19-20 januari

Igår var min dag blandad. Mest positiv men en lite vattenincident gjorde att min dag kändes förstörd. Jag råkade nämligen låta vattnet stå på med proppen i, i grovköket/tvättstugan. Och sist jag kollade så BLIR DET ÖVERSVÄMNING!! Det kan jag lova er.. och herre gud vad det kom vatten. Jag kastade mig in i tvättstugan stoppade ner min hand (med en icke vattentät klocka) i vasken och fick ut proppen..Strumporna var helt dygnsura och svetten porlade längs med hela kroppen! Vad hade jag gjort, vad hade jag ställt till med.. Det var även FUKTSKADOR på vaskens skåp/ovanbräda :O

Men som tur visade det sig att de hade varit där sen innan. Snacka om att jag pustade ut då, usch det andetaget var det bästa på hela dagen. Jag var liksom beredd på att köpa en ny vask med underskåp hahah :) Joel bara:
- Malin, sånt här kommer hända fler gånger och kanske värre saker. Men det är inget vi kommer skälla ut dig för, vi kanske inte blir så glada men du kan vara lugnt.
SKÖNT ! Jag vill ju gärna leva mig igenom detta året med. skämt och sido..

Igår var jag även på spanska för första gången. Jasmin hämtade mig 5.30pm och vi var på Edmonds College kl 6.pm och kl 6.pm började kursen :O Lite oplanerat kanske.. Vi visste i alla fall vilken byggnad vi skulle vara i men INTE vilket klassrum. Men tillsist hittade vi dit, lika yra båda två (dock 20min sent). Det var väl helt okej förutom att läraren spidar fram i all världens fart. Herregud, här gäller det att hänga med i svängarna. Fick en massa läxa tills nästa vecka..

Lite bilder sen igår:

Nic ovan

Dex ovan



Idag har min dag varit helt okej. Nic vaknade 6.30 och jag fick gå upp och väcka Dex 7.30 eftersom det inte jag vara för stor skillnad på dem under dagen. Jag tog ut dem på en tur runt huset, på basketplanen och sen sparkade vi boll och gungade i trädgården, Jag bakade även muffins idag.J Pojkarna är fortfarande hängiga och trötta pga deras öroninfl. Så dela sig för deras middagsvila kl 10.45 och sov 2 timmar. Då pratade jag med mamma, Petra och Cattis på skype. LOVE!

På eftermiddagen lekte vi, sjöng och dansade + gick en powerwalk med dem i vagnen på 30 minuter.. Shit vad mina gumpmuskler ömmar, kan knappt sitta på golvet och leka med dem.. HAHAH J Alla dessa backar uppför och nerför.. BRA TRÄNING MINSAN!   

Ska duscha nu sen kommer Lucia min LCC och så ska vi ha möte jag, Katie och Joel. Ska skypa med Cecilia kl 8.pm sen läsa lite och lägga mig kl 9.pm ikväll! Sover så dåligt om nätterna eller har i alla fall gjort det nu 2 nätter i rad. Och man är så himla trött under dagen..

PS, Dex har bajsat 6ggr idag och Nic 2ggr ! naaaajs med baaaajs eller?

Bilder från idag..

Dex ovan

Nic när han ramlar och jag tar ett foto


Nic och Jag

Dex och Jag

Jag byggde ett torn och sen dekorerade Nic

Sen ville han inte att tornet skulle vara helt längre ;) hehe

Nu ska jag kasta mig in u duschen.. Hoppas ni sover gott hemma i Sverige i era egna mysiga, varma sängar. Jag saknar min säng under trappan då och då... Och så saknar jag min sängkamrat Gizmo-Duggan.. Girre, Dagggsan, Girrebus.. I miss you so damn much! <3


Kommentarer
Postat av: Yasse

Malin, så söt du är. Du är som harry Potter. Sängen under träppan. =D HAHAHA..

Bajs är najs, men min bebis väntar tills Steph är hemma, hur skönt som helst.. HAHA. Pusssssssss<3

2010-01-21 @ 02:39:59
URL: http://yasseiusa.blogg.se/
Postat av: Mamma

Ja du 2 händelserika dagar vill jag då säga o vilken start med spanskan säger bara Olá eller vad det heter..:-) Jag vet at du vill ha en pool som Emilia men den bör nog vara ute o inte i tvättstugan...Allting löste ju sig till slut...:-) SKÖNT!!!! Gonatt med dig o sov så gott...Nu ska jag kolla bilen så att den inte blev skadad igår efter vår incident over here...Ha det bäst... Älskar dig.

2010-01-21 @ 06:52:50
Postat av: Lena L

Du har att stå i du, eller så skaffar du det, hihi.

Söta foton!

KRAM

2010-01-21 @ 08:03:35
Postat av: Peter

Vilka fina kort på pojkarna. Och försök att inte ordna mera översvämmningar nu..



Hola hablar tu Espanol Senorita !

2010-01-22 @ 10:30:47
Postat av: Ninni ( Johans mamma)

Jag tycker du är fantastisk som tar hand om tvillingar. Det är inte lätt ens om man är mamma och pappa. Vad kul att ni har kontakt, du och Johan. Det blir lättare att följa honom, nu när han har sin dator. Din blogg är jättefin och rolig att läsa. Hoppas att du har det bra och ta väl hand om dig! Kram

2010-01-22 @ 11:35:29
Postat av: Janet -hannahs mamma =)

Hej!

Kul att läsa din blogg! Låter som händelserika dagar.

Ha det gott =)

2010-01-22 @ 23:59:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0