TWO MORE WEEKS, THEN IT'S OVER ;(

Idag började jag jobba 13.00.
Innan dess fixade jag ytterligare på mitt rum och skypade även med familjen. 

Jag har beställt några foton som jag behöver till en aupairvän. Som jag ska hämta idag när jag och Silje ska en sväng till mallet.. Hon måste shoppa på rea vet ni ;) Även hon fick ju pengar i julklapp..  

Detta är mina älskade pågar, deras första skolfoto! De är nog sötast i hela världen om ni frågar mig..


How shall I make it without these guys???????
SAD, TRÅKIGT, helt sjukt overkligt ;(


Detta är spelet jag gav pojkarna i julklapp..


Jag fick även hemskickat mitt och Gabis certifikat från researgenturen. Eftersom vi inte såg Grand Canyon så får vi en gratis tur med dem om vi kommer dit inom ett år. SÅ ja en tur från Las Vegas då. Så ja HEEEEEJ LAS VEGAS HERE I COME, YOU CAN EXPECT ME WITHIN A YEAR! PINKIE PROMISE..

Nu ska jag ner och spise, är hungrig. Blir rester, så jag ska äta taco soppa (mer osm riktigt taco med chips. gott faktiskt ) 

Imorgon ska jag på en heldags playdate hos Silje, sen onsdag bärjar jag jobba 15.00 och jobbar till torsdag 12.00.. Sen är jag ledig resten av torsdagen och fredag (nyår).. Även lördag och söndag.. 

Sen är det en ny vecka, vilket innebär min SISTA vecka. I can't believe it! SO WEIRD.. 
Då blir det playdate med Catrin, Hannah och Linda kommer i ett par dagar, en massa hejdå-middagar och mys. 


Kommentarer
Postat av: Cornelia

what redan?? va "tomt" det kommer bli eller vad man ska säga, att inte läsa din blogg mer, detta är verkligen min favorit och alla så himla söta bilder på killarna!! ska du utnyttja resemånaden?

2010-12-28 @ 03:45:12
URL: http://www.conken.blogspot.com
Postat av: Mammi

Hhahahah vilket roligt spel du har shoppat, de är så söta de små liven. Mina godingar, usch vad jag kommer att sakna dom, men är lycklig att få hem dig o att få krama om dig efter 6 mån ska bli en sådan härlig känsla snor nog några pussar med...hihihi i hörs love you njut av dina sista dagar med dom grynen....massor av love till dig <3<3<3

2010-12-28 @ 07:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0