Pannkakor på SVENSKT vis, fint väder och rullor som avslutning!

SVENSKA PANNKAKOR!!


Ja som ni förstår så har jag gjort pannkakor på riktigt vis, så som pannkakor ska vara! Katie köpte en pannkaksmix till mig när de var på IKEA sist.. Här ser ni min process!!!




Det luktade ljuvligt, som det ska göra liksom. De var platta, tunna, lite sådär våta och underbart goda Smakade precis som hemma. Lite hallonsylt på det och fint satt dem ska ni tro..


Jag fick även hjälp, assistance av mina mycket trogna tvillingpojkar Yates!



Pojkarna har varit exeptionella idag! Helt enastående, pigga, glada, roliga som hundan.. Vi har lekt tillsammans. De har börjat förstå att man inte bara leker med en leksak själv, utan man kan leka tillsammans och dela en leksak.. JAG SA BÖÖÖRJAT, INTE över gått helt om jag säger såå..

Jag har lite för ofta slem i halsen och har då en "icke" kvinnlig sak jag har för mig.. Jag harklar och spottar ut, för jag kan inte gå med det i halsen. Jag vill ha bort det.. Försöker att undvika, och gör inte de när där är folk som inte kan tåla det i närheten.. Men i alla fall så är Dexter sötaste ever! När vi har ute och gick i eftermiddags fick jag litta slem i halsen som jag harklade upp och spottade ut i busken. Så hör jag Dexter bakom mig göra konstiga ljud och står med huvudet in i busken! HAHAHAH jag skrattade så jag nästan dog! Lille söta killen, han upprepade det nog 5 gånger och skrattade efter varje gång med!


SKATING PÅ RIKTIGT VIS!

Ja som ni ser så bar det av till skating ringen nu ikväll.. Det blev gamla tidens rullor! Men kul var det och rädd var jag! hahah.. alla dessa små söta flickor och pojkar max 10 år fyllda och så vi.. Jag var så rädda tt de skulle köra på mig eller jag på dem.. Men ja vi alla klarade oss undan fint .Och jag fick även 3-4 nya kompisar, tjejer i (inte riktigt min ålder men ändå) 7-8 år kankse.. Söta var dem i alll fall, de kastade sig över mig och ville åka med mig, sen tyckte de synd om mig när jag skrek av skräck nör jag trodde jag höll på att bli påkörd! Men kul var det i alla fall..





Här dansar vi och småbarnen HonkyTonky...

Gelis vs. Mallan (PS, hade vi sprungit istället hade jag vunnit, jag är bättre utan sådanna småhjul under fötterna. Mest bara så ni vet, för jag förlorar aldrig, det är inte min grej. Det är inget jag är bra på att hantera..)




Ja jag säger tack och hej för mej och hallå på dej..


Skjuta bodylotion i ögonen på en 2 åring!


Hej hopp här skriver jag igen då :) Som alla andra dagar i veckan hehe..

Igår fixade jag lite ärenden och glömde hälften av dem. Men ja så är det när man inte skriver på "senil lappen" och stoppar den med sig i väskan!

Jag köpte fotfil, fotsten och jag tankade för första GÅNGEN SEN JAG FLYTTADE TILL USA! Whiiooo, inte för att det är något speciellt då jag gjort det många gånger hemma men ändå. Nu har jag kommit över den osäkerheten med.. Skönt! 

Jag handlade mig en sub på subway, mycket gott..Min standard, mörkt bröd, tonfisk, pepper jack ost och svartpeppar! Muuums.. 

Nu begav jag mig ut på motorvägen och känner då att jag glömt något! VISST FASEN, jag skulle ju hämta upp mitt papper på kliniken! Ja de får jag nu göra en annan dag.. 

Så jag kom till Edmonds vid halv 7.. Jag promenixade ner på Edmonds huvudgata ner mot hamnen.. 
Såhär fint är det... 



Bilen är tillägnad PETRA, kolla Hummerna!! Min nästa bil, Katie och Joel ska köpa en, LOVAR! hahahaha eller inte..

Jag fick tagit fina bilder... Cirka 200 stycken närmare bestämt. Skönt för jag har gjort hela min läxa tills nästa vecka. Ni kan se hur olika jag fotograferade vågorna, på vissa ser ni mer troppar och på andra mer mystiskt, utdrager, skumliknanade vågor.. :)

Det var en fin kväll och en fin solnedgång jag fick se! Mina händer uppskattade dock inte det så mycket. De var totalt sönderfrusna! Så efter Gelis slutat kom hon och hämta upp mig.. Sen åkte vi hem till henne och tog lite bilder + snackade! 




Bra med timer om man är själv och ska försöka fotografera sig själv :)




Andra delen av fotoläxan :) Vi ska t fler imorron då Gelis kommer hit och gästar mig i Everett i 2 timmar på kvällen..
Då ska vi ta mer kreativa bilder :) Mer iderika..


Ja idag då.. Jag vill Gratta Timmy som fyllde 18 år idag! Du gör det inte  Sverige längre men här gör du innu :)
Dagen har varit bra, Dexter är fortfarande sjukis och Nicholas snorar, får kindtänder och är gnällig..

Så ja två gnälliga 2 åringar. Det är toppen.. :) 
 
Så ja lite trött i huvudet är jag, Joel jobbade hemifrån idag.. Mest bara för att om Dexter skulle bli sämre..

Men imorron är det jag igen som vanligt :) Det blir inget bibliotek dock :( Synd för jag hade velat träffa Marte imorron för hon fyller 21 år då! ♥

Jag har haft en sådan MIDSOMMAR känsla hela dagen lång!


Dexter med en "låtsas/fejk" blomsterkrans och Sen dansade han runt Midsommarstången (alias, Katie) .. Så sött!


Jag läser Brown "Bear, Brown Bear what do you see" och Katie fotade.. 

Ikväll åkte jag till Spotted Cow och åt lite glass med Marte, Ginnie, Jasmin och Melissa.. Mys på det..
Jag har skypat med Cattis mycket idag och vi snackade när pojkarna nappade i 50 minuter :) Sååå behövligt, Cattis är min flickvän! Om vi hade varit dragna på fel håll så hade de varit vi hahah :) Men ja nu är vi ju inte det, men ja vi är ändå som det :)  


De ringde från min klinik idag och sa att jag måste ringa mitt försäkringsbolag för mitt ID nummer funkar inte, det kom upp på deras datorer att det itne var giltigt :(

Så ja imorron ska jag ringa och kolla med mitt försäkringsbolag imorgon..

Sist men inte minst och det ROLIGASTE på hela dagen!
 När Nic fortfarande sov så behövde jag gå på toa och kissa.. Joel jobbade ju hemifrån så jag ville låsa dörren.. Jag kallade alltså på Dexter så han fick följa med in så han inte sen står och gråter utanför dörren..

Jag får kissat och tvättat händerna och sen eftersom de är sjuka tvättar jag händerna stup i kvarten. För jag vill försöka hålla mig borta från alla bakterier!!!

Så jag tänker, men Malin ta på lite body lotion på händerna så de inte spricker och torkar sönder!
Jovisst, tänkt och ja gjort..

Nu är det då såhär: Att Dexter står helt oskyldig och glad och tittar i spegeln på sin pall. Hans huvud når precis över vask-kanten..
Jag trycker på pumpen på bodylotionen och en jäklans stråle sprutar ut och TRÄFFAR lillkillen rätt i ögonen! SPLASH.. Hans tröja och ansikte är fullt med lotion och 90% av splashen träffar ögonen, båda två, mitt i ögonkanalerna! Han gnider och blir lite hysterisk för han inte ser något och fattar inte vad som hänt.

Jag däremot skrattar så jag håller på att dö, men försöker hålla mig för jag tycker fortfarande synd om Lillen som har lite msått parfymerad lotion i heela ögonen som säker svider och käns obekvämt! Jag lyfter kvickt ner honom på golvet, drar bort det mesta med mina händer (som fortfarande är torra hahaah) sen tar jag med ljumet vatten och baddar ögonen!

Nu lyfter jag upp honom och ser att hans ögon är lite smått röda, men ändå okej.. Och hans chock börjar släppa.. Nu skrattar jag igen och han tittar på mig och brister sen ut i skratt själv och ja det blev ett lyckligt slut i alla fall :) 

Godnatt på er alla! Skulle legat i sängen fr 36 minuter sen men det gick åt pipsvängen.. Så ska försöka nu igen!


Sjuka barn, stackars hjärtan..

Hej alla glada.. Tänkte skriva ner lite om dagen. 
 
Två sjuka pojkar! Näsor som rinner i ett, när inte den ena nyser så gör den andra det.. Dexter har rälig hosta och det rosslar när han andas.. 

Dexter sov i 1 timme men vaknade upp flera gånger och hostade.. Sen gick jag in och tog ner honom så satt vi och mös i soffan.. Eller Dexter kämpade mest emot sin förkylning:( Han var irriterad, sparkade, vände och vred på sig. Han hittade ingen position som fick förkylningen till att kännas bättre..

Stackars liten.. 

Jag gav honom lite tylenol (panoidil) till och han piggnade till mot eftermiddagen.. 

Jag ringde och bad min doktor skicka en remiss till en sjukgymnast i eftermiddags.. Så jag kan få en riktig bedömning av min ömma muskel! Men jag visste inte namnet på Sjukgymnasten och inte hans namn, så jag fick ringa Katie och då berättade jag om Dexter.. Då sa hon, "Nabb" him, eller något liknande.. Jag bara, ehm, what is that? 

Då svara hon, oj har vi inte visat dig det.. NEEJ :) heheh .. 

Det är en apparat som funkar som en inhalator fast för barn..

Men Joel kom hem vid 15.00 tiden och vid 16.00 visade han mig hur det funkade och Nabba Dexter.. Så nu vet jag till nästa gång.. 

Så jag ringde tillbaks till kliniken och gav dem uppgifterna. Sen ringde de mig vid halv 5 och sa att allt var fixat och det hade gått igenom. Nu ska jag bara kolla med mitt försäkringsbolag om de täcker mitt, elelr mina besök hos sjykgymnasten. Sen boka en tid!

Jag ska nu åka iväg och uträtta lite ärenden, ska hämta mitt allergi medicin papper hos doktorn som han glömde ge tillbaks till mig sist, kolla Hallmark till Mammi, käka, köpa en fotfil och sen köra till Angelica.

Jag glömde mitt smink, halsduk och lite annat smått hos henne sist.. :D 

Sen ska vi se om vi kan ta några bilder som är min fotoläxa.. 

Här är några bilder jag tagit under dagen.. Fotoläxan till nästa måndag är nämligen att ta lite roliga rörliga, spök och suddiga bilder.. Och även att rita med ljus som ni såg på mitt foto jag bifogade igår.. 



Sen skulle vi gärna fota vatten tills nästa vecka med, så ja jag kan ju hoppas på att Joel installerat ett vattenfall i trädgården!!!!! Eller NOOOT! Liksom jag har inte så mycket tid att ge åt foto just nu.. Jag vill lära mig men men ja vi får se.. Gör mitt bästa iaf..

Nej nu måste jag köra.. Ha det bäst. Saknar er där hemma!  
   


Måndag och Alex födelsedag!

Grattis älskade Alex, 20 år och allt har du blivit idag.. Hoppas du hade en toppendag skrutten!


OCH JA DET ÄR JAG I DET BRUNA LÅNGA HÅRET OM NI TVEKAR! :( Men håller på att växa ut igen dock..

Idag började jag jobba kl 13.00.. Innan dess skypade jag med Mammsi och Petra.. Jag kände att jag behövde prata med Petra idag! Hade mycket jag var tvungen att ta upp med henne! Dina åsikter väger tungt och betyder mycket för mig..

Måste säga att jag saknar min morbror och moster! HÅKAN OCH ULLA, var har ni tagit vägen.. Ni är aldrig inne på skype mer :( Saknar er.. hoppas vi kan prata en dag..

Pojkarna är lite sjuka, näsorna rinner stup i kvarten och de nyser. De har inte mycket till aptit.. Dexter har diarré och de är gnälliga!
Kul kombo eller?? NOOOOT.. 

Kommer inte bli en så kul dag imorron! Vi får ta det lugnt och mysa.. Jag ska tvätta och fixa lite.. 

Idag har vi haft riktigt varmt och lite halvkvavt väder.. 18-20 grader men ingen sol dock, bara moln.. Sen har det regnat sen klockan halv 18 typ.. Så där sprang jag som en idiot till min photo klass i ösregnet! 

Det var en kul lektion idag, vi pratade om mycket fräcka effekter och vi tog coola bilder. Vi lärde oss att ta foton i fart och att rita med ljus! 

En i min klass som agerar modell.. Så detta är lexan till nästa vecka plus lite till! 
Jag ska även fotografera vatten i olika shutter speeds (ni behöver inte veta vad det är!!) och på så sätt kommer vattnet se magiskt ut eller så kommer man se och frysa vattendropparna! 

Man kan göra mycket coolt med en kamera, ljus och fantasi! 

Nej nu gott folk är klockan alldeles för mycket! Nu ska jag krypa ner och få lite skönhetsömn..

Imorgon efter jobb ska jag köra till Angelica och hämta mina saker jag glömde inkl. mitt smink!! Jag dööör ju utan de! Shit så beroende man är.. Inte klokt ju..

Jag ska även till min walk in clinic och hämta mitt medicinpapper som de glömde ge tillbaks sist. Ska även ringa till kliniken, eller ja min doktor innan och få en remiss till en sjukgymnast så jag kan kolla upp min axel ordentligt..

GODMORGON vs. GODNATT!

Förresten så har Patrick köpt biljetter till Mariners (Seattles basboll team) så fredagen den 7 maj ska Jag, Patrick, Tasheena, Joey, Josh och några till gå och kolla! NAAAAAJS, och bara 20$ per person.. Det gillas..


Sista helgen i April för detta året!

Jahaja, igårkväll åkte jag till Angelica, vi träffades på Alderwood Mall och jag fick köpt en skjorta för lite över en 100-lapp. Angelica fick fixat lite smink och ett par klädesplagg.. Sen åkte vi till Blockbuster (som hemmakväll, videomix) och blev medlemar + hyrde twilight filmerna.. Väl hemma åt vi lite och gjorde vår egen lemonade.

Bänkade oss framför min dator och satte på filmerna.. Mysigt var det och Angelica hade varit på IKEA innan på dagen så vi åt Daim (tacka gudarna för Daim!!) och Marabou..
Många roliga saker hände, lite mindre och större incidenter men det hela slutade i ASGARV och två trötta aupairer!


Så söndag då, vi vaknade och jag skypade med Mammsi och Petra sen med Kim, Keith och Timmy! Mina grabbar! Kul var det, saknar er förbannat mycket!

Sen fick vi lägga på ett kol för vi skulle träffa Denise, Laura och Andréa på Alderwood så Denise kunde få tillbaka sin plånbok (som hon sååå smart, glömde i Angelicas väska kvällen innan ;) ..

Tur var det ändå, för på min skjorta jag köpte igår satt det j@vla larmet kvar!! Typiskt, men ja jag bytade faktiskt min skjorta till en mindre storlek och en annan röd mönstrad.. Mycket bättre, mer nöjd med mitt köp/byte..




Jag och Geelis testar glasisar...




När vi ätit lite kines mat.. :) Mums på det.. Geelis testar sina nya poser..




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
BEST!!!





Angelica hoppa över pålar utanför Alderwood!! På tid och allt..
 

Efter Alderwood Mall åkte vi upp till Everett, vid Boeing. Där skulle vårt Edmond's gäng spela softboll.. Så vi kolla på deras match (de vann) sen åkte vi hem till Gelis igen för att hon var tvungen att jobba..

Så jag åkte hem till mig, körde in om Safeway och tog ut pengar från mitt konto och satt in på mitt sparkonto.. Jag har bara 6 transaktioner per månad och jag har redan överskridit dem.. Så nu måste jag göra mina transaktioner  i en automat istället..  

Nu har jag 661 dollar på mitt sparkonto, det ni.. Det är inte så illa minsann.. Tycker inte jag iaf.. Jag är ganska nöjd.. 

Ikväll åt hela familjen popcorn och kollade på Nemo tillsammans..
Sen snackade vi lite innan jag drog mig upp till mitt rum.
Här har jag spenderat lite tid med olika saker, fixat lite med min läxa tills imorgon. Svarat på lite mail och kollat Facebook..

Jag ska även skicka iväg ett mail ikväll till Sverige, och Apollo. Human Resurse Organization... Dit man vänder sig om man vill bli reseledare..
Under kvällen har jag också pratat med Angelica och Catrin. Skrev även lite med Marte. Jag är dessa tre tjejer så sjukt tacksam! UTAN ER GÅR DET INTE!!♥

Marte skrev en massa kloka ord till mig, tips, utvärderingar och fick en massa positiv feedback. 

Skypade nyss lite med Mammsi också!

Jag har haft en sjukt rolig och händelserik helg, men samtidigt har den varit tuff.. Jag har känt mig lite off, varit hängig, trött och längtat lite hem. Men känns bättre nu som tur är, men det är inte lätt alltid.. Isch nej.. 

Men godnatt säger jag nog nu, hörs imorron gott folk..  

 


Så gårdagen då i ord och inte bilder..Och dagen fullbeskrivligt

Marte kom hit och hon räddade min dag för pojkarna var gnälliga båda två.. Så utan en playdate och bästa Marte hade det varit kämpigt..

Sen åkte jag till farbror doktorn och kollade axeln. Det var en asiatisk ung man och han verkade så nervös haha.. Jag bara satt där och förklarade, berättade och svarade lugnt på hans frågor. Medan han satt och svarade " I SEE" på allt, jag tror han sa I SEE minst 2-3 ggr i rad...

Men efter ett tag så lugna han ner sig och blev mer genuint trevlig och inte så fejk..

Men han hade inte så mycket nytt att komma med jag visste redan allt. Så han såg mest chockad ut haha.. Jag frågade om lite övningar och fick de utskrivna. Men jag ska ringa till honom och be om att få en remiss till en bra sjukgymnast som både Joel och Katie har gått hos.
Då kan jag få en bättre, mer korrekt utredning och lite andra tips och övningar..

Sen hjälpte jag till med Nic och Dex på kvällen. Jag tyckte synd om Katie som hade dem båda helt själv när de var gnälliga. Joel fixde gräsmattan för att de skulle regna senare så han fanns inte till hands..
Så jag hoppade in..

Sen sms:ade Patrick och frågade vad som hände igår och jag sa att jag skulle vara hemma och ta det lugnt och fixa med min läxa.. Men så tänkte jag att varför inte, umgås är ju aldrig fel.. Så jag körde till Edmonds, mötte honom vid hans hus. Sen åkte vi till ett ställe som heter Fantasia. Det är en spelhall med radiostyrda bilar, skjutspel, airhockey, baskt och andra bollspel osv osv.. Dit kom även Tasheena, Joey, Ryan och Travis..

Det var kul.. OCH JAG SLOG PATRICK I AIRHOCKEY!! Goooo Maaaalllinnnn!! Fan va skönt det kändes. Jag ägde hahah.

Sen hyrde vi film, SJUKT smart.. Man hyrde ur en automat, valde film och så ploppade den ut. Typ som när du stoppar på pengar på en automat och får en cola.. Det kostar BARA 1 dollar (7,5kr) per dag man har filmen så lämnad man tillbaks filmen dagen efter så kostar de bara 1 dollar! Fett najs.. 
Man bara dras sitt kreditkort, så om du ine lämnar tillbaks den inom en viss period så tar de bara betalt för filmen, så är det din i princip... 
Det hade varit något för Sverige det.. 

Så vi såg Transformers 2 och jag körde hem vid lite i tolv på natten.. 

Så jag kom i säng vid 01.00 och klockan ringde imorse 07.30.. Inte så hemskt kanske men ändå..


IDAG, LÖRDAG..

Så upp imorse då vid halv 8. Skypade lite med Mammsi och sen kommer Katie upp och säger att vi kör lite tidigare så vi kör om 15 min!! STRESSAD MALIN ELLER WHAT!!

Men iväg kommer vi lite över 8.. Nu skulle vi då gå för Nyfödda bebisar och stödja det.. Så vi gick en runda på 5 km och det var svinkallt! Mina händer och fingrar frös till is.. Jag menar det var 6-8 grader men molningt, blåsigt och rått.. Det var kul, jag uppskattade det.. Mycket folk, musik, jag fick träffa folk. Många av Katie och Joels vänner.. Jag har visserligen träffat de flesta innan men ändå kul med sociala events som denna.. 

Det fanns så mycket gratis saker många hade donerat och sponsrat med mat, snacks osv osv.. 
Det var munkar, kakor, muffins, kaffe, drycker, pizza, korv...You name it.. 

Vi kom hem vid halv 12 tiden. Jag tvättade av mig och hoppa i varma kläder.. Prioritet nr.1 FÅ UPP VÄRMEN!! 
Sen kom alla hit här, Julie och Trevor, Trisha, Dawnn och Ashleen, Ryan, Heather och lite fler Julian och hans mamma och pappa som jag inte kommer ihåg namnen på.. Sjukt trevligt.. Vi har ätit hamburgare, sallad och Joels hemmalagade kagor! Mummsssiii..

Så gick jag upp nu för ett tag sen på mitt rum för jag tänkte fixa de sista med fotoläxan.. Jag skulle ladda upp de 4 fotona jag ska ha med mig och framkallade på måndag. Men de ska vara dubbelt så stora som ett vanligt vykort
och de blev mellan 12-17 dollar (100-140 kr) !! För kort jag inte ens vill spara. De är kort som i princip är fel fotograferade så vi ska se skillnad osv..De tänker jag aldrig göra.. Never.. 

Så nu har jag bestämt mig att jag ska hoppa det och komma på en bra ursäkt.. Men då skulle jag behöva printa ut lite bilder istället som jag tagit och rita histogram till dem.. Men de får jag ta tu med på måndag. Nu ska jag ha helg! 

Jag pratade med Geelis innan och vi bestämde oss (eller jag i alla fall) för att jag inte orka göra så mycket ikväll.. Så vi ska hyra Twilight filmerna och äta gott och mysa! Det behöver jag! Sen imorgon blir det nog att kolla på softball och sen äta pizza med softball gänget efteråt. Softball gänget är då några av dem jag var med igår och en del andra.. 

Usch vad jag är trötter! Klockan är nu hos mig 15.00 prick! Alltså midnatt hos er...

Jag funderar starkt på att sätta på en film och vila lite.. Tror jag skulle behöva det! :) 






hörs senare mina raringar!


Fredag i bilder!

Hemskt ledsen läsare, vänner och familj!

Klockan är alldeles för mycket för mig, jag vet inte riktigt varför jag är uppe vid denna tid! Nu är klockan 00.30!!!!

Mitt alarm kommer ringa 7.30! DÖÖÖ på det..

För då ska vi ut och vandra för "förtidigt födda bebisar".. Ni kommer få veta mer om det imorron lovar..

Och jag kommer berätta mer om min ganska händelserika dag..

Ha en trevlig lördag!

Playdate



Doktorn


Kvällen




Förresten då väger jag INTE mer än vad jag gjorde när jag åkte hemifrån! Jag har nog till och med gått ner 1-2 kilo :) Det går bra för mig banne mig.. Alla andra aupairer bara skjuter i vikt! Allt från ett par kilo upp till 10.. Men inte Malin inte, nope..


Playin around to find my own sound..


"If you're not useing it, you're losing it"

Give it a thought.. it's worth it..

Dagen har varit bra, jag badade pojkarna imorse. Sen åkte vi till biblioteket, vidare till Melissa (som också har tvillingar, fast de är snart 3 år så de är lite äldre).. Där gick vi till en lekplats, Marte, Melissa och Jag med våra tvillingset.. Vi såg ut som en dagisgrupp, eller en dagmammagrupp hahah :-)

Lite för många ungar kanske?? haha

Jag gav pojkarna mat där innan vi åkte hem efter som jag hade känslan av att de kom till att somna i bilen! OCH GISSA VEM SOM HADE RÄTT, jaaaaaag.. 

Under tiden de sov pratade jag med Anna, Maria, Mamma och Petra.. <3
Det var kul och behövligt.. vi fick diskuterat och pratat om en massa.. även resonerat lite ;-)


Jag känner mig lite off med den här fotoklassen jag tar.. Det känns som det är för mycket.. Och jag hänger med när det gäller engelskan och även vad hon försöker lära oss med.. Men det är svårt att övergå till praktiken.. Nu ska man liksom ta foto själv och med hjälp av lite få instruktioner.. 

Så jag tog mod till mig och mailade Leslie, läraren.. Och fick ett riktigt bra och välbeskrivligt mail tillbaks.. Nu känns det genast bättre faktiskt.. Så jag ska nog klara av att göra det jag ska göra.. 


  Jag lekte runt lite idag men ja de måste jag ju göra.. Måste ta foton til klassen med ju.. Så här är några..





Pojkarna agerade lite fotomodeller hahah.. Vi åt även snacka ute idag då vädret var fint i eftermiddags..

Sen jobbade jag 1 timme extra ikväll för en man kom hit och skulle ge en offert på att byta heltäckningsmattorna i huset..

Så jag underhöll pojkarna bus... Vi lekte med grannbarnen på gatan. Riktigt mysigt faktiskt.
Jag fick en sådan sommarkänsla och jag kände mig som ett barn på nytt.. Som när man själv sprang runt på sommardagarna. Alla lekar man lekte, allt man gjorde och alla man träffade.. Alla var ju ute..

Så Lauren, Cassidy, Keithan, Keithans bror som jag inte kommer ihåg namnet på, Nic, Dex (de två andra grannbarnen Joe och en flicka skulle på fotbollsträning så de kunde inte vara med) och slutligen JAG.. 

Vi sparkade och kastade boll.. Pojkarna älskade det! DE VILLE INTE GÅ IN!!! Och sen sprang Toby, Lauren och Cassidys Golden Retriver hund runt och N och D skrattade och tjöt av glädje.. 

Lyckliga barn må jag säga! 

Ikväll har jag sedan duschat, studerat lite kamera inställningar, pratat med Catrin och skriver här till er :) 

Klockan är nu drygt 21.00 och jag tänker faktiskt dra mig till sängs nu.. 

Imorgon är en ny dag med mycket som händer.. Jag ska på playdate hos Marte, på eftermiddagen ska jag till farbror doktorn.. Jag ska vara där kl. 15.00.. På kvällen ska jag bara ta de lugnt, fixa med fotoläxan och se en film! 

Godnatt säger jag men i ert fall menas det som Godmorgon!   


Jag har blivit utmanad med mina fötter! Gissa hälen ..


Det är minsann inte bara jag som inte kan ta hand som sina fötter!! Så det så! Döm mig inte hahahah

:)

Imagine Childrens Museum and a great day..

Imorse åkte jag med pojkarna till barnmuseumet.. Tog inga bilder dock, sorry.. Kände att jag inte orkade ta bilder på dem samtidigt som jag höll koll på dem.. Sen hade jag inte plats för kameran heller hahah :)

Såna problem man har hahah! Men ja problem med kameran har jag, KAMERAINSTÄLLNINGARNA vill inte samspela så jag får fina BILDER.. och de är svårt att förstå hur man ska ställa in kameran när man tittar på en sak man vill fotta..

Men de ska nog komma det med, hoppas jag i alla fall.. Men det är inte så lätt..

Igår dansade jag förresten BINGO,

- Sjunger!!

   3x "en randigkatt gick ut en sväng på afton promenad
                 Bingo var hans namn, NU bokstaverar 3X  B I N G O, Bingo var hans namn..
                 Beeee Iiii Nnnn Geee Oooo, Bingo var hans namn, åååhhhhh"

Och så kramas man till ååååhhhh:et...

Från gamla tider de, det var från min barndom!!

Nicholas älskade det och ville inte sluta dansa, Dexter tyckte de var kul men inte lika roligt..

Jag ska snart ner och äta, sen ska jag ta lite foton och försöka göra klart själva "fotograferingen i läxan" sen ska jag ju bara skriva ut, framkalla och rita histogram.. :) KUUUUUUUL! NEEEEEEEEEEEJ!

Efter det ska jag åka till Spotted Cow och möta aupairerna över en glass eller milkshake, får se vilket det blir..

Imorgon ska jag först till biblioteket med pojkarna, sen ska vi umgås med Marte och hennes pojkar efteråt.. Var får vi se, antingen hos mig eller i en park, berors på vädret visar..

Imorgon kväll ska jag jobba en extra timme för en kille ska komma hit och kolla, ge pris på heltäckningsmattor.. 

På fredag ska jag åka till Marte på playdate och sen på eftermiddagen ska jag till farbror doktorn, Dr. Kim och kolla min axel + lite annat smått.. Så idag har jag ringt runt till mitt försäkringsbolag, kliniker och blandat..

Nej gott folk, jag kanske borde ta tag i mitt liv och försöka förstå det här mysteriet med en kamera, ljus och hur allt ska passa ihopa för att bilden ska bli TOPPEN..



Idag har jag även skypat med Mammsi och Bror Jonas.. Äntligen har Jonas fixat skype så vi fick snackat lite (GANSKA MKT FAKTISKT) .. Mys på det.. skönt att få prata av sig lite.. LOVE

Sen vill jag bara skriva att jag älskar min Catrin så sjukt mycket! Det är du och jag gumman, vissa passar bara så bra ihop och jag saknar dig här borta på min kant av USA... <3





Alla vänner där hemma, saknar er med något så otroligt. Tänk om ni kunde vara här med mig så kul det hade varit, så mycket vi kunde uppleva tillsammans.. <3

ANGIE, GEELIS, MUDDBAY, ANGELICA kärt barn har många namn.. DU ÄR BÄST, USA är inget utan dig.. Jag har hittat en vän för livet, en som jag aldrig kommer klara att vara utan.. SHIT vad händer här efter Geelis, det vill jag inte ens tänka på.. Nu lever vi i nuet!
Du är de bästa<3<3<3 US BFF (Usa best friend forever!)



MINA SWEETHEARTS


Digital Photography Class Session 1

TUSEN TACK FÖR ALLA ERA KOMMENTARER! Det värmer och jag blir alltid lika glad..

Idag for jag upp kl. 06.00 och dödstrött var jag.. Jag tänkte tanken att snälla, varför var här ingen som kunde slå mig i skallen med en stor hammare så jag kunde somna om!!!

Men Älskade Cattis väntade ju på mig så jag kände mig tvungen och jag ville ju såklart prata med henne med :) Så upp kom jag..

Dagen har gått bra, Nic har varit lite pjallig med mat och så.. Fått kämpa med honom idag faktiskt.. Men de blir kanske bättre imorron.. Får hoppas det iaf..

De har växt så mycket grabbarna.. De har utvecklats så mycket.. De är mycket längre, väger mer och ser mer ut som små pojkar än bebisar.. 

 

Idag har de busat, lekt och tetats mycket med varandra.. Det är kul att se hur de agerar och lekter tillsammans.. De är så olika, mina pojkar små..

Idag har jag även opererat lite i min stortå hahahahah!!!! HEEEREGUD MALLLLAN säger jag bara.. Jag varnar känsliga tittare för att göra bilderna större genom att klicka på dem!!!



När bilderna är tagna så har jag precis duschat så ser kanske lite värre ut hahah Men ändå.. Jag har en massa död hud som msåte filas bort men jag fick för mig att pilla med naglarna och DRA BORT skin i remsor! Och ja ni ser hur det hela resulterade. Jag slutade när jag drog så djupt att de började blöde och jag fick ett sår!!

Idag fick jag skypat med Pappsi, Mammsi och Petrsm Keithan och CATTIS såklart :) Hjärta till er!! <3

I efteriddags ringde Alexandra Zinnis och vi fick pratat lite, saknar dig din fis! Vi får snackas lite mer :) 



Jag har även varit ute och tagit lite bilder idag efter jag slutade (LÄXA JU!!). Sen kokade jag ris och åt med soya till middag! :) Mumms på det.. JAAAA ni har rätt, Katie var INTE HEMMA.. SÅ Joel tog flingor och jag ris haha 

Jag ska snart hoppa i säng, så jag kan få lägga mig i tid för en gång skull..

Fotoklassen igår var lärorik, intressant, lite svår.. Inte språkmässigt bara att jag måste lära mig vad allt gör och hur det fungerar med ljus och alla inställnignar.. Men det kommer, övning ger färdigheter! Joel finns här och kan hjälpa mig med, HAN KAN REDAN ALLT :) SKKÖÖÖÖNNTTT tycker jag...

Jag var dock dödens trött när jag körde hem från kursen igår.. Efter 3,5 timmes klass och klockan visar 21.30 och de är 25 minuters bilresa hem.. Så jag kom inte i säng från sen och trött var jag.. Trodde jag skulle somna i bilen på vägen hem..


Till helgen ska jag gå med pojkarna och min familj en vandring för att stödja "förtidigt födda bebisar".. Efter det ska vi grilla hemma hos oss med lite folk.. Sen får jag se vad som händer, förmodligen Angelica hoppas jag.. Fredag är förresten inget bestämt än, kanske Angelica :)

Söndagen ska familjen åka till Seattles Akvarium och då är jag välkommen med om jag vill.. Sen efter det är där en stor släktträff anordnad på Katies sida.."Knutzen familjen är bakgrunden" så Danskt typ.. Får se om jag kommer umgås med dem i helgen eller om jag gör något annat på söndag..

Angelica och Jag kanske ska se när Edmonds gänget, vårt nya Edmonds kompis gäng ska spela softboll och sen äta med dem.. Får se vart allt slutar :)

GODNATT PÅ ER ALLA..Nu ska jag sova, klockan är 21.15 och mina ögon är trötta..

Jag har varit hemifrån i 15 veckor och 1 dag.. Fy vad tiden går snabbt..


Måndag 19 April 2010

GRATTIS CAMILLA FRIDHOLM!!! 30 ÅR, SYND BARA ATT JAG INTE KAN KOMMA PÅ FESTEN I SOMMAR!

Idag började jag jobba 8.30, jag pratade lite med Petra innan jag började på msn. Saknar henne, det var längesedan vi pratade på riktigt! Vi måste skypa snart!

Sen var jag hemma med pojkarna i lite över en timme sen körde Jag och mötte upp Marte på Silver Lake Park.. Så pojkarna fick leka i i sommarvädret! För det är just vad vi har, SOMMARVÄDER! Vi har haft så sjukt fint väder i 2 dagar nu, 20-25 grader varmt och solen skiner..
 
Riktigt härligt och jag njuter..

Så när jag slutade idag vid 12 tiden så skypade jag med Mammsi innan jag tog en filt och Mp3 med mig ut i trädgården. Där låg jag på filten och solade med riktigt härlig musik! Kan det bli bättre.. ??


Sen gick jag in och tog lite lunch..

Och då hade jag äntligen fått min bok jag beställde i onsdags förra veckan.. Det är en bok med USA's karta som jag ska sätta i mina 25 centare i. Så jag sätter ett mynt i varje delstat.. 

  

I eftermiddags har jag skypat med Catrin och Max, duschat och ändrat lite på bloggen.. 

Idag börjar min klass, min kameraklass. Så jag ska på klass 18.00-21.30.. Kommer vara trött som en gris sen, men men de får gå.. Bara 8 Måndagar ju hehe. 

Nu ska jag fixa lite sen ska jag ner och äta innan jag ska bege mig.. Hörs imorron gott folk.. Hoppas ni sover gott hemma i Sverigeland! 

 


Herregud, vilken härlig och sjukt rolig helg!

Lördags bestod av Tasheenas födelsedagsfest.. De spelade först Whirlyball som Jag och Angelica missade.. För vi var på konsert..Men de ska Jag och Angelica minsann också testa. FY FAN VA MOBBAT hahahah

Kolla själv.. Man åker rund med rack, man ska kasta bollen med racken till sina lagkamrater och göra mål.. Och man kör i radiostyrda bilar!

De har till och med turneringar, Cupper hahah kolla själv..




Efter Whirlyball åkte vi till Robin Hood Lanes och spelade två omgångar bowling..Och åt tårta.. Hade riktigt kul..




IDAG, SÖNDAG DEN 18 APRIL 2010 HAR JAG, MALIN MALLAN PERSSON ÅKT SKIDOR FÖR FÖRSA GÅNGEN I MITT LIV!

Säger bara herregud, kul var det. Frustrerande, svårt (för jag blev upptagen i riktiga backar direkt, sjuka backar haha!!) Kanske inte alls svåra för er som åkte innan, för de var väl okej, men alldeles för branta för lilla mig.. Så fort de gick för mig minsann, ner flög jag, på olika sätt varje gång.. Kolla själv på videosen nedan.. Ni kommer behöva ganska högt ljud om ni vill höra vad jag säger, eftersom jag inte alltid är så nära kameran.. Ett tips bara..

Förresten så blev jag polare med killen i receptionen där vi skulle köpa våra åkpass/liftkort.. Han gav mig en voucher så jag betalade bara 10 dollar och de skulle kosta 55.. OCH ANGELICA BETALADE 45 HAHHAHA synd om hennes faktiskt! :) 

Och ja Angelica är en bra lärare, de är hon verkligen även om hon kastar sina fullständigt nybörjare upp i backarna direkt, de stora inte barnbackarna då!!

Ursäkta bilderna, Angelicas kamera är inte lika bra som min dock. MEN när vi sitter i bilen och jag ska ta foton på bergen inser jag att minneskortet sitter i Angelicas dator!! Och vi glömde ta de i morgonstresset! KUL JU.. Eller inte men ja bättre med en sämre kamera som tar suddiga bilder än ingen alls!!
 
 

Jag inser vad jag har gett mig in på!!!
 

Jag har precis gjort min första riktiga vurpa, kullerbytta i världens brantaste backe (för mig då, men de var ingen barnbacke ska jag säga er!!!!)
 

 


Lite mer åkning A lá Malin Mallan Persson




Jag och Geeelis videobloggar, denna är ganska lång..
6 minuter, men ändå ganska kul..
 


Angelica kör tutan!




Jag kör tutan!


Förlåt gott folk, bjuder inte på så mycket idag, ska sova!

Klockan är 02.32 och jag måste verkligen sova..

Jag har tagit ganska mycket bilder idag, och jag har haft en toppendag!

Varit på Zoo, umgåts med Angelica.. Vi åkte och firade Tasheena som fyllde år.. Vi bowlade allihopa, åt glasstårta och sen köpte vi hem lite Donken mat till Patrick..Så Jag och Angelica hängde lite hos Patrick och åt vår mat (som han bjöd på förresten)..

Imorgon ska vi till Stevens Pass, Angelica ska åka skidor 4 timmar och jag ska chilla, läsa en bok och ta bilder på bergen och snön! :)

Imorgon kväll ska vi se Patrick, Tasheena och gänget spela softball och sen ut och äta med dem.. :)

Godnatt, imorron kommer bilder!


Smakprov inför imorron...





Fredag och jag har haft ont i halsen i en vecka!


Mina örongångar gör ont, när jag gäspar eller hostar känns det som örongångar och hals ska spricka! Och näsan fortsätter avge klibbigvättska!! ORKA!

Idag har jag börjar med min nya skola, Malins Svenska för barn/nybörjare! Det har gått bra faktiskt, bättre än förväntat, men allt kan fortfarande hända! :) heheh..

Vid 9 pratade jag med Marte och vi bestämde oss för att träffas i en park vid 10.00..
Så hon tog mig till Willis Tucker Park, en fin lekplats och park.. På sommaren är det även vatten på i den blåa arean bakom gungorna, så man kan svalka sig och springa runt i vattenstänket!








Sen i eftermiddags lekte vi i trädgården, det har varit en riktigt fin och varm dag..




Fick ingen bild på Nic i trädgården dock.. Men innan vi åkte til Parken så sprang vi snabbt upp på mitt rum.. Då ville Nic prova min mössa och kolla på snyggingen själv!



ÄLSKAR DESSA BILDERNA!

Ikväll har Jag och Marte sett Shutter Island på bio.. Sjukt skumfilm, spänannde, huvudbry, dåligt slut (INGET slut alltså) och jag känner mig lite koko i huvudet nu!!



SVAR PÅ KOMMENTARER innan jag ska hitta sängen!

Tinde: Tack ja min lilla buse är så gullig, sjukt charmig! :)

Åkermans: Åhh vad kul Kristina, ohh Fredrik, så sött! Vad glad jag är att han gillar dem!! Verkligen.. Ja Gizmo kommer nog ha en bra helg.. Tack så mycket för hälsningen, och hälsa Fredrik att krya på sig med, inte alls kul ju!! Usch, och hälsa Ellinor och Ingvar med! Ha en toppenhelg!! :) KRAM PÅ ER..

Keith: Jo som sagt lite knepig, den lurar en men ändå skum liksom.. Den satt avtryck iallafall..

Peter: Hehe ja de är tur han inte är här, han hade levt livet med alla saker att tugga i tu!

Håkan och Klagstorp: Tack, ja jag med! Men pillerna funkar dåligt på mig hehe, blir inte bättre.. Ja visst är den, fin bakgrund! :) Påminner mig om ett lag faktiskt, hmmm undra vilket!! :)

Gunnel: Det låter som en toppen resa Gunnel.. Hoppas du hade det mysigt och ja det bränner ganska kvickt i portmonären när man äv iväg på sådana turer.. Men hoppas att turen var värt det! Felicia är så söt! Ja det är mycket billigare och KUL det med faktiskt.. KRAM 

Nej nu ska jag kasta mig i sängen, ska stå fit för fight kl 09.00 imorron, redo för att åka till Zoo med Familjen.. Jag hoppar fram och tillbaka mellan tankarna att tvätta håret och platta det imorronbitti eller skita i det och sätta upp det i en knorr??!! Det är frågan(orna).. Ja jag får nov sova på saken, det är mitt största problem ikväll HAHAH.. 

Godnatt på er från USA och Godmorgon Sverige... 

Hoppas alla jag känner som ska till Kim och Keiths fest i Skurup ikväll får det trevligt, jag önskar att jag kunde varit där grabbar (töser).. Rock loss för mig med! Saknar er..<3

 


GRATTIS ÄLSKADE GIZMO PÅ DIN 6 ÅRSDAG!!!!

MIN ÄLSKADE HUND, LILLEBROR OCH VÄN! IDAG HAR HAN FYLLT 6 ÅR.. OCH JAG HAR INTE FÅTT VARA DÄR OCH FIRA HONOM :(

HOPPAS NI INTE GLÖMDE DET HEMMA!!!! DÅ BLIR JAG INTE GLAD PÅ ER.. DÅ FÅR NI FIRA HONOM IDAG (IMORRON FÖR MIG, ALLTSÅ FREDAG) ISTÄLLET!!

ÄLSKAR MIN LILLE BUS, GIRRE, TUSSI, TUSSE, LILLSNORRE, GIZZIE OSV OSV.. ÄLSKAD HUND HAR MÅNGA NAMN!!!

Jag saknar i alla fall min Gizmo varenda dag! Tänk om han kunde vara här och mysa med mig nu, just nu i min säng och ligga och snusa på mig.. 

Saknar att pussa på ditt huvud och kram dig lille hjärtevän! 

 



15 APRIL 2004! Det går ej att förglömma!


Torsdag och en riktigt fulldpäckad dag!

Imorse var vi på biblioteket på sång och bokläsning..


Flickan till höger är så himla söt. Så jag var tvungen att fotografera henne.. Och jag lovar hon är sötare i verkligheten.. 

Sen tog jag pojkarna till Silverlake Park.. Där var vi i cirka 40-50 minuter.. Riktigt kul hade vi, synd bara att inte solen riktigt tittade fram.. Men de har jag börjat fatta att den inte gör fören senare på eftermiddagarna...




Efter de lekt av sig så tog jag dem ner till vattnet och kollade snabbt på fåglar och vattnet innan vi åkte hem..

Jag träffade även Noemi en tysk aupair som är från min grupp.. Så pratade lite med henne så hon tog fotot på oss tillsammans...



I eftermiddags när pojkarna vaknat igen lekte vi i trädgården. Sen kl 16.00 kom Katie hem och så körde vi till pojkarnas sista gymklass..


På första bilden har Dex gräs i munnen som han vill ha bort, andra bilden letar de efter nyckelpigan som ramlade ner i springan och på tredje bilden ber jag Nic att le och ja ni ser ju själv hur han gör!! :) hahaha



Trackball.. Sjukt kul, bollarna väger inget och det är liknande Lacross.. Man kan kasta bollarna sickt långt!! Riktigt kult..


Ikväll pratade jag med Cattis och sa godnatt! MYS, har saknat min skatt! <3 Känns lite bättre att ha henne i USA i alla fall.. Jag har även pratat lite med Kusin vitamin Andreas idag, mys på det med! Det var inte igår..

Nu ska jag nanna, trött är jag, halsen gör fortfarande ont och jag är mer förkyld nu :(

Imorron blir det bio med Marte, "Shutter Island". Lördag förmiddag Zoo med Familjen och picknick! Lördag kväll, Angelicas värdbarn har concert på skolan så de ska sjunka och sånt, så de ska vi kolla på sen ska vi möta Tasheena och fira hennes födelsedag med lite andra..

Söndag blir det Stevens Pass och så ska Angelica åka skidor och jag ska vandra, "hajka" hahaha och ta foton.. Skriva och läsa lite.. Ta vara på dagen! Fånga dagen ni vet hahah..


Kom förresten på att jag åt min första typ kokta korv (då räknas inte smala kokta korvar, som jag för vissoligen inte ens tycker om men ätit någon enstaka gång på min 20 år..), en kycklingkorv, såg ut som en riktigt tysk, vit äklig korv, sådär hudfärgad med äckliga saker i.. Men ja jag åt en hel i alla fall, men med minismå bitar, ingen god konsistens och jag dränkte de med makaroner och ost!! 

Sen pratade jag med Joel ikväll lite.. Vi kom underfunn med att jag ska börja prata svenska med pojkarna, ganska mycket faktiskt.. Så från och med imorron öppnas deras små vyer till något helt annat, nytt och SVENSKT heheh.. Nu kommer de förmodligen prata lite svenska tills ni kommer i sommar mamma... :)

 


Onsdag och solen har skint hela eftermiddagen

Imorse vaknar pojkarna 6.30, vi hade en trevlig morgon och jag packade deras snacks och lunch sen vid 8.30 åkte vi till Marte.

Jag hade en mycket trevlig förmiddag, Marte och Jag fick pratat en massa och vi åt lite kakor. Pojkarna lekte jättefint så det var kul att se..De leker liksom mer med varandra nu och inte bara med varandras leksaker.. 

Vi gick även ut i Martes trädgård så de sprang runt tillsammans.. 

Imorron ska vi träffas igen, skönt! Då blir det biblioteket med Pojkarna 9.30-10. Om det inte regnar efter biblioteker ska Jag och Marte ta våra guter till en park och leka lite.. 

Jag fick skypat med Mammsi och Pappsi idag.. Sen gick jag upp och låg i min säng, bläddrade genom lite svenska tidningar som mamma hade med sig :) 

I eftermiddags var det 15 grader ute och jag tog ut pojkarna direkt efter de vaknat, de hade sitt snack utomhus på trädäcket.. 

Sen efter lite lek så tog jag och satt dem i vagnen, på med deras solbrillor och så gjorde vi Everett hehe.. 

I kväll har jag skypat med käraste Cattis, vilket jag gjorde imorse med nu när jag tänker efter.. Vi har även en inplanerad date imorron bitti, riktigt tidigt för mig, 6.00 och 9.00 för henne ;) Mys på det!♥
Catrin har förresten lite problem med sin mycket avancerade amerikanska mobiltelefon !! Så om någon kan vara så snäll och hjälpa henne så hade det varit tacksamt!! :) HAHAHAH

Nu ikväll har Jag, Joel och Katie spelat Wii.. Superskoj! Från och med idag har vi "Wii-Onsdag". Alltså ganska så självklart, så ska vi ha Wii turnering varje Onsdag.. Kul! :) Armen värker lite, shit får nog ta och stretcha och värma upp lite innan nästa gång!! Inte bra detta ju, hahaha dyrt som fan med sjukvård och sjukbesök här ju, det kan jag inte kosta på mig !! hahah 

Imorgon eftermiddag ska jag följa med Katie till pojkarnas sista Gymklass.. Joel ska till tandläkaren så jag hoppar in :) Men jag tycker det är kul så det gör inget.. 

Helgen är planerad in i det minsta som vanligt!! Bara fredagen som ska bestämmas exakt vad som ska utföras! Lördag Woodland Zoo Park (Seattle) på dagen med Familjen, på kvällen fira Tasheeas födelsedag med att åka "radiostyrda bilar-lacross-bakset mix" aktivitet som heter Whirlyboll.. Man ska köra en radiostyrdbil, använda sitt rack, fånga upp en boll på marken och kasta i korgar som ger en poäng! SJUK SAK, jag kommer misslyckas starkt!!! 

Men kul kommer det nog bli, ska försöka ta foton in action med.. Under aktiviteten!!!! :) HAHAH or not kanske .. 

Nej nu blir det att dra sig mot sängen.. Så jag får sova lite :) Det hade inte varit helt fel vid detta laget faktiskt..


  

Förlåt har inte tagit bilder idag, ska ta bilder imorgon lovar jag !

Men kolla så "mycket" mitt hår har växt sedan jag kom hit, ganska stolt ändå faktiskt1 :)

Hörs typ imorgon,
HAJ


Tisdag & tvättedag + lite små tankar ängnade er där hemma

Idag pratade jag med Catrin på skype imorse, sen pratade vi igen nu ikväll :) MYS PÅ DET<3

Dagen har varit bra, pojkarna och jag lekte med Tollera (Play-Doh heter det här i USA) imorse.





De brottedes och kramades även lite! Starka brors band!



(Efteråt hade Nic flera stora blöta fläckar på ryggen, jag bara VA, var kommer de ifrån.. JO Dexter dregla på hans rygg hahahh)

Lunchtajm..De har fåttt nya tallrikar och bestick från IKEA...






Sen kom jag på en rolig lek som handla om att låsa in en tvilling eller ja två om du lyckas i plastlådorna!!!

Sen var hela familjen involverad och med i leken..





Jag kom på att jag var tvungen att skicka hem ett paket till Sverige. Och såklart, igår var jag ledig typ HELA dagen men då slog tyvär inte tanken mig.. Sen stänger postkontoret här kl 17.00.. och det blir tight som hundan att hinna det när jag slutar 16.30...Så jag bestämde mig för att ta pojkarna på en snabb tur till The Postal Office i Mill Creek..

De tyckte det var kul att komma ut lite och titta på bilar och folk.. Jag fick skickat iväg mitt paket.. När jag står där och ska skriva adressen hem, HEM TILL SVERIGE.. Så känns det speciellt, jag kommer nästan inte ihåg och får tänka lite extra innan adressen ploppar upp..

Och där skriver jag gladeligen, Helen Holm och tänker lite extra så jag inte ska skriva Persson. Och vad skriver jag sen då JO, det ska jag ta och skriva här till er..

NYGATAN 27 och där stoppar jag sen.... Tänker länge, eller det kändes så i alla fall, men det var säkert bara några sekunder..  Det är snart 4 år sen vi flyttade ifrån där och började nya liv, alla i min familj på sina sätt..

Men tillsist kom paketet i alla fall iväg och stressigt var det.. Ni ska veta att det är banne mig inte lätt att ha tvillingar och vagn som ska fällas ihop och in med barnen i barnstolarna och på med bältet.. Fälla ihop vagnen och packa inte den i bagaget samtidigt som pojkarna helst inte ska bli rädda, ledsna eller jänna att jag lämnar dem hehe.. 

 Snabb som man är så gick det superbra idag :) Alla var glada och allt gick snabbt och vi kom hem i tid innan Katie och Joel kom hem från jobb :) Så allt flöt på bra.. 

Sitter här och ska svara på lite kommentarer snabbt, skriva något mail tror jag sen sova om en timme.. 

Hoppas ni har det bra där hemma.. 


Tack Maria och Anna, ja håret blev ganska bra faktiskt, ska nog lägga lite till blonda slingor senare tror jag :) Och ja skorna är snygga!! Gillar dem.. 

Peter ja slicka påsen hoppade jag faktiskt!! HAHAH

Nej Keithan LOVAR ATT KOMMA HEM! :) Var inte orolig..

Camilla, hehe så sött tror du Felicia (fiiint namn förresten, nu har ni bestämt er med..) kommer gå i dina fotspår och pyssla?? Knyppla kanske hon inte kommer göra men sy i alla fall.. Hoppas allt går bra mer det lilla livet och även er andra med..


Desperat av gott och blandat så man till och med äter de färgerna man inte tycker om..

Hej klockan är nu när jag börjar skriva 21.08..Jag sitter och trycker i mig gott och blandat som jag blev så sugen på!! Det är konstigt med, här bryr jag mig inte ens om att lämna de gula godisarna, de äts upp med ett stort leende på läpparna. De är faktiskt goda de med om man tänker efter och här borta alla de mil jag är ifrån Sverige. Så blir de faktiskt ännu godare, jag sparar inte dem till sist mer utan äter de tillsammans med de andra färgerna :) HAHAHHA, sjukt kanske men ja så konstigt är det..


Jag är ganska ledsen över att säga detta men jag kommer inte skriva så mycket till er idag.. För jag måste snart kasta mig i säng.. Jag mår fortfarande inte bra, näsan klyddar, känns nästan som allergi faktiskt.. Halsen är mycket bättre dock så de är ju alltid nått...

Idag har jag tagit det lugnt, under förmiddagen skypade jag med Mammsi och sen länge med Moster Ulla.. Så mysigt var det! Sen fick jag även pratat med bästa Pappsi..

Senare på eftermiddagen skypade jag med snyggaste Keith lite.. Fick höra lite om planerna inför deras fest, hans och Kims fest på lördag.. Synd bara att man inte kan vara där dock :/ Det hade varit kul.. Men men så är det.. 

Vid lunch gick jag förresten ner och lagade scrambled eggs (äggröra) med bacon och såg slutet på Batman och jokern med Katie..

Jag har lagt ner en massa tid för att fixa Angelicas blogg, jag gjorde en ny header (vilket menas med bilderna, toppen av bloggen, där jag har mina bilder på pojkarna och seattle bilden)...Jag fixade även andra saker på hennes blogg som färg m.m...Men hon blev glad i alla fall så det är ju huvudsaken..

Jag svarade även på lite mail och kände mig social med omvärlden för en gångskull..
Liksom kom ifatt heheh

Jag började nämligen inte jobba förren 17.00 och jobbade till 19.00.. Men sen valde jag att hjälpa Joel och vara lite social med honom en kväll.. Vi satt ihop deras nya köksbord från IKEA!!! JAAA IKEA!!

Fin fint blev det..

Sen flyttade vi hans biljardbord och arrangera om lite i storarummet/vardagsrummet.. Så jag kom precis upp här.. Imorgon är det tisdag och inget speciellt händer.. Jag ska tvätta och umgås med pojkarna..

Jag har också ringt och fixat med min internet bank igen.. Klyddade ju för andra gången nu.. Men nu kan jag komma in och kolla mina konton igen.. SKÖNT OCH VET DU VAD ANGELICA, JAG HAR PENGAR!! hahahha

Jag ringde även och kollade med mitt College (skolan jag tar klasser på) med mina två kommande klasser/kurser.. Och ja vet ni vad, båda blir av!!! Såå kul...Eller ja kanske inte kul så men mer för att där finns absolut INGET annat jag vill läsa så de var skönt att desa blev av..  

Så nästa Måndag börjar min digitalkamera klass och fortsätter 8 måndagas fram.. Sen den 1 och 2 maj, vilket är en lördag och söndag kommer jag och Jasmin (en tysk aupair) ta en smyckesklass :)

Sen fattas jag bara 8 timmar vilket jag lätt kommer klara en lördag, bara till att ta en lördagskurs och så är det över :) 

Nej godnatt gott folk.. Och om ni inte lägger märket till det själva så ska jag påminna er.. Från och med idag har jag gjort en egen signatur som ni kan se i slutet av varje inlägg!! Coolt va :) Hjärtat ser ut som ett geléhjärta :) Mumms på det.. 

Ha det bäst pratas när vi pratas eller hur Catrin och Mamma!!!
  

Här ser ni bättre min nya hårfärg.. Snäppet ljusare.. Funderar även på att lägga lite mer blonda slingor mot sommaren.. :)


Söndag och solen har skint, värmen har uppskattats!

Började dagen med att skypa med Maria och Anna (även deras mormor Margit och farmor Elsa) + Tommy och Lena på ett hörn.. De hade lite kalas för Lena..

Sen ringde jag och pratade med Mamma och Petra som var hos Ellinor, Fredrik och Kristina, Ingvar.. Fredrik och Ellinor hade fått sakerna som Mamma köpte till dme här i USA, converseskor, conversenyckelringar, plånbok osv.. Kul att få prata lite med Åkermans med!!

Jag hackade mig in på Catrins CulturalCare hemsida och tog hemnummret från hennes värdfamiljs ansökan.. Så jag kan nog ganska så säkert säga att Catrin blev chockad när det var telefon till henne hemma i Burlington, Vermont.. Och ja kan ni tänka er då var det lilla jag :)  

Jag hann även ringa upp Max fort innan jag kastade mig in i duschen, för vi skulle åka till mitt LCC möte i Shoreline. Jag misslyckades totalt idag !! Åhhh gaaahhh blev så irriterad.. Jag och Angelica blev 25 minuter försenade till LCC mötet (men vi skulle träffas 30 minuter innan kursen för att diskutera några frågor vi skulle svarat på tills dagens träff).. Jag hittade inte med mina vägbeskrivningar och jag cirkulerade så sjukt nära själva platsen men missade ändå, men så kan det gå!!  Så när vi kom han vi gå igenom halva pappret och sen gick vi in där kursen hölls..   

Det var en bra och intressant kurs om hur man ska försöka undvika våldtäkter..
Vi fick lite bra knep och andra saker vi ska hålla oss undan..

SJÄLVFÖRSVARS KURS.







Efter kursen pratade vi lite med en chilensk tjej som precis kommit hit, för typ 3 veckor sedan.. Hon verkade skittrevlig och hon bor i Seattle..
Så ska nog träffa henne en helg..

Jag och "Muddbay" (Angelicas efternamn översatt på engelska ...Lervik) åkte till Alderwood och dödade ett par timmar där med lite shopping. Jag fick köpt ett par högklackade skor!! Äntligen, och så himla fina ni kan inte ana ..Se själv och endast 31$ (240 kr) på rea.. de hade kostat 70$..

Helt förälskad i dem..



ALDERWOOD MALL IS KINDA FUN!?
Eller vad säger ni hehe ..Man kan ju lätt spendera 3-4 timmar!




Vid 18.30 mötte vi upp Tasheea en kompis till Angelica och ett par killkompisar till henne. Vi år sushi som jag numera bestämt mig för att jag tycker mycket om. Innan var jag inte så förtjust i det men nu har jag hittat kombinationer som jag GILLAR! 

Ett riktigt härligt gäng killar och Tasheea är fett rolig hon med! 

Har många roligt äventyr som väntar med dem skulle jag tro, i alla fall Seattle Sounders (fotbollsteamet där Ljungberg spelar) och vi ska se Seattle Mariners, basebollteamet här osv osv..
 
Blue C Sushi
 med super trevligt underhållande sällskap i form av amerikaner!



Nej natti natti på er säger jag, ni svarar nog godmorgon skulle jag tro dock..

Imorron får jag se när jag börjar jobba.. Inte riktigt bestämt än.. Blir nog omkring lunch skulle jag tro och ett par timmar framåt..


Vi hade iallafall tur med bussen (vädret)...!!!


GRATTIS LENA LUNDSTRÖM PÅ FÖDELSEDAGEN!! HOPPAS DU FÅR NÅGOT FINT AV DÖTTRARNA OCH MAKEN DIN!!! KRAAAAM FRÅN MIG!!

Ja hej då gott folk! Idag har varit en riktigt händelserik och fullbokad dag. Jag och Gelis kom inte i säng fören 02.00.. Hennes klocka ringde vid 6.30, då var det dags för henne att stiga upp, men jag kunde i alla fall sova till 09.00... VILKET SKET SIG.. För jag kunde inte riktigt somna om efter att ha vaknat :(

Jag masade mig upp och tog datorn, snackade lite med mamma på msn och sen fick jag plattat håret och tagit på mig.. För vid 10-10.30 skulle Jonathan komma och hämta upp mig hos Angelica. Jag släpte ut hunden och gav henne vatten med, Angelicas värdfamiljs golden retriver..

Jonathan kom 10.30 faktiskt, han körde mig till restaurangen där han jobbar extra, Jak's i Seattle, norra Seattle.. Vi åt brunch och jag fick hälsa på 3 av hans kompisar, och jag blev faktiskt inbjuden till en födelsedags för hans ena kollega.. De ni, tyvärr kunde jag inte komma dock för jag hade andra planer inför kvällen.. 



Efter brunchen som var sjukt god!!! Åkte vi till University of Washington! Ett universitet som har cirka 50.000 studenter och det såg verkligen ut som på FILM! Som från alla filmer man sett där de finns universitet och college i...Så häftigt.. Jag har vandrat på universitetsmark hehe.. 

Fina byggnader som var sen tidigt 1900-tal blandade med byggnader från 1970.. kanske lite mindre passande men ja så var det .. 

Biblioteket.. Lägg märket till Mount Rainer i bakgrunden, bakom fontänen, syns dåligt på bild (förmörkat bilden ganska mycket så de ska berget ska synas lite iaf)..


När jag gick genom huvudgången/vägen/stigen genom campus (alla byggnaderna som tillhör universitetet) så ser man ner mot en fontän och i bakgrunden ser jag Mount Rainer, det största berget i Washington! Såå himla fint..

Vi gick förbi flera tennisbanor, fotbollsplaner, baseboll plan och sen in mot american footballs stadion! Stadion tar cirka 25.000 och idag hade de lite så träningsmatch mot sig själv.. Springpractis.. Så vårträning på svenska.. Riktigt coolt och det var ändå ganska mycket folk och kollade.. Jag ska lätt se några matcher nästa säsong.. Denna säsongen kom de bland topp 16 i USA.. De är bra, för det är sjukt många lag som är med i serien.. 



Deras quaterback ska till den professionella, högsta ligan.. Universiteten ligger i ligan under högsta..Och det är sjukt stort för Jake som jag tror mig komma ihåg att quaterbacken hette... Coolt ändå.. Så numera är jag ett Huskies Fan!

GO HUSKIES, GO GO GO!!

Efter american football vandrade vi genom campus till bilen.. Vi åkte till FremontTrollet som håller upp en bro, ganska ball faktiskt.. Sen visade han sitt hus och jag fick träffa hans room mates...Vi kollade upp en buss som han skjutsade mig till och så åkte jag till Downtown Seattle.. Jag traskade runt och kollade affärer och köpte mig 3 par Victoria's Secret spetstrosor (och mamma de var 10 dollar off på de andra kortet med förresten).. 



Vid 16.00 träffade jag Angelica, vi ringde Emmsorna, (Emma och Emma).. Två aupairer i Seattle.. Den blonda är från Borås och brunetten är från Jönköping.. Mycket trevliga.. Vi gick till Cheesecake factory och åt (GISSA MAMMA OCH PETRA..riktgt sjukt..vi fick samma bord som vi hade sist!!!!) Han den ena lite mörkhyade killen som försökte hjälpa oss med att hitta till South Center Mall sist kom fram och stannade vid bordet. Så säger han:

- Heey, it's you. Now I know who you are.. I recognized you, but I didn't know if it was fron college, university.. But then i remembered that you sat here at this table last time and it was familiar.. Did you found the way to the mall frågade han sen haha =).. När vi gick sen passerade jag honom i en gång och då sa han trevlig helg och sa hejdå.. Coolt ändå.. 



Vi gick sen och bioköpte biljetter till Hot Tub Time Machine.. en sjukt roligt komedi faktiskt.. 

Sen gick jag och Angelica till vår buss som skulle ta oss till NorthGate där hon hade parkerat bilen.. Vi kommer till busstationen 22.16 och kollar tabellen, då går det en 22.16 och nästa går 23.15!! Har vi tur elelr har vi tur??? Så ja , vi hade iallafall tur med bussen!!???

Vi gick nämligen och letade lite efter vår busshållplats och blev distraherade av knarkare, uteliggare och skumma ungdomar och folk!!!

Väl hemma värmde vi oss en halv chokladmuffin och tog en apelsin..

Sen ser jag att Camilla och Anders Fridholm/Levin loggar in på skype. Så jag ringer upp och de SVARAR! whiiiooo.. Så jag fick prata med Anton och sen se lilla bebisen.. sååå söt, hon ska antingen heta Linnea eller Felicia, så vi får se vad det blir.. Såå kul och Anton tycker det är jättekul med en lillasyster! :) Lycka till från mig!

Så på återseende gott folk, jag är dödstrött och min hals är tjock, irriterad och gör ont:( PISSPISSPISS...

Imorron blir det LCC möte (självförsvarsklass) sen Alderwood mall och sen äta middag med en amerikansk tjej och hennes vänner :)


(CATRINIS, ÅHHH såg dina bilder och läste din blogg) blev så glad över att allt gått bra.. jag ringer dig imorron. Antingen på Suzannes mobil eller hem till dig!!!<3<3<3
Nu ska vi nanna så på återseende gott folk!     


Fredag och riktigt skönt med helg...

Jag tänker uppdatera er lite mer imorron.. För nu är klockan 01.00 och jag är supertrött.. Jag har varit uppe sedan 06.00 och dagen har varit lång..

Angelica kom till mig vid 14.00, vi pratade lite och lekte med barnen.. Sen tog jag ut pojkarna på en liten tur i vagnen.. Angelica pluggade på mitt rum sålänge.. Väl tillbaka så slutade jag 30 minuter senare..

Då duschade jag, packade och sen åkte vi till Alderwood Mall för några små ärenden.. 

Vidare till Angelica där vi lagade bacon och äggröra till middag (sjuuuukt gott).. Sen fixade vi med slingor, här minsann skulle det bli ljusa, blonda slingor.. Vi fick på slingmössorna, drog med virknålarna så vi skrek och skrattade vartannat.. på med färg och ja sen höll vi på att döö när vi ser hur blont det blir, under tiden äter vi glass och är helt nervösa !!!

Men ja vet ni vad, resultatet blev riktigt bra för oss båda två minsann... Gelis är blond och jag är (enligt Gelis beskrivning) hasselnöt/ljus choklad förgad i håret.. Faktiskt riktigt fräscht och snyggt.. Sommaren 2010 här kommer vi...

Nu ska vi nanna, o min hals börjar klydda :( hoppas inte jag går och blir dunder sjuk nu bara.. :(

Imorron lovar det fin fint väder i Seattle/ Everett / Edmonds... 59-63 F = 15-17 C.. NAAAAAJS.. Och sol ska det bli med.. härligt.. det se jag fram emot..

Innan idag, precis innan jag slutade.. Joel fotade mig och Dex när vi satt och utforskade mina nässpray, lypsyl och inhalatorer haha. Han sniffade, snortade med alla.. HAHAH






PS Angelica äter typ RÅÅA BACON!!!!!!


Mysigt dag med fint väder och gymmet med pojkarna!

Min dag har varit hur bra som helst..Marte kom vid 9 tiden och var här till halv 11...
Då var det dags för mig att köra till Dexters sjukgymnast.. Och med mig hade jag båda tvillingarna Yates.. Men Nic och Dex är ju så himla duktiga :) Så väluppfostrade .. hihihi
Detta var Dexters sista sjukgymnast tid, skönt.. Nu kan vi ha playdates och vara på biblioteket längre på torsdagar.. Vi kan göra mer och skönt att det går så bra för honom och att han har utvecklats.. Min lille påg..

I eftermiddags var vi ute och lekte i sandlådan på baksidan i trädgården.. Vi sprang runt och sparka boll..Sen bajsade Nic så allt förstördes haha..
Så in fick vi gå men vi hade kul inomhus med..

Vid 16.00 kom Katie och Joel hem och jag hade fixat med allt.. Så vi åkte nästan direkt (ELLER INTE, HAHAH för Joel var helt seg, så vi kom inte iväg..) Vilket resulterade i att vi kom 4 minuter försent! :)

Vi åkte alltså på pojkarnas gymclass, vilket är som gymnastik, rörelser och lek.. Riktigt kul, de skrattade sprang och hade det riktigt kul..

Påsk, vår det känns så härligt.. Var tvungen att dela med mig av dessa fina, snart vissna tulpaner. Jag blir så glad när jag ser dem under dagen.. Slänger ett par tittat på dem då och då.. Så var tvungen att dela med mig ju haha



Pojkarna innan idag, mina gulletroll...





På gymklassen..




Efter klassen åkte vi till Alfy's pizza och åt ja såklart PIZZA.. och sallad. Riktigt god plocka själv, alltså sallads buffé nu när jag tänker efter (så heter det ju haha)..

Väl hemma fick jag skypat med älskade, älskligs Catrin. Så kul, hon verkar ha det riktigt bra och trivs. Hon har hittar lite tjejer att umgås med.. Så glad för dig hjärtat att du äntligen också kom iväg.. Du kommer ha det sjukt kul, det lovar jag dig.. Längtar tills vi ses på skype i helgen.. Ska bli kul, spännande med dina första intryck av familjen osv osv.. PUSS<3

Nej nu är klockan 21.02 och ja gskulle legat i sängen för 2 minuter sedan!!! MEEEEENNN MAAAALLLLAN DÅÅÅ! Skärp mig nu..

Sorry för detta lite halvinspirerade inlägg, men så är det ibland.. Hörs när vi hörs.. Ha en härlig fredag gott folk!

I helgen blir det Geeeelis (Angelica) och Maaaallan inspireradhelg!! Vi och en massa andra roliga folk och mysiga nätter då vi får ligga och fis i samma säng.. hehe


STORT GRATTIS till Camilla, Anders till er dotter och Anton till din lillasyster. Så kul, jag ser fram emot bilder, namnförslag och allt annat kul som medföljer :) Tänker på er... Och du Camilla det blev ju som du sa när vi skypade i onsdags, du fick ju henne dagen efter! Kul ändå faktiskt när man tänker efter.. Kärlek till er.. 

  


Onsdagkväll och mysmums på det!


(NÅGON SOM LAGT MÄRKE TILL MIN NYA HEADER, ATT JAG HAR NYA BILDER PÅ POJKARNA OCH MIG PÅ MITT COLLAGE HÖGST UPP PÅ BLOGGEN??)  HAHA eller kanske inte NEJ.. Dåligt tycker jag, fy på er ;)

Goddagens eller ja mer riktigt säkert godmorgon! Här sitter jag i morgonrock och har precis duschat, rakat benen, smörjt in mig och känner mig helt fräsch och fin hehe..

Jag har haft en riktigt skön dag. Den har känts väldigt lång men det har ävdå varit okej.

Det blev lite inställda saker idag. Marte skulle kommit över med sina pojkar men hon är fortfarande sjukis. Talpedagogen Carol ringde och sa att hon var sjuk, så hon kom inte heller.. Så det var jag och mina pojkar hela dagen lång..

Ganska sjukt faktiskt om jag tänker efter. Jag har inte träffat en ända människa, inte ens SETT en levande människa (förutom Nico ch Dex, men de kan inte prata mitt språk än hehe) sen Katie och Joel lämnade mig imorse. Alltså inte fören de kom hem igen kl 17.00 så på 11 timmar träffade jag inte en annan människa än Nic och Dex HAHAHA..

Lite konstig tanke kanske men ändå.. Fast jag var ute och gick med dem (i ösregn, kan vara därför ingen människa var ute??) och gick på stigen häromkring..

Nic vaknade redan kl 05.00 så vi fick en liten mysstart bara han och jag imorse när jag började innan Dex vaknade kl 6.45..

Nic är så himla duktigt på att äta med sked (när han vill, orkar och inte är dödshungrig eller trött för då orkar han inte och tar till händerna!! FY FY FY PÅ DE..) han använder nämligen skeden för att ta bort maten som kommer runt läpparna! Bra, väluppfostrad pojk där!

Dex är också duktig, han kladdar inte precis och håller sig också ganska fin runt munnen :)

Säger bara, herregud vad de åt till lunch, jag blir så glad då. När allt bara flyter på, när de äter och inga protester förekommer! :)

Dexter och Nicky försöker säga Petra, så himla sött.. När jag frågar var Petra är så försöker de säga Petra och pekar sen upp mot trappan och ovanvåningen och tror att hon är där och ska snart komma ner:( 

På min dator har jag som skrivbordsunderlägg ett collage med en massa bilder. Bland annat med Petra på, när jag nämner namnen på personerna och pekar på dem. Så väljer Nic och Dex att peka på Petra och försöka säga hennes namn.. Så himla söta, men ändå lite ledsamt med.. 

Nic sov 2 timmar och Dex 1.. Sen i eftermiddags brottades vi, väldigt allvarligt ska jag lova! Sen var de helt flippade, glada, skrattade och hittade på en massa skumma saker som fick mig att skratta.. 

Jag bestämde mig för att överraska med att laga mat. Så de blev köttbullar (dock inte gjorda av mig, bara värmda) med makaroner och ost, eller pestopasta med grönsaker..

Det blev verkligen uppskattat av Katie och Joel så det var ju kul.. Det var ju min mening med det hela också.. 



Efter maten blev det ett samtal som var ganska bra för oss alla tre. Ett viktigt samtal som var bra att det kom upp och att det inte var planerat. Det kändes skönt att få prata ut om det. Det var ett samtal om bland annat, datumar, semestrar, förlängning (alltså stanna längre i USA) stanna här i min familj, byta familj, hur länge ska man förlänga, för och nackdelar här och hemma i Sverige. ALLT MÖJLIGT ALLTSÅ! 

Det kändes skönt, nu ligger alla korten på borden. Jag har mina underlag för framtida, kommande val (i alla fall vad det gäller allt här) ...

Svårare är det när jag ska behöva tänka steget längre i mitt liv. Jag menar vad vill jag bli, vad vill jag göra. Vad vill jag ha ut av mitt liv, det är frågor jag försöker förtränga men som jag ständigt plockar fram och sorterar, tänker kring om och om igen.  

Det är egentligen där mitt svar till ett slutgiltigt beslut ligger om USA. Vad jag vill är vad som kommer bestämma när jag kommer hem. Vad lockar hemma, vad vill jag mer göra och uppleva i mitt liv. Jag vet att jag vill resa, jag känner inte för att studera, men innerst inne vet jag att jag måste börja studera snart (eller någon gång i alla fall), och jag vill jobba.. Helst vill jag nog faktiskt jobba och inte studera, kanske jobba och resa i jobbet? Reseledare?? Vad vet jag? 

Det ända jag vet nu som sagt är att vad jag vill med mitt liv, det är det som kommer bestämma när jag kommer komma hem till Sverige igen. 

Om jag väljer att förlänga och om jag väljer att förlänga här i denna (min) familj, så passar de bäst att jag förlänger antingen 6 eller 12 månader. Jag har även en möjlighet att förlänga 9 månader men de vill jag inte så de gör inget hehe..  6 månader är kanske bäst om man ska studera, för då kommer jag komma hem i slutet av Juli 2011. 12 månader får mig att flytta tillbaka hem i slutet av januari 2012..

Ska man stanna i min underbara familj här eller byta. Äventyret lockar att bo, se och uppleva en ny del av USA men 1 sekund senare tnäker jag att Malin du är ju sjuk som ens tänker tanken på att lämna denna familjen. Det är svårt, svårt och åter svårt. Hatar sådana härade beslut.

Egentligen är de inte så svårt, det är bara att bestämma sig, tänka på mig själv och lite på mig själv. Men det är känslor inblandade överallt, även i dne minsta lilla tanke och händelse ligger känslorna och lurar. 

Usch, nej ska inte tänka mer på detta ikväll. Det får vara nog för idag, måste nog ta och rådfråga lite personer hahah :D Mest bara för att, få tips och alla kan vi ju se möjligheter och väga olika. Kan vara bra att få lite stöd och råd.  



MAMMA OCH PETRA, kolla på dinousar äggen!!



Nic och Dex fick två dinousar ägg i sina påskägg.. De skulle lägga i vatten som ni se. Och nu har de ploppat upp två stycken köttätare! :)


Igår filmade jag detta klippet! ÄLSKADE SÖTA UNGAR!
 

Från Movies





Detta filmklipp älskar jag.. Glömt posta de här innan.. Det var den dagen Mamma, Petra och Jag åkte till Seattle.. Detta är utanför det första Starbucks Caféet..

Här stod de tre äldre SJUKT duktiga män på att sjunga (gospel).. Sån härlig känsla, jag blev helt glad. Mamma köpte en skiva, jag har inte hört på den själv men tror säkert den är sjukt bra med..

Från Torsdag 010410 SEATTLE



Älskar när Mamma säger (ger direktioner till Petra) HÅLL I VÄSKAN! hahah såå typiskt henne, det är min Mammsi de ..


Nej detta var nog allt för ikväll faktiskt.. Jag har bestämt mig för att lägga mig i tid ikväll. Så jag ska ligga i sängen kl 21.00 PRICK OCH INTE 1 MINUT SENARE..

Har nu 40 minuter på mig att borsta tänderna, ta mediciner och kanske till och med hinna med att läsa ett par sidor i en bok.

Vid eventuella frågor eller tips hör gärna av er via en kommentar :) HAHAH



Svar på kommentarer...

Moa, tack så mycket för din lilla söta kommentar. Kul att jag kan underhålla lite hehe. Vem är du, hur gammal är du, var bor du, hur hittade du till min blogg? :) Lite nyfiken.. alltid kul med nua läsare.. KRAM på dig..

Emma!
Tack för kommentaren, så du har också hittat hit :) Vad kul, hur är allt med dig?? Ja jag har de bra här, trivs men saknar hemma med.. Det är något speciellt visst med hemma..Hoppas du tar hand om dig, KRAM på dig gumman.. 

Ninni! 
Ja Ninni Mamma har så mycket att berätta och dela med sig av sen USA kan jag lova dig =) Hoppas allt är bra med dig och att du hade en trevlig påsk.. KRAM

Pappa!
Kul att höra att allt går bra på praktiken! Det var skönt att prata med dig idag!!!!<3<3<3 Det behövde jag, på något vis kändes det konstigt idag.. Jag kände en speciel känsla när vi skypade idag.. Kan inte sätta finret på vad men det var kärlek i alla fall.. !

Tjena båten står du här och väntar på säsong eller...??!!

Idag har min dag varit toppen..Jag var tröttis imorse men jag klarade det utmärkt.. 

Fy för för tidiga mornar, de borde inte få finnas!! 5.45 är dödens, jag vill bara försvinna när klockan ringer. Jag vill bara krypa ner och burra ihop mig under mitt mysiga, nya, varma täcke. MEN NEJ, här får man kasta sig ut sängen och ta tag i dagen. 

Har ju bara 15-20 minuter att kolla mailen och snacka med folk hemma.. Sen 10 minuter till att fräscha till sig, eller ja knipa sig i kinderna kasta kallt vatten i fejjan.. :) Sen är jag fit för fight.. 

Pojkarna åt som hästar idag, inget kladdande och gnällande heller. 

Jag tog pojkarna ut på en liten tur i trädgården och de sprang runt skrattade, löjlade sig och spelade Allan! Såå gulliga var de, var inte så hipp på det men de livade faktiskt upp mig lite.. :)

har varit Vid 12 kom Marilyn och tog över, sista dagen hon gör de.. Synd för de har varit skönt att bara joba halva dagar :) hehhe mer fritid ju..

Sen pratade jag med Petra på msn, fräschade till mig sen körde jag till Angelica och var här vid 2 tiden..

När jag anlände hit ringe jag upp Max på skype och vi pratade ganska länge faktiskt.. Sen pratade jag snabbt med Gunilla, sen ringde jag och sa hejdå till Max :) Jag fick även prata med Cattis på msn, JAAAAA! Såå resan hade gått bra, hon är lyckligt framme i NYC på skolan! Såå skönt att veta.. Jag vet att internet SUGER, tack för att du skrev en liten fin kommentar till mig älskade! Hörs snart igen, njut av NYC och skolan det är ganska kul ändå faktiskt.. Det är ett litet äventyr.. <3

Jag och Angelica har spelat Allan sen hon slutade vid halv 7 då åt vi mackor och muffins.. Sen crusade vi runt och raggade på Edmonds gator! Fy för oss, vi äger!! Så himla kul vi hade.. Som vi flummade..

Nu sitter jag och skriver här, skypade precis 5 minuter med Mammsi. Ska köra hem nu och kasta mig i säng. Är riktigt trött och imorron är det full rulle.. Det blir talpedagogen på morgonen för pojkarna, ska no träffa Marte sen en sväng för en playdate.. Ska sms:a henne nu..

Ursäkta för detta korta, oinspirerade inlägget.. Lovar er ett bättre, mer intressant imorron..

Ha en toppen lillördag


Mamma och Petras besök i bilder..


(NI SOM HAR FACEBOOK, GÅ TILL SISTA DELEN AV INLÄGGET DÄR BILDERNA SLUTAR. FÖR NI KAN SE DESSA BILDER + EN MASSA FLER PÅ FACEBOOK.)

Se och njut, sen på sluter kommer jag svara lite på kommentarer! Blandannat till Britt-Marie och Emelie frissan i A-löv!


Fredag 26 mars
Alderwood Mall och Lunch på Rudy's, bio på kvällen med Marte..





Lördag 27 mars
Tulpan festival, roadtrip (Whidby Island)



Rundresan börjar..Deception pass, (bron här)..




Fort Casey...


Lighthouse..


Färjan till Mukilteo, körde den till Alderwood Mall, sen baskin robbins och åt glass.


 Söndag 28 mars
Seattle Premium Outlets med Angelica och Marte


Angelica får punka...



Måndag 29 mars
Vi passar barnen från halv 11 till vid 21 tiden.. Så Joel och Katie kan gå ut och äta..Vi åker och köper ballonger till pojkarna sen badar vi dem på kvällen och myser..




Kvällsfika..




Tisdag 30 mars
På dagen åkte vi til Toys r us och shoppade pool med bollar till pojkarna, på eftermiddagen gick vi en tur. På kvällen blev det en snabb sväng till Outletten igen..
Mamma lagade även lasagne denna kväll och det var mycket uppskattat



Onsdag 31 mars

Idag åkte vi till barnmuseet, sen på eftermiddagen åkte vi till Mukilteo Beach.. På kvällen åt vi på Blazing Onion med Angelica innan vi åkte till Spotted Cow och åt glass med aupairer i mitt område/min grupp.













SEATTLE DAGS!!

Torsdag 1 april

Vi besöker Spaceneedlen, hittar vårt hotell, shoppar lite, kollar Public Market, Tuggummiväggen, äter lunch på Hard Rock Café. Går runt lite, shoppar, äter cheesecake på The Cheesecake Factory sen tar oss till hotellet..

 










Fredag 2 april

MAMMAS FÖDELSEDAG 45 ÅR UNG!

Denna dag firade vi med shopping på Southcenter Mall, sen kom Yasse och så gick vi en sväng med henne. Sen åkte vi tillsammans till Northgate Mall, där vi åt, shopppade lite sen såg bästa filmen på bio. 
Mamma, Petra och Jag satt och stortjöt.. Yasse inte lika mkt dock hehe :) 

Mamma, Jag och Petra blev sminkade med mineral smink som är toppenbra för huden. Så Mammsi blev lite ompysslad i alla fall.. Men det var mest hon som GAV på sin födelsedag ska jag säga:( Dåligt samvete för det har jag.. Men Mammi det är sån du är, du har ett hjärta av guld, så stort och tungt men du klarar av det. Det krävs en Helen, det krävs en DIG för att klara av allt du gör. Jag avundas dig, Mamma du är den starkaste, mest omtänksamma och roligaste personen jag VET!

 




Lördag 3 april

Nu åkte vi hem till Everett igen. Vi fixade lite ärenden, jag köpte bl.a. ett tjockt täcke, Mamma fick shoppat de sista. Efter det blev det till att fixa, packa, plocka undan och njuta av sista tiden tillsammans.. 
Vid halv 6 kom Mormorn och Morfarn och så åt vi middag allesammans.. 
På kvällen kom Angelica, sen sov hon här och höll mig sedan sällskap när jag körde Mamma och Petra till flygplatsen. Jag kände att jag behövde stöd! 
Sen var jag med Angelica hela dagen som ni säkert redan vet om ni läste gårdagens inlägg.. 
På kvällen fixade Joel och Katie med pojkarnas påskäggsjakt till dagen efter, därav bilden på Joel med alla prylar.. 





Så nu ska jag äntligen sluta ladda upp bilder.. Herregud ni vill inte ens veta hur många timmar jag lagt ner på Facebook och här på bloggen med att ladda upp bilder och skriva + tagga!!!


Kommentar svar!! 

Till Emelie..

(Hej Malin!
Vilken upplevelse du befinner dig i!! Roligt att d går så bra för dig! Blev nyfiken efter allt prat din mamma och jag har haft så var tvungen att gå in o kolla lite = ). Så ni kom iväg Helene!! Allt blev packat lr? Äh du hade ju gott om tid hehe! Ha nu en superkul semester!! Ska bli kul att höra om! Och Malin...yep the adventure of your life! Så många minnen, upplevelser och erfarenheter som du alltid kommer bära me daj!! Ta hand om daj!!
Mvh Emelie "Frissan" i A-löv)

Bättre sent än aldrig får jag väl säga på detta svaret. Mamma och Petra har åkt hem nu. Och vad kul att du hittat hit till min blogg...Ja vi hade de bästa 10 dagarna ever! Och ja jag njuter av allt jag lär mig, allt jag får uppleva och ja det känns som en dröm. Det är liksom nytt, annorlunda och inte som hemma.. Jag lever i en bubbla, så känns det.. Det är svårt att förklara.. Men det känns lite som mitt liv stannat upp.. Hoppas du fortsätter läsa, jag försöker skriva så ofta och så roligt som möjligt hehe.. Ta hand om dig med! 

KRAM..

Till Britt-Marie

(Hej Malin. Va härligt att anderslövarna kom fram lyckligt. Träffade mamma hos frisören och fick din bloggadress. Kollar lite varje dag.Känns nästan som att vara i USA. Hihi. Ha så trevligt nu med mamma o Petra.
Kram Britt-Marie F.)

Heeeeej Britt-Marie, gud vad roligt att du också hittat hit.. Det är alltså hos frissan det händer. Det är där rykten sprider sig ordentligt hehe.
Ja det är det jag hopppas med, jag vill försöka förmedla känslor, händelser och mina äventyr så klart som möjligt. Jag vill att ni alla där hemma som inte kan vara med här ska får känna lite av de jag får känna i alla fall..
Och samma här för dig, bättre sent än aldrig med svaret på din kommentar.. Mamma, Petra och Jag hade 10 riktigt välbehövliga, härliga och oförglömliga dagar!
Hälsa Yngve, kram från mig!


Tack för din kommentar igår Peter. Tiden går snabbt ja, dessa 10 dagar sprang iväg. Men vi hade de trevligt. Och måste vara skönt för dig att ha de himma igen! :)

Mamma och Petra era kommentarer tackar jag för och säger bara DETSAMMA! <3...


Till dig Tess!
Tusen tack din kommentar värmde med.. Och nej de är inte alltid lätt men man klarar av det. Man kan inte ha allt, man kan tyvärr inte styra och ha makten över allt trots att man så gärna vill. Men jag är toppenglad över att ha haft dem hör och fått visa dem mitt nuvarande hem.. Du har som sagt varit genom samma saker, känslor och händelser så du vet ju. Tack.. /KRAM


Idag har jag haft en härlig, lugn dag. Min förmiddag kändes konstig, ovan och inte i rutin.. Jag fattades Mamma och Petra.. Men jag klarade de galant ändå, nu är jag ENSAM igen. Bara jag och inga extra armar inte hehe..

Vid 12 kom Marilyn och jag drog mig upp till mitt rum.. Jag har tvättat mina sängkläder och handdukar idag + mina kläder.
Så jag renbäddade min säng, la in alla miljontals bilder på Facebook, pratade med lite folk hemma. Svarade på mail och helt enkelt försökte komma ikapp det jag missat på 10 dagar.. :)

Sen har jag hållt på med detta inlägg så klart, jag duschade och åt med familjen.. Nu är klocken 19.30 och jag ska svara på ett annat mail sen får jag se vad som händer..

Hoppas Mamma och Petra sover gott hemma i Sverige och att der har flutit bra med tidsomställnigne nu när de är hemma igen. Mamma kom aldrig in i min tidszon så hon borde somna och sova gott i SVERIGE :)...

Nej nu säger jag hej svejs och håller kväll!

Catrin du är i mina tankar hela tiden! Du är stark, du vågar och du kan!! <3


Äntligen Hemma, borta bra men hemma bäst.......

Hej mitt hjärta o mina o våra trogna bloggvänner. Ja nu harvi kommit hem,det blev en lång resa, när man är förkyld o mår skit. Det var inte lätt att säga Farväl till vår goa tös Malin, skönt att Angelika var med det kändes lite lättare för oss alla 3. Tack Angelika för att du stötar Malin i vått o torrt.

DU ska inte komma hem för snart börjar nästa nedräkning när jag o Peter kommer, längtar redan.

Tack mitt hjärta för de fina orden du har skrivit om mig o Petra vi SAKNAR DIG o pågarna jätte mycket. Du är vårt allt men det vet du redan.

Varje kväll du kryper ner i sängen så vet jag att du tänker på mig,för det är jag som värmer dig inte täcket. Love you o du vi hörs när vi hörs..... Tack ännu en gång för 10 härliga au pairdagar.....<3<3<3



På återseende


Hälsningar

Från Anderslöv Helén o Petra


En tuff tid att gå till mötes...

Så hej igen bloggen, jag har faktiskt saknat att skriva av mig.. Sitter här med halvrödsprängda ögon, näsan är lite täppt och gråten är inte långt ifrån.. Ögonen vattnas sakta, man försöker hålla igen men de börjar sakta rulla längs med kinderna.. 

Detta inlägg kommer vara väldigt hoppande, som en berg och dalbana. För deet är faktiskt så det varit och jag tänker inte ljuga eller förvränga.. 

Jag har haft de mest underbara 10 dagarna, jag har fått visa två av de personer jag älskar mest i världen mitt nuvarande liv, mina underbara nyfunna vänner, min härliga värdföräldrar och mina älskade värdbarn. Tyvärr har inte vädret visat sig från sin bästa sida.. Shoppingen har varit lyckad, våra små trippar har varit mycket roliga, händelserika och minnesvärda.. 

Jag känner att jag har vått visa dem allt som de velat se, de som de velat upplevt och lite till.. Här finna mycket att se och uppleva.. Naturen är underbar, bergen är magiska och människorna är faktiskt väldigt vänliga här.. 

Det är svårt att ha nära på besök, de hör liksom inte riktigt hemma i denna miljön. Det blir fel, det känns fel men ändå så är det så himla rätt.. Det är märkligt faktiskt.. 

Det första dagarna kändes allt så nytt, så skört och underbart. Jag kunde inte fatta att de verkligen var här..När det var 1 timme tills se skulle komma för 10 dagar sen då ju. Då kände jag fjärilarna spöka i magen och jag började äntligen förstå..
Sen ringde jag Joels mobil och Mamma svarade! 
Vi är där om 15 minuter.. Och mycket riktigt blev det så.. Här kom de, åkandes i bilen, JAG SER DEM! 

Jag ville bokstavligen KASTA mig kring mammas hals men jag hade Dexter i famnen och han hade nog inte riktigt uppskattat det.. Så det fick bli en liten, hård, kvick kram!  


Sen har vi haft de bästa dagarna ever! Vi har varit på Outlet Mallet två svängar, varit på Alderwood Mall 2 gånger, sett bio 2 gånger, lekt massor med pojkarna, Petra har bytat ett par blöjor (dock inte bajsblöjor då), Mamma och Petra har assisterat superbra! Jag kan knappt inte vänta tills jag fårt barn i framtiden och att vi ska få dela det tillsammans och allt där till! :)  

Tiden har båda gått snabbt och långsamt. Vi har hunnit med mycket men ändå räcker tiden aldrig till.. Men så är det ju alltid tyvärr..

Men jag tror ändå Mamma och Petra är nöjda med sin lilla tripp till Staterna. Ni har fått shoppa mer än vad man får ta med sig från detta land. Ni har ganska mycket att komma hem och visa för nära och kära. Ni har (HOPPAS JAG I ALLA FALL) mycket att berätta för alla. Ni kommer nog gnata det om och om igen för vissa där hemma. Ända tills de blir sår i öronen! (Det brukar annars vara min uppgift dock..)

Till Mamma:
Du är den starkaste kvinna och moder jag känner! Du är fruktansvärd givmild, god, rolig, omtänksam och BÄST! Vad vore jag utan dig? INGET! Mamma du är en sådan inspiration för så många i din omgivning, och kanske utan att du vet om det. 
Du ger för mycket och tar för lite.. Men du klarar ändå det. Och du är så himla envis, men på ett bra sätt.. När jag tvingar dig till att INTE betala saker till mig så ger du dig knappt inte och ibland ger envisa jag efter (inte ofta dock).. Jag kan inte tack dig tillräckligt för allt du gett mig under dina dagar här hos mig.

All kraft, alla saker, allt du bjudit på, din kärlek och närhet! Mamma jag behövde detta och det är alltid lika kul att vara med dig. Du, Petra och Jag är ett jäklans team, vi charmar, sprider glädje och GER helt enkelt..

Vi är oslagbara, vi håller alltid tillsammans och vi är VI!

Hoppas du hade en härlig 45 årsdag här hos mig, för Petra och Jag hade en toppendag i alla fall..   

Till Petra:
Jag vet att detta var hårt för dig med! Fy för Petra, bästa ever! Jag hade kunnat stanna med er i evigheter.. Men jag kände att hur många tårar jag än fäller får det ändå inte er till att stanna. Det spelar ingen roll, jag hade inte valet, jag hade inte makten att förändra..

Usch utan Angelica hade detta varit ännu svårare.. Jag ville inte inte köra ifrån henna ikväll.. Jag var hos henne till halv 9 ikväll.. Jag såg allting spelas framför mig, hur jag kom hem till huset. Hur jag sakta går upp för trappan, benen är extra tunga.. Jag stirrar in i mörkret och innerligt hoppas på att ni ska vara här på ovanvångingen. 

Men jag blir besviken såklart, som jag redan visste men man spelar tricks med hjärnan.. Jag ville ju så himla gärna, men nej.. 

Jag hinner inte innanför mitt rums dörr förren tårarna sprutar ut i en väldans fart. Jag blir helt hysterisk, jag hade hållt inne min sorg, min ledsamhet över att ni FAKTISKT skulle lämna mig idag. Lämna mig till att klara allt själv igen, bara jag. Till det gamla, vanliga au pair livet. Som jag gillar men det är alltid lite roligare med mer folk omkring.. Speciellt er såklart..

Jag kunde inte riktigt sluta, jag ville bara får kram er, känna er närhet. Mina kära hjärtan! USCH SÄGER JAG BAR.. Sånt här är inte kul.. 

Jag vet att jag kommer klara detta perfekt och ni där hemma behöver inte vara oroliga jag KOMMER INTE HEM! Men ändå.. det är jobbigt som fan, det är nog faktiskt så att jag tycker det är jobbigare att bli lämnad än att själv lämna.. Det kanske är ganska tydligt, det brukar kanske vara det vanligaste.. 
Att det är lättare att lämna än att bli lämnad.. 

JAG ÄLSKAR ER AV HELA MITT HJÄRTA! Jag har den bästa familjen ever! Och Pappa jag är sjukt glad för din skull. Att du fått uppleva något som varit din dröm länge. Manchester, Liverpool och Leeds. Fått sett en Leeds match LIVE, köpte lite smått och haft en härlig minisemester. Det är du värd. Jag saknar dig med Pappsen ska du veta.. Det är så mycket jag skulle vilja visa dig här med. Fått dig att uppleva allt med mig här.. Men jag vet att du är med mig i mina tankar, val och beslut! Tur vi har skype och det är alltid lika kul att prata med dig!

Ibland tänker jag mycket på när vi bodde tillsammans i lägenheten. Det är så mycket jag saknar från den tiden. Mycket gick fel men så mycket var även BRA! Riktigt bra.. 

Vi har alltid haft något speciellt Pappa, alltid.. I'ts you and me, our bond is unique and valuable♥ 

Idag körde jag Mamma och Petra till flygplatsen och Angelica gjorde oss sällskap. Efter det fick jag hämtat min adapter som jag så galant, smart oh absolut inte KLANTIGT glömde..

Sen körde jag till Angelica och där har jag haft den bästa Söndagen jag någonsin kunnat ha efter att mina älskade lämnat mig. Vi snackade, satt vid datorn, åt lite påskmat, gick ut på en stor runda.

Vi tog med oss Lady hennes värdfamiljs hund. Vi var nog ute och gick i 1-1½ timme. Vi pratade om allt från himmel och jord. Pojkar, vänner, förhållanden, sex, framtid, livet, aupairlivet, jobb osv osv.. Alltså om ALLT...

Det behövde jag, ANGELICA (GEEEELIS) du är mitt ALLT, we are the US BFF's (best friends forever)!♥

Nu ska jag lägga mig, imorron börjar jag 6.15, sen slutar jag vid 12.00 då kommer Marilyn och tar över.. Liksa så på tisdag jobbar jag förmiddag. Sen ons-fre kommer jag jobba 6.15-17.00 för Katie är på kurs.. Så blir lite lugnare start och sen 3 lite längre dagar.. Men de ska nog gå toppenbra..

Imorron lovar jag lägga upp bilder på Facebook sen Mamma och Petras vistelse. Och jag kommer även göra ett inlägg till er dag för dag då Mamma och Petra varit här så ni kan se.. Alltså ett inlägg med BARA bilder och nja kanske lite text som förklaring.



Kärlek Malin

Idag fick jag en choklad tupp som påskpresent :)
Så söt, tack Katie, Joel, Dex and Nic..
 


Tusen Tack Malin o Fam. Yates.......

Tusen tack Malin för 10 helt underbara dagar.....Vi har fått uppleva mycket o du vet att vi har verkligen spenderat varje dygn,timme,minut,sekund och hundradelssekunder tillsammans. Det är med vemod vi säger BYe Bye men jag är överlycklig att ha fått vara här med Petra o dig, ännu ett äventyr tillsammans.

Ni är min skatt mitt allt <3<3<3

Hejdå Marte, Yasse, Angelika kul att ses o ni tjejer måste fortsätta blogga för ni vet att ni har en trogen bloggläsare at home.....

Tusen tack Fam Yates för er gästvänlighet med god mat, dryck och givetvis många goa skratt tillsammans. Ni har 2 helt underbara pojkar o Petra o jag kommer att sakna dom. Här är redan tyst i huset det är något som saknas ja visst det är ju NIC o DEX....Love you.....

As I said too you WELCOME TO SWEDEN ANY TIME....:-)


Bye Bye Ryan, Marlene and Carter nice to see you....

Happy Easter.




Miss you......

Love Helen and Petra



Malin vi ÄLSKAR DIG o SAKNAR DIG REDAN.....PUSS O KRAM I MASSOR.......


Sista natten för största delen av la familia hos mig!

Ja här sitter jag och får äntligen plinkat ner lite rader.. Min axel värker, Angelica ligger redan färdig i sängen och väntar på att jag ska komma ner och "kompis mysa" med henne.

Jag har köpt ett nytt täcke till min säng idag så de ska vi inviga. Det är tjockt, dubbelt så tjockt som mitt andra så nu ska jag minsann inte frysa alls haha.. 

Jag kommer skriva en sammanfattning av Mammas och Petras vistelse hos mig (som jag ALDRIG vill ska ta slut). Vi har haft det underbart och jag fattar fortfarande inte riktigt att de varit här och ja i och för sig är här.. 

Det är fortfarande lika ofattbart att de ligger i rummet här bredvid och snusar.. Tråkigt nog är Mamma dunder förkyld :( Inte så kul eftersom de är en ganska lång flygtur hem (fattar ni HEM, där JAG faktiskt hör hemma, mitt eget land!!!!!) Det är konstigt på många sätt.. Men jag lovar ska förklara mer detaljerat imorron.. 


Nu ska jag kasta mig i sängen och nanna.. Imorgon ska jag köra mina älskade till flygplatsen och säga hej på ett tag!

 
   



Mamma firades dagen efter sin RIKTIGA födelsedag..












SEATTLE 1-3 april 2010

Hej på er alla bloggvänner, vi har inte glömt er men har haft mycket att stå i.....

I torsdags begav vi oss till Seattle för ett litet äventyr tillsammans vi 3 tjejer. Tog bussen från Everett till Seattle o därefter monorail till Space Neddle. Vi shoppade vars sin t-shirt från där.

Tog oss högts upp o vilken utsikt, det blåste halvorkan kändes det som men solen kom fram imellan åt. Petra var som vanligt hungrig, det blev  varmchoklad, cookies mm. Smaskigt!!!!!!

Därefter begav vi oss för incheckning på hotellet för att sen ge sig ut o kolla alla sedvärdheter. Vi var på Public Market, en marknad med allt från fisk, tavlor, tröjor, smycke, blommor, frukt mm. Mycket mysigt. Sen var vi på det första Starbucks cafeét o där var några snubbar som sjöng gosbel o det var medryckande, Köpte en cd.....

Därefter blev det till att klappa den guldfärgade grisen.....om du klappar den kommer du att återvända hit o det vill vi ju så det blev många kramar o klappar.

Ett besök vid tuggummiväggen o det var skit äckligt men klart att vi måste ha varit där o kollat eftersom alla går dit.

Vi intog middagen på Hardrock Café o det var mycket gott sen blev det till att gå runt o strosa o kolla i olika affärer.

Kvällen avslutades på Cheescake Factory o det var en upplevelse som inte vi glömmer i första taget. Mycket kalori intogs där men det var sagolika kalorier...Hahhhahaahh

Vi tog en taxi hem o kröp ner i våra härliga sängar o kröp under våra dunfyllda täcke...Det blev många prinsessetimmar att sova o det behövde vi.

När vi vaknade på fredagen min födelsedag den 2 april öste regnet ner o då menar jag öste ner....Kul hur ska vi kunna ta oss till Southcenter jo det blev till att deala med en svarttaxi.......

Vi strosade runt o kollade i affärer o hittade en affär som bara säljer ID-makup o där blev vi sminkade alla 3....
Kändes skönt att bli ompysslad på sin "DAGEN D".....

O bara för jag fyllde år fick jag 15% rabatt o det Tackar vi för.

På em slöt Yassebassebus upp o det blev mer shopping, sen begav vi oss i rusningstrafik till Northgatemall för lite shopping till hennes bror mm.

Där åt vi Thai-food och bara njöt. Vi bestämde oss för att gå o se bio...."The Last Song"....himla bra, så bra att tårarna rann, rann, rann o rann men skit bra var den...Den ger vi 10 toastar.....


Sen blev det till att uppleva Seattle by night......Lovely...:-)

Imorse gjorde vi oss irodning o checkade ut, tog en taxi ner till downtown, Petra hade sett en tröja o linne hon vill handla o vad gör man inte för sina döttrar....hihihihih

Redan vid 11 bestämde vi oss för att ta bussen hem o Joel hämtade upp oss på busstationen i Everett...Tack för det.....

När vi kom hem bestämde vi oss för att shoppa ett duntäcke till Malin för hon fryser på nätterna o det vill ju inte mamsen att hon ska göra. Sen blev det lite annat smått o gott.

Nu ska vi packa o göra oss iordning för om några timmar kommer Katies föräldrar hit på middag o Joel fixar o färgar påskägg....Jätte fina.

Nu ska jag bara njuta av dom sista timmarna med min goa Malin o givetvis Petra med......Men var har dessa 10 dagar blivit av, de har bara rusat iväg men vi har haft skitkul o vi har upplevt mycket here over.....


Jag säger på återseende, vi hörs när vi hörs.

GLAD PÅSK alla våra bloggvänner, nära o kära



Love Helén Malin Petra  :-)

Nu börjar Mamma bli varm i kläderna för att blogga.....

Hej mina trognar bloggvänner....hihiih...Idag har vi varit med pojkarna på childrens museum o det har varit jätte trevligt....(jag gillar att göra punkter men det retar Malin o Petra) sen tog vi oss en tur i Everett downtown  och ner om hamnen. Därefter begav vi oss hem med lite hämte mat från Subway.....

Museumet







Everett down town





Pojkarna somnade i bilen så när de vaknade mös de med Petra o Malin o det var så härligt att se....



 Efter att pojkarna ätit begav vi oss iväg igen. För Malin o pojkarna vill vissa oss Boing in Everett och Mukilteo Beach. Solen sken o det var helt underbart....där var jätte mycket folk som hade tänkt likadant som vi.

Vilken utsikt!!!!!!



Därefter begav vi oss hem, för snart skulle Katie komma hem. Vi hade bestämt att vi skulle träffa Angelika för att gå ut o äta. Det blev Blazing Onion i Mill Creek towncenter.....(ja Yasse du läser rätt) vilken hamburgare whooa...... sagolikt god, tyvärr måste Angelika bege sig hem.




Vår nummerlapp passade ju oss SVENSKA BRUDAR ganska bra om man säger så heheh .. Hade ju i alla fall en mening..


Vi körde sen till Spotted Cow för att träffa de andra au-pairerna o käka hemma gjord glass. Men innan vi gick in där gick Petra o jag in i 1 dollar affär o här shoppade jag loss på både Amerikanska saker, lite souvenirer.



På Spotted cow slöts det upp av ett helt gäng goa tjejer närmare bestämt 7 st + jag o Petra..... Det var jätte kul att få vara med o nu vet vi vad Malin gör på onsdagkvällarna....

Därefter åkte vi hem o hade en mysig pratstund med Joel o Katie o imorron är Joel så snäll han skjutsar oss till bussen för Here WE COME SEATTLE....:-)

Som ni kanske vet ska vi spendera 3 dagar där o faktiskt fira min 45 års dag med shopping för imorron blir det att upptäcka Seattle.....

Så jag säger "Sömnlös i Seattle" det kommer nog jag att vara men men ....tiden börjar rinna ifrån oss o vi vill uppleva mycket innan vi är hemma igen....





Jag saknar er mina nära o kära och snart är vi hemma igen...:-) Men jag säger på återseende för vi hörs när vi hörs eller hur Cattis.....:-)

Kramar i massor <3 <3<3


(Jag har inte lärt mig att lägga in bilder men jag lovar att Malin kommer att lägga upp några till er ifrån denna dag)


RSS 2.0