Ont i halsen, halvsjuk Nic men en bra dag

Idag åkte vi til Melissa på en playdate. Var bara där i lite över en timme. Nic är inte riktigt på hugget. Lite förkyld och så. Men det var trevligt och Melissa fick tagit lite fina bilder..



Sen var det hemåt som stod på schemat, åt makaroner och ost och korv. Sen tog vi alla en nap, även jag. Fick en timme, riktigt skönt. Behövde jag verkligen.

Sen kom Katie hem tidigt idag, redan 15.00. Så vi var tillsammans med pojkarna i lite mindre än en timme och sen fick jag sluta lit tidigare. Skönt :) Då hann jag med att ta en dusch innan jag ska laga mat. Och ja se, även blogga.

Fick även ett paket idag, Petras svarta uggs. Så nu blir väl hon glad ;) Eller det antar jag i alla fall.

Själv väntar jag på lite småpaket :) Så jag är lika spänd varje dag, och ja alla som känner mig vet att jag mår kass inför julafton. Jag har velat att det skullat ha varit julafton varje dag nu , hur länge som helst. Jag är så himla kass på att vänta. Jag är så fruktansvärt nyfiken och klåfingrig. Jag klämde nästan alltid sönder alla paket som låg under granen när vi var små. Jag visste redan vad alla skulle få i julklapp, innan de ens öppnat dem. Ja så illa var det..

Och ja ska jag vara ärlig så har jag inte förbättrats för mycket.. :( 
hahah, men jag kan liksom inte hjälpa det ;)

Men ja usch vad jag längtar till julafton, och då jag äntligen ska få öppna alla paket som jag är så nyfiken på! 
 
Nu ska jag ner och laga kycklingwok med ris. Sen efter vi ätit ska jag köra köttbullar (på skånska chyddaboullar) haha.. på fredag ska jag sen laga potatismos och idag tänkte jag även smälta choklad och doppa ananas och persikoskivor i det..
Blir lite smått julstök idag :)

Här ska ni även få en lång video där ni får se the strip och även lite av mig och Gabriela med.

Kommentarer
Postat av: Lena

Nu har du ytterligare en underbar upplevelse att lägga till ditt äventyr i USA. Ni ser ut att ha haft det toppen i Las Vegas. Här hemma är det full snöstorm, tur att man är ledig idag :)

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR

ska bli kul att snart ses

önskar vi på Smedjegatan

2010-12-23 @ 08:37:08
Postat av: Mammi

Vilken fin header du har gjort min solstråle till dotter. Håller på att fixa mig iordning,ska ju styra stegen ner till Västergatan...Här bara vräker snön ner, kollade precis o såg att Jonas hr kommit iväg 40 min senare men bye bye Sweden Here he come Phuket den lille gottegrisen. Vi hörs senar. Love you <3<3<3

2010-12-23 @ 15:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0