Söndag och solen har skint, värmen har uppskattats!

Började dagen med att skypa med Maria och Anna (även deras mormor Margit och farmor Elsa) + Tommy och Lena på ett hörn.. De hade lite kalas för Lena..

Sen ringde jag och pratade med Mamma och Petra som var hos Ellinor, Fredrik och Kristina, Ingvar.. Fredrik och Ellinor hade fått sakerna som Mamma köpte till dme här i USA, converseskor, conversenyckelringar, plånbok osv.. Kul att få prata lite med Åkermans med!!

Jag hackade mig in på Catrins CulturalCare hemsida och tog hemnummret från hennes värdfamiljs ansökan.. Så jag kan nog ganska så säkert säga att Catrin blev chockad när det var telefon till henne hemma i Burlington, Vermont.. Och ja kan ni tänka er då var det lilla jag :)  

Jag hann även ringa upp Max fort innan jag kastade mig in i duschen, för vi skulle åka till mitt LCC möte i Shoreline. Jag misslyckades totalt idag !! Åhhh gaaahhh blev så irriterad.. Jag och Angelica blev 25 minuter försenade till LCC mötet (men vi skulle träffas 30 minuter innan kursen för att diskutera några frågor vi skulle svarat på tills dagens träff).. Jag hittade inte med mina vägbeskrivningar och jag cirkulerade så sjukt nära själva platsen men missade ändå, men så kan det gå!!  Så när vi kom han vi gå igenom halva pappret och sen gick vi in där kursen hölls..   

Det var en bra och intressant kurs om hur man ska försöka undvika våldtäkter..
Vi fick lite bra knep och andra saker vi ska hålla oss undan..

SJÄLVFÖRSVARS KURS.







Efter kursen pratade vi lite med en chilensk tjej som precis kommit hit, för typ 3 veckor sedan.. Hon verkade skittrevlig och hon bor i Seattle..
Så ska nog träffa henne en helg..

Jag och "Muddbay" (Angelicas efternamn översatt på engelska ...Lervik) åkte till Alderwood och dödade ett par timmar där med lite shopping. Jag fick köpt ett par högklackade skor!! Äntligen, och så himla fina ni kan inte ana ..Se själv och endast 31$ (240 kr) på rea.. de hade kostat 70$..

Helt förälskad i dem..



ALDERWOOD MALL IS KINDA FUN!?
Eller vad säger ni hehe ..Man kan ju lätt spendera 3-4 timmar!




Vid 18.30 mötte vi upp Tasheea en kompis till Angelica och ett par killkompisar till henne. Vi år sushi som jag numera bestämt mig för att jag tycker mycket om. Innan var jag inte så förtjust i det men nu har jag hittat kombinationer som jag GILLAR! 

Ett riktigt härligt gäng killar och Tasheea är fett rolig hon med! 

Har många roligt äventyr som väntar med dem skulle jag tro, i alla fall Seattle Sounders (fotbollsteamet där Ljungberg spelar) och vi ska se Seattle Mariners, basebollteamet här osv osv..
 
Blue C Sushi
 med super trevligt underhållande sällskap i form av amerikaner!



Nej natti natti på er säger jag, ni svarar nog godmorgon skulle jag tro dock..

Imorron får jag se när jag börjar jobba.. Inte riktigt bestämt än.. Blir nog omkring lunch skulle jag tro och ett par timmar framåt..


Kommentarer
Postat av: anna L

fin fina skor du hittade!! :) låter som att du har haft ännu en underbar helg over there :D hoppas du får en lika bra vecka! ha de bra.. kramar <3

2010-04-12 @ 12:40:14
Postat av: Peter

Kul att du tycker om Sushi nu. Kan rekommendera att prova Sukiyaki = japansk fondue. Samt Yakiniku - marinerad entrecote.



Kanon också med självförsvars kursen



Mata Ne / Ja Ne (Japanska)

Vi Ses / hej då

2010-04-12 @ 12:43:34
Postat av: Mammi

Hoppas att du o Angelica lärde er något av självförsvarskursen o inte bara käckade brownies... hahahah ser ut som ni har haft en helt underbar helg ni 2....men Angie måste uppdatera sin blogg bättre...hihihi o du hjälp henne med en header..:-) Ha det bäst o var rädda om varandra...Lev, Älska o Skratta....:-) Kram

2010-04-12 @ 18:33:25
Postat av: Keith

Ja jag hade hoppas ni kunde lite självförsvar sen innan för bara lärarinas utseende skrämde mig :O Btw looking good as usual Malin :D Hoppas bara inte du har det för bra så du kommer hem igen !

2010-04-12 @ 22:57:27
Postat av: Gunnel

Bussresan till Rom gick bra lite segt men vi passerade 6 länder och kunde följa vårens utveckling

i Rom var det sommar och mycket att se och uppleva

påven var upptagen men han är för gammal, jag besökte spanska trappan tillsammans med med massor av folk och där var alla dom andra ungdomarna, vi åt och drack i historiska kvarter. Skönt att komma hem Idag har jag passat Felicia det är underbart det

också och mycket billigare/ kram fr. Gunnel

2010-04-15 @ 20:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0