Work Work Work, but it pays off

Så i helgen har jag i princip spenderat all min tid på hotellet eller hemma i Anderslöv.
Såhär ser hotellet ut, tog några bilder av matsalen, baren och frukostdelen. Och receptionen. Inte av rummen och korridorerna. Men de kan man se på internet.

Jag älskar hur det är inrett på hotellet. Sjukt fint faktiskt..

Jag jobbade till 02.00 imorse. så sov till 12. Skönt, fick ändå 8 timmar. Trodde inte jag skulle kunna sova så långe. Så det var skönt.
När jag vaknade såg jag att de ringt från hotellet igen. De undrade om jag kunde komma in och jobba 17-21. Och så klart ställer man upp. Så om 1½ timme ska jag ta bussen till jobb. 
Ska snart hoppa in i duschen. Vill inte stressa till bussen. 

Imorgon ska jag en sväng till arbetsförmedlingen och få en handledare och lämna in en ansökan om att få åka med dem till Oslo, Norge och söka jobb på en jobbmässa.
Får jag inte de så åker jag nog själv upp med en buss och bor med en kompis i Oslo och söker lite jobb. De blir väl i slutet av februari, början av mars kanske..

Sen tänkte jag även ringa och se om Moster Ulla är hemma så jag kanske skulle kunna komma på besök imorgon. Får se, om jag inte blir inringd det vill säga.

Men här är en länk där ni kan se lite av hotellet och sen lite bilder. Sen lovar jag att inte lägga upp fler bilder om hoteller hahha..

Sen ska jag blogga om min London resa snart med. Har inte haft tid än. Åker ju i början av april.. Men kommer nu i veckan.. Lovar.    


http://www.youtube.com/watch?v=9yWH3eWcIQ0



Två bås i baren

Lobbyn


Receptionen

Nedan är baren och sittplatserna i baren..





Frukost och matsalsdelen


Business center till vänster och lobbyn till höger

I slutet av korridoren är konferens rummen.

Hårtoning

Idag har jga tonat håret! Det bäste jag gjort på länge. Kände att detta gick inte mer. Så när jag var nere på ICA köpte jag mig lite blond hårtonings schampo. 

Resultatet blev faktiskt över förväntan bra. Utväxten ser bra ut, nu ser de ut som hela håret är lite mörkare blont och med ljusare inslag. Fint faktiskt :) 

Har inte gjort mycket denna dag. Varit och handlat två gånger, färgat håret, kollat tv, kollat lite jobb, duschat och umgåts med mamma och petra som varit hemma från jobb respektive skola. De mår nämligen inte bra och min mage mår inte riktigt bra heller.
Fick ringa till jobb och säga att jag inte riktigt mådde bra så får se hur jag mår igår. Skulle ringa och ge besked när jag vaknar imorgon.

Annars blir de en tv tittar och jobbsökande dag imorgon med.
Andra helgen jag är jsuk i så fall sedan jag kom hem.
KUL JU, VERKLIGEN.

Sitter och är sjukt irriterad och mina nerver pallar inte mer. Kollar på Handbolls semifinalen mellan Sverige och Frankrike. Frankrike är ju ett bra lag, kan man inte neka till. Men blir ändå så besviken! Aja ändå en fin insats av Sverige i denna stora tävling. Att bli minst 4 är bra , ett ungt och duktigt lag :) Ändå stolt.

Nej ska återgå till tv:n och titta de sista 10 minuterna.

Ha det bäst! Och ja förresten så är det FREEEZING COLD OUTSIDE här i Sverige! -6 till -8 celsius. Helt sjukt, man fryser nästan bort och så vind på det såklart..


I miss the sun and the warm breezes! Give me some summer, please!

Arbetsförmedlingen, jadå!

Så idag har jag anmält mig på arbetsförmedlingen.
De ni.. Här är man arbetslös.

En extratjänst räcker inte länge.

Så nu är jag ute på marknaden. Söker för glatta livet!
London, Norge here I come! Eller kankse.. Får se..
Jag tar allt jag kan få. Eller inte riktigt kanske, men nästan.

Jag har även fixat med lite andra saker idag, skönt. Fått undan lite.

Ska maila mitt CV till någon till imorgon och kolla Platsbanken.

Till kvällen blir det mat och handboll med pappa och två av hans kompisar. Sen ska jag ta bussen till malmö och jobba.

Blir en svettig kväll. Med handbollen, USCH. Så spännande..

Sen får vi se vad som händer resten av helgen mer än jobb och kalas för moster ulla.

Nästa vecka ska jag träffa lite kompisar.. och SÖKA JOBB! Och försöka komma på något jag vill och planera framtiden lite hehe. INTE LÄTT vill jag lova..

Är även monster glad för jag har gått och blivit med bil (i alla fall i 3 veckor till). Maria en kompis till mig är i Australien och reser runt så jag får låna hennes bil. HÄÄÄRLIGT.

Nej nu ska jag återgå till CSI Miami sen blir det sängen.
HAAAAJ!

A little taste of today

Hey everyone. I've been busy working. I'm a traniee at a Marriott Renaissance Hotel in Malmö. I work at the front desk. I had an amazing weekend with friends, a lot of handball and good food. 

I was supposed to work today, Thursday and Friday 2.15-10.45pm. But they changed it and asked if I wanted to work "really work" this weekend instead. Cuz the occupancy is very high this weekend. So I've been off today, and tomorrow is the same. Then I'm going to work 9pm-2am Fri and Sat, Sun 10pm-2am. 

Which can be fun. 
Today it's my aunts b-day. So on Saturday we're going to celebrate her with a party. But I can only make it for dinner then I need to drive to work. 

Today I slept until 11am which is VERY UNUSUAL. I don't think I've ever done it before. But I really needed it. I might do it tomorrow too.. We'll see..

I took the bus today and then walked to my mum's job. Some of her colleagues wanted to see me. I had a great time, they are funny.

Tonight I drove Petra to her boyfriend. And I ended up staying for a while. We watched tv together and talked. I haven't met (Petras boyfriend) Sebastian's parents before. Had a nice evening. 
But I'm exhausted, I don't know why. I'm going to get ready for bed soon. 
Here's some photos on my way to the bus and then from the bus to my mom's job.
    



My lovely dog, he is a very cool dog as you can see with your own eyes.


It is pretty nice to be back home. I've missed my doggy and some of my friends.

Talk to you soon. Lot's of love

Another update just for you..

Så nu är mina lata dagar över.. I alla fall för ett par veckor..
Jag har jobbar eller ja går som en trainee på Marriott, Renaissance i Malmö.
Idag satt mitt alarm off at 4.20 in the morning. Jag trodde jag skulle dö, man ja det fanns inte tid för något segandes.
Tog bussen 5.24, var inne på Centralen 6.16 och började jobba 6.45.. Amanda har lärt mig en massa idag..En väldigt snäll och trevlig tjej..

Blir till att försöka komma i säng vid 21 idag med. Så att jag kan få lite sömn.

Annars händer det inte allt för mycket, jag ska jobba nu ons, tor och fre 6.45-15.15.
På fredag ska jag till Lisas lärarexamens middag på Idala gård. Ska bli mycket trevligt.

Jag glädjer mig lite mera för varje dag som går över att vara hemma.

På söndag ska jag hem till Jonas på besök. Har inte sett hans lägenhet så blir lite chill hemma hos honom.
Lördag har jag inget bestämt än så får se vad som händer.

Annars gör älskar jag att det är Hansbolls VM på tv. Underbart, älskar handboll, kul med mycket sport på tv.
Sverige spelar idag! 20.15 går startskottet.. Men ja hinner väl inte se hela, för jag måste ju gå och lägga mig så fruktansvärt tidigt numera..

Har pratat med Pappa i 50 minuter och sen har jag precis pratat med Maria i 50 minuter.. Så nu är jag helt slut hahha. Mamma kom precis in från ett styrelsemöte. Så ska se handboll och mysa med henne nu. Hörs imorgon! 

Love till er! 
 
Renaissance Malmö


Let it snow, let it snow, let it snow..

Idag har jag mått lite bättre, men inte super bra dock. Pratat med yrkesvägledaren och kollat utbildningar på internet.

Jag har packat upp mina väskor, allt FICK PLATS. SO JOEL, I CAN COME BACK AND BUY SOME MORE;) IT ALL FITS IN MY CLOSET!! hahah

Och ja som ni ser så har det börjat snöa här. Startade nu i kväll. Riktigt stora snöflingor och det ligger på 0 grader.

Får se hur det ser ut imorgon..

Här har ni en liten film, ganska mörkt men ni ser lite iaf..



Får se om man vågar titta ut ur fönstret imorgon.. Gizmo och jag tycker det är kul. Men ingen annan, alla man pratar med svär och kastar dynga på snön.. hahah, förstår inte varför ;)

Imorgon kommer Chumpa och Mattias över på tacos och kortspel med min familj. Mysigt :)
Lördag kanske Malmö och träffa någon.
Söndag släktkalas :)

Hoppas ni alla har det bra i USA. EVERYTIME I MENTION HOME I MEAN EVERETT. THAT IS MY HOME. I DONT SAY EVERETT I SAY HOME, BACK HOM WE DID THIS AND THAT. bla bla bla.. It's so different.. and difficult. It's not like, this is not my home in Sweden. It's just strange, I feel lika a stranger in my own home, but I know It's gonna but still. It's an interesting experience..

Nen, men hörs imorgon.. :)

I grabbed a cold! gaaahhh

Så här sitter jag med ett tungt huvud och näsan är stramar och gör ont av allt snytande.

Men ja det är väl okej, antingen fick jag det på planet eller så hade jag bacillen med mig hemmifrån. 
Hoppas det är lite bättre imorgon..  Har varit mycket trött idag, men mest utmattad. Så tror inte det är så mycket tidskillnaden utan mest min förkylning.

Idag har jag packat upp lite, men mest inte gjort något alls.
Känns fortfarande väldigt konstigt att vara hemma.
Säger hela tiden, sånt har vi inte HEMMA och menar då i Everett. Jag har aldrig pratat såhär mycket om HEMMA i Everett förut. Inte när jag varit och rest i USA. Känns som att jag är på besök hemma i Sverige och ska snart åka tillbaka igen.

Usch, skumma känslor lurar här..

Hörde att mina pojkar var sjuka, Dex har öroninflammation och lunginflammation. Och Nic har haft feber, så hoppas de kryar på sig mina hjärtan.

Fick extrajobbet på Marriott, behöde inte ens gå på en intervju. Skönt ju hehe. Hade inte orkat idag heller, så hade fått boka om intervjun ändå. 
Så ska börja tränas på måndag och jobba där i 2 veckor och så får vi se. Förhoppningsvs är vi alla nöjda sen :) Det hade ju varit det bästa..

Nu ska jag snart hoppa i säng, är inte så trött men känner att jag borde. Ska prata med studie och yrkesvägledaren imorgon. Sen på fredag kommer Chumpa och Mattias kanske, på söndag ska jag på släktkalas hos Birgit och Bertil och träffa alla släktingar:) Ska bli kul.. 

Hörs en annan dag. MISS MY USA AND EVERYONE THERE!!!!!!♥

Kolla här om ni vill se mer bilder från när jag lämnade Seattles flygplats...
http://katieandjoel.com

Home in one of my homes

Så här sitter jag nu. På ett plan som alldeles strax ska lyfta och ta mig till Köpenhamn.

Det har varit en av de tuffaste dagarna i mitt liv.

 

Hela dagen har jag varit nervös, stressad och trött. Usch, alldeles för mycket tårar och för många avsked!

 

I alla fall så tog jag en snabb dusch och sen åt vi en stor frukost med mor och far föräldrar + morbror Ryan.

Gott var det, bacon pannkakor, äggröra som varit i ugnen och kakor! + äpplecider till tryck!

Riktigt festligt..

 

Sen packade jag det sista. Sa hejdå till mitt rum. Joel kämpade ut med alla mina RIKTIGT tunga väskor.

Vi hoppade in i bilen och kom iväg 24 minuter för sent, hehe. Vår avresetid var beräknat till 10.00 men vi kom iväg 10.24.. Ändå okej :)

 

Vi åkte till Southcenter Mall och åt lunch tillsammans på Rainforrest Café. Lite synd bara att pojkarna var livrädda för alla låtsas djuren, krokodilen och gorillorna. Och vi satt såklart vid gorillorna som fick utbrott x antal gånger under vår lunch.

 

Dexter var inte på g, han mår inte så bra stackarn.

Han satt i mitt knä hela lunchen, han ville inte släppa mig. Klamrade sig fast som en apunge! Och absolut inte mig emot, ÄLSKADE det. Fick så mycket kärlek och närhet av min älskade Dexter innan jag åkte!

 

På flygplatsen hade jag gud på min sida!

För det första vägde mina två resväskor prick 23 kilo, och de som jobbade var imponerade. Min sportväska vägde såklart inte så mycket, synd att jag inte hade mer plats i den bara, men men.

Och sen säger hon att hon måste väga mitt handbagage. OH SKIT tänker jag då, nu är jag kokt!

Och ja mycket riktigt så får väskan väga 6 kilo och min vägde 12.7. OTUR!

 

Så hon säger att hon kan checka in mitt handbagage gratis. Det var ju snällt. Men vad skulle då hända med mina 8 vinglas!!!!!????? Aja jag får se hur de har gått med dem när jag kommer hem. Håller tummarna!

Och sen säger hon när hon är klar och jag är redo för att punga upp 125 dollar för min extra incheckade väska. Du har tur idag, jag tänker inte låta dig betala för din (dina) extra väskor. Och då tänkte jag, ibland får man ha tur!

Joel höll på att tappa hakan, han blev helt chockad. Alla brukar alltid vara så sura och inte snälla alls när det kommer till bagage och annat.

Skönt kände jag.

 

Sen behövde jag inte heller ta mina bagage själv här på Island, utan de ska förhoppningsvis vara på detta plan som jag sitter i just nu.

 

Usch säger jag bara. Mitt hejdå eller ja mer på återseende på Sea-Tac idag var inte ALLS KUL!

 

Jag kramade om Nic, fick en puss på kinden och pratade lite med honom. Tårar sprutar!

Jag gör mig redo för att säga hejdå till Dexter, får även en puss på kinden där. Och lovar dem båda att jag snart kommer tillbaka!

 

Sen var det Katies tur och efter henne Joel. De betyder väldigt mycket för mig. Fick ett jättefint kort som de skrivit i som jag läste på flygplanet. Väldigt fina ord! <3

 

Sen säger jag hejdå till alla och rör på pojkarna ett par gånger till. De sista på ett tag..

Och börjar sen går och vinkar till dem allihopa mot ner mot början av säkerhetskontrollskön.

Jag vänder mig om flera gånger, jag hulkar och kan knappt andas. Jag hyper ventilerar. Ville bara springa tillbaka och inte åka! Bara stanna!!!!

Dexter skriker Maldin! Och mina tårar sprutar liksom Katie och Joels. Usch det var svårt, väldigt hemskt!

Alla tittade på mig i kön och säkerhetspersonalen försökte få mig på bättre humör. FY FÖR SÄGER JAG BARA!

 

Men jag kommer tillbaka, snart, snarare än vad vi alla kommer tro, tror jag :) Om jag får som jag vill, redan till sommaren.

 

Ska även skypa med pojkarna och Anamaria 1 gång i veckan, 10 minuter. Det är allt jag begär. Så att de åtminstånde kan känna igen mig när jag kommer och hälsar på i framtiden.

 

Annars så har flyget gått bra, hungrig är jag. Som en häst! Såklart förde jag inte över pengar på mitt svenska bankkort så nu sitter jag här med dollar som jag inte kan använda. Så får vänta 3 timmar till innan jag kan äta. Inte bra planerat Malin.

 

Det var detta för nu.


x antal timmar senare!!

Är hemma nu, fick ett varmt mottagande på Kastrup bestående av Mamma, Petra, Anna och Ingrid! Träffade även Hannah! WHIIIOOO återförenade efter 1 år som aupairer, på våra äventyr.

Väl hemma så kom folk förbi och sa hej och sen kom den ena efter dena andra in genom dörren inom loppet av några timmar. 
Mira, Sandra, Emma, Lisa, Therese, Maria, Anna, Sofia, Petra, Lena, Pappa, Camilla och hennes lilla dotter Felicia! Så himla kul, mamma hade gjort det så fint här hemma. Och smörgåstårta, chokladkaka och ostbricka! MUMMS! OCH BUBBEL VATTEN!!!! YEEEES!

Här kommer lite bilder, nu ska jag försöka sova, har varit uppe i 30 timmar nu och fick inte mycket till sömn på planen. 
Fick även ett jobb när jag satt på planet på väg hem Vanessa hade då konfirmerat att jag fick en extraanställning på Marriott i Malmö. Så kul, känns skönt. Är laddad :)




Hörs imorgon! LOVE YOU ALL, MISS MY BOYS! MISS THE US. IT FEELS LIKE I'M JUST VISITING IN SWEDEN, AND THAT 1'M GOING BACK SOON AGAIN. SCARY!


Last night in Everett for this time

So my day has come. Tomorrow is the day when I'm leaving the US for thsi time.. But I will be back sooner then you know. Promise!

I've had a really weird day today. I've felt OFF! Really off track. I haven't been myself. Too much on my mind, packing my suitcases, saying goodbye (for know) to some people that means a lot to me.
The boys have been really sweet with me today. They have asked for me a few times and when they went to bed I heard Nic calling out my name. He wanted me to come and say goodnight.
OHH MY LOVELY BOYS, I'M GONNA MISS YOU LIKE CRAZY!♥

It's you and me forever, what we have is unique. You're always going to be special to me.

Så idag har Silje varit en ÄNGEL, HON ÄR MIN ÄNGEL. Siljis, kommer sakna henne ENORMT mycket. En riktigt äkta vän. En sådan godhjärtat och genomsnäll människa. But we'll meet soon again my dear!

Det var ett hårt, mycket svårt (kempe vanskeligt!!) farväl, eller ja på återseende!♥

Allt är packat, hoppas allt ska gå bra. Jag är väl redo för att åka. Måste vara det i alla fall. Inte mycket att göra åt. Skulle så gärna vela stoppa tiden, och ta tillvara på allt som hänt, komma ihåg varenda sak jag gjort här. Detta har varit det bästa jag gjort, ett år av mycket lärdom och erfarenheter.
Jag ångrar inget, eller jo nu i efterhand kanske jag inte skulle shoppat såhär mycket ;) hahahah

Too much love will kill you, och det stämmer !
Cuz right now it's killing me slowly. I'm putting this fake smile on and I'm going to try to be strong. But I will never forget, I have a life and a family in the US and one in Sweden. It will always be that way! :) 

Thank you all for this year. Ta väl hand om mig när jag kommer hem alla. Jag kommer behöva ert stöd! :/ 
Måste hoppa i säng nu, klockan är alldeles för mycket. Snart 01.00. 

Imorgon blir det frukost 7.30, jag ska duscha, sen skypa med Mamma och Pappa. Klockan 10.00 lämnar vi huset. Blir lunch på Southcenter och sen flygplatsen och ett hejdå jag INTE ser framemot! 
Har redan gråtit tillräckligt idag. Bilfärden från Silje sved i hjärtat! 
Ser snart Sverige!
Och med detta kommer jag anlända!  

PACKA PACKA PACKA och det går inte bra!

Detta är två köp jag gjorde igår.. Eller ja 3..
Halsband från Forever 21

Ett läppglans från Victorias secret och 2 från BareEssentuals.

Sen åkte jag och Silje till Alderwood en sväng i eftermiddags. Jag köpte två hårprodukter och inget med.
Sen på väg till Mukilteo såg vi regnbågen. Det var första gången jag gjorde det sen jag flyttade hit. Så ja 2 dagar innan jag åker hem. Fint var det, svårt att få det på bild från en bil på motorvägen och regn.
Mat på Arnies. GOTT! Claim chowder soup och fish n' chips. MÄTTA blev resultatet.
Sen skulle vi sett bio, men Silje mådde inte bra. Hon har varit små sjuk ett tag, så jag bestämde att de tar vi imorgon eftermiddag istället.   


När jag kom hem så började jag FÖRSÖKA organisera och packa lite. Men oj oj oj, vad det inte går bra alls! Jag har för mycket saker, kläder osv. Det kommer aldrig få plats, inte allt. Vet inte vad jag ska göra. Kan dock hända att de kanske får plats, men då kommer det vara en sådär halvsaftig övervikt :/
Aja, löser väl sig på något sätt.. Sitter och väntar på att Mamma ska vakna så jag kan få lite tips från henne!! BEHÖVLIGT!

Imorgon ska jag packa det sista typ, eller ja nästan. Se bio med Silje, träffa Gigi och får lite lemonade och ranch dressing i pulverpåsar. Måndag frukost hemma hos oss med Mormor, Morfar, Farmor Chris och Farfar Don och morbror Ryan. Innan vi åker till flygplatsen och jag säger adjö, eller mer PÅ ÅTERSEENDE! 

LAST WORKING DAY, WEIRD!

Idag var min sista arbersdag. KAN INTE FATTA DET! Ofattbart.
Vi åkte till skolan och Hannah + Linda följde med. Blev en lunch fika på FROST, doughnut café efter skolan med ett par mammor och barn. Mysigt! Och gott!

På vägen hem somnade mina älskade änglar så sött. Åhh som jag Mauldin (jag, det är så Nic och Dex säger mitt namn nu) kommer sakna sina barn!

Nic väckte jag efter 3 timmar och 15 minuter, då fick han banne mig inte sova mer! Dexter sov i 2½. Duktiga pågar, de var trötta. Nu när skolan börjat så har de varit tröttare, alltså bara på de dagarna vi haft skola då såklart (tor och fre) ...

Vi åkte sen på en tur, visade Hannah och Linda Snohomish och Everett. Så de fick se lite till.. 
Sen slutade jag! Vemodigt.
Jag har tvättat en massa idag, barnens kläder, handdukar och haklappar. Mina kläder, handdukar och sänglakan. Hannah och Lindas sängkläder och handdukar! Så det blev en del. Men skönt att ha de gjort, tömde även diskmaskinen för sista gången idag. USCH, det har varit väldigt många tankar som har slått mig idag. Hela dagen har jag tänkt, detta är sista gången någonsin (inte allt dock) jag gör detta.. 
Skumt. 
Svårt att förstår..jag vill liksom inte riktigt förstå det.. 

Dessa tröjorna köpte mamma till dem i julklapp. Bamse tröjor.. 

♥♥♥


Sen när jag slutade tog jag Joels bil till Southcenter. Och hade såklart med mig gästerna och Silje. Åt god mat, shoppade lite. Mys! Sen lämnade jag av dem på flygplatsen. Kändes väldigt konstigt med.

Nu sitter jag här, med en nybäddad säng, en massa rena kläder, trött som en get och ska nu skypa lite med mammsi sen se lite på tv och NANNA!
Hörs imorgon!

INTE LÅNGT KVAR NU :( :( :(

Bye bye dinner at Olive Garden

Blir tyvärr inte någon text idag. Bara bilder som igår :)


Livia och Jag.

Mariah och Jag

Silje och Jag

Malin, Linda och Hannah


Natt natt!

SEATTLE MED BÄSTASTE LINDIS OCH HANNIS!

Kommer bara bilder! Sorry, måste sova sen.
Ätit, snackat och sett en underbart magiskt utsikt!


Puss och haj!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA INGRID!

A day with Loren and the boys

These are my lovely friends from the Co/op, in Mill Creek. I'm going to miss them so much! Jessica, Me, Angelica and Gigi. Peter, Erica, Andrea :)
Guys you're special to me!


The day started with this. The boys read a new favorit book. CARS of course, what else!


What did you say Maldin? Did Granpa Loren leave for coffee?





Getting new cars in the Disney Store..

Silly heads! I love you so much!

Look at that face..ADORABLE

My buddy forever!

It's not what it looks like. Trust me. hahha :)

When Katie and Joel got home we went out for dinner at Applebee's.
I've had a really good day with Loren today! I'm so happy that I got to see him one last time before I leave this time. Missing Zaidee though..

I'm going to drive to the airport in an hour to pick up Hannah and Linda! :) FUN!

Now I'm going to change to Swedish. Cuz this kinda regards two people at home the most.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! 50 ÅR, FY FAN, MEN INTE GUBBE. Inte än! Still going strong :)
Tråkigt att jag inte är hemma, men kommer ju snart. Får skypa min älskade Papps.

Får även ta lite nya bilder när vi kommer hem. Har ju inga tillsammans. Älskar dig, och ett stort grattis sänder jag dig! ♥

Vill även tacka Camilla Fridholm med familj för det fina julkortet. Fick det i förrgår.

Måste förresten dela med mig av detta med. Angelica Franklin Bergman kan också vara den sötaste, gulligaste, mest omtänksammaste människa ever! Titta vad hon gav mig som en avskevspresent! OCH det verligen behöves med. Truly blessed to have met you my dear!♥

En Ipod Nano, den nya 6:e generationen. Och en Iwatchz. Tusen tack!

Det var allt för idag folks!

Monday and 1 week left, MIXED FEELINGS!

Hej alla glada. Idag har många av er där hemma börjat jobba, medan vissa fortfarande glider runt i alla fall i en vecka till. Säger, tråkigt för er som jobbar men grattis till er som glider (min mamma tillexempel;) haha..

Idag satt jag klockan på 8.45, skypat med Mammsi, Pappa, Maria och ingen annan :)
Mycket trevligt och givande ..

Tog en dusch och sen började jag jobba 1. Slutade vid 5.
Så nu sitter jag här, ombytt och i princip klar för att åka till Clay Pit för indisk mat.. Vi blir ett par stycken, lite mammor och jag en extra mamma.. Ska bli väldigt mysigt. Hungrig är jag också, som en häst!

Gjorde mig själv en god dubbelmacka till lunch i alla fall. Den hade inte suttit fel nu med! 

Usch mina vänner. Det flyger runt en massa tankar i huvudet. Kroppen är full med känslor som den inte vet riktigt hur den ska handtera. 
Ena minuten vill man gråta för att man ska lämna, andra minuten vill man gråta för att det ska bli kul att komma hem, HEM. Usch, tänk om inte känslor fanns. Det hade varit okej om de bara fick en att känna sig lycklig, glad, kär osv osv.. 
Men ja nu är ju inte livet sådärade lätt! 
Typiskt! 

Och så frågar alla, har du packat, eller tror du att du kommer får plats med allt. Mitt svar, VET INTE. HAHAH, hoppas innerligt att allt kommer få plats. Vill ju inte lämna kvar något. 

Imorgon kväll ska jag hämta Lindis och Hannis på flygplatsen, 21.30. Lääängtar så! <3

Farfar Loren är ju här med, så imorgon ska vi ha det kul med pojkarna. Får se vad vi gör, var vi åker.. Inte bestämt oss innu. Det är ju så himla kallt med, freeeeeeeezing cold!

Men vi har haft så många fina dagar de senaste dagarna. Sol, blå himmel, mellan minus 2 till plus 3 grader (27-35farenheit), vindstilla alltså glittrande fint.
Så klaga ska jag inte, för hade det regnat hade jag velat gråta med himmeln.

Nej nu ska jag sluta babbla. Hörs imorgon!



Samma Malin. Men olika år ;)

SEAHAWKS GAMES IS THE SHIT!

Så idag hade Katie en liten playdate. Så Catrins familj kom över och även en annan familj. Sen bokade vi biljetter till att se Amerikansk fotboll!

Vid 1 kom Greta, Silje, Angelica och ja Catrin var redan här ju. Så vi fikade på kaka, chips, morötter och dippa. Snackade och hade det trevligt.

Sen flög vi iväg mot busshållplatsen, Catrin och jag. När vi är framme, men har inte parkerat än så ser vi att bussen kommer. Så jag släpper av Catrin, kör och parkerar och springer till bussen.

Men vi hann, sen hämtade vi biljetterna på en pub. Väldigt säkert, kändes riktigt tryggt.. haha NOT!
Jag var så nervös, ända tills jag fick dem i min hand. För jag fick itne en riktig konfirmation heller. Men ja det löste sig. Och ja in kom vi, gratis små handdukar fick vi, 4 stycken tog jag. Och en blå tygpåse med :) Inte illa..

Hanna, Steffi, Catrin och Jag

Stadiumen tar 67.000 åskådare.. Och ja som ni ser så var det ju GANSKA fullt :) COOOOOLT..


Jag hade en riktigt trevlig dag och kväll! Tack alla♥

Näst sista lördagen i Everett

Idag vaknade jag, skypade lite. Gjorde mig i ordning.
Började jobba, badade pojkarna. Sen hade jag dem till lite över 15.00.

Gick sedan upp på mitt rum och laddade upp bilder från igår på facebook, svarade på mail och gjorde annat smått och gott.

Såg även på tv, eller ja gör det nu igen. NCIS, älskar dessa kriminalserier!

Vi åt tillsammans, jag åkte och handlade inför imorgon.
 
Jag har bakat kladdig chokladkaka! Ser god ut och det luktade gott. 

Så imorgon kommer ett par vänner över, blir chips och dippa. Kakor och gotter + lite sällskapsspel.

Sen ska jag och Catrin och Hanna åka och se Seahawks. Seattles amerikanska fotbollslag..Jag har ju inte fått gjort det än, så det hade ju varit superkul att göra det. Sen är det ju en sak att biljetterna kostar skjortan! Skulle nästan vilja gråta, men det är det värt hoppas jag :) Och så får jag ju använda min Peak jacka med :) För första gången sedan jag flyttade hit..

Jag har precis varit och hämtat Silje och Greta på Outlet mallet, där blev de avsläppta av bussen från Vancouver, BC. Det andra alternativet var Seattle så detta var klart bättre. 
Fyllde å lite bensin på bilen och nu är jag hemma. 
Ska snart lägga mig, eller ska kanska kolla lite på tv serien som vi följer tillsammans Katie Joel och jag. Jag ligger back ett avsnitt nu när jag hämtade töserna.  

NU, nu kommer det något äckligt! Känsliga läsare varnas. För det är verkligen riktigt äckligt!
Så öppna inte bilden, och säg inte att efteråt att ni inte ville och skyll på mig sen.
Men ja det har ju varit lite trögt för vattnet att tömmas ur badkaret om man säger så. Ganska länge faktiskt, men jag har inte riktigt tagit upp det än. Och ja Joel råkade börja rengöra min vask (sink) för den är lite igen ploggad med. Sen sa jag att ja badkaret är inte bättre.. Och ja ni kan ju se själva, Joel höll på att dö och jag med. SPY ville jag! Han tog upp allt sen rengjorde och städade ag efteråt. Bra deal enligt mig.

Så nu jävlar rinner vattnet ut, nästan sugs us/ner..



Nej hörs imorgon gott folk!


Då var det ett nytt år! Välkommet 2011

Idag körde jag Silje och Greta till bussen, en åkte jag in om banken och avslutade alla mina konton. Cashade ut, fick allt (de lilla, haha) i kontanter. Känns lite konstigt. Nu har jag bara kontanter att leva på, inget kort. Det som man är så van vid.

Sen i eftermiddag åkte jag till Jossan i Redmond, mycket trevlig tjej och även alla andra som kom med. Härliga brudar i Seattle!!!! <3


Vi började alla hugga in, och man gjorde de man kunde liksom. Catrin kände att dela ut bestick var bra för henne. Men sen minsann, så avancerade hon till sås göraren.. Det ni..

Jag rensade fläskfiléerna, marinerade dem och stekte. Rörde ihop skagenröran till avokadorna. Steffi gjorde potatisgratängerna och Jossan hade gjort den vita chokladmoussen sedan innan! Toppen mat, 5 toasters av fem möjliga! Smakade gudomligt!


Lite vin problem..

Men som ni ser i glasen så lyckades de tillsist..

Förrätt

Varmrätt


Dessert



Angelica blev lång som fan i sina klackaskor :) Jag blev ännu mera pygmeé


Jag körde hem vid 23 tiden, för att jag ska jobba imorgon klockan 10.00. Kände inte då att det var lönt att sova över, eftersom vi inte kommit i säng före 03.00, det kan jag lova. Och så skulle jag lämnat 09.00 , vilket kanske blivit för mycket.
För de behövde mig till att ta hand om pojkarna medans de tar ner julsakerna...
Så jag satt på mitt rum och hörde de dova smällarna, en känsla jag älskar. Det är något speciellt. Skypade med pappa när det blev nytt år. Så han är den första och enda än så länge som jag pratat med detta året..

Ska krypa ner under täckena nu, och se om jag kan sova något. Är inte trött dock.. Kl är nu 01.15.

Säger godnatt alla!
Nu är det den 1 januari 2011 hos oss på västkusten med.

RSS 2.0