Så gårdagen då i ord och inte bilder..Och dagen fullbeskrivligt

Marte kom hit och hon räddade min dag för pojkarna var gnälliga båda två.. Så utan en playdate och bästa Marte hade det varit kämpigt..

Sen åkte jag till farbror doktorn och kollade axeln. Det var en asiatisk ung man och han verkade så nervös haha.. Jag bara satt där och förklarade, berättade och svarade lugnt på hans frågor. Medan han satt och svarade " I SEE" på allt, jag tror han sa I SEE minst 2-3 ggr i rad...

Men efter ett tag så lugna han ner sig och blev mer genuint trevlig och inte så fejk..

Men han hade inte så mycket nytt att komma med jag visste redan allt. Så han såg mest chockad ut haha.. Jag frågade om lite övningar och fick de utskrivna. Men jag ska ringa till honom och be om att få en remiss till en bra sjukgymnast som både Joel och Katie har gått hos.
Då kan jag få en bättre, mer korrekt utredning och lite andra tips och övningar..

Sen hjälpte jag till med Nic och Dex på kvällen. Jag tyckte synd om Katie som hade dem båda helt själv när de var gnälliga. Joel fixde gräsmattan för att de skulle regna senare så han fanns inte till hands..
Så jag hoppade in..

Sen sms:ade Patrick och frågade vad som hände igår och jag sa att jag skulle vara hemma och ta det lugnt och fixa med min läxa.. Men så tänkte jag att varför inte, umgås är ju aldrig fel.. Så jag körde till Edmonds, mötte honom vid hans hus. Sen åkte vi till ett ställe som heter Fantasia. Det är en spelhall med radiostyrda bilar, skjutspel, airhockey, baskt och andra bollspel osv osv.. Dit kom även Tasheena, Joey, Ryan och Travis..

Det var kul.. OCH JAG SLOG PATRICK I AIRHOCKEY!! Goooo Maaaalllinnnn!! Fan va skönt det kändes. Jag ägde hahah.

Sen hyrde vi film, SJUKT smart.. Man hyrde ur en automat, valde film och så ploppade den ut. Typ som när du stoppar på pengar på en automat och får en cola.. Det kostar BARA 1 dollar (7,5kr) per dag man har filmen så lämnad man tillbaks filmen dagen efter så kostar de bara 1 dollar! Fett najs.. 
Man bara dras sitt kreditkort, så om du ine lämnar tillbaks den inom en viss period så tar de bara betalt för filmen, så är det din i princip... 
Det hade varit något för Sverige det.. 

Så vi såg Transformers 2 och jag körde hem vid lite i tolv på natten.. 

Så jag kom i säng vid 01.00 och klockan ringde imorse 07.30.. Inte så hemskt kanske men ändå..


IDAG, LÖRDAG..

Så upp imorse då vid halv 8. Skypade lite med Mammsi och sen kommer Katie upp och säger att vi kör lite tidigare så vi kör om 15 min!! STRESSAD MALIN ELLER WHAT!!

Men iväg kommer vi lite över 8.. Nu skulle vi då gå för Nyfödda bebisar och stödja det.. Så vi gick en runda på 5 km och det var svinkallt! Mina händer och fingrar frös till is.. Jag menar det var 6-8 grader men molningt, blåsigt och rått.. Det var kul, jag uppskattade det.. Mycket folk, musik, jag fick träffa folk. Många av Katie och Joels vänner.. Jag har visserligen träffat de flesta innan men ändå kul med sociala events som denna.. 

Det fanns så mycket gratis saker många hade donerat och sponsrat med mat, snacks osv osv.. 
Det var munkar, kakor, muffins, kaffe, drycker, pizza, korv...You name it.. 

Vi kom hem vid halv 12 tiden. Jag tvättade av mig och hoppa i varma kläder.. Prioritet nr.1 FÅ UPP VÄRMEN!! 
Sen kom alla hit här, Julie och Trevor, Trisha, Dawnn och Ashleen, Ryan, Heather och lite fler Julian och hans mamma och pappa som jag inte kommer ihåg namnen på.. Sjukt trevligt.. Vi har ätit hamburgare, sallad och Joels hemmalagade kagor! Mummsssiii..

Så gick jag upp nu för ett tag sen på mitt rum för jag tänkte fixa de sista med fotoläxan.. Jag skulle ladda upp de 4 fotona jag ska ha med mig och framkallade på måndag. Men de ska vara dubbelt så stora som ett vanligt vykort
och de blev mellan 12-17 dollar (100-140 kr) !! För kort jag inte ens vill spara. De är kort som i princip är fel fotograferade så vi ska se skillnad osv..De tänker jag aldrig göra.. Never.. 

Så nu har jag bestämt mig att jag ska hoppa det och komma på en bra ursäkt.. Men då skulle jag behöva printa ut lite bilder istället som jag tagit och rita histogram till dem.. Men de får jag ta tu med på måndag. Nu ska jag ha helg! 

Jag pratade med Geelis innan och vi bestämde oss (eller jag i alla fall) för att jag inte orka göra så mycket ikväll.. Så vi ska hyra Twilight filmerna och äta gott och mysa! Det behöver jag! Sen imorgon blir det nog att kolla på softball och sen äta pizza med softball gänget efteråt. Softball gänget är då några av dem jag var med igår och en del andra.. 

Usch vad jag är trötter! Klockan är nu hos mig 15.00 prick! Alltså midnatt hos er...

Jag funderar starkt på att sätta på en film och vila lite.. Tror jag skulle behöva det! :) 






hörs senare mina raringar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0