Playdate hos Mariah

Idag åkte vi till Marih för en lekdag. Pojkarna hade det toppen, de sprang runt och de var i himmlen. De lekte med alla deras bilar (mater, lightning mcqueen och alla andra i bilar filmen).

Vi åt lunch där och åkte sen hem. Så ger alla varandra kramar och så säger jag, säg nu hejdå. Så börjar Dex vinka och säger, hejdå (goodbye) Zoe and Jon! Så sött, han sa de utan att jag sa deras namn! Han visste och kom ihåg deras namn själv! Stort framsteg för honom, de har inte Nic gjort elelr sagt än. Inte med deras lekkompisar, bara med mormor och morfar och annan familj. 

Min mamma är duktig där hemma och var idag på ett återbesök för att de hur hon följer viktminskningskurvorna. Och hon låg mitt i prick, mitt i protokollen och alla diagram.
Duktig, när jag kommer hem kommer jag se en stor förändring på min älskade mammi! Du är så duktig, kämpar på. Är stolt över dig! Är stolt över min familj, mamma, pappa och petra! <3

Idag ska jag laga mat, blir lax med potatismos oh grönsaker. Om jag får lova att använda laxen, och ja lite synd om Joel. Han äter inte fisk, men får se han blir kanske så illa tvungen..

Efter jag slutat så ska jag och Silje uträtta lite ärenden, jag måste till Urban Outfitters och lämna (reklamera) mina gummistövlar. Vi måste in om min LCC för att visa papper, bevis på att jag tagit alla kurser jag behöver, så jag inte behöver betala mitt flyg hem själv.

Och kanske lämna ett paket på posten som Silje har. Så en massa på g, mycket att uträtta ikväll..
Här är några bilder på Rudolf med röda mulen (nosen) aka pojkarna Yates!



Nej nu ska jag återvända till mina bästa vänner. Chipsen och dippan. Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0