10 juli 2013

Sitter o kollar tv. Tog minsann ganska lång tid att få Adam att komma till ro och somna ordentligt. Så han somnade inte fören 21.. Lika så igår.. Annars brukar det bara 19-19:30..

Andreas är på iron maiden konserten som han fick av mig i julas. Så Adam och jag hämtade mamma och åkte in om babyringen. Fick hjälpa att justera Adams nya bilstol. Så nu lutar den lite till, innan så hängde Adams huvud för mkt när han somnade. Passade också på att köpa ett nytt vagnparasoll då jag fick reklamerat det gamla. Tror detta ska passa perfekt. Fick med mig lite annat också. Svängde in om stadium så jag fick köpt en alternativ skötväska. En svart :)

Resten av dagen spenderades hos mammsen/mormor. Åt gott och blev uppassade.

Imorgon har Andreas och jag inget speciellt planerat. Skönt. Har skrivit en lista med saker vi vill hinna med i hemmet nu på semestern. Så kanske checkar vi av något på den. Sen på fredag ska vi luncha på Smygehuks fiskrökeri med fina vänner och sen fortsätta dagen hemma hos dem med grillning. Kommer bli toppenmys. Har heller inget planerat i helgen. Utan vi tar det som de kommer. Så skönt. Snart Norge ju.

Och förresten så firar jag och Andrea hela 23 mån som ett par idag.
Tänk så mkt vi hunnit med på de månaderna egentligen. Varit "gravida" i 9 mån, haft en underbar pojke i 7 månader. Varit på Teneriffa, i Thailand, Danmark, Rhodos, London. Det var nog det i de stora hela. Sålt två bilar kanske snart 3 förhoppningsvis, köpt 2 bilar, kollar runt på hus. Älskar min fina Andreas mest, han får mig att känna mig hel.❤

Ha de bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0