Playgroup and now dinner at Siljes

Så idag åkte vi till en lekgrupp i Everett där även Mariah och Silje är med sin tvillingar varje tisdag. Det var trevligt och pojkarna hade det kul. Lekte, sjöng sånger och kollade böcker.

När vi kom hem var det dags för deras nap. Och ja tro det eller ej, men Dex sov i 3 timmar och Nic 2,5 timme. Så jag fick helt plötsligt mycket tid från ingenstans. Svarade på mail, tvättade och diskade. Hittade helt enkelt på saker att göra.
När de sen vaknat så lekte vi kurragömma! De är ju inga proffs om man säger så. Men ja, gud så kul vi hade. De skrattade så de nästan dog när de hittade mig eller när jag hittade dem.
Nic säger: No, me count! Och så sprang han iväg, med Dex i hälarna. Jag hör Nic räkna och Dex stämmer i, 1, 2, 3, 8, 6.. Come now, skriker Nic! Och så började de leta efter mig. Så sjukt sött. Kul hade vi!

Sen hämtade vi posten och lekte med räser (racer) bilar..

Nu ska jag till Silje, vi ska laga mat. Hennes värdföräldrar ska iväg så vi ska cooka själva. Gott ska det bli, det är målet!

Hungrig är jag..

Hörs imorgon alla tappra hjältar..
Här är förresten två filmklipp sen igår..

Kommentarer
Postat av: Mammi

Förlåt omi inte han skypa din middag igår, kände mig trött o ville sova. Vad kockade ni för något gott du o Silje???? De är så söta dina pågar...Vi hörs när vi hörs. Kramis o du Love you<3<3<3

2010-12-15 @ 06:24:04
Postat av: Peter

Hej hopp Malin!

Alltid roligt att läsa din blogg (Varje dag på bussen hem) Snart om en vecka är det jul och du får fira den i USA Och med det ännu en sak att lägga i lista Samt är jätte avundsjuk på att du snart åker till Vegas samt Grand Canyon :( Men det är du värd !



Ha nu en trevlig dag och sköt om dig nu...

Peter

2010-12-15 @ 16:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0