Summering av helgen

Jag har haft en toppenhelg, VERKLIGEN! Jag har världens bästa vänner, ÄLSKAR ER!

Utmaningarnas hus var lyckat igår, efter det drog vi till Rydsgård och förfestade. Vi var mycket folk och alla var trevliga som vanligt hehe :)  Tog sedan tåget till Ystad och ramlade in på P.C  där vi värmde upp och avslutade sen med att skaka rumpa och roa oss..


Emilia, Cattis och (halva) Jag :)

Emilia ska åka som Aupair till Usa samma dag som jag så vi flyger och är i NY tillsammans. Men sen skiljs vi åt då hon flyttar till Los Altos, CA och jag till Everett, WA .. Men klart kommer vi hålla kontakten och kanske träffas någon gång hoppas jag :)

Vi åt hamburgare på MAX och sen körde snälle Niklas oss hem eller ja till Rydsgård.. Där fastnade vi, jag, Mira och Cattis.. Jag körde hem oss kl 7.30 imorse :D LÅÅÅNG dag..
Catrin och jag kröp ner i sängen och sussade 3-4 timmar innan det var dax att börja diska och städa...Henned farbror och faster skulle nämligen komma hem idag så huset skulle vara i tipp topp form..

Mamma hämtade oss vid 15 och vi körde till Willys och handlade, hem, lagade mat, och sen köra jag och Cattis till Smyge (hem till henne).
Max och vi har sett Paradise Hotel, busat, myst och snackat..

Nu ska jag banne mig gå och lägga mig är DÖDSTRÖTT!
Godnatt,
PUSS♥
 


Kommentarer
Postat av: Emilia, blivande au pair i Los Altos,CA

Så kul att träffa dig med! :)

Och snart ses vi igen.



Och ja, klart vi får hålla kontakten sen :). Hoppas verkligen jag får flygtiderna snart! Ritkigt synd att vi antagligen inte får samma :S.

2009-12-14 @ 16:41:48
URL: http://emilia1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0