Cold outside

Idag har jag fått sova ut riktigt vilket jag behövde. Har fått min faktura av CC idag så ska betala in den idag eller imorron, sen skickade mamma in förfrågan om polisregisterutdraget igår (som jag väntar på att få) + att jag skickade med hälsointyget och ett lila frågepapper med mamma idag som hon ska skicka till CC i Sthlm..
Efter det är gjort så väntar jag bara på att mitt visum ska bli godkänt efter jag varit på A. Ambassaden på måndag:)
Ska bli så skönt när allt äntligen är fixat, men då får jag börja oroa mig för packning, och för att man snart ska lämna sin familj och vänner för ett långt, stort äventyr som väntar bakom hörnet.. 
 
Sitter förresten och lyssnar på jullåtar nu, mys på det.. Har precis ätit min chokladbit från adventskalendern och ska se julkalenderns 3:e avsnitt på svtplay.se efter detta inlägg:) Har även ätit lite mandel och russin som står här och skräpar på tvbordet hahha.. 
Jag beställde precis Sunes Jul på Ginza.se, whihiiooooo älskar Sune och hans familj så ser fram emot att se deras julfirande och hur fler allt går för den mycket olycksdrabbade familjen klarar sig...

Blev så glad av speciellt 2 saker som händer på hotellet igår. Den första var att Charlotte som jobbar på ekonomin kom förbi receptionen innan hon slutade för dagen och säger då till mig:
C: Jag har en ros till dig men som nog är lite vissen.
M: Jaha, varför det? (Jag trodde liksom att det var en riktig ros som hade vissnat som någon velat ge mig men jag är ju inte så ofta på hotellet)
C: Ja min vän och gamla kollega, (och så sa hon något namn jag inte kommer ihåg, vi kan låtsas att han hette Henrik) Henrik bodde här med sin fru för någon vecka sen och han äger Cimber Sterling (ett danskt flygbolag).
När jag pratade med honom efter hans vistelse här så nämnde han nästan bara ditt namn och berömde dig väldigt mycket. Du hade gett dem mycket bra service, varit glad, positiv osv. osv...
M: Helt chockad, ehm ja så bra ju hehhe var det enda jag fick fram..

Men sånt är alltid kul att får höra :) Härom veckan fick jag ett kort av en av våra stamgäster på hotellet som han fick välja att ge till vem som helst inom alla våra hotel i Rezidor Group och av alla som arbetar på de hotellen. Men jag blev en av dem:) Så kul och glad blev jag, sen skulle han skriva en speciell liten anledning på varje kort han gav ut (tror han hade max 10 kort). Så sa han till mig, ja du vet alltid vem alla är som bor här, eller ja i alla fall vi som bor här mycket och du ger alltid samma bra service osv.. Så tillsist skrev han:
- PERFEKT PERSONAL SERVICE :) Och jag blev såååå glad.. hehe

Usch vad jag skrivit mycket nu.. Nej ska duscha nu och äta lite innan det är dags att köra till jobb.. Imorgon ska jag fika med Mira och sen flyga till Stockholm på kvällen..

PUSS PÅ ER ALLA ♥

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hejsan!



De är såhär att jag sökte på google om Au pairer som har varit i seattle och så fick jag upp dig :) Såg att du skulle åka den 4 januari!? :O De är såhär att jag ska åka som aupair till seattle den 13 januari och tänkte att de kunde vara kul med någon annan som skall göra det oxå. Hör gärna av dig om du vill :D

2009-12-04 @ 02:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0