PACKA PACKA PACKA och det går inte bra!

Detta är två köp jag gjorde igår.. Eller ja 3..
Halsband från Forever 21

Ett läppglans från Victorias secret och 2 från BareEssentuals.

Sen åkte jag och Silje till Alderwood en sväng i eftermiddags. Jag köpte två hårprodukter och inget med.
Sen på väg till Mukilteo såg vi regnbågen. Det var första gången jag gjorde det sen jag flyttade hit. Så ja 2 dagar innan jag åker hem. Fint var det, svårt att få det på bild från en bil på motorvägen och regn.
Mat på Arnies. GOTT! Claim chowder soup och fish n' chips. MÄTTA blev resultatet.
Sen skulle vi sett bio, men Silje mådde inte bra. Hon har varit små sjuk ett tag, så jag bestämde att de tar vi imorgon eftermiddag istället.   


När jag kom hem så började jag FÖRSÖKA organisera och packa lite. Men oj oj oj, vad det inte går bra alls! Jag har för mycket saker, kläder osv. Det kommer aldrig få plats, inte allt. Vet inte vad jag ska göra. Kan dock hända att de kanske får plats, men då kommer det vara en sådär halvsaftig övervikt :/
Aja, löser väl sig på något sätt.. Sitter och väntar på att Mamma ska vakna så jag kan få lite tips från henne!! BEHÖVLIGT!

Imorgon ska jag packa det sista typ, eller ja nästan. Se bio med Silje, träffa Gigi och får lite lemonade och ranch dressing i pulverpåsar. Måndag frukost hemma hos oss med Mormor, Morfar, Farmor Chris och Farfar Don och morbror Ryan. Innan vi åker till flygplatsen och jag säger adjö, eller mer PÅ ÅTERSEENDE! 

Kommentarer
Postat av: Den behövande Mamman

Hhahaah ja du nu är det kris...det har jag visst länge fastän du redan har skickat hem mer än 30 kg hjärtat mitt....Men men det är ju bara till att packa en låda till....vad gör det om hundra år. Stackars Silje...nu får hon minsann krya på sig. Mys med dina pågar o nära o kära. Hälsa hela Fam Yates inkl. mormor, morfar, Ryan, Farmor, Don, Farfar och Saide....kommer att sakna alla. Hoppas att vi ska kunna komma tillbaks en dag o säg Hej...Vi hörs när du vaknar....Mammi är klar här hemma allt är fixat, toan städan, din säng är renbäddad o golv o allt är avtorkat...Det ända som saknas nu är DU min goe tös. Jag längtar tills på tisdag lunch då jag ska få krama om dig. Ge pågarna en extra kram från mig o gärna några pussar...Love you <3<3<3

2011-01-09 @ 14:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0