Ritade blommor blev helt plötsligt klistermärken...

Jahaja, här sitter jag nu igen då. Min dagliga syssla :)

Jag ska ner och äta middag snart.. Det blir att värma tacos innan jag ska till Sjukgymnasten kl 18.00.

Idag har jag varit med grabbarna grus på Animal Farmen, älskar det stället. De kan vadnra runt fritt och kolla på djuren. Klappa och skratta åt djurens små fnatt.. 

Imorse när jag skulle gå upp och ta deras kläder för dagen så hör jag Dexpex ge av sig ett skrik. Så jag springer ner för trappan och så står han och pekar på sin blöja! Bajs frågar jag, han svarar med att ta på blöjan igen och ja jag bytar haha.. Tyckte ändå det var ganska sött.. 

När vi skulle ut på en sväng med vagnen i eftermiddags gjorde Nicnac något liknande. Han vägrade sätta sig ner och ta på skorna, så luktade jag på honom och ja mycket riktigt spjärnade han emot för där var bajs i blöjan haha :) De börjar bli mer medvetna nu, de växer grabbsen!

När pojkarna sov så hann jag med en massa. Det gillas starkt, jag skypade med Mammsi, Pappsi och Camilla Levin :) Sen sov de fortfarande efter detta så jag tog friheten och kollade runt lite på internet, tvättade mina sminkborstar och gick på toa :) 

Sen vaknade de, de lilla rackarna.. 

I eftermiddags ritade vi med kritor, då hände en annna lite sötkul sak. De brukar få klistermärken att sätta på papprena. Så ritade jag blommor, då började Nic dra med fingret och försökte pilla av blomman jag ritat. Han trodde det var ett klistermärke haah . SKUM KILLE HAHHAH ;) Men kanska kär ändå faktiskt.. 

Detta var i fredags då en ekorre som nog är van att bli matad av folk vid sina hus.. Tur är det för Nic och Dex
som älskar EKKOORRRRAR.. :)


Sen måste jag ju nämna att Marte, min älskade norksa favorit anlände på norsk mark igår! För första gången för henne på 1 år.. Tänk att om 6 månader blir det så för mig fast i älskade Svealand.
Jag saknar Marte riktigt mycket, :( Men kommer få träffa henne snart igen så det löser sig. Det klarar jag, Norge är ju inte på andra sidan världen precis..





Saker som händer nu och snart..

3 juli-13 juli Mamma och Peter är här

15 juli-19 juli Jag flyger till Minnesota

22 juli-25 juli Jag åker och campar med värdfamiljen + Catrin

En helg i augusti blir det Vancouver B.C

21 augusti Lady Gaga Konsert

3 september-9 september Anna och Maria är här

9 september-13 september Anna, Maria och Jag är i LA

17 september-25 september Jag och värdfamiljen är i Michigan och hälsar på Joels familj+vänner

Oktober och November planeras det lite halvt en Las Vegas helg + kanske om jag får pengar en tur till Boston för att träffa Linda, Johan och Hannah, då tar vi nog en dag i NYC med :)

Sen är det min tur att åka hem, men innan hemfärd blir det nog Texas, Florida och ja vem vet kanske Bahamas ;)
Det är väl det som är planerat och tankar hahha

Nej nu ska jag skynda mig ner och äta innan jag ska sticka till Jim the sjukgymnasten.

Oj minsann nu är jag här igen. Jag fick ätit och jag har precis kommit hem från sjukgymnasten. Det gick alldeles utmärkt..Jag fick två nya övningar som jag kan göra med. Jag ska skärpa mig med dessa nu med, de är ju som sagt trots allt bra för mig. Det känns mycket bättre. Allt hänger på hållningen och nacken :) 

Hållningen är min värsta fiende hahah!!! Och jag skojjar inte.. Jag fick även sådana gummiband med mig hem. Det ser ut som en sexleksak haha men jag har faktiskt velat ha sådanna band. Sjukt bra för träning, tänja ordentligt på musklerna.

Här är sexleksaken/skippa den taskiga hållningen!




Som sagt tidigare imorse körde Nic lite livräddning på bästa kompisen Trouble the dog.. Så nu känner jag mig ganska trygg om jag får säga det själv :) Eller vad säger ni?
Missade det mesta av räddningen men fick med lite i alla fall haha..



Kommentarer
Postat av: Mammi

Puss på dig min goa tös....Ja du nu börjar jag känna mig stressad inombords för det är mycket som ska fixas här hemma innan beger oss over there...Imorron ska jag o Petra tvätta....Ja du läste rätt PETRA....För hon kan ju inte vänta i 3v på att tvätten ska tvätta sig själva...men det är ju inte så svårt..hihi sen ska här handlas hem det sista som ska med over o mentalt börja packa...Gunilla sväner inom på fredag med Cattis saker o det blir väl typ en mindre resväska haahha med alla hennes ballerina kladdkakor....bara skojade ha det bäst o jag längtar efter er allihopa min sockertopps bakelse o du tänk att vi ska få fira 4 juli tillsammans helt otroligt...Love you o bamsekram med vinden från mej till dej...<3<3<3

2010-06-30 @ 06:56:11
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Massor som ska hända nu och lite framåt i tiden. Har du tid att jobba? Hoppas inte att du har ngn önskan om saker från Svedala, Malin... Mamma kommer inte att ngn plats över när hon har packat ner ALLA Catrins önskemål!



Ha det bäst, vi hörs när vi hörs!



2010-06-30 @ 10:25:58
Postat av: Lisa

Har du bestämt att du inte stannar ett halvår till? I så fall blir jag GLAD! :)

Jag har börjat jobba på mitt sommarschema nu, så det är full rulle igen, men så är livet! Jag saknar dig, hoppas vi kan prata snart igen! <3

2010-06-30 @ 10:42:03
Postat av: Marte

Hei Malin!

Det er så moro å lese på bloggen din! Tusen takk for bilder og gode ord. Det set eg stor pris på!

Eg savnar deg veldig, Malin. Kunne godt tenke meg ein playdate ein dag..!

Det ser ut som om du har det bra, og at du har mykje å glede deg til, sjølv om ikkje alt alltid er heilt topp!

Eg diggar deg, Malin:)

Peace and love

2010-06-30 @ 11:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0