Halloween

Adam vaknade 04:40 som vanligt. Ska dock försöka ändra/rucka lite på sovgränserna på dagen och se om vi kan då lite ändring på detta. Funkade inte sist vi provade men de var ett tag sedan. 

Vid halv 10 tog vi oss till öppna förskolan. Och väl där ser vi en massa små häxor, pumpor, vampyrer, spindlar i spindelnät som hänger i taken. Vi hade glömt att det var halloweenfest på förskolan. Så det var riktigt kul. Adam hade en massa bry med alla utklädda. Han tittade och tittade och tittade lite till 😃 fröknarna var också utklädda så Adam kände igen deras röster men förstod inte helt. 

De hade bett oss att baka kakor (hade jag missat) men det gjorde inget då där var en hel buffé med kakor. Gott var det. 
Mamma messade imorse och sa att hon hade lunch till mig. Så nu är jag verkligen mätt. God lax med romsås plus kakor! Kunde inte blivit bättre. 

Adam sover. Jag har krupit ner i soffan. 

Ikväll är det daga för ljusparty hos Erika 😃 ska bli kul. Mamma och Petra ska också med.. 

Happy halloween everyone!👻🎃

Så fint med färska blommor. Tack vare syrran!

Har ju gjort lite ändringar här hemma. Dock inte ger färdigt väggen ska spacklas o målas i lite här o var. Och se 4 vita skåpen till höger ska upp på väggen ovanför emmastolarna. Och kistan ska ställas på väggen till höger. Så allt är inte helt klart än.. 


It's been way to long

Har saknat min blogg. Tänkte börja skriva lite igen. Och inte sätta så höga krav på mig själv. Jag sätter alltid ribban för högt och vad det gäller bloggen så känner jag mig tvingad att skriva ett inlägg om dagen. 
Jag har nu fått höra att vissa personer saknar mina uppdateringar. De som inte träffar Adam så ofta får aldrig se hur han växer och förändras. 
Så nu tänker jag iaf uppdatera 2gånger i veckan . Så får vi se, men det känns bra . Här mår vi alla bra. Adam har nu äntligen börjar få lite tänder. Första tanden var vänster framtand nere, 1 vecka senare upptäckte vi att höger framtanden bredvid också började visa sig. Idag kände jag att en tand uppe (bredvid framtänden) har spruckit igenom och känna vass. Så verkar som framtänderna uppe kommer efter :) ser lite roligt ut. 
Adam är mer gnällig och otålig nu när tänderna spricker igenom. Gör ont antar jag. Han slår sina handflata mot munnen och tandköttet och även nappen slås ut ur munnen. Han slår även tandköttet mot allt, sängkanten, mot oss, leksaker sin vatten pipmugg.. 

Adam har även börjat gå. Så här gås det ÖVERALLT och ALLTID! Han är som n duracell kanin. Han bara går och går. Ramlar han så blir han arg och kryper mot något som han kan ställa sig upp emot och så fortsätter han igen. Det roligaste är att gå med något i handen eller munnen. 
Han skyndar sig gärna till tvättkorgen eller några av garderoberna och hämtar en strumpa, trosor eller kalsonger så kommer han viftandes med det största smilet ever! Så nöjd.

Detta får räcka för idag. Nu kallar snart sängen. La mig alldeles för sent igår då det var buggkurs. Och då blir det inte sängen fören 23 :/ annars somnar jag alltid innan 21. Adam sover fortfarande dåligt på nätterna och har jättesvårt att komma till ro och somna på kvällarna :/ tar en massa på de få krafterna man har. 
Därav bloggupphåll.. Orken räcker dåligt till. Men nu ska de bli lite bättring som sagt .. 

Kommer lite bilder så hörs vi snart igen. Imorgon ska Adam och jag till öppna förskolan. Sen på kvällen ska jag på ljusparty. 






RSS 2.0