Ritade blommor blev helt plötsligt klistermärken...

Jahaja, här sitter jag nu igen då. Min dagliga syssla :)

Jag ska ner och äta middag snart.. Det blir att värma tacos innan jag ska till Sjukgymnasten kl 18.00.

Idag har jag varit med grabbarna grus på Animal Farmen, älskar det stället. De kan vadnra runt fritt och kolla på djuren. Klappa och skratta åt djurens små fnatt.. 

Imorse när jag skulle gå upp och ta deras kläder för dagen så hör jag Dexpex ge av sig ett skrik. Så jag springer ner för trappan och så står han och pekar på sin blöja! Bajs frågar jag, han svarar med att ta på blöjan igen och ja jag bytar haha.. Tyckte ändå det var ganska sött.. 

När vi skulle ut på en sväng med vagnen i eftermiddags gjorde Nicnac något liknande. Han vägrade sätta sig ner och ta på skorna, så luktade jag på honom och ja mycket riktigt spjärnade han emot för där var bajs i blöjan haha :) De börjar bli mer medvetna nu, de växer grabbsen!

När pojkarna sov så hann jag med en massa. Det gillas starkt, jag skypade med Mammsi, Pappsi och Camilla Levin :) Sen sov de fortfarande efter detta så jag tog friheten och kollade runt lite på internet, tvättade mina sminkborstar och gick på toa :) 

Sen vaknade de, de lilla rackarna.. 

I eftermiddags ritade vi med kritor, då hände en annna lite sötkul sak. De brukar få klistermärken att sätta på papprena. Så ritade jag blommor, då började Nic dra med fingret och försökte pilla av blomman jag ritat. Han trodde det var ett klistermärke haah . SKUM KILLE HAHHAH ;) Men kanska kär ändå faktiskt.. 

Detta var i fredags då en ekorre som nog är van att bli matad av folk vid sina hus.. Tur är det för Nic och Dex
som älskar EKKOORRRRAR.. :)


Sen måste jag ju nämna att Marte, min älskade norksa favorit anlände på norsk mark igår! För första gången för henne på 1 år.. Tänk att om 6 månader blir det så för mig fast i älskade Svealand.
Jag saknar Marte riktigt mycket, :( Men kommer få träffa henne snart igen så det löser sig. Det klarar jag, Norge är ju inte på andra sidan världen precis..





Saker som händer nu och snart..

3 juli-13 juli Mamma och Peter är här

15 juli-19 juli Jag flyger till Minnesota

22 juli-25 juli Jag åker och campar med värdfamiljen + Catrin

En helg i augusti blir det Vancouver B.C

21 augusti Lady Gaga Konsert

3 september-9 september Anna och Maria är här

9 september-13 september Anna, Maria och Jag är i LA

17 september-25 september Jag och värdfamiljen är i Michigan och hälsar på Joels familj+vänner

Oktober och November planeras det lite halvt en Las Vegas helg + kanske om jag får pengar en tur till Boston för att träffa Linda, Johan och Hannah, då tar vi nog en dag i NYC med :)

Sen är det min tur att åka hem, men innan hemfärd blir det nog Texas, Florida och ja vem vet kanske Bahamas ;)
Det är väl det som är planerat och tankar hahha

Nej nu ska jag skynda mig ner och äta innan jag ska sticka till Jim the sjukgymnasten.

Oj minsann nu är jag här igen. Jag fick ätit och jag har precis kommit hem från sjukgymnasten. Det gick alldeles utmärkt..Jag fick två nya övningar som jag kan göra med. Jag ska skärpa mig med dessa nu med, de är ju som sagt trots allt bra för mig. Det känns mycket bättre. Allt hänger på hållningen och nacken :) 

Hållningen är min värsta fiende hahah!!! Och jag skojjar inte.. Jag fick även sådana gummiband med mig hem. Det ser ut som en sexleksak haha men jag har faktiskt velat ha sådanna band. Sjukt bra för träning, tänja ordentligt på musklerna.

Här är sexleksaken/skippa den taskiga hållningen!




Som sagt tidigare imorse körde Nic lite livräddning på bästa kompisen Trouble the dog.. Så nu känner jag mig ganska trygg om jag får säga det själv :) Eller vad säger ni?
Missade det mesta av räddningen men fick med lite i alla fall haha..



Knack knack... Malin?! JA! Kommer du ner eller? VAAA, WHAT,WAS?

Ja herregud folket. Imorse vaknade jag av att det knackar på dörren och Joel säger: Kommer du ner eller? 
Jag är helt förvånad och hinner bara tänka, vaddå ska jag börja tidigare idag eller?!

Nej klockan är 5 över halv 7 och jag börjar halv 7! HERREGUD, jag svarar snabbt, ja men jag kommer ner NU.
Så på med kläder sen stod jag nere 2 min senare. Snopen och i chocktillstånd. Men jag vet anledningen i alla fall. Alltid något..

Jag skulle ändra tiden med 2 minuter på min mobil igår, mobilen används också då som alarm. Och utan att jag ser det råkar jag komma till och ändra timmarna också. Så jag råkar såklart ändra med 1 timme och 2 minuter! Så ja min klocka skulle ringt 1 timme efter jag SKULLE varit uppe.. KUL ju, kul start på dagen.. SKÄMDES gjorde jag..

Annars har dagen varit riktigt bra, fint väder och varmt. Vi lekte ute hela förmiddagen och eftermiddagen. Vi ritade med kritor på trottoaren, busade mest i trädgården dock.. 

Jag fixade mat idag för det var redan stressigt då det var första gången på lek och sim. Iväg kom vi och jag bestämde mig för att vara fotograf denna gång. Men på onsdag ska jag minsann bada med ena pågen! Så det så.. 

Vi svängde in om Donken efter så pågarna fick sig en belöning, pommes! Det gillades starkt.. 

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta mig en macka, eller något annat gott att äta. Är nämligen lite hungrig faktiskt.. 

Kritor på trottoaren


Simmningen..
  

För er som inte vet så har jag bestämt mig för att vara här mitt år och inte förlänga min vistelse i USAlandet. Det är mycket blandade känslor och det har varit riktigt svårt att ta det slutliga beskedet. Men igår pratade jag med Katie och Joel om det, eller ja mest Katie och lite med Joel sen idag..
De tog det hela bra, vilket gjorde att jag kände mig bättre. Så jag är nöjd med mitt beslut och nu ska jag ta vara på allt och njuta mitt halvår som jag har framför mig. 

Nu på söndag har jag varit hemifrån 6 månader! Så bara ett halvår till då för er som saknar mig;) haah hoppas att ni är ett par stycken i alla fall..  

Strö tänk:
Flytta  till Norge för jobb i 3 månader mars-maj..
Hem till studenten
Sommarjobba eller jobba i Norge eller Sverige..
Plugga?!

Ja det var nog det hela :)

Hörs imorgon, haft en härlig kväll med värdpäronen. Tog förresten en macka när jag gick ner .. Kyckling med sallad och ost ;)

Midsommarfirande nr.3 och sista för i år kan jag lova!


Heeeej allihopa! Här skriver jag mitt absolut sista inlägg om MIDSOMMAR för detta år i alla fall ;) Mer kan jag inte lova.. För det skulle jag nog inte hålla heller.. 

Jag vaknade vid halv 11 idag efter att ha fått sova ut lite kändes det som. La visserligen mig sent men fick ändå sova ordentligt med timmar. Det är viktigt.. 

Vi åt frulle, jag duschade och gjorde mig klart för att möta upp min värdfamilj i St. Edwards Park, Kenmore. Så vid halv 3 bar det av för mig och Cattsan stannade hemma och förberedde sig för sitt LCC möte.

När jag kommer till parken se jag en riktigt fin byggnad som påminner mig om en kyrka/kloster/slott/borg.. Ni kan se den på bilder längre ner, men det var en skola minsann..

Angelica skulle med joina firandet, men det tog en jäklans tid för henne att palla sig dit ;) hahah därav bilden med mig, hon ville så gärna ha en krans. Och här står jag och väntar på att hon ska dyka upp och ta sin krans så jag slipper bära på den..   



Här reser de midsommarstången.. Något jag aldrig sett förut. Tänk så mycket svenskt jag får uppleva där i USA. Ganska konstigt faktiskt haha .. Jag har liksom aldrig varit på ett stort midsommarfirande och sett sånthärade..  




SVEDALA! Dansgolv och musiker..Den fina byggnaden och HEMSLÖJDSMARKNAD! Sååå mysigt!



Man kunde även ta lite bilder i folkdräkt. Jag har ju min hemma, och jag har fått sådan känsla nu av allt detta firandes. Jag mår helt dåligt och vill börja dansa igen, men nja det är nog förbi för mig tyvärr:( Men jag ska prova min folkdräkt det första jag gör när jag kommer hem. Eller det ska i alla fall vara något av det första jag gör.. 

Tror inte blusen passar mig men klänningen borde!  

Man kunde även ta bilder med Norska troll :) Här äter pojkarna, Katie och Joel DRÖMMAR! Muuuums, såå gott! Jag rekommenderade dem..


Svenska flagga, söta tjejor och sjukt varmt väder även om inte solen tittade fram så ofta..

Det ser inte ut som att Dexy vill vara hos mig, men han kom faktiskt springande till mig, men ville inte riktigt posa för kameran :) LOVAR..det var så de var..

Efter allt firande körde jag till min LCC och hade ett litet möte. Och ja jag var väl hemma vid 18.00 tiden..Tog lite att äta och pratade sen med Katie.

Jag skypade med Cattsis men nja hennes internet mår nog inte så bra idag, hehe.. Så ja får väl ringa henne på tellen nu snart och byta ett par ord innan bedtime..Ska även ringa Angelicapelica en sväng.. Men blir korta samtal, för jag ska snart nanna kudden jue.. Jobbedag imorgon igen.. Full dag, så börjar halv 7 och slutar halv 5..

Jag mår för det andra lite bättre idag, har fått hosta och det får jag alltid när jag börjar bli bättre. Så ja hoppas att det även är så i detta fallet.. Lite förkyld inu, men snart kommer jag vara på tipptopp igen. Det lovar jag ..

Ja det superbäst alla, och snart snart snart kommer Mammsi och Peter..Längtar så, ska bli riktigt kul..


"I feel such a relief, a big burden has been lifted from my heart. Thanks for being so understanding and loving " /M

Ducktour = Doctor? OR, same job?

Hej och hå, idag har vi gjort Seattle (eller i alla fall lite av Seattle)..

Som ni ser så har det även blivit lite shopping a la Urban O och HochM..

Klänningen i mitten ska bäras med ett skärp i midjan, sen två vardags tröjor bara :) Allt på rea nästan.. Inte den vita Paris t-shirten (och JA jag har besökt alla platser på tröjan)



Svarta shorts från H&M, behövde jag verkligen.. Kjolen är från Urban, den gör sig inte på bilden dock. Svår fottade minsann, den är mer utsvängd nere o kanten, inte alls figursydd som den ser ut till att vara här :)



Svarta tights med läder över knäna och ner en bit, bilden visar nästan något annat. Men jaja, de är inte så lätt att ta foton inte.. Halsbandet var ju bara så läckert eller? Det kommer piffa upp många outfitts, det vill jag lova..



Hrm, tillbaks till vad vi SKULLE göra då, det avsiktliga.. Vi tog en av många turer i Seattle. DUCKTOUR! Fy fan va kul! Den kan jag verkligen rekommendera. Den ska jag ta Mamma oh Peter på och även Anna och Maria :)

Vi tog en lunchis på Subbis innan, vårt favvis ställis :)

Sen bar det iväg, och ja just det. Jag såg alla som gick runt med näppvisselpipor och tänkte att de är fan klart vi också ska ha det! Så iväg sprang jag och fixade visselpipor som låter som parningsrop a la ANKA!



Och ja kan ni tänka er, helt plötsligt flög vi ner i vattnet med och sog en simtur :)
Här nedan är vår sjukt roliga och underhållande Kapten. JUSTIN CREDIBLE! hahha.. Han höll full låda hela vägen, en massa hattar hade han med fnatten..

Spacen har ni här med.. FIIINT..

UNDERBART! Kolla på bilderna, vi lever minsann i en fin stad.



Gasworks Park, ett gammalt gasverk.. Kolla på bilden bredvid gasverket, ser ni de monster stora berget eller? Mount Rainier! Syntes riktigt klart och tydligt idag!




Efter vår tur och all shopping hamnade vi på Cheesecake Factory och såg den snyggaste killen EVER! Herregud vilket ögongodis säger jag bara..
Vi beställde god mat, man vet ju aldrig vad man får men detta var en succé. Sen kände jag att Cattsan måste ju verkligen ha en Cheesecake när man äter på Cheesecakefactoryn. Så vi köpte med oss hem! De ska vi äta när vi bloggat klart, ja typ som en treat eller hur Cattsan, en jäkla massa treatments ;)

Vi hittade vår buss hem och skönt var det!  

Sen till rubriken!
Vår guide/kapten sa hela tiden att han hade kanske inte de finaste och mest betalda jobbet. Men ja hans Mamma (skämt och sido då) trodde han jobbade som Doctor, doc tor = Duck Tour.. Han bara: Ja med dålig mottagning så hörs det ju som man säger DOCTOR. Så ja han är doktor! Hjälper människor och får dem att blir glada.. haha.. Låter inte alls lika kul här som när han sa det först. Men nu fattar ni rubriken i alla fall.. 

Nu ska jag gå ner och ta lite kaka.. Hoppas på att Cattis kan bli färdig med bloggandet snart! :) 
<3 

MIDSOMMARFIRANDE NR.2 men ändå nummer 1



Klockan är alldeles för mycket. Så här är lite bilder sen ikväll och dagens Midsommarfirande.

Kommer lite mer info och text att läsa och ta del av om några timmar, eller ja imorgon (idag) :)

Hoppas att alla ni andra Svenskar var ni nu än befinner er i världen hade en toppen Midsommar! För vår blev lyckad i alla fall, kanske mindre lyckad för vissa men så är de och det gör det så mycket roligare för alla andra ;)

KRAM OCH GODNATT MINA ÄLSKADE!

SJUKSTUGA ELLER FRISKSTUGA DET ÄR FRÅGAN..

Hej och hå på alla kommande midsommar firare. Här sitter jag och kan knappt andas (inte med näsan i alla fall).

Hela dagen har varit perfekt, vi åkte till parken i förmiddags där vi träffade Maria och Melissa med värdbarn. Kul var det, lekte mycket gjorde vi. Nic och Dex ritade med tavelkritor eller vad det nu heter.. Sådana man kan rita med på vägen, marken. Maria hade de med sig och de älskade det!

Blev lite “dammiga” på kläderna dock, men det gick bort med en våtservett.

Vi körde hem vid 12 tiden och pojkarna somnade direkt när vi kom hem. Dexter sov i lite över en timme och Nic slog till med hela 3 timmar. Måste ha varit värmen som slog så väldigt på honom.

När de vaknat upp tog jag dem på en tur i vagnen fast jag inte mår så bra, men kände att jag behövde röra på mig. 




Såhär coola såg grabbarna ut när vi tog vagnturen i eftermiddags..Min hjärtan♥

Jag är lite så ledsen för de är mitt fel att Nic har blivit lite röd i nacken, det är inget så men ändå.. De har några liknande fiskhattar så får väl börja använda de nu istället. Ändå har jag smörjt dem så noga, men icke de räckte inte..

Efter vi ätit mat och plockat undan drog jag mig upp på mitt rum. Snackade med Cattsan och snackat lite med Gelis på mobilen..
Och när jag sitter här känner jag hur jag blir sämre, jag har inte ont alls i öronen eller halsen. Nej, utan nu är de näsan, den stackars näsan är helt svullen och igentäppt.. MYSIGT JU ELLER INTE! Sova är ju inget jag ser fram emot precis.. Hoppas de är bättre imorgon.. Under dagen är de oftast bättre med så de är ju alltid något..

Jag ska snart gå ner och äta strawberry short cake med grädde! GOTT riktigt gott. Katie sa att vi skulle ha de ikväll tidigare idag och jag blev helt glad heheh :) Mumms..

Imorgon är det ju midsommar, ja idag för er. Men inte för mig än.. Jag ska jobba som vanligt till vid 4-4.30, sen ska jag nog köra till Cattsan och lämna bilen, där efter ska hon köra till Golden Gardens Park (kanske träffas hos någon annan svenska aupair innan). Där ska det bli riktigt midsommarfirande. Skulle kanske behövt köpa lite svenska saker, men ja de får bli utan det.. De andra fixar nog lite.. heheh..

Förresten så har jag blivit lite så smått solbränd idag på axlar och bröstet. Fått sådana FULA märken från linnet! GAAAHHH haha , men ändå bättre än att vara likblek.. Det är den brännan man får om man tar hand om småbarn. 

Hörs imorgon gott folk.. Nu ska jag gå ner och prata med Katie och Joel, äta lite kaka och sen nanna kudden!
Förresten så har jag även som Cattsan gjort. Jag har gjort en spellista med bara gamla sommar godingar och härliga hits! Grymt bra! :)  

Jag vill även gratta min kusin Kevin som fyller 18år idag :) På midsommar och allt.. GRATTIS!


GRATTIS MARIA PÅ B-DAYEN! (finns ett inlägg till under Marias ego inlägg, haha)


Detta är då födelsedags ungdomen. Hon är den snyggaste, vackraste, bästaste Maria i hela världen!

Idag den 24 Juni 2010 fyller denna dam heeeeela 19 år ;) Ellerhur Maria, 19 var det va.. INTERNT, MEN SJUKT KUL HAAHAH...



Kolla så fin hon var på sin bal respektive student! Min donna!

Älskar dig oh hoppas du får en superduper födelsedag.

Snart ses vi, tiden springer så snart kommer ni♥ 

För alla älskar min mat, även Dexan och Nican!

Hej och hå i det blå.

Här har det varit en riktigt underbar och fin dag. Varmt och härligt.. Solen har lyst och luften har varit ljumen.

Dexter har varit gnällig idag, han mår inte så bra. Vi åkte till parken där vi var igår idag med.. Men idag träffade vi Mariah och Noemi och deras värdbarn med!
 
Riktigt skojj hade vi .. Pojkarna älskar djuren och de åt sin picknick gladeligen idag igen :)

Jag hann knappt inte ens börja köra från parken från båda två sov som stockar i baksätet!
Söta var de, RIKTIGT!

Här kan ni se parken och vatten centret..  



Oj här råkade man lägga in en bild två gånger! Men jaja, det få ni tåla :)


När pojkarna sov hann jag skypa lite med Mammi, Anna och Maria, Pappa och en snabbis med Cattis med :) MYS PÅ DET!♥

Jag lagade även mat idag, så på dagens meny stod, stekt kycklingfilé med ungsbakade grönsaker och potatis med tzasikisås! :) MUMMA KAN JAG JU LOVA ER! Alla älskade det, rätten uppskattades verkligen av bokstavligen alla. Så det var kul.. Dexter älskade kycklingen och Nicky med..

Sen en annan rolig sak! HÄR VER MAN INTE VAD TZASIKISÅS ÄR !!! VAAAA känner jag ju då! Herregud, det är ju SÅSEN liksom. Såsen i mitt liv. Favvo såsen som passar till allt, eller hur Petra?! :)
Så jag fick förklara för dem var det var, lite så historia och användningsområden osv..

Detta är inget såsland som sagt!

Jag skulle egentligen kört till Spotted Cow nu, men ja här sitter jag och mår PISS!
Det kliar i gommen (typ i hela huvudet och ansiktet med då alltså), en massa slem och snor bildas och huvudet känns tung och ögonen är svullna och trötta! ALLERGI MED STORA BOKSTÄVER..

Sen har jag sjukt ont i halsen, den gör både ont och är sårig + att när jag får ont i halsen så svullnar örongångarna SJUKT mycket med. Så ja såklart har jag även sjukt ont i örat!

Kan det bli värre? Eller så säg.. Känns inte så just nu i alla fall men det är klart att det hade kunnat..

Ska gå ner och se om jag kan stjäla lite glass "mot halsonten" hahah, + även för att det är ganska så gott med..
Sen ska jag se en film eller kanske läsa lite innan jag ska nanna..
Ha det bäst alla!

Animal farm, stek i solen och picknick!

Goddagens goddagens.. Här är det tisdag och solen har stekt hela dagen. En riktigt fin dag, enligt vädret ska det bli så nästan hela veckan. Så det är ju inte alls fel!Nu är klockan 19.00 och det är 21 grader, lite slöj moln och sol..

Jag började 8.30 idag och Katie kom med ideén att jag skulle ta pojkarna till Animal Farm i Forest Park, Everett. Det är en sak de har nu över sommaren, till och med dne 15 augusti. Så vi kommer nog besöka det ganska så många gånger nu framöver..

Pojkarna älskade det! Där var getter, får, killingar, mini grisar, kaniner, höns, kycklingar, ankor, gäss, kalvar, hästar och shetlands ponnies! Kul var det i alla fall..




Efter vi klappat djuren fick vi upp till en stor gräsmatta, här i Forest park finns även en jätte stor lekplats och ett vattenställe, med olika leksaker och ställningar som sprutar vatten..

Men idag blev det bara gräsmattan och djuren för vår del.. Vi satt oss på filten och åt vår picknick. Pojkarna åt allt och var riktigt glada. Liksom nöjda med livet :) Precis som jag i just den stunden!♥

Sen blev det till att byta blöja i bilen innan i åkte hem.


Efter pågarnas napp blev det utomhus som gällde. Vi lekte i trädgården, de ritade vid sitt egna bord/bänk. Vi gick en liten runda och kollade blommor..

Vid 16.00 gick vi in och lekte i bollhavet innan Joel kom hem och jag slutade.. 




När jag slutat hoppade jag i träningskläder och vandrade ut i solen. Jag fick en bra runda på cirka 35 min i rask takt.. Tog en dusch, föna håret, platta det. SKÖNT att ha allt fixat.. 

Jag hjälpte även Katie med salladen till maten, sen åt vi och jag tog hand om all disk och satte in i diskmaskinen.. 

Ja och nu sitter jag här.. Väntar på att Cattsan ska ha motionerat färdigt och kommit hem så vi kan snacka litt.. 

Förresten så fick jag skypat med Maria idag! :) ♥

Jag kan inte förstå att Mamma och Peter snart kommer. Det är så sjukt nära, helt otroligt. Tänk att jag ska få krama om min älskade Mamms igen! Saknar Pappa något så otroligt med! Sen känns det lite konstigt att jag inte ska få träffa Pette denna gång. Saknar även henne, vi har en annorlunda, speciell, unik syskon relation♥

Tiden springer iväg och jag har snart varit här i ett halvår, det är en stor del av mitt liv men samtidigt inte. Och jag kan inte själv inse att jag är här, detta är något jag aldrig trodde jag skulle göra. Detta var ju bara något som alla andra gjorde, men inte jag, inte Malin. Jag kan inte lämna alla, min familj, vänner trygghet, ja ALLT. Men jodå, minsann, tänk för att det kunde jag och jag ångrar absolut inte mitt beslut.

Men nu ska jag sluta skriva för dagen faktiskt. Ska ta mig ann den nya boken jag börjat läsa.

Hej svejs på er!

Måndag 21 Juni och tiden fortsätter att rusa!

Hej Måndag och ny vecka.

Jag hade den sjukaste natten på länge, kunde inte somna. Låg vaken i timme efter timme. Vände och vred innan jag tillsist somnade ett par timmar innan jag skulle vakna!

Men det som ringde i huvudet och räddade mig lite var att jag kanske skulle sluta lite tidigare idag. Och, ja mycket riktigt så blev även fallet. 14.00 stampade Katie in och jag avlöstes..

Förmiddagen med pojkarna var trevlig, de var på bra humör, lite trötta bara.. Dexter vaknade efter en timme och ville inte somna om först men sen somnade han i min famn i soffan. Så ja här är han sen när han sover och jag sitter bredvid och läser..


Vad är det då med tandkrämen tänker ni då eller. Jo det är en Train (tåg) tandkräm.. Och kolla noga på namnet, TRAINING TOOTHPASTE!!! Ser ni något kul eller ??? Fattar ni inte får jag skriva svaret i morgondagens inlägg:)

Efter jag slutade tog jag tag i mig själv lite. Damtorkade hela rummet verkligen ALLT. Sorterade och gick igenom alla lådor, fack och hyllor. La allting fint och prydligt. Här är så fin nu ska ni veta.. Rent och skönt!  

Jag känner egentligen att jag skulle behöva gå en runda, sen ta en dusch och hålla kväll med en bok. Men det är lite sent nu. Tiden bara rusar iväg, vi ska ätao m 45 minuter så som ni förstår hinns inte mycket med då inte..

Så det får bli middag, en kattatvätt och en film eller bok!

Pratat med Geeelis i telefon nu i eftermiddags med<3

Skypat med Mammsi, Petra, Pappa och Cattsan under dagen<3

Snart har jag varit i USAlandet i ett helt halvår. Kan ni förstå det? Ganska ofattbart enligt mig dock! Och viktiga, stora beslut måste snart tagas. Jag lever i ovisshet om framtiden, något som jag inte riktigt gillar. Och det är bara jag själv som kan göra något åt det, ta mina val och sen leva med dem!

Men som alla andra vill väl även jag ha allt serverat, vill att mina svårt beslut ska tas åt mig. De ni vet, de som inte har något riktigt rätt eller fel, ja eller nej. De är de kluriga som gör en så himla kluven. Hjärncellerna slår knut på varandra där inne som de sprakar och knakar.

Jag säger bara såhär, samtidigt som jag vill åka hem efter mitt år vill jag även stanna 6 månader till. KOMPLICERAT, JAAAA MYCKET!
Usch, jag älskar USA, men jag vet inte om jag vill jobba som aupair och ge ytterligare (fördröja) 6 mer månader av mitt liv. Eller vill jag kanske se något annat, ett annat land, påbörja ett annat äventyr?! Var kommer mitt beslut att ta mig, det är frågan.  

Jag vill vara lycklig, se mig omkring i världen. Skapa erfarenhet och växa som människa.
Jag vill ha en lägenhet, ett jobb och en bil.
Jag vill, jag vill, jag vill!
Alldeles för mycket....


Imorgon börjar jag kl 8.30 så får lite sovmorgon. Det är aldrig fel det. Kom precis på att jag kanske ska ta mig en runda med mp3:n efter maten ändå. Jag behöver ju inte lägga mig alldeles för tidigt idag inte. Tror jag skulle behövt det, rensa huvudet lite och få musklerna till att jobba.

Men vi hörs imorgon igen gott folk. ♥

GRATTIS PHILIP 4 ÅR!



Hoppas du får en massa paketer med leksaker och kanske även lite kläder :)

Hälsa Mamma och Pappa!

KRAMAR DIN KUSSE! Saknar dig..

Midsommar firande nr.1 i USA! Lake Sammamish var värdstället denna dag!

MIDSOMMAR FIRANDE!
Idag vaknade jag först vid halv 8, tog en kisserunda men tänkte sen att nej gå tillbaks och mys i sängen!

Vid halv 11 vaknade jag till liv igen och kände att hela dagen glitigt ur mina händer! HAHAH. Men ja upp kom jag, ringde Mamma och Petra. Sen kom vi på att det var Midsommarfirande vid Lake Sammamish 10 min här ifrån. Och där serverades pannkakor, fanns midsommarstång och en massa annat svenskt.

Tyvärr pissregnade det, men regnet blev mindre då och då.. Typiskt Midsommarväder ?! JA! haha nu mera i alla fall..
Vi dansade kring Midsommarstången och vi dansade Gustavs skål, ja Camilla Levin, Mamma, Anna L, Maria L och även vissa andra. Ni läser rätt!! Kolla videoklippen nedan, det är NOSTALGI! Usch vad jag saknar det, så glad och ledsen jag blev idag! Även den dansen Joel och Frans brukade dansa gjorde de.. Väva vaddmall, mycket shottis och även lite hambo.. Ingen polka dock, och ja även snoa..

Vi träffade även Linn, en annan svensk aupair, som jag träffat ett par gånger innan med. Den andra tjejen var ny, hon kom i fredags, heter Sara och är från Trollhättan.. Trevlig tjej hon med :)

Idag fick jag uppleva något nytt vad det gäller midsommar firande. Hur man klär midsommarstången, här skulle de blå och gula banden flätas runt pålen och det gjordes om man gick varannan under och varannan över med sitt band när man mötte en person i ringen. Svårt att förstå men ja ni förstår förhoppnings nog..

Idag åt jag lingon till mina pannkakor för första gången i hela mitt liv. Men det gick det med, de var okej.. När vi entrade fick vi en midsommar brosch + ett fint program.




Vi dansar långdans..(slingan)



Ungarna dansa tupp och höna, gamlingarna väva vaddmall..


Cattsan med gratisfynd saker + i regnet..



Ja, se här är ju till och med jag i regnet, med Cattis mycket fina paraflax :) Gilla det!



Här har ni lite filmer. Jag var helt i extas under hela tiden då de dansade! Usch vad jag saknar det, dansen folket och minnena!
Det var speciellt, udda och unikt! Jag tänkte på många personer, resor och händelser då jag fick de dessa entusiastiska amerikanska folkdansare. 


Här dansar Linn, Cattis och Jag gustavskål. Tänkte bara på Camilla här! Kul var det och alldeles för längesen var de med. Så fort man glömmer men ändå återminns..
 

Vi åt pizza för ett tag sedan, nu ska jag fila naglarna. Får ta den tid jag hittar till sådant. Gjorde även lite övningar för min nacke och hållning, ska till sjukgymnasten igen om en vecka.. Bäst att ligga i nu ;)

Jag ska köra från Cattis om 1½ timme. Kommer vara hemma vid 21 tiden. Då blir det uppackning och sen sängen. Hoppas på att Mammi ska logga in så jag kan få prata lite snabbt med henne! Nästa helg blir det mer Midsommarfirande!!!!!

Jag har aldrig firat så mycket midsommar förr. Svenska traditioner och högtider har fått en ny betydelse för mig. Konstigt nog, men ja så är det när man flyttar, man blir mer svensk, man blir mer stolt över sitt land. Man tänker mer igenom saker, man tar inte allt för givet längre. Nu känner jag att jag skulle vilja uppleva och undersöka Sverige, men det får jag göra när jag kommer hem. Sverige har faktiskt mycket att erbjuda, det är ett fint land minsann.

Imorgon börjar allvaret igen, 06.00 ringer klockan! Ha en underbar ny vecka folk♥


Royal Wedding, Shopping and Cooking! + Some Ikea bygge

Hej och hå, här är det minsann snart midnatt och konstigt nog har jag fått en jäklans massa energi från ingenstans!

Vi kom i säng vid 01.00 igår (idag) och 06.00 ringde klockan och upp flög datorn och bländade våra nyvakna och OVAKNA ögon! Men de vaknade till ganska så fort när vi fick de alla i sina fina, kungliga klänningarm kronor och juveler..

Det var ett fint bröllop, det var det. Det får jag hålla med om, rörande och känslomässigt!
Det var något speciellt, jag var ändå glad att jag fick följa det fast jag är i USA. Det betyder ändå mycket för Sverige så att deltaga kändes bra. Tacka vet jag internet och Svt.se, live tv! 
Här har ni några av mina bilder. Lite dålig kvalitet men det är inte kamerans fel, utan det kan bli så om man fotograferar GENOM datorn heheh ;) 
 


Hrm, ja efter vi sett på bröllopet i 1½ timme så vilade vi 1 timme. Sen var det dags att palla sig upp. Det blev en massa skypande. Tillsist kom vi äntligen iväg och första stoppet var SHOPPING, i Universitets området (Seattle). Riktigt mysigt ställe, älskade det.. 
Blandat med affärer och mysigt uppbyggt.. 
Här är då dagens inköp!

Skorna är mer till vardags, kanske inte när jag passar pojkarna precis. Men annars, så jag ska bli lite högre ;)
Skorna är från Forever 21 och väskan var på rea från H&M..


Jag behöver enfärgade, enkla och sköna linnen. Så här är 3 jordnära och fina färger enligt mig, dessa också från H&M..



Här har vi en blommig, söt och sommrig t-shirt även den från H&M och på rea.. Sen fick jag köpt lite hårnålar och strumpebyxor.. Även de från H&M, ja det gick helt enkelt mycket i Sveriges tecken idag, även när det gällde shoppingen..

Som ni ser så finns där även ett Marabou Schockela på bilden, så ja en svängis inom IKEIS hann vi minsann med..



Trosor behövde jag, sådana mysiga och bekväma. Inte sexiga alls, men det är inte allt! Två bas t-shirts blev det med. Och ja även dessa plagg är då från H&M med.. Ingen rea på de dock..



Två sjukt trötta och glada Anderslövs töser!



Vi hittade även en kossa och hennes lilla kalvis.. Och vi var ju ganska tvungna att ta en bild eller två...



Cattsan och Kalvsan + Mallsan i bilsan!



Fullt ös medvetslös nere i tunnel och ovanpå bro. Catrin gillar inte riktigt att köra i tunnlarna, men det gick bra. Det var inte så mycket bilar och då går det ganska så galant.  



När vi kom hem så tog jag mig en dusch sen lagade vi nuggets och ris på vårt lilla egna vis..
Även på Ikea inhandlades det ett barnbord och två stolar som värdfamiljen hade frågat om Catrin hade kunnat köpa. Så ja sen satte vi minsann ihop de med, vi lekte lite byggare Cat och Jag.

Varma blev vi, skruvade och svor gjorde vi.. Och klara blev vi! Och snygg var jag, VERKLIGEN. Blandade ränder, jag har Catrins långkalsonger på mig och jag kände mig riktigt sexig :)


Sista bilden bjuder jag på, den är ändå ganska så kul. Ser osymetrisk ut, smala ben, gigantisk rumpa och sjukt smal midja! :)

Nu ska jag nog kolla en sväng på Fejjan, sen se om Mammsi loggar in kanske innan det är dags för kudden! Jag har haft en riktigt bra dag, tröttsam, slössam och hej dundrande brasam! Imorgon vet jag inte vad som händer, inte mer än att jag ska åka här ifrån senare på kvällen. För måndag morgon är det ju dags att börja jobba igen. 06.00!

Ha det bäst alla, hoppas er helg har varit bra!♥

Fullspäckad dag, riktigt varmt, bröllops förberedelser i Sve + fotbolls vm!

Så imorse vaknade jag då av klockan. Jag skulle börja jobba 9.00 men får nya direktiv, så 9.30 istället.. Catrin var fortfarande kvar hos mig så vi lekte med barnen, jag fixade lunch till dem. 

När pojkarna nappade såg vi Victoria och Daniels konsert på Svt Live. Det var faktiskt maffigt, rrande och bättre än vad jag trodde det skulle vara.. Vi satt som uppslukade hehe.. 

När båda grabbsen var vakna åkte vi till Silver Lake. Vi kollade på ankor, lekte på lekplatsen och satt i sanden.. 

När vi kom hem åkte Cattsan hem, jag jobbade till 18.00. Sen flög jag ut till bilen och rallade till Issaquah! 

Vi lagade mat och gott var det.. Sen har vi bara tagit det lugnt, Cattis gjorde Smooties som var jättegoda. Klockan är alldeles för mycket. Snart midnatt, bara 5 minuter kvar..

Jag ska snart kasta mig i säng för kl 06.00 ringer alarmet, då ska vi gå på bröllop i pyjamas! Vi måste ju se klänningarna!!!!

Sen är dagen sjukt fullbokad!! Vi ska beskåda ett naken race i Fremont, Seattle. Besöka Ikea, Soutcenter Mall och U-Districts shopping! Fullt ös kan man ju lätt säga..


Förresten, från ingenstans råkade jag sätta stopp i Cattis toa.. KUL JU.. Så ja jag spenderade ganska många minuter på att gå igenom garaget och huset efter en avlopps-sugare! Tillsist hittade jag den minsta som någonsin gjorts! Men ja det gick i alla fall och inget stänkande eller läckande.. Så ja det var lyckat!

Otur, men ja det var ju ett tag sedan sist så det var väl på tiden.. ;)


Tack Camilla, jag gillade själv mina nya inköp ;)

Kristine och Martin, JA, som jag skrev så blir det bröllop via internet..

Anna, hoppas ni fick shoppat något i Malmöstad!!
Nej nu ska jag inta sängen!
Ha en toppen lördag och helg gott folk!

Torsdag innebär löning och det vill säga belöning!

Idag skulle jag börjat jobba 12.30, men fick börja 11 istället.. Så jag skyndade mig att fixa lite och sen ringde jag Mamma och där satt även Mariafia och Annapanna. Vi fick bokat LA flyget ÄNTLIGEN! såååå naaaajs..

Pojkarna sov länge idag till middag, Nic sov 12-15, Dex 12-14.30.. Så ja de var ju riktigt häääärligt..

När jag slutat blev det en dusch, en uppfräshning som verkligen behövdes. På med lite nya kläder och ner och äta.. Efter det bar det iväg till Seattle Premium Outlet för SHOPPING, som ni vet, löning=belöning (i kläder o annat mys pys)! 

Vi hann ju även inom Safeway påväg hem, fick köpt lite sånt vi borde skippat men ja magen gillar mauden! Och ja, dessvärre så snackar ju magen lite oftare än vad den borde..

Idag såg vi en Kolibri, det är min andra på två dagar. Innan dess har vi inte sett en ända.. Vi har nämligen en speciell mat/nektar sak som bara är för Kolibris.. Ändå lite exotiskt ju ;) Jag menar såhär i Washington state och allt.. 

 Pojkarna och Cattis idag innan mat..



Dagens inköp: Bikini-Tommy Hilfiger



Två linnen från Calvin Klein



Klocka random!! Tröja från Ralph Lauren..


Ja, jag fick ju även köpt en ny nessesär från Ralph Lauren, färgglad och fin..


Ja och vi hann ju med + att platsen i magen fanns med en baguett på Subway!!!!


Klockan är riktigt mycket nu, ska krypa till kojs.. Imorgon börjar jag jobba kl 9.00 och ska jobba tills vid 18tiden... Sen får vi se vart kvällen bär mig/oss (Cattis).. Jag ska hem till Issaquah imorgon och sova där i helgen.. På lördag är det fullt ös, nu har Cattis kommit in i det hela och börjat hitta en jävla massa hon vill göra..Nyfikenhet ger resultat..
Så lördag kommer innefatta, lämna Issaquah 9.30, Ikea, Southcenter Mall, U-District i Seattle för shopping o sen får vi se vad kvällen tar oss.. Puss och godnatt till er mina skatter!♥

Gårdagens inlägg! Barn museum, Cattis här, Spotted Cow och Blockbuster!

Hej och hå på er ytterligare en gång.. Här sitter jag och skriver i Microsoft Ordbehandlaren för hela blogg.se sighten ligger nere.. KUL JU! Eller inte, här har jag förberett alla bilder från idag. Mycket har hänt och mycket har dokumenteras med bilder med..

Jag tog pojkarna till barnmuseumet i förmiddags, i eftermiddags kom Cattsan och ska stanna här tills fredag, sen ska vi köra hem till henne efter jag slutat. Hon kanske kör innan på dagen, får se..

När jag slutat så fixade jag resten på dagens middag som var SVENSKA KÖTTBULLAR, potatismos och lingon a la Malin “Mallan” Persson i Seattlestad, USAland.

Gott blev det, inte som hemma dock, men ganska nära.. Ätbart och ganska svenskt..

Nic älskade det, han satt och doppade köttbullsbitar i lingonsylten och bara log :)

Efter middagen begav vi oss till Spotted Cow för att möta de andra tjejorna för glass i stora lass! Mummms..

Sen RÅKADE Jag och Cattis dras in till Blockbuster (videoaffär, som Hemmakväll/Videomix).. Där inhandlades 7 filmer totalt, 4 till mig och ja 3 till Cattis..

Plus att med mina 4 filmer fick man även 2 godis påsar, 1 popcorn påse + två 50cl drickor :)

Det ni, de kallar jag schysst deal, allt för 25dollar (25 gånger 7,5 så får ni de i svenska kronor) heheh..

Nej nu ska jag ta bort sminket och sen ska vi krypa ner och sätta på en film innan det blir sömndags..

Imorgon ska jag boka flygbiljetten till LA, med Anna och Maria.. Jag ska skypa med lite folk och sen börja jobba halv 1.. Ganska så najs ändå..

God natt önskar jag er alla, eller ja hoppas ni haft en god natt. Så god morgon.


Malins Amerikanska/SVENSKA köttisar :)


Barn museumet. Och jag bara älskar deras uppbyggnad av tåget i miniatyr. Kommer inte ihåg vad det kallas, men vet att Håkan och Ulla hade ett när jag var mindre. Sjukt fint uppbyggt är detta, och de föreställer ställen och platser här omkring. Coolt..



Dexter kör lite poser..


Nic på de översta bilderna och båda på de undre hehe. Kankse ganska tydligt men ändå..


Spotted Cow..


21,67 dollar extra i kassan, katjiiiiing!!!!

Hej och hå på er där hemma, ja och även alla andra :)

Idag är de tisdag som ni alla vet, eller ja onsdag hos er nu.. Det är lite så små mysko det där.. Inte alltid lätt att få ihopa..

Som sagt var jag på min sista fotoklass igår och det gick bra. Jag fick bra feedback på min bildserie, men de var riktigt dåligt framkallade. De var svart och vita, men de hade en riktigt distingt grön ton och var alldeles för mörka.. Plus alla ljusa detajler var alldeles över exponerade.. Så ja idag tog jag saken i egna händer, körde till Bartells och täntke se vad vi kunde göra åt detta. Antingen ville de trycka nya till mig eller så fick jag pengarna tillbaka om jag inte behövde dem.. Och ja de gör jag ju inte hehe.. Så ja jag lämnade tillbaka dem och fick 21.67 dollar tillbaka, så mitt foto projekt var gratis..

Jag menar, vill jag ha bilderna kan ja ju skriva ut dem i framtiden, bättre och billigare.. mhuhahah

Jag har haft ett bra snacka med mina värdpäron ikväll.. Fick gå igenom lite saker och så.. Skönt att ha det snackat igenom.

Dagen i säg har varit bra, pojkarna har varit charmiga och de är faktiskt jävligt roliga ibland. Jag blir lite chockad själv, här står jag och skrattar högljudt för mig själv..

Dexter växer! hehe, eller ja de tror jag i alla fall.. För han sov länge imorse och sen 2 timmar och 40 min till middag, och killen sover annars 1 timme max hahah.. Så lite skillnad där ja.. 

Nu hoppar vi lite här, känns som hela detta inlägg varit lite hoppigt, ber om ursäckt för det. 
Men hela kvällen lång har jag skypat med Cattsan, närmre bestämt 2 timmar.. hehe.. Nu är klockan lite över 21.00 och jag ska snart krypa till kojs.. 

Och ja svar till dig Camilla, nja Dexter jagar ankorna och Nic kollar mest på dem.. Men Dex hade varit halvvägs ute i vattnet med ankorna om jag inte stoppat honom.. Han blir helt exalterad.. 

Har inte tagit bilder idag dessvärre, men jag råkade komma in på en vän på facebook som hade foton sen en Thailands resa.. Och ja här satt jag och nästan började böla för att jag inte är där och för att jag så gärna vil!! JUST I DETTA NU! Men ja, de får vänta tills jag kommer hem till Sverige i alla fall innan jag kan ta mig dit på en tur.. 

Men sjuk blir man, riktigt dööende när man ser bilder och jag gick in och kollade igenom mina egna med.. 

Sista erkännadet för dagen är då att jag aldrig någonsin saknat fotboll och VM så mycket som jag gör nu! Jag känner mig helt isolerad i detta land. Och ja Sverige är inte ens med och där kan man se 3 matcher om dagen. Här sitter jag i USAland och deras lag är med men inte en enda match visas.. Inte vad jag vet i alla fall, visst de är lite annorlunda med tider, men de kunde ju visat repriser. Kanske de gör, men jag vet inte om det. Tror dock inte det faktiskt..För fotboll är ju inte så stort här precis.. För amerikaner fattar inte bättre, fotboll ÄR SPORTEN.. Men men, jag får nöja mig med att skypa med folk där hemma och se lite halvt på matcher och få uppdateringar.. 

Nej nu ska jag avsluta för idag och det tänker jag göra med en ganska så härlig bild enligt mig i alla fall.. Bakgrunden är ganska så NAAAJS! 
    


Förresten, ni får gärna skriva en liten rad, eller bara kommentera och skriva ert namn. Det hade varit kul att se vem de är som är inne och läser.. Vem det är som har koll på en och inte :) För hur konstigt det än låter så känns det som man skriver för sig själv mycket och ja kanske Mamma, Pappa och Syster typ.. Men det finns ju ett antal andra som läser lite då och då med :)

Ha det så bra, saknarälskarochlängtar♥

En eftermiddag vid Silver Lake och lite kullerbyttor!! Även sista lektionen på fotokursen.




AN AMAZIN' SUNDAY!

Okej gott folk! Här sitter jag och lyssnar på en mycket bra låt. In your atmosphere med John Mayer, en jag varmt rekommenderar.

Dagen i sig har blev så mycket bättre än jag först trodde den skulle bli. Eller ja, de ända jag kände var söndags ångest. Det var väl de, för helt plötsligt försvann min söndagsångest och jag levde lite i nuet faktiskt! Det är en sak jag måste försöka oftare med, inte tänka så mycket, inte oroa mig för allt och slappna av! LEV I NUET..

Men det är mycket lättare sagt än gjort. Övning ger färdighet, right?

Imorse pratade jag med Camilla, sen Mammsi och Pappsi.

Jag hjälpte Cattis att ta hand om hennes värdbarn idag några timmar.. När vi var färdiga med det tog vi bilen mot Bellevue för att parkera hos Hillary. Hillary är Catrins värdpappas snart 19åriga dotter, som är suuuuper trevlig!

Hon tog oss till Capitol Hill, den del av Seattle, väldigt nära downtown. Vi åt lite lättare middag och sen en av världens godaste kulglass! Muuuuuums..

Sen begav vi oss till Queen Anne och tog bilder över SEATTLE DOWNTOWN :) Detta är något jag velat sen jag kom hit för över 5 månader sedan, men inte blivit av förren IDAG! 

Sen körde jag hem till mig, hämtade mina foton inför morgondagens presentation och sista fotoklass.. Nu har jag bara 8 timmar kvar att studera här, får se vad det blir. Men en sak är säker, jag kommer inte läsa en kurs 1 dag i veckan i 8 veckor. Utan det kommer bli en heldags kurs på 8 timmar, typ en lördag eller söndag.. :) 

Här är lite bilder.. 



The Elliott Bay Book Store, ska vara känt enligt Hillary. Men hon visste dock inte varför.. Men ska googla det till er vet jag.. Ja well, jag kollade deras hemsida. Såg inget så jättespeciellt.. Men det är kanske känt lokalt, verkade ha några speciella saker, stort utbud av något osv.. hehhe


Bor man i en FIN STAD ELLER VAD?!


Dagen efter studenten eller? Det är vad denna dag alltid kommer vara, speciell och lite så ångestfull..

Hejsan svejsan på er alla!
Idag mår ni väl inte så bra, kankse inte alla men många av er kanske hade det lite för trevligt på studenten/studenterna igår (förrgår för er för när ni läser detta är det söndag)..

Jag har hört lite olika historier och avslut på studentfirandet så ja, vissa mindre mysiga än andra kanske :)

Jag hann skypa lite med Mamma igår, hon loggade in på skype precis efter jag loggat ut. Men Catrin såg det så ja vi fick pratat i en 45 min väl.. Vi fick de fräshaste uppdateringarna och alla händelseförlopp under kvällens gång..

Så vid 02.00 släcker vi allt för sovdags.. Och ja som sagt de sista jag säger är att det är så jävla skönt att inte behöva ställa klockan på helgerna. Eller oftast inte.. Men jaja, kl 08.00 vaknar lilla Malin av en massa skrik och dunsar från nedanvåningen. Jag checkar vädret = BLÅ HIMMEL, INTE ETT ENDA MOLN OCH VAAARMT!
Jag kissar och ja sen är minsann Cattsan med vaken och kan inte somna om. Hennes humör var inte på topp då hon inte var speciellt glad för att bli väckt och piss kl 08.00!!!! En heeeelg...

Hon sa i alla fall att jag hade varit bra att ha på morrnarna i veckan istället, för då kommer hon aldrig upp.. hehe

När vi skypat färdigt med folk, eller ja jag i alla fall.. Snackade med Maria och sen Kim. Så körde vi till Ikea, köpte lite smått och gott.. Mumsade på en riktigt svensk ägg och räkmacka, sen en mexikansk burrito med kyckling och världens godaste choklad kaga. Den ser inte så mycket ut för världen men den är himmelskt god :)

Dumma som vi var sen körde vi upp till vårt smultronställe i Issaquah. Vi köpte även vars en filt på Ikea ;) Så där satt vi i den stekande solen, tog mina bilder till mitt slutliga fotoprojekt. Skrev vykort, lyssnade på musik och njöt av den magiska utsikt!! 

3½ timme blev det nog för att vara exakt med vår solmys/picknick.. 

Så vid halv 7 var vi hemma i mitt andra hem, Catrins hem :) 

Jag tog mig en dusch, vi åt lite pizza o samlade lite krafter för en tur till Freddes för inköps av hallon sorbet och choklad glass! Mums, en riktig vinnar mix!! :) 

Petras och Min favvis med ;) eller hur Pette? 

Efter glassen blev det bloggen och jag fick skypat med Mammsi.. 

Här har ni bilder från idag, nu ska jag borsta bissingarna, sen ska vi nog se en film och efter det blir det kudden! 


Ovan är det två olika bilder! Sjukt faktiskt, jag jular likadant och Cattis fottar likadant.. hahha


Jag har fått ont i halsen och örat igen :/ åhhh orka, vill inte bli sjuk nu igen!!
Hörs imorgon gott folk♥

Fredag, student via skype och allt för många tårar fallna!

Hej på er, idag är det så fredag här fortfarande. Ni ligger och sussar sött och ska snart börja vakna upp.. Eller nja, ett bra tag till för vissa i alla fall eftersom det kanske blev ganska sent i natt! STUDENT! Usch jag sitter här innu och
hör Marias ekande FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FRÖ VI HAR TAGIT STUUUUDEEENNNTTTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!! åhhh de hugger till i bröstet, och under Cattis och Mitt 10 minuter korta skype samtal med Maria och gäster så han jag gråta ALLDELES för många tårar. Det låter kanske sjukt böligt, men jag var så himla glad för Maria, vet exakt hur hon känner sig. Men samtidigt känns det så vemodigt och jag känner hur snabbt tiden rusar. Man ska verkligen ta vara på alla tillfällen och stunder man får! Det är en sak som är säker..

MARIA, du var himla fin! Hoppas du hade den bästa studenten ever, det är du verkligen värd. Och stort grattis till dina två stipendium, duktiga du! Nu fick du lite extra pengar att ha tills du kommer hit till mig :) whihiiooo .. ÄLSKAR DIG, SAKNAR DIG OCH DU SKA VETA ATT JAG HADE SJUKT GÄRNA VELAT VARA MED DIG PÅ DIN STORA DAG!♥

SÅ tillbaks till dagen då igen.. Jag har varit riktigt trött idag, helt sjukt. Och ändå sov jag bra som in i, natten till idag.. Konstigt!

Vid 10 kom Cattsan och hennes värdmamma plus värdbarn.. Hade en timmes playdate och sen stannade Cattsan och fortsatte leka med oss. Vi tog pojkarna på en tur i eftermiddags när de vaknat efter sin nap innan jag slutade kl 16.00..

Då blev det duschen, fixa lite och sen hoppa in i bilen..

Vi körde in och hämtade frimärken som jag betalade för och inte fick igår, sen köpte vi lite kort och så med.. Vår sista inplanerade destination var nu ALDERWOOD MALL OCH URBAN!!

Vi gick och klippte oss först, jag fick klippt igenom mitt hår. Toppar och lite så, frisören som för övrigt var mycket trevlig gav mig en massa tips för att vårda mitt torra och olivliga hår.. Ska dit om någon vecka och lägga lite färg i håret med, mörkare slingor :) 

Efter frissan blev det en sjukt god Sub (baguette) med tonfisk! Mumma.. Där charmade vi även killen som arbetade där, så han kollade igenom sina Quarters till oss! Jag fick Washington till Gelis, Cattis fick Missuri + en av bonusarna, American Marinara.. Så nu fattades hon bara Kansas då.. 

Nu kände vi oss riktigt laddade för URBAN, så vi nästan sprang in där och söööögs in och förtrollades av atmosfären. Denna affär är magisk! På något konstigt, jävla vis så SUGS även våra pengar ut plånböckerna!!!!

Sen hände den roligaste saker på länge!!
Jag betalade, sen var det Catrins tur. Och ja som ni vet så fattades hon ju bara Kansas myntet nu. Och ja Catrin får 2 quarters tillbaka. Jag ser hur hon genomskår sin växel.. HELT PLÖTSLIGT SKRIKER DENNA TÖS, CATRIN LINDKVIST. K A N S A S !!! Expediten såg helt förskräckt ut och alla i affären tittade med sina konstigaste ansiktsuttryck ever! Eftersom Catrin är i extas, så jag får ju ta tag i hela situationen som uppstått.. Så jag börjar förklara att vi samlar på de 50 olika stat quartersen och ja han fattade nog fortfarande inte riktigt men sa grattis i alla fall..
Catrin ville även kolla på en plånbok som hon såg på en hylla, men jag kände att vi ställt till med en lite för stor scen för att stanna och kolla på den. Jag ledde henne nu istället ut ur butiken och gav henne en smootie för att få henne ner på jorden igen..

Efter våra smooties får mitt favvoställe så körde vi hem. Nu sitter vi här och skypar med Gunilla och jag väntar på att mammi ska vakna.. 

Ska nog ta oss lite choklad + ett stort glas vatten! 

Så här är då detta jag köpt idag. ALLT var på rea, det gillas.. Jag gav 825kr exakt för alla mina köp..Den creméfärgade tröjan, är inte så mörk som den ser ut. Jag gjorde den mörkare för att ni skulle kunna se ankarmönstret i de beiga, sen är de inte svart utan marint..


Detta är samma tröja som ni säkert ser.. Kan bära den på lite olika sätt.. Den gillas starkt i alla fall.. :)


Likadant linne som Cattis har + ett par gummiskor.. Sjukt sköna skor, kanske inte så bra för mig som svettas pölar via fötterna, men får se hur resultatet blir efter en användning..


Här Mammsi, här är lite fin fina ramar! Var de Mor dotter du ville ha? Kommer inte riktigt ihåg.. Men dessa är sjukt fina i alla fall.. De är från Hallmark, din favvo affär Mossi.. Bilderna gör inte ramarna riktigt, men jaja..


Ja, här tar Cattis upp kameran och fottar när jag blir fönad och tillstylad efter min hårtvätt och hårbehandling + klippning av topparna..



Här är Catrin med sitt älskadem älskade sista 50tionde mynt och sin URBAN kasse...

Även en polisbil som står parkerad på EN SPECIELL PARKERING FÖR POLISBILAR! Hur sjukt är inte det, kan inte polisbilar parkera var fan de vill eller?? HAHAH. 


Nej, vet ni vad. Nu ska jag minsann sluta skriva och ta mig en chokladbit. Ha en toppenlördag alla där hemma och ja var ni nu än befinner er som läser.. ♥

Physical therapy och punkterade tuggummi bubblor

Hallojsan igen!

Idag har det varit en alldeles underbar dag. Jag har varit lite trött faktiskt, men ja det var nog det ända..

Pojkarna och jag har haft ytterligare en bra dag, ätit bra och lekt + busat mycket..

Jag fick skypat med Anna idag, mycket välbehövligt! Sa även bara snabbt hej till Papps och Mamms.. Frågade även Petra snabbt hur spexet varit där hemma. De hade väl varit okej, några hade varit duktigare än andra dock.. Men ja det är ju som vanligt..

När jag pratade med Anna och ja även Lena var med på ett hörn, så sov Maria gott. Förväntansfull inför den stora dagen. Och ja nu när jag sitter här och skriver så ska hon faktiskt vakna om 1½ timme cirka..

Hoppas denna tösabit får en underbar studentdag och att det inte regnar allt för mycket. Alla behöver ju inte vårt hemska studentväder i repris..

Hörde även att Peter skulle köra Siriffo och Maria på motorcykeln sin något varv i Anderslöv Stad.. :)

Idag har jag ringt, fixat och klyddat med Physical Therapy (sjukgymnast) och min vårdcentral/klinik här..

Men resultatet blev mycket lovande. Jag har 10 besök hos en sjukgymnast som är betalda av mitt försäkringsbolag. Så det var en mycket positiv överraskning. För jag  tänkte bara gå 1 gång och få en utvärdering. Men ja nu ska jag såklart utnyttja detta till fullo och gå 10 gånger, få bukt på detta.

Jim (sjukgumnasten då) var riktigt trevlig, riktigt bra och väldigt kunnig. Inte som alla andra folk som tror de kan, se nonchalanta ut och bara ger lite övningar och utvärderingar. 

Jag har haft problem med min axel/nackmuskel ett par år, sen sjundeklass om jag inte mins fel.. Från och till har det besvärat mig mer eller mindre. För cirka 2 månader sedan blev muskeln inflammerad och jag kunde inte sova ordentligt på nätterna heller. Jag visste ju att det låg mer bakom det hela än bara en inflammerad muskel. Historien finns ju och jag ville få bukt på den.. 

Så nu kommer vi då till de som blev konstaterat!

Jag fattas en ryggkota i mitten av ryggraden, eller ja den är missbildad typ. Så den är väldigt liten, det hade även Jim. Så ja vi är buddies nu! Han tyckte jag skulle röntga den, han frågade om jag gjort det någon gång, men det har jag ju inte. Men han sa, har du inte besvär med det (vilket jag inte har, tror jag i alla fall) så skulle jag vänta till när jag är tillbaka i Sverige. Det var även min första tanke med, jag tänker inte gå och röntga den här och betala en förmögenhet.. :) 

Det andra är då att jag är sjukt stel lite överallt och att de egentligen inte har något sammanhang. Skuldror, nacke, axel muskler är som sten.. Han kunde knappt mjuka upp det ens. 

Och min nacke/halsmuskler är konstiga! Så därav all spänning, allt som är stelt och tight där det är, är nacke- och halsmucklernas fel.. Det är där svaret ligger.. 

Jag är ju även lite så framåtkutad med axlarna, man går ju som en säck potatis! Så ja måste finslipa på hållningen (vilket jag redan visste sen innan haha). Jag fick även 4 övningar som ska förbättra min hållning, dra tillbaka mina skuldror. Sen fick jag en övning för nacken och en för främre halsmusklerna.. 

Ja det var väl allt då :) HAHAH. Shit.. 

Efter jag var klar så åkte jag in om och köpte några vykort som jag ska skicka. Tror ni inte när jag kommer hem att jag då konstaterar att de glömt att lägga i frimärkes häftet!! Typiskt, men ja. Jag ringde och jag kunde svänga in om imorgon och hämta upp dem.. 

Sen blev jag så sugen på Subway så jag tog en liten tur in om där och köpte med mig en liten baguett hem..

Nu sitter jag här och ska kanske skriva på mina kort, snart skypa med Cattsan. Och IDAG SKA JAG LÄGGA MIG TIDIGT! Det är ett måste för denna tjej! 

Och ja han Jim, sjukgymnasten fick mig på så sjukt mycket bättre humör. Eller ja förstärkte mitt "braiga" humör idag. Riktigt trevlig man, genuint trevlig och snäll. Och ja det är ju inte precis något amerikanerna är kända för precis, att vara GENUINT trevliga :) hahah 

Nej här har ni ett klipp på dagens tuggummi punkteringen! 
  

Det hade vi ganska kul till haha. Eller ja jag i alla fall.. Nic skrattar så jävla mycket, så sött!!
Nej hörs imorgon. ÄLSKAR ER ALLA!! Och ja imorgon är det FREDAG!!♥

Wednesday 9th of June 2010

Hej och hopp på er där hemma :)

Här sitter jag ännu en gång och ska skriva ett litet inlägg.. Som ni kommer se längre ner så hade jag bildtorka idag faktiskt.. Så de fick bli att släng in lite bilder på mig under min tid i USA än så länge. Och ja fler kommer det bli, en jädrans massa fler.. :)

Dagen har varit bra, pojkarna och jag har haft en ritkigt perfekt dag. Inget bråk precis, inget gnällande. God aptit har de haft, sovit har de och ja motionerat har jag fått.. Jag tog de på en tur i eftermiddags i vagnen. Jubbit som vanligt. Varmt och kvalmigt även idag. Åskväder!? Så kändes de och de har åskat i Issaquah där Catrin bor..

En väldans tur hade vi med. När vi bara var en 50-70 meter från huset så känner jag hur droppar börjar falla.. Och ja glad blev jag när jag var så nära mitt hem!! Ännu gladare blev jag när jag kommer in genom garagedörren då himlen fullkomligt öppnas och regnet bara öste ner. Dropparna smackade hårt på rutorna och det stänkte upp från marken.. HERRE GUD VILKEN TUR SÄGER JAG. TACK Gud för att du var på min sida idag säger jag bara!!



En rolig sak som hände mig igår tänkte jag även dela med mig. Jag fick ju på mina träningskläder och ut kom jag.. Men när jag trycker på knappen och garagedörren öppnas så rullar pojkarnas ena "upp och gå" bil/tåg halvt ut på uppfarten.

Så ja halva står inne i garaget och halva är ute på uppfarten. Och där går jag sen, enkelt PASSERAR jag bilen och slår in koden för garageporten att hissas ner och börjar min träningstur! 

AMEN MALIN DÅ, FÖR F"#¤%N!!! Du kan ju inte tro att den flyttar sig av sig själv, men ja så tankspridd var jag. Lilla jag hade redan glömt bort att den var där! 

Så när Joel som lekte med barnen i trädgården, skulle springa in och ta en sak i garaget. Ser då att garaget är öppet och välkomnande för vem som helst! Och tågsaken är nere i vår utervänds rondell!!! 

HERREGUD, GUD VAR INTE MED MIG VID DET TILLFÄLLET. Det kunde ju till och med den dummaste dummern räkna ut.. Jajaj, den blev inte överkörd i alla fall och inget blev stulet heller. 

Här är den utsatta leksaken!
  
Pojkarna är så små på denna bilden, ser mycket mer ut som bebisar än toddlers (toddle = tulta omkring). Det är de man använder för barn i åldern omkring 1½-3 typ..

Idag har jag lagat mat, blev kyckling wok med ris och sweet chilli sås :) Mumma på de säger jag bara..

Nu sitter jag här och hoppas på att Cattsan ska komma in och visa sin närvaro, jag ska även platta mitt hår idag. Kanske se en film, eller så får jag se vad som händer..

Imorgon är det torsdag och inget speciellt händer.. Sen på fredag ska Catrin, hennes värdmamma Sarah och barnen komma hit på en kortare playdate på förmiddagen.. Sen ska Catrin stanna och vi ska spendera fredagen här och sen köra mot Issaquah på lördag..

Så ja ha de bäst alla där hemma, då är de säkert några av er som ska på studenter imorgon, eller ja idag för er och sen är det dags för TRELLEBORGARNA att inta vuxenlivet. Det riktigt tuffa, svårt och mer komplicerade ovetande livet :) hehe..  

Här kommer Malin i USA gånger 10!!  


ÄLSKAR M P P G C OCH SAKNAR ER ♥

Idag blir det två inlägg så efter ni har njutit av dessa filmklipp kan ni bläddra ner till nästa i tur..

Catrin till vänster, Gelis i mitten och Jag längst till höger..









Ja efter att vi konstaterat att vi alla tre satt med samma ben typ hela basket matchen så tänkte vi att de hade ju varit ganska kul att byta samtidigt med. Så ja ni förstår nog själv att själva basketmatchen inte var så himla spännande och att de inte fanns några snygga killar där heller ;) hahah


Exakt 5 månader hos min amerikanska familj. Tiden springer och klockor ringer haha

Hej och hå gott folk. Nu är klockan 19.10 när jag börjar mig på detta inlägg...

Igår hade jag en toppen dag. Jag jobbade 5 timmar, pojkarna och jag hade en trevlig dag. Katie och Jag tog pojkarna till deras 2 års besök till doktorn. Nic är 85,6cm och Dex 85,09cm lång.. Nic väger 12,5kg och Dex 11,5kg. Så ja de är ganska jämna i alla fall.. De tog en massa tid, vi åkte vid kvart i halv 8 och var hemma närmre halv 10.. 

Till lunch kom Mormorn och tog över.. Då passa jag på att skypa med Camilla Levin (föredetta Fridholm hehe) + hennes lilla mirakel Felicia.. Som hon växer det lilla grynet.. 

Sen fick jag snackat med Mamma, Catrin, Pappa och Petra med.. 

Helt plötsligt började jag bli stressad då jag var tvungen att hinna åka till postkontoret + köpa lite läsk till Joel som var sjuk ju så de önskade han. Väl hemma hade jag 1 timme på mig att duscha och äta + gå till en skola som ligger ganska nära mig där Tonja skulle hämta mig för vår klass... 

Men ja jag hann i alla fall, sen fråga Katie mig om jag kunde börja tidigare imorse. För Joel var fortfarande sjuk och hon hade en tidig doktorstid.. Så ja sent hemma igår, men det var bara till att pilla sig upp och börja vagga Dexter som redan var vaken 05.20.. Men de var okej och de har gått hur bra som helst idag. Faktiskt inte varit trött heller konstigt nog. 

Och Gunilla, jag är minsann med van till att gå upp i ottan, hehe. Tro det eller ej :) .. När jag jobbade morrgon på Radisson så ringde min klocka 04.25.. Och då hade jag ganska ofta jobbat till 22.30 dagen innan så fick sova 3 timmar i alla fall :) Alltid något ju, hehe. Knappt lönt att gå och lägga sig ens. 

Idag har vädret varit riktigt fin och det har varit varmt. Lite för molnigt fram mot eftermiddagen och sen resten av dagen.. Men fortfarande kvavt och ganska för klibbigt. 

Utan att jag visste de så skulle jag få sluta en timme tidigare idag eftersom jag började 1 timme tidigare. . Så ja vid halv 4 blev jag avlöst av Joel som mådde lite bättre.. Skönt för han ju :)

Så jag hoppade i mina träningskor och traskade ut i de kvava vädret :) Fick en ganska bra runda på 45 minuter med lite småjoggning här och var, men syretillgången var dålig haha :) Speciellt i detta vädret.. 

Skönt var det i alla fall, njöt av utsikten utöver bergen idag. Det var klart och mycket fint, gick runt Hilton Lake och kollade lite på fåglarna, det stilla vattnet och pojkarna som fiskade.. Och musiken bara dånade på ut mina hörlurar och in i huvudet och körde runt en massa tankar.. Skönt hjärn psykologi och rensning..

Väl hemma blev det en dusch, snacka sen lite med Angelica och efter det med Catrin. Gick ner och åt och ja nu sitter jag här igen.. 

Här är lite bilder från dagen..    









Ikväll ska jag börja skriva ett mail till Mammsi där jag ska få ner vad jag vill att hon ska medtaga till mig :) Hon och Peter kommer ju om lite mer än 3 veckor.. Ska bli mycket skoj.

Jag ska även försöka skriva ner lite ideér till mina 4 bilder jag har kvar till mitt foto projekt. Jag ska ta alla bilder med Cattis assistans på lördag. Och ja vi har ju inte hela dagen så jag vill försöka planera så mycket jag kan..

Nej nu ska jag sluta skriva. Ha en toppen Onsdag folk! Och till alla er som tar studenten, ta väl vara på de som är kvar! Maria, de tar hårt på mig varje gång jag tänker på dig och när jag ser taggade bilder. Jag vill vara där på din dag, allt kommer gå bra. Håller tummarna för fint väder på fredag!!!♥

Och ja nu är klockan 19.37 när jag avslutar detta inlägg, hoppas det gav er lite nöje i alla fall.. :)

Ledsen läsare :(

Jag är riktigt trött, klockan är 22.00 och min klocka ska ringa 05.20 och då ska jag ta över baby monitorn.

Imorgon kommer jag skriva om idag och om morgon dagen. LOVAR ett bra och givande inlägg :)

Ska nog ta en nap när pojkarna napar imorgon med så kommer inte vara tillgänglig alls :(

Men ja hörs imorgon ha en bra tisdag.

Nu är jag så trött så trött..

Men jag är en LIFE SAVER i alla fall, de skrev Katie på min postit lapp på dörren..

För Joel är nämligen sjuk, kräker och så. Det är därför jag ska börja tidigare för barnen har börjat vakna tidigare och han kan inte ta dem..

PUSS PÅ ER!♥


Edmonds Solnedgång i lördags...

Sveriges National dag firades med pannkakor som vi fick nästan fick offra våra liv för!

Idag när jag vaknade så tog min älskade vän datorn och satt den i mitt knä.. Kollade uppdateringar, sen ringde jag Kim och ja vi fick nog snackat i en 50 minter faktiskt.. Trevligt var det..

Sen fick jag pratat med Pappsi, Mammsi och ja det var alla :)

Vid 12 ringer Jacob och frågar om Angelica vill komma och äta pannkakor på Svenska Kulturcentret i Ballard/Seattle.

Vi körde MYCKET VILSE, VAR FEL PÅ DET HELT ENKELT. Men ja vi hittade ett par äldre män som cyklade på sportcyklade. De haffade vi vid ett rödljus och ja sen helt plötsligt slog ljuset om till grön och vi fick fortsätta och kommunicera i rullande läge! HAHHAH Som jag garvade! Det skulle filmats, där cyklade de bredvid oss och gav oss vägbeskrivningar hahha.. 

Men tillsist hittade vi dit och de var 5 minuter innan de stängde portarna! Vi kastade oss ur bilen, sprang in och betalade och fick våra pankisar! MUMMMMMMS.. Sån Sverige och hemakänsla!! 

Efter det begav vi oss mot en Skandinavisk affär i Ballard men ja såklart var den ju stängd såhär på en helgdag hemma i Sverige. Så ja vi åkte hem för Angelica skulle börja jobba. 




Och ja här sitter Jag och Catrin och chillar i Angelicas säng, bloggar som ni förstår och och snackar..    

Jag är mega hungrig och det blir nog en sväng inom donken innan vi ska se när Sly ska ha basketball match..

Efter matchen ska Jag köra Cattsan hem innan det blir hem och sova för mig!

Imorgon är det dags att jobba igen, usch så fort helgerna går. Ska jobba 6.30-12 sen blir det till att ta det lugnt på eftermiddagen. Ska prata med Tonja idag, de är vår assisterande lärare på Fotoklassen. För jag ska samåka med henne till Capitol Hill imorgon (Seattle) för en Studio fotoklass..

Nej nu ska jag fixa lite innan vi ska åka till donken! Ha det bäst alla och idag har jag saknar ER DÄR HEMMA EXTRA MYCKET :( ♥ 


Grillning, världens finaste och mest långvariga solnedgång + mys!

Hej igen då ja, nu är ni till och med vakna när jag skriver. Eller i alla fall de flesta av er..

Så grillning blev det ha, god mat, trevligt sällskap och den mest magiskt solnedgången jag någonsin skådat!

Så vi fick grillad kyckling eller kött med sallad, bröd och grillade grönsaker.. Mumms!










Som sagt så tycker jag det är ganska fint i Seattle arean och i Washington! Alla platser har sin skönhet och sina egna signalement.

Nu är klockan snart 01.00 och vi borde sova.. Så nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och palla mig in på toan och fixa mig inför dejten med sängen!

Jag, Cattsan ska nanna hos Gelis inatt.. Så får vi se vad som händer imorgon.. Och ja, minsann de är ju faktiskt Svenska National Dagen idag med! Herregud, det kan inte vara något som var viktigt för mig i alla fall. För fick det precis berättat av Cattis pappa Bosse.. Så ja så mycket brydde jag mig om det.. :)

Idag har jag fått skypat med Kimapa, Mamma, Pappa och ja det var alla faktiskt.

Nu ska jag sluta skriva, hörs imorgon gott folk!♥

vilken helt underbar lördag, vädret strålar och jag ska på grillfest!


Så gott folk. Jag är superstressad. Men ska snabbt skriva lite här och ja bilderna får nog säga det mesta.
Jag vaknade upp hos Cattis som ni redan vet, och vi trodde vädret var piss. MEN se så fel vi hade. Sol, 20 grader och riktigt härligt. Typ som hos er hemma i Svealand just nu..

Så ut kom vi efter en mycket god frukost som hennes värpappa Joe lagade till oss..

Här ser ni lite bilder, här var vi även och gick igårkväll men ja då var det mera MOLN, GRÅTT, REGNT OCH MÖRKT. Så idag fick vi båda se vad vi verkligen missade igår..  



Jag skulle jobbat kl 17.00, men när jag kom in genom dörren så säger Katie att Nicholas hade kräkt. Så ja de fick hoppa sina planer och stanna hemma. Så jag behövde inte jobba.. Så nu ska jag packa, köra till Gelis. Sen ska vi vidare med Cattis och hennes värdfamilj på Barbeque!!! NAAAAJS. Kommer bli toppen..

Sen ska vi sova hos Gelis, Gabi, Cattis och Jag. Så blir det nog en tur imorgon med lite vandring, vatten fall, skog och berg.. + matsäck där med ja .. 

Hörs senare förhoppningsvis. Ska se om jag hinenr blogga en gång till idag.. Men annars hörs vi mer imorgon. Älskar er och gud vad lite fint väder kan få en på ett jäklans bra humör ;) ♥  

Ett jävla regn, läskigaste jag varit med om. Trodde ärligt talat att jag skulle dö! FY FÖR...

Jahaja då är de fredag minsann... Jag har haft en bra dag. Dexter har faktiskt inte kräkt på hela dagen. Kryss i alla taken!!!

Jag tog mig en tur med barnvagnen och fick kämpa uppför backar (killer hillen var inräknad här med då JA). Trött var jag men faktiskt så gick det bättre än på länge. Men ska väl inte tro för mycket, jag hade väl bara en bra dag kan jag tänka mig. Men jag körde i alla fall en ny andningsteknik när jag besteg mitt berg idag och det kändes mycket bra.. Tror jag fick en runda på 35 minuter om jag ska vara exakt..

När jag slutat tog jag mig en välbehövlig dusch, hoppa i mjukiskläder och satt mig vid datorn. Jag satt och väntade på att älskade bästis skulle logga in så vi kunde prata.. Då fråga hon om jag ville komma och leka med henne idag. WHIIIOOOO tänkte jag då, jag ringde ner till Katie och Joel och fråga om de var OK att jag tog bilen och kom hem imorgon..

Snabbt fick jag packat, hoppa in i bilen och for iväg.. KÖ KÖ KÖ OCH ÅTER KÖ! BILOLYCKOR, RUSNINGTRAFIK SOM GJORDE ALLT FÖRUTOM ATT RUSA!!! 

REGN SOM PISSADE NER SOM OM DET INTE REGNAT I SEATTLE AREAN PÅ ÅR!!! HERREGUD SÄGER JAG BARA!

Rädd var jag, det stod något så ofantligt mycket vatten på motorvägen, allt var grått, det kändes som om himlen var nere och tryckte på biltaket.. Jag såg inget, bokstavligen inget. Usch rädd var jag och jag tänkte shit hur kunde Katie och Joel låta mig ta bilen för detta var något av det värsta vägunderlaget jag någonsin kört på.. Fick vattenplaning och bromsarna hjälpte inte för bilen bara gled på vattnet.. 

Men ja efter 20 minuters körning i detta vädret så började jag äntligen att se trafikskyltarna, jag hittade min avfart och nu började regnet avta! Det var härligt de, usch en gång kände jag hur magen knöt sig när bilen nästan stannade. Men fram kom jag :)

Efter lite småsnacka, mys och husvisning så blev det på med träningsskorna och kläderna. Ut kom vi kan jag ju lova er, på en jäklans tur... Vi var ute i 1 timme och 20 minuter. När vi var som längst bort från huset så öppnade himlen sig och regnet öste ner, precis som när jag körde hit.

Vi var dyng sura, helt genomblöta. Och vi joggade/sprang sista biten. Duktiga var vi, mycket backar även här, högre/brantare än mina. Så en riktigt bra träning fick vi..

Vi såg även ett rådjur som så fint och graciöst sprang uppe på en kulle ovanför oss. Vi förväntade oss en björn, men de kom ingen. :/ Gjorde inte så mycket för vi hade ingen kamera ändå hahah.. Nej men mindre skämt och sido, det är inte så väldans kul att veta att de smyger runt björnar här dagligen.. LÄSKIGT faktiskt..

Väl hemma så gick vi direkt in och duschade, hoppade i mjukiskläder och åt lite kvällsmaud.
Nu sitter jag här och skriver i Catrins säng, hon ser på live tv och vi äter M&M's..

Imorgon blir det till att ta det lugnt, vi ska åka och handla på Costco med hennes värdpappa Joe, och pojkarna..

Får e vad som mer händer, jag vet i alla fall att jag måste köra här ifrån vid 3 tiden.. Jag ska börja jobba mellan 17.00-17.30 och 5 timmar fram. Så Catrin, Angelica och Gabbi kommer kanske över till mig, jag ska fråga Värdföräldrarna imorgon om den saken :D

Sen är det tänkt att vi kanske ska göra nått lite på söndagen, en mindre utflykt i Washington State.. Får se..

Nej här har ni lite bilder älskade människor! Hoppas ni får en underbar lördag!


Bilkö som inte tog slut, tur de rulla lite i alla fall och tacka gudarna för AUTOMAT BIL! Även innan regnet visade sig!





Det är tight helt enkelt! Puss och godnatt säger jag, men ja godmorgon till er!♥

IDAG VAR DET 5 MÅNADER SEDAN JAG TOG MITT PICK OCH PACK OCH FLYTTADE HIT! Mest bara så ni hänger med i svängarna. ;)

Torsdag, sjukt barn, äggat hus, varm dag, promenad!

Hej på er allihopa!

Idag har det varit en underbar dag. Jag och Pojkarna har gjort mycket kul. Skratten har inte varit långt ifrån. Vi lekte med lera, ritade, lekte i garageto och busa!

När de tog sin nap pratade jag med Pappsi, sen med Mammsi, Petra och Ia. Hann även snabbt med att prata lite med Catrin. Jag fick gå upp och vagga pojkarna lite men de sov i 2 timmar tillslut.

Dexter ville inte riktigt äta till lunch, sen när de var dags för mellanmål vid 15.00 så fick jag i honom lite yoghurt + fruktpure.. Stackars lillkillen hade inte fått något i sig sen frukost ju...

Under tiden jag mataar honom se jag att han inte mår bra, och när jag är klart och lyfter honom ur stolen och går mot kökshon/vasken så bara kräket sprutar ut. HERREGUD vilken röra och klägg!!!

Det var yoghurt/fruktpure gegga ÖVERALLT! Hela Dexter var fylld och han bara skrek och grät. Jag tyckte jag hörde någon men tänkte ja klockan är ju 15 inte 16 så Joel kan inte vara hemma än.. Jag får tillsist av Dexter alla kläder och möter Joel i hallen. Han vågade inte komma och störa för han trodde de var en disiplin sak. Så det förstår jag, jag var inte besviken eller så på honom alls.. Jag var bara glad över att han kommit hem och kunde ge mig en hjälpande hand.. Jag fick torkat upp allt, tvättat min egna kläder och Dexters..

Nu vara allt lugnt men jag såg att Dexter inte mådde bra. Jag lät honom ta ett par sippar av äpplejuice och bara minuterna senare ser jag hur hans ansikte signalerar! MER KRÄK!!

Jag får upp honom och springer till köket men ja HELA vägen till köket kunde nu ses på DEN NYA HELTÄCKNINGSMATTAN!!

Jag skriker på Joel och han får ta fram mattrengöraren och fixar.. Jag håller koll på Nic och bär runt Dex som inte alls mår bra och han hade lite feber. Maginfluensa?! ISCH..

Ganska så snabbt efter händelsen kommer Katie hem och avlöser Nic från mig.. Men jag gosar och håller om min lille Dexy. Stackars pojk..

Sen sprang jag upp och hämtade nya kläder till Dex igen. Bytte mina egna och tvättade ytterligare en gång till..

Nu tog jag på mig träningskläder, startade MP3:n och tog mig en rask marsh på cirka 40 minuter..Hoppade in i duschen, gick ner och åt med familjen. 

Efter det tog jag min kamera och gick ut på stigarna (var ute i lite mer än 1 timme faktiskt) och tog mer potensiella bilder för mitt slutliga fotoprojekt.. 

När jag är påväg mot vår ytterdörr ser jag på husväggen äggskal och en jäkla massa gulgegga som runnit längs med hema husväggen! MYS!
Jo då tror vi att det är såhär. När vi var mitt uppe i att städa upp efter Dexters 2:a kräkattack så kom det tonårsförsäljare och då nekade Joel dem lite halvkallt, och ja ni förstår nog varför.. 

Så ja de tyckte väl Joel var en jävla gubbe så nu är det ägg på huset! MOGET, men jaja... 

Och när jag kommer in genom dörren och ska berätta det för Katie och Joel så kommer Katie och möter mig utan tröja. Då hade Dexter kräkt igen efter att de hade försökt få i honom lite toast och vatten.. 

Så ja såfort gossebarnet äter eller dricker för mycket så vill inte magen ha det kvar! Får se hur han mår imorgon.. 

Nej nu ska jag läsa i min bok och sen sova! Ha det bäst och tack alla för era kommentarer. VÄRMER!   

Lite bilder från dagen..

Andra Juni, lilllördag och min nästkusin Tobbes 21årsdag!

Jaha ja nu är vi i Juni månad och om 2 dagar eller ja 1½ så var det 5 månader sedan jag tog mitt pick och pack och flyttade till det stora landet USA.

Tiden springer iväg och jag kan fortfarande inte förstå att det inte är JANUARI i Sverige innu. Låter skumt, men för mig har tiden liksom stannat i Sverige. Även om jag VET att tiden ÄR den samma som här.. Men det är svårt att få in i den lilla skallen att jag faktiskt ska missa studenter, midsommar, sommar, semestrar, "sommarjobb", dalabadet, beddingestrand, svensk mjukglass, kräftskiva och vidare i det oändliga.. 

Mamma och Peter kommer om 4 veckor, KUL! Saknar Mamma, Pappa och Petra (och GIZMO såklart) otroligt mycket. Det är ni som får mig att känna mig hel!
Så ja det kommer kännas konstigt att det bara är Mamma som kommer nu och ja såklart Peter med :) Men jag är inte så beroende av dig Peter, men du är OKEJ för att vara en 08:a ;) thihihi

Först ska de vara här hos mig i lite mer än en vecka, sen ska de flyga till Minneapolis, Minnesota. Och så kommer jag 2 dagar efter och hankar på...

Synd att jag inte är där längre, för jag hade velat de Mount Rushmore.. De ska våra amerikanska vänner ta Mamma och Peter på/till.. Men jag får ta mig dit en gång till över en helg :)

Det känns som tiden springer iväg igen.. Men kul är det :) Så då gör det ju inte mycket.

Idag var det min tur att laga mat, det blev ris med kyckling och goood sås.. Typ kycklingsås, allt i ett utom riset :) Gott var det i alla fall, huvudsaken..

Jag ska snart bli färdig till att köra iväg och göra ett ärende sen träffa tjejerna på Spotted Cow.

Och by the way så har det spöregnat ända tills vid 15 tiden idag. Riktigt fett mycket.. Men det är varmt, 18 grader för at vara exakt faktiskt och klockan är nu halv 7 på kvällskvisten :)

Imorgon är det torsdag banne mig, när jag slutat imorgon ska jag ta tag i min fotoläxa, eller ja projekt och försöka få det fixat..Eller gjort det jag ska göra av läxan tills måndag. 
Har ingen fantasi, det är mitt problem och ja jag vill inte bli en professionel fotograf med min egna studio. Så jag känner inte riktigt att jag behöver lägga ner min själ i detta sista projekt precis.. Jaja, får se.. 

Nu på måndag ska vi troligen till en fotostudio i Seattle och lära oss lite om ljussättning och ta foto i en studio.. Kul! 

Nej nu måste jag åka så jag hinner med allt! Hörs imorron grabbar och töser, tantisar och gubbsar!♥
Ska förresten börja se allt lite positivare, eller försöka i alla fall. Och inte trycka ner och klandra mig själv för mycket.. Det är bara mitt eget fel till att jag mår dåligt stundtals, jag får ta och skärpa mig helt enkelt och inte vara så rädd för att jag inte räcker till! :) Medelebummsele!



Potensiella foton till min fotoserie.. Får se..

Förresten rubriken menas med att det är redan onsdag whiiiooo :)

Tisdag och back to normal again

HEJ PÅ ER!

Idag har det varit ne riktigt bra dag. Pojkarna har varit på riktigt bra humör, glada possitiva och ätit som stora pojkar. Mycket och glatt! 

Vi har lekt i garaget, varit ute i trädgården och jag tog dem på en tur i vagnen.. Eller ja närmre bestämt en 1 timmes power walk med vagnen.. 

Vi har lekt med deras kök, de har lagat mat till mig + hört på lite svenska Astrid Lindgren hits :) Det ni, de är grajor det.. 

När jag slutade jobba tog jag en snabbdusch, gick sen ner och lagade makaroner med ost och ketchup. Jag och Joel hade mycket intressanta, faktarika och statistikrika konversationer angående omskärelse, Aids/Hiv, P-piller och livet.. Jag lärde mig lite och fick lite ny info. 

Jag blev lite övveraskad, för detta visste jag inte innan. Att i USA är just nu blir cirka 50 procent av alla nyfödda pojkar omskurna på sjukhuset innan de lämnar och åker hem. För några år sedan var procent siffrorna ända upp i 90 procent! Sjukt högt, det visste jag inte, hade ingen aning om alls.. 

Det är normalt att vara omskuren här och inte att "inte vara" omskuren..

Omskärning har också gjort så att Aids/Hiv statistiken sjunkigt i Afrika, skälen behöver jag kanske inte skriva. Vill ni veta kan ni nog läsa på lite själv :) Finns kanske lite känsliga läsare, så överlåter de till er själva..

Mitt i allt allvar och intressant snack så kräker Dex i sin barnstol. Han är full av kräk, så jag får assistera Joel och sen ta hand om Nic lite snabbt..

När allt lugnat ner sig drog jag mig upp mot mitt rum och snackade lite med Angelica i telefon, skypade med Cattis och sen tog jag tag i mitt läsande igen..

Mamma bara 1/3 kvar av Tillsammans boken nu ;) 

Jag har även fått svar + en lösning av Edmonds Community Collage där jag pluggar och de kommer fixa mina Certificat till mig om jag bara ringer och ger dem mitt kortnummer så de kan dra 10 dollar.. SKÖNT att det är fixat!

Nu ska jag bara bli färdig med att ringa Sjukgymnasten, kolla Los Angeles inför September och Anna och Maria.. 

Jag ska även ta tag i mitt sista foto projekt, som kommer bli det sista jag gör i min fotoklass..

I helgen som varit var familjen på Ikea en sväng och kom hem med två STORA flodhästar som Nicholas valde att de skulle ha. Han släppte inte detta gosedjur ur siktet så de fick köpa dem helt enkelt! Nu sover Nic med sin, bär omkring den, ger den pussar och ja älskar sin flodis..

Ni kan ju se själv, här kommer lite blandade bilder från idag.. Nu ska jag borta tänderna och sen krypa ner i sängen! Kärlek till er alla! ♥




Nic på de tre översta och Dex på de undre..


M .O. N. D. A.Y

Sista Maj är det idag. Dagen har på något vis varit fruktansvärt lång. Tyst, lugn och tom.

Jag vaknade av alarmet 08.15 imorse och det var dags för Catrin att fixa inför flytten till sin familj.

Jag har skypat med en massa idag, Camilla A, Keith, Ulla, Mamma, Pappa, Catrin faktiskt hehe.. Usch vad jag sakar er alla, idag har jag haft en sådan dag då jag velat krama om er och aldrig släppa taget!

Det har faktiskt varit jobbigt på något sätt att låta Catrin flytta härifrån mig..

Men de kommer bara hålla i sig ett par dagar, sen är allt tillbaka till det normala igen. Så är det alltid :) Men ändå, är lite jobbigt och jag ska snart iväg och säga hejdå till Marte. Vilket också kommer vara jobbigt.

Usch vi har kommit varandra så himla nära. Min favorit norska ska lämna mig, och vi kommer inte ses fören om 1 år.. Det är en lång tid! Isch, men jag kommer komma till Norge och hälsa på det ska bli riktigt kul!

Jag har fått fixa lite saker idag. Skickat lite mail till skolan jag går på i Edmonds, för jag måste ha certifikat för mina förra klass jag tog och den jag tar nu..

Sen har jag kontaktat Judy Mammas väninna i Minnesota som vi ska häla på i July. Jag fick även bokat biljetter till att gå och se Baseball, the Mariners när Mamma och Peter är här, Catrin ska också följa med.. KUL :)

Jag har bara några få sidor kvar, närmre bestämt 7 stycken tror jag. Spänd, men ja den är ju typ slut. Tårar har falligt, det gör ju inte saker bättre i allt de sorgliga och att "alla lämnar" mig hahah.. Att jag läser en jätte känslomässig bok..

Jag har även städat på mitt rum idag, damtorkat lite, slängt soporna. omorganiserat på mitt skrivbord och på min sänggavel + byrålådan..

Här är bilder på min nya anslagstavla, SORRY PAPPA, SKA SKRIVA UT ETT FOTO MED DIG MED PÅ, MEN HAR INTE SÅ MÅNGA FINA PÅ DIG OCH MIG :( DET MÅSTE VI FIXA NÄR JAG KOMMER HEM! FÖR DU SKA MER UPP SÅ DU VET..






Här är min bok..





Jag och Cattis när vi chillade igår :) hahahh



Nej nu måste jag köra. Hörs imorgon, älskar er. Ni betyder mest!♥
Tack för att ni finns, och tusen tack för era kommentarer de värmer så!

De hjälper mig igenom vissa dagar här, det ska ni veta.


RSS 2.0