Sjuka barn, stackars hjärtan..

Hej alla glada.. Tänkte skriva ner lite om dagen. 
 
Två sjuka pojkar! Näsor som rinner i ett, när inte den ena nyser så gör den andra det.. Dexter har rälig hosta och det rosslar när han andas.. 

Dexter sov i 1 timme men vaknade upp flera gånger och hostade.. Sen gick jag in och tog ner honom så satt vi och mös i soffan.. Eller Dexter kämpade mest emot sin förkylning:( Han var irriterad, sparkade, vände och vred på sig. Han hittade ingen position som fick förkylningen till att kännas bättre..

Stackars liten.. 

Jag gav honom lite tylenol (panoidil) till och han piggnade till mot eftermiddagen.. 

Jag ringde och bad min doktor skicka en remiss till en sjukgymnast i eftermiddags.. Så jag kan få en riktig bedömning av min ömma muskel! Men jag visste inte namnet på Sjukgymnasten och inte hans namn, så jag fick ringa Katie och då berättade jag om Dexter.. Då sa hon, "Nabb" him, eller något liknande.. Jag bara, ehm, what is that? 

Då svara hon, oj har vi inte visat dig det.. NEEJ :) heheh .. 

Det är en apparat som funkar som en inhalator fast för barn..

Men Joel kom hem vid 15.00 tiden och vid 16.00 visade han mig hur det funkade och Nabba Dexter.. Så nu vet jag till nästa gång.. 

Så jag ringde tillbaks till kliniken och gav dem uppgifterna. Sen ringde de mig vid halv 5 och sa att allt var fixat och det hade gått igenom. Nu ska jag bara kolla med mitt försäkringsbolag om de täcker mitt, elelr mina besök hos sjykgymnasten. Sen boka en tid!

Jag ska nu åka iväg och uträtta lite ärenden, ska hämta mitt allergi medicin papper hos doktorn som han glömde ge tillbaks till mig sist, kolla Hallmark till Mammi, käka, köpa en fotfil och sen köra till Angelica.

Jag glömde mitt smink, halsduk och lite annat smått hos henne sist.. :D 

Sen ska vi se om vi kan ta några bilder som är min fotoläxa.. 

Här är några bilder jag tagit under dagen.. Fotoläxan till nästa måndag är nämligen att ta lite roliga rörliga, spök och suddiga bilder.. Och även att rita med ljus som ni såg på mitt foto jag bifogade igår.. 



Sen skulle vi gärna fota vatten tills nästa vecka med, så ja jag kan ju hoppas på att Joel installerat ett vattenfall i trädgården!!!!! Eller NOOOT! Liksom jag har inte så mycket tid att ge åt foto just nu.. Jag vill lära mig men men ja vi får se.. Gör mitt bästa iaf..

Nej nu måste jag köra.. Ha det bäst. Saknar er där hemma!  
   


Kommentarer
Postat av: Alexandra (svedala) :P

Hejhej :) hehe :) är förmodligen den första hemifrån sverige som läser detta och var tvungen att påpeka detta :D Ha det underbart Malin :) kramkram <3

2010-04-28 @ 02:21:37
Postat av: Mammi

Natti natti/Gomorron mitt hjärta....Häftiga bilder det blev på pågarna...Märktes när vi skypade att de inte var på hugget de små liven...:-) Men jag fick iallafall en slängpuss av dom. Mina godingar....Hoppas att du gör några fynd på Hallmark. Det var en affär som jag tyckte var mysig. Hoppas att Joel hinner fixa vattenfallet annars faller du på de...Ha det bäst o vi hörs ev din fm lunch imorron.Love you min hallongräddbakelse med ett litet chokladhjärtan på toppen..<3

2010-04-28 @ 07:16:49
Postat av: Keith

Hörs vi innan du ska lämna in din uppgift har jag några härliga förslag med vattnet ;D

2010-04-28 @ 10:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0