S.U. N. D. A.Y M. A.Y 3.0

Underbart mysig dag med hela huset för oss sjävla. Vi sov till vid lite över 11.. Jag skypade med Anna och Maria, Mamma och ja ingen annan faktiskt.. 

När vi fick gjort oss i ordning så drog vi till TJ-MAXX, jag köpte sandalerna och min fina burk. Ser du Mamma, ytterligare en burk till min samling...  Som ska stå i min framtida lägenhet!! Som ska vara så perfekt inred alla Malin Mallan Persson..

Inte bra att Cattis kommit hit för nu kommer vi shpppa sönder till våra framtida små kryp in.. :)
Så när ni kommer och hälsar på kommer ni från och med nu får ta med er ett par prylar hem för min framtid..





Byxorna/jeansen är från Forever 21, sjukt stretchiga och lite glansiga.. Benen såg nästan lika tunna ut som pinnar, det är nästan som magiska byxor..




Kavajen i mitten är tun, lite fladdrig och sickt fin! Den är från Urban Outfitters och var sjukt dyr.. Men skit i det, behövde den och fina var den :)

Linnet och tröjan är från Forever 21 och jag älskar dem båda!!!  



Sammanfattning av dagen! KANSKE LITE FÖR MYCKET SHOPPING! Men aja, vi lever ju bara en gång så man får ju inte missa sådana här shopping möjligheter! :) Eller?!


Vi handlade lite currykrydda på Safeway så nu ska vi gå ner och laga kyckling med ris och himmalagad currysås! GOTT!

Imorgon blir det för Cattis att lämna mig, överge mig för sin egna familj i Issaquah.. Ledsamt, men kul...♥

Kommer gå bra för henne, tror jag i alla fall.. Och ledig är man ju med, Catrin ska bli hämtad vid 10.30, så efter det får jag se vad som händer.. Träffa Angelica kanske.. :) 

Ha det bäst ingen protest!  


S. A.T.U.R. D. A.Y M. A.Y 2.9.

Hej på er läsare.. Var tvungen att lägga in lite bilder på Dexter som jag är himlans glad för att jag har tagit.
Det är riktigt svårt att få bra bilder på denna gosse. Han är snabb och det är svårt att få bilder som är bra där han ler.. Men jag tyckte att jag lyckades med två av dessa i alla fall..



Idag blev det 5 timmars sömn, sen skype med Mamma, Birgit, Bertil, Nina, Stefan, Philip och Peter.. Kul att få prata med dem! Inte så bortskämd med det ju ..

Sen såg jag ett avsnitt på Svenska Hollywood Fruar, vila 1 timme. Efter lite behövlig sömn blev det ägg och toast sen jobbade vi, passade 2 tvillingset + en tjej på 4,5 år.. Kul hade vi faktiskt :) Massa barn..



När vi slutat blev det fix innan Marte kom och hämtade oss och vi åkte till Red Robin för att få lite mat i magen. Gott var det, jag åt ceasar kyckling wrap och drack lemonade/jordgubbs dryck. Mummma!! Efter vi ätit åkte vi till Fred Meyers och jag fick köpt deodorant + mangosorbet som ska avnjutas ikväll till en film eller imorgon kanske. Får se när det blir av, Haägen-Daze glass är de minsann och dag med!



Cattis och Mina favvo ramar på Fred Meyers, ska bara säga er at här i USA, finns det sinnes sjukt mycket fina ramar.  Dess är väl ett ganska bra exempel eller?



Nej gott folk, hemskt ledsen för att jag inte skriver så mycket.. Men jag ska tvätta bort sminket och hoppa o ännu mysigare kläder än vad jag just nu bär.. Krypa under täcket och gråta sönder till en fin film! Hoppas ni hade en trevlig lördag och får en mysig söndag med. Här är det långledigt så jag börjar inte jobba fören på tisdag.. :) Najs.. Memorial day här vet ni.. 

 Dagens uppgift var då detta.. Hur mycket har pojkarna växt och ändrats sen jag kom hit + mig själv?

Dexter



Nicholas



Malin


Ja här har ni lite skillnader, tiden rullar på av bara farten. Ta vara på dagarna, tiden ni har! KÄRLEK♥

Yes, girls just wanna have fun! Right?!




Jag och mina favorit flickor i usa rocka loss i ett hus i Mukilteo med hot tub + disco golv.. Sjukt fin utsikt, i alla fall om det varit ljust ute som de såklart inte var hehe..

Middag på Olive Garden, GOTT! Lite mys, chill och sjukt roligt hos en amerikan som heter Otto med Brandon, Sly, vi tjejor och en annan kille.. :)

Disco, mycket prat, skoj, dans och FRÄCKT!

Nu är klockan 04.40 och jag ska kasta mig i säng.. är så trött!! Hörs imorgon, älskar er..
Har haft en superhärlig fredag!
Så mycket kärlek till er alla♥

jag säger bara- sex and the city 2 premiär 2010!

Hej på er alla! Checka bilderna .. :) Lovar de säger mer än 10 ord, tror jag i alla fall.. Kanske inte tusen ord som man brukar säga, 10 räcker..



Detta är då ganska så mycket min dag, kväll!

Idag blev det att fara till Mormor och Morfar med pojkarna och spendera dagen där.. För vi fick nya mattor i huset så vi var tvungna att hålla oss ifrån huset..

Vi hade en mycket trevlig dag med pojkarna där och Dexter tog en liten resa i trappan som slutade med ganska mycket rivsår/brännmärke och lite brustna blodkärl under högra ögat :) Men han var lika glad trots detta .. heheh

När jag slutade så skyndade vi oss hem och fxade oss inför stora premiären. Det blev ganska så stressat så vi sket i att äta en fin middag på en restaurang så det blev en baguett på Subway, men gott var det.. Så vi ska ta en middag en annan dag, för vi var ju tvungna att stå först i kö så vi kunde få bästa platserna!

Men när vi närmar oss 1 timme och 20 minuter innan det stora ögonblicket så var hela bio hallen/entren helt tom och helt tomt utan. VAD ÄR DETTA LIKSOM??? Var är alla.. Inte som i Sverige precis.. Men sen såg vi att det har visat den i tre av de 16 biosalongerna under hela dagen! 

Vi fick tagit lite bilder Cattispattis och Jag, kul var det.. :) Fler gånger ska det bli..  

Filmen var riktigt bra, Petra du kommer älska den! Lovar!!

10 av 10 toasters! Ellerhur Gelis..

Usch halsen gör ont, näsan och hela huvudet är ju helt jävla förstoppat! hahah .. Men måste verkligen nanna nu, klockan är alldeles för mycket!!

Imorgon är det fredag, skönt! Får se vad som händer.. TUSEN TACK FÖR ALLA KOMMENTARER, LOVE YOU ALL MINA KÄRA HJÄRTAN I SVERIGE OCH VAR NI ÄN ÄR!♥


Happy b-day to the best 2 year olds ever!

Idag var det ingen vanlig dag utan det var Nic och Dex födelsedag! Hela 2 år har de nu fyllat och det har blivit mycket hyllat! 

En massa nya leksaker och alldeles för mycket för mig att plocka undan och hålla reda på! :)

Dex är fortfarande sjuk och han har haft en ganska jobbig dag faktiskt, mycket hosta, snor och feber.. Men blev lite piggare framåt seneftermiddagen/kvällen... 

Dex åkte till läkaren med pappa Joel, då passade Jag, Cattis och Nic på att slå in deras födelsedagspaketer, så Nic visste redan vad de skulle få men han kom nog inte ihåg det, LOVAR ;D Inga ledsna miner och gråt i alla fall så det gick nog bra.. 

Vi skypade med förra aupairen Laura i cirka 1 timme och hon fick sagt hej och grattis till pojkarna! 

Sen blev det en tur med pågarna i vagnen och Cattis tog kommando över styret. Så ja jag "bara" gled med i uppför, nerförsbackar och sväng efter sväng + singel/stenmix underlag.. Min vardag kan man ju säga ganska så rätt och slätt.. :) 

Och ja ni kan ju fråga henne in person om hur hon tyckte turen var!!! Äntligen en som håller med om hur tungt, jobbigt och sjukt bra träning det faktiskt är! Det är inte som att glida på en räkmacka i alla fall, mer som att glida på ett bananskal och palla sig upp igen efter varje fall! :) HAHAAHHA

Mördarbacken som jag kallar en backe som går upp mot mitt hus tog även död på Catrin, den ser så listig och lurig ut, inte alls jobbig. Men sen överaskar den när man minst anar det och mjölksyran slår nästan in! 

När vi kommit upp för backen, slut är vi båda två. Benen värker och jag tycker synd om Catrin för jag vet hur det känns! Då börjar det regna och jag säger, kom igen Catrin, vi måste skynda oss nu.. (ganska nära hem dock) Hon reagerar inte riktigt, så trött är hon. Då öppnar himmeln sig och regnet fullkomligt ÖSER ner! Jag tar över vagnen och vi springer så mycket vi orkar, fortfarande uppförsbacke, men inte så brant. Mina ben värker och det känns som man ska ramla samman.. Barnen fullkomligt tjuter av förtjusning i vagnen med filt och regnskydd!

Herregud säger jag bara! Vilken dag..

Vi gjorde fruktsallad till kvällen då vi skulle ha lite släkt över på middag för pojkarna..
SICKT GOD! KOLLA SJÄLVA..


De öppnade våra paket och de uppskattades mycket! KUL.. bra köp vi gjort..

Sen blev det en sväng till Mukilteo för en farwell för Marte som åker på måndag .. Vi hade hennes farwell i en aupairs hus och de huset var det sjukaste jag sett sen jag kom hit. Ja ni som sett Svenska Hollywood fruar, typ så såg det ut. Har biler men tänker inte dela med alla, vet inte om familjen vill de. Men fint var det i alla fall, hemmabio med läger stolar, litet gym, popcornmaskin/coca cola rum, havs/sjö utsikt, cabrolet bil osv.. Ni fattar va? 

Nej nu kommer de lite bilder. Måste verkligen sova nu, imorgon ska vi få nya heltäckningsmattor så vi ska spendera hela vår dag imorgon hos mormorn och morfarn.. Sen blir det Sex and the city 2 på kvällen, med mat och mys :) ♥ 



Tuesday and a hard day filled with cuddles, cries and love...

Idag har det varit en lite halv jobbig dag om man säger så. Skönt att jag har haft Catrin här, en hjälpande hand och en klippa är vad hon är! Dexter är sjuk och så "sjuk" som han var idag (som sagt absolut inget allvarligt då) har ingen av pojkarna riktigt varit sen jag kom hit. Han vägrade ALL mat som vi har i huset utom tillsist några grönsaks chips och juice + vatten.. Jag fick ge honom lite medicin i form av en inhalatorliknande maskin men dagen har varit lite tuff.. 

Vi tog pojkarna på en snabb sväng till Toys r us och handlade en present till dem från oss inför morgondagens stora 2 årsdag! 

Efter deras nap fixade vi med förberedelser inför kvällens måltid, tacos.. När jag slutade smög vi upp på vårt rum och startade en film, Valentine's Day. Ganska bra faktiskt, lite rörig imellanåt kanske.. Man var tvungen att hänga med lite och inte låta hjärnan slappna av för mycket.. :) 

Här sitter vi nu båda två och bloggar. Så ni där hemma blir nöjda och glada och vi känner likadant :) heheh Skämt och sido där, men ser nog ändå ganska kul ut där vi sitter i min säng, med kuddarna lutade mot säng gaveln, plinkar i 190 på tangenterna och ser sjukt fokuserade ut! :) 

Tyvärr har det minsan inte blivit några bilder precis idag.. Lyckades ta en.. 


Ja ofta slår det mig vad jag gör här, varför, varför inte och vad händer sen? Minnen spelas upp alldeles för ofta i mitt huvud, jag ser filmer, platser och associerar en massa saker, händelser osv osv med allt möjligt.. 
Det känns som man liksom har stoppat upp sitt liv hemma och bara är på ett annat ställe där jag lever ett annat liv. Ett helt sjukt annorlunda. Detta är något av det bästa som hänt mig och mitt liv. Jag behövde detta och jag trodde aldrig att jag skulle göra något sånthär. Det var ju inget jag kunde göra, vaddå lämna alla och bara åka till ett fritt främmande land med så mycket som är olikt?! Varför vill man lämna ens liv när man är omringad av de bästa vännerna, familjen och släktingar?  Det är frågan jag ställt mig många gånger.. Jag kan inte förstå att jag har kommit mkt närmre min mamma, pappa, syster, släktingar och vänner på ett annat sätt. Vi har utvecklat en annan relation till varandra. En ännu djupare, mer förstålig och mogen relation. Jag har verkligen insett hur mycket mina nära och kära betyder för mig. Att jag har fötts in i en lycklig, kärleksfull och omtänksam värld och är alltid omringad och stöttad av någon! 

Detta var nog första gången jag verkligen har gjort något för mig själv, verkligen bara för mig. Jag har alltid varit alla till lags och är på ett sätt innu. Det är bara som jag är som människa, det är jag som individ, min identitet och min personlighet. Jag kan inte fatta att jag varit här i 140 dagar. Hela 140 dagar har jag varit ifrån Sverige på ett RIKTIGT äventyr. Som jag nämnde innan så när ni där hemma pratar om händelser osv så känns det som att ni forfarande är och lever i Januari som när jag lämnade er och flyttade hit. Som när ni pratar om sommaren, lov, studenter så känns det som månader framöver för mig.. Inte som inom de kommande veckorna..Usch, det är svårt, jag spelar spratt med hjärnan och verkligheten på något vis. Det är helt nya känslor, upplevelser och banor jag får möta, går till mötes och har mött! 

Med detta sagt är jag nog klar för idag, jag känner att jag tömt mig på lite jag ville dela med mig :) 
Tusen kramarpussarochkärlek till er!   
   




Jag under 2009-2010.. Jag har i alla fall inte sett likadan ut.. Satt och kollade lite bilder och kom fram till det.. Så mycket man förändras på bara ett år, varje år till och med.. Inte bara på utsidan utan även inne bakom allt alla ser och kanske inte alltid kan märka..

Måndag och lite positivare prognoser i sjukstugan

Idag var det upp med tuppen igen, 06.00.. Kände mig helt off. Halsen kändes sårig och ont hade jag, näsan rann fortfarande och jag hade bara velat vända på mig och somna om! Men icke sa nicke.. Det var bara till att palla sig upp!

Gick ner och började med pojkarnas gröt och hör sen hur de rör sig och är vakna. Så jag hämtar ner dem och jag har hört pojkarna under natten så jag vet att det inte har varit en "bra" natt..

Mycket riktigt så var även fallet. Dex hade sovit 7 timmar och varit uppe mycket och lika så Nic men inte riktigt lika mycket..

Jag och Cattis har lekt med dem hela förmiddagen, myst och TORKAT RINNANDE NÄSOR TILL TUSEN! Stup i kvarten, helt sjukt, så mycket snor två pågar kan ha som måste komma ut!

Pratat lite med Anna och Maria idag, pratade lite om vår LA trip, blir nog även en liten tur till San Diego och stanna till i OC (orange county) och Laguna Beach osv.. Så en liten mindre road trip.. KUL, LÄNGTAR SÅ!

Till lunch värmde vi gårdagens mycket goda mat.. Mumma.. 

Sitter och nördar oss vid våra datorer nu, ska kanske ta tagi våra liv och åka en sväng.. Får se, kanske inte ska sitta och uggla på mitt lilla rum ett par timmar framöver..  

Jag ska på klass ikväll, men tänkte vara lite bölfärdig. Ska gå dit och vara där i 2 timmar och sen berätta att jag är sjuk och åka hem tidigare..

Det var väl dagen i sitt allt tror jag .. Hoppas pågarna kryar på sig så vi kan hitta på lite nu när Cattis är här med..


Man kan ju låtsas att man går på Bio hemma, eller?

Är Wii det som gäller?


Gårdagen, den ena tillägnad Peter, Guinness. Den andra bilden tillägnad våra hederliga svenska gurkor och inte de som ser ut som squash eller zuzzini..



Våra KORREKTA GURKOR till vänster och de AMERIKANSKA till höger!!

Smakar visserligen samma, men Catrin höll på att dö när hon såg de amerikanska och utbrast. NEJ, de kan vi inte köpa!!!

Sjukstuga!

Idag blev det mys imorse, tog det lugnt! Riktigt skönt.

Tog en dusch sen åkte vi till mataffärer och köpte råvaror för Cattis och Jag skulle laga mat idag..

Blev fläskfilé med sås och ris.. GOTT!

Vi köpte även några filmer så Fame har jag fått sett.. På tisdag blir det nog en filmis till!!! 

Resten av de 2½ timmarna innan nu när jag ska sova har vi fixat med våra bloggar.. Ändrat headers, textstilar osv osv.. 

Jag har blivit smittad av hon härade gästen som bor i mitt rum och bor i min säng!!! 

Så har ont i örongångarna, halsen och näsan rinner. Mindre najs, men får se hur de blir med morgondagen.. Får ta litta piller och pulver så löser det sig så småningom! 

Imorgon ska jag börja 6.30 till 12.00 sen vaxa mig lite på en salong med Angelica och Cattis ska med och kolla läget, se så allt går rätt till.. Sen blir det klass på kvällen.

Måste nanna nu, verkligen! Hörs imorgon mina fina...

SNART IGEN, ELLER I JULI! GILLA STORT!

Welcome to Seattle Catrin!

Idag skypade jag lite med Petra och sa hej till gästerna hos Mammsi..

Sen åkte jag iväg och hämtade upp mitt hjärta på flygplatsen och nu ska hon bannemig stanna för evigt! I alla fall nästan hela min tid jag har kvar här.. Jag kan inte fatta att det är du och jag cattis! Hur kunde det bli såhär? Ödet, tur, ni kan kalla det vad ni vill men jag vet en tös som är GLAD i alla fall :) ♥

Sen hade vi kalas för pojkarna grus idag som fyller år på onsdag..

Fullt hus kan man ju säga, så mycket barn och så mycket ljud. Men kul var det!

Mycket paketer lämnades, cupcakes (muffins) fick vi ätit och tilltugg fanns + inte att förglömma "gamla, hederliga fiskedammen" !

Jag fick agera lekledare där och sätta på "nappen" på fiskekroken.. hihih.. 



Efter detta kalas åkte Marte, Angelica, Jag och Cattis till Alderwood för shopping.. Men Cattis och Jag kände oss inte bra alltså.. Trötta, hängiga, illamående och skumma :( Så vi var där ett par timmar, fick köpt lite, åt och sen körde vi hem.. 


Catrin sover i min säng just i detta nu med sin dator i famnen och drar lite timmerstockar.. 

Jag tänkte snart göra det samma, minus timmerstockarna och datorkramande.. Visst är man beroende av sin kära lilla electroniska dörr till världen. Men att sova med den är ju lite till att ta i ;) hahahah

Imorgon får vi se vad som händer..Inget bestämt.. Bara chilla tror jag.. Kanske hittar på något lite.. 

Hoppas ni haft en toppen helg än så länge och att ni kommer njuta av er söndag innan det är dags för att ta sig ann ytterligare en arbetsvecka..   


"I like it, I love it, I want some more of it" - Tim Mcgraw

Ja vilken dag.. Imorse hade jag playdate hos favvo norskan Marte.. Riktigt skönt och välbehövligt och vi bakade cookies med chokladdroppar i.. Muuuummmaa..

På lunchen fick jag pratat med Anna, Mamma och Pappsi.. :)

Ikväll var en riktigt bra kväll! Jag och Katie åkte till Key Arena och såg Love and Theft, Lady Antebellum och Tim Mcgraw!

SUPER, MAGNIFIKT OCH STORT!

Love and theft 


Lady Antebellum (kallas Lady A)



 



Tim Mcgraw





 


Me and Katie!


Katies egna kommentar om bilderna, hehe jag ser helt ckockad ut, kolla ögonen heheh :)

THANKS KATIE FOR AN AMAZING AND WONDERFUL EVENING/NIGNT!



Imorgon skypedate med lite olika, hämta Catrin och sen kalas för pojkarna! :)


Fortfarande Cattis födelsedag faktiskt, tro det eller ej..

Ja jag hoppas min Sessa har haft en bra dag på andra sidan (jordklotet, eller oj nej menade) USA ju.. Fast känns som andra sidan klotet hahah ..

Jag har haft en härlig dag med pojkarna.. De fick sig ett bad imorse och vi har alltid lika kul med fiskarna.. 

Jag slänger fiskarna på dem så de fastnar och de skricker av förtjustning..

I eftermiddags tog jag ut pojkarna på en lite walk runt kvarteret..Mys på det, lite små kyligt men solen sken i alla fall..  

Vi har haft en riktigt härlig dag jag och pojkarna, mkt kärlek, lek och bus.. Det gillas, inte sura miner och inte vägra maten dag heller :) TOPPEN!
 





Jag kan bocka av lite saker på min att göra lista, som boka biljetter till Sex and the city premiären, boka biljetter till ett evenemang i framtiden, jag ska boka biljetter till the Mariners game ikväll med (baseball laget), jag har kollat upp flygbiljett till Minnesota, så de ska bokas imogron när jag snackat med Mamms. 

Sen ska jag bara boka min LA resa i September, men det blir till att vänta lite med det, men snart måste även det göras.. 

Jag måste även ta tag i och fixa certificat för min smyckes klass jag hade i början av maj.. Kosta 10 dollar det ha, najs liksom.. 


 Nu ikväll åt vi sen kom språkterapeuten och då smet jag upp på mitt rum igen.. Angelica ringer och är helt förvirrad och fullkomligt LOST. Då åker hon rullor någonstans där hon aldrig varit. Hon lämnade ena värdbarnet på gymnastik och tog med sina rullor. Sen ringer hon när hon har försökt ta sig runt och försökt hitta tillbaks till gymnastiksalen så får jag vara hennes GPS och leda henne till gymnastiken! HAHAHAH

Hon ramlade in på 220th st SW, en jälka vurpa förklarade hon det hela själv. Skämdes gjorde hon, backar besteg hon och tillsist var hon framme efter 25 minuter! Det ni, så bara ring mig så fixar jag hem er nu mera!
Jag är inte så dyr i drift heller ;)

Jag snackade lite med Cattis precis, men vi ska prata mer imorgon då hon är med lite aupairer hos Malin och ska fira hennes födelsedag..

På lördag kommer hon, 12.18 kommer en glad Malin Persson hämta upp sin fjälla på flygplatsen i Seattle! Sen blir det kalas för tvillingarna bus, 2 år fyller de ju på onsdag nästa vecka.. Ska fråga om jag kan få bjuda in Angelica på kalaset med.. :)

Nej nu ska jag ner och hjälpa Katie och Joel och lyfta ut matrumsbordet till garaget. Sen blir det till att läsa i min bok som är sjukt spännande och bra nu! Innan jag letar efter kudden min..

Ha en toppen helg! Mamma jag kommer skypa med er och alla gäster på lördag!!!

Imorgon är det Tim Mcgraw och Lady Antebellum konsert på Key Arena med Katie! SÅÅÅÅ EXALTERAD! SKA BLI SÅ KUL..



Grattis Cattis, men ändå inte..

Ska snart iväg till Spotted Cow och äta glass i regnet!

Idag har Jag och Angelica + mina små pågar varit på Alderwood och shoppat lite, ätit på Ruby's..
Vi hade en härlig dag och jag shoppade lite som ni kan se.. 





Dagens inköp!


Gelis hoppar som vanligt, tradition ju..

Från Sökresultat för "ange"


Såhär såg vädret ut på eftermiddagen idag, och som ni ser när Angelica hoppar så är vädret ganska så mycket finare! Sjukt!


Från Sökresultat för "rand"

Hörs imorgon, måste köra nu!
Bokat och köpt biljetter till Sex and the city 2 nu med! Och ja MAMMA Catrin vet.. Men inte allt.. Behövde hennes stöd och råd när jag gjorde bokningen så hon vet lite.. :)

Lagade mat idag med till familjen som uppskattades väldigt! Kyckling wok med Ris :) Mumma..


Cattis fyller år den 20 Maj, som är daterat i Sverige just nu inte riktigt än i USA dock.. Men jag älskar min bästis och fjälla väldigt mycket. Hon kommer få en trevlig födelsedag hoppas jag i Vermont! Och så ska jag fira henne när hon kommer hit förhoppningsvis på Lördag den 22 Maj.. Har en massa överraskningar för henne! Min lilla hallonbakelse! ♥



ÄVEN STORT GRATTIS TILL JOHAN PÅ ANDRA SIDAN THE BIG COUNTREY OF STATES! 20 ÅR OCH ALLT!

SAKNAR ER! åhhhh kommer komma och hälsa på er i höst någongång!♥

Regnigt, muligt och kvavt himla svagt

Idag då ja, 18 maj.. Liksom vad är det för något speciellt. Nej ja inget alls..

Jo det innebar tvättdag för mig och även dagen då städerskan kommer.

Hela förmiddagen lekte vi i garaget. Nu är det inte bara en lekhage utan hea garaget är en lekhage.. :) Det gillas, mycket större och pojkarna älskar det.. De springer runt, tempot är FULLT ÖS MEDVETSLÖS! Kundvagnar, bilar och bollar flyr runt i en väldans fart.. Skratt, glada skrik och kärlek sprider sig i hela garaget :)

Pojkarna åt så duktigt, det var nuggets, gröna bönor (hericoverts, stavning?? hahah) och pasta med blåbär som efterrätt.. Alla delar av måltiden gillades och åts upp med god aptit! Det gör hela min dag! Går lunchen bra så är dagen räddad! 

Under deras nap pratade jag med Mamms, Cattis, Angelica, Gunilla.. PAPPA, KOM IN PÅ SKYPE IMORGON! Saknar dig, måste prata med dig.. Har ringt flera dagar i rad nu då du är inloggad. Är inte ditt ljud på eller? :) 

Givande samtal! 

Jag hann till och med, för ovanlighetens skull läsa lite i min fruktansvärt braiga bok! Innan Dex vaknade, då var även Nic vaken men jag fick Nic till att somna om med Dexter på armen.. Så Nic sov i ytterligare 1½ timme.. Så 3 timmar totalt för Nic och Dexter 1½.. 

Så medan Nic sussade vidare checkade Jag och min Polare Dex in lite små tecknade filmsnuttisar på datorn och sen kastade vi boll på nedanvåningen.. Mys på det!♥  

I eftermiddags när Nic också vaknat blev det lite snacks.. Sen hotta jag in dem i bilen och så körde vi till Safeway för att köpa servetter.. När jag kommer fram inser jag att jag klart inte fått med mig någon av vagnarna i bagaget.. Så det blev till att förklara för mina små änglar att nu fick de uppföra sig, hålla mig i handen och lyda..

In till affären går vi hand i hand, hittar servetter.. Alla ooaaaahhr och åååhhhaaar sig och tycker det är super gulligt! heheh sött!

De var 2 för 5 dollar eller 1 för 2.99.. Så det blev två såklart, en till varje påg!
De bar stolt var sin stor bal med servetter till kassan som de fick lägga på rullbandet, jag betala och de stod snällt och tyst brevid mig. De fick sina servettbalar igen och vi gick fint, sansat ut till bilen och åkte hem. Alla var nöjda och glada :)



Nu ikväll har jag duschat, pratat med Catrin i 2 timmar och 16 minuter! GANSKA SJUKT, MEN MYS PÅ DET!

Klockan är lite över 8 nu.. Ska gå och göra mig i ordning snart och sen lägga mig och läsa tills jag ska sova kl 9!

Imorgon ska jag åka och handla frukt med pojkarna, sen ska vi träffa Angelica på Alderwood kl 10.00. Gå där och strosa lite.. Sen luncha, efter det blir det färd hem för mig och pågarna. Får se hur vädret visar sig imorgon, är det fin på eftermiddagen blir det till att leka utomhus annars får vi hitta på nått kul i garaget :)



Ha det bäst!
Love you all, ta hand om er! Jag finns inte där och kan ta hand om er ju!! :) thihhi



MINA ÄNGLAR!♥♥♥

Ett litet gulligt klipp på när Dexter snackar.. Lite segt i början dock och kanske i slutet.. Men ja det är frivilligt att trycka på play i alla fall :)

 

Från Sökresultat för "the boys"

Syttene Mai

Hej alla glada, ledsna och alla andra..

Idag är de Norges National dag och hade jag inte haft min klass så hade jag varti i Ballard nu, norra Seattle och firat.. Parad och en massa andra festligeheter, men icke..

BER OM URSÄKT, JAG RÅKADE ÖVERSÄTTA ALLT JAG HADE SKRIVIT TILL ENGELSKA SÅ ALLT SER HELT SKUMT UT. JAG SKA FÖRSÖKA FIXA DET MESTA NU SNABBT. MEN JA NI FÖRSTÅR KOMMER NOG FINNAS EN MASSA MENINGSBYGGNADS FEL OSV OSV.. PALLAR INTE SKA BÖRJA FIXA NU INNAN JAG SKA PÅ KLASS :) hehhehe Kul likso, hade  inte tid för detta..



Här har ni mina söta chramtroll, de är för söta!

From Search for "The Boys"



Grabbarna grus håller på med en massa bus!

From Search for "The Boys"
Från Sökresultat för "the boys"


Detta är då Nic's nya sak, han hoppar upp i luften och landar på gumpen då och då. Från ingenstans.. Hahahah såå himla söt.. De måste ju göra ont. Anledningen till att Dex gråter i Katies famn är för att han skulle testa, men han har inte alltis lyckan på sin sida.. Han slog örat i stolen istället..

Sen tror jag Nic hade hoppat minst 5 gånger innan Joel han få fram kameran så därför får ni bara se han göra det en gång :)


Jag har Skype med mamma, Petra, Catrin och Angelica .. Camilla snart ring med .. :) Och ja, ringde hon och vi pratade i 1 timme och 40 minuter! Där är du ju:) Jag älskar min hallon muffins att låtsas syster!

Jag fortsätter att läsa i min bok, var beredd på och springa till min klass i kväll .. välskött hemifrån till lite drygt fem gånger .. Börjar bli bråttom nu, men jag har tid .. 1 ½ timem kvar nu ..

Kommer nog ta mig en liten vila idag med på eftermiddagen .. De bör fånga mig, eller nja kanske inte ..

Tack mormor och morfar och Ulla för era mail. Det värmer att ni bryr er och att ni läser .. Ni betyder mycket för mig:)


Det är varmt här i Seattle stad innu är det muligt idag men ändå en 18 grader .. Det gillas!



Då är det klydd igen, först är Cattis så glad, för hon hade talat med CC och de sa att allt kom att bli bra och de kom att boka en biljett till henne på fredag för att komma hit till Seattle och mig (plus Gelis såklart).

Så nu de ringde de för en stund och sedan säger att hon inte har mer än de 200 timmar av barnerfarenhet av barn under 2 år som man måste ha .. De säger att hon bara har 130 timmar. Men hur kan CC i Sverige ringa henne och frågade om de kunde även matcha henne med familjer med små barn / spädbarn. Så innan hon lämnade Sverige för sin familj i Vermont, hade hon nästan bara familjer med små barn .. Och de har haft fel hela tiden då förstås .. Weird! VA FAN är CULTURAL CARES problem? Det kan man verkligen fråga sig och det är en fråga jag ställer mig allt för ofta kan jag lova er!

Så ja nu får vi se om hon kommer iväg på fredag som planerat, eller kanske inte, eller hur framtiden ser ut vet vi åtminstone inte längre. Och de kan verkligen förändras på bara några timmar! 

Jag håller alla mina tummar
 älskade! Detta kommer bli bra! Jag känner det fjällan, finns alltid här ♥

Några bilder även idag innan jag ska sluta skriva och fortsätta med mitt amerikanska liv:)





 


Hejsanhoppsan i de blå ytterligare en fin dag ändå

Jahaja då sitter jag här igen redo för att få ner lite om livet.

Idag sov jag till vid 10, gjorde mig i ordning för jobb 10.30 (Gunilla, blev lite fel med tiden där, missade en timma, vet de hahha). Men sen säger Joel att de är lite sena så om de kunde strecka på det med 30 minuter..

 Så då ringde jag upp Maria Lundström och snacka lite. Mys på det! ♥
Kan minsann inte riktigt fatta att min lilla fis ska ta studenten om 4 veckor! Det är ju helt sinnesjukt att de är ett år sedan jag sprang ut på trappan i ösregn, blåst och skit! Jag önskar verkligen henne bättre väder. För det var inge kul alls..

Usch vad jag saknar den sista tiden, den sista månaden man hade i skolan. Då lekte livet. Inga läxor precis, inga krav utan bara kul kul och kul.. 



Så ner gick jag och började 11 till 14.. Pojkarna får tänder så de är gnälliga, äter dåligt och är som alla andra tvååringar! Men ändå ja.. Så jag fick i dem lite lunch i alla fall, sen sov de i 1 resp. 1½ timmar. Vi lekte lite sen kom Katie och Joel hem.. 

Efter det gick jag upp och läste i min nya bok som jag lånar av Cattis. The Last Song, det är samma som filmen som visar på bio nu. Men boken är bättre, i alla fall efter de 100 sidor jag läst av de 460 totala.. 

Jag tog en dusch, fila fötterna och ja fixade. Så känner mig fräsch och mina fötter mår lite bättre hehe .. 

Jag har mailat lite resebolag om reseledar yrket. Så får se när, hur och om jag får svar tillbaka.. Vill få lite mer information och se om jag är kvalificerat för yrket. Vilket jag dock borde vara.. :) 

Mina ögon är trötta, jag är trött.. Funderade på att vila innan men det känns alldeles för sent att göra det nu. Klockan är halv 6 på kvällen.. Det blir för tajt inpå min kvälls sömn!

Så ska se om mat serveras snart, sen blir det till att läsa liter mer och sen sätta på en bra film. 


Jag hade lite olika förslag på hur min dag hade kunnat se ut idag, jag kunde åkte med Angelica och Gabbi till Alderwood, Marte bjöd med mig till Chris och sen till hennes kyrka.. Men jag kände bara för att vara hemma idag faktiskt.. Måste dra ner på tempot lite då och då..


Jag har precis varit nere och sett halva A Bugs life, en insekts liv med hela familjen..
De ska göra pojkarna redo för sängen nu sen ska vi se resten och äta chokladbollar. Så Lena de var det jag gjorde till i lördags, "Neger bullar", inget illa menat. Men de är så jag kallat dem sedan jag var liten :)



Joel sa precis att de verkligen känner att jag är en familjemedlem. Att jag verkligen passar in. Kul att höra och jag känner mig hemma här med. Det känns som mitt med på något vis, jag känner mig delaktig. Jag får vara med och bestäma, mitt rum känns som mitt osv osv. Jag kan hålla på och rabbla en massa men stoppar där.. 

Jag känner mig faktiskt väldigt mycket som en i familjen. Skönt, jag hade inte kunnat ha det så mycket bättre.

Jag börjar även bli spänd och glad över att min älskade Cattispattis snart kommer hit med. Det kan ju inte bli mycket bättre! Så mycket mer än vad jag någonsin kunnat önska och drömma om! 

Jag har den bästa familjen hemma i Sverige, jag har de bästa USA familjen, jag har de bästa vännerna hemma i Sverige och hemma i USA. Allt är BÄST! Ni äbr BÄST! Tillsammans är vi BÄST!♥



     


Några riktigt bra låtar, som jag aldrig tröttnar på!  




LCC möte, Världen är liten och Golden Garden!

Bilder säger mer än tusen ord, så se och klura!!!

LCC Möte imorse, sen hem och fixa lite + vila. Körde till Angelica. Vi fixa lite, hämta sen Gabbi, Alec och Ias..

Körde till Golden Garden Beach/Park.. Sjukt najs!
Där blev det grilla korv, snacka och njuta framför brasan..

Såg även ett dött sjölejon/sjukt stor säl ananrs, men är nästan 100 på att de var ett sjölejon.. Låg dött och guppade vid vattenbrynet.. Sorgset faktiskt..

Nej nu vet ni vad.. Klockan är halv 3 på natten och jag ska sova och det borde jag gjort för längesedan..

Hörs när vi hörs alla.. Imorgon är det jobb i 3 timmar, halv 11 till halv 1 :)






Trojansk häst vs. ANGELICA GELIS LERVIK!

Ja hej alla, här sitter jag ikväll igen och ska plinka ner lite rader.. 

Jag har nog ändå bestämt mig att skriva lite varje dag. Kanske någon gång blir det en miss, över helg eller om något annat kommer upp. Men de får ni minsann stå ut med kära läsare :)

Idag åkte jag till parken/lekplatsen med pojkarna, där var även Marte, Melissa och Mariah.. Det var mysigt, Nic var lite off idag.. Så efter 2 timmar åkte vi hem.. Varmt har det varit hela dagen, 20-23 grader och solen har stekt.

Pojkarna och jag har i princip varit ute hela dagen. Mys på det! När jag la pojkarna så pratade jag med Mamms och sen med Cattis och Gelis i telefon. Jag hann även med en liten solning (försöka bränna bort blekheten).. Men sen kom jag till en punkt då jag kände att linne och shorts inte var tillräckligt lite kläder att ha på sig utan att bikini hade varit mer passande..

Jag började svettas och jag kände inte riktigt att det var den rätta tid för det just nu.. Dexter vaknar ju alltid efter sin timme så ja jag har ju inte så mycket tid..

Så då gick jag in och kollade lite i skvallertidningar..

I eftermiddags har vi lekt i trädgården som sagt, jag tog ut kritor och papper så Nic blev helt överlycklig! Han sprang fram och tillbaka och ritade lite sne lekte med bollar och sen var det dags för att rita igen.. Han sken av lycka hehhe :) Lilla gossen där.. Kär på minsann! Båda två faktiskt..

Jag badade även dem i eftermiddags, kul var det, mycket vatten, skratt och stänk! Jag tog även in min dator på toan så vi hörde på barnmusik och hade det trevligt..

Sen kom Gelis vid halv 6 tiden och så åt vi pizza. Gottgott i gottgott, sen tog vi unden och fixa disken.
Och till överskriften då, Angelica har ett TROJANS HÄST virus på datorn. Så hon tog med sig sin dator och så har Joel försökt fixa det, sen har jag översatt allt från svenska till engelska. Han fattar ju nada om man säger så!!
Sen kommer han med den brighta idéen om att vi skulle behöva ha en extern hårddisk att lagra alla angelicas filer, bilder filmer ja ALLT! Och ja hon har redan en men den är i Sverige, och ja jag har velat ha en ett tag, liksom funderat på det.. Så ja iväg for vi så hon kan få fixt sin dator.. Jag får köpt en extern hårddisk för 87.35 dollar (671kr ändå okej, inte så mycket skillnad jämfört med hemma, men ändå.. Kvittar jue heheh) ..

Så ja den ska ju i alla fall formateras och RENSAS TILL 100 PROCENT efter Angelica har satt tillbaka sina saker på datorn igen när "hästen" är borta..

Hela kvällen har ägnats åt det plus att Angelica har gjort en massa tester och övningar på mig inför henned Personliga Tränar sluttest/prov imorgon.. Lycka till, till henne säger jag bara! Hoppas hoppas hoppas att hon klarar så mycket som möjligt.. För det är inte enkelt ska jag säga er!

Nej nu ska jag hoppa i säng, trött som en get är jag! Imorgon ska jag till Woodenville som ligger 20-30 minuter här ifrån. Det ska vara en insamling för några speciella barn typ.. Så alla aupairer ska ha med sig en dessert eller bakverk från sitt hemland. Så ska folk få köpa en gaffel och så får man smaka en bit av varje.. Sen kommer de kunna få recept på de desserter de tycker är bäst.

Ja det kan nog bli trevligt.. Jag ska vara där 10.30 till 13.00.. Sen blir det till att åka hemåt. Ta det lugnt, fixa lite. Sen får jag och Gelis se var vi tar vägen. Kanske Bellingham (1 timme norr om oss) eller Golden Garden strand/park för grillning med en masa aupairer och några amerikaner..

Söndag blir det jobb mellan cirka 10-13.. Omkring där i alla fall.. Katie och Joel ska gå och se Iron Man 2 ..
Sorry guys, har inga bilder från dagen .. Men här kommer lite andra godingar haahh..

Hoppas ni sover gott, klockan är nu 20 över 8 på morgonen hos er.. Jag ska snart sova! Jättetrött fortfarande hahah.. Går inte över ju längre tiden går..

Hoppas ni har en toppenhelg folket!

20 år på dagen och lika glad en!



Lättnad till 100 procent..

Hej och hå alla glada. Idag är jag på mycket bättre humör. Jag har fått prata ut med folk som har hjälpt mig lite å vägen. Jag har varit i en svacka ett tag nu, det har varit mycket tänkande och grubblande. 
Jag har funderat på en massa saker.. Det är så mycket som spelar in, det är liksom inte bara en eller två saker.

Allt kommer samtidigt, eller allt fylls på. När man mår lite dåligt över några saker så blir småsaker, som egentligen är bagateller jäkligt förstorade.

Jag har pratat med mina värdföräldrar idag och fått rett ut lite saker som gäller barnens uppfostran och rutiner. Jag känner nämligen, eller ja kände att jag måste prestera och ge 100procentiga resultat varje dag. Att allt ska klaffa och att jag löser det på de sätten de vill. Det är saker jag skulle vilja göra olika, men alla har vi våra egna sätt. 

Så nu känner jag att vi är på samma nivå, jag vet hur jag ska hantera situationer som jag var osäker på innan. Jag vet hur jag ska reagera och agera. Min värdmamma sa till mig att om jag inte hade tagit upp något själv idag så hade hon tänkt konfrontera mig och fråga vad som är fel. Hon och Joel hade nämligen märkt att något var fel. De trodde att jag var arg på dem, men det var absolut inte fallet. Det hela handlar om mig! Det gör det alltid, jag vet vad som är fel, jag känner mig själv så jäklans bra! 

Det svåra är bara att göra något åt det och komma på lösningar för att fixa det. Jag känner mig stressad, jag känner att jag inte har så mycket tid för mig själv och jag känner att jag måste tillfredsställa alla! 

Alla i Sverige, alla här osv osv..

Jag har funderat mycket fram och tillbaka. Jag känner lite att jag kanske skulle börja blogga varannan dag istället för varje. Mitt andra alternativ är att skriva lite varje dag men kort. Men det är liksom inte riktigt min grajj, det där med KORT.. Det slutar alltid med att jag fastnar och sitter här i 1 timme! 

Så kanske borde varannan dag vara bra, men samtidigt så måste jag uppdatera för två dagar då och de kommer ju ta sin tid med.. Men om man inte bloggar varje dag så glömmer man de onödigt och bara nämner det NÖDVÄNDIGA så de blir ett lika långt inlägg som ett dagligt bara att det innehåller två dagar i USA som AUPAIR!


Vad tycker ni läsare? Kan ni ge mig tips? Det är inte lätt att vara alla till lags, inkl. lilla mig själv.. :) Men jag försöker, man ska aldrig ge upp!

Här är bilder sen idag, först biblioteket, sen lekplats med Melissa, Marte och Noemi.. Mys på det!   





Nic som 3 timmar idag och Dexter väckte nog honom för han skrek på nedanvåningen.. Trött påg!
Dexter som länge imorse med, han sov till 07.45.. Riktiga sjusovare, fast på olika tider på dygnet dock vilket inte är lika kul! hahah det hade varit bättre om det gjorde det på samma tider!

Ikväll åkte jag med heeeeela min amerikanska familj och storhandlade på Costco. Jag fick ett flak med lemonad/apelsin dricka på burk och sen ville jag handla hem kycklingfiléer. Så det fick bli en påse på 10 pounds.. Så cirka 5 kilo..

Förresten så fattas jag bara 2 quarters sen har jag alla 50 stat quarterna (25 cents mynten, det finns en för varje stat).. :)
Sen har det tillkommit 6 nya som är typ öar och sånt liknande som USA äger, tillexempel U.S Virgin Islands, och även en för D.C som står för District of Columbia, där Washington D.C är, huvudstaden.. Det ligger nämligen inte i en stat för att det ska vara neutralt typ.. Så nu finns det även en 25centare för D.C med.. och ytterligare 4 till då.. Jag har en av de 6 nya så fattas 5 där, men det ser jag mer som en bonus..

Nej gott folk, sug på karamellen med mitt bloggande! Hör av er och säg vad ni tycker..


Tack Ninni för din kommentar, betyder så himla mycket.. Vi mååååste ses när vi kommer hem till Sverige igen. Längtar så..!
Tusen tackk ÅSA! Du är bäst!!! Önskar dig allt gott, du är en underbar person ska du veta!!
Peter och Gunilla tack! Ni gjorde min dag..

Camilla Ahlbergis TACK FÖR ATT DU FINNS FÖR MIG! ♥
Alla borde ha en som du!
Annika, om du läer här jag har haft dåligt med tid. Jag lovar att svara på din kommentar och skicka ett mail till dig!! Lovar, ska göra det imorgon eller på lördag.. :)

Ha en trevlig fredag allihops! En massa kärlek från mig till er...


Usch, höga toppar och alldeles för djupa dalar..

Hej på er där hemma och även till er andra som inte bor i Skåne och Svealand..

Sitter här med gråten i halsgropen. Det har varit två tuffa dagar. Jag längtar inte hem, det är inte alls det de handlar om. Utan jag har bara haft två kämpiga dagar. Tur att jag har mina vänner! Tack Cattis, Tack Marte, Tack Gelis och även de andra aupairerna här omkring.

Allt kan inte vara på topp alltid, men det är liksom så. Antingen är det höga toppar eller alldeles för djupa dalar..

Jag hade en dag igår då jag bara kände att jag inte ville ta hand om pojkarna. De var helt felfria, helt underbara och goa.. Inget fel på dem alls. Jag bara kände att jag inte kände för det, jag var inte på humör. Lite så samma idag. Sen har de inte varit så bra idag pojkisarna. Men men sådana dagar kommer ju med. Så är det, de kommer då och då och oftast när man inte känner för det. Men det är bara till att bita ihop och gå vidare.

Det kommer ju trots allt bli bättre igen. Men det är sjukt att när man mår såhär, så tänker man helt annorlunda. Man stör sig på sånt man inte göra annars, sånt som egentligen är bagateller och som man inte ens bryt sig om precis. Men de blir stora saker. Sånt man annars står ut med..

Jag borde verkligen sova. Klockan är snart halv 11, jag har varit på Mukilteo Beach med lite aupairer i kväll och sen på Baskin Robbins och tog en glassis.

Under dagen var jag med pojkarna på barn museumet och jag lagade middag idag. Riktigt gott blev det, stekta kycklingfilé strimlor, lite smaksatt ris, kokta grönsaker och kall, creme fraiche vitlökssås! GOTT, Joel sa att det var verkligen värt att ta två gånger. Så han tog lite kyckling till som han doppade i såsen ;) Det ni.. hehe .. Men nu luktar hela käften vitlök, men det kan jag leva med..



Godnatt på er, jag hade kunnat skriva i evigheter. Och jag har email och kommentarer att svara på. Men tusen tack för alla kommentarer. Älskar det och det betyder mycket för mig ska ni veta♥ Ni ska veta att det är inte förgäves som ni sitter och plinkar ner ett par rader i min kommentar ruta. Det värmer!

Imorgon blir det biblioteket med pojkarna, sen ska vi ha playdate i en park med Melissa och Marte kanske lite andra aupairer med.. Hoppas på bra väder, det ska vara lovande.. så får se..

Fan livet är inte lätt alltid, så mycket beslut, så mycket måsten och så mycket vilja. Tid och rum räcker inte till! Tar kraften på en, tar luften ur en och det känns som någon bara står och slår och slår mot magen ibland. Men det är bara till att resa sig. Det är inte lätt så är det bara.. Det är bara att inse liksom..

Ha det bäst alla! Nu är det snart helg igen, eller, shit vad tiden går. Älskar er! Ta vara på er och varandra!


Ytterligare en maskin full med pappersnäsdukar blandat med KLÄDER!

Himlans kul ju! Här tvättar man och står i så det går av bara farten. Och ja då öppnar man locket på tvättmaskinen (topp loadad maskin) och vad ser man inte, små j*vla pappers bitat, flera miljoner typ!

Jag blir så less! Pappersbitarna flög som snöflingor runt i tvättrummet och allt blev prickigt! Jag kastade in allt i torktumlaren och hoppades på att de mesta skulle tumlar bort in i filtret! Och ja så blev också fallet!  

Jag renbäddade "Angelicas" säng och tvättade alla handdukar! Jag har ju haft litta gäster..

Vädret var dåligt i morse och jag trodde inte att det gick att räddas.. Men vädret bevisade att det visst gick. Så vid 11 började det klarna upp och resten av dagen var ljuvlig. Jag pratade med Mamms och Papps lite sen gick jag och la mig 1 timme och fick vilat! Sjukt behövligt och skönt..

Jag kom på att jag skulle göra Choklad bullar (ordet man inte får säga bullar). Så jag packa in pojkarna i bilen och så körde vi till affären och köpte ingredienser. I USA FINNS INTE VANILJSOCKER, INTE PÄRLSOCKER och säker en massa annat med men just idag blev jag klokare på dessa två varor.

Hur gör man då om man verkligen behöver dessa produkter. JO, man köper vanilj glasyr och tar ett par matskedar iställert. Och ingen kokos hade vi hemma att rulla dem i insåg jag, så jag fick mosa lite barn kex och rulla dem i. Ser najs ut och smeten var god i alla fall..

Sen är det inte många Amerikaner som äger, eller i alla fall använder sin Kaffemaskin, så ja det fick bli Starbucks och jag köpte mitt första kaffe ever i USA!

Imorgon ska jag göra en sats till! Mums, och pojkarna hjälpte mig, Nick fick smaka och älskade det, Dexter ville inte ens smaka så han matade Nick med sin lilla boll istället!

Här kan ni se lite bilder sen vår tur i kärran, Nick ville jag skulle sluta med sådant tramseri och börja dra kärran snabbare och kolla framåt.. Ni hör själv och kanske ser att han inte är så nöjd när jag filmar heheh ..

 

Goa grabbar!



Ikväll har jag skypat med Millis i San Diego, äntligen och så jävla skönt! Älskar dig big sis och saknar dig massor! Ska se om jag kan få till det och komma en helg och hälsa på dig innan du åker.. ♥

Efter Millis blev det Catrin, och även lite Angelica på skypis.. Eller ja jag pratar med dem fortfarande. Angelica loggades precis ut, hennes internet är nog inte på så bra humör idag.. Så nu är der bara Jag och Cattsan igen..

Cattis kommer komma hit den 21 Maj, och då kommer hon nästan till 100% att stanna här i en vecka och sen flytta till sin nya familj HÄR nära mig :) thhi, kan det bli bättre liksom?!

Imorgon är det onsdag vilket betyder slänga och tömma alla slaskar, soptunnor, what ever! :) Playdate hade varit toppen med, så får se om vädret är fint blir det nog en park med ett par aupairer. Annars måste jag börja ragga potentiala lekkamrater typ NU hehhe ..

Jag ska snart lägga mig med, är inte så trött men känner att jag borde lägga mig nu vid 21 tiden..

TUSEN TACK LISA!! GUMMAN JAG FICK DITT KORT IGÅR, GLÖMDE SKRIVA TACK HÄR IGÅR. VI MÅSTE SKYPA SNART, SAKNAR DIG, ÅTER IGEN TACK. BLEV JÄTTEGLAD! ♥

Nej hörs imorron gott folk! Simma lugnt!


En snabbis uppdatering innan sängen!

Cattis är avlämnad allt gick bra och jag ska inta sovnings positionen (stavning såhär sent på kvällen är inte vad den borde vara!) nu.

Hörs imorgon!
 

På återseende Cattis!

Idag har varit en toppen dag, ytterligare en vet ni!

För Catrin har fått en familj till 99% säkerhet i Issaquah, så min insats med att köra henne dit var verkligen värt resan! Issaquah är fint, det tar med bra flytande trafik 40 minuter från mig dit.. 

Så ja om en cirka vecka får jag träffa min skatt igen, och då ska det bli playdates och en massa hitta på med "våra" barn. Sista veckan i Maj ska hon även bo hos mig för då behöver inte hennes nya familj henne :) Det gillas skarp! 

Skönt att denna hemska process är över. Att vara i rematch är en frustrerande, oviss, skrämmande och läskig sak. Tur att allt ordnade sig.. 

Jag ska snart köra henne till flygplatsen. Jag kommer vara riktigt tröttis sen och kasta mig i sängen! 
 
Ja, idag efter hennes samtal, möte, intervju med sin nya blivande familj så körde vi till Bellevue Square Mall och köpta en massa mineral smink. Cattis blev sminkad och köpta även detta braiga smink.. 

Sen blev det hem och jag jobbade i två timmar. Vi åt här med familjen, körde sen till Everett Mall och gick en sväng. Cattis var så generös (utan att veta det riktigt, hon trodde det handlade om att runda upp med en dollar och donera till något) men hon donerade kaffe till amerikas trupper till ett värde av 13 dollar! Det ni, det kallar jag jävligt generöst! HAHHAH sen står vi och dansar i väntan på att  det ska bli grön gubbe så vi kan gå över övergångsstället och inser inte att vi missar den gröna gubben och får skynda oss över och alla skrattar i sina bilar hahah :) SKÄMMIGT ELLER? 

Jag fick köpt ett läderband till mitt smycke jag gjorde förra helgen.. 

Nej nu har jag inte så mycket tid mer, vi ska snart köra.. Förresten så börjar det ju NÄRMA sig den 4 July eller vad hahahha!! Kolla Mamma så mycket som redan finns och det är hela 50 dagar kvar tills den 4 July.. :) 




Nej nu ska vi köra. och Catrin slog förresten precis sin lilltå så monsterhårt i sängkanten så hon nästan gråter. .hhahahahhahhaa

Hörs mer imorgon!

Café i Issaquah! Är det i Washington tänker ni säkert då men ja det är det minsann..



Ja här sitter jag. På ett Café medm in dator och chillar. Första gången i mitt liv och jag njuter. Utsikten här inifrån Cafeet är sjukt fin. Berg fyllda med granar och träd. Ser magiskt ut. Molnen ligger liksom lågt ner över topparna på bergen.. Fint är det i alla fall, svårt att förklara kanske men ni förstår säkert.

Imorse snackade vi lite med Mamms, fixade oss. Kollade upp hur man hittar till en mineral sminks affär i Bellevue som vi ska in om på hemvägen.. Nu är nämligen Cattis hos en kanske möjlig värdfamilj.

Jag dricker en choklad/banan frozen shake och tog en croassaint med choklad i.

Lyssnar på musik med mina hörlurar i och bara njuter av livet. Det känns lugnt, fritt och som att jag tagit en pausi vardagen. Jag har haft den bästa helgen på mycket länge. Vi har hunnit med så mycket, jag har fått uppleva och se mycket nytt. Och att jag skulle få göra det med min alldra dyrbaraste skatt Cattis trodde jag var omöjligt. Det kunde jag aldrig ha gissat! 

Idag ska hon åka tillbaka till sitt tillfälliga hem i Vermont. Förhoppningsvis kommer hon tillbaks hit igen, jag håller alla de 5 fingrar jag äger och mina 10 tår! Du får inte åka någon annanstans mitt hjärta! ♥
 
 När Cattis ringer ska jag köra och hämta henne, den msåte vi snabbt tanka, det kanske jag borde göra nu men jag vet inte var det finns en bensinmack.. Ja de löser sig..

Vi ska snabbt handla smink och sen hem. Väl hemma ska jag ta hand om pojkarna från kvart över 14 till vid 16.00. Sen är jag fri igen så ska jag och Cattis njuta av de sista timmarna vi har tillsammans denna gång!

Jag ska köra henne till flygplatsen ikväll, hon flyger vid 23.00, så ska köra vid lite över 20.00.

Nej nu ska jag fixa lite småsaker..

Och glöm inte att kommentera, det känns lite som jag skriver för gäves kära läsare. Igår la jag ner 2 timmar på mitt inlägg heheh så ni kan ju veta att det inta tar 10 min att få ihop ett inlägg i alla fall.. Uppskattar att ni följer mig och läser då och då eller varje dag.

Men lämna gärna en liten rad då och då, jag vill veta hur det är med er med ju :)

Jag önskar er en riktigt härlig vecka!

Min 20 års dag har varit MONSTER SBRA! (super+bra, i usa super+well = swell)

Idag var det ju inte en helt vanlig dag inte.. Utan det var ju faktiskt min 20 års dag. Och en konstig sådan, nu har jag fått uppleva en extra lång födelsedag. Den började i Sverige och då var det fortfarande 9 timmar tills den började i USA, sen slutade den i Sverige men fortsatte i ytterligare 9 timmar här :) Det ni, det är inte alla som får uppleva det..

Dagen började faktiskt innan jag gick och la mig, då var det ju morgon i Sverige och natt här i USA. Mamma är angelägen till att jag ska ringa. Så jag ringer upp henne och då sitter hon på skype med ett stearin ljus + en svensk flagga och sjunger för mig. Sen fick jag önska mig något och blåsa ljuset! Tack Mammsi! 
 
Sen började min Amerikanska födelsedag vid 09.00 då jag vaknade. Jag ringde och pratade med Ulla & Håkan, Pappa, Mamma och Ingrid + Petra (Gizmo), Maria och Lena, senare Keith och Timmy. Jag har även pratat med Gunilla och Max idag.. 

Jag bar ner Mamma och Ingrid på skypen till nedanvåningen, Gelis och Cattis kom också med.. Där låg mina paketisar på bordet. Så jag satte igång och öppnande. För ingen i min familj var hemma. Ingen aning var de var och visste inte när de skulle komma hem och jag ville inte vänta i flera timmar på att öppna mina paket precis hahha :) Ni känner ju mig, ni vet hur klåfingrig och nyfiken jag är!

Så av åkte pappret och ut visade sig sakerna som gömde sig.. Här kan ni följa det hela förloppet..  




Av Lundströms fick jag Kexchoklad, ett fint armband + kort

Av Faster Marianne fick jag öronhänge, väska och kort
Av Mamma (Peter och lite Petra + Girre) fick jag ett pärlarmband i Tomas Sabo med en frihetsgudinna berlock + en betald resa till LA (som jag ska uppleva med Maria och Anna i september)

Av Pappa fick jag en tro, hopp och kärleksberlock till armbandet, ett jättefint kort!

Av Petra fick jag pengar till en ansiktsbehandling, massage eller något sånt. DU ÄR BÄST SIS!

Av Cattis fick jag HENNE HÄR! Bäästa överraskningen och ja den bästa presenten av alla om jag måste välja! Hon köpte även den söta cupcaken med ljuset. 

Av Kristina, Ingvar, Ellinor och Fredrik fick jag pengar, kort + ett litet brev..

Av Mormor och Morfar fick jag ett fint spelande kort.

Av Birgit, Bertil, Nina, Stefan och Philip fick jag en låda med gottigheter, såser, dressingar, kaviar, bilar, choklad tidningar m.m.

Av Katie och Joel fick jag en tripod (litet kameraställ), en nyckelring med washington 25centaren + biljetter till Tim Mcgraw/Lady Antebellum Konserten den 21 Maj. 

Av Katies Mamma och Pappa fick jag ett SVENSKT födelsedagskort och lite pengar :) 

Av Ingrid och Bengt fick jag ett fint kort!

Av Angelica fick jag att vi ska gå och ta fina modellbilder tillsammans :)  

Det var nog allt där ja! TUSEN TACK ALLA! Jag är helt övernöjd, tack för att ni finns och ja himla mycket tack för allt. Det var den bästa 20års dag jag någonsin kunnat ha, bättre än jag kunnat ana och drömma om!



Hur har dagen sen varit då, jo vi åt våfflor i morse som Katie gjorde. Sen blev det till att fixa sig och vid 14.00 var det morsdag/min födelsedags lunch hos Mormorn och Morfarn. Gott var det, solen sken och det har varit 15-20 grader! Riktigt fint väder, bästa födelsedags vädret ever! Kunde inte varit bättre..
Vi satt ute på verandan och solade, pratade och njöt. Sen blev det tårta, sång och mumsandes..

Sen begav vi oss vidare, Cattis, Gelis och Jag! Bilen styrde mot Seattle Premium Outlets.. Där blev vi ganska snabbt av med Gelis som vi inte hittade förren 1h 45 min senare.. Så hon fick shoppat själv och vi tillsammans.. Men jag det gick det med, lite synd om Gelis bara, dåligt samvete hade vi. Men hon hade ingen telefon så ja allt var svårt, vi kunde inte hitta varandra så lätt..

De fick shoppat lite, jag köpte ett par låga svarta converse skor bara..

På vägen hem stannade vi och tog en liten hamburgare + glass/milkshake innan vi åkte till mig.. Väl hemma blev det prat, mys och sen körde Gelis hem tills sig.

Jag skypade lite med Mamms och Cattis ligger här och sover bredvid mig, det har hon gjort i snart 1 timme.. Hon gör en "Angelica" kan man säga, detta gjorde hon nämligen igår, så ja Cattis kör en repris..

Nu ska jag bara säga att detta har varit den BÄSTA DAGEN PÅ SJUKT LÄNGE! Jag tackar ännu en gång för alla gratulationer via Facebook, Mail, Blogg, Skype osv.. Tack för att ni finns underbara människor!
Här kommer bilder sen dagen, se och njut så hörs vi imorgon!
 



Jag utanför Donken, ingen av de andra latisarna som ville ta bilder bara jag med energi kvar! HAHHAH


På min födelsedag hos Marilyn och Carter. Gelis filmar helt såhär utan någon riktig anledning..


När Catrin blev hämtad av Angelica på flygplatsen i fredags..




När helt plötsligt VÄRLDENS BÄSTA Cattis står utanför MIN dörr!<3 


Ett stort godnatt från Mig och Catrin. Hörs imorgon. Ögonenn är tröttao ch om 1 min är det inte min födelsedag här längre!


Dagen före dagen med det stora D:et..

Idag blev det en tur till Seattle stad, vi fick sett en massa som ni kan se.. Vädret strålade och jag är super lycklig. Fint fint, riktigt varmt.. Cattis kom med sol till mig! Du är bääääst!

Vi har haft en riktigt härlig dag, och vi åkte till IKEA. Det kändes riktigt konstigt, en skum känsla. Vi fick ätit köttbullar, druckit lingondricka och köpte ballerinakex! Gott gott i gott gott.. 

Efter IKEA blev det en sväng inom Gelis och sen vidare till Alderwood på en snabb visit.. Cattis måste ju se så mycket som möjligt! 

Nu ikväll har vi bara suttit och snackat, myst och haft en av de bästa kvällarna ever.. Det är såhär det ska vara, mys med bästa flickor!  




Blev en kort skrift här orkar inte mer. Mår illa, är supertrött och känner att jag måste nanna.. Imorgon blir det ju till att öpnna paketisar :)

Hörs mer imorgon! 
I Sverige är jag 20år sen länge och om 15 minuter kommer jag vara 20 år här med :)


GRATTIS VÄRDENS BÄSTA MALIN

Hihihi, det är mamma som bara tittar in o gästbloggar......

Ska gå till sängs snart, men ville bara säga att jag är så glad för din skull att Cattis o Angie gör din helg....Vilka underbara vänner du har, som du vet hade ju lilla jag o  Petra gärna varit over there med er allihopa, men vi är med dig hela tiden o det vet du om.

Tänk för 20 års sedan var det en liten tjej som tittade ut kl.06.03 stålande sol o fågelkvitter det var lilla du.....

En helt underbar tös anlände, du har gett mig så mycket glädje o jag gläds med dig att du får uppleva USA o att du har funnit en sådan underbar familj med dessa 2 goa pågar Nic och Dex..... samt att du har blivit en i familjen Yates......

Kommer du ihåg den gången du skulle gå hemifrån o kom på att Pappa inte hade någon nyckel, då skrev du en gul postis lapp och o satte den mitt på dörren o där stod......

Pappa jag är o leker hos Emma, nyckeln är under dörrmattan. Kram Malin

Mycket riktigt när Pappa kollade låg nyckeln där o han kunde komma in i huset o det kunde ju fler ha gjort men det tänkte du inte på.


Hahaha det är vår Malin....:-)

En glad, käck, omtänksam, super söt, ärlig, trogen,rolig tjej med många järn i elden....:-)

Som jag sa till dig om du kryper ner under täcket så känner du en speciell värme det är bara lilla mamsen som har skickat en stor varmkram till dig o jag hoppas att den värmer dig hela natten tills att din USA familj kommer in o sjunger

Jag mår hon leva, jag mår hon leva, ja mår hon leva ut i hundrade år, jag visst ska hon leva jag visst ska hon leva ja visst ska hon leva uti hundrade år. Ett 3 falldigt leva Hipp hipp HURRA HURRA HURRA


Om exakt 1 tim fyller du år här hemma i SWEDEN o det gör din vän o BB-kompis Emma också...Grattis.

Du får ha det så bra o jag tror att du blir förvånad att jag kommer ihåg ditt lösenord men jag ville ju bara överraska dig.....Ha det bäst o Va rädd om dig o fortsätt bara njut av dina dagar med Cattis det är ni värda båda två....

Love you

O ni som läser detta, skriv gärna en kommentar

Beskriv Malin med 1 ord


Älskar dig






Din Mamma 4 ever i vått o torrt

LEV ÄLSKA SKRATTA

FETT JÄVLA LURAD! AV ALLA!

Cattis är här, det är heelt sjukt! Jag kan inte förstår det, helt plötsligt står min fjällis utanför MIN DÖRR, kan ni förstå min dörr... Alla visste, utom jag såååå klart.. Ja ni lurade mig allihop det ska ni veta!

Adrenalinet pumpa, huvudet dunka.. Frågorna flög runt och jag säger VA FAN GÖR DU HÄR?!

Jag visste inte hur länge hon skulle stanna, varför hon var här. VAD HÄNDER LIKSOM?! Kan något berätta.. hehe ..

GLAD ÄR JAG, GLADARE ÄN EVER! Det var den BÄSTA födelsedagspresenten jag någonsin fått! Genom alla mina 20 fylda år ( snart fyllda i alla fall).. 

Idag blev det baseball, fetaste jag varit med om. 55.000 besökare, fullt med folk. En sådan stämning, går inte att beskriva. Det var overkligt, det kändes som på film. Så stort och så enormt. Kepsar fick vi köpt och jag fick uppleva det med den bästa tjejen i världen! Fjällan Cattis.. det trodde jag inte i mina vildaste drömmar! 

Nej gott folk, nu blir det sängen för imorgon ringer klockan på 6.50 då blir det jobb 2 timmar, sen Seattle, kanske IKEA och så får vi se vad som händer på kvällen.. 

Förresten sen var det någon som frågade oss idag om vi var tvillingar :D hahahaha kul ändå, och då svarar Tasheena De är från Sverige.. HAAH vaddå liksom vad är det för svar på frågan.. o vi bara skrattar.. 

TACK FÖR ALLA TIDIGA GRATULATIONER, HÖRS PÅ SÖNDAG!!! 


Mobilen på flygplansläge! Det är grajor det!

Idag har jag haft en toppendag med! Jag har fått prata med en massa folk och ja förhoppningsvis går det framåt med Cattis framtid, eller i alla fall lite har hänt och det är på det positiva hållet.. Men fortfarande igen familj riktigt i syne, kanske Katie och Joels vänner men får se..

Pojkarna har varit underbara idag, glada, roliga och vi pratar hela dagarna långa! De pratar så mycket och jag förstår mer och mer, då och då i alla fall :)

De hjälpte mig att laga deras lunch idag, eller de stod vid diskbänken och rörde med sina egna skålar och tillbehör medans jag fixade.. Det bled makaroner och ost, med kalkonkorv :) ganska gott om jag får säga det själv..

I eftermiddags fikade vi först och sen satt jag dem i vagnen och så tog vi en 40 minuters tur med vagnen.. Solen sken, de hade sina solbrillor på och jag trampade på i t-shirt och leggings.. För så varmt var det! Eftermiddagarna är ofta såååå fina här! Det gillas.. 
 
Efter jag slutat jobba blev det en dusch, hjälpte sen till med maten. Och efter det var det dags för lilla jag att ta med mig min kamera och "göra" Everett (Silverlake, mer rätt, bor liksom i Silverlake arean).. Jag fick fottat typ all min läxa och framkalla nu ikväll 2 av bilderna.. 
Här nere ser ni lite hur min fotokväll såg ut..  








Jag har pratat med Cattis och Geelis ikväll. Och Geeeelis blev ledig på söndag så det är riktigt god news!! Sånt gillar vi.. Så på söndag blir det paketer på morgonen, skypa med familj, släkt och vänner. Lunch med familjen, mormorn och morfarn + Katies bror och Geeelis. Efter lunch (grillade revben och bakpotatis!!! MUUUUUMS) så ska vi åka och bowla ett gäng :) Kommer bli en kulig helg..

Jag har säkert 4-5 filmklipp som jag vill dela med mig på pojkarna.. Får se om jag kan fixa det.. Hade ju varit kul.. De har växt så mycket och de snackar mycket..

Nej nu kallar min säng, den liksom typ sådär nästan SKRIKET efter mig!!

Och ja förresten jag har klyddat färdigt med mitt försäkringsbolag och min klinik idag.. Allt är nu fixat tack vare en jättekär kvinna som hjälpte mig på min klinik :) Tacka gudarna för henne!

Så nu ska jag väl kunna boka en tid hos en sjukgymnast nästa vecka eller så..

OCH JA, flygplansläge! Det är något av de bästa som uppfunnits! Nu kan pojkarna leka med telefonerna utan att sms:a, ladda ner saker, gå in på internet och ringa!
PLUS att jag slipper betala mer än vad jag ska varje månad på mitt svenska abonnemang! Så bara så ni vet så kan ni inte sms:a, ringa eller göra något som har med nät, sändning och signal att göra. Jag kommer sätta tillbaks min svenska mobil till vanligt läge när jag återvänder på svenska mark igen och där med basta! :)

Godnatt allihops, jag har så mycket att skriva så jag nästan döör hahah.. Nej men jag hade kunnat gå på i ett par minuter till!

Jonas jag tänker på dig! Mamma berätta att det var idag de hela ägde rum x antal år sedan :( <3

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GÖÖÖÖÖRT!
Görtis fyller år idag hos er men imorgon hos mig!



Kycklingfilé, ris och bernäsås!! (skånsk stavning)

Dagen har varit hur bra som helst! Språkterapeuten kom och vi hade det trevligt i en timme.. Pojkarna pratade mycket och jag fick lite vuxet sällskap..
 
När pojkarna tog sin nap så pratade jag med Mamms, Petra, Peter var även med på ett hörn. Sen resten av tiden skypade med Med Angelica och sen med Cattis!

Super bra! Perfekt liksom, bara Pappsi som saknades där..

Nic sov 2½ timme och Dex 1 timme bara.. Åhh alla andra barn i denna åldern som de andra aupairerna tar hand om, de sover 2½-4 timmar varje dag. Vad är mina små guldklimpars problem, i alla fall Dexters, han kan ju i alla fall sova 2 timmar de lilla livet :) Men nej icke sa nicke..

I eftermiddags torkade jag av lite gamla leksaker som de ska ställa undan tills de kommer komma till användning någon gång i framtiden kanske.. Säljas typ eller till pojkarnas framtida barn :) De är ju så de brukar bli, eller hur Mamma, du har ju en massa med leksaker o saker vi hade när vi var små. De är ju till mina och Petras framtida barn :)

Ikväll lagade jag Kyclkingfilé med bruntris och bästa såsen ever! Bearnaise sås, mer känt som bernäsås! Så himlans god mat och både Joel och Katie åt med god aptit så de var nog godkänt :) 
Men de höll på att dö när se såg hur mkt smör som skulle vara i, jag var 100% säker på att det var rätt mängd. Eftersom här är allt i andra mått så jag fix mixtra lite och verkligen använda hjärnan för att omvandla mått.. 

Och de dog när jag visade hur mkt smör som skulle i, alltså 100g för 4 dl sås.. De hade tyckt 50g hade räckt, vilket det nog hade med säkert.. MEN de sa inte receptet, receptet vill 100g! SÅ DE SÅ! heheh :)

Kvällen skulle jag ägnat till Cattis och Angelica, vilket jag BOKSTAVLIGEN GJORDE! Och det blev inget fotograferande här inte, de får bli imorgon kväll direkt efter jobb.. Då får jag ta mig ut och vandra runt och ta lite bilder!



Min älskade Cattis har det lite svårt om man kan säga det så enkelt. Hon har varit aupair här nu i snart 4 veckor. Familjen behöver inte henne längre och hon kommer gå in i rematch ikväll eller ha imorgon.. Med det menas att hon kommer ha 14 dagar på sig att hitta en ny familj och ta sitt pick och pack och flytta dit. Annars är det GOODBYE USA OCH HEJ SVERIGE IGEN! Och det vill hon inte och inte jag heller!!

Jag håller på att fixa familjer här i Seattle området, arean.. Katie kanske har en familj på tråden, får se.. Jag ska prata mer med henne imorgon om det. Se om hon kan ta lite mer ordentligt kontakt med den familjen.. Annars har Cattis skrivit ett mail till min Mentor, LCC (local childcare coordinator).. Och hon ska nu vidarebefodra de till alla de andra 12 LCCerna i Seattle, Washington arean!

Så en familj kommer du få, de garanterar vi, JAG IAF! Så nu kommer Cattis få matchningar med familjer i USA och så ska jag även kolla extra här.. För vet ni vad, 14 dagar är nothing! INGET.. 2 veckor springer snabbt iväg och en familj ska kunna ta emot henne med på 2 veckor.. Det är inte lätt..

Men vi ska lösa det! Lovar hjärtat! Som sagt, du vet vad vi säger, vad vårt motto är.."TWO IS BETTER THEN ONE"♥



FOTO

Här har vi en bild som visar ena delen av min läxa tills på måndag. Men jag ska dock inte framkalla denna och ta med, men bara för att visa så ni förstår lite. Här är en bild med narrow depth of field, alltså en close up, en närbild på ett föremål där bakgrunden inte är i fokus och blir så mjuk/suddig :)


Imorgon ska en människa komma hit och kolla på vårt hus för Katie och Joel ska lägga nya heltäckningsmattor.. Så de ska få en offert på det.. Så jag ska vara hemma och släppa in dem/den :)

Jag är helt exalterad inför fredag då jag ska se Mariners Baseboll! Ska bli så kul.. Sen ska jag jobba två timmar på lördag, 07.00-09.00.. Men de är väl okej.. Kan ju vila lite efter jag slutat jobba kl 9.. Sen lovade Patrick att köra mig hem, eller till min bil var den nu än kommer vara parkerad direkt efter matchen är klar på fredag.. 

Ni förstår en baseboll match håller på i 3-4 timmar.. Men den borde sluta vid 22.00.. Så lite timmars sömn får jag i alla fall..

På lördag ska jag sen ta bussen och möta upp Gelis efter hennes klass i Seattle (hon slutar 16.00).. Så ska vi köra bilen mot IKEA (SVERIGE, Svealand, svenskt!!!).
Efter det på kvällen får vi se vad som händer, men vi ska sova hos mig. Sen på söndag är det min speciella dag ju, 20 år och allt.. Tufft ju ellerhur :)

Söndag kommer se ut så att jag kommer få paketer :) HOPPAS JAG, för snäll har jag varit! Äta frukost, chilla, skypa.. Äta Morsdags lunch (jaaa de är morsdag här på min födelsedag ja, skumt men så är de, amerikaner är lite skumma vet ni).. efter lunchen med Katies föräldrar, kanske Ryan, vet inte än.. Så blir de tårta, Geeelis du kommer älska den tårtan, de lovar jag dig!

Sen på eftermiddagen till kvällen ska vi nog dra ihop ett gäng och åka till en bowling hall och bowla lite :) Får se var vi tar vägen, men ska bjuda med lite folk som kan vara trevliga att umgås med, de kallas typ vänner. Ja jag vet! Haahha ÄVEN HÄR I USA KALLAS DE VÄNNER :) Konstigt va, vissa saker är faktiskt lika..
Usch nej nu börjar man märka att jag är trött hha, flummar iväg.. 

Men jag ska skriva rätt här idag, nu har jag fått kolla de paketer och kuvert som kom i måndags hit som Joel beslagtog.. Paketet är från Bertil och Bibbi♥, Kuvertet är från Mormor och Morfarjinko♥, de andra paketet var från Mamms och Petra♥..

Nej godnatt på er, och godmorgon europa! 
   

Första tisdagen i maj

Vi hade idag en playdate hos Marte. Först tvättade jag ett par maskiner, startade diskmaskinen, packade mat till pojkarna och sen åkte vi till Marte.. Pojkarna lekte fint, vi lekte med modellera, Marte bjöd mig på god snack/lunch. Sen gick vi till närliggande lekplats.. Mys på det! Pojkarna njöt av det, solen sken och de sprang omkring.. Jag gav dem lunch hos Marte och sen körde vi hem vid halv 1 tiden och båda sov så gott i bilen..



Klädde de lite fint idag och tog några foton, samarbetsviliga tvillingar! NOT.. hahaha




Såhär kan man se ut om man gnuggar badbollar på skallen! :)

Under deras nap fick jag pratat snabbt med Mammsi och Petra.. Efter det  snackade jag med Catrin i telefon under resten av deras nap..

I eftermiddags hjälpte pojkarna mig att vika tvätt, vilket blev sådär hahaha :D Men kul hade vi..

Pojkarna pratar mycket nu med, riktigt kul...De är inte tysta någon gång men ja tyvärr är der ju inte riktigt ord än men börjar bli mer och mer likt ord..


Min fotoklass var kul igår, jag lär mig mycket! Intressant är det alla.. Denna veckan ska vi ta bilder med mycket in fokus eller bara en sak i fokus.. Som antingen en närbild på en spindel tillexempel och så ska bakgrunden vara suddig, eller ta en klar bild på ett par föremål men resten ska vara suddigt.. Ni ska få se när jag har tagit några foton, lovar :) Det kommer klarna mer för er då med.. Jag är glad att jag valde att ta denna klass. Det kommer vara bra för min framtid hahhah :) Jag älskar att ta foto, de är riktigt kul.. En utmaning liksom, inte lätt att ta fina foton när man själv väljer och säger till kameran vad den ska göra .. .


FÖRRESTEN, JAG MÅSTE BE ALLA JAG KÄNNER OCH INTE KÄNNER SOM HAR MITT MOBILNUMMER ATT INTE SKICKA SMS TILL MIG MER.. :( MYCKET LEDSAMT, MEN JAG FÅR NÄMLIGEN BETALA FÖR SMS, MMS OCH ATT NI RINGER OCH PRATAR IN PÅ MIN TELEFONSVARARE (tror att den satts på igen, måste kontakta mamma och se om hon kan stänga av den igen).. FÖR MINA RÄKNINGAR RESULTERAR I MYCKET DYRARE ÄN VAD JAG VILL ATT DE SKA BLI VARJE MÅNAD.. MITT KONTO KOMMER INTE VARA SÅ HÖGT SOM JAG VILL NÄR JAG KOMMER HEM.. SÅ SNÄLLA KONTAKTA MIG INTE ALLS PÅ MIN MOBIL MER, UTAN DE FÅR BLI VIA INTERNET :)

OCH DET KAN NI GÖRA HUR MYCKET NI VILL! ♥
 



Jag fick även paket från Sverige igår... Mamma skickade mina älskade gladiatorsandaler, lite nya modetidningar, damsugare och nötcreme. Resten i paketet tog Joel beslag på! Och Mamma du kan inte ana som jag fick kämpa för att få mina saker!

Jag fick förhandla med att bevisa handstil, förklara vad som va i paketet, hur det stavades på svenska osv osv.. Han kom ner och försökte bokstavera och uttala namnen.
Jag höll på att dö så kul det lät.. Men kul var det och innan jag listade ut vad han försökte säga..
För han sprang upp och kolla på paketerna och sa vad det stod på dem.

(Jag berättade för honom att jag hade varit så nyfiken och försökt leta upp paketen under dagen, mest bara för att veta var dem var gömda liksom) Men utan framgång! Joel skrattade så han huka sig när jag berättade det!

Så säger Joel, om du bytar en av pojkarnas bajsblöjor så springer jag upp och tar ner din mammas paket till dig. Och ja jag väljer en tvilling och börjar byta, då skriker han, jag bara skojja, du behöver inte byta osv osv.. Han kan ju bara dra! Har man ett avtal så har man, en deal är en deal.. Jag dör ju inte av att byta ytterligare en bajsig blöja precis, 3 eller 4 spelar ju ingen roll!
Så där står jag och har bytat när han kommer ner!

Jag öppnar mammas paket och sen springer han ut och tar kortet + en låda som det står ÖPPNAS DEN 9 MAJ på!
De får du i alla fall inte ha sa han, tog det, log och gick och gömde det igen!

Så ja lite synd är det om mig, här får man inte ens ta emot sin egen post! Det göms för en!! Vad är det för värdfamilj jag har!! :D :D :D hahaahha  


Ikväll har jag fått prata med Alex på skype i 30 minuter! SÅÅÅÅÅ kul, bästa Alex fisen.. Så skönt att få prata med någon annan man känner väl och som också är i usa.. North Carolina den busen.. Hon åker snart hem till Sverige igen, för 3,5 månaders sommar lov.. Tycker synd om henne, är lite avundsjuk men tycker mest synd om henne för att lämna USA och sina vänner så länge.. Men hon kommer klara det den loppan :)


Kommentarer..
 

Hej Malin! Vad glad jag blev när jag såg att du bloggat två ggr idag!! :D Alltid lika kul att läsa om vad du/ni hittar på! Du får uppleva såå mycket roliga saker som vi andra inte får. Vi finns kvar allihop när du kommer hem! :) Längtar efter att få träffa dig o din familj! Ska bli otroligt kul! Ha det bäst!

Kram Anna 

Hehe javisst, har man lite tid över så spenderas det på bloggen.. Har mycket att ta igen efter helger, speciellt då jag sovit hos Angelica (som ofta är fallet) och hennes internet är mög! Så hari nte riktigt möjligheten att ladda upp så mkt filmer och bilder då.. Ja jag vet ni gör ju det! Tur är der för ni är alla guld värda! Ska bli så kul när ni kommer hit, vi ska ha så himla kul! Längtar så vi måste boka snart med!
KRAM 

Tack för GRATTISet :) Vi har haft lite kalas här hemma, eller ja...fika. Mor, far, mormor och morfar och farmor har varit här :) Jag saknar dig! (och snart fyller du också år!)Ps. Jag vill prata med dig en dag snart! <3

LISA

Så lite så jag skulle även lagt upp en bild och grattat dig på min blogg.. Men glömde det i alla hast sådär när jag bloggade igår på dagen :( Sorry .. Låter som en mysig födelsedag! Ja och jag dig, japp jag vet snart :) Thihihi.. JA MÅSTE SNACKA SNART!! Måste hitta en tid och dag som går!<3

muuums med pannkakor!!!

Hur går det med barnens svenska?? Pratar du med dem på svenska?

Du är bäst på rullor!
Love yoU!

Camilla Ahlberg

MIIIILLLLAAAA!!!
Ja du de var riktigt mumsiga må jag säga dig. SAKNAR DIG SÅ DET GÖR ONT SKA DU VETA STORASIS!!!
åhhhhhhhh...
Nja pratar med dem då och då, gjorde innan mer men har snackat lite med föräldrarna och vi har kommit fram till att det bara blir engelska nästa nu.. De kommer inte ha aupairer länge till och inte svenskar kanske heller så känns lite onödigt..

Ha ha ja jag äger fett på rullor! 
LOVE YOU TOO!   

Ha en trevlig dag alla på jobb, i skola eller hemma! ÄLSKAR ER DÄR HEMMA!


Lite smått och gott att suga på..

Idag fick jag sluta vid lite i 2, sköönt! Det var inget jag förväntade mig! Så blev 3 timmars jobb idag och ska jobba 2 timmar på lördag, men det gör jag gärna!

Här kommer lite bilder och filmer sen helgen..

Breakdance battle/competition....


Den lilla killen på sista bilden! Han är känd, han har varit på Oprah Winfrey's show.. Han är sjukt duktig på breakdance.. Oj oj här har man träffat en kändis.. Nu börjar det lika något.. :)


Kolla länken nedan: Där är killen!!!
http://www.oprah.com/relationships/Oprahs-Search-for-Talented-Kids/3#slide


 



En tjej som var SJUKT duktig på Alderwood Mall..Hon har skrivit sina låtar själv med.



Nu är klockan snart halv 5, min klass börjar 6. Jag är fortfarande trött.. Men ja så är de. Fast jag fått vila lite.
Är hungrig som en flodhäst, så får se vad de bjuds på för mat idag. Regnar ute, men va fan de gör de ju ganska ofta här..

Saknar min Mamma, Pappa, Petra, Gizmo + vänner! Idag har jag velat vara hemma! Hemma i Svealand, usch. Vissa dagar är inte lika roliga som andra..Hoppas ni sover gott där hemma. Så hörs vi imorgon!
Det finns ett inlägg till under detta som många av er inte hunnit läsa tror jag.. Jag har minsann bloggat två gånger idag!

Här är en bild på mig som jag precis tog, bara för att ni ska kunna se hur min hårfärg blev :) Jag är nöjd!


Måndag och jag har typ varit här i 4 månader nu!

Det blev till att jag stannade hos Gelis en natt till.. Så jag gick upp imorse, packade mina saker och snacka lite med mamma..

På vägen hem stannade jag på Bartells och hämtade upp mina två foton jag frammkallat till dagens fotoklass..

Väl hemma fixade jag lite smått, packade upp, organiserade och bara njöt av att vara hemma..

10.30 gick jag ner och började jobba.. När Katie åkte grät ungarna och var helt hysteriska, men det varade bara i 5 minuter.. Sen har vi haft en riktigt kul tid.. De hjälpte mig med att göra deras lunch, sen åt de. Vi busade och nu ligger de i sina sängar och försöker somna..

Nic sover redan men Dexter rör sig och gör små ljud.. Han vill inte sova, han protesterar.. Men han somnar snart med förhoppningsvis...

De är lite gnälliga, eller de sa i alla fall Katie till mig.. Jag har inte märkt det än så länge, men de båda får tänder så det är förståligt.. 

Innan jag började hann jag förresten även prata med Cattis på skypis..<3 
Jag önskar så världsmycket att jag hade fått vara hos henne.. Att vi fått uppleva USA tillsammans.. Men det är en dröm som kommer vara svår att göra till verklighet.. 

Jag har det bra här, tur att jag har Angelica, US BFF'S! 
 
Ikväll är det alltså kurs igen, 18.00-21.30.. Kommer vara så trött, det är jag redan.. Men men så är det, som Gelis säger, sova kan man göra i graven! Det har vi inte tid för nu, sant sant men ganska jobbigt enligt mig faktiskt.. hahah

Sova är inte min grej, det är i och för sig sant, men ändå.. Det behövs ju!

Denna köpte jag i helgen förresten, 100kr typ..

Bilden är tagen med min kamera i datorn, för min kamera var inte laddad.. Därav en lite sämre bild.. Sjukt fin, och skönt beige poncho..

Nu är jag brunett med igen som jag skrev igår..Känns bra, mitt hår är inte fint i blont.. Det ser så risigt ut.. Så detta känns bättre, mer som jag ;)

Angelica är en bra hårfärgare.. !

Detta är från Ruby's igår, jag har en sjukt rolig film på Gelis med men hon vill inte att jag lägger ut den:( Så ni får den på mig istället.. (Mamma nu såg du att de inte hetteRed Robin utan RUBY'S)


 


Mina veckor, helger i Maj är helt fullbokade! SJUKT är vad det är..
Den kommande helgen, Fre Mariners Baseball game, Lör (något händer på kvällen, kanske Fusion för att fira min 20års dag, en klubb för oss minderåriga i USA.. ) Sön MIN FÖDELSEDAG! Träffa lite folk tror jag och så får se..

Helgen där på, Fre inget så speciellt än.. Lör LCC möte med välgörenhets sak, jag ska baka chokladbullar i alla fall, Sön LEDIG FÖR NÅGOT..

Helgen där Fre Tim Mcgraw, Lady A Konsert med Katie, Lör och Sön ledigt faktiskt..

Sista helgen, Martes sista helg:( Vi är ett gäng som ska åka upp till Vancouver hela helgen! Vi är även lediga på måndagen eftersom det är Memorial Day här..

Sen är det juni.. Då är det bara 4 veckor tills Mamma och Peter kommer, sen kommer jag åkta till Minnesota den 15 juli-19 juli.. Usch tiden rusar iväg.. Kul faktiskt men ändå lite skrämmande..

Nej nu ska jag fixa lite små saker, och ska se om Mama loggar in eller inte.. Kanske ska jag vila, trött är jag i alla fall..
Ha en trevlig vecka! 

Martin och Christine, hoppas att dopet var lyckat, synd att jag inte kunde vara där. Gunnel, tack för din kommentar och uppdatering på livet där hemma!

Anna, Lena och Maria, tack! Kan knappt inte vänta tills ni kommer hit! Ska bli så kul.. Saknar er!

Och jag förlåt alla, jag menade VALBORG igår på mitt inlägg, INTE Midsommar!


Mallan goes brown igen!

Ja då var denna helg också slut.. Hemskt rent vad tiden springer iväg..

Jag har firat midsommar, och för er som varit oroliga med polisbilen på videoklippet sen den kvällen så kan jag lugna er.. Det är en ambulans och Angelica bara hallucinerar och tror hon ser en polisbil... :) Så ingen skada skedd, inte hos oss i alla fall..

Igår var det klass och sen breakdance. Senare på kvällen blev det film och Donken med Patrick.. Vi drog till en av hans polare i närheten också, där var alla fulla och ja glidare liksom.. Men en tjej som hette Ashley var jättetrevlig.. 

Jag kom i säng klockan 02.00 även denna natt.. Och var fett trött när jag vaknade och stressade till min smyckes klass imorse.. 

 
Detta blev resultatet.. Ett halsbandshänge som jag ska köpa ett brunt lädersnöre till så jag kan använda det.. Jag blev minsann ganska nöjd.. Kul har jag haft även om jag varit trött som en gnu!

När vi slutade åkte jag hem till Angelica igen, och så hängde jag lite med hennes värdmamma och värdbarn. Vi åt lite lätt lunch och snackade medans Angelica städade bilen! :) hahah naaaajs..

Vi bestämde oss för att vi inte bara kunde sitta hemma och uggla denna söndagseftermiddag/kväll. Så bilen tog oss med
min styrning till Alderwood Mall..Där vi hittade världens snygging! Jag fick shoppat en snygg beige poncho, jag handlade även ljusbrun hårfärg (så nu är jag ljusbrun och inget blont alls..) + att jag har handlat födelsedagspresenter till mina tvilling grabbar som snart fyller 2 år!

Så ja lite har jag fått fixat!

Ikväll har jag snackat lite med Pappsi, Mammsi och Catrinski!

Nu ska jag och geeelis snart sova. Trött är jag! Imorgon börjar jag 10.30..






Bilder sen igår som jag lovade!

Tvärr ingen film för då stryper Angelica mig!!! För internet är såå himla segt.. Räcker att ladda upp en bild på bloggen så blir allt så slött att man kan inte ens gå in på en hemsida! 




SÖÖÖÖTA!

Älskar mina små hjärtan. Ni kan vara de mest retliga, tetiga busungarna. Men jag älskar er! Ni har mycket goda sidor med fast jag ibland känner att jag skulle kunna lämna er och BARA GÅ hhah :)

Från idag på min smyckes kurs.. :)



Har haft en trevlig dag.. Jag har varit trött som ett sjölejon! Gäspat stup i kvarten.. Men det var intressant och det bästa ar att jag inte behöver göra så mycket. Alla klasser skulle varit såhär!!

Får se vad som händer idag.. Jag och Angelica försöker planera kvällen just nu.. Ringer runt till folk och snackar lite. Så vi får se..

Ha en toppen söndag där hemma.. Här är det fortfarande LÖRDAG och kvällen/natten är UNG!


Valborgsfirande blev det minsann ändå, trots allt..På amerikansk mark dessutom

Idag har det varit en toppen dag. Det har varit en härlig fredag och ett fint slut på april månad.. Grattis kungen förresten!

När jag slutade packade jag, duscha och fixa.. Sen fick jag svänga in om bensinstationen för att tanka för tanken var nästan tom och jag skulle ju till Angelica så var tvungen att få fixat det..

Väl här så åt vi, skypade med Cattis, mitt hjärtegull.. Bästa fjällan ever!

När Angelica slutade åkte vi och hämtade upp Patrick och körde till Golden Gardens Park.. Sjukt mysigt, där snackade vi lite med andra svenska aupairer vid en brasa! Mys på det.. så lite valborgsstämning fanns det allt här på andra sidan atlanten kan ni tro! 

Sen skulel vi köra Lina och Linn hem till Seattle, och då var det gamla godingar från Angelicas cd skivor (medtagna hemifrån SVERIGE)..Alla sjöng i kör (utan Patrick då)..Det var stämning det.. 

Jag har en massa söta bilder att dela på pojkarna från idag, plus 2 filmklipp.. Men det kommer tyvärr inte kunna gå för Angelicas internet är sjukt segt! 

Så ni från någon bild från ikväll.. Ha det bäst och hoppas ni hade en trevlig valborg.. 

Imoron har jag klass från 9-5 och lika så på söndag..  






Fullt ös i bilen! Go Svenska hits!


RSS 2.0