Tisdag & tvättedag + lite små tankar ängnade er där hemma

Idag pratade jag med Catrin på skype imorse, sen pratade vi igen nu ikväll :) MYS PÅ DET<3

Dagen har varit bra, pojkarna och jag lekte med Tollera (Play-Doh heter det här i USA) imorse.





De brottedes och kramades även lite! Starka brors band!



(Efteråt hade Nic flera stora blöta fläckar på ryggen, jag bara VA, var kommer de ifrån.. JO Dexter dregla på hans rygg hahahh)

Lunchtajm..De har fåttt nya tallrikar och bestick från IKEA...






Sen kom jag på en rolig lek som handla om att låsa in en tvilling eller ja två om du lyckas i plastlådorna!!!

Sen var hela familjen involverad och med i leken..





Jag kom på att jag var tvungen att skicka hem ett paket till Sverige. Och såklart, igår var jag ledig typ HELA dagen men då slog tyvär inte tanken mig.. Sen stänger postkontoret här kl 17.00.. och det blir tight som hundan att hinna det när jag slutar 16.30...Så jag bestämde mig för att ta pojkarna på en snabb tur till The Postal Office i Mill Creek..

De tyckte det var kul att komma ut lite och titta på bilar och folk.. Jag fick skickat iväg mitt paket.. När jag står där och ska skriva adressen hem, HEM TILL SVERIGE.. Så känns det speciellt, jag kommer nästan inte ihåg och får tänka lite extra innan adressen ploppar upp..

Och där skriver jag gladeligen, Helen Holm och tänker lite extra så jag inte ska skriva Persson. Och vad skriver jag sen då JO, det ska jag ta och skriva här till er..

NYGATAN 27 och där stoppar jag sen.... Tänker länge, eller det kändes så i alla fall, men det var säkert bara några sekunder..  Det är snart 4 år sen vi flyttade ifrån där och började nya liv, alla i min familj på sina sätt..

Men tillsist kom paketet i alla fall iväg och stressigt var det.. Ni ska veta att det är banne mig inte lätt att ha tvillingar och vagn som ska fällas ihop och in med barnen i barnstolarna och på med bältet.. Fälla ihop vagnen och packa inte den i bagaget samtidigt som pojkarna helst inte ska bli rädda, ledsna eller jänna att jag lämnar dem hehe.. 

 Snabb som man är så gick det superbra idag :) Alla var glada och allt gick snabbt och vi kom hem i tid innan Katie och Joel kom hem från jobb :) Så allt flöt på bra.. 

Sitter här och ska svara på lite kommentarer snabbt, skriva något mail tror jag sen sova om en timme.. 

Hoppas ni har det bra där hemma.. 


Tack Maria och Anna, ja håret blev ganska bra faktiskt, ska nog lägga lite till blonda slingor senare tror jag :) Och ja skorna är snygga!! Gillar dem.. 

Peter ja slicka påsen hoppade jag faktiskt!! HAHAH

Nej Keithan LOVAR ATT KOMMA HEM! :) Var inte orolig..

Camilla, hehe så sött tror du Felicia (fiiint namn förresten, nu har ni bestämt er med..) kommer gå i dina fotspår och pyssla?? Knyppla kanske hon inte kommer göra men sy i alla fall.. Hoppas allt går bra mer det lilla livet och även er andra med..


Kommentarer
Postat av: Peter

Vem vann brottningen ? =D Och Grabbarna ser glada ut i plastlådan. Men liknar en bur för katter eller hund. Du skicka ett paket till Sverige ?! Fick inte Petra eller din Mamma med sig allt ? Man kan undra...



Ha en bra dag..

2010-04-14 @ 12:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0