It's late

Måste gå och lägga mig. Trött är vad jag är, ögonen är helt slut.

Jag har haft en trevlig dag, pojkarna fotograferades i skolan, riktigt söta. Dex foto blev helt perfekt och såg ina alla Nics men de blev också bra.

Sen när jag slutade åkte jag och hämtade My en tjej från Helsingborg, Skåne. Hon är aupair i Everett..
Vi hämtade Silje, körde till Alderwood och klippte oss. Vidare till Spotted Cow för glass och träffa alla andra aupairtjejerna.

Sen körde jag och lämnade av alla igen och tankade hehe. Nu är jag hemma och vi har fått nytt internet, de andra har klyddat lite de senaste veckorna, segt och så.
Men nu ska det väl bara gå av bara farten.

Är nöjd med mitt hår, och ja så bokade jag en färgning på lördag. Men kom sedan på att jag inte har pengar till det haha. SMART VA??!! Så nu måste jag ringa och boka om till nästa vecka, på torsdag när jag får lön :)
Det är inte alltid lätt det där med pengar.

Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon eller på lördag. Ska försöka komma på det. Men söndag är det ju baletten.

Här kommer ett par foton på mig när jag har varit nere vid tuggummiväggen i Seattle. Från första gången tills nu..


Imorgon får vi ny tvättmaskin och torktumlare ! WHIIIOOO såååå exalterad.
Hörs imorgon gott folk

Och till Sara, NEJ pojkarna är inte alltid såhär gulliga och älskvärda. Men till 90 procent :) Så mycket mer kan man väl inte begära. Men de slåss och tetas osv. Dag ut och dag in. Vissa dagar mer än andra.

Kommentarer
Postat av: Mammi

Hej mitt hjärta, ville bara titta in o säga att jag saknar dig o pågarna.....:-) <3<3<3 vintern har verkligen kommit för att stanna imorse var det -9 grader och vad mycket snö vi har fått....Ha det bäst o love you <3<3<3

2010-12-03 @ 09:53:36
Postat av: Mammi igen

Har du fått shoppat en chokladkalender....kom till att tänka på när du ryste ner o åt flera bitar o sen var du förvånad när du öppnade en lucka o där inte var någon chokladbit för den hade du ju redan tryckt i dig...hahahah min goa tös...

2010-12-03 @ 14:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0