LAS VEGAS BABY!

Så idag vaknade jag 9.15 av klockan och satte igång med pankaksbakning. Gjorde banan/choklad pankakor a la Malin. Fett goda, Catrin du skulle smakat dem! Godare än de förra vi gjorde..

Snackade med Mamma om lite allt möjligt. Sen såga jag det sista på Harry Potter. Gjorde mig lite i ordning, snackade lite med Pappsi. Jag har även svarat lite på mail och annat. Ringde till Iceland Air och fick fram att det var hur ok som helst att checka in en extra väska om jag ville när jag flyger hem. Men den käringen sa att det kostade 125 dollar! VAAAA 125, skojjar hon eller, de kostar alltid annars 50 dollar. Jaja, får se kanske ska kolla upp det lite till..

Ska snacka med Silje lite idag med, har inte gjort det. Hon ska ringa sen, för vi ska ju till Portland eller Vancouver på lördag är det tänkt.. Så vi måste boka och planera det.

Jag är även duktig nu och sätter undan 85 dollar minst varje gång jag får lön. Och de ska jag sen ta ut och ta med mig hem, sen växla och sätta in på mitt sparkonto. För jag har rört lite för mycket pengar än vad jag ville där. Men det fixar jag.. 

Jag var även nere och lagade lite ängla pasta med ost och lite andra kryddor. Riktigt gott, det ska grabbarna få till middag ikväll. Resterna alltså.. 
Jag ska nämligen börja jobba 4.30pm (16.30) och sen fram till vid 9-9.30 (21-21.30). Så det blir middag, lek och bus. 

Harry Potter har ju permiär nu snart med. Måste hitta någon aupair som vill gå och se den med mig. Sen ska ju jag och Pappa ha ett Harry Potter Maraton när jag kommer hem! :) 

Gabriela kom över så vi fick äntligen bokat vårt flyg och hotell till Las Vegas. Så kul, så spännande så WOW! 
Vi ska bo på ett helt okej hotell mitt i smeten, centralt på The Strip. Vi kommer landa fredag kväll vid 6pm (18.00), så vi har hela fredagskvällen och lördagen i Las Vegas. Sen ska vi ta en tur till Grand Canyon på söndagen. Så en buss kommer att hämta upp oss 6am (06.00) och vi kommer få frukost någonstans sen stoppa vid Hoover Dam, och efter det på två ställen vid Grand Canyon (skybridgen är på det ena stället) och få lunch sen vara hemma vid 5pm (17.00).. Så det blir direkt till flygplatsen då..

Ja ni, I think it's going to be good! GREAT..

Börjar jobba om lite trygt en timme. Så ska väl sitta och nörda mig framför datorn tills jag börjar jobba och lyssna på musik nu..

Här är två bilder på Hoover Dam om ni inte vet vad det är eller hur det ser ut sen innan..


Hörs imorgon gott folk, och då är det en helt vanlig dag för mig med 10 timmars jobb och glassandet är över :) 

Kommentarer
Postat av: Mammi

Härligt att Ni har fått bokat Las Vegas mm....:-) Hade gärna följt medi bagaget....Men om det kostar så mycket får du nog tänka efter....hmmmm no more shopping...hahhahah...Puss o natti natti Åh du Love you<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2010-11-16 @ 05:49:10
Postat av: Emelie

Hej Malin!

Så nu har vi änligen fått ihop vårt internet! Har inte läst på länge. D e så spännande p kul o läsa om ditt "nya" liv o allt du hittar på. Du får åka en sväng till sen så man har nåt mer att kolla än bara hästnet o blocket när man e ute på nätet hihi =). Grand Canyon e jättehäftigt! Hoppas dom visar er the sleeping dog...ser precis ut som en vovve som ligger o sover på en av klipporna. Den e precic innan skywalken så håll utkik efter den. Skywalken e oxå jättehäftig. Lite dyrt kanske men värt d tyckte jag..synd bara att man inte fick fota därifrån. Tydligen för många ivriga japaner som tappat sina kameror i golvet så dom började bli lite oroliga för säkerheten! Ska fixa din mamma i håret snart..alltid lika kul att få höra lite annat oxå som du antagligen inte hinner skriva om! Ha d gott o må gott! /Frissan

2010-11-16 @ 11:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0