THE NUTCRACKER BALLET

Så dagen började med att vi skulle ta julbilder, jag och familjen. Sen kom Silje lite för tidigt, vi sa kvart i 10 trodde jag och hon trodde kvart i 9 så ja som dt kan bli. Men hon fick agera entertainer vid fotograferingen.
Vi åkte snabbt inom Everett Mall och jag köpte skokräm till mina läderstövlar och sen såg vi att klockan blivit FÖR mycket. Vi skyndade oss till bilen och körde till bussen. Och vi skulle ta ut pengar men hann inte så där står vi med vårt skrammel, Silje kom upp i 1 dollar och 78 cents och jag i 2 dollar och 50 cents. Det kostar 3 dollar per man (kvinna)! Så där går vi in i bussen, och säger att automaten varit sönder så vi inte kunde få ut någon växel och detta var vad vi hade. Hon bara skrattade, vi var verkligen desperata. Och så sa hon, gå bak ni! HAHAH som vi skrattade, shit alltså. Som det går till.. 

Sen gick vi till Seattle center från Pike och Pine (mitt i smeten till lite utanför kan man säga) och det är 2,5 kilometer enkel väg. Sen lullade vi runder och kunde inte hitta baletten först. Och ja om jag bara använt min hjärna för en gång skull så hade jag vetat var den var. För jag har passerat där förr.. Men nej, det är inte varje dag MALINS HJÄRNA vill FUNKA!

Så ja idag har vi gått minst 7 kilometer och stått och väntat på bussen i 30 minuter för just nä vi skulle åka hem så bestämde det amerikanska footballs teamet Seahawks att sluta sin match. Och ja då skulle ju alla hem och bussen var smock full. Men nej, vi hade en trevlig dag i alla fall.. 
 
Tillsist hittade vi till baletten och ja ingen frukost hade jag hunnit med att äta och ingen lunch heller. Klockan är nu 12.40 och showen börjar 13.00. Vi köpte en baguett (skitgod må jag säga, men till det priset så skulle det vara en självklarhet) och två drickor var. Äntligen mat, och de smuglade vi in till våra platser.     

Vi fick även gratis program, det ni. Sånt skulle aldrig föreskomma i Sverige!

Fina ståtliga Spaceneedlen!

Pacific Center

Inne och ska hitta våra platser. Så sjukt stort och alla stolar blev tomma tillslut.

Orkestern

Silje och jag



Vi körde ett par nummer efteråt, uppskattades av alla.

Stor julgran hade de med.


Boll Fontänen
Lite suddig bild, men skyller på fotografen som var en random tantis..



Dagens inköp. En speldosa/smyckesbox. Så fin, i alla fall enligt mig

Clara och nötknäpparen

Dessa måste sparas, sjukt coola flaskor och materialet är inte som det ska vara. Det är mycket bättre! Tror man kan återanvända dem. Annars blir det prydnad eller något

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0