HAPPY NEW YEAR TO ALL MY BELOVED ONES!

Gott Nytt år på er alla!
Ska börja fixa lite här nu. Klockan är bara 10 på morgonen här. Ska ta en dusch, börja så smått. Sen köra Silje och Greta till busshållplatsen.
Ska sen köra till Josefine i eftermiddag, där ska sådär 10-14 svenska aupairer fira nyår. Med god hemlagad 3 rätters och mys.

Imorgon är en ny dag, ettt nytt år och nya möjligheter.
Må 2011 bli ett ännu bättre år än 2010. Men glöm inte bort 2010 för att vi bytar en siffra.




Hoppas ni får se många raketer, för det kommer nog inte jag i år dessvärre.
Snart ses vi Sverige! Jag längtar, ni kan inte fatta det!
Älskar min familj, mina vänner och släkt!
Where you are, that's where I belong♥

And this day passed, just like everyother day

Så här sitter jag nu igen. Typ sista gången för detta året om man räknar i Sverige tid. Men ja blir en blogg till tror jag i alla fall innan året är slut här i USA.

Jag hade pojkarna över natten, vilket gick bra. Jag var uppe ett par gånger, och ja jag är ju inte så bra på att sova vilket suger. Så efter första gången jag varit uppe (då hade jag sovit i lite drygt 4 timmar) kunde jag såklart inte somna igen. Då tyckte min kropp att det var ok med sömn. Ingen mer sömn för mig, inte mycket i alla fall. Men slummrade till lite senare.

Och sen var pojkarna färdig med sovandet kl 7.45. Vilket jag tyckte var en alldeles utmärkt tid att vara klar på. Så vi åt frukost, jag gjorde dem färdiga, packade sköt/snack väskan inför Barnmuseumet med mormor och morfarn. Tömde diskmaskinen ochr sen bar vi oss iväg.

Is halt på vissa vägar, och isfläckar lite här och var.
Men det gick, mycket trevligt men ja kanske lite för mycket barn. Kryllade av ungar, så vi var där i en timme och körde sen..

När vi kom hem fixade jag hotdogs år barnen och Marilyn gjorde en grilled cheese åt oss (en dubbelmacka med ost).
Sen hade hon med sig goda kakor till efterrätt.

Efter det slutade jag sedan. Så sen 12.00 har jag varit ledig idag.
Skypat lite, raderat bilder på facebook och en massa onödiga vänner. Hemskt vad man samlar på sig en massa skit.
Jag har också organiserat lite på datorn.

Gick in på youtube en sväng och hittade denna godingen! ÅHHHH, det var gamla tider det. Go'a tider! 



Detta är sedan igår när jag skulle lägga dessa busungar! <3



Usch vad tiden går snabbt nu. Försöker att njuta av varje dag som går.
10 dagar, helt sjukt fredag, lördag, söndag och sen på måndag är det bara 1 vecka kvar!!!
Mycket som händer från och med att det nya året börjar. 
Farfar Loren kommer på besök, Hannah och Linda kommer på besök, ut och äta med en massa människor typ alla kvällar. En massa säga hejdå kvällar/dejter och ja usch it's so real. 

Men mycket kul, :) Får helt enkelt njuta av det som är kvar.. 

Önskar alla en toppen Nyårsafton, må ert nya år vara ännu bättre än det som varit.
Klä er fint, känn er fina. Ät gott och uppskatta det ni har inför det nya året! Det är mina tips!
Glöm inte de som står er närmst, visa dem vad de betyder!
 

Snow at first sight

Detta var det första jag såg när jag vaknade imorse. Jag gick på toa, sen sprang jag ner och sa hej till pojkarna som stod o tittade ut genom fönstret. Och jag utbrister: VAAA, har det snöat. oj vi har snö. Hahaha, jag visste inte att de lovat snö. Så chockad blev jag..



Så fint och fridfullt. Ett vinterland!

Så dagen lite snabbt och kort i säg. Mycket skypning, med familj och vänner. Mycket datorsittandes.. Klurat med bilder, Joel är nämligen så himla snäll. Han sa att om jag vill kan jag framkalla den fotoboken som jag gjorde till dem som en avskedspresent till mig själv och så betalar han den till mig. Och om jag ville kunde jag lägga till bilder och sidor. Göra den som jag verkligen velat ha den. Så har suttit och pysslat med det i eftermiddags.

Blev riktigt fint, nöjd är jag. Ska bara få två kort av Melissa, en annan aupair. Sen är den färdig.

Jag började jobba kl 15.00, sen kom Silje kl 18.00. Jag och pojkarna har lekt och myst. Jag lagade middag, vi åt allihopa. Jag har även tvättat lite till pojkarna, gav dem ett bad och sen i säng med dem.

Duktig känner jag mig idag, jag har nämligen också tvättat till mig själv, handdukar, sängkläder och kläder! Skönt! Älskar att ha det gjort..

Nu ska jag försöka somna, är lite så spänd. Första gången jag ska ha pojkarna över en natt. Vet att allt säkerligen kommer gå bra. Men man kommer väl sova på spänn helt enkelt.
Sitter med den 20:e ihop rullade pappersnäsduken i närborren för blodet pissar ur näsan. KUL JU! Det är typ 3:e eller 4:e gången på typ en vecka.. Snyter mig för hårt helt enkelt.. 

Nej hörs imorgon gott folk, slutar kl 12.00. Skönt. Sen är jag ledig till måndag :) NAAAAAAAJS, men ska leka lite med mina goa pågar ändå :) Men skönt att inte vara on duty :) 

Detta är en fruktansvärd älskvärd, måste se film på pojkarna innan läggdags ikväll. ÅHH SOM JAG ÄLSKAR DEM! MINA LIV..

En heldags playdate at Siljes

Idag började jag 6.30 som vanligt, men pojkarna sov till 7.20. Inte så att jag sov vidare precis, utan jag packade och fixade lite med frukost. Var inne i deras rum och tittade till dem minst 5 gånger.. För de gjorde ljud för sig som att de vara vakna. Men icke.. 

Sen vid halv 9 åkte vi till Silje för en lång playdate. Pojkarna skulle nämligen stanna över "napen" (vilamiddag). Och ja ni kan ju se nedan hur de fick ta sin nap. Men det gick superbra. De fick dessa stora kuddar av Mormor och Morfar i julklapp..  


Och såhär kungligt färdas dessa kuddar. Inte i bakluckan inte, nej i famnen såklart. Som vilken gosekudde som helst (I NORMAL STORLEK) typ haha.


Vi hade en bra dag, trevligt och mys. 
Sen körde vi hem vid halv 4 tiden. Nu ser här helt annorlunda ut hemma. Arbetsrummet är ommöblerat, även vardagsrummet och pojkarnas rum. Nu är det bara extrarummet kvar.. 

Jag tog ett bad när jag slutade. Har precis ätit orange (apelsin) kyckling med ris. GOTT! 
Ska snart till Starbucks där jag ska träffa Gabriela och Silje. Bara sitta och snacka lite och så. Jag har även lite saker jag ska överlämna till Gabriela. Så passar bra. 
   
Till Cornelia:
Ja jag vet, det är helt sjukt. Men de är lite drygt två veckor kvar nu bara. Åhh tack , ja jag försöker i alla fall. Och ja med mina grabbar så hade jag inte ens behövt skriva något. Utan bara lagt upp bilder på dem :)
Nej ska tyvärr inte det, jag hade velat göra och jag planerade att göra det. I alla fall ett par veckor, men jag har inte kunnat hitta någon som velat åka med mig, de har inte kunnat. Antingen inte pengar eller så kunde de inte ta semester då. Så lite tråkigt, men har rest och gjort mycket av det jag vill. Och jag ska komma tillbaka :) Så jag inte inte alltför ledsen.. 
Men du hittar nog någon annan blogg att följa :) Är du aupair sj eller tänker på att åka?    

TWO MORE WEEKS, THEN IT'S OVER ;(

Idag började jag jobba 13.00.
Innan dess fixade jag ytterligare på mitt rum och skypade även med familjen. 

Jag har beställt några foton som jag behöver till en aupairvän. Som jag ska hämta idag när jag och Silje ska en sväng till mallet.. Hon måste shoppa på rea vet ni ;) Även hon fick ju pengar i julklapp..  

Detta är mina älskade pågar, deras första skolfoto! De är nog sötast i hela världen om ni frågar mig..


How shall I make it without these guys???????
SAD, TRÅKIGT, helt sjukt overkligt ;(


Detta är spelet jag gav pojkarna i julklapp..


Jag fick även hemskickat mitt och Gabis certifikat från researgenturen. Eftersom vi inte såg Grand Canyon så får vi en gratis tur med dem om vi kommer dit inom ett år. SÅ ja en tur från Las Vegas då. Så ja HEEEEEJ LAS VEGAS HERE I COME, YOU CAN EXPECT ME WITHIN A YEAR! PINKIE PROMISE..

Nu ska jag ner och spise, är hungrig. Blir rester, så jag ska äta taco soppa (mer osm riktigt taco med chips. gott faktiskt ) 

Imorgon ska jag på en heldags playdate hos Silje, sen onsdag bärjar jag jobba 15.00 och jobbar till torsdag 12.00.. Sen är jag ledig resten av torsdagen och fredag (nyår).. Även lördag och söndag.. 

Sen är det en ny vecka, vilket innebär min SISTA vecka. I can't believe it! SO WEIRD.. 
Då blir det playdate med Catrin, Hannah och Linda kommer i ett par dagar, en massa hejdå-middagar och mys. 


Annandag Jul / Boxing day ( = annandagsrea )

Så idag skypade jag med Mamma, Silje och började skypa med Pappa, Marianne och hennes kille Sebastian. Men helt plötsligt bröts internet, och senare fick vi strömavbrott. Lite skumt, men har blåst lite mer än vanligt idag så det var väl de. Så ja förlåt Pappa, blev inget hejdå där inte. Blev ett abrupt avslut. Men hörs imorgon :) Eller ja idag blir det när du läser detta.

Jag tog mig en behövlig dusch och åkte sedan till Alderwood Mall för SHOPPING!
Ganska dumt, men ibland är det inte allt som står rätt till :) Sånt händer, man tänker inte riktigt. Man bara VILL! Så iväg for jag och 40.000 andra shoppingsugna människor till köpcentret.

Köer var det, inga parkeringar fanns det. Men tillsist fick jag en. In kom jag och jag skulle ju egentligen bara köpa smink för mitt presentkort, men även dessa plagg råkade komma med :) 
Och jag behövde dem, kände mig lite nere idag så jag fick faktiskt köpa dessa reafynd. Sorry Mamma!  



Ganska nöjd med mina köp faktiskt :):):)

Väl hemma så rensade jag ytterligare i mitt rum. Packade halva min resväska och sedan även mitt handbaggage. Jag sorterade och har tömt. Så nu är det inte mer än necessären, toalettartiklar, kläder, skor, smink och hårvårdsprodukter som ska packas ner i resväskorna. Hade gärna velat ha mitt täcke med mig, men får se om jag kan lyckas få plats med det. AJA, jag får ringa en packningsexpert annars.. Får fråga om SIlje kan komma och sitta på väskan så jag kan stänga den kanske :) Löser sig alltid.. 

Så nu är mitt rum väldigt tomt, men känns ändå skönt. Känns större och luftigare. 

Ska ner och äta snart. Hungrig som ne häst!

Sen får det nog bli en film eller i alla fall lite tv tittandes ikväll.. Vet inte riktigt hur jag ska jobba imorgon, de skulle berätta det för mig nu ikväll.
Sen tisdag jobbar jag en hel dag, en vanlig dag. Ska se om jag kan köra till Catrin på en playdate då. 
Onsdag så ska jag jobba eftermiddag och kväll och sedan natten till torsdag och torsdag morgon.
Sen fredag är det nyårsafton ju. Vet inte vad som händer, ska kanske vara hemma med familjen. De ska komma två andra familjer över. Vill väldigt gärna åka ner till Seattle Center och se raketerna från Spaceneedlen. Men de kommer vara fett packat med folk. Och det kanske tar mig 2 timmar att komma hem. Vilker suger lite. Så ja frå se hur det blir. Och om jag skulle få någon mer mig på det.

Men ha en toppen måndag för er som ska jobba. Och för er som är lediga, passa på att julstäda vet ja ;) Eller njut av att vara ledig.

KÄRLEK till er från mig

Christmas Day / Juldagen

Så idag vaknade jag av klockan 6.45. Trodde jag skulle dö, trött var jag. Gick upp, gjorde mig lite halvt i ordning och var sedan redo för paketöppning och frukost.
Katie lagade äggröra och vi drack varm choklad. Mysigt! Dexter tog sig lite sovmorgon, och vaknade 8.15 typ.  


Sötaste vagnarna ever..

Precis innan julstrumps öppningen. Fick en massa choklad och gottigheter. + en lott som jag vann 5 dollar på. Jag var den enda som vann. Och Laura gjorde det förra året med, så det verkar som det bara är vi aupairer som har turen med dem..

Åhh min älskade unge!!!!

De fick en jeep och en pick up truck. Större bilar som de älskar.

Jag öppnar lite..

Jag fick en fin fotobok om året och ovanför fick jag DET FINASTE SMYCKESHÄNGET (BERLOCK) EVER! Med bilder på mina pojkar! Så fint.. Blev så glad.

Här är vad jag fick i strumpan

Joels funny gift från mig..

He liked them so much, he even tried them on right away!

Efter paketöppning i 2 timmar..

Mina paketer.. Mycket fint! TUSEN TACK Katie och Joel, Nic och Dex!

Ganska dåliga bilder, men ni ser i alla fall lite bättre..

Här är jag med halsbandet på!


Efter pojkarna sovit åkte vi till Marilyn och Carter och åt en god middag och hade det trevligt. När vi kom hem såg vi en film, allihopa, hela familjen. Mysigt.. Sen har jag skypat med Catrin en massa och Mamma. Nu ska jag minsann hoppa i säng, klockan är nu 00.00!
KRAM OCH GODNATT!
God fortsättning..


Christmas Eve / Julafton

So today I woke up at 8.30. I got dressed and put my make up on. And with that I was ready for CHRISTMAS. 
 
I've skyped with family and some friends. I spend lot of time with my wonderful american family. The boys opend their gifts from my mum when she was on skype. And I opend mine, I got a charm for my bracelet. A black converse shoe, so me! Thanks mum, and thanks everyone else that has helped med with money for christmas. I was able to make my Las Vegas trip just the way I wanted. I did what I wanted and I had a blast!

I'm very greatful to everything I have around me and to everyone that's in my nearest surrounding.
I'm a lucky young lady.
I've two wonderful twinboys who I love to death. They are y extra kids. My first kids.
My extra mum and dad here, Katie and Joel. And all of their friends and family.
To all my new friends in the USA (even though you're from all of the world)
To all my friends back home, old and the newer ones.
To my lovely dad, mum and sister. 
To all my relatives and close friends to my family. 

I've so many people that cares about me. And you should know that a think of you often and that you're a big part of my life. You helped me become who I am. 

I see love when I look into your eyes!
You're giving me strenght. 

Today I cooked, meatballs, mashed potatoes, brown sause, corn, lingonberry jam and Katie made salads for us. A big and very good meal. I also made pancakes which we made a cake outof. With jam and whippedcream. But we didn't have time to eat it before church. So we need to bring it over to Marilyn and Carters house tomorrow for Christmas day. 
Marilyn is going to feed us ham with potato au gratin, vegetables and then a delicious desert + my pancake cake :) YUMMY, I'm gonna be so full!

I've had a great day, and I'm super excited for tomorrow morning. When I'm going to open my gifts in my pyjamas (just like when we're celebrating b-days in Sweden). I can't wait for the boys to open their gifts, and for Katie and Joel to open theirs. I love watching people opening their gifts.. It's exciting too :)

And from one thing to another, I had som hours to kill today so I cleaned my room, sorted out papers, cardboards empty packages and packed my carry on (I know, I'm going to " need to repack it again") bit I still did it. Mostly to get som stuff out of my sight. And into the closet.

But well, here's some movies and pictures from today. I think I'm going to end it here. Have a great Christmas day, I wish you all the best.
Gott slut all i Sverige, och snart är det nyår. Hoppas ni fick de saker ni önskat er och att ni är nöjda med det. Och är ni inte det så får ni väl vänta tills nästa jul.
Njut nu av ledigheten mellan jul och nyår. Ta vara på varandra, det är det dyrbaraste ni har!







Så var det dagen före julafton (men julafton i Sverige)

God Jul på er alla!

Idag mår jag bättre, skönt såhär inför julafton imorgon. Nic var även bättre idag men det kommer nog ta Dex även imorgon innan han är lite mer på benen igen. Riniga näsor och inte på topp humör.

Men vi har haft en mysig dag, Dawnn kom över med sina döttrar Ashlyn och Katie. Så pojkarna sprang runt i 1 timme och lekte kurragömma (hide and go seek), ta fatt (tag) och de skrattade. 

Pojkarna var helt slut efter detta besök, de orkade knappt äta så trötta de var. Sen var de ju inte riktigt på hugget i heller ju.

När de tog sin nap så skypade jag med Ulla och Håkan och Pappa. Sen skypade jag även med Mamma, Syster och en massa annat glatt folk när de firade lillejulafton hos mina extra morföräldrar Ingrid och Bengt.
Mysigt :) 

Jag är så späng inför imorgon. Jag vill se allt pojkarna kommer få och jag ska få öppna några paket i alla fall. 
Vi ska baka kakor på morgonen, jag ska skypa med min älskade familj och släkt. Sen ska jag laga köttbullar, potatismos, grönsaker och LINGON TILL DET! Jag ville så gärna ha lingon till köttbullarna, men tänkte inte riktigt köra till IKEA som tar 45 minuter minst och sen 45 minuter tillbaka för en burk lingon. 
Så ikväll gick jag och Silje på lingonjakt. Det var slut på Centeral Market! JAHA, SLUT, vad innebär det liksom. Det är ju inte en enda amerikan som äter lingon! Då menade de på att många har skandinaviska besökare till jul och då ska de ha lingon. AJA.. 
Vidare åkte vi till Target, och bredvid target har de en World Market. Och ja Silje och jag vet inte varför vi inte varit i den affären innan. Så mycket som man vill ha!!! Och ja vad tro rni de har där om inte LINGON och flera burkar! Plus pannkaksmix, men jag kan göra mina egna :) 

Så ikväll åt jag och Silje thaimat, sen mötte vi upp lite aupairer på coldstones för GOD glass! Vidare till target, world market, hämta sandpapper hos mig, köra hem Silje och sen tanka :) Tog ett par timmar kan jag ju säga.. 

Öppnade min julklapp från Silje och jag ÄLSKAR DEN/DEM! Fick två riktigt fina plåtburkar, eftersom jag samlar på de. Ni fattar nog inte hur fina de är, de är en röd engelsk dubbeldeckarbuss och en annan chokladburk!
Plåtburkar och jag går bara så himla bra ihop! Av samma skrot och korn ;) hahah 

Nej nu ska jag hoppa i säng, snart i alla fall. Och jag har precis fått sett de sista avsnittet av julkalenderna. Jag får faktiskt ge den ett par credits. Bättre än vad många har varit de senaste åren.. 
 
Här var det jul i stugan!

  
I wish you all a very merry christmas! With love Malin

Ont i halsen, halvsjuk Nic men en bra dag

Idag åkte vi til Melissa på en playdate. Var bara där i lite över en timme. Nic är inte riktigt på hugget. Lite förkyld och så. Men det var trevligt och Melissa fick tagit lite fina bilder..



Sen var det hemåt som stod på schemat, åt makaroner och ost och korv. Sen tog vi alla en nap, även jag. Fick en timme, riktigt skönt. Behövde jag verkligen.

Sen kom Katie hem tidigt idag, redan 15.00. Så vi var tillsammans med pojkarna i lite mindre än en timme och sen fick jag sluta lit tidigare. Skönt :) Då hann jag med att ta en dusch innan jag ska laga mat. Och ja se, även blogga.

Fick även ett paket idag, Petras svarta uggs. Så nu blir väl hon glad ;) Eller det antar jag i alla fall.

Själv väntar jag på lite småpaket :) Så jag är lika spänd varje dag, och ja alla som känner mig vet att jag mår kass inför julafton. Jag har velat att det skullat ha varit julafton varje dag nu , hur länge som helst. Jag är så himla kass på att vänta. Jag är så fruktansvärt nyfiken och klåfingrig. Jag klämde nästan alltid sönder alla paket som låg under granen när vi var små. Jag visste redan vad alla skulle få i julklapp, innan de ens öppnat dem. Ja så illa var det..

Och ja ska jag vara ärlig så har jag inte förbättrats för mycket.. :( 
hahah, men jag kan liksom inte hjälpa det ;)

Men ja usch vad jag längtar till julafton, och då jag äntligen ska få öppna alla paket som jag är så nyfiken på! 
 
Nu ska jag ner och laga kycklingwok med ris. Sen efter vi ätit ska jag köra köttbullar (på skånska chyddaboullar) haha.. på fredag ska jag sen laga potatismos och idag tänkte jag även smälta choklad och doppa ananas och persikoskivor i det..
Blir lite smått julstök idag :)

Här ska ni även få en lång video där ni får se the strip och även lite av mig och Gabriela med.

LAS VEGAS

Så gott folk, nu kommer äntligen en uppdatering på bloggisen. Så för er som inte sett alla bilder på facebook, för där finns alla. Här kommer bara några.

Så iväg kom vi i fredags, med buss och taxi till flyget. Hotellet, checkade in. Bokade Grand Canyon turen på lördagen. Gjorde oss i ordning och tog oss ut i vimmlet av snygga killar. Var man än tittade så såg man en hot guy! Helt sjukt, men kul var det. För första gången på 11 månader kände jag mig vuxen, inte som ett barn så ofrt man lämnar huset för att göra något kul efter klockan 21 (och inte gå på bio då).

Här är hela strippen som en stor bar, club och festställe. Sådan härlig atmosfär och stämning.

Vi kom hem och la oss vid 01.00. Gabriela ska sätta klockan på 04.50 men ja helt plötsligt hamnade klockan på 05.50. Och 05.50 var TIDEN, tiden då vi skulle stå nere vid bussen, INTE vakna upp. HERREJISSES! Upp flög vi, trötta som stryk och kastade på kläder och packade resten i en plastpåse. Sprang ner till lobbyn, tog oss 4 min från det att vi vaknade tills vi stod där nere! Oh my god säger jag bara. Sminkade det mesta i bussen, sen resten på första stoppet och vi borstade tänderna ute i öknen.. 

Men vi hade en toppen tur, en mamma och dotter från australien och ett par i 55 års åldern från Las Vegas (ursprungligen från Minnesota). Vi hade det mycket trevligt, lärde oss mycket.

Vi kom till Grand Canyon och såg inte ett skit, inte ett piss ja ni fattar. Vilken besvikelse, men inget man kan göra när Moder natur bestämmer. Så där stod vi inne i shoppen och tittade ut på en vägg av dimma i 2 timmar. KUL, för det var ju verkligen det vi åkte i 5 timmar för att se och sen 5 timmar hem igen. NEJ, NOPP..

När vi kom hem gick vi ut igen, på stippen. Tog foton, utforskade och hade det trevligt. Snackade med en svart man på mcdonalds i evigheter om liv och kärlek haha. Han sa att jag var ond.. Men ja hans ögon var sprängdfyllda och han verkade kanske inte vara i det mest friska laget :) Trevligt dock..

Vi la väl oss vid 2 tiden, gick upp på morgonen, packade, checkade ut och gick sedan till "Välkommen till Las Vegas skylten" som inte var så nära som vi trodde. För fy fan va vi fick gå. Det gör jag aldrig om, ta monorail, tram, taxi, buss eller ja i princip vad fan som helst. Så mycket och stora blåsor jag har, sår och svullnafötter! Inte värt de..

Men mäktigt att se på något vis. Glömde även nämna att det har regnat och blåst halv orkan hela helgen :) Kul ju..

Sen åt vi på rainforrest café innan vi tog oss till hotellet och sedan till flyget hem :) Det var det allihopa, inget mer där inte..
Kan bar säga, LAS VEGAS ÄGER FETT. BÄSTA RESAN JAG GJORT I USA. ÄLSKADE DET, KOMMER ÅKA TILLBAKA! Och ja det måste jag inom ett år, så ja vem är på?? Har nämligen en tillgodo tur till Grand Canyon, som turbolaget står för eftersom vädret var som det var. Ändå najs ju, så måste hit innan nästa år :) För då gäller inte det mer..



Nyöppnade hoteller Cosmopolitan, öppnade 2 dagar innan vi kom.

New York, New York hotell

Ja ni kan ju se på håret att de regnade ute!

Excalibur

MGM Grand, najs hotell de med. De hade två lejonhonor i en glasinhägnad inne på hotellet..

The Strip

Coca Cola affär, den andra i USA. Finns en i Atlanta med, det är där det grundades.. Så jag köpte en magnet och 4 plastmuggar..

Vårt hotell, Flamingo

Grand Canyon turen börjar.. Ute på vischan, och nu är vi i Arizona state, Las Vegas ligger i Nevada state.

Det är så cowboy och indianer över detta..

Även jag köpte en sådan skylt, men inte med Arizona på utan Route.. Och ja en mindre storlek

Toaletterna på stoppen

Framme vid Grand Canyon

Kul vy ju

Men ja man måste ju hålla humöret uppe

HAHAHAAH, Gabi med ponchon! Riktigt skogsmulle


Ja man kan ju säga att vi var glada för det lilla..

Finn ett par fel ...

The Venetian, man kunde även åka i en gondol

Inne i hotell Venetian

DONKEN!

Inne på Bellagio hotell, detta är för snobbar eller folk med en tyngre plånbok ;)


Detta är utanför Bellagio
 
Chokladfontän till höger och en fin chokladaffär

Inne på Bellagio igen

Viva Las Vegas

Coke butiken igen


Med hela NY bakom mig..och mitt älskade nyinförskaffade paraflax
Malin utan man :(
Nästa gång kanske



The Strip! Här kastade jag mig ner under stolen och fick fram kameran och tog denna bild. Ändå helt okej, glad att jag fick den i alla fall..


Ja ni, det var nog allt :) Har ni frågor eller nått annat ni vill påpeka så kan ni ju det ;)



Idag åkte jag och Silje med pojkarna till Jump planet och det var fett kul. Pojkarna älskade de, de skrattade, busa och lekte. Åkte rutshkana (slide) och hoppade. Det är hopptorn med allt möjligt i dem (Inflatable houses, bouncy houses).



Sen åkte vi till Country Village och fikade på ett barnvänligt café med leksaker och tåg. Men ja där var det ett jäkla zoo, fullt med ungar. Men vi fick fikat och de ätit och allt var trevligt. Sen i eftermiddags åkte jag och pojkarna och handlade på Fred Meyer (SOM MAXI STORMARKNAD HEMMA) jag ska göra köttbullar imorgon som vi ska ha till jul och sen doppa ananas och persikoskivor i choklad.. Det blir mitt bidrag och ja potatismos med ju:)

Nej ska nanna nu, sorry, är sjuk och fortfarande riktigt trött!

Förresten, TUSEN TACK Birgit, Bertil, Nina, Stefan och Philip för ert fina paket. Jag blev så glad!!!! Fint kort och lite onyttigt, gott att smaska på.


Sjuk! Sängen kallar

Detta är min julstrumpa (stocking). När jag kom hem igår så såg jag att de hade dekorerat min julstrympa. Fint :)


Ber om ursäckt för att jag inte bloggar om Las Vegas. Men ni får hålla tillgodo med dessa bilderna. Lovar att göra det imorgon dock. Mår inte alls bra idag, fruktansvärt ont i halsen och öronen. Och känner mig allmänt småsjuk.  


Hörs imorgon alla glada! Och förhoppningsvis friska :)

GRATTIS ÄLSKADE MORFARJINKO!

Lite så för sent, hemskt ledsen. Men kom hem från Las Vegas igår natt och hade ingen dator med mig.

Så stort grattis i efterskott moffi :)

Snart ses vi, krya på dig! Tänker på dig mycket..




Även grattis älskade, bästa kusin vitamin!!
Andypandy!


LAS VEGAS baby

Sorry, blev inget inlägg igår. Blogg.se klyddade (funkade inte) .

Idag ska jag till Las Vegas, vilket är helt sjukt. Och det ska bli helt sjukt med. Ser fram emot det. Helt excited!

Gabriela en annan aupair ska följa med mig och vi kommer hem på söndag igen. Sent på kvällen och så är en annan aupair Csilla snäll och kommer och hämtar oss. TUSEN TACK för att hon finns.

Idag ska morfar Carter köra oss till bussen, sen ska vi ta taxi från downtown till flygplatsen.

På söndag blir det fröhoppningsvis Grand Canyon, om det finns platser på några turer. Vilket vi håller tummarna för, ska boka de ikväll när vi anländer till hotellet.

Jag kommer inte ta med min dator. Så det blir en riktigt semester. På tisdag morgon kommer ni kunna se alla bilder och få en uppdatering.

Snart jul, bara 1 vecka kvar (i usa, 1 vecka och 1 dag).
Inte långt till jag ska hem nu. Usch vad tiden går snabbt, springer iväg.
Gabi är tjejen längst till höger..

Och ja på denna längst till vänster med Angelica till höger :)

Och SÅHÄR GLAD ÄR JAG ÖVER ATT JAG SKA FÅ ÅKA TILL LAS VEGAS!!!!


Talk to you soon, Have a great weekend my near and dear! And everyone else to ofcourse..

STARBUCKS och NYA GUMMISTÖVLAR

Silje och jag åkte på en liten tur ikväll och med mina presentkort på Starbucks köpte jag mig två till saker att hänga i min framtida julgran! Två starbucks koppar/muggar/glas. Så söta och så rätt!
Varje jul har man en ny design på pappersmuggarna (i detta fallet en porslin mugg). Så detta är den man får sitt kaffe eller varma choklad i just nu. Så ett minne till härifrån och sen kommer ju STARBUCKS från Seattle! 
 



Som ni såg i måndagens inlägg, mina gummistövlar pajjade. Hela sulan åkte av. Så in fick jag flyga på Urban Outfitters och fixa ett par nya. De hade ett par svarta i affären, en annan modell så för ville inte ha denna mer ju.
Men de hade inte i min storlek. Så en som jobbade där visade mig dessa på internet och de tyckte jag var ganska fräcka. Ok att ha liksom, ändå lite fina med. Så de blev de, det blev bytt i bytt. Så de ska komma med posten inom en vecka :)


Skönt att ha de fixat. Nu ska jag kolla Julkalendern och kanske Victorias Secret för några inköp med mina andra giftcards.. Älskar att shoppa med giftcards! Så jävla billigt haha

(finns ett inlägg till under så ni vet för er som vill)

Playdate hos Mariah

Idag åkte vi till Marih för en lekdag. Pojkarna hade det toppen, de sprang runt och de var i himmlen. De lekte med alla deras bilar (mater, lightning mcqueen och alla andra i bilar filmen).

Vi åt lunch där och åkte sen hem. Så ger alla varandra kramar och så säger jag, säg nu hejdå. Så börjar Dex vinka och säger, hejdå (goodbye) Zoe and Jon! Så sött, han sa de utan att jag sa deras namn! Han visste och kom ihåg deras namn själv! Stort framsteg för honom, de har inte Nic gjort elelr sagt än. Inte med deras lekkompisar, bara med mormor och morfar och annan familj. 

Min mamma är duktig där hemma och var idag på ett återbesök för att de hur hon följer viktminskningskurvorna. Och hon låg mitt i prick, mitt i protokollen och alla diagram.
Duktig, när jag kommer hem kommer jag se en stor förändring på min älskade mammi! Du är så duktig, kämpar på. Är stolt över dig! Är stolt över min familj, mamma, pappa och petra! <3

Idag ska jag laga mat, blir lax med potatismos oh grönsaker. Om jag får lova att använda laxen, och ja lite synd om Joel. Han äter inte fisk, men får se han blir kanske så illa tvungen..

Efter jag slutat så ska jag och Silje uträtta lite ärenden, jag måste till Urban Outfitters och lämna (reklamera) mina gummistövlar. Vi måste in om min LCC för att visa papper, bevis på att jag tagit alla kurser jag behöver, så jag inte behöver betala mitt flyg hem själv.

Och kanske lämna ett paket på posten som Silje har. Så en massa på g, mycket att uträtta ikväll..
Här är några bilder på Rudolf med röda mulen (nosen) aka pojkarna Yates!



Nej nu ska jag återvända till mina bästa vänner. Chipsen och dippan. Ha det!

Playgroup and now dinner at Siljes

Så idag åkte vi till en lekgrupp i Everett där även Mariah och Silje är med sin tvillingar varje tisdag. Det var trevligt och pojkarna hade det kul. Lekte, sjöng sånger och kollade böcker.

När vi kom hem var det dags för deras nap. Och ja tro det eller ej, men Dex sov i 3 timmar och Nic 2,5 timme. Så jag fick helt plötsligt mycket tid från ingenstans. Svarade på mail, tvättade och diskade. Hittade helt enkelt på saker att göra.
När de sen vaknat så lekte vi kurragömma! De är ju inga proffs om man säger så. Men ja, gud så kul vi hade. De skrattade så de nästan dog när de hittade mig eller när jag hittade dem.
Nic säger: No, me count! Och så sprang han iväg, med Dex i hälarna. Jag hör Nic räkna och Dex stämmer i, 1, 2, 3, 8, 6.. Come now, skriker Nic! Och så började de leta efter mig. Så sjukt sött. Kul hade vi!

Sen hämtade vi posten och lekte med räser (racer) bilar..

Nu ska jag till Silje, vi ska laga mat. Hennes värdföräldrar ska iväg så vi ska cooka själva. Gott ska det bli, det är målet!

Hungrig är jag..

Hörs imorgon alla tappra hjältar..
Här är förresten två filmklipp sen igår..

Oh what a nice day

Pics since today with my lovely boys ♥


I'm too tired to write more. or not tired but I need to go to bed now. It's over 10pm and I should be in bed by now. Past bedtime hahha.

Hade a great time at the parents night out tonight (with the boys playschool). Joel and I went, good italian food, great company and we had a giftexchange. Super fun, I got lot's of useful things. Shampoo, conditioner, giftcards ...

Maybe it was only me who had a great time tonight..? Joel and Andrea seems pretty down...

The best Angelica ever! She always makes me feel so good about myself and happy. Like her lots..



GRATTIS MIN VÄRLDENS BÄSTA BROR, JONAS, VÄN! Du betyder mycket för mig, finns alltid här för dig ska du veta. Hoppas du får en toppen 22 årsdag. LOVE your sis



Talk to you all tomorrow!

Söndag och en tomm dag.

Hade en underbar morgon med en lång skypstund med bästa Maria! Snackade i över en timme och vi hade kunnat fortsätta en till. Men tiden fanns dock inte till det.

Silje kom och vi åkte och tankade bilen. Tog sedan bussen till Seattle för vårt LCC möte. Var väl helt okej ändå. Bytade julklappar, jag fick ett starbucks presentkort på 10 dollar tror jag. Vet inte summan men vi skulle ha presenter för 10 dollar så antar att det är summan.

Lucia min lcc hade varit så snäll och gjort vars en magnet med ett foto på hela gruppen. Blev faktiskt överaskad och glad. Kul att ha.
Vi tog lite bilder, snackade och sen åkte vi hem igen.


Glada med våra starbucks muggar :)
HERREGUD, KOLLA PÅ MINA FAVORITSTÖVLAR!!!!!!
Det är ju så att man vil börja gråta. Har precis varit på alderwood mall ikväll och så går de sönder när jag kommer hem. HÄRLIGT!
Och jag drog inte ens av dem med fötterna utan gjorde det med handen och så åkte häla helvetet av.. Snacka om att man blir besviken. Nu msåte jag ju åka och fixa dem en dag..


Sitter och skypar med Catrin nu och kastar ne massa dynga på henne. Är så nere idag haha . Får gottgöra henne med några fina ord innan vi lägger på :)

Hörs imorgon folks!


Black Nativity Gospel, speechles!

Idag gick jag och Silje upp kl 9. Gjorde oss iordning, åt frukost och körde sen på lite ärenden åt Silje innan vi tog bussen till Seattle.

Regn, regn och åter regn! Välkommen till Seattle, världens regnigaste plats! Och jag visste inte att Gud planerade regn idag, hela dagen och pissande regn med swimmingpoolar överallt! Så jag tog på mina skinnstövlar. KUL JU! Bra val liksom. Underbar match! INTE.

Men iväg kom vi och en riktigt snygg kille såg vi på bussen. Det hjälpte lite :)

Väl framme så checkade vi out teatern först innan vi tog en fika. Och sen började detta fenomen som var något av det bästa jag sett, upplevt i mitt liv. Helt mållös, tom men ändå så varm och fylld av kärlek. Jag kan inte beskriva med ord mitt känsloförlopp under denna show och inte efter heller.

Men det var det bästa beslut jag gjort sen jag kom hit, att köpa dessa biljetter. Det var nyttigt för mig, det var en lärdom, en erfarenhet. Kunskap!

Nej tror inte jag kan säga mer om det..
Inte mer än att detta är något som alla borde få uppleva. Går inte att ta misste på en persons starka tro, kärlek och tillgivenhet. Så tacksamma och givande. 

Här är lite bilder och filmklipp.. Ha tålamod med några av filmklippen, ge dem en chans. Efter ett tag artar de sig. Eller på vissa ställen. Allt är inte 100 procent toppen.  

Inne i salen, såg lite ut som en kyrka..

Sen när vi skulle hem så sprang vi nästan i regnet med vårt mini paraply, storlek XXXS. Vilket var sådär kul. Men vi kom i tid till bussen, fick till och med stå och vänta lite. Sen börja det roliga! Nog det mest vrickade, sjuka, jag gjort på länge. Det hade man inte gjort i första taget hemma inte.

Jo, säger Silje. Har vi inte åkt länge nu, vi borde vara framme. Jo säger jag, men hon borde köra av när som helst på vårt exit. Men sen börjar surret och mannen ett par rader fram säger att vi har passerat vår park and ride och att vi nu är I EVERETT PÅ BROADWAY. Inte på South Everett freeway station som var vårt stopp. AMEN, herregud. Vad nu.
Så när jag går fram och frågar säger hon; jag missade avfarten! Men herregud kvinna, hur är det möjligt, bara för att det regnade lite. Men så försäkrar hon oss om att ho nska köra dit och släppa av oss allihopa.

Sen efter ett tag så stannar hon och säger, detta är end stationen. Jag ska hoppa av och kissa här och det kan ni med göra om ni vill, eller stanna i bussen. Jag kör om 20 min och lämnar er på stationen jag glömde innan.
SKOJAR TANTEN!

Och då har jag och Silje snackar ihop oss med en sjukt skum man i 55 års åldern. Saknade sina 4 övre framtänder, uppträdde som att han var skitsofren och full. Men nej då föreslår smarta Malin att vi kan ju dela en taxi till vår missade station och dela på det. Nej då säger han, jag ringer min bror som står på stationen och väntar på mig och ber honom komma och hämta oss här och så kör han er till stationen.

Ja tänkte vi varför inte, gratis med ju. Go for it.
Så säger mannen som jag inte ens kan komma ihåg vad han heter att vi ska gå till Everett trainstation som ligger minst 10 minuter bort. I ÖSREGNET! åhhh ,
men ja vi började gå och han snackade på en massa, lät som att han skulle vilja våldta oss typ. Plus att han frågade om vi rökte, och det var inte vanlig rök då och sen sa han att han hade wiskey som vi kunde få i ryggan (ryggsäcken). Men vi tackade snällt men bestämt nej.

Sen kom broren som jag redan sedan innan kände på mig skulle vara normal och hämtade oss. En bmw bil med manuellväxellåda. Härliga grejer det. Så vi fick oss en liten kick där innan maten. Så blöt jag var, våra skor var genomblöta, halva jag, min vänstersida är helt soaked (dränkt)! 

Men vi kom frma och vi kom till Olive garden och fick mat. Vi åkte hem till mig och fick sett en film och myst i soffan under filtar!
Lyckad kväll tilsist ändå..   

Vi och vårt räddare i nöden. Utan ett namn, vi kan kalla honom Bengt, det tycker jag passar perfekt. Han är en Bengt, visst är han.
 

Nej nu ska jag skypa med mamms, har redan snackat med pappa. Sen blir det sängen. Imorgon LCC möte i Seattle. Hoppas på mindre regn! Men imorgon är det GUMMISTÖVLAR PÅ!

Alla med namnet Malins dag

Så idag har det då varit Nobeldagen hemma i Svealandet. Och det betyder min namnsdag :) Fin dag det där att fira sitt namn på.

Det har varit en bra dag idag. Lugn och mysig. Skönt med fredag. Riktigt skönt.

Skypat med mamma och sa även hej till Tommy och Lena som var på kaffebesök.

Då är det lucia på söndag, herregud som tiden flyger iväg. Här firas det inte alls..

Tråkigt faktiskt, men sen är det ju inte som när man var liten heller dock..

Jag har precis ätit tacos, gott var det och hungrig var jag.

Silje kommer snart och så ska vi åka till Bellevue och träffa Helle och Greta för en biokväll.
Blir antingen the tourist eller due date (kanske burlesque, men den har vi alla redan sett, men den är ju så grymt bra).

Sen imorgon Jul gospel konsert. Så excited över der, ska bli fett kul.
ÅHHH är i valet och kvalet. Vet inte vad jag ska göra. Vill klippa håret till en bob/pagé. Men vill ändå inte för det har ändå blivit lite långt. I alla fall på vissa ställen.
Så svårt, eftersom jag ändå har så tjockt hår så är det ju väldigt bra med lite sådär halvkort hår och inte långt och tjockt som en hästsvans..



Här är 3 bilder med ltie så halv olika hårfärg och kortklippt. Ja blir nog mellankort :)

Nej nu är Silje här, nu ska vi dra på galaj!
Haj på daj..

3 timmar hos frisören

Så, ja måtte resultatet vara värt det haha. Nej kan inte hjälpa att håret är så tjockt, tar en massa extra tid. 

Här är före och efter resultat iaf.
Ursäckta dessa svarta cirklar men jag står och dummar mig och det var mest håret som skulle synas ju :)


Klockan är alldeles för mycket, över 10. Alltså way past my bedtime :) 
Kommer även ett sött videoklipp på pojkarna sedan tidigare idag, de sjunger blinka lilla stjärna på engelska då såklart..  

Imorgon är det fredag och der rockar fett! Ännu en amerikansk helg att avnjuta! Inte så många kvar ju.. 

Trevlig helg folket!
Imorgon blir det bio för mig, Silje och Greta. Sen jul gospel imorgon med Silje och söndag LCC möte med alla aupairer. Najs helg med mycket på g.
 


GRATTIS CAMILLA!

Idag fyller Camilla minsann år :)
Kan dock inte vara där och fira dig. Så det få bli ett litet firande här. Fy för hundan, ett helt inlägg ;)

Saknar dig big sis. Men snart kommer jag hem. Ska bli så kul att få träffas igen.

Ha en toppendag min kära!


♥ din lilla loppa

Pepparkakshusfix hos Catrin idag

Idag åkte vi på playdate hos Catrin. Regna gjorde det på vägen dit, tog lite extra tid. Så mycket bilar ute, alla 4-5 filerna var smockade. Till och med carpoolen (samåknings filen, msåte vara minst två personer i bilen för att köra i denna). Sjukt! Trafiken här suger..

Men fram kom vi och så fick jag springa ut och in, med ungar, väskor, sängar och massa annat skräp. Blöt blev jag, öste ner gjorde det. Himmlen öppnade sig, tack GUD!
Pojkarna skrattade och det gjorde jag med. Vad ska man annars göra haha. 

Vi startade med ett pepperkakshus som Sarah köpt, Catrins värdmamma. Tog dock lång tid, ser kanske ut som att det tog 20 minuter men det tog 3 timmar, dock med en massa pausandes och lunch. Men ändå haha. Fint tyckte jag det blev i alla fall.  


JA, Hank äter glasyren! Det är bara så.

Emmett stod och höll ett par ögon på oss.. Den lilla gullegumpen

Sen när jag skulle lägga dem för sin nap så packade jag upp resesängarna (pack n' plays). Då säger Nic, no no no, big boy bed. Jahaja, och så blev det. De fick då sova i Catrins säng. Men rädd som man är så satt jag sängarna på sidorna, ville inte ha ett barn med bruten arm eller något.

Så sjukt söta är de i alla fall, de små liven.

Oj ja just det, här är ju det ståtliga huset..

Vad tycks liksom? Catrin gjorde det mesta, så jag ska inte ta åt mig. Satt väl på ett par godisar och körde lite touch up med glasyren..

Sen ikväll lagade jag pasta med köttfärssås. Himlans gott blev det idag, fick fanemig till det. Och kryss i taket, Dexter åt köttfärssåsen annars är han nämligen inte så förtjust i köttfärs. Så detta var en av de första gångerna han åt det och gillade det. Stolt Malin där :)

Nej nu ska jag jobba lite till på ett projekt jag har. Snart färdig. Imorgon är det skola med pojkarna, sen färga håret på kvällen :)

Julebak stod på schemat

Så idag när pojkarna vaknat så tog vi oss till Silje på pepparkaksbakning äventyr.
Det var kul för alla faktiskt, degen var lite hård bara. Men vi fick gjort 2 plåtar i alla fall.
Pojkarna fick smaka degen, så nu får vi se hur det blir när de ska leka med modelleran (play doh) sen. Ska bli intressant, men tror de fattar vad som är ätbart och inte (i alla fall i detta fallet).

Goda blev dem, så det var ju positivt. Det ända målet vi hade också.



Pojkarna lekte så fint idag. Martin och Nic läste en bok tillsammans, pratade och peka.
Dex och Martin satt i soffan och slog huvudet kuddarna, och sa AJ AJ AJ. Sen så skrattade de ikapp. De kittlade varandra, pratade och visade. Puttade varandra på bilar m.m.

Det var så kul att se. Intressant och som de har växt våra pågar.

I eftermiddag åkte vi och köpte en blomma till mormor som fyller 70 idag från mig. Pojkarna hjälpte mig att välja. Det blev en stor julstjärna. Ståtlig och fin.

Nu ska jag åka och köpa ananas för de fattades vi. Sen ska jag fixa mig innan de är mat med morföräldrarna. Sen kommer Silje och hämtar mig halv 7 o så ska vi på lite småäventyr såhär en tisdagskväll.

Jag vill även säga hur himla stolt jag är över min lillasyster PETRA Emma Johanna Persson som idag klarade sitt körkort! På min morbrors 50 årsdag och allt. Jag som varit så nervös och sov inget inatt i väntan på ett besked, klarat det eller inte?! Det var frågan. Men jaaaaaa, du är så duktigt. Så glad för din skull, äntligen. 

Lovar, ska låta dig köra hemma ibland med ;) 
DU ÄR BÄST!
 

Happy birthday, grattis på födelsedagen!

So today we have two birthdays. My uncle Håkan turns 50 and the boys grandma (aka gaga) Marilyn is turning 70!
Whioooo big numbers :) But that's what happens to great people:)

I really wish you both an amazing day!

Saknar dig Håkan, även Ulla och Andreas såklart.
Men jag önskar dig en underbar födelsedag och njut! Ta en drink för mig med ;) En alkoholfri då ja, eftersom jag inte dricker hahah..

Imorgon blir det till att fira Marilyn (för när ni läser detta innehåll är det ju mitt i natten för oss i usa. Så Marilyn och Håkan fyller år den 7 december, men ni är ju som sagt 9 timmar före. Så Marilyn får sitt grattis en dag för tidigt nästan och Håkan när han vaknar så för honom är det ju perfekt.

Det blir en av mina favorit rätter som Katie lagar, dijon panerad kyckling med ris och sallad :) Mumms..




Sorry Marilyn, I couldn't find a pic when you're laughing. Which I found very strange, cuz you're always smiling. So I need to get a happyface (as Nic always says) when you come over for dinner tomorrow. 



It's christmas in the house

Riktigt coolt som Joel har gjort. Älskar idén, han har alltså slagit in tavlan som vi alltid har hängande så det ser ut som en paket på väggen. Det gör att det ser ännu mer juligt ut :) 


Pojkarna har sin egna julgran som de är väldigt stolta över.

Mer julklappar på väggen, och lite annat smått över allt.

Och från en sak till en helt annan.
Katie och Joel har köpt ny tvättmaskin och en ny torktumlare. Vilket jag stark gillar, så nya, så fräscha och det luktar nytt. Älskar lukten av nytt..
Ser bra ut, tvättar just nu så får se hur resultatet blir..Men man ska inte behöva stryka och så, det finns olika program och annat bra. Så det är ju kul :)

Vi ska nog komma bra överens tvättis, tummlis och jag :)


Nej nu vaknar pojkarna snart från sin nap. Så jag ska väl ta tag i lite saker innan. Ha det bäst!


LYCKA TILL IMOGRON, DU VET VEM DU ÄR. ÄLSKAR DIG, DET KOMMER GÅ BRA!!!!<3<3<3

Nu är det jul igen, nu är det jul igen och julen varar ända till.....


♥♥♥

Sen svar på Janets kommentar
Janet du är så välkommen även om det drar sig mot slutet. Kul att du kan få läsa och se lite iaf :)

Finns ett inlägg till här under, Nötknäppar baletten ju :) 


THE NUTCRACKER BALLET

Så dagen började med att vi skulle ta julbilder, jag och familjen. Sen kom Silje lite för tidigt, vi sa kvart i 10 trodde jag och hon trodde kvart i 9 så ja som dt kan bli. Men hon fick agera entertainer vid fotograferingen.
Vi åkte snabbt inom Everett Mall och jag köpte skokräm till mina läderstövlar och sen såg vi att klockan blivit FÖR mycket. Vi skyndade oss till bilen och körde till bussen. Och vi skulle ta ut pengar men hann inte så där står vi med vårt skrammel, Silje kom upp i 1 dollar och 78 cents och jag i 2 dollar och 50 cents. Det kostar 3 dollar per man (kvinna)! Så där går vi in i bussen, och säger att automaten varit sönder så vi inte kunde få ut någon växel och detta var vad vi hade. Hon bara skrattade, vi var verkligen desperata. Och så sa hon, gå bak ni! HAHAH som vi skrattade, shit alltså. Som det går till.. 

Sen gick vi till Seattle center från Pike och Pine (mitt i smeten till lite utanför kan man säga) och det är 2,5 kilometer enkel väg. Sen lullade vi runder och kunde inte hitta baletten först. Och ja om jag bara använt min hjärna för en gång skull så hade jag vetat var den var. För jag har passerat där förr.. Men nej, det är inte varje dag MALINS HJÄRNA vill FUNKA!

Så ja idag har vi gått minst 7 kilometer och stått och väntat på bussen i 30 minuter för just nä vi skulle åka hem så bestämde det amerikanska footballs teamet Seahawks att sluta sin match. Och ja då skulle ju alla hem och bussen var smock full. Men nej, vi hade en trevlig dag i alla fall.. 
 
Tillsist hittade vi till baletten och ja ingen frukost hade jag hunnit med att äta och ingen lunch heller. Klockan är nu 12.40 och showen börjar 13.00. Vi köpte en baguett (skitgod må jag säga, men till det priset så skulle det vara en självklarhet) och två drickor var. Äntligen mat, och de smuglade vi in till våra platser.     

Vi fick även gratis program, det ni. Sånt skulle aldrig föreskomma i Sverige!

Fina ståtliga Spaceneedlen!

Pacific Center

Inne och ska hitta våra platser. Så sjukt stort och alla stolar blev tomma tillslut.

Orkestern

Silje och jag



Vi körde ett par nummer efteråt, uppskattades av alla.

Stor julgran hade de med.


Boll Fontänen
Lite suddig bild, men skyller på fotografen som var en random tantis..



Dagens inköp. En speldosa/smyckesbox. Så fin, i alla fall enligt mig

Clara och nötknäpparen

Dessa måste sparas, sjukt coola flaskor och materialet är inte som det ska vara. Det är mycket bättre! Tror man kan återanvända dem. Annars blir det prydnad eller något

Lördag och SHOPPING!

Gårdagens bilder! (Alltså sen i fredags kväll på Cheesecake factory)


Imorse chillade jag och catrin lite efter hon jobbar 2 timmar. Kollade på Björn Gustafsson klipp på youtube. Kull grabb det där.

Sen kom Hanna och vi skyndade oss så att vi kunde komma iväg på vårt shoppingäventyr.
Blev REI, Michaels, Bellevue Square. Trevligt trevligt.

Jag fick shoppat lite..
Dessa ska jag ha i julgranen med foton i..

Smink, sminkväska på köpet, inpregnering (stavning?) till mina Uggs och en kylskåpsmagnet!

Detta är då kylskåpsmagneten i förstoring!! KLOCKREN.

Fick även mitt älskade, efterlängtade packet av Mamma. Med p-piller, lite julgodis och Ragusa (godaste chokladet i världen), ett kort och bacon + skinkost! Grejor det, fint ska det vara.


Granen är inne, ljus och pynten är i och uppe i hela huset. Det är en sådan fruktansvärd julstämning, det är mys!
Ska gå och lägga mig nu, klockan är alldeles för mycket. Och jag ska upp imorgon, göra mig i ordning, ta foto med familjen i storarummet (julfoto) åka till Everett mall snabbt som en höna lassar innan vi ska till bussen och mot Seattle. Det är då dags för nötknäpparen, balett och träffa Silje.

En toppen söndag!
Ha det bäst gott folk..

Fredag och en kort uppdatering.

Skolpojkarna!



Super grumpy..

Mina älsklingar


Är hos Catrin nu och sen ska vi se bio ikväll ett helt gäng. Blir Burlesque igen eller kanske inte. vet inte än. Annars får vi umgås i Bellevue, ja blir nog trevligt. Hörs när vi hörs måste sticka.

It's late

Måste gå och lägga mig. Trött är vad jag är, ögonen är helt slut.

Jag har haft en trevlig dag, pojkarna fotograferades i skolan, riktigt söta. Dex foto blev helt perfekt och såg ina alla Nics men de blev också bra.

Sen när jag slutade åkte jag och hämtade My en tjej från Helsingborg, Skåne. Hon är aupair i Everett..
Vi hämtade Silje, körde till Alderwood och klippte oss. Vidare till Spotted Cow för glass och träffa alla andra aupairtjejerna.

Sen körde jag och lämnade av alla igen och tankade hehe. Nu är jag hemma och vi har fått nytt internet, de andra har klyddat lite de senaste veckorna, segt och så.
Men nu ska det väl bara gå av bara farten.

Är nöjd med mitt hår, och ja så bokade jag en färgning på lördag. Men kom sedan på att jag inte har pengar till det haha. SMART VA??!! Så nu måste jag ringa och boka om till nästa vecka, på torsdag när jag får lön :)
Det är inte alltid lätt det där med pengar.

Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon eller på lördag. Ska försöka komma på det. Men söndag är det ju baletten.

Här kommer ett par foton på mig när jag har varit nere vid tuggummiväggen i Seattle. Från första gången tills nu..


Imorgon får vi ny tvättmaskin och torktumlare ! WHIIIOOO såååå exalterad.
Hörs imorgon gott folk

Och till Sara, NEJ pojkarna är inte alltid såhär gulliga och älskvärda. Men till 90 procent :) Så mycket mer kan man väl inte begära. Men de slåss och tetas osv. Dag ut och dag in. Vissa dagar mer än andra.

3-2-1 Bounce and YES we did!

Hey everybody!
Idag åkte vi till ett bouncy house. Riktigt fett, awesome.. Vi fick alla hoppa och leka i 1 timme och 15 min.
Det var ett par hopptorn som pojkarna var för små för men vi hade ändå riktigt kul. 

Nic vill in i hopptornet och Dex vill åka ner för rampen, riktigt hala var de avsattserna. Pojkarna gled runt, nästa gång ska vi nog ha typ sockiplast på dem :)

Inte en jättebra bild kanske. Men glad att jag har en, för den som jobbade tog den. Pojkarna älskade denna kasebana. Egentligen fick man bara åka en och en, men hon var snäll och läta oss åka tillsammans. Inte det lättaste att få upp båda pojkarna samtidigt dock. Ganska högt som ni ser..Men det gick haha..  

YES, THEY HAD LOTS OF FUN.. 



Random talkin, chatterboxes..


Igår ramlade Nic på ovanvåningen och skrapade hakan mot gallerpinnarna. Så ja såhär ser han ut nu.. Stackarn, och Joels comment was the best: Oh, on Thursday is your photoday in School. To bad.
My answer to that, well I have make up haha!


Jag har idag lagat ugnspankaka med strimlad skinka och lingonsylt!
Första gången jag gjorde det i mitt liv, och ja riktigt gott blev det. Båda pojkarna åt det med :) Duktiga grabbar..

Jag har kollat på julkalenderna idag. Ändå okej än så länge.. Men ja får se hur länge det varar.. 
Ändå tradition att kolla! Och traditioner ska man inte bryta.

Kommentar svar!
Alexandra, tusen tack för kommentaren. Hur går allt där hemma? Tell me!! :)

Matilda, tack för båda dina kommentarer. Hehe, och ja engelskan jobbar även jag på, den är absolut inte perfekt! Men den är bra nog.. Och ja örngotten kommer jag ihåg! Tror Mamma har en kudde i örngottet och har den i en stol där hemma. Vad hittar du på nu för tiden, eller ja sen studenten?

Silje kommer snart och så ska vi ha filmkväll. Jag lovade att hon skulle få välja film :) 
Sen blir det sängen efter filmen. 
Imorgon ska jag klippa håret och sen spotted cow med aupairerna. Och ja på dagen är det fotografering för pojkarna i skolan. 

Ha det bäst alla och glad DECEMBER! 

Childrens Museum and tiny elves

Ny dag ich nya tag!

Har varit en seg dag idag tycker jag. Vet inte varför dock, kan vara för att jag aldrig får paketet Mamma skickat till mig för 2 veckor sedan! Borde vara här nu nu nu. Men varför är det inte det!! Det är frågan.. Jaja, får se när det dyker upp då.
Vi hade lite kul i bilen innan vi gick in till barnmuseumet! HAHAHHA som jag skrattade när jag såg hur Dexters mössa satt!


Ja det var mina urgulliga tomtenissar (älvor, elves på engelska)

Det var julpyntat på museumet, så mysigt. 

De sprang runt och lekte brandmän idag (Especially for you Grandpa Loren!!)
They loved the hats! They have never really wanted to play with them before. 

WHAT, it suites me right?

I'm ready, go go go. Fire out!
 
Här leker de i teater rummet. Så mycket som de lekte i detta rum idag har de aldrig gjort innan heller. Kul att se hur de förändras.


Sen har vi plusgrader igen, 4-7 plus. Det är skönt! Helt okej liksom.
Har precis ätit pizza, Katie jobbade över så det blev Papa Murphy's. Hawaii pizza med USA mycket ost! hahah

Silje kommer över vid 19 tiden och så ska vi snacka ltie skit och umgås. För har man inga pengar så är det så man får umgås och ha kul :) VI SITTER I SAMMA BÅT!

Imorgon är det onsdag och 1 DECEMBER 2010! December är ju riktigt sjukt. Men jaja, kan inte göra mycket åt det. Men jag ska i alla fall ÖNSKA DEN BÄSTA MIRAN I VÄRLDEN GRATTIS TILL HENNES 21ÅR!<3

Hej hopp i galoppen. Nu ska jag ta bort nagellacket!

RSS 2.0