Så skönt att ha Andreas hemma med oss

Andreas jobbade halvdag och är nu ledig tills måndag som de flesta andra :) riktigt mysigt. Igår åkte jag med mamma, syster, Lena och Maria till Ystad Saltsjöbad för att gå på Carolina Gynnings konstutställning. Min syster köpte en andra tavla.. Vi åkte sedan in om några andra konstutställningar och fikade på Olof Viktors .. Riktigt fint och hög kvalité på utvalet.. Jag åt en kräftskjärts foccacia macka med aioli och en chokladkladdkaka med kols och valnöts topping.. Så himmelskt gott. Jag köpte ett pannband så jag inte ska frysa om öronen (rea, och det är till vintern såklart) eller ja det är ju fortfarande snö och kallt så jag kanske får användning för det nu ändå.. Och så köpte jag knäckebröd och biscotti till Andreas som påskpresent .. Egentillverkade på Olof Viktors såklart..

På kvällen mös vi bara och kollade på lets dance..

Och jag beställde tackkort till dopet plus lite fler foton.. Så när de kommer ska de in i Adams min första bok och i ramar upp på väggarna..

Idag började dagen kl 06:00.. Adam somnade 7 igen o sov till 9.. Vi ska ner en sväng till stan och köpa lite saker och sen ska vi till pappa vid 15.

Ha en trevlig påsk alla :)

Jag måste också berätta en sak till.. Vi var så stolta (lättade) över Adam igår. Han är inte alls så glad för flaska, spottar och tuggar mest plus tramsar och skrattar. Så vi var lite smånojiga över hur det skulle gå för Andreas när jag skulle iväg 5,5-6 timmar då igår på konstrundan.. Jag fick pumpar ut från ett bröst för Andreas fick i honom 80ml ersättning på morgonen så sen hade han 120ml bröstmjölk (från mitt ena bröst bara, hur får det plats?! Haha) och så pumpade jag lite precis innan jag åkte..brösten är så pass anpassade nu att det inte gå bara sådär pumpa ut lite extra.. De måste man i så fall förbereda i god tid då.. Och orka det.. Sitta och pumpa flera ggr om dagen och rubba mängden för några timmar hemifrån en dag.. Nja.. Sådär kul. Så vi får ge Adam lite ersättning någon gång i veckan, ett halvt mål och sen resten från mig.. Så han blir bättre med flaska, så man kan lämna bort honom.. O skulle det krisa är det bara att ge ersättning..
Vi ska tex på bröllop den 25maj, så min mamma ska passa honom, in bor nämligen i byn där bröllopet äger rum. Så hade varit skönt om allt funkar med flaska då med. Så ska börjas i tid.. Ett tips till någon kanske :) så tillbaks till varför vi är stolta över vår lila filur, när pappa var hemma med honom igår så åt han från flaska utan några problem, både ersättning och bröstmjölk och allt var frid och fröjd:) skönt!

Och när jag kom hem hittade jag dem i sängen...


Effektivitet

Idag känns det som jag hunnit med ganska mycket. Snabbade mig in i duschen när Adam tog en timmes nap i förmiddags. Hann raka mig och klippa tånaglarna till och med. Men föna håret var Adam med och höll mig sällskap.. Jag har tömt diskmaskinen och dammsugit. Åkte till maxi för att köpa ett våffeljärn som jag inte pallade igår. Andreas var ju så besviken i måndags när han inte fick våfflor på våffeldagen. Men nu är järnet inhandlat och sån våffelmix med :) ikv ska det festas på gottgott. Andreas den stackaren hade till och med tackat nej till våfflor på jobbet om i fall att vi skulle äta det hemma;) tusse då..

Måste berätta om en sjukt rolig och gul händelse igår... Adam hade inte bajsat sedan i fredags (normalt att det går 3-4 dagar emellan för honom) och Andreas kom hem från jobb. Jag lagade mat så Adam satt lite i sin babysitter vid tv:n.. Jag hade tittat till honom någon gång och tyckte han började se trött ut (varit uppe i 2h cirka, så det var dags för en nap).. Andreas lyfter upp honom till sängen, efter ett tag somnar han. Andreas säger; jag tror Adam har bajsat.. Sen efter vi ätit och Adam sovit i si sådär 30min tyckte jag att det var dags att vakna så han kunde sova för natten sen. Luktar på honom när han ligger i sängen, går ut till Andreas i soffan och säger att det är din blöja att byta;) han visste också vad det handlade om. Andreas kallar på mig helt uppjagad, det är bajs över allt Malin. ÖVER ALLT, något sånthär har vi aldrig varit med om med Adam. Och in kommer jag och tittar.. Då har han bajs långt upp fram och bak plus utanför sidorna vid låren.. Så det var bara för mig att fylla baljan och förbereda för bad. Det kom bajs över allt, kändes verkligen som påsk om ni förstår vad jag menar.. Vi pyntade med gult :) haha. Adam hade bajs på händerna, la foten i bajsblöjan osv osv..
Jag kände mest en lättnad över att Andreas också var hemma.. För det underlättar ganska mkt om man är två vid en sådan här händelse.. Sen åkte allt i maskinen. Hann precis starta maskinen då Andreas säger: och där kan vi ta bort handdukarna och låta honom vara naken i sängen.. Så nu hade Adam kissat ner sina två handdukar som han låg på i sängen.. Och SÅKLART efter jag tryckt på startknappen ;) underbar tajming..

Det var väl allt. Imorgon ska Adam och jag ha en träff med Mia och Ella från föräldragruppen.. It's a date kan man säga haha.. Har inte sett Ella på 7-8 veckor. Så ska bli riktigt kul.

Sen jobbade nog Andreas bara halvdag imorgon (JIPPI, ÖVERMYS) och sen ska vi ha en trevlig påsk..

Den fina tröjan fick jag av min älskade mamma. Älskar den, är nog min nya favorit tröja!!! <3


Fotobok

Igår hade jag den jobbigaste, tuffaste dagen hittills av min tid som mamma (om man räknar på dagen på vardagar det vill säga) Adam somnade 07:45 efter att ha varit uppe sedan 06:00 men sov bara till 08:20.. Efter det somnade han kl 10 precis när vi kommer in genom dörren från affären. Han skulle såklart äta då vid 10. Och eftersom han precis somnat så väckte jag honom, gav honom mat och trodde sedan att han skulle somna om lätt. Han var ju fortfarande så trött. Men nope, han vägrade, skrek, grät och blev om vartannat hysterisk. Övertrött bebis är det värsta .. Satt honom i bilstolen, körde i 30min runt i stan, han sov 20min av dem. Tar in bilstolen, och han vaknar direkt när vi kommer innanför dörren. Var lugn i 25 min sen började det igen. Efter en timmes försök av allt, förutom en promenad i vagnen (kände inte alla för det, orkade inte) men ut kom vi kl halv 2. Han somnade direkt, efter 40min ute rullade vi in, han öppnade ögonen direkt när vi kom innanför dörren. Fortsatte då vagga vagnen, fick snabbt på hjulskydden och fortsatte hålla vagnen rullande och han fortsatte sova (tack och lov). Sen gick vi ner till informations mötet inför babysimmet. Så totalt blev det 2,5h sömn för den tröttaste killen som bara kämpade emot!
Natten har varit bra, känns bra att han börjat sova längre perioder . Somnade vid 19, sov till cirka 23, åt, somnade ganska snabbt om, sov sedan till 03, åt och somnade sedan om till 06.. Sånt gillar vi. Det har börjat hända oftare .. Nästan varje natt, men ändras ändå mycket.

Idag har vi haft en mysig dag. Solen skiner. Då får man lite extra energi.. Igår var jag så slut att jag de deckade kl 20 (berodde dock inte på vädret hehe, var ju en jobbig dag)..

Mannen var lite besviken över att han inte fick våfflor på våffeldagen igår. Så idag har jag köpt saker till en smet,en saknar våffeljärnet.. Så får se hur det ska lösas.. Får se om mannen svänger in o maxi och köper ett.. Var nere i stan och kollade men på Claes Ohlson var de alldeles för dyra tyckte jag. Man använder ju inte de så ofta.

Och så till rubriken, fotobok. Jag har börjar göra en fotobok på fujidirekt sen Adams dop. Har laddat upp alla bilder och lagt in dem på alla sidor i boken. Blev klar med den idag, laddade upp bilderna i helgen och fixade boken idag. Tog bara 2h att göra den idag. Snabbare än vad jag trodde. Sen hade jag tur att Adam sov så bra som han gjorde i förmiddags så att jag hann. Nu ska Andreas vara godkänna och göra eventuella ändringar om han vill :) sen ska den beställas hem..

Nu ska jag kolla lite tv innan det börjar närma sig att förbereda inför kvällsmiddagen. Ska panera torsk själv och ha potatismos, remoulad och morötter till.

Sötaste killen tränar nacken. Mammas stjärna <3
Trevlig tisdag alla.


Håravfall

Det är inte klokt vad jag tappar hår. Tur jag har tjockt hår, är dock väldigt tunt nu. Till och med så att när det var plattat härom dagen och Andreas kände i det så blev han chockad av tunnheten.. Halva håret borta..
Mina dagar det i princip ut såhär:
Vakna-tömma sängen på hår
Gå upp ut sängen- tömma golvet bredvid sängen på hår
När jag borstar det-står jag över papperskorgen, efteråt är det en hel tuss som ligger och tittar på mig
Under dagen så fort man kommer till håret- gå till papperskorgen och släng en näve full
När man har duschat är det värst, jag duschar håret varannan dag, då ramlar så mkt hår av som på bilden
Sen när man borstar det ramlar ännu mer av än i duschen, ska man sen föna det .... Åh herregud, vi snackar ännu mer hår, platta det.. Nej nu släpper vi detta. Ni fattar att det är ett under att jag ens har något hår kvar som täcker skallen....

Jag jag haft en toppen helg! Lugn mysig fredag, en fullspäckad lördag med städning och främmande på kvällen. Var jättemysigt, så himla kul när det inte bara är Nathalie, jag och pojkarna som träffas utan att papporna också kan vara med.. Det händer ju inte så ofta :) Adam har haft en bra natt, sovit ett 5timmars pass (dock inte jag) men det händer oftare och oftare att han sover 4 timmar i rad under nätterna .. Det gillar mamma..

Idag åkte vi till Malmö och fikade med mamma och Peter plus hälsade på mitt jobb :) alltid lika kul.. Saknar det ändå lite.... Jag har ju så härliga arbetskamrater ! Och vårt hotell är ju så fint.

Sen körde vi mamma o Peter hem och mamma blev överraskad med en vitmålad trappa istället för trätrappan i hallen. En veckas för tidig födelsedagaspresent. Hon blev glad, skönt det är över. Det är så himla svårt att hålla hemligheter så..

Resten av eftermiddagen ska vi spendera hemma, hälsa på Andreas mormor och sen slänga oss på soffan! Phu vilken fullspäckad helg.

Imorgon löning och en ny vecka. Snart april och vi hoppas snön snart smälter bort för gott.

https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f0195ddf2b33bac79d02b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514f01c4e087c322d9e8a75d.jpg" class="image">


Fredag äntligen

Idag har jag känt mig effektiv. Lagade potatisgratäng imorse så jag bara kunde strö på ost och kasta in den i ugnen til kvällen. Diskade undan, startade diskmaskinen, åkte och handlade till helgen, tvättat en maskin tvätt och dammsugit plus lagat kvällsmat och tagit hand om Adam såklart ... Efter Adam somnat gick jag en runda med gizmo så pappa kunde se fotbollen direkt när han kommer hem efter jobb. Men fy vad kallt.. -6,5 sa termometern i bilen.. Var riktigt kyligt, men skönt att gå en kvällstur. Har ätit lite på mitt superfina påskägg som mannen köpt till mig idag. Höll mig efter 3st praliner och 2st små gula marsipankycklingar..

Mannen hade bara råd att köpa ett halv påskägg;)

Ser du Anneli, jag tänkte på dina chokladpenslade muffinsformar när jag fick ägget.. Fast detta är nog "gjutet" i form med en fot ... Tack för tipset, ska testa göra dem en dag och min mamma nappade på det med;)

Imorgon ska vi ha Kim och Nathalie plus Jocke på besök.. O på dagen ska vi fixa lite hemma typ städa (sånt tråkigt haha)...

Nu ska jag se fotboll! Trevlig helg...

Tuffeadam när vi skulle till ica maxi, och trött när vi kom hem. Over and out sa Adam ..,


Snö snö snö

Ja som alla säkert hört så snöar de i Skåne ... Sådär kul tycker vi det är.. Var är våren. Den lyser med sin frånvaro. Jag har iaf skottat idag. Säger bara fy fan. Har känningar i ryggen kommer nog inte vara skönt imorgon ;) men fin fint blev det. Jag är nöjd. Tog vagnen ner i snörusket och reklamerade en tröja på hm som var snesydd. Väldigt snälla, fick en ny trots att jag slängt kvittot. Köpte också en skinnjacka till Adam, pappa ville att sonen skulle ha en skinnpaj till våren;) köpte en 68.. Ska fundera på om vi ska ta en i 74 istället.. Ska överlägga med Andreas vad vi ska göra.. Men den ser handla stor ut ändå, så tror vi behåller 68:an.. Han kommer bli en sån cooling..
Det trodde expediten i affären med;)
Var ändå ganska skönt att komma ut en sväng efter att ha suttit inne i lägenheten de senaste två dagarna. Sen kom mamma vid lunch , hon har gått och ramlat och skadat sig ordentligt. Så hon ligger och ojjar sig i sängen i väntan på doktorsbesök.. Så Adam och mormor vilar lite..

I helgen var Andreas sjuk, och även i måndags. Så helgen var ganska lugn.. Nu till helgen ska vi ha Nathalie, Kim och Joakim på besök och söndag kommer mamma och Peter hit en sväng .. Idag är det redan onsdag, shit vad tiden springer iväg.. Veckorna rusar..

Kolla sen fräcka chokladskålen.. Sån ska jag göra en dag. Kan nog inte vara så svårt heller. Behöver ju inte vara exakt som den på bilden, kan ju göra något liknande.


Så var det lördag !

Idag har vi fixat lite.. Var på barnens hus och köpte simbadshorts/bjöja vad man nu ska kalla det till babysimmet som snart börjar. Och så fick man en goodiebag (i like) vad är oddsen liksom. Och de som ingick ser ni på bilden nedan.. Bytade även en bobbycar (eftersom Adam fick 2 st på dopet), det blev en gåstol då vi velat ha en sån till honom.. Så ska vi köpa ett släp till bobbycaren till sommaren (sensommaren) när han kan börja använda den . Vi tänkte att han kan ni använda stolen tidigare än släpet till bilen. Eller ja det var mammas/mormors idé ;) hon är smart hon.. Så idag satt jag ihop nästan hela gåstolen, lite idiotiskt (han kan ju inte använda den fören om 2-2 1/2 månader), men det är ju så kul. Och den är alldeles för komplicerad att packa ner igen. Så den får minsan vara uppe;)

Ikväll ska vi till min kusin Andreas och Alexandra på middag... Ska bli trevligt .


Dop 2013-03-10

Och så var dopet över.. Skönt men samtidigt ledsamt . Det är ju så kul att träffa alla vänner och släktingar. Adam var jätteduktig, han blev bara rädd när vi skulle börja sjunga.. Orgeln är INTE Adams bästa vän om man säger så..läppen hängde och han blev lite smått ledsen och rädd, men han skrek inte.. Han var så himla trött så han höll på att somna ett flertal gånger. Men varje gång han var nära så kom det orgel musik så ni förstår vad som hände då. Så när kyrkan var klart somnade han helt utmattad i vagnen och sov i 2 timmar. Så bara vissa som fick träffa huvudpersonen vaken. Han fick en massa fina gåvor. Tårtorna blev precis som jag jag ville, de var så fina. Maten var god. Det enda som saknades var med tid med var och en av gästerna, tiden går för snabbt och sen var alla gäster borta och vi var hemma i kaos. Alla öppnade paket överallt, överbliven tårta, mat och dekorationer. Och allt hade burits in utan att ta av skorna så snacka om att det var smutsigt i hela huset ;)

Ja förresten nu har Adam börjar använda stl 68 (3mån 1v) sjukt.. Inte alla byxor dock och inte vissa långärmade t-shirts , men bodysar definitivt.. Han kan ha några i 62 men sjukt han har knappt använt stl 62.. Han blir stor för fort!!!!!

Nu ska jag gå och göra mig lite finare innan vi ska till öppna förskola senare.. Adam sover så man får ju passa på;)

Ni kan se det mesta av sakerna han fick på bilderna.. Men lite är undanpackat och något ska bytas ..

https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514198dee087c3227ec692ba.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_514198f2ddf2b3690a511075.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51419902e087c322dffe17d7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51419918ddf2b3691bc0f009.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51419d84ddf2b34a7073c85d.jpg" class="image">


Hej då Silje

Idag åkte Silje hem. Hon kom ner från Norge bara för Adams dop. Så snällt, och himla mysigt. Dopet blev jättefint, vi önskar bara att vi fått lite fler bra foton i kyrkan .. Men vi får vara glada för de vi fått helt enkelt :) Adam fick så fina gåvor av alla som kom. Så mycket så jag vet knappt var jag ska börja rota.. Men fick gjort lite idag. Organiserade och ställde undan lite.. Så bilden är efter jag organiserat en del.. Han råkade få två bobbycars så vi ska lämna tbx den ena och ta ett släp till bobbycaren istället.. Han fick tyvärr ganska mycket dubletter.. 4st sparbössor.. Men alla olika så de gör inget.. Är prydnader med ju;) och två födelsedags flaggor.. Så ska lämna tbx en av dem..

Idag tog jag Silje till Emporia innan hon tog tåget hem. Såklart shoppade jag mest.. Varför inte ;) alltid likadant.. Därför man ska hålla sig där ifrån.. Jag kom hem med två gladljusstakar, en svart enkel väldigt användbar klänning från only, en stickad t-shirts tröja och en grön basic tröja från hm, en svart mocca/skinnjacka från Carlings och tillsist ett par pilotsolglasögon från lindex.. Det var allt och jag hade kunnat handla minst lika mycket;)

Nej nu ska jag hoppa i säng. Förresten Adam sov jättebra förra natten.. Bästa natten än så länge .. Han sov från 08-01 och 01:30-05:30.. Mer sånt tack!

Kommer snart några bilder från dopet.. Lovar!
Blommorna är från Adams dop allihop.


Superbusy

Idag har både Andreas och jag hunnit med en massa. Handlat till dopet, tvättat bilen, dammsugit, plockar undan, satt undan vinterskorna (förhoppningsvis stannar de i garderoben nu), bäddat till Silje som kommer alldeles strax (Andreas är och hämtar henne nu), satt fram allt i ska ha till dopet imorgon, tvättat 2 maskiner tvätt och tillsist städat toaletten.. Det ända vi inte hann eller inte orkade var dammtorka..

Jag har ont i käken, under ögat i kinden och ont i huvudet och pannan.. Va fan.. Jag vill inte bli sjuk:/ är så himla trött.. Skulle bara vilka kasta mig i säng och sova en hel natt.. Det hade varit en dröm.. Hoppas på lite bättre nätter snart.. Tycker gott att Adam kan sova lite längre än 3h i sträck (om jag har tur är det 3h iaf)...

Nu har Andreas hittar Silje så nu är de snart här..

Ser fram emot dopet imorgon. Ska gå och ladda kameran NU..

Godnatt


Fullt ös

Denna veckan har varit fullspäckad än så länge och imorgon är det en massa som ska fixas innan dopet på söndag! Pjuh..

Igår fick Adam sina 3månaders sprutor. Och det var INTR poppis alls. Usch som han skrek, han lugnade liksom aldrig ner sig. Så vi fick sätta andra sprutan ändå, jag ville bara få det överstökat! Fick tillsist honom till att lugna ner sig. Han vag verkligen riktigt ledsen över vad som hänt..

Sen på eftermiddagen sov han inte så mkt. Han var jätteglad och tittade stort och snackade som vanligt.

Sen bröt helvetet ut (kändes så iaf), han bars skrek och skrek. Var helt hysterisk och otröstlig .. Gav honom en stolpilla som bara envisades med att ramla ut fast Andreas försökte hålla den på plats. Detta eftersom han inte lugnade ner sig utan spände hela kroppen och så även ändtarmsmusleln.. Så halva löstes nog upp tillslut. Sen fick han en halv dos flytande Alvedon .. Efter totalt 1h och 45 min överledsen Adam somnade han tillsist tätt intill mamma..

Sen har vi haft den bästa natten sen Adam föddes (fast jag sov väldigt otroligt så spelade ingen roll denna natten, får se dagens ).. Han somnade 18:45, sov till 23. Somnade 23:30. Vi väckte honom 05:30. Sen somnade Adam och jag om vid 06:30-08...

Detta var ju pga sprutorna men man kan hoppas ett det fortsätter.. :)

Så vid nästa vaccination (5mån) ska jag ge Alvedon DIREKT vid hemkomsten från Bvc... Usch såhär vill vi inte ha det fler gånger.. Inte när man kan slippa det med något så oskyldigt som 1 eller 2 doser Alvedon..

Idag tog vi oss ut i stormen igen. Ner till stan, betalade maten till söndag. Köpte olika plast former som man kan bygga en kedja av , eller ha i babygymmet eller hänga leksaker med i vagnen, osv.. 50kr på BR. Adam fick 2 nya pyjamaser då han bara har 3 som passar. Det räcker inte, om han ska svettas ner en, kräka ner en annan.. Jag tänker inte tvätt pyjamasar varje dag.. Hehe

Slänger in en bild på de fina kläderna som Camilla sydde .. Och på kedje mojängerna från BR..

Trevlig helg alla. Imorgon kommer finaste Silje på besök ända från Norge bara för Adams dop. Älskade fina Silje ...


Bilden som hör till inlägget nedan

http://Blogg.se">Blogg.se klyddar som vanligt ... Blir galen!!!


Solen skiner

Åh vad fint väder det varit idag .. Stod 9-10 grader på displayen i bilen... Så himla härligt . Vårkänslor delux. Åkte till Camilla på fikalunch, hon hade bakat gott bröd. Adam fick en jättefin tröja och ett par byxor som Camilla själv sytt. Hon är en riktig baddare på det där:) toppen fina. Vi var hemma igen vid halv 3. Sen pratade Adam nästan oavbrutet i 2 timmar innan han somnade i 40 min.. Nu är vi på väg till Birgit och Bertil så vi kan fixa lite med kläderna till dopet.. Glömde såklart att fotografera kläderna men ni får en bild på dem sen..

Hoppas ni alla njutit av det fina vädret. Imorgon är det dags för Bvc :)

Nyligen tagna bilder från bilen..

https://cdn3.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51379b399606ee3c89425dfc.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1370180/6-3/pic_51379b399606ee3c89425dfc.jpg" class="image">


Måndag

Soliga måndag! Bra start på denna veckan. Natten var okej, Adam somnade 20:00, vaknade 23:30, åt och somnade ganska snabbt, vaknade sedan 03:30 för mat, somnade ganska snabbt och vaknade sedan 04:30 och ville inte somna om. Så 05:00 tog pappa och underhöll Adam i 20min så jag kunde vila lite. Sen var det dags för honom att köra till jobb. Då var Adam och jag uppe till 05:45 och la oss sedan och sov till 07:00... Och detta var en bra natt ;)

Resten av dagen har jag bockat av en massa på min att göra lista .. Så det känns skönt. Mkt planerat denna veckan. Imorgon föreläsning på öppna förskolan om första hjälpen på bebisar, sen till frissan för färgning och klippning. På onsdag fika med höggravida Camilla (ska ha barn imorgon, hehe) sen åka och fixa Andreas kostymbyxor till dopet då de är för långa. Torsdag är det dags för BVC och sprutor som vi inte längtar till :S... Och Adam blir 3 månader! Till helgen är det dop förberedelser, hämta älskade Silje på tågstationen i Malmö och dop. Vilken vecka :)

Hoppas snart Andreas kommer innanför dörren så vi kan börja med maten. Är riktigt hungrig som vanligt !!! :)

Mammas stora kille! Foton från idag och ett från i torsdags..


Fredag

Så var det äntligen helg.

Idag överkom jag min rädsla över att klippa Adams naglar när han sov.. Gick över förväntan bra .. Så det får det bli nästa gång med..

Idag tog jag mig ner till stan en sväng. Skulle kolla efter en födelsedagspresent till Dominic, Adams kusin fyller 1år på måndag och vi ska på kalas på söndag.. Har redan köpt en men nu är vi färdiga.. Hittade en sak idag. Sen provade jag en massa olika byxor som jag tänkte ha till dopet (blev inga, blir kjol ist) sen hittade jag ett par byxor som Adam ska ha på dopet. Så fick i princip fixat allt jag skulle :) skönt. Sprang på Nathalie, Kim och Joakim . Så blev fika / lunch . Riktigt gott och väldans trevligt ..

Haft en trevlig kväll. Ätit lite små tapas, god pasta, äter just nu osthjätan (de nya ostbågarna) riktigt goda de med. Min pappa kom förbi en sväng. Snart kallar sängen.. Imoron är det fullbokat och ja lika så söndag.. Så helgen lär väl springa förbi som vanligt.. :/ :)
Förresten åt jättegod chiliconcarne igår.. Mums, det var ett tag sedan.. Gårdagen spenderades på öppna förskolan.. Adam och Joakim älskar sina händer, eller låter deras mammor den svälta? ;) bilden på mig är från idag i de toppenfina vädret ! Och i sängen är det Adam från igår. Söte unge , så kan man ju också sova;)


RSS 2.0