Monday and 1 week left, MIXED FEELINGS!

Hej alla glada. Idag har många av er där hemma börjat jobba, medan vissa fortfarande glider runt i alla fall i en vecka till. Säger, tråkigt för er som jobbar men grattis till er som glider (min mamma tillexempel;) haha..

Idag satt jag klockan på 8.45, skypat med Mammsi, Pappa, Maria och ingen annan :)
Mycket trevligt och givande ..

Tog en dusch och sen började jag jobba 1. Slutade vid 5.
Så nu sitter jag här, ombytt och i princip klar för att åka till Clay Pit för indisk mat.. Vi blir ett par stycken, lite mammor och jag en extra mamma.. Ska bli väldigt mysigt. Hungrig är jag också, som en häst!

Gjorde mig själv en god dubbelmacka till lunch i alla fall. Den hade inte suttit fel nu med! 

Usch mina vänner. Det flyger runt en massa tankar i huvudet. Kroppen är full med känslor som den inte vet riktigt hur den ska handtera. 
Ena minuten vill man gråta för att man ska lämna, andra minuten vill man gråta för att det ska bli kul att komma hem, HEM. Usch, tänk om inte känslor fanns. Det hade varit okej om de bara fick en att känna sig lycklig, glad, kär osv osv.. 
Men ja nu är ju inte livet sådärade lätt! 
Typiskt! 

Och så frågar alla, har du packat, eller tror du att du kommer får plats med allt. Mitt svar, VET INTE. HAHAH, hoppas innerligt att allt kommer få plats. Vill ju inte lämna kvar något. 

Imorgon kväll ska jag hämta Lindis och Hannis på flygplatsen, 21.30. Lääängtar så! <3

Farfar Loren är ju här med, så imorgon ska vi ha det kul med pojkarna. Får se vad vi gör, var vi åker.. Inte bestämt oss innu. Det är ju så himla kallt med, freeeeeeeezing cold!

Men vi har haft så många fina dagar de senaste dagarna. Sol, blå himmel, mellan minus 2 till plus 3 grader (27-35farenheit), vindstilla alltså glittrande fint.
Så klaga ska jag inte, för hade det regnat hade jag velat gråta med himmeln.

Nej nu ska jag sluta babbla. Hörs imorgon!



Samma Malin. Men olika år ;)

Kommentarer
Postat av: Sabrina, mitt liv i London

översta bilden minns jag som igår ;) fast att det nu är exakt ett år sedan!

2011-01-04 @ 03:51:12
URL: http://sabrinas.webblogg.se/
Postat av: Mammi

GRATTIS DU klarade det, det är exakt 1 år sedan som jag sa faväl till dig på Kastrup. Usch det förstår jag, tänk jag tyckte det var tufft när jag skulle lämna pågarna en andra gång o visste att jag kanske aldrig kommer att få träffa dom mer...:-( Jag hoppas att vi ska kunna komma tillbaks till Fam Yates både i Seattle och Michigan.....Jag gillar Farfar Loreen, han är cool en riktig mysig man. Ja du här myser vi o förbereder för att du min goa tös ska komma hem.LÄNGTAR.....:-) Love you....

2011-01-04 @ 09:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0