The day before thanksgiving

Dagen i sig har varit riktigt seg, tiden har inte rört på sig. Så har det känts. Skumt, men ja vissa dagar är ju så.
Snö och även fett kallt idag, inte snöat dock. Bara snö som ligger kvar..
Så pojkarna och jag stannade inne idag, tog bara en sväng och hämtade posten. Säkerligen därför det kännts som en lång dag. När jag är så van att göra saker, fara och flyga med pojkarna och så är man hemma 3 dagar i rad. Och kan inte ens gå ut för då fryser de ihjäl ju.

Så idag bakade jag ananaspajen nedan. Enligt mig ser den väldigt OK att sätta tänderna i. Men nej får ju vänta tills imorgon.

Här är choklad kakan som jag hoppas är kladdig nog som vi gjorde igår. Även den ska med imorgon. Ska bli spännande att smaka dem. Och se vad alla andra säger..

Så här är vår tur till mailboxen. Nic skäller på Dex för att han går på vägen hahah . Dex skiter i vilket! Både i vägen och Nic! hahah COOL KILLE.

Snö på vår gata
 
Sur
Surare
Surast

GLAD! Se Dex kan vara glad fast det är snö ute och cp kallt.

Kramkalas och glada miner


När Katie kom hem åkte vi till Mormor och Morfarn och lekte lite. Sen åkte vi vidare med Morfarns bror och fru + Katies bror Ryan till Alfy's och åt pizza.

Har precis duschat, ska platta håret, välja något att ha på mig imorgon. Får ju vara lite fin, det är ju trots allt thanksgiving och allt.
Börjar kl 8 imorgon. Skönt, får man lite sovmorgon.
Ska ta en massa foton imorgon så ni ska få se och uppleva en thanksgiving!
I'm so excited!

Svar på kommentarer:
NINNI!
Ni har det hur br som helst och kommer hem med hjärtat fullt av känslor och av intryck som varar hela livet. Ni lever verkligen livet med kvalité.

Jag bara undrar...HUR ska du få hem allt du shoppat gumman? (Du får börja skicka hem lite med posten, det har Johan gjort)

Ja jag vet inte riktigt hur jag ska klara det när jag kommer hem. Kommer blir riktigt svårt att lämna USA, familjen, vännerna, resorna ja livet man har här. Det är inte som hemma precis. Man lever i en drömvärld där inte allt är toppen dock.
NINNI, JAG VEEEEEET INTE!!
Ska nog även skicka hem en låda med lite skor och annar krimskrams! Är orolig själv fast jag redan packat en gång för att se haha.
STOR KRAM, kommer och hälsar på när jag kommer hem!!! Eller ja när vi alla kommer hem. Johan kommer ju om cirka 3 veckor, hur känns det?????


Hejsan!
Du fortsätter shoppa... hur många resväskor måste du ha med dig hem nu!!!
Hade du inte provpackat innan och kommit framtill att det inte fick plats mer eller du kör med metoden många lager kläder på när du ska flyga hem.
Nu är det en månad kvar till lillejulafton och då befinner vi oss i Hurghada!!!

Kram
Felicia, Kristin & Martin

Hehe ja, och vet inte varför ;) Finns föör mycket fint här. Och så skulle ni bara veta hur mycket jag INTE köper som jag VILL ha! Jo men ja det är komplicerat hahaha :)
Ja just det, när åker ni? Vem är det mer än ni? Gunnel, Thord och Anki, Johanna, Tobias, Robert och Karin och barnen?

Är det hela skalan?
KRAM till er alla!

Kommentarer
Postat av: Mammi

Nic kommer att bli den perfekta skolpolisen...som mitt i gatan står...ahhah. Dex han är så söt, sötare, sötast... Ser kallt ut här hemma är det -5 grader o det räcker...Ha det bäst o en trevlig Thanksgiving day...:-) O no more shopping...hahahah Love you <3<3<3

2010-11-25 @ 08:19:59
Postat av: Gunnel

Jag undrar också hur du skall fixa hem allt men det löser du säkert du har klarat av större uppgifter vi har också kallt och kallare skall det bli. Det känns lite konstigt jag har aldrig firat jul som vi skall göra i år aldrig aldrig bara lagt allt åt sidan ingen stress med attt hitta julklappar springa i affär ur affär handla trängas med alla stressade människor men det bästa av allt jag har alla barn o barnbarn med mig vi är 14 pers inkl mitt bonus barnbarn Lotti (Ankis dotter )Kram på dig hörs innan jul Gunnel

2010-11-25 @ 19:38:49
Postat av: Anonym

Hej fina Malin. Fina bilder. o pojkarna är lika söta som alltid. :D Mmm vad god pajen och kakan ser ut!

Mamma visade filmen där ni hälsar till oss, naaw gulligt. Nic är för sött med sina släng pussar!

Fiina Uggs du köpt dig! Mysiga o ha nu när det är så kallt! :)

Idag hade vi utbildningen på tågen för första gången, fick ropa ut i högtalarna samt kolla biljetter, kul :D Nästa vecka är det dax att ha några teoriprov...

Hoppas du får en underbar Thanksgiving!Stor kram <3

2010-11-25 @ 21:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0