Monday and turkey soup

Så idag började jag 13.00. SKÖÖÖÖÖNT, NICE!
Jag skypade med Mamms och med Pappsi. Fixade lite ärenden, hämtade min älskade vinterjacka, nu när snön är borta dock. Men nu har den varit på kemtvätt fr 140kr, nice price! Köpte även frimärken och mutade till mig en kartong som jag jag packade ner en massa saker som jag köpt här :)
Nu känner jag mig genast lite lugnare inför min packning i januari.
Jag ska sända hem detta packet med Fedex, så ska ringa dem imorgon och beställa pickup.


När Dex vaknat upp från sin nap var han den sötaste ungen i världen. Det finns inte mycket som är bättre än att se en liten söta pojk, med roiga kinder leka lugnt och sansat med sitt tåg.


Så vi har inte julpyntat än riktigt, men vi har fått upp ljus. Och ja Joel har fixat den andra slingan nu :) The boys love the lights!
När Katie och Joel kom hem så åkte vi till mormor och morfar för kalkonsoppa..
Och de ade hunnit julpynta i källaren, med julgran och allt..


Mitt rum ser ganska rent ut och undanplockat. Jag fick tvättat både kläder och sängkläder idag. Så idag ska man krypa ner i en ren och fin säng :)
Riktigt glad över att jag ska skicka hem en låda med saker. En sådan lättnad haha. Jag har ju handlat på mig en massa "skit" :)  Som inte är skit såklart..

Imorgon ska pojkarna och jag till barnmuseumet på förmiddagen, och Kayla kommer och städar huset. Jag har bara en julklapp kvar att köpa sen är jag helt klar. Och jag vet i princip vad jag ska köpa :) Så det känns skönt..
Silje och Jag ska frisören på torsdag och klippa håren. Det behövs verkligen, mina toppar är slitnare än slitnast!

Till helgen ska jag och Silje se the nutcracker, ballet. Ska bli sjukt kul! So looking forward to it!

Anna!
Hej bästaste.
Tusen tack för din fina kommentar. Jadu black friday rean var ganska awesome. Kasst med Ullaredskö på 40 min i kyla! Suger haha. Vad fick du köpt för fint då? Några julklappar?
Hoppas ni hade det mysigt på spa:et.   

Nej nu gott folk ska jag checka tv:n innan sömndags..

Kommentarer
Postat av: Mammi

Ännu en fin header...:-) Tummen upp... Tidigt de julpyntar over there...Idag har det varit fint väder här hemma men de lovar kaos på torsdag igen. Usch vad jag hatar detta vädret...Gillar det inte alls. Ha det bäst Love you

2010-11-30 @ 12:54:35
Postat av: Matilda Blom

ÅH! vad jag älskar ditt uttal och din engelska! du är så duktig malin :) det låter nästan som att du är ifrån USA från början :)

2010-11-30 @ 22:30:07
Postat av: Matilda Blom (igen)

Hej igen!



Så roligt att se örngotten till kuddarna i filmklippet med små handavtryck på. Kommer du ihåg att man fick sådana när man gick på dagis i anderslöv med? Jag har det kvar, och minns att jag har ditt handavtryck där :)

2010-11-30 @ 22:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0