My 2009 in photos, enjoy!



Thailand Januari


Balen i Maj


Studenten i Juni


Italien Juni (Milano, Monte Pulciano och Florens)


Midsommar


Stockholm i sommras


Amerika besök i Augusti


USA i oktober (San Diego och Seattle)


Här är mina pojkar från min visit hos dem i Oktober i Seattle


November, the studio med älskade systern!


Avskeds/20 års fest i November


Hittade tillbaka får man väl ändå säga då vi känt varandra länge, min CATRIN<3


Mamma och Jag i Stockholm i December för att fixa visum
 

Jul


Mys med nära och kära i December

Ojojoj vilket händelserikt 2009, och så många resor och flygningar jag fått uppleva!

Jag önskar 2010 välkommet med öppna armar! Jag önskar också alla mina nära och kära ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

I hope to see yu in US :D

PUSS♥


Tack Sandra och Alexandra<3

Jobbat idag vilket har gått sådär, systemet har legat nere titt som tätt vilket medför en massa klydd och extra jobb!!! SPY på det...

Jag träffade även Alexandra en liten runda "väldigt kort dessvärre" :( innan jag tog bussen hem efter jobb.. Jag fick ett fint gosedjur som var en isbjörn med texten "I ♥ Sweden", en svart prydnads älg, ett vackert kort och lösnaglar + pedikyrset... Tusen tack Alexandra.. Ska ha med mig Isbjörnen och tänka på dig! <3

Sandra kom till mig efter hon jobbat. Jag fick två sjukt fina saker! En miranda nalle med ett fyrklöver och på foten står det Good Luck .. Sen fick jag ett såååå fint halsband, det är ett hjärta med våra namn ingraverade på framsidan och baksidan står det Friends! Kan även sätta det på ett berlockarmband, mycket smart lösning, I loved it! Älskar dig Sandra, tusen tack.. Du finns alltid i mitt hjärta<3



Nu ska jag gå och lägga mig, har ont i öronen och sjukt ont i halsen :/ ORKA...

PUSS♥

My last week in Sweden

Hur min sista vecka ser ut:

Måndag: Var i Ystad och Shoppade med Cattis, träffade Malmbergs och Sarha på kvällen.

Tisdag: Följa med Mamma till jobb, säga hejdå till Jonas, träffa Lisa över lunch, handla nyårsmat med Cattis och Max, ostbricka hos Lundströms på kvällen.

Onsdag: Jobba 7-15 (sista jobbedagen), träffa Sandra och förhoppningsvis Mira på kvällen.

Torsdag: Sista dagen på detta året, fira nyår med kära vänner!

Fredag: Fixa inför flytten, skriva ner nummer och adresser, packa lite.

Lördag: Ha avskedskalas för mig med släkt och familjevänner!!!

Söndag: Umgås med Pappa + packa. Även träffa Mamma och min Syster

Måndag: FLYTTTAAAARRR TILL USA....

Jag reserverar min för eventuella fel och ändringar ;)

PUSS♥


I've got a package from Everett!

Idag har Jag, Cattis, Gunilla och Martin varit i Ystad på besök.. Lite shopping blev det, en jättefin ljuslykta och nya hörlurar till min MP3 :)

Sen skickar Mamma ett sms till mig som lyder:
- Du har fårr paket från Everett!!!!

Såhär såg det hela händelseförloppet ut...




Det innehöll:
- 3 st Seattle Chocolates.. Någon speciell choklad från Seattle
- 3 st kartor över Oregon, Washington, Seattle, Washington, Everett/Edmonds/Lynnwood, Washington
- 1 Julfoto på hela familjen + ett brev med en summering av


Paketet/Paketen innehöll följadne:
- 3 st Seattle Chocolates, någon speciell fin choklad från Seattle
- 3 st kartor Seattle, Washington/ Everett/Edmonds/Lynnwood Washington/ Oregon, Washington.
- En bok som har fått mycket bra och lovande kritik. Bloodsucking Fiends.
- Seattle map i kort form, en sevärdhet/attrakton står på varje kort + vägbeskrivning.
- Ett kort hela familjen, julfina och allt. + ett brev där det fanns en summering av det gångna året..

TUSEN TACK! Joel, Katie, Nic, Dex och Laura...

Ska äta nu sen ska jag köra en runda till Rydsgård.. 


Cause two is better then one/ M&C
LOVE♥  

Oj oj vilken dålig uppdatering!

Så dålig jag varit på att uppdatera.. Men kanske ändå ingen som haft tid att läsa endå.. Det har varit fullt upp med julfirande och sjukdom.. Idag känner jag mig lite bättre (äntligen, det var på tiden), idag har jag bara lite ont i halsen och känner mig trött i huvudet + lite småförkyld. Så det är helt okej!

Julen firades som sagt hos Mammas sambos syster i Klagshamn, vi fick våra paketer, åt gott och sällskapet var bra. Dagen efter segade jag hela dagen framför TV:n och snöt mig så näsan lös röd! :S Men tillsist pallade jag mig upp och fick duschat. Vi var nämligen bortbjudna till Ingrid och Bengt för att fira lite jul dagen efter med. Det var jättetrevligt och god mat fick vi (snäppet bättre än julafton faktiskt).

Jag och Petra på Juldagen...


Jag och Petra körde till Trelleborg på kvällen. Petra och Gizmo stanna hemma hos pappa men jag gick en snabb tur till Christoffer där Cattis, Alex, Martin, Filip, Erik och Max med flera höll till... De skulle ut sen och egentligen skulle jag följt med men mådde som sagt fortfarande piss!

Jag fick alltså gå hem igen och lägga mig! Dumma förkylning, hals och hela mig!

Igår hade jag en mysdag med Pappa, Gizmo och Petra.. Vi åt, snackade, såg film och bara umgicks..  
Tog sen bilen till Smyge för att umgås med Cattis och Linn.. :) Vi satt på Westlifeskivan, mös i sängen, åt lite godis och blev helt sentimentala... Pratade om allt och inget.. Jag körde hem kl 01.00 och kasstade mig i sängen och har sovit bättre än på länge! MYS på det♥

Idag har jag tagit det lungt, var inne och hämtade Petra hos Filleflodhäst. Ska in och tvätta av mig och hitta fram några kläder för vi ska snart köra till Kristina och Ingvar i Gislöv Strandmark och umgås lite.. Blir tacos, efterrätt och lite avsked med dem nu innan jag ska flytta.
Mamma ska lämna av mig hos Catrin efteråt, ska med henne, Gunilla och Martin till Ystad imorgon..

Nej ha det bra och shoppa inte FÖR MYCKET på rean :) akta er, spara presentkorten vet jag och handla när det kommer in något nytt fint!

PUSS♥

Merry Christmas

God Jul alla där ute i idag.. :)
Hoppas alla får en mysig, kul och underbar jul med mycket skratt..

Jag har varit i Kyrkan på julgudstjänst kl 12 med Catrin och Larssons.. När jag kom hem la jag mig och sov i 2 timmar, har precis vaknat.. USCH FY OCH BLÄ... Mår inte alls bra:/
Jag ska snart gå och göra mig klar för ikväll, vet inte vad jag ska ha på mig än, men det lär ju lösa sig..

Nu börjar Kalle Ankas Jul om 2 minuter.. Ska inte se det i år.. Inte så att de lockar så mycket tyvärr.. Visst är det tradition osv, men ändå inget jag tänkter sitta och kolla på om jag inte är lite tvungen och är med barn.. :)

Ha en riktigt god juldag och följande helg ! Visa alla era familjemedlemar, vänner och kära att ni VERKLIGEN BRYR ER OM DEM ! Det är vad denna högtid handlar om. Kärlek och Mys♥

Lite bilder sen föraa julen


Andreas, Petra, Morfar och Jag. Alla barnbarnen samlade !


PUSS♥

ÄLSKAR MINA VÄNNER OCH MIN FAMILJ OTROLIGT MYCKET!
Snart finns jag inte så nära er längre och inte för en lång tid framöver heller.. Jag kommer inte kunna nås på en signal eller ett sms. Utan jag kommer ha fullt upp med mitt äventyr. Det är så ni tänker med, men ni ska veta det snurrar i mitt huvud minst lika mycker som i era. Jag vill göra detta med hela mitt hjärta, samtidigt som jag vill kunna vara här hos er, vara nära och finnas till bara för just DIG när du behöver.. Men ni ska inte vara oroliga, jag kommer aldrig glömma er, det kommer inte gå en enda dag då jag inte kommer att ägna flera tankar åt er och tänka, om bara DU, ja just DU varit hos mig nu så hade allting blivit lättare. Mina kära vänner och familj ni betyder så otroligt mycket för mig. Ni anar inte, det är ni som får mig att längta till varje helg, varje högtid och äventyr som kan komma upp på i vår framtid. Ni får mer än gärna dela mitt lilla äventyr med mig och komma över till andra sidan jorden, komma och hälsa på ta detta som en öppning/en chans för er själva med, att åka utom Sverige.. Spara pengar, öppna era egna vyer.
Våga åka själv eller två går ju lika bra.. Ja nu får det vara slut för idag börjar bli lite stressigt, jag lovar att jag kommer lägga till lite inom detta ämnet.
ÄLSKAR ER ALLA SÅ OTROLIGT MYCKET SOM SAGT! You are the reason I want to get up every morning and start a new day filled with adventure. THANK YOU♥
 

DAMN IT, WHY?

Jag mår olika från dag till dag.. Idag har jag känt mig seg men ändå okej, samma igår. Men i Söndags mådde jag skit! Nu sitter jag här, känner mig allergisk och förkyld på samma gång. Halsen gör ont och jag har hosta + känner mig helt kass..

Skulle kunna somna nu i sängen men ska först ut o gå med Gizmo, sista rundan innan natten.. Efter de ska jag propp i mig ipren, halstabletter och nässpray! Petra är inte hemma så ska mysa i hennes stora säng inatt med Gizmo...

Sen är det upp tidigt imorron för att gå ut med vovven igen...

SOV GOTT


Mys med Gizmo

Idag tog jag bussen hem från Cattis och jag kom hem vid 11.30.. Jag tog Gizmo på en stor runda i snöyret. Vi vallade, hoppade och plöjde fram i snödrivorna.. Åhhh vad kul han tycker det är, Gizmo literally loves it! 

Tog lite bilder på honom innan vi skulle gå in.. GUD vad söt han är mitt hjärta.
Se själv här..
 



Mamma och Petra har inte tagit sig hem från Trelleborg idag (lite halvmesigt tycker jag då jag hade kört..) Men ja upp till dem ju..

Jag har slått in mammas, pappas, petras, catrins (thihi), sandras julklappar + alla 12 julklappar till julklappsspelet ! :) Finfina blev dem allt!

Nu ska jag se Anna Ankas Jul på tv..

Ha en superbra mysig insnöad kväll!

PUSS♥

Heldag i Malmöstad

Idag blev det en tripp till Malmö med Keithan och Cattis :) Mycket trevligt.. Fick shoppat en liten juleklapp till Syster, en överraskning till Cattis till jul, en liten sak till Sandra + en nyårsdress (byxtress med korta ben)..
Är mycket nöjd med alla mina inköp  hehe..

Vi åt lunch på Jensens och avsluta med en varm behövlig choklad innan vi tog bussen hem till Smyge. Catrin har just nu en matchning i California, 1 timme utanför San Francisco. De har en söt liten flicka på 3 år och de är svenskar, de har pool och jacuzzi. Behöver jag säga mer??? PERFEKT JU.. Håller tummarna för mitt hjärta!

Nu ska vi nanna kudden är döds trötta! Tack för en trevlig dag... Idag är det förresten exakt 2 veckor tills jag FLYTTAR här ifrån.. Time flies by!
Imorgon ska jag bara ha en slappedag och ta hand om + mysa med Gizzie love!

Godnatt,
PUSS

Seattle = 4th safest city in the US

Minneapolis tops our list of America's safest cities, and not just for its crime rate. In ranking the cities on our list, we looked at workplace fatalities, traffic-related deaths and natural disaster risk; the City of Lakes ranked in the top 10 of all four categories. It's also one of America's best places to live cheaply and offers easy access to some of the most scenic drives in the country.

Full List: America's Safest Cities

The Milwaukee metro area, buoyed by the lowest natural disaster risk of the cities we considered, ranks second. The Portland, Ore.,metro, which boasts the lowest crime rate, places third. Boston and Seattle are tied for fourth. Both benefit from low traffic fatality rates--Boston's is the lowest on our list, and Seattle's is the eighth-lowest. This is largely because they boast two of the most user-friendly mass transit systems in the country. In addition to being environmentally friendly, these networks provide an alternative to driving while intoxicated.

Läs ova så ser ni att jag kommer kanske inte behöva allt för mycket pepparspray ;)



Bildbevis

Här kommer bildbevis på hur jag har det hemma i min lilla by..
Hoppas det håller sig fint till Julafton, det blir mer stämningsfullt då.

Kyrkan


Vid fotboll och idrottsplatsen


Mitt hus


Utanför mitt hus på baksidan mot vägen..


Hej mitt vinterland ! :)
 

SNÖÖÖÖÖÖÖ

Ska snart ut och ta foton för att dokumentera detta snöväder :)

Så sjukt mycket snö det är ute.. Höga vallar, snöat i 2 dygn och det vill inte sluta...I Trelleborg snöar det inte men i Anderslöv har det inte slutat snöa..

Haft en underbar helg tack vara underbara vänner.. Kommer lite bilder sen när jag varit ute och lekt fotograf ;)

PUSS♥

Busat i snön

Sitter här i vintermörkret, precis druckit oboy och ser snöflingorna dala ner...

Såg brottning och STARKE vann ju såklart .. Vilka grabbar säger jag bara.. :) 

Cattis, Miris och jag pratade lite efter brottningen och handlade godis på videomix.. Vi har umgåts, pratat och sen kom Martin hit en sväng, sån pepparkaksgubbe han är, mys på han. 

Vi kom sen på den utomordentliga idén att ge oss ut på upptäcksfärd i Anderslöv. Vi såg massa hus, inga pulkor och bilar som sladdade...
Jag, Mira och Cattis lekte lite i snön och vi hittade sen en pulka som vi åkte på i vår backe.. Där hängde även Kim och Timmy på.. 

Nu ska vi gå och nanna efter en lång, händelserik dag.. 
Ha nu en fortsatt trevlig helg och känn er inte alls för stressade nu inför jul och alla klappar som ska vara inköpta ;)
Jag önskar er lycka till....

LOVE
M


Det snöar och töar och snart bor vi på öar

Detta mycket söta, roliga skrev Joel min värdpappa till mig igår:

- I hope the overwhelming cuteness of the boys will help give you some solace.  Honestly, I'm hoping their cuteness will make up for a lot of the struggle they'll put you through.  They're getting very, very good at climbing...  <shudder>

Låter ju kul, hahhaha så rolig han är Joel. Men han har humor vilket jag starkt gillar :)

Nu är jag hemma efter att ha sovit två nätter hos Cattis och ska stressa sönder nu ... Vi ska köra till mormor o morfar om 100 minuter och tiden börjar rinna iväg.. Jag ska hinna duscha, göra mig i ordning och gå en runda med Gizmo !

Ha en superhelg allihopa.
Älskar Catrin by the way ;)

Nu är även Erik hemma vi lekte med honom igår Maxi, Cattis och Jag. Idag kom Martin hem med Wiiioooo så kul.. Och om 2 dagar kommer älskade, bus Alex hem ! 

Nu måste jag skynda mig... LOVE 

Flygtider och förtidig julklapp

Nu har jag fått mina flygbiljetter (äntligen).. Jag kommer flyga från Köpenhamn 13.20 till Island (tar 3 timmar) sen är där en väntetid på 1 ½ timme. Efter det är det dags att flyga mot JFK Airport (tar ca 6 timmar). Allt som allt blir restiden inkl. väntetid 10 ½ timme..

Flyger sen vidare mot Seattle efter 5 dagar med en tjej från Österrike. Vi flyger från JFK till Seattle och de tar 6 timmar och 45 minuter.  

Ska bli kul detta, allt börjar bli så verkligt nu :)

Idag fick jag öppna en förtidigt julklapp från mammsi :D Det var en julig, röd, hård, stor och glansig resväska :) Mkt fin och nu står den och väntar på mig på vinden inför USA .. 

Är med Cattis och Maxi + Gunni Gunilla :)   
Ska se tv och mysa i snöyran ...



Sov gott alla ...
PUSS♥


Mår sådär

Mira kom en sväng till mig idag och snackade, höll mig lite sällskap när jag inte palla åka någonstans. Mår inte så bra..

"Bad guys lies to get you in bed, Good guys lies to get to your heart"

Jag lagar lax med kokt potatis och kall sås :) muuums

Dumma hals

Haft en lugnt dag. Pappsen kom förbi och fikade till lunch. Resten av dagen har jag dödat med TV, vila och datorn.
Åkte en sväng till Mira med Kim innan deras träning. Gav Jonas sin födelsedagspresent på träningen och kollade klart brottningträningen innan jag åkte hem..

Har ont i halsen, svettas, fryser om vartannat och även ont i hörselgången och svalget.. Pallar inte , vill inte vara sjuk ! Känns som jag kommer vara det tillräckligt när jag kommer till USA.. Mina barn kommer smitta mig med baciller innan jag blir resistent mot dem.. :) Kul ju ,det ser jag verkligen fram emot... NOT!

Nu ska jag snart sova.
Mina vänner är guld värda och jag kommer ha den bästa julen någonsin (kommer sakna Pappi dock) och bästa nyårn och allt!
PUSS♥

Summering av helgen

Jag har haft en toppenhelg, VERKLIGEN! Jag har världens bästa vänner, ÄLSKAR ER!

Utmaningarnas hus var lyckat igår, efter det drog vi till Rydsgård och förfestade. Vi var mycket folk och alla var trevliga som vanligt hehe :)  Tog sedan tåget till Ystad och ramlade in på P.C  där vi värmde upp och avslutade sen med att skaka rumpa och roa oss..


Emilia, Cattis och (halva) Jag :)

Emilia ska åka som Aupair till Usa samma dag som jag så vi flyger och är i NY tillsammans. Men sen skiljs vi åt då hon flyttar till Los Altos, CA och jag till Everett, WA .. Men klart kommer vi hålla kontakten och kanske träffas någon gång hoppas jag :)

Vi åt hamburgare på MAX och sen körde snälle Niklas oss hem eller ja till Rydsgård.. Där fastnade vi, jag, Mira och Cattis.. Jag körde hem oss kl 7.30 imorse :D LÅÅÅNG dag..
Catrin och jag kröp ner i sängen och sussade 3-4 timmar innan det var dax att börja diska och städa...Henned farbror och faster skulle nämligen komma hem idag så huset skulle vara i tipp topp form..

Mamma hämtade oss vid 15 och vi körde till Willys och handlade, hem, lagade mat, och sen köra jag och Cattis till Smyge (hem till henne).
Max och vi har sett Paradise Hotel, busat, myst och snackat..

Nu ska jag banne mig gå och lägga mig är DÖDSTRÖTT!
Godnatt,
PUSS♥
 


A Short one

Här kommer ett littet snabbt inlägg/uppdatering.

Hade en jättetrevlig kväll igår som vanligt med Simon, Timmy, Jeppsson, Kim, Mira och några till..
+ att Cattis och jag myste på dagen och jagade spöken ;)
Ska duscha nu sen försöka välja kläder till ikväll + vad jag ska ha för kläder nu på Utmaningarnas hus.
Jag ska ta bussen om 2 timmar till Trelleborg, lämna Gizmo till pappa och Cattis hämtar mig på Övre. Vi ska äta och sen hämtar vi Mira och Linus och drar till Malmö:)

Efter vi lekt färdigt i Malmö ska vi till Rydsgård till Malmbergs sen ut ikväll till typ Ystad..


Ha en super lussevaka!
PUSS♥

Nobeldagen den 10 December

MALIN har namnsdag :) Tack för de gratulationer jag fått.. så söta alla som tänkt på det. Sverige har ju flaggat för mig idag :) (Hrmmm eller kankse inte men jag har väl rätt att tänka så haha).

Idag har jag solat med Mira och Sandra och resten av dagen spenderade jag med älskade Sandra. Vi har sett på film, pratat, ätit gott och spelat BUZZ och sjungit SINGSTAR (här var även Sabina med).

Sen körde hon mig hem vid 22 tiden. Då var det min tur att ta Girre på en liten kvällstur. Ska snart gå och nanna sängen kallar. Idag har jag haft ytterligare en toppen dag. ÄLSKAR DET OCH ÄLSKAR ALLA SOM ÄR I MIN NÄRHET!

Imorgon ska jag umgås med Miris heeeela dagen och blir nog att ta bilen mot Ystad och umgås med Simon och Jeppson + ytterligare en person Kim lite senare.. Idol final, film, mat och snackas.. Kan det bli en bättre fredagskväll? Jo HÄRLIGT UMGÄNGE MED, men det har vi ju!

Sov gott alla där ute.
PUSS♥

Heldag med Mira

Igår fixade jag först med ALLA löspapper som jag hade slängda i lådor, i vardagsrummet, i köket och på byrån. Kasstade dem jag inte behövde, sparade de som jag ska ha med mig till USA i ett kuvert (vilket var skitmkt och en massa böcker som CC skickat) sen sparade jag de sista papperna (lönespec, andra saker om CC som jag vill spara + lite andra viktiga uppgifter) de ska sättas in i min pärm. 

Jag hämtade också ut mitt pass inkl inklistrat visum :)



Tog sedan bussen till Mira och vi möttes i stan. Gick en sväng och jag pratade med Telenor killarna om min nuvarande mobil. Jag ska ha med den till USA bara för att folk ska kunna sms till den så är det billigare för er sen får jag svara er från min amerikanska mobil eller på internet:) Så jag vill ta bort alla extratjänster som jag har o bara betala telefonkostnaden och abonnemanget vilket resulterade i 149:- i månaden som de kommer dra från mitt kort.. surt.. får kanske skicka lite sms från den ändå så de inte brinner ut får ju ringa och sms:a för de 149 med ju... 

Vi lunchade sen med Petra på Harmony. :)

Sen shoppade Mira en jäkla massa heheh, plus vi köpte blomma till hennes farmor för hon fyllde år igår.. Hämtade kläder i Gylle till Linus. Åkte hem till Mira och fixade Skype till henne och snackade.. Kl halv 5 körde hon mig hem. 

Fick fixat lite här hemma igår kväll, skrev ett mail till min familj i USA, slog in lite saker till en viss person i USA som läser denna blogg så kan inte säga vad jag slog in;) Men hon kan vänta sig ett paket iaf.. 



GRATTIS CAMILLA MITT HJÄRTA MIN SYSTER MIN GULLEGULL PÅ FÖDELSEDAGEN!! Tänk PHOOSSITIVT (HAHAHAHAHA) IDAG.. Hoppas du får en super dag ♥

PUSS
Malin 

VISUM!

JAG HAR FÅTT MITT VISUM :) JIPPII

ÄNTLIGEN !

Nu ska jag bara börja tänka på packningen och allt annat därtill..

Allt är inskickat och allt är betalt :)

HEMMA I SKÅNE!!

Helllloooo Skåne HERE I COME! Älskar ändå Skäne hehhe .. Skönt att vara hemma..Inget fel på Sthlm alls men jag hade velat att huvudstaden kunde bjudit på finare väder nu när jag kom och hälsade på :)

Haft en helg fylld av mys, pendeltåg, god mat, trevligt sällskap, en stad fylld med julstämning och amerikanska ambassaden...

Var på ambassaden idag, gick upp 5.30 och var på ambassaden 7.10, vid 7.30 började det regna och det fortsastte till 8.10 (BOKSTAVLIGEN INTE KUL)!! Jag stod som 3:e person i kön och kom in som 2:a för tjejen före mig fattades något på sin inbetalningslapp så hon blev bortkörd .. Då blev jag lite skrajj eftersom jag var rädd för att mitt inbetalningskvitto inte skulle vara korrekt:O men allt mitt stämde och in kom jag.. Där fick jag vänta tills vid 9 då jag ropades fram till en disk.. Där blev jag intervjuad av en amerikansk man/gubbe och han ställde lite frågor o så bara + tog mina fingeravtryck.. Så 9.10 var jag klar och ute på Svensk mark igen ;) Kort visit i USA.. Marken äga ju av USA !! hahah

Blev lite shopping idag (men sparar mig till USA, I soon come).. Åt även middag hos Lena på Södermalm innan vi åkte till flygplatsen och hem..
Här kommer lite bilder.. har fler kan jag ju säga hela 65 st på typ inget .. Men Men
Nu ska jag sova sen träffa älskade Mira imorgon<3




Mamma & Jag på musikalen


På julmarknad på Steninge Slott



Peter & Mamma ovanför Plattan, Sergelstorg
(Ett stort tack till Mammsi och Peter för att ni ställt upp denna helgen♥)


Jag kl 7.00 imorse utanför Ambassaden


NK så underbart fint dekorerat.. Det måste ha tagit lång tid.

Godnatt alla
PUSS♥


High School Musical och Södermalm

Usch haft en bästa och värsta natten på länge och jag plus en person som betyder otroligt mycket för mig vet vad det handlar om! Jag finns alltid här för dig, nu och för alltid. Det är vår lilla egna hemlis, just trust me hjärtat!

Så jag har sovit max 2 timmar och de 120 minuterna var inte i sträck kan jag lova er! Inte personen jag pratade meds fel utan jag var sjuk.. Först hade jag så ont i huvudet att jag inte visste var jag skulle ta vägen, sen hade jag en obehaglig, stickande känsla omkring näsroten, ögonbrynet och runt högra ögat:S När det sen började lägga sig så fick jag ganska kraftiga magkramper från ingenstans.. Får det ibland (pappa har även sånt) sist fick jag det när jag var och hälsade på Sarha i Bjuv.. Jag låg och pressade ihop min kropp i fosterställning och höll mina ben så högt upp mot bröstet jag kunde.. Usch vad ont jag hade.. men men tillsist gick det över med och kl halv 8 stod jag i givakt så obeskrivligt glad över att denna skräckens natt äntligen var över! Puuh

Mamma, Lena och jag tog tåget till Stan (inte Trelleborg, Malmö eller Lund då utan STOCKHOLMS INNERSTAD), vi gick runt på Södermalm och tog en sväng i den mycket mysiga Saluhallen.. Kollade även någon butik sen var det dax att gå in på Göta Lejon.. På vägen ner till toaletten träffar jag expertkommentatorn Ola Andersson, f.d fotbollsspelare i AIK.. Där hoppade han runt på kryckor i trapporna.. :) På planet sprang jag förbi en känd Moderatisk partiledare + Viktoria "Vickan" Svensson (hon fotbollsforwarden)... Så någon har jag sett iaf än så länge.. 

Musikalen var väldigt bra! Mycket sång, dans och underhållning + sprudlande sann glädje! Jag satt och njöt av danskoreografin + den välslipade sången! De sjöng mycket fint alla vilket är lite ovanligt i en musikal med en annan handling som teater och koreografi där det inte bara handlar om musik. En fullträff vad det gällde skådespelare alltså..


Tjejen som spelade Gabriella sjöng som en ängel! Hade rysningar konstant då hon tog ton:)

Efter föreställningen åkte vi tåget mot MÄRSTA igen och blev hämtade på tågstationen. Då körde vi till Steninge slott på en inomhus julmarknad där jag köpte jättefina "galma" plåtburkar (CATTIS SER DU VAR JAG SKRIVER?? Du hade älskat dem)..

Ikväll har vi tagit de lugnt och nu ser vi på Robinson..

Hoppas jag kan sova bättre inatt.. Håller tummarna i alla fall..

Hoppas ni har en superlördag
PUSS♥


Kungligahuvudstaden

Då är jag framme i Kungligahuvudstaden.. Vi ankom vid 19.30 tiden..

Fick god mat (gryta) och lite på och sen fick vi ostbricka..

Jag har kollat lite på IDOL, åhh ÄLSKA ERIK.. Fy för vad han är duktig.. Han ska lätt vinna, han är den ända som har chans att slå sig ut i världen.. Han kan och jag hoppas han kommer bli stor..
 
Tove är också grymt duktig men hon kommer nog få släppa en skiva ändå.. Och man kan ju inte mer än älska Calle heller, men han får nog nöja sig med att underhålla oss i Sverige:)

Mår inte alls bra :/ Har ont i huvudet och känningar i nacken upp i huvudet.. Känner mig frusen och varm omvartannat + näsan rinner.. Tror jag har lite tendenser till Bihålsinflammation :( Hoppas inte de.. Varför nu när jag är i Sthlm och ska ha en underbar mini semester? Sån otur.. Har tagit ipren och en massa annant så ska bara se vem som åker ut ur Idol sen sova och försöka kurera mig.. 

Imorgon blir det High School Musical med Mammsi och Lena:) även gå i stan, äta och shoppa.. Mys på det..

Söndag ska vi till Gamla Stan och gå på Julmarknad.. Hoppas ni där hemma har en superhärlig helg med..

PUSS♥

Cold outside

Idag har jag fått sova ut riktigt vilket jag behövde. Har fått min faktura av CC idag så ska betala in den idag eller imorron, sen skickade mamma in förfrågan om polisregisterutdraget igår (som jag väntar på att få) + att jag skickade med hälsointyget och ett lila frågepapper med mamma idag som hon ska skicka till CC i Sthlm..
Efter det är gjort så väntar jag bara på att mitt visum ska bli godkänt efter jag varit på A. Ambassaden på måndag:)
Ska bli så skönt när allt äntligen är fixat, men då får jag börja oroa mig för packning, och för att man snart ska lämna sin familj och vänner för ett långt, stort äventyr som väntar bakom hörnet.. 
 
Sitter förresten och lyssnar på jullåtar nu, mys på det.. Har precis ätit min chokladbit från adventskalendern och ska se julkalenderns 3:e avsnitt på svtplay.se efter detta inlägg:) Har även ätit lite mandel och russin som står här och skräpar på tvbordet hahha.. 
Jag beställde precis Sunes Jul på Ginza.se, whihiiooooo älskar Sune och hans familj så ser fram emot att se deras julfirande och hur fler allt går för den mycket olycksdrabbade familjen klarar sig...

Blev så glad av speciellt 2 saker som händer på hotellet igår. Den första var att Charlotte som jobbar på ekonomin kom förbi receptionen innan hon slutade för dagen och säger då till mig:
C: Jag har en ros till dig men som nog är lite vissen.
M: Jaha, varför det? (Jag trodde liksom att det var en riktig ros som hade vissnat som någon velat ge mig men jag är ju inte så ofta på hotellet)
C: Ja min vän och gamla kollega, (och så sa hon något namn jag inte kommer ihåg, vi kan låtsas att han hette Henrik) Henrik bodde här med sin fru för någon vecka sen och han äger Cimber Sterling (ett danskt flygbolag).
När jag pratade med honom efter hans vistelse här så nämnde han nästan bara ditt namn och berömde dig väldigt mycket. Du hade gett dem mycket bra service, varit glad, positiv osv. osv...
M: Helt chockad, ehm ja så bra ju hehhe var det enda jag fick fram..

Men sånt är alltid kul att får höra :) Härom veckan fick jag ett kort av en av våra stamgäster på hotellet som han fick välja att ge till vem som helst inom alla våra hotel i Rezidor Group och av alla som arbetar på de hotellen. Men jag blev en av dem:) Så kul och glad blev jag, sen skulle han skriva en speciell liten anledning på varje kort han gav ut (tror han hade max 10 kort). Så sa han till mig, ja du vet alltid vem alla är som bor här, eller ja i alla fall vi som bor här mycket och du ger alltid samma bra service osv.. Så tillsist skrev han:
- PERFEKT PERSONAL SERVICE :) Och jag blev såååå glad.. hehe

Usch vad jag skrivit mycket nu.. Nej ska duscha nu och äta lite innan det är dags att köra till jobb.. Imorgon ska jag fika med Mira och sen flyga till Stockholm på kvällen..

PUSS PÅ ER ALLA ♥

Påminnelse av Cultural Care

Igår ringde ju som sagt en tjej fårn CC och påminde mig om lite saker jag har kvar att skicka in.. ska skicka iväg det imorgon, det personlighetstestet, hälsointyget.. Sen ska jag skicka polisutdraget till polisen imorron så det får komma in lite i efterhand.. Och det sista sen är att jag ska betala in min avgift för att åka... Det totala blev 6.765kr.. 

I de 6.765 är detta inkluderat


Flygavgiften/Flygbiljetten
Försäkring för 1 år + den 13 månaden
AuPair Club (en klubb jag gick med i där man får rabatter, som studentrabatter)
Avbeställningsskydd...

Så ska betala in det nu snart, i veckan blir det.. + polisutdraget ska jag gå in och betala med 172kr. Det är nog allt + visumet ska jag fixa efter helgen på måndag.. Sen är allt klart.. Alla förberedelser :)

Skööönt ! Då kan man vara lite lugn..:)


Det närmar sig med storm steg nu, känns som att jag knappt vågar blinka utan att jag sitter på flygplanet på väg på mitt äventyr! Nu går denna helgen till Sthlm, nästa helg ska vi till utmaningarnas hus sen fest hos Kim och Keith, helgen där efter är det Jul och sen sista helgen är omkring Nyår och SEN ÅKER JAG. När ska jag hinna stanna upp haah :)
PUSS♥


RSS 2.0