Work Work Work, but it pays off

Så i helgen har jag i princip spenderat all min tid på hotellet eller hemma i Anderslöv.
Såhär ser hotellet ut, tog några bilder av matsalen, baren och frukostdelen. Och receptionen. Inte av rummen och korridorerna. Men de kan man se på internet.

Jag älskar hur det är inrett på hotellet. Sjukt fint faktiskt..

Jag jobbade till 02.00 imorse. så sov till 12. Skönt, fick ändå 8 timmar. Trodde inte jag skulle kunna sova så långe. Så det var skönt.
När jag vaknade såg jag att de ringt från hotellet igen. De undrade om jag kunde komma in och jobba 17-21. Och så klart ställer man upp. Så om 1½ timme ska jag ta bussen till jobb. 
Ska snart hoppa in i duschen. Vill inte stressa till bussen. 

Imorgon ska jag en sväng till arbetsförmedlingen och få en handledare och lämna in en ansökan om att få åka med dem till Oslo, Norge och söka jobb på en jobbmässa.
Får jag inte de så åker jag nog själv upp med en buss och bor med en kompis i Oslo och söker lite jobb. De blir väl i slutet av februari, början av mars kanske..

Sen tänkte jag även ringa och se om Moster Ulla är hemma så jag kanske skulle kunna komma på besök imorgon. Får se, om jag inte blir inringd det vill säga.

Men här är en länk där ni kan se lite av hotellet och sen lite bilder. Sen lovar jag att inte lägga upp fler bilder om hoteller hahha..

Sen ska jag blogga om min London resa snart med. Har inte haft tid än. Åker ju i början av april.. Men kommer nu i veckan.. Lovar.    


http://www.youtube.com/watch?v=9yWH3eWcIQ0



Två bås i baren

Lobbyn


Receptionen

Nedan är baren och sittplatserna i baren..





Frukost och matsalsdelen


Business center till vänster och lobbyn till höger

I slutet av korridoren är konferens rummen.

Kommentarer
Postat av: Anna

Inget dåligt hotell! ser rikigt lyxigt ut! vad kostar en natt där? :) kram

2011-02-04 @ 11:47:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0