Fotobok

Igår hade jag den jobbigaste, tuffaste dagen hittills av min tid som mamma (om man räknar på dagen på vardagar det vill säga) Adam somnade 07:45 efter att ha varit uppe sedan 06:00 men sov bara till 08:20.. Efter det somnade han kl 10 precis när vi kommer in genom dörren från affären. Han skulle såklart äta då vid 10. Och eftersom han precis somnat så väckte jag honom, gav honom mat och trodde sedan att han skulle somna om lätt. Han var ju fortfarande så trött. Men nope, han vägrade, skrek, grät och blev om vartannat hysterisk. Övertrött bebis är det värsta .. Satt honom i bilstolen, körde i 30min runt i stan, han sov 20min av dem. Tar in bilstolen, och han vaknar direkt när vi kommer innanför dörren. Var lugn i 25 min sen började det igen. Efter en timmes försök av allt, förutom en promenad i vagnen (kände inte alla för det, orkade inte) men ut kom vi kl halv 2. Han somnade direkt, efter 40min ute rullade vi in, han öppnade ögonen direkt när vi kom innanför dörren. Fortsatte då vagga vagnen, fick snabbt på hjulskydden och fortsatte hålla vagnen rullande och han fortsatte sova (tack och lov). Sen gick vi ner till informations mötet inför babysimmet. Så totalt blev det 2,5h sömn för den tröttaste killen som bara kämpade emot!
Natten har varit bra, känns bra att han börjat sova längre perioder . Somnade vid 19, sov till cirka 23, åt, somnade ganska snabbt om, sov sedan till 03, åt och somnade sedan om till 06.. Sånt gillar vi. Det har börjat hända oftare .. Nästan varje natt, men ändras ändå mycket.

Idag har vi haft en mysig dag. Solen skiner. Då får man lite extra energi.. Igår var jag så slut att jag de deckade kl 20 (berodde dock inte på vädret hehe, var ju en jobbig dag)..

Mannen var lite besviken över att han inte fick våfflor på våffeldagen igår. Så idag har jag köpt saker till en smet,en saknar våffeljärnet.. Så får se hur det ska lösas.. Får se om mannen svänger in o maxi och köper ett.. Var nere i stan och kollade men på Claes Ohlson var de alldeles för dyra tyckte jag. Man använder ju inte de så ofta.

Och så till rubriken, fotobok. Jag har börjar göra en fotobok på fujidirekt sen Adams dop. Har laddat upp alla bilder och lagt in dem på alla sidor i boken. Blev klar med den idag, laddade upp bilderna i helgen och fixade boken idag. Tog bara 2h att göra den idag. Snabbare än vad jag trodde. Sen hade jag tur att Adam sov så bra som han gjorde i förmiddags så att jag hann. Nu ska Andreas vara godkänna och göra eventuella ändringar om han vill :) sen ska den beställas hem..

Nu ska jag kolla lite tv innan det börjar närma sig att förbereda inför kvällsmiddagen. Ska panera torsk själv och ha potatismos, remoulad och morötter till.

Sötaste killen tränar nacken. Mammas stjärna <3
Trevlig tisdag alla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0