Tjena båten står du här och väntar på säsong eller...??!!

Idag har min dag varit toppen..Jag var tröttis imorse men jag klarade det utmärkt.. 

Fy för för tidiga mornar, de borde inte få finnas!! 5.45 är dödens, jag vill bara försvinna när klockan ringer. Jag vill bara krypa ner och burra ihop mig under mitt mysiga, nya, varma täcke. MEN NEJ, här får man kasta sig ut sängen och ta tag i dagen. 

Har ju bara 15-20 minuter att kolla mailen och snacka med folk hemma.. Sen 10 minuter till att fräscha till sig, eller ja knipa sig i kinderna kasta kallt vatten i fejjan.. :) Sen är jag fit för fight.. 

Pojkarna åt som hästar idag, inget kladdande och gnällande heller. 

Jag tog pojkarna ut på en liten tur i trädgården och de sprang runt skrattade, löjlade sig och spelade Allan! Såå gulliga var de, var inte så hipp på det men de livade faktiskt upp mig lite.. :)

har varit Vid 12 kom Marilyn och tog över, sista dagen hon gör de.. Synd för de har varit skönt att bara joba halva dagar :) hehhe mer fritid ju..

Sen pratade jag med Petra på msn, fräschade till mig sen körde jag till Angelica och var här vid 2 tiden..

När jag anlände hit ringe jag upp Max på skype och vi pratade ganska länge faktiskt.. Sen pratade jag snabbt med Gunilla, sen ringde jag och sa hejdå till Max :) Jag fick även prata med Cattis på msn, JAAAAA! Såå resan hade gått bra, hon är lyckligt framme i NYC på skolan! Såå skönt att veta.. Jag vet att internet SUGER, tack för att du skrev en liten fin kommentar till mig älskade! Hörs snart igen, njut av NYC och skolan det är ganska kul ändå faktiskt.. Det är ett litet äventyr.. <3

Jag och Angelica har spelat Allan sen hon slutade vid halv 7 då åt vi mackor och muffins.. Sen crusade vi runt och raggade på Edmonds gator! Fy för oss, vi äger!! Så himla kul vi hade.. Som vi flummade..

Nu sitter jag och skriver här, skypade precis 5 minuter med Mammsi. Ska köra hem nu och kasta mig i säng. Är riktigt trött och imorron är det full rulle.. Det blir talpedagogen på morgonen för pojkarna, ska no träffa Marte sen en sväng för en playdate.. Ska sms:a henne nu..

Ursäkta för detta korta, oinspirerade inlägget.. Lovar er ett bättre, mer intressant imorron..

Ha en toppen lillördag


Kommentarer
Postat av: Petra

Det låter toppen, ungarna är så jävla gulliga !

Riktiga charmtroll.

Kärlek <3

2010-04-07 @ 07:05:26
Postat av: pappa

Hej Malin! Började min praktik i går, verkar bra. Ha en riktig toppendag! Älskar och tänker på dig. Kram! pappa

2010-04-07 @ 11:42:45
Postat av: Moa

Läser din blogg alltid..

lika bra varje dag, tycker om den mycket!

Fortsätt så :)

2010-04-07 @ 17:36:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0