagen, vi har åkt en massa light rails. Fett smart, borde finnas överallt! Och vi bor i gratiszonen vilket gör det ännu mer underbart. 

Sen såg vi Harry Potter och döds relikerna. Riktigt bra! Längtar ganska så mycket till den sista! Bra slut, bra film! Lite imponerad där faktiskt, för kan vara svårt att bryta och ja dela en bok till vå filmer. 

Imorgon ska vi till ett shoppingcenter, Portlands största. Och sen på några sevärdheter om det finns några. Vi ska googla nu, sen sängen!!!!
Hörs imorgon!! 



Food and hockey with Jim

Hej och hå i stugan.
Ska hoppa i säng nu, när som. Men ville säga hej hej innan det blir läggdags.

Jag har haft en trevlig dag, pojkarna var snälla och vi har busat och jag älskar att tetas med barnen!

Efter jag slutat jobba så fixade jag mig och sen kom Jim och hämtade upp mig.
Vi åkte till Everett , åt på en restaurang riktigt god lax med ris bakad i pakplåtspapper (enligt mig, tepåse) hahaha.

Jim är riktigt trevligt, verkligen artig som ja de flesta amerikanska grabbar är hehe.
Snackade en massa om våra länder och alla andra länder där ute i vida världen.
Vi avslutade sen med hockey, väldigt kul. Bra match och ett par nävfighter.. De vann med 4-2 mot ett Kanadensiskt lag..

Sen släppte han av mig hemma och jag åkte och hämtade Silje. Nu är vi klara för sängen. Imorgon ringer klockan 06.00 och det är förresten svinkallt ute här med nu! 
HÖST, VINTERAKTIGT..
Kanske snö på måndag har de sagt, får se..  
Tar nog med mig datorn faktiskt, så jag har något att göra i ena timmena av de 4 vi ska spendera på tåget.
Hörs i helgen!!

Och kolla mina söta julstrumpor, STOCKINGS! Sööööta, sååå fina älskar dem.


Torsdag och en bra dag :)

Här kommer ett snabbt inlägg. Klockan är alldeles för mycket redan!!! En liten film från idag.



LOVE THE BROTHER!

Sen kittlade de varandra och brottades runt lite..Åhh de får mitt hjärta att smällta och blir så varmt. KÄRLEK på hög nivå

Idag har det varit svinkallt. Men vi tog oss ut en tur och blev röda om näsorna..på 45 minuter för att vara helt exakt..


Mycket löv!!

Nic ramlar ut ur ringen

Dexter försöker, men er mest full ut faktiskt hahha :)

Kolla så fint man dekorerat inför höst och thanksgiving.. Stort här som sagt, husen är alltid dekorerade med något! Ganska sjuk egentligen , så ja alla pappor och män där hemma, klaga inte till jul när julbelysningen ska fram i tallen, trädet eller vad det nu är. Tänk då på de amerikanska männen som inte har något annat att sköta än husdekorering året om :) hahah

Pojkarna är ju sådanna djurvänner. Se höll på att dö när katten sprang ut och rullade sig på vägen. Nic skrek, bil, katt, köra inte på vägen!!  Sen kom ju såklart en bil och jag ville ju inte att katten skulle bli påkörd. Så skrek och klappade ltie så sprang han och gömde sig under den silvriga bilen. Och ja det gillade INTE Nic heller. Han bara, bil, go go go, no no no, kittycat no car..
Men tillsist aktade katten sig så vi kunde fortsätta hem, tur var väl de, annars hade JAG flyttat på katten, för det var freezing cold!


Nej godnatt, hörs imorgon.
Och ja om jag glömt berätta så ska jag typ på date imorgon. hahaha.
Restaurang och ishockey.. Sen kommer Silje och så ska vi packa och sova inför Portland. Bokade hotell idag med :)

Wednesday and pottyday

IDAG KISSADE NICHOLAS MED MIG I POTTAN 2 GÅNGER! Det var första gången vi testade dock, men riktigt duktig. Pojkarna tycker det är riktigt kul och spännande. Dexter förstår inte lika bra som Nic dock, men kommer nog ta honom 1 månad eller två till.. Ja, får väl se hur länge det kommer vara spännande att kissa på pottan. Tills de fattar lite mer och inte pallar gå ifrån när de leker. Då vi tvingar dem haha :) Men än så länge är det kul :)

Jag tog barnen till biblioteket för sång och bokstund. Sen åkte vi till Toys r us och lekte, busade ch kollade på alla leksaker. Shit, tänk om man varit barn eller med barn. Shoppa ihjäl sig på Toys r us kan jag ju lätt säga! 

När jag blir med barn i framtiden, om eller när. Då ska jag boka en resa till USA och shoppa barnsaker på Target, Fred Meyer och Toys r us. Och där med basta! 

Idag fick jag lagat thaimat, rödcurry kyckling med ris. GOTT!!!!

Jag har fått duschat, fönat håret, klippt tånaglarna och ja här sitter jag nu. Snart med fjärrkontrollen i handen, känner för att kolla tv, men det får vänta lite.

Ni skulle sett som det regnade idag med, jag fick lyft upp båda pojkarna. En på var höft! Och sprang ut till bilen, NIC OCH DEX SKRATTADE DERAS SÖTA GURGLADE SKRATT! Hehe, som jag log och skrattade! Mina älskade pojkar!

Man känner sig ju som en mamma, och så ska man snart lämna sina barn, sina älskade barn. Bara åka hem, vad är det liksom. Shit, usch.. HEMSKT, det är vad det är!!!!

PORTLAND TILL HELGEN GOTT FOLK! Det ska vli riktigt kul, jag och silje på en weekend! Så mys.

Ja sen ska jag ju även på typ en date på fredag hhaha. Så skumt, men ja . Jim heter grabben, han ska hämta mig och så blir det mat på en restaurang och sen ska vi se ishockey. Everett Silvertips.. Ska bli trevligt.
Sen upp tidigt och åka till Portis!
Fullbokad toppenhelg framför mig dock!

Vad händer till helgen för er hemma i Sverige? Tell me..

Och ja ska nog ta och skaffa mig en julstrumpa förresten. Så jag kan ta det med mig hem..

Nej nu ska jag titta lite tv, kanske går något bra program. Får se..
LOVE YOU ALL!

P, tänker på dig. Livet är inte rättvist!<3

Tisdag och Bilar day

Så idag tänkte jag dela med mig av ett par scener ur filmen Bilar. Har ju sett den ett antal gånger om jag sager så. Får se vad ni tycker, men ett par av dem är så fruktansvärt bra, skrattar varje gång..:)

 
Luigi och Ferrarisarna
Luigi och Michael Schumacher
Guido pitstop
 
Later Mater
 
Tractor/Cow tipping and Frank
I have gas, lot’s of gas. Flo
Dålig version, men ja. Mater, om Sally, she just likes me for my body

Idag så åkte vi till pojkarnas Mormor och Morfar och umgicks lite. Mormor bakade bröd så vi hjälpte till lite, eller vi tittade, var åskådare. Vi åt lunch, fikade på kakor och lekte. Pojkarna busade med Morfar och med hunden Riley. Det var kul, mycket trevligt :)

Sen tog pojkarna minsann en rejäl nap. Dex som alltid sover i 1 timme sov i 2 och Nic sov i 3 timmar.. Sjukt haha, men skönt. Jag fick gjort mycket.. Vek tvätt och la in tvätt, åt, förberedde för middag och en massa annat. Kollade även i IKEA 2011 katalogen. ÄLSKAR IKEA, måste nästan skriva det igen IKEA IKEA IKEA är lika med kärlek.


Shit vad mycket fint de har att erbjuda. Lusläste katalogen idag och bara kände, när är det dags för mig att få min egna lägenhet??? NU TYP! Ibland är man stolt över att vara svensk, eller ja kanske ganska ofta om jag tänker efter faktiskt. :)


Jag lät pojkarna sitta lite på pottan i eftermiddags med. När jag skulle byta deras blöjor så lät jag dem testa lite. Inget gjort dock, men ja får se ska börja göra det så ofta jag kan så de kan blir lite mer vana vid det. Så söta var dem, de såg så stora ut hehe ..


Sen lagade jag tonfisk och pasta gratäng med majs. Så vi fick mat ikväll, annars hade det inte blivit något. För Joel skippar hellre att äta och Katie är på volleyboll och jag var utsvulten så jag fixade mat till oss..


Nu sitter jag och väntar på att komma in på bloggen, eller ja blogg.se ligger nere typ. HATA, liksom, bara för att jag inte bor i Sverige och att typ alla sover i Sverige nu. Betyder inte att man kan lägga ner blogg.se för att fixa saker. Här sitter jag i en annan tidszon, 9 timmar bort och vill blogga liksom. Hur kul är detta, nu sitter jag och skriver i word och väntar på att få publicera detta.

Men men, det ska väl bli bättre.. Om någon timme eller så.

Sen är jag supernervös för en sak som kommer hända när jag ligger och sover inatt! Jag väntar mig ett sms omkring 2pm min tid!!! Som ska väcka mig och jag vill helst vara glad efter detta besked. Håller tummarna och ger all min kraft till dig!!!! <3


Imorgon kan jag dela med mig av detta kanske.. Får se..


Nej gott folk, nu ska jag kolla lite tv och lite till i IKEA katalogen ;) Drömmer mig bort och låtsas att jag har flera miljoner så jag kan köpa ALLT jag vill ha. Ha det bäst, hörs imorgon.


Till Emelie!

Hehe, ja att vara utan internet är inte så kul. Vad skönt att ni fått tillbaka det eller ja fått fixat det igen. Ja du får lite variation i ditt läsandes :) Skriver ju inte så mycket om hästar och har ingen säng eller bokhylla att sälja heller! Hehe .


Coolt, kanske får se doggen då. Ja vet inte det där med Skywalken, får se. Ska kolla priset med, vet att det är ganska dyrt. Så vet inte om det är helt värt det. HAHAHA skojjar du, fy va kul! Jappaneserna! Herregud, ska de nu börja förstöra med sitt fotograferande med, för andra liksom . Oj ska hon jaha, bli lite fin nu inför jul och så. Då får du nog veta lite till ja, alltid kul. Mamma och Jag är ju ganska bra på att babbla på så du lär få höra ganska mycket ja.


Ha det bäst, Malin AUPAIR ;) hehe

Life is a journey, enjoy the trip.


LAS VEGAS BABY!

Så idag vaknade jag 9.15 av klockan och satte igång med pankaksbakning. Gjorde banan/choklad pankakor a la Malin. Fett goda, Catrin du skulle smakat dem! Godare än de förra vi gjorde..

Snackade med Mamma om lite allt möjligt. Sen såga jag det sista på Harry Potter. Gjorde mig lite i ordning, snackade lite med Pappsi. Jag har även svarat lite på mail och annat. Ringde till Iceland Air och fick fram att det var hur ok som helst att checka in en extra väska om jag ville när jag flyger hem. Men den käringen sa att det kostade 125 dollar! VAAAA 125, skojjar hon eller, de kostar alltid annars 50 dollar. Jaja, får se kanske ska kolla upp det lite till..

Ska snacka med Silje lite idag med, har inte gjort det. Hon ska ringa sen, för vi ska ju till Portland eller Vancouver på lördag är det tänkt.. Så vi måste boka och planera det.

Jag är även duktig nu och sätter undan 85 dollar minst varje gång jag får lön. Och de ska jag sen ta ut och ta med mig hem, sen växla och sätta in på mitt sparkonto. För jag har rört lite för mycket pengar än vad jag ville där. Men det fixar jag.. 

Jag var även nere och lagade lite ängla pasta med ost och lite andra kryddor. Riktigt gott, det ska grabbarna få till middag ikväll. Resterna alltså.. 
Jag ska nämligen börja jobba 4.30pm (16.30) och sen fram till vid 9-9.30 (21-21.30). Så det blir middag, lek och bus. 

Harry Potter har ju permiär nu snart med. Måste hitta någon aupair som vill gå och se den med mig. Sen ska ju jag och Pappa ha ett Harry Potter Maraton när jag kommer hem! :) 

Gabriela kom över så vi fick äntligen bokat vårt flyg och hotell till Las Vegas. Så kul, så spännande så WOW! 
Vi ska bo på ett helt okej hotell mitt i smeten, centralt på The Strip. Vi kommer landa fredag kväll vid 6pm (18.00), så vi har hela fredagskvällen och lördagen i Las Vegas. Sen ska vi ta en tur till Grand Canyon på söndagen. Så en buss kommer att hämta upp oss 6am (06.00) och vi kommer få frukost någonstans sen stoppa vid Hoover Dam, och efter det på två ställen vid Grand Canyon (skybridgen är på det ena stället) och få lunch sen vara hemma vid 5pm (17.00).. Så det blir direkt till flygplatsen då..

Ja ni, I think it's going to be good! GREAT..

Börjar jobba om lite trygt en timme. Så ska väl sitta och nörda mig framför datorn tills jag börjar jobba och lyssna på musik nu..

Här är två bilder på Hoover Dam om ni inte vet vad det är eller hur det ser ut sen innan..


Hörs imorgon gott folk, och då är det en helt vanlig dag för mig med 10 timmars jobb och glassandet är över :) 

Sunday and I packed an unpacked

Så idag satte jag klockan på 10.00 och skypade med Mamma, Pappa och Petra. Senare fick jag även snacka med Kimsis. Det var ett tag sedan jag snackade med honom, alltid kul att få pratat med någon som man inte pratar med så ofta.

Efter jag duschat och fixat håret så fick jag försöka samla lite krafter inför min provpackning och uppackning. Jag hade fått för mig att jag skulle packa ner alla mina ägodelar i mina två resväskor. Detta då för att se hur det såg ut med platsen och antal väskor och ja hur man ska planera allt. För det är inte lätt minsann..

Så där fick jag packat ner allt, eller nästan allt och sen skrivit ner på en lapp. Bokförde lite, så jag vet hur jag ska packa, vad i vilka väskor liksom. Rensade ut något lite men ja ser ändå okej ut. Klarar mig på två resväskor och ett handbagage + handväska. Men då är frågan om man inte ska ha en extra resväska och sen inte precis ha något handbagage. Så 3 resväskor att checka in och då betala för den ena ocn sen ha en handväska och en liten bag kanske. Får se, får se, det är ju lite tid kvar..  

Ganska jobbigt dock att sedan hänga tillbaka allt och in med det i lådor och på sina platser. Men ja nu är här undanplockat och snyggt på rummet. La undan lite av de jag köpt i dekoration och inredningsväg i resväskorna, så de inte står och tar upp plats i rummet. Vill kunna röra mig och ha lite space (extra rum).

Sen hände det äckligaste ever, jag kom i chocktillstånd. Jag tog min Peak jacka och la den på sängen och vek den, typ ja KRAMADE den mot kroppen. Sen hängde jag in den i garderoben igen och så såg jag något konstigt på jackan. Vid dragkjedjan, i mitten typ på sidan. När jag närmar mig och håller handen 5 millimeter från det äckliga så ser jag att det är en spindel (och inte den minsta heller) som är inlindad i sitt spindelnät. Typ så de gör med sin mat, sina insekter. Så vet inte om det är en annu större spindel som satt han där och tänkte äta han. Men spindelnätet och spindeln såg ut som att de skulle kunna ha suttit på gammelfarmor eller gammelfarfars 50 år gamla tavla i garaget. Så det såg riktigt hemskt och äckligt ut (på skånska, RÄLIGT)..

Så jag tog mod till mig, tog papper och fort som fan med ett hjärta som slog fort som tusan fick jag tagit spindeln och spolade ner den. Vad fan, detta är inget jag varit med om någonsin, så gross, disgusting! Vaddå, nej men varför bor det liksom en död spingel i ett spindelnät i/på min jacka! Min PEAK jacka dessutom.. Så var ut och ryste jackan ute och vågade knappt ta ner händerna i jackfickorna för jag var rädd att något skulle bita mig haha, nej men i alla fall att jag skulle känna något annt otrevligt där. 

Nej nog om det! Jag har sett den första Harry Potter och ska kanske se lite på 5:an nu, men sen när jag kommer hem så ska jag och pappa se allihopa igen och sen sista med. Det ska bli kul!

Imorgon ska Gabriela komma till mig så ska vi boka Las Vegas och hotell och kanske Grand Canyon eller ja jag vill men hoppas hon tänker göra det med mig så jag inte ska behöva göra det själv. Alltid kul med sällskap ju :)

Sen börjar jag jobba vid 4-5 tiden på eftermiddagen. så blir till att jobba kväll :) Men skönt, så får jag vara ledig lite på dagen.

Snart ska jag äntligen få ta mina egna bilder :) WHIIOOO Ska bli sååå kul.




Ville visa en bil på Seattle för er som vill se lite hur det ser ut :)
Spaceneedlen är till vänster, och gömmer sig under molnen.. Hehe.
Lite så komiskt att det är just där molnen är så att man inte kan se spaceneedlen..


Nej nu ska jag skypa med Mamms innan hon ska till jobb och sen kolla tv. Ha det bäst, hörs imorgon!


Lite fredag och lite lördag och tacka gudarna för torrschampoo!

Okej gott folk, här sitter jag i min snuggie och myser i småkylan och regnrusket.
Jag har köpt mig en sådan filt som har ärmar sydda, sjukt smart. Man har ju lite då och då en fil man vill ha och mysa under. Men sen är det ju alltid så jobbigt att armarna måste vara ovanpå filen och de kan inte mysa under. Men nu så kan man sitta här och plinka på datorn eller käka lite godis och ändå vara varm om armarna.

Gillas starkt, det är inte ofta jag fryser så. Beror på, men här på kvällarna är det nästan alltid fett kallt. Men nu är det slut på frysandet.. Så hä är då min filt med plats för armarna. Alla borde ha en, Ulla min moster! Du borde lätt ha en, tänker på dig när jag har min. Även min syster borde ha en :)

Den ultimata julklappen! Ja får väl se hur mycket plats jag kommer ha kvar i väskorna, kanske kan ta med en eller två hem.. ;)


Detta är sen oi fredagskväll då vi åkte till Universiteter av Washington och sa hej till Hillarys kompis. Sen mötte vi upp en annan kompis till henne. Becky. Fett härligt och glad tjej, helt crazy hehe :)Vi åt glass på Molly Moon, godaste glassen och ekologiskt..



Imorse lagade jag amerikanska pannkakor med banan och chokladbitar :) Och ett glass mjölk på det satt fint. Gjorde detta hos Catrin, så jag fixade frullen och hon diskade :)


Sen körde jag hem och åkte hem till Tristine och Carl och deras son Julian. Det blev rökt griskött med bakadpotatis och bbq sås.. Mumms, och ceasar sallad på det.. Och till Louise, bbq är som en grillkväll..

Mötte sen upp Catrin och Steffi för en sväng till Mill Creek Towncenter, där jag äntligen fick inhandlat mina fina vinglas. 8 stycken blev det..
Sen när de åt mat på subway så tog jag en glass iställer, jag hade ju redan ätit god mat. Så det blev mintglass med choklad och sen vaniljglass med choklad och kaksmets bollar.. GOTT!


Sen efter vi ätit åkte vi hem och mös med tea och lite tv i bakgrunden. Sen såg jag lite på Harry Potter och dne flammande bägaren, de visar alla filmerna nu en dag i taget inför den stora premiären av dödsrelikerna nästa vecka. Jag vill se alla innan jag ska se den nya Harry Potter. Men ja såklart visas de halv 8 på kvällen och till 11. Vilket är lite sent för mig att komma i säng en vardag när man ska upp kl 6.
Så ja det sket sig. Sen känns det helt konstigt, jag vill se Harry Potter med min PAPPA, inte med någon annan.. :( Så antigen får jag skita i de oh vänta med att se den till den kommer ut på dvd så vi kan se den tillsammans eller så får jag se den utan honom :( Svårt val.. får nog rådfråga Pappsis..

Till Sanna, Japps, jag åker med CC. Cultural Care..

Pappa, jag lyssnade på låten! Den var bra.. Gammal ju :)

Nej gott folk, imorgon är det söndag och jag funderade på att testpacka mina resväskor lite. Får se, sen ska jag och Gabriela boka LAS VEGAS!!!!! WHIIIOOOO, so excited. And maybe Crand Canyon too! Hörs imorgon.

Sitter förresten och lyssnar på julmusik nu. Så stämmningsfullt.
Och ja vet ni vad, en av radiokanalerna jag lyssnar på här i usa har sen ett par dagar tillbaks bara gått över till en julkanal och spelar BARA julmusik nu ända fram till efter jul väl. Så mysigt hehhe, så känner man för lite jul ås är det bara till att slå på 106,9! Ändå ganska sjukt faktiskt hehe :) Eller vad säger ni?


Fredag och lite oinspirerad

Sitter i Catrins säng och ögonlocken slokar. Klockan är bara lite över 8 på kvällen. Får se vad som händer ikväll. Inget riktigt bestämt än, men lite saker på g så får se.. Det tog mig evigheter att komma till Catrin idag, shit vad det var köer o bilar över allt. Olyckor och vise värsa, ibland tänker jag att ja "trafiken kommer jag inte sakna" när jag kommer hem till sverige i alla fall. Men hit kom jag och pizza väntade på mig. Nu sitter jag och Hillary och geekar oss vid datorn.

Jag har haft en helt okej dag med pojkarna. Vi var i skolan och sen efter deras nap var Nicholas helt sur, trött, gnällig och grät för att och skrek! Men tillsist så blev det bättre och vi gick ut en sväng i det sköna vädret, sol och 10 grader. Då blev pågarna genast på bättre humör. Så ja det har inte hänt så mycket idag faktiskt. Imorgon ska jag på BBQ hos några vänner till Katie och Joel, Carl (pappan i familjen vi ska till) har låvat mig en BBQ innan jag åker hem. Så nu ska den bli av. Sen söndag ska jag boka mitt Las Vegas flyg och kanske blir det en trip till Grand Canyon när jag ändå är så pass nära.. Ska bli en mysig helg, ska kanske även packa i mina resväskor och se hur mycket plats jag kommer ha kvar eller INTE ha kvar.. 

Detta var då imorse när Nic drömde sig bort och "råkade" stoppa tre fingrar i de hålen han kunde nå till. Pekfingret och långfingret i näsan och ringfingret i munnen. Hur knäppt är inte detta liksom. HAHAH, jag skulle precis säga, amen Nic vad gör du. Men tänkte sedan snabbt, men ta en bild först innan du säger till honom att ta ut fingrarna.. 
Ja, ni kan ju se själv ..




Nej nu ska jag ta tag i lite, ni får en ny uppdatering imorgon, kanske några bilder ikväll innan jag går och lägger mig. Men det är inte helt säkert, får se vad jag orkar.. Ha det bäst, PUSS

Woodland Zoo and dinner at Ruby's (är även ett inlägg under)



Vi var 3 aupairer och vi hade alla tvillingar. Och Mariah hade även ett äldra syskon med :)

Grabbarna höll humöret upp trots att det kändes som minusgrader ute!! :)

Nic körde lite miner, även han älskar grumpy facet..

Dexter körde Silly facet..

Efter en tuff dag på Zooet och med en mage full med mat så ser man ut såhär när man kommer hem till huset.


Ruby's
Så mys, pojkarna uppförde sig så fint och de höll värsta showen under hela måltiden. Busade och stojade.


Svar på kommentarer!
Peter, ja det har hon, okej. ska lyssna på den låten senare. Tack för tipset.

Martin, Kristine, Felicia, javisst! En massa nya foton och läsning. Ja det är inte många dagar kvar nu, fått mina flygitder med.. Nära... Ja Peking låter inte helt fel då nä! Tackar för det tipset med, vill gärna till Kina.

Emilia, tack för updaten på städerna ;) heheh 

PETRA! Jaaaaa vi måste prata snart. Vet du har mycket, men hör av dig på måndag iaf! Och onsdag!!! :) <3<3<3

Pappsi, ja det har jag ju, de var bra, Harisen Skarisen :) Och tack för den superfina kommentaren på mitt inlägg under! ♥


It's final now!

So I just got my flight to Sweden. CAN YOU UNDERSTAND THAT, YES IT'S SO TRUE. I didn't really believe what I just saw. It's just sad, of course I miss everyone at home but this is going to be one of the hardest things I've ever done.

So I'm leaving January 10th 15.30 (3.30pm) for Keflavik, Iceland (7hours 15min). Then 8.00am I leave for Copenhagen, and I'm going to be home at 12.00 (noon) January 11th 2011 !

So well here I come! It's so real, so close and SO WEIRD.

A lot of mixed feelings.. I'm torn between two completely different worlds. And I love them both!
But who said that life should be easy and without difficult decisions and times..

Just keep on fighting, just keep on believing and most important of all. Never stop loving and giving!

Dexter and Nicholas, you will always be in my heart. You are my buddies, my sweetie pies, my sillyheads♥
YOU ARE EVERYTHING TO ME!


Och förresten, sjukt glad är jag för att jag fick Iceland Air. Gillar det flygbolaget och jag vill gärna mellanlanda på Island. Sen får jag ha 2 RESVÄSKOR, det är liksom INKLUDERAT! Whiioooo

Kommer en till uppdatering sen, men ville göra denna snabbt. Kände för det..

Oh what a wonderful day it has been

Hej kära folket.
Fick en chock när jag tittade på statistiken. Och vad hände igår liksom haha, hur många råkade hitta till min blogg den dagen. Jo 148 unika besökare och nästan 200 klick in på bloggen.
Jag tackar och bugar :) Vad kul att så många hittade till mitt lillla krypin..



Så till dagens händelser då. Jag tog pojkarna i bilen och vi åkte och tankade sen stannade vi till vid våra nya affär. Winco, en mataffär. Riktigt fin, gillade den starkt. Mycket storpack men ändå med ett brett urval... 

Pojkarna var så himla söta, de gick runt där och var supercoola med sina solglasögon I BUTIKEN!

Alla tittade och log :) Mina charmtroll..

Sen kom Catrin och hennes pågar på en lekis. Vi åt lunch, lekte, fikade och pratade alla barn och "vuxna" (catrin och jag).  
Här är då hejdået på film! Så kära..   



Jag har lagat mat, kyckling, hemmalagade klyftpotatisar och kall sås, MUMMS, VAD GOTT.

Nu har jag duschat och ska snart platta håret och fixa innan jag ska på LCC möte. Ska till Lynnwood, till ett rullskridsko ställe.
Men jag ska inte åka, ska bara signa in och säga hej. Sen dra mig hemmåt igen. 

Imorgon är det torsdag och jag ska ha pojkarna hela dagen lång, från morgon till kväll. Katie och Joel har ett viktigt möte så de kommer inte hem fråns sent.
Vi ska nog till Melissa på en tvillingplaydate på dagen vilket kommer bli kul och sen får vi se vad som händer resten av dagen..

Nej nu gäller det för mig att skynda på! Hörs imorgon!

I have two posts today, so dont miss one of them :)



Denna sång är magisk! Tillägnar denna till min familj och vänner i hela världen över!
Ni ska veta att jag alltid finns och kommer alltid att finnas.
Denna är till er!

Ta er tid att lyssna på låten! Och tänk på innehållet...


A new playgroup and art day

Så idag åkte vi på en playgroup med Silje och Marih + deras tvilling sets.
Det var ändå kul, lite så efterblivna människor där hehe. Men pojkarna hade kul. Det var lite så som vårt playschool vi går till två dagar i veckan, fast vår är mera organiserad :) Men alltid kul att prova på något nytt.

Sen så ville jag ta lite bilder och då sa läraren att jag inte fick det. Men ja jag SKET i henne. Jag vill ha bilder. Hon bara: Nej men jag måste nog fråga en annan som är ltie chef över mig om det skulle vara okej, men hon är i möte. Men ja utan blixt och med lite smygandes så fixade jag minsann lite bilder ändå.
Efteråt vad hon om ursäkt för att jag inte fått ta bilder, och hennes ursäkt är mottagen. Och bilder fick jag..



Efter vi haft snack så hade vi lite kul med klister och klistermärken. Sen övergick det i mer kladdiga, färgglada saker. Det blev till att måla med örontopps och bomulls bollar och sen med händerna!

KUL HADE VI I ALLA FALL OCH JAG FICK NÄSTAN EN HJÄRTATTACK!
Så mycket klet och så mycket som kan gå fel, men ja jag överlevde och det gjorde möblerna också!

Förresten, igår skulle jag skynda mig upp och hämta något på ovanvåningen men grinden till trappan öppnades inte helt så jag sprang in i grinden. och ja PANG, så slogs solaplexusen till, mitt i magen under revbenens slut! Och där rök andan, puff sa det och jag trodde jag skulle dö. Som man alltid gör när man tappar andan. Tog ett par sekunder för att tycka synd om mig själv och kippa efter andan, sen satt jag mig ner på golvet och tvingade upp armarna i luften och så kom första andetaget!
Ren tur att pojkarna lekte i andra rummet och inte såg något hehe.

Idag har jag startat och sedan tömt diskmaskinen, tvättat mina kläder, tvättar barnens kläder, tvättat barnens lakan, handdukar och haklappar. Tömt papperskorgen och fixat lite mat. Det ni, det kallar jag rena hemmafrun! 

Ja gott folk, jag börjar bli lite rädd här, min ekonomi rasar lite, för lite pengar för allt jag vill göra och köpa! Hur kan det komma sig?
Inte så himlans kul ju.. Strök precis min football match på listan, får skippa det så jag har lite pengar att leva för med. För när jag räknade på allt idag så kom jag fram till att jag går plus minus noll. Vilket menas med MINUS NOLL I SLUTÄNDAN! Vilket INTE håller!!!!

Jag kommer tjäna 1761$ till i lön och när jag räknade på det jag ska köpa och göra på de pengarna kom jag upp i 1745$ med footballs matchen dock. Och ja ni ser ju själv att det går inte. Inte lätt det här.. heheh..Vill inte röra mina svenska besparingar, inte det lilla jag har kvar..

Så ja jag får börja utesluta lite, måste ju kunna leva lite utöver min handlings och to do lista!

Så ja , bara tiden kan utvisa hur detta ska lösa sig :)

Saknar mina vänner lite hemma faktiskt! Lisa skrev så fint till mig på facebook och Chumpis med, snackade meg honom lite. Det får en till att tänka på att jag faktiskt har ett liv hemma med. Det är så lätt att glömma och förtränga. "Det betyder inte så mycket just nu" förstå mig rätt, för ni betyder allt för mig. Just nu lever jag här och måste koncentrera och fokusera på detta. Det är lite för mycket här just nu, nu i slutet på mitt år här. Så man lägger er lite åt sidan medans man "försöker överleva" här på andra sidan.

Men ja snart vänner och familj och främlingar så kommer jag hem. Det är något som är helt riktigt, fett sjukt!
Kommer väl kännas som att år 2010 inte har existerat när man kommer hem. Och allt kommer vara så overkligt, som att man stoppat sitt liv för att sen trycka på startknappen när man kommer hem igen. Och allt där emellan har inte riktigt varit verkligt..

Men nej nu ska jag fixa lite och kolla upp lite smått. Sen ska jag och Joel åka och överraska Katie på hennes Volleyboll träning. Det är näst sista gången, så vi ska kolla en liten stund. Så ställer upp så det blir lite lättare för Joel med pojkarna med, och tror pojkarna kommer tycka det är kul att se mamma spela lite.
Sen blir det lite tv tittandes när jag kommer hem..

Monday and I'm back in Seattle, my home.

När jag åkte till San Francisco i fredags så tog jag lite pommes på flygplatsen och kolla vilka sorts pommes jag fick! Jo räfflade, det var första gången jag åt det sedan jag flyttade hemifrån.
Det är alltid strips eller stora potatis skivor.. Men det var gott med lite "normala" pommes hahah  
Åt även sallad och drack juice, så inte helt för onyttig var jag denna fredagskväll..


Och ja lördagen har jag ju redan skrivit om. Men inte riktigt söndagens händelser.
Det ösregnade hela söndagen, så vi hängde på ett köpcentrum, sen på starbucks och tillsist på en mexikanskrestaurang.

Jag åt min älskade frusna yoghurt. Så himla gott, som mjukglass fast nyttigare och med färska frukter och nötter! Gudomligt gott!

Eller vad säger ni?

Häh sitter vi på Starbucks i Los Gatos.

Helt sjukt, jag har varit i typ alla städer i Silicon Valley. Los Altos, Palo Alto, Saratoga, Sunnyvalley (tror det stavas så kommer inte ihåg), Mountain View, San Jose, San Francisco osv osv.. Vi hade ett stopp i alla städer, några ärenden lite här och var.

Jag åt en majskolv och tortillachips med världens godaste varma dipp (spenat och kronärtskocka). Det var min middag igår, riktigt gott må jag lova.

Idag tog jag en shuttle till flyget imorse, flög hem och Gelis hämtade mig. VI tog en sväng inom Donken på vägen hem.
Jag har packat upp och duschat.. Ska börja jobba om 20 minuter. Katie ska till frisören. Så jag ska väl jobba 1½ timme cirka, fixa med maten och ta hand om pojkarna..

Känns skönt att vara hemma, hemma i Seattle. Det är något visst med denna staten. Jag känner mig hemma. Där sitter man i planet och solen skiner och molnen täcker halva Mount Rainier. Jag blev helt glad när jag såg vårt stora fina berg. Fick en sådan välkomnande känsla.

Imorgon är det tisdag och en vanlig dag. Till helgen kommer Hillary hem, Catrins "värdbarn" eller värdsyster, vad vi nu ska kalla henne. Så det blir til latt umgås med henne. Helgen efter kanske det blir en tur till Vancouver. Sen är det thanksgiving helgen och sen december.

Jag ska även träffa Gabriela i veckan så vi ska boka våra Las Vegas biljetter och kanske hotell med..

Och tack Emilia för att du tagit hand om mig och visat mig runt. Tack alla Emilias aupairvänner som också var till stor hjälp och gott sällskap :)

Kommentar-svar!
Johan, min favvi helsingborgspåg. Synd att ditt lag förlorade och mitt vann ;) men det går över hehe.. skämt och sido. 
Men ja SF var riktigt härligt, gillade det starkt. 
Och ja Lombard st, är den krokiga vägen. Det sägs vara för att när man körde häst och vagn förr i tiden. Dp kunde nte hästarna dra upp vagnen rakt för de skulle glidit ner och inte fått fäste, men om de går i banor upp för backen eller ner så går det desto bättre :) Kul va.. 

Saknar dig och så himla göad över att du hittat dig en liten kär tjej :) 

Anna, tack så mycket. Ja men jag hoppade sönder klänningen så nu måste jag be Catrins värdmamma sy ihop den nere i kanten på sidan haha. För vi har ingen symaskin här.. SF var amazing. KRAM

Emmy, have fun at the Niagra Falls. I'm jelous! The boys recieved the packade this Saturday. So they have played with the trucks and the "puzzle" a lot! I'm going to take some pictures when I'm working tomorrow for you to see :) Talk soon again.. 

Ha det bäst, nu ska jag jobba och sen hålla kväll med tv tittande :)
PUSS

San Francisco in pictures!

Ni kan se alla bilder på facebook om ni vill. Eller ha mer om ni kan. Men kommer ladda upp lite här med.





Så dessa bilder är då, Golden Gate bron, Twin Peaks viewpoint, Palo Alto ägget som är gjort at dator chip typ, de berömda sjölejonen på pier 39, Alcatraz fängelset och ja det var nog allt.. Så fint och jag har det bäst. Ska duscha nu och fixa mig sen ska vi till ett shoppingcenter och sen får vi se vad som händer. Det regnar så det är mindre mysigt. Ska kolla en shuttle till mitt flyg imorgonbitti med.. 
Hörs imorgon 

Och så försvann molnen och ett leende på Malins läppar lös

Hej alla glad!

Nu har jag minsann fått sett San Francisco med! Ojojoj så fint och vilken dag vi har haft.. 

Det började med moln och slutade med solsken!

Jag har varit vid Twin Peaks, Golden Gate bron, Fishermans Warfh, Sett "Fullt hus" husen och så himla mycket mer. Så fint! 
Gillar SF starkt.. 

Så vi kom då till bron, eller ja den skulle ju finnas där.. Men jag såg inget rött alls, förstår ni INGET allt. Jag kanske kommer till SF en gång i mitt liv och får inte ens se bron! 
Men Gud måste ha hört mina böner för från ingenstans så syntes helt plötsligt hela bron och jag började springa och nästan gråta. Det var så magiskt, från ingenstans dök den upp! 

Vi har även ätit Thaimat och sett på bio! Carro, Therese, Evelina, Emilis och Jag. Tack tjejer för en toppendag :)

Nu ska jag sova så här kommer ne bild från dagen ni får mer imorgon!


 

SAN FRANCISCO! Here I come

Okej , här kommet ett snabbt kort inlägg..

Jag kastade mig in i duschen och fick fönat, plattat håret. Sminka mig och på medk läder. Åt lite och ja nu väntar jag på att pojkarna ska vakna upp från sin nap.

Gabriela kommer och hämtar mig vid 5 och ska köra mig till flygplatsen, tacka gudarna för att hon finns och ställer upp!

Det mesta är packat, men jag har ju 30 min efter jag slutat tills Gabriela kommer att packa det sista och kolla så allt är med..

Men usch så stressigt det var hehe.. Var längesedan jag stressade såhär.. Ohc fick låna Katie och Joels dusch för att inte störa pojkarna när de sover i rummet bredvid.

Jag ska inte ta med min egen dator, så kommer kanske inte uppdatera fören på måndag. Vill få ut det mesta av min lilla korta weekend.. 

Ha en toppen helg och tack alla som önskat mig trevlig resa.. 

Och till Sanna, jag kan kolla, men kolla på bestbuy.com, verizon.com, at&t.com och även på target.com eller apples hemsida där kan du välja land osv och få fram vad en iphone 4 kostar.. 



  


Thursday and I get paid

Så idag var det dags att åkt till skolan igen. Och de hade sjukt kul medvatten och såpa, de skrubbade och tvättade bondgårdsdjur.


Och idag har det varit sjukt varmt igen! Så härligt, 20 grader i skuggan och strålande sol knappt något moln på himlen.
Så i eftermiddags när pojkarna vaknade var vi ute hela eftermiddagen..

När vi hade ätit så åkte jag och hämtade en liten resväska som jag ska låna av Silje. För imorgon är det ju Kalifornien som gäller. San Francisco och allt..Jag har varit på flygplatsen två gånger men aldrig utanför flygplatsområdet.

Så jag åkte och inhandlade lite saker idag, en tidning, kände att jag ville unna mig det. Sen lite våtservetter och så torr schampo. Kan nog inte ta med torr schampot dock, men får ta lite innan jag åker hehe. Fixar fett hår ;)



Och ja detta är tjejen, Emilia som ska ta hand om mig! Eller det har hon lovat i alla fall. Så får se, upp till bevis nu. Men hon är från Skåne, så de borde vara okej ;)

Detta fotot är från när hon var och hälsade på mig i sommras..

Till Anja, tack så jättemycket. Alltid kul att höra, inte så ofta man får positiv feedback. Så kul när någon kommenterar och säger vad de tycker :) heheh, ja Joel är min värdpappa..

GOTT FOLK!
Jag vet inte vad jag gjort för något för att Gud ska ha straffat mig som han har idag. Först till lunch så tänkte jag skiva lite ost med osthyveln och råkade även få med en bit av tummen!

Nu ikväll var jag lite hungrig så jag skulle ta lite av min baguett. När jag ska dela den med brödkniven så slant jag fantamig och ja var hamnade knivbladet , JO i samma tumme som tidigare idag. Så nu har jag två cuts i tummen :(
AJA, det går ju över när man gifter sig. Det säger ju alla och alla kan ju inte ha fel ;)

GODNATT!

And to the dentist we went, 1:st time and all

Så som ni säkert redan förstått så åkte Katie och Jag med pojkarna till tandläkaren för första gången i deras liv. De var riktigt duktiga, inga hål (och tandsköterskan sa att nästan alla i deras ålder som kommer dit ha minst 1 hål) Dexter var exemplariskt. Han bara gjorde allt och var riktigt duktig, sen visades ju filmen Bilar i taket också, så det gjorde ju kanske lite. 

Nic var duktig han med, men inte lika duktig som Dexy!
De fick tandborstar, diplom, kort, klistermärke och en peng! Herregud, tänk om vi kunde fått det i Sverige haha. 




Mukilteo Beach!

Sen åkte vi in om Joels jobb och sa hej och visade pojkarnas diplom. Efter det körde vi till stranden och kastade sten! En favoritsyssla a la Yates pojkarna.

Vi samlade även stenar, vita, fina stenar.



Silverlake!

Efter pojkarnas nap så åkte vi till Silver Lake. Som ni ser är det varmt, det har varit 20 grader i skuggan idag! Fett varmt, sommarväder! Solen har stekt och det är den 3:e november. Herregud! Riktigt mysigt..Så fick passa på att vara ute!
Fett stort löv!





Älskar bilden under, kolla Dexter, kolla fågeln!



Åhh älskar denna killen! Charmtrollet nummer 1.

Var tog huvudet eller ja halsen och ansiktet vägen?


Nic älskade denna rullande falukorv.


Nej nu ska jag snart ner och äta glass som jag åkte och köpta innan. Jag lagade mat idag och sen åkte och handlade glass. Skulle köpa vanilj till Katie och så sa Joel att jag skulle köpa en GOD typ till oss! Och så skulle ag köpa cookies n' cream (oreos kakor) men så fanns den inte så jag fick välja fritt. Och hem kommer jag med chokladglass med små choklad draperade jordnötsbollar och chokladsås! Och Joel nästan hoppade av glädje, sa att han hade nog aldrig tyckt om mig så mycket som han gjorde i just den stunden, han skulle nog kunna springa ett maraton för mig! 

HAHAH, kände i alla fall att jag gjorde ett bra val. Visste även att dessa smaker och ingredienser skulle passa herr Joel så visste lite vad jag gjorde. Vi har ju trots allt bott tillsammans i 10 månader haha. Lite har man ju lagt på minnet. 

Nej ha det bäst alla!  

302 dagar i USA idag, bara såhär från ingenstans

Okej, så nu är det då såhär. Jag lovade Mamma att inte köpa mer kläder, skor, mössor osv osv osv. Ni fattar!
Och nu tänker ni nog, men hallåd då, vad är detta jag ser nu. Jo, jag köpte då mitt sista plagg och använde det, tvättade det och sen var alla sömmar helt förstörda. Alltså ett jäklans felköp på den!

Så tog jag den till affären idag och förklarar vad som hänt och att jag använt den en gång osv osv. Då säger hon, men det är ju ingen prislapp kvar. Nej, klart som fan att där inte är! Vad tror dem, de klipper väl varenda normala människa av när man ska använda ett plagg. Om man nu inte tänker använda det en gång och sen lämna tillbaks det som många gör! INTE JAG DOCK!

Så där står jag och de vill inte göra något för mig, inte ge mig något. Så jag stod på mig och fick tillsist välja något i butiken för samma pris och gå typ! Så det gjorde jag, och svårt var det för jag valde mellan 4-5 plagg och alla VILLE jag så gärna ha. Men titta Mamma vad jag kom hem med! 1 plagg som jag skulle.


Så idag har jag haft en bra dag och vi åkte till Mormor och Morfarns hus där Uncle Too Tall (för lång) och hunden Rylie var. Lekte lite med dem innan det var lunch för pojkarna..

Sen är min quarter (25cents) samling HELT COMPLETED! Helt färdig, finito KLAR! Alla 50 stater + de 6 terretoriumen. American Samoa, Guam, Puerto Rico, D.C. U.S Virgin Island och Northern marina Islands 


Tänkte även bjuda på lite gamla godingar!
Herregud som jag skratta själv när jag kollade på dessa. Shit säger jag bara. Sjuka saker, inget man skojjar om.


EMMY, dear Emmy! 
Thank you very much! I really appreciate it, I try my best. No I know, it's so hard. It's to far away, you're too far away. I really wanna share as much as I can, I didn't do it very much in the beginning. But now since I know that many of the boys family (my family) reads it. I wanna share as many videos as possible. It makes it more alive. Yes I have and I still do! They are the most wonderful little boys, they mean the world to me. Yes and I'm SO PLANNING TO. haha. I'm definately come back! Hopefully once a year.
Love Malin

first of november and everything slowly creeps up on me

Hej på er alla kära folk.
Sitter här mätt och belåten, åt en riktigt god Quiche (som äggakaga/äggkaka) typ. Riktigt god!

Idag började jag jobba kl 12 och jobbade till 17.00. Ryan kom över med Rylie (hund). Så efter pojkarnas nap var det fullt ös med hunden Rylie. Och morbror Ryan busade med pojkarna.

Sen lekte vi lite innan Katie och Joel kom hem och jag slutade.

Jag har idag laddat upp mitt Halloween album på Facebook, så vill ni se typ alla bilder från Halloween så är Facebook stället att checka ut.

Lite kul kuriosa som jag glömde dela med mig av igår. Så när man går bus eller godis så knackar man bara på husen där trapp/veranda ljusen är på. Är de släkta så är det ett tecken på att man inte är hemma eller inte vill att man ska knacka. Kul va, det visste faktiskt inte jag sedan innan.

Jag tänkte kolla lite på TV idag, om det finns något kul förstås. Och ja en annan sak jag skulle vilje börja gråta över är att jag kan ju inte se idol mer :( Nej för de har de gjort otillgängliga för datorer utanför Sverige! Amen VARFÖR liksom suger fett mycket!
Där började man se kvalen och sen de två första fredagsfinalerna och sen slutar de sända de utanför Sverige. Sånt trams, så här fick man se en tredjedel av Idol 2010. FETT KUL JU!

Ska även ladda upp en video från idag :) Pojkarna är bara för bäst!


Ser framemot San Francisco till helgen! ÅHHH ska bli så kul. Emilia ska ta hand om mig :) 

Ska även boka Las Vegas snart.. 340 dollar (2200kr) för två nätter på ett fint hotell och resan dit.. Det är det väl värt. De tycker jag i alla fall. 
Så Gabriela och jag får nog boka snart nu när det ändå är ett hyfsat pris.. 


Förresten så ska jag nog köpa dessa vinglasen utan fot. Blir på torsdag tror jag. Ska ändå till Spotted Cow då och denna affär ligger bara lite längre ner på gatan. 
Fina va :)

Everything is slowly creeping up on me.
That's how I feel right now. It's so hard for me to understand and then even harder to explain. Soon, and I mean really soon I'll be home in Sweden again. Isn't that weird?! Where has this year gone? Oh and by the way, I lived in the US for the whole year. What happened? So many questions, so many answers but still not the right answers.
I started to love many new people, new individuals and places. I've found people that I'm going to continue seeing in the future. Real, true friends from all different countries.
When I left Sweden I knew I was going to come back. Now it's way different. I've never experienced this before, these feeling are all brand new and frightening. Every time I think of leaving my eyes starts to get watery.

How am I supposed to leave Nicholas, Dexter? How am I supposed to leave Katie, Joel, my aupairfriends, the amazing Grandparents of my adorable two boys, their uncles and aunts. How am I supposed to leave everyone I’ve met here during my year, and all the places I’ve seen and been to. Washington and all it’s cities, national parks, shopping, dining, nature and mountains.This is going to be one of my biggest problems to solve. To work myself through and not end up being a wreck. To still appreciate what I have, what I’ve learned and what I still have. Just because I don’t live here anymore doesn’t mean that it’s not here waiting for me to come back and visit. And I know that I’m always welcomed and I AM COMING BACK. That’s something I’m sure of.

Well, sorry just felt that I wanted to get this of my chest today.



Nej nu ska jag kolla tv:n.
Ha det bäst!  

I'm so happy, a happy happy girl on halloween!

This was the best day ever! Even though I'm not feeling very well, getting sick. The boys made my day, they are amazing! So fun, cute, adorable and I could keep going forever!

They were wishing people Happy Halloween, saying: Take two, BYE BYE! They gave out candy and they wished, begged for people to come knocking on our door!

Så ja gott folk, detta var en riktigt toppendag. Jag mår som sagt inte riktigt bra, börjar bli sjuk. Men snackat med Mamma och Pappa idag. Sen kom Bästa Silje och hämtade mig så träffade vi Sabrina i Mill Creek Towncenter och tog en doughnut och strosade i affärer. Supermysigt!

Sen åkte jag hem, jag mös med Dexter i soffan till Mickey Mouse Clubhouse, sen åt vi hämtemat och sprang fram och tillbaka till dörren som det knackades på stup i kvarten.

Vi gjorde oss klara och knackade på husen i vårt område. Alla ooh:ade och aa:ade sig till pojkarna. Och jag fick även lite godis jag med, i min strandhink. 

Pojkarna tyckte jag var söt som orange M&M, men jag tror att de hade föredragit mig som en gul M&M, men men.

Väl hemma så tog pojkarna tag i knackandet. De satt och klämde och byggde torn och sa hela tiden: Mer folk, mer folk, more people, more people.
De var så söta, men ändå så var det lite sorligt. För när vi gick runt så var där som mest folk och barn ute. Men de kom ändå många tillsista och allt godis tog slut. Dexter ville dela ut från skålen till alla som kom, de fick itne välja han tog ett snickers la i deras påsar/hinkar. Nic sa ta två och sen sa han trick or treat (bus eller godis) efter de gått och han önskade några Happy Halloween också. 

Katie, Joel och jag bara satt och skrattade, log och beundrade våra härliga halloween grabbar! 
Nic blev lite hög på choklad, han stoppade i sig två direkt och ville inte sluta. Men vi fick tillsist stopp på honom, men sen kickade sockret in och han började spänna sina muskler tills han skakade! HAHAHAH
Härlig kille :) 

Tusen tack för en toppendag the Yates Family♥ 

Så mysigt och fint inrett! Älskar detta lilla Café.


Egobild! HAHAH, vad tycker ni om min pose?

Tigger/tiger (som Nic) var på g!

Dexter var helt exalterad över alla dekorationer, dansande spöken, pratande häxor och pupor som blinkade. Nic sket i det och sprang från hus till hus och ville fylla sin pumpahink!

Grannen hade även en rökdetektor!

Musse Pig


Våra pumpor

Nic ser ganska skrämd ut, måste vara Joels fel!

En förväntansfull liten kille


När vi sa nej så försökte herr Nic äta sig in till de goda!

Dex är inte väldigt glad för godis och sånt trams. Som ni kanske ser här..

Nic är helt över spidad, han spänner här alla muskler så han skakar och skrattar efteråt!

En glad M&M tjej

Mitt lilla gratis godis!
 




Svar på 3 kommentarer!
Lisa, ja visst är den, jag älskar jackan. Väldigt färgglad, men sjukt bekväm och mys. Ja jag saknar dig med, men kommer snart hem. Går snabbare än man tror, såg att ni bokat skidresa. Vad kul! PUSS och KRAM

Pappa! Ja du de var en vintis, kan du tänka dig det! HAHAHAHA

Linn, tack så mycket, ja filmklipp är kul. Blir lite mer levande. Det är mer dagis, det heter playschool. Så ja som dagis/lekis. Där är föräldrar där alltid och vi har alla olika arbetsuppgifter. Så de är 16 barn mellan 2-3 år som får måla, pyssla, leka, sjunag, vara ute osv.. Så för att de ska få utvecklas och lära sig saker. Sen i detta landet så är det inte vanligt med dagism alla är hemma mammor. Så därför behövs sånthär så barnen kan få komma ut osv.  Tack för kommenteren :)

RSS 2.0