Så var det dagen före julafton (men julafton i Sverige)

God Jul på er alla!

Idag mår jag bättre, skönt såhär inför julafton imorgon. Nic var även bättre idag men det kommer nog ta Dex även imorgon innan han är lite mer på benen igen. Riniga näsor och inte på topp humör.

Men vi har haft en mysig dag, Dawnn kom över med sina döttrar Ashlyn och Katie. Så pojkarna sprang runt i 1 timme och lekte kurragömma (hide and go seek), ta fatt (tag) och de skrattade. 

Pojkarna var helt slut efter detta besök, de orkade knappt äta så trötta de var. Sen var de ju inte riktigt på hugget i heller ju.

När de tog sin nap så skypade jag med Ulla och Håkan och Pappa. Sen skypade jag även med Mamma, Syster och en massa annat glatt folk när de firade lillejulafton hos mina extra morföräldrar Ingrid och Bengt.
Mysigt :) 

Jag är så späng inför imorgon. Jag vill se allt pojkarna kommer få och jag ska få öppna några paket i alla fall. 
Vi ska baka kakor på morgonen, jag ska skypa med min älskade familj och släkt. Sen ska jag laga köttbullar, potatismos, grönsaker och LINGON TILL DET! Jag ville så gärna ha lingon till köttbullarna, men tänkte inte riktigt köra till IKEA som tar 45 minuter minst och sen 45 minuter tillbaka för en burk lingon. 
Så ikväll gick jag och Silje på lingonjakt. Det var slut på Centeral Market! JAHA, SLUT, vad innebär det liksom. Det är ju inte en enda amerikan som äter lingon! Då menade de på att många har skandinaviska besökare till jul och då ska de ha lingon. AJA.. 
Vidare åkte vi till Target, och bredvid target har de en World Market. Och ja Silje och jag vet inte varför vi inte varit i den affären innan. Så mycket som man vill ha!!! Och ja vad tro rni de har där om inte LINGON och flera burkar! Plus pannkaksmix, men jag kan göra mina egna :) 

Så ikväll åt jag och Silje thaimat, sen mötte vi upp lite aupairer på coldstones för GOD glass! Vidare till target, world market, hämta sandpapper hos mig, köra hem Silje och sen tanka :) Tog ett par timmar kan jag ju säga.. 

Öppnade min julklapp från Silje och jag ÄLSKAR DEN/DEM! Fick två riktigt fina plåtburkar, eftersom jag samlar på de. Ni fattar nog inte hur fina de är, de är en röd engelsk dubbeldeckarbuss och en annan chokladburk!
Plåtburkar och jag går bara så himla bra ihop! Av samma skrot och korn ;) hahah 

Nej nu ska jag hoppa i säng, snart i alla fall. Och jag har precis fått sett de sista avsnittet av julkalenderna. Jag får faktiskt ge den ett par credits. Bättre än vad många har varit de senaste åren.. 
 
Här var det jul i stugan!

  
I wish you all a very merry christmas! With love Malin

Kommentarer
Postat av: Håkan & Ulla

EN RIKTIG GOD JUL MALIN!!!!



FRÅN OSS I KLAGSTORP.

2010-12-24 @ 08:03:27
Postat av: Emelie

Hej snäckan! Åh så mysigt ni har d! Kommer att bli en sån där riktig disneyjul! Så fina bilder på dig o killarna o familjen. Här e d snöstorm..som vanligt får man kanske säga. Sicken vinter vi har..igen!! Gillar snö..man får leka rallyförare när man ska nånstans! Hoppas d kommer någon idag annars har vi massor av mat för hur länge som helst hihi. ha nu en riktigt GOD JUL!! O ta hand om daj! Kramar från frissan

2010-12-24 @ 08:14:58
Postat av: Mammi

Åh min älskade tös, sittermed tårarna i ögon o tittar på dina bilder. Vilken fin bild på Fam Yates. Mina älskade pågar....Älskar dom så mitt hjärta knakar...min önskan hade varit att fira jul med er...men ens önska går ju inte alltid i uppfyllelse men kanske en dag vem vet. Den 11 jan får jag krama om dig äntligen efter 6 mån av längtan...Ha det bäst o hälsa Marilyn, Carter o Ryan o hela fam Yates och önska dom en riktigt God Jul från oss här hemma i kalla snöiga Anderslöv....Du förresten LOVE YOU <3<3<3 Julkram o julpusssssssssssar i massor...

2010-12-24 @ 09:06:08
Postat av: Familjen Åkerman

GOD JUL o Gott Nytt År Malin!!! Hoppas att jul- och nyårshelgen blir en underbar upplevelse för dig! Många kramar från oss alla! Ellinor. Fredrik, Kristina o Ingvar.

2010-12-24 @ 09:36:04
Postat av: H

vilken mysig bild pa dig och vardfamiljen!!

2010-12-24 @ 16:17:11
URL: http://hhni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0