Tuesday and a hard day filled with cuddles, cries and love...

Idag har det varit en lite halv jobbig dag om man säger så. Skönt att jag har haft Catrin här, en hjälpande hand och en klippa är vad hon är! Dexter är sjuk och så "sjuk" som han var idag (som sagt absolut inget allvarligt då) har ingen av pojkarna riktigt varit sen jag kom hit. Han vägrade ALL mat som vi har i huset utom tillsist några grönsaks chips och juice + vatten.. Jag fick ge honom lite medicin i form av en inhalatorliknande maskin men dagen har varit lite tuff.. 

Vi tog pojkarna på en snabb sväng till Toys r us och handlade en present till dem från oss inför morgondagens stora 2 årsdag! 

Efter deras nap fixade vi med förberedelser inför kvällens måltid, tacos.. När jag slutade smög vi upp på vårt rum och startade en film, Valentine's Day. Ganska bra faktiskt, lite rörig imellanåt kanske.. Man var tvungen att hänga med lite och inte låta hjärnan slappna av för mycket.. :) 

Här sitter vi nu båda två och bloggar. Så ni där hemma blir nöjda och glada och vi känner likadant :) heheh Skämt och sido där, men ser nog ändå ganska kul ut där vi sitter i min säng, med kuddarna lutade mot säng gaveln, plinkar i 190 på tangenterna och ser sjukt fokuserade ut! :) 

Tyvärr har det minsan inte blivit några bilder precis idag.. Lyckades ta en.. 


Ja ofta slår det mig vad jag gör här, varför, varför inte och vad händer sen? Minnen spelas upp alldeles för ofta i mitt huvud, jag ser filmer, platser och associerar en massa saker, händelser osv osv med allt möjligt.. 
Det känns som man liksom har stoppat upp sitt liv hemma och bara är på ett annat ställe där jag lever ett annat liv. Ett helt sjukt annorlunda. Detta är något av det bästa som hänt mig och mitt liv. Jag behövde detta och jag trodde aldrig att jag skulle göra något sånthär. Det var ju inget jag kunde göra, vaddå lämna alla och bara åka till ett fritt främmande land med så mycket som är olikt?! Varför vill man lämna ens liv när man är omringad av de bästa vännerna, familjen och släktingar?  Det är frågan jag ställt mig många gånger.. Jag kan inte förstå att jag har kommit mkt närmre min mamma, pappa, syster, släktingar och vänner på ett annat sätt. Vi har utvecklat en annan relation till varandra. En ännu djupare, mer förstålig och mogen relation. Jag har verkligen insett hur mycket mina nära och kära betyder för mig. Att jag har fötts in i en lycklig, kärleksfull och omtänksam värld och är alltid omringad och stöttad av någon! 

Detta var nog första gången jag verkligen har gjort något för mig själv, verkligen bara för mig. Jag har alltid varit alla till lags och är på ett sätt innu. Det är bara som jag är som människa, det är jag som individ, min identitet och min personlighet. Jag kan inte fatta att jag varit här i 140 dagar. Hela 140 dagar har jag varit ifrån Sverige på ett RIKTIGT äventyr. Som jag nämnde innan så när ni där hemma pratar om händelser osv så känns det som att ni forfarande är och lever i Januari som när jag lämnade er och flyttade hit. Som när ni pratar om sommaren, lov, studenter så känns det som månader framöver för mig.. Inte som inom de kommande veckorna..Usch, det är svårt, jag spelar spratt med hjärnan och verkligheten på något vis. Det är helt nya känslor, upplevelser och banor jag får möta, går till mötes och har mött! 

Med detta sagt är jag nog klar för idag, jag känner att jag tömt mig på lite jag ville dela med mig :) 
Tusen kramarpussarochkärlek till er!   
   




Jag under 2009-2010.. Jag har i alla fall inte sett likadan ut.. Satt och kollade lite bilder och kom fram till det.. Så mycket man förändras på bara ett år, varje år till och med.. Inte bara på utsidan utan även inne bakom allt alla ser och kanske inte alltid kan märka..

Kommentarer
Postat av: Mammi

Min solstråletill dotter, blir så glad när jag sitter o tittar på bilderna, kommer på mig själva att jag sitter o små ler...hihihi Skyndar mig upp för att hinna läsa din o några bloggar till på morronen, tycker det är kul att få följa o se vad du har hittat på under dagen. Ja helt otroligt att du har varit over there så länge, men nu längtar jag efter dig o räknar ner dagarna. Jag spelar på lotto för jag hoppas att de kommer att ramla in en stor summa för jag vill hälsa på dig både till jul o påsk men det ser dåligt ut för förra veckan blev det två vinster en på 19 o en på 21 kr alltså 40 riksdaler o det kommer jag inte ens till Malmö för..Hhaahh nä så nu får du hållar tummarna för Mamsen...Vi hörs o du natti natti. Hoppas att paketen hinner kommer tills imorron. Love you <3<3<3

2010-05-26 @ 07:07:53
Postat av: Siiis

Usch lite jobbigt att dem är sjuuka men det går över hoppas vi :) dem får ick vara sjuka på sin 2års dag juuu!

Du är världens bästa syster och vilka hääärliga bilder! så fruktansvät fin är du!

Imorogon ska jag till mormor & morfar, jag och mormr ska baka BULLLLLAR ;) hihi .

Jag saknar dig & du finns i mina tankarvarje dag ! <3

2010-05-26 @ 12:12:07
Postat av: pappa

Så snygg du är Malin! Du blir mer och mer lik mig för var dag som går.

2010-05-26 @ 13:37:41
Postat av: Peter

Usch sjuka barn hoppas att dom blir snart friska ;-) Vackert och bra skrivit. Tänk då alla fina minnen du kommer att ha framåt i livet Malin ! :-D Ha en bra dag och kväll ! Ps läst och skrivit på buss 144 ds

2010-05-26 @ 17:00:14
Postat av: Angelica

Va fiiiiint Mallan ! <3

Saknar dig ! PUSS

2010-05-26 @ 19:04:02
URL: http://angelicalervik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0