Effektivitet

Idag känns det som jag hunnit med ganska mycket. Snabbade mig in i duschen när Adam tog en timmes nap i förmiddags. Hann raka mig och klippa tånaglarna till och med. Men föna håret var Adam med och höll mig sällskap.. Jag har tömt diskmaskinen och dammsugit. Åkte till maxi för att köpa ett våffeljärn som jag inte pallade igår. Andreas var ju så besviken i måndags när han inte fick våfflor på våffeldagen. Men nu är järnet inhandlat och sån våffelmix med :) ikv ska det festas på gottgott. Andreas den stackaren hade till och med tackat nej till våfflor på jobbet om i fall att vi skulle äta det hemma;) tusse då..

Måste berätta om en sjukt rolig och gul händelse igår... Adam hade inte bajsat sedan i fredags (normalt att det går 3-4 dagar emellan för honom) och Andreas kom hem från jobb. Jag lagade mat så Adam satt lite i sin babysitter vid tv:n.. Jag hade tittat till honom någon gång och tyckte han började se trött ut (varit uppe i 2h cirka, så det var dags för en nap).. Andreas lyfter upp honom till sängen, efter ett tag somnar han. Andreas säger; jag tror Adam har bajsat.. Sen efter vi ätit och Adam sovit i si sådär 30min tyckte jag att det var dags att vakna så han kunde sova för natten sen. Luktar på honom när han ligger i sängen, går ut till Andreas i soffan och säger att det är din blöja att byta;) han visste också vad det handlade om. Andreas kallar på mig helt uppjagad, det är bajs över allt Malin. ÖVER ALLT, något sånthär har vi aldrig varit med om med Adam. Och in kommer jag och tittar.. Då har han bajs långt upp fram och bak plus utanför sidorna vid låren.. Så det var bara för mig att fylla baljan och förbereda för bad. Det kom bajs över allt, kändes verkligen som påsk om ni förstår vad jag menar.. Vi pyntade med gult :) haha. Adam hade bajs på händerna, la foten i bajsblöjan osv osv..
Jag kände mest en lättnad över att Andreas också var hemma.. För det underlättar ganska mkt om man är två vid en sådan här händelse.. Sen åkte allt i maskinen. Hann precis starta maskinen då Andreas säger: och där kan vi ta bort handdukarna och låta honom vara naken i sängen.. Så nu hade Adam kissat ner sina två handdukar som han låg på i sängen.. Och SÅKLART efter jag tryckt på startknappen ;) underbar tajming..

Det var väl allt. Imorgon ska Adam och jag ha en träff med Mia och Ella från föräldragruppen.. It's a date kan man säga haha.. Har inte sett Ella på 7-8 veckor. Så ska bli riktigt kul.

Sen jobbade nog Andreas bara halvdag imorgon (JIPPI, ÖVERMYS) och sen ska vi ha en trevlig påsk..

Den fina tröjan fick jag av min älskade mamma. Älskar den, är nog min nya favorit tröja!!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0