LAST WORKING DAY, WEIRD!

Idag var min sista arbersdag. KAN INTE FATTA DET! Ofattbart.
Vi åkte till skolan och Hannah + Linda följde med. Blev en lunch fika på FROST, doughnut café efter skolan med ett par mammor och barn. Mysigt! Och gott!

På vägen hem somnade mina älskade änglar så sött. Åhh som jag Mauldin (jag, det är så Nic och Dex säger mitt namn nu) kommer sakna sina barn!

Nic väckte jag efter 3 timmar och 15 minuter, då fick han banne mig inte sova mer! Dexter sov i 2½. Duktiga pågar, de var trötta. Nu när skolan börjat så har de varit tröttare, alltså bara på de dagarna vi haft skola då såklart (tor och fre) ...

Vi åkte sen på en tur, visade Hannah och Linda Snohomish och Everett. Så de fick se lite till.. 
Sen slutade jag! Vemodigt.
Jag har tvättat en massa idag, barnens kläder, handdukar och haklappar. Mina kläder, handdukar och sänglakan. Hannah och Lindas sängkläder och handdukar! Så det blev en del. Men skönt att ha de gjort, tömde även diskmaskinen för sista gången idag. USCH, det har varit väldigt många tankar som har slått mig idag. Hela dagen har jag tänkt, detta är sista gången någonsin (inte allt dock) jag gör detta.. 
Skumt. 
Svårt att förstår..jag vill liksom inte riktigt förstå det.. 

Dessa tröjorna köpte mamma till dem i julklapp. Bamse tröjor.. 

♥♥♥


Sen när jag slutade tog jag Joels bil till Southcenter. Och hade såklart med mig gästerna och Silje. Åt god mat, shoppade lite. Mys! Sen lämnade jag av dem på flygplatsen. Kändes väldigt konstigt med.

Nu sitter jag här, med en nybäddad säng, en massa rena kläder, trött som en get och ska nu skypa lite med mammsi sen se lite på tv och NANNA!
Hörs imorgon!

INTE LÅNGT KVAR NU :( :( :(

Kommentarer
Postat av: Mammi

Känns konstigt bland de sista inläggen jag kanske gör....hmmmm :-( Men längtar efter att få krama om dig min vän. Åh vad fina deblev i sina tröjor, de passade ju perfekt. Mamma kan ännu fastän det var länge sedan ni var så små. De är så söta i dom. Vi måste skypa på måndag morron din tid så jag får prata en sista gång med dom små liven. Älskar dom som mina egna barnbarn....Ha det bäst o mys av sista helgen med dina nära o kära...Love you <3<3<3

2011-01-08 @ 09:58:37
Postat av: Lisa

Jag får helt ont i magen bara jag läser det du skriver, kan tänka mig hur du känner! :(



MEN, det ska bli väldigt kul att du kommer hem för jag saknar dig! Jag kan ju alltid följa med dig och hälsa på familjen någon gång, för jag vill faktiskt till USA! ;)

Ses snart <3

2011-01-08 @ 10:49:04
Postat av: Åsa, Emilias mamma

Tänk vad tiden går. Ett underbart år för dig att tänka tillbaka till många gånger. Grattis om man kan säga det, till detta år . Har försökt att följa dig så mycket som möjligt. Välkommen hem till Sverige. Hoppas att resan blir bra. Åsa

2011-01-08 @ 13:13:41
Postat av: Britt-Marie F.

Hej Malin



Tack för allt fanstastisk vi har fått se o läsa från dig ett helt år. Känns nästan som om man känner familjen. Vad ska vi nu titta på när du har kommit hem ??????.

Välkommem hem i alla fall.



Kram britt-Marie

2011-01-08 @ 13:16:02
URL: http://minusa.blogg.se/
Postat av: Anna

Oj vad jag kommer att sakna din blogg o dina underbart söta pojkar! Tänk vad snabbt detta året har gått! Allt du fått uppleva o alla människor du träffat, tänk att jag o Maria till och med har varit o hälsat på er! Vilken upplevelse de va! :D ha en trevlig resa hem! Ser framemot o få träffa dig snart! Många kramar <3 krama pojkarna fr mig:)

2011-01-09 @ 19:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0