Hej då Silje

Idag åkte Silje hem. Hon kom ner från Norge bara för Adams dop. Så snällt, och himla mysigt. Dopet blev jättefint, vi önskar bara att vi fått lite fler bra foton i kyrkan .. Men vi får vara glada för de vi fått helt enkelt :) Adam fick så fina gåvor av alla som kom. Så mycket så jag vet knappt var jag ska börja rota.. Men fick gjort lite idag. Organiserade och ställde undan lite.. Så bilden är efter jag organiserat en del.. Han råkade få två bobbycars så vi ska lämna tbx den ena och ta ett släp till bobbycaren istället.. Han fick tyvärr ganska mycket dubletter.. 4st sparbössor.. Men alla olika så de gör inget.. Är prydnader med ju;) och två födelsedags flaggor.. Så ska lämna tbx en av dem..

Idag tog jag Silje till Emporia innan hon tog tåget hem. Såklart shoppade jag mest.. Varför inte ;) alltid likadant.. Därför man ska hålla sig där ifrån.. Jag kom hem med två gladljusstakar, en svart enkel väldigt användbar klänning från only, en stickad t-shirts tröja och en grön basic tröja från hm, en svart mocca/skinnjacka från Carlings och tillsist ett par pilotsolglasögon från lindex.. Det var allt och jag hade kunnat handla minst lika mycket;)

Nej nu ska jag hoppa i säng. Förresten Adam sov jättebra förra natten.. Bästa natten än så länge .. Han sov från 08-01 och 01:30-05:30.. Mer sånt tack!

Kommer snart några bilder från dopet.. Lovar!
Blommorna är från Adams dop allihop.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0