Torsdag och en riktigt fulldpäckad dag!

Imorse var vi på biblioteket på sång och bokläsning..


Flickan till höger är så himla söt. Så jag var tvungen att fotografera henne.. Och jag lovar hon är sötare i verkligheten.. 

Sen tog jag pojkarna till Silverlake Park.. Där var vi i cirka 40-50 minuter.. Riktigt kul hade vi, synd bara att inte solen riktigt tittade fram.. Men de har jag börjat fatta att den inte gör fören senare på eftermiddagarna...




Efter de lekt av sig så tog jag dem ner till vattnet och kollade snabbt på fåglar och vattnet innan vi åkte hem..

Jag träffade även Noemi en tysk aupair som är från min grupp.. Så pratade lite med henne så hon tog fotot på oss tillsammans...



I eftermiddags när pojkarna vaknat igen lekte vi i trädgården. Sen kl 16.00 kom Katie hem och så körde vi till pojkarnas sista gymklass..


På första bilden har Dex gräs i munnen som han vill ha bort, andra bilden letar de efter nyckelpigan som ramlade ner i springan och på tredje bilden ber jag Nic att le och ja ni ser ju själv hur han gör!! :) hahaha



Trackball.. Sjukt kul, bollarna väger inget och det är liknande Lacross.. Man kan kasta bollarna sickt långt!! Riktigt kult..


Ikväll pratade jag med Cattis och sa godnatt! MYS, har saknat min skatt! <3 Känns lite bättre att ha henne i USA i alla fall.. Jag har även pratat lite med Kusin vitamin Andreas idag, mys på det med! Det var inte igår..

Nu ska jag nanna, trött är jag, halsen gör fortfarande ont och jag är mer förkyld nu :(

Imorron blir det bio med Marte, "Shutter Island". Lördag förmiddag Zoo med Familjen och picknick! Lördag kväll, Angelicas värdbarn har concert på skolan så de ska sjunka och sånt, så de ska vi kolla på sen ska vi möta Tasheena och fira hennes födelsedag med lite andra..

Söndag blir det Stevens Pass och så ska Angelica åka skidor och jag ska vandra, "hajka" hahaha och ta foton.. Skriva och läsa lite.. Ta vara på dagen! Fånga dagen ni vet hahah..


Kom förresten på att jag åt min första typ kokta korv (då räknas inte smala kokta korvar, som jag för vissoligen inte ens tycker om men ätit någon enstaka gång på min 20 år..), en kycklingkorv, såg ut som en riktigt tysk, vit äklig korv, sådär hudfärgad med äckliga saker i.. Men ja jag åt en hel i alla fall, men med minismå bitar, ingen god konsistens och jag dränkte de med makaroner och ost!! 

Sen pratade jag med Joel ikväll lite.. Vi kom underfunn med att jag ska börja prata svenska med pojkarna, ganska mycket faktiskt.. Så från och med imorron öppnas deras små vyer till något helt annat, nytt och SVENSKT heheh.. Nu kommer de förmodligen prata lite svenska tills ni kommer i sommar mamma... :)

 


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Silver Lake, ser härligt ut....Vilken minn Nic gör han är för söt....O när dom kollar efter nyckelpigan, verkigen koncentrerad... Tycker killarna om att lyssna o sjunga på Bibblan....ibland är det mys med sådana stunder...Love you <3

2010-04-16 @ 06:49:28
Postat av: Keith

Ska ni se Shutter Island hoppas jag du är "filmsmart" lite knepig film för den dumma ;)

2010-04-16 @ 14:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0