Mamma och Petras besök i bilder..


(NI SOM HAR FACEBOOK, GÅ TILL SISTA DELEN AV INLÄGGET DÄR BILDERNA SLUTAR. FÖR NI KAN SE DESSA BILDER + EN MASSA FLER PÅ FACEBOOK.)

Se och njut, sen på sluter kommer jag svara lite på kommentarer! Blandannat till Britt-Marie och Emelie frissan i A-löv!


Fredag 26 mars
Alderwood Mall och Lunch på Rudy's, bio på kvällen med Marte..





Lördag 27 mars
Tulpan festival, roadtrip (Whidby Island)



Rundresan börjar..Deception pass, (bron här)..




Fort Casey...


Lighthouse..


Färjan till Mukilteo, körde den till Alderwood Mall, sen baskin robbins och åt glass.


 Söndag 28 mars
Seattle Premium Outlets med Angelica och Marte


Angelica får punka...



Måndag 29 mars
Vi passar barnen från halv 11 till vid 21 tiden.. Så Joel och Katie kan gå ut och äta..Vi åker och köper ballonger till pojkarna sen badar vi dem på kvällen och myser..




Kvällsfika..




Tisdag 30 mars
På dagen åkte vi til Toys r us och shoppade pool med bollar till pojkarna, på eftermiddagen gick vi en tur. På kvällen blev det en snabb sväng till Outletten igen..
Mamma lagade även lasagne denna kväll och det var mycket uppskattat



Onsdag 31 mars

Idag åkte vi till barnmuseet, sen på eftermiddagen åkte vi till Mukilteo Beach.. På kvällen åt vi på Blazing Onion med Angelica innan vi åkte till Spotted Cow och åt glass med aupairer i mitt område/min grupp.













SEATTLE DAGS!!

Torsdag 1 april

Vi besöker Spaceneedlen, hittar vårt hotell, shoppar lite, kollar Public Market, Tuggummiväggen, äter lunch på Hard Rock Café. Går runt lite, shoppar, äter cheesecake på The Cheesecake Factory sen tar oss till hotellet..

 










Fredag 2 april

MAMMAS FÖDELSEDAG 45 ÅR UNG!

Denna dag firade vi med shopping på Southcenter Mall, sen kom Yasse och så gick vi en sväng med henne. Sen åkte vi tillsammans till Northgate Mall, där vi åt, shopppade lite sen såg bästa filmen på bio. 
Mamma, Petra och Jag satt och stortjöt.. Yasse inte lika mkt dock hehe :) 

Mamma, Jag och Petra blev sminkade med mineral smink som är toppenbra för huden. Så Mammsi blev lite ompysslad i alla fall.. Men det var mest hon som GAV på sin födelsedag ska jag säga:( Dåligt samvete för det har jag.. Men Mammi det är sån du är, du har ett hjärta av guld, så stort och tungt men du klarar av det. Det krävs en Helen, det krävs en DIG för att klara av allt du gör. Jag avundas dig, Mamma du är den starkaste, mest omtänksamma och roligaste personen jag VET!

 




Lördag 3 april

Nu åkte vi hem till Everett igen. Vi fixade lite ärenden, jag köpte bl.a. ett tjockt täcke, Mamma fick shoppat de sista. Efter det blev det till att fixa, packa, plocka undan och njuta av sista tiden tillsammans.. 
Vid halv 6 kom Mormorn och Morfarn och så åt vi middag allesammans.. 
På kvällen kom Angelica, sen sov hon här och höll mig sedan sällskap när jag körde Mamma och Petra till flygplatsen. Jag kände att jag behövde stöd! 
Sen var jag med Angelica hela dagen som ni säkert redan vet om ni läste gårdagens inlägg.. 
På kvällen fixade Joel och Katie med pojkarnas påskäggsjakt till dagen efter, därav bilden på Joel med alla prylar.. 





Så nu ska jag äntligen sluta ladda upp bilder.. Herregud ni vill inte ens veta hur många timmar jag lagt ner på Facebook och här på bloggen med att ladda upp bilder och skriva + tagga!!!


Kommentar svar!! 

Till Emelie..

(Hej Malin!
Vilken upplevelse du befinner dig i!! Roligt att d går så bra för dig! Blev nyfiken efter allt prat din mamma och jag har haft så var tvungen att gå in o kolla lite = ). Så ni kom iväg Helene!! Allt blev packat lr? Äh du hade ju gott om tid hehe! Ha nu en superkul semester!! Ska bli kul att höra om! Och Malin...yep the adventure of your life! Så många minnen, upplevelser och erfarenheter som du alltid kommer bära me daj!! Ta hand om daj!!
Mvh Emelie "Frissan" i A-löv)

Bättre sent än aldrig får jag väl säga på detta svaret. Mamma och Petra har åkt hem nu. Och vad kul att du hittat hit till min blogg...Ja vi hade de bästa 10 dagarna ever! Och ja jag njuter av allt jag lär mig, allt jag får uppleva och ja det känns som en dröm. Det är liksom nytt, annorlunda och inte som hemma.. Jag lever i en bubbla, så känns det.. Det är svårt att förklara.. Men det känns lite som mitt liv stannat upp.. Hoppas du fortsätter läsa, jag försöker skriva så ofta och så roligt som möjligt hehe.. Ta hand om dig med! 

KRAM..

Till Britt-Marie

(Hej Malin. Va härligt att anderslövarna kom fram lyckligt. Träffade mamma hos frisören och fick din bloggadress. Kollar lite varje dag.Känns nästan som att vara i USA. Hihi. Ha så trevligt nu med mamma o Petra.
Kram Britt-Marie F.)

Heeeeej Britt-Marie, gud vad roligt att du också hittat hit.. Det är alltså hos frissan det händer. Det är där rykten sprider sig ordentligt hehe.
Ja det är det jag hopppas med, jag vill försöka förmedla känslor, händelser och mina äventyr så klart som möjligt. Jag vill att ni alla där hemma som inte kan vara med här ska får känna lite av de jag får känna i alla fall..
Och samma här för dig, bättre sent än aldrig med svaret på din kommentar.. Mamma, Petra och Jag hade 10 riktigt välbehövliga, härliga och oförglömliga dagar!
Hälsa Yngve, kram från mig!


Tack för din kommentar igår Peter. Tiden går snabbt ja, dessa 10 dagar sprang iväg. Men vi hade de trevligt. Och måste vara skönt för dig att ha de himma igen! :)

Mamma och Petra era kommentarer tackar jag för och säger bara DETSAMMA! <3...


Till dig Tess!
Tusen tack din kommentar värmde med.. Och nej de är inte alltid lätt men man klarar av det. Man kan inte ha allt, man kan tyvärr inte styra och ha makten över allt trots att man så gärna vill. Men jag är toppenglad över att ha haft dem hör och fått visa dem mitt nuvarande hem.. Du har som sagt varit genom samma saker, känslor och händelser så du vet ju. Tack.. /KRAM


Idag har jag haft en härlig, lugn dag. Min förmiddag kändes konstig, ovan och inte i rutin.. Jag fattades Mamma och Petra.. Men jag klarade de galant ändå, nu är jag ENSAM igen. Bara jag och inga extra armar inte hehe..

Vid 12 kom Marilyn och jag drog mig upp till mitt rum.. Jag har tvättat mina sängkläder och handdukar idag + mina kläder.
Så jag renbäddade min säng, la in alla miljontals bilder på Facebook, pratade med lite folk hemma. Svarade på mail och helt enkelt försökte komma ikapp det jag missat på 10 dagar.. :)

Sen har jag hållt på med detta inlägg så klart, jag duschade och åt med familjen.. Nu är klocken 19.30 och jag ska svara på ett annat mail sen får jag se vad som händer..

Hoppas Mamma och Petra sover gott hemma i Sverige och att der har flutit bra med tidsomställnigne nu när de är hemma igen. Mamma kom aldrig in i min tidszon så hon borde somna och sova gott i SVERIGE :)...

Nej nu säger jag hej svejs och håller kväll!

Catrin du är i mina tankar hela tiden! Du är stark, du vågar och du kan!! <3


Kommentarer
Postat av: Saraa

Jag måste bara fråga en sak som jag kom att tänka på ..

Man ser alltid i filmer osv. att Amerikanarna inte tar av sig skorna inomhus. Är det så, eller dom tar av skorna precis som vi? Haha :p

2010-04-06 @ 10:09:11
Postat av: Mamsen

Gomorron mitt hjärta....Ja du vilka härliga 10 dagar vi hade tillsammans o mycket han vi uppleva over there...:-) Nu tar jag hand om tvätten o lite blev det inte, har börjat packat upp mina saker o din systeryster har gått i strejk hon ligger där uppe o saknar dig o pojkarna.Men det gör jag också men vår vardag här hemma måste gå vidare precis som din...Nu är det till att börja spara pengar så att vi kan komma till dig till sommaren....Jar längtar redan...:-) Ska bli så kul o det var så trevligt att träffa alla dina au pairvänner o alla dina mysiga ställe du besöker...Hamburgarna var ju inte till att leka med vill jag då säga...Vi hörs när vi hörs på skype....O du Love you <3<3<3

2010-04-06 @ 11:24:29
Postat av: anna L

vilka fina bilder! super kul o titta på! ha de bäst! kram anna <3

2010-04-06 @ 18:38:57
Postat av: Petra

Vill bara du ska veta att jag har aldrig saknat något så mycket som jag saknar er tre !

Nic & Dex har verklien något extra, de charmigaste ungar jag någonsin träffat !

& såklarrt du är världens bästa syster, tomt utan dig! Van att ha dig nära, du är bäst & VI SES !

i love you

2010-04-06 @ 20:39:43
Postat av: Cattis

Älskling, förlåt att jag bara försvann men som du vet är inte Internetuppkopplingen här den bästa! Jag kommer inte in och nu lånar jag Gabriellas dator. Blir lättare sen när jag kommer till Burlington. Vi hörs när vi hörs, jag älskar dig!!!

2010-04-07 @ 00:40:02
URL: http://catriniusa.blogg.se/
Postat av: Ninni ( Johans mamma)

Hej Malin,

Helt underbart att följa er i bildserien, dag för dag. Det är inte liiite ni hunnit med! Ni ser ut att ha haft det riktigt bra :))

Jag hoppas att din lilla mamma berättar massor om resan, så att jag blir lite "usa-smittad".

Ha det så bra,

Kram Ninni



2010-04-07 @ 23:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0