Pannkakor på SVENSKT vis, fint väder och rullor som avslutning!

SVENSKA PANNKAKOR!!


Ja som ni förstår så har jag gjort pannkakor på riktigt vis, så som pannkakor ska vara! Katie köpte en pannkaksmix till mig när de var på IKEA sist.. Här ser ni min process!!!




Det luktade ljuvligt, som det ska göra liksom. De var platta, tunna, lite sådär våta och underbart goda Smakade precis som hemma. Lite hallonsylt på det och fint satt dem ska ni tro..


Jag fick även hjälp, assistance av mina mycket trogna tvillingpojkar Yates!



Pojkarna har varit exeptionella idag! Helt enastående, pigga, glada, roliga som hundan.. Vi har lekt tillsammans. De har börjat förstå att man inte bara leker med en leksak själv, utan man kan leka tillsammans och dela en leksak.. JAG SA BÖÖÖRJAT, INTE över gått helt om jag säger såå..

Jag har lite för ofta slem i halsen och har då en "icke" kvinnlig sak jag har för mig.. Jag harklar och spottar ut, för jag kan inte gå med det i halsen. Jag vill ha bort det.. Försöker att undvika, och gör inte de när där är folk som inte kan tåla det i närheten.. Men i alla fall så är Dexter sötaste ever! När vi har ute och gick i eftermiddags fick jag litta slem i halsen som jag harklade upp och spottade ut i busken. Så hör jag Dexter bakom mig göra konstiga ljud och står med huvudet in i busken! HAHAHAH jag skrattade så jag nästan dog! Lille söta killen, han upprepade det nog 5 gånger och skrattade efter varje gång med!


SKATING PÅ RIKTIGT VIS!

Ja som ni ser så bar det av till skating ringen nu ikväll.. Det blev gamla tidens rullor! Men kul var det och rädd var jag! hahah.. alla dessa små söta flickor och pojkar max 10 år fyllda och så vi.. Jag var så rädda tt de skulle köra på mig eller jag på dem.. Men ja vi alla klarade oss undan fint .Och jag fick även 3-4 nya kompisar, tjejer i (inte riktigt min ålder men ändå) 7-8 år kankse.. Söta var dem i alll fall, de kastade sig över mig och ville åka med mig, sen tyckte de synd om mig när jag skrek av skräck nör jag trodde jag höll på att bli påkörd! Men kul var det i alla fall..





Här dansar vi och småbarnen HonkyTonky...

Gelis vs. Mallan (PS, hade vi sprungit istället hade jag vunnit, jag är bättre utan sådanna småhjul under fötterna. Mest bara så ni vet, för jag förlorar aldrig, det är inte min grej. Det är inget jag är bra på att hantera..)




Ja jag säger tack och hej för mej och hallå på dej..


Kommentarer
Postat av: Camilla

muuums med pannkakor!!!



Hur går det med barnens svenska?? Pratar du med dem på svenska?



Du är bäst på rullor!

Love yoU!

2010-04-30 @ 07:08:25
Postat av: Mammi

De Svenska Kockarna...vad trevligt...ser mysigt ut i köket när ni håller på o kockar....Vilken avslutning på dagen/kvällen gamla hederliga rullor.....:-) Ha en bra dag o trevlig Valborg...vi hörs när vi hörs love you <3<3<3

2010-04-30 @ 08:25:28
Postat av: Peter

Tre svenska kockar som gör pannkakor grabbarna har full fokus..



Häftigt trodde det inte fanns såna ställen kvar med hederliga old fashion roller skates. Häftigt. "jag vill också åka Tror jag har mina gamla kvar eller om jag slängde dom ?"



Ha en skön helg Malin

2010-04-30 @ 13:17:25
Postat av: Hässleberga

Hej på dej!

Pannkakor är aldrig fel speciellt med hallonsylt...mmm

Snart är det dop här hemma du har inte ångrat dig ;-)

Varför har du tagit bort nedräkningen?

Är det 20års krisen som har slagit till.

Fortsätt leva livet du kommer att njuta av det sen…

Snygga bilder du tar!!!



Kram

Felicia, Kristin & Martin

2010-04-30 @ 16:03:19
Postat av: Anna L

Hej Malin. Vilka fina pannkakor du gjort, helt perfekta, runda o lagom tjocka ser super goda ut!:D mina blir aldrig så bra! imorgon är det kalas för helen, ska bli trevligt, kommer dock sakna dig! Ha en trevlig Valborg och en underbar helg! kram Anna

2010-04-30 @ 17:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0